Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPredator
Látod?

"aki a wowot szereti, ami messze az egyik leg hulladekabb mmo a piacon"

Igaz hogy van 10 millió előfizetője, de nyilván mind retard hülye. A GW2-nek ha a tizede lenne örülne, ráadásul a wow-ért fizetni is kell, így van 10 milla player. Ha a GW2-ért havidíjat kéne fizetni, nem tudom lenne-e 1000 playere.

A fent idézett Vicodine mondta ezt, egy olyan ember, aki nyíltan leírta hogy neki akkor áll a bré, ha mások játékát tönkreteheti és kirabolhatja őket.

A névről...
LegolasHun, GandalfHun, Jani Hun... TIPIKUS példája a 12 éves idiótáknak, akik az MMO közösséget szanaszét szeretkezik.
MrPredator
Dehogy is...
Mindössze arról van szó, hogy sokszor ment már ez a téma, és a fanboy-ok nem képesek elismerni hogy a GW2-ben nincs endgame. Ha megnézed, most is jani hunhozta fel a wowot, én most meg sem említettem. Erre a fanboy army nekemugrott hogy így wow meg úgy wow, pedig szóba se hoztam. Nyilván jani hun-nak nem szólnak, mert ő is fanboy katona. Nézd csak meg a mostani dolgot...

Írtam hogy stunlock-ban megölni egy playert nem nagy eredmény. Erre jani hunt felhozta, mi több, belinkelte a wowot. Én erre reagáltam, Negritis meg jött a "menj a wow topikba" okossággal, holott jani hun volt aki felhozta. Ennyi.
Most ezt egy olyan embernek mondani, aki a wowot szereti, ami messze az egyik leg hulladekabb mmo a piacon, szerintem folosleges😊 Raadasul ha megfigyelted, a felfogokepessegevel es a megfigyelokepessegevel egyarant komoly gondok vannak, szal szerintem hagyd, csak magadat huzod fel az ilyen ovis szintu emberen😊 Raadasul mr. predator nickel lehuzni barmilyen mas felhasznalo nevet, szinten elegge nagy egyugyusegre utal 😄 lasd : #61944
ScarY MAN
bocsi, hogy beleszólok, de olvasom már egy ideje ami itt megy.... egy kérdés fogalmazódott meg benne...ez már ilyen hittérítés?😄DDDD

ha itt mindenki azt mondaná, hogy "ok faszom, igazad van....nem játszok több gw-t és le is törlöm, minden kuka" , akkor frankón elöntene a boldogság és dörzsölnéd a tenyered, hogy "igen, megcsináltam, és hittem magamban"? vagy úgy őszintén, csak jó kötekedni egy olyan helyen, ahol senkit nem érdekel a wow?😄 (mellesleg én mai napig belogolok wow-ba is olykor-olykor, de ez, hogy ráerőltessem bárkire az én véleményem nem fekszik😄)

#nooffense

...

BoneDragon
Apa kezdődik!

MrPredator
Csak válaszoltam kreatív nevű jani hun felvetésére.
akkor menj a wow topikba, szia

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MrPredator
Először is, a WoW-ban már egy ideje nem 10 sec egy harc és nem nagyon vagy chain cc (van de kijátszható). Másodszor, a WoW csak egy kis része PvP, akinek nem tetszik az megy mást csinálni. Van 1000 más dolog benne. A GW2-ben viszont csak PvP "endgame" van, semmi mást nem tudsz benne csinálni. Ha a wowban el van kúrva a PvP akkor mész PvE-zni vagy garrisonozni. Ha a GW2-ben el van kúrva a PvP akkor ott annyi, mást nem tudsz csinálni. És ne mondd, hogy a jumping puzzle meg a szakmázás meg a world boss endgame, mert nem az.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.18. 08:53:20
Jani Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt hivják taktikának, összejátszásnak+ itt az istenitett mmo-dbol egy kis izelitő

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

MrPredator
Nem nagy kaland úgy megölni valakit hogy meg se tud mozdulni közben.
Jani Hun
Na igy már értem, ezigy duuuurva, igy msotmár lehet chaincc-t öszehangolni

Mc Wolfy
most már nem az ideje adódik össze, hanem chargeokat kap. ha kapsz egy cc-t, lemegy egy charge, ha elfogynak a chargeok, akkor utána értelemszerűen kapod a cc-t.
pve-t nem nagyon érinti, 1v1-et se annyira, wvwn viszont mókás lesz 😊

Never underestimate the power of the dork side!

