Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aki a wowot szereti, ami messze az egyik leg hulladekabb mmo a piacon"
Igaz hogy van 10 millió előfizetője, de nyilván mind retard hülye. A GW2-nek ha a tizede lenne örülne, ráadásul a wow-ért fizetni is kell, így van 10 milla player. Ha a GW2-ért havidíjat kéne fizetni, nem tudom lenne-e 1000 playere.
A fent idézett Vicodine mondta ezt, egy olyan ember, aki nyíltan leírta hogy neki akkor áll a bré, ha mások játékát tönkreteheti és kirabolhatja őket.
A névről...
LegolasHun, GandalfHun, Jani Hun... TIPIKUS példája a 12 éves idiótáknak, akik az MMO közösséget szanaszét szeretkezik.
Mindössze arról van szó, hogy sokszor ment már ez a téma, és a fanboy-ok nem képesek elismerni hogy a GW2-ben nincs endgame. Ha megnézed, most is jani hunhozta fel a wowot, én most meg sem említettem. Erre a fanboy army nekemugrott hogy így wow meg úgy wow, pedig szóba se hoztam. Nyilván jani hun-nak nem szólnak, mert ő is fanboy katona. Nézd csak meg a mostani dolgot...
Írtam hogy stunlock-ban megölni egy playert nem nagy eredmény. Erre jani hunt felhozta, mi több, belinkelte a wowot. Én erre reagáltam, Negritis meg jött a "menj a wow topikba" okossággal, holott jani hun volt aki felhozta. Ennyi.
ha itt mindenki azt mondaná, hogy "ok faszom, igazad van....nem játszok több gw-t és le is törlöm, minden kuka" , akkor frankón elöntene a boldogság és dörzsölnéd a tenyered, hogy "igen, megcsináltam, és hittem magamban"? vagy úgy őszintén, csak jó kötekedni egy olyan helyen, ahol senkit nem érdekel a wow?😄 (mellesleg én mai napig belogolok wow-ba is olykor-olykor, de ez, hogy ráerőltessem bárkire az én véleményem nem fekszik😄)
#nooffense
...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.18. 08:53:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
pve-t nem nagyon érinti, 1v1-et se annyira, wvwn viszont mókás lesz 😊
Never underestimate the power of the dork side!
Amugy ez a stackelős stability miben lett most másabb? én semmi különbséget nem vettem észre
a shadow stepes cuccot meg jó, hogy javították. csomó thief exploitolta. rádrongyoltak valami olyan helyen, ahol fel tudták lőni ezt, aztán 2 másodperc múlva, ha nem voltál halott, elugrottak, te pedig nem tudtad követni őket
MadWolf#11626
MadWolf#11626
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadow Escape: This skill will no longer activate if a valid path to the target point cannot be found.
Steal: This skill will no longer activate if a valid path to the target cannot be found.
Sunyik amugy, pont akkor hoznak be jó cuccokat a gemstore ba amikor máshova kéne a pénz 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.16. 19:58:48
Kiderült, hogy a megjelenése óta 4.6 millió példányt adtak el a GW2-ből.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Vicodine #61909 :Ne jelents ki ilyeneket hogy az MMO-knak a pvp a lényege. egy MMOFPS-nek az, ez egyértelmü. de tudod mit jelent az MMORPG? tudod mit jelent az RPG? ROLE Playing Game. Szerep. Játék. amiben te döntöd el hogy milyen szerepet játszol. lehetsz olyan aki várakat foglal el, klánokban harcol stb. de lehetsz olyan is aki kalandozik a térképen, kis szintü embereket keresgélve és eggyütt eventeztek, hogy legyen pozitiv élménye is az uj játékosnak. Lehet hogy neked a pvp többet jelent a pvenél, nincs ezzel semmi baj, csak ne általánosságba mond azt hogy a pvp jobb mint a pve. évek óta megy a vita és nem csak a gw2-nél. Jobb elkerülni az ilyen vitákat, ugyse tudnánk meggyőzni egymást.
Nem. egy MMORPGnek nem a pvp a lényege. Hanem az, hogy aki élvezi a játékot az feltudjon venni egy olyan szerepet (mivel szerepjáték) ami a legjobban klappol a beálitottságával, ha nincs meg ez egy bizonyos mmoban akkor odébbál, ugy mint Mr.Predator, neki nem jött be a gw2 és nem is játszik már vele. Neked a pvp jön be ezért neked a pvp a lényeg, nekem a pve és a funolás. és mint láthatod, van akinek a karakter fejlesztése a lényeg.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.12. 21:26:27
Na de ez már nagyon off...
Szerinted ez így rendben van?
- igen
- casualként ha kihagyok pár hónapot simán tudom folytatni onnan ahol abbahagytam. Ue. tetszik a world of tanksban is (csomó más meg nem) meg az annak a farvizén fejlődő hasonló játékoknál is
- amit te fejlődésnek hívsz (karakter fejlesztése) az nekem meg tamagocsi és azt meg én kerülöm minél nagyobb ívben. Persze nincs bajom azokkal az emberekkel akiknek az jön be és még egyiket sem akartam meggyőzni, hogy milyen gáz azzal játszani
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Már csak azt nem értem mit keresel még mindig itt, ha ennyire szar szerinted a játék... Gondolom élvezed, hogy trollkodhatsz és mindenki veled foglalkozik. 😊
- azért régebben ha wow-ban nem grindelted a cuccokat folyamatosan akkor idővel mobokat sem tudtál már megölni ... de más érzés lehet fél év elteltével belépni a játékokba, egyikben kezdheted elölről a grindet, másikban 1 nap alatt onnan folytatod ahol abbahagytad ... bár megértem, neked ezt hiába írjuk
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem mondom hogy a játék szar. Sokaknak bejön, akik szeretik a wvw-t. Emellett szép is. Nekem nem jön be (és rengetegen vannak ezzel így), mert az endgame kimerül a wvw-ben, ahol még normális reward sincs.
HA a WoW-ban meg akarod szerezni a BRF gear-t ami nem LFR-ből jön... na oda már kell csapat és kitartás.
A különbség mindössze annyi, hogy a GW2-ből hiányzik az, ami az MMO lényege, hogy fejleszd a karakteredet. Amint eléred a lvl80-at, 1-2 nap és full egzotik (szándékosan írtam így poénból, mielőtt valaki betámadna) cuccokban vagy. Az ég világon semmi nincs amiért meg kéne küzdeni. A legendary egy agyatlan farm, barátnőm nemrég csinálta meg, láttam minden lépését. Az AH-zásnak nulla értelme van a tárgyak totális értéktelensége miatt. A quest rendszer elsőre még érdekes mert új, de utána ugyanúgy dögunalom mint máshol. Az insták szintén. Jó, aki szereti a wvw-t és olyan csapatban van akik jók, akkor lehet hogy mókás. De ami a legfőbb baj, hogy egy szűk réteget szolgál ki ez, csak azokat akik szeretik a wvw-t. Mert semmi, de tényleg semmi nincs ezen kívül. Jön a kieg, van benne egy új kaszt. De nem lesz magasabb szint, nem lesznek erősebb armorok, fegyverek. Megint az van, hogy nincs hová fejleszteni a karakteredet. És ez a legnagyobb baja a játéknak.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.12. 08:02:42