63345
-
TomStorm #62225 2.helyezett Piken WvW-n most látom?Nem semmi hova feltornázta magát:) -
runcájsz #62224 Jé, most látom pont egy régről ismerőstől kaptam segítséget. Köszi az infót, próbálkozom. Ha sikerül, lehet még összefutunk Deso-n. Üdv. Csirkefogó (volt Ranger) -
#62223 este 11 után. kilép-belép pár percenként. reggel esetleg -
runcájsz #62222 Régi visszatérőként (nagyjából 1év) próbálnék valahogy Deso szerverre váltani, mert a Piken-en ahol voltam és most vagyok már nincsenek a régi arcok. Nincs valami tippetek, hogyan tudnék átballagni? Bármikor ránéztem eddig Full státusz miatt nem engedte a transfer-t. -
Negritis #62221 háát, legjobb tudomásom szerint a nézegetésnél van jobb móka is, és olcsóbb is mint venni 2 laptopot/gépet + 2 aaa árfekvésű játékot :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.30. 08:28:02 -
Salako #62220 Valamivel le kell foglalnom magam, nem nézegethetem őt a nap 24 órájában :) -
#62219 én már össze is költöztem az enyémmel a biztonság kedvéért :P -
#62218 Mi is eggyüt szoktuk nyomni barátnőmmel:D, automatikusan hozza a laptopját általába, mondjuk én hozzájuk még nem vittem, de ő hozza szó nélkül:D -
Negritis #62217 pozitív példákról tudok, negatívról hálisten nem :D (olyanról is ahol a csaj beszélte ráa srácot :D) -
YakHead #62216 Pont ezt akartam én is kérdezni -
e57 #62215 Nem akarok beleszólni, de biztos jó ötlet barátnőhöz játékot vinni? Nehogy aztán ő is más pajtást keressen magának. :) -
Tusy #62214 - 7Mb-os mobilnettel TS nélkül www-n elég stabil volt, TS-el nagyobb tömegben vagy óránként kivághat. (Úgy vettem észre, óra-5 perc és óra+10 perc között a szolgáltatótól bejön egy 2-10 másodperces kiesés, ha akkor pont nagyobb lenne a net terhelése akkor gw2 kivág a játékból). Közben mobilnet sebessége megnőtt 20Mb-ra viszont azóta kevesebbet játszom ezzel a játékkal -
ktm99 #62213 gw2-nek nagyon keves savszel kell, szoval szamok alapjan igen[sok minden miatt lehet b*sztatni a fejlesztoket, de a netkodja nagyon jo a jateknak szvsz] -
#62212 nekünk itt 35ös net van (50 eredetileg, de ennyi ér ki) és ketten jól el tudtunk játszani egymás mellett, plusz még az albérlő srác is csapott valamit.
nem tudom milyen gyors az a mobilnet -
Salako #62211 sziasztok! Szerintetek ha vennék valami középkategóriás laptopot, hogy a barátnőmnél is tudjak játszani, elég lenne gw2-höz az ő mobilnetes interne? -
alyr2 #62210 Én igy kezdtem: mesmer ->elementalist -> thief ->guardian most engi van soron -
Negritis #62209 thief nem vészes, és azzal pont a játék egyik legfontosabb részét a dodge-olást muszáj megtanulnia
de én is wari-gua amit javasolnék -
#62208 10 szintenként van egy blokk.
gw1ben 8 gomb volt, itt 25 az elének pl
nekrót és thiefet pont nem ajánlom elsőre. -
Roodie76 #62207 Lvl 10-en kapod majd, egyben az addigiakat. -
#62206 Zongorázással még nem lenne gond gw1-pvp-nél már megszoktam.
Valami conditionos karaktert kezdenék szivesen: necro, thief között vacillálok.
Valami beállítás megváltozott vagy tényleg eltűnt a játék elei main story? sehol nem látom már a térképen -
#62205 Én thiefet is ajánlom, azzal kezdtem anno kard pisztoly kombóval gyorsan lehet fejlődni, nagy a sustainje, és egyszerü is, na meg fun:D -
#62204 keress egy jó közösséget, vagy pár embert, aki segít ingame. itt elég macerás mindent elmagyarázni.
a lényeg, hogy kezdésnek valami olyan professiont kezdj, amivel sok helyen tudsz érvényesülni, jó élményt ad és játszható 10 éves zongoratapasztalat nélkül is.
thiefet, engit, mesmert, rangert a helyedben nagyon elkerülném, nekrót meggondolnám. elével bár szintén zongorázni kell, de játszható viszonylag egyszerűen is. kezdésnek valami heavyt ajánlanék. guardian, de warrior főleg -
#62203 Akkor egy olyan kérdésem lenne hogy pvp-vel is el lehet érni magasabb szinten ha pl 10szintől kezdem? Másik hogy lenne -e arra jelentkező hogy csapatba összeállva pvp-zni? -
#62202 Nem véletlenül "Mystic Toilet" néven ismert inkább. :) -
ktm99 #62201 mystic forge haverja pedig az LA delnyugati reszere bekerult ectos vendor -
alyr2 #62200 Pedig vicces jószág:D -
YakHead #62199 Én már a megjelenés óta játszom vele, de a mystic Forge-ot még nem használtam -
alyr2 #62198 wiki vagy itt is kérdezhetsz -
#62197 Sziasztok. Hogyan érdemes elkezdeni a guild wars- 2őt? Kollégámnál már játszottam vele pár órát, nagyon megtetszett. Viszont elég bonyolultnak tűnik. 90 euros csomagot vásároltam meg szerintem ez a kiegészítőt is magába foglalja.
Lenne olyan aki útbaigazít? Vagy van valami weboldal vagy fórum ahol jobban belemennek a dolgokba? És most nem tényleg alap dolgokra gondoltam mert mmorpg-ben eléggé otthon vagyok viszont egy MsyticForge cuccok pontért kiváltható ruhák +pvp, pénzszerzési lehetőség questelésen kívűl , nekem teljesen homály. -
alyr2 #62196 hat jah...eleg draga. 13984 forint volt...ugy 7k lenne realis. Remelem az alap jatekom arat visszakapom valamikor:D mert az digital deluxe volt anno az meg talan 17k volt..:D -
YakHead #62195 Ez az új trait/skill dolog eddig tetszik. A kieg ára viszont még mindég elég barátságtalan. Ja, lehe rosszul láttam, de bejött a "taunt"? Mert az egyik karakteremnél mintha láttam volna a trait effectek között taunt-ot. Érdekes, hogy a warriornál viszont nem volt. Gondolom akkor nem úgy fog működni, mint a "WoW taunt". -
alyr2 #62194 Gondoltam egyet ea megvettem a kieget elovetelben:D Az uj skillek, nos amiket nem hasznaltal meg kell venned ismet! ennyi tortent nem tobb! Valamint aranylag sok trait megvaltozott, a legnagyobb valtozas viszont az hogy most 3 agat kell fullra huzni nem lehet mind a 5 kozt osztogatni -
#62193 Megveszed a skilleket és traiteket az új fülön a hero ablakban, majd ott tudsz buildet csinálni, ahol eddig régen. 3 aktív ágad van, 3 trait közül választhatsz minden ágon. -
#62192 Annyira brutális, hogy vesszek meg, ha értem, hogyan is kell most elosztani ezeket a pontokat, meg összerakni a skilleket. Fórumon olvastam, hogy a hero pontok nem bonthatók vissza, úgyhogy egyelőre nem is piszkáltam semmit. Az újjáépült Lion's Arch sem jött be annyira. -
#62191 Tyű a mai patch... megnéztem az engimet, kicsit szomorkodtam patch előtt, hogy a gránátok kaptak range nerfet. De olyan fasza mortal kit-et kapott 1500 range-el, hogy már el is felejtettem a gránátokat. Végre képes normális gyógyítást is tolni az új heal kittel. És eltűnt végre a hobohátizsák. Brutális nagy változást hozott ez a patch. -
alyr2 #62190 Ez a +1 karislot sem gyozott meg..ha azt irtak volna hogy 20 euro+1 slot akkor mar most megvettem volna..de igy lofasz es estifeny.. -
#62189 Nemrég néztem a frissen kirakott adatbányász listát, nemsokára (ma talán) jönnek a fehér angyalszárnyak. -
e57 #62188 Ráadásul az "ajándék" karakterhely ajánlat csak az elővételre érvényes. Megjelenés után már nem.
Még mindig alig tudni valamit, hogy mi lesz a kiegészítőben. A GW1-hez azért elég komoly kiegészítők voltak. Nem tudom ez milyen lesz. -
#62187 / rinyálás on
Szerintem egy karakter slot nem nagy győzelem. Új játékosoknak még mindig jól járnak, aki pl megvette 30-40€-ért nemrég a játékot, az most csak 5-15 € fizet a kiegért (mert visszakapja az alap árát). A veteránok meg kapnak 10€-os slotot (kifarmolni max 1-2 hét ingame). Én még mindig nem látom az egyensúlyt. Valahol láttam fórumon, hogy majd olcsóbb lesz a csak kieget tartalmazó verzió, de szerintem csak parasztvakítás. Kifejezetten kedvelem ezt a játékot és eléggé elszomorító ez az egész.
/rinyálás off -
#62186 Nem hinném, hogy megsértődtek. Egyszerűen az a csapat, aki felmérte, hogy mennyiért és milyen módon adják ki a kiegészítőt, hibázott. A nép fellázadt, és ha nem akarják, hogy a vásárlók elpártoljanak, akkor módosítaniuk kell a kiegészítő feltételeit. Ez megtörtént.