Jani Hun
Igen ez igaz, de itt egy példa pl, cof p2 amikor átkell menni a láva folyamon, thieként igy még könnyebb átmenni, mert mivel darabos a föld, igy régen cd-t kapott a shadowstep akkor is ha nem ugrott el, most viszont lehet spammelni addig amig nem sikerül, de ez csak egy példa, és ez egy fölös pve dungeonba amit amugy is csak grindolni lehet 😛, WvWvW re is benéztem tegnap mert már csak 1 jumping puzzle kell a emerald sanctumba, és elkellett magam addig verekedni, hát nemtudom, szerintem igy még mobilisabb lett a thief olyan terepviszonyok melett ahol eddig nem müködött ez a 3 spell.
Amugy ez a stackelős stability miben lett most másabb? én semmi különbséget nem vettem észre

Mc Wolfy
elég sokaknak szarakodott. túl sokan akartak egyszerre frissíteni
a shadow stepes cuccot meg jó, hogy javították. csomó thief exploitolta. rádrongyoltak valami olyan helyen, ahol fel tudták lőni ezt, aztán 2 másodperc múlva, ha nem voltál halott, elugrottak, te pedig nem tudtad követni őket

McHaals
nabazmeg, nem tudom mit töltött, de most 10 mp alatt leszedte amit kellett... ezt a kócsagot

MadWolf#11626

McHaals
hát akkor újraindítom. 3.4 gigát már letöltött, de úgy, hogy 5mp-ig tölti, aztán fél perc szünet, majd újra... 6-kor kezdtem

MadWolf#11626

BoneDragon
Nálam semmi probléma nem volt.

Jani Hun
na ennek ideje volt már. jókis buff számunkra😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadowstep: This skill will no longer activate if a valid path to the target point cannot be found, except when acting as a stun break.
Shadow Escape: This skill will no longer activate if a valid path to the target point cannot be found.
Steal: This skill will no longer activate if a valid path to the target cannot be found.

Sunyik amugy, pont akkor hoznak be jó cuccokat a gemstore ba amikor máshova kéne a pénz 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.16. 19:58:48

McHaals
már 2 óránál tart... mehh

MadWolf#11626

McHaals
kb 1 órája tölti a frissítést, ebből 50 perce 99%-on áll... másnak is kínlódik?

MadWolf#11626

Mc Wolfy
gratu gratu 😊

Jani Hun
Igen kicsit zavaró hogy csinálnád csinálnád, de ha nincs elfoglalva akkor szivás 😄, mondjuk igy legalább kipróbáltam a wvwvw-t is, annyira nem rossz, thieffel a leszakadt egyedül mászkáló embereket (kivéve ha wari😛) lecsapom simán 😄

Ahhhh, végre<#taps> A WvWvW mappokon kívül minden fel van fedezve. Hónapok óta 95%-on állok. Elezdtem a WvWvW mappokat is, de nem bírtam sokáig<#wilting>

Régen nagyon nem akarta szeretni a FX 8120-at ati 6850-es VGA-val WvW-n kérdésem ,hogy 16 Gb ram 4,2Ghz-n Fx8120 és egy 7870 OC-val menne rendesen?
Jani Hun

PetruZ
Ha valaki ki szeretné nyomtatni a karakterét 3D-ben: leírás.

Kiderült, hogy a megjelenése óta 4.6 millió példányt adtak el a GW2-ből.
PetruZ
Videókban mutogattak új pvp és gvg map-okat. Nem ismerem őket, de azt mondták, hogy újak.
első körben a specializációk és az új class sztem épp elég újdonságot csap hozzá a pvp-hez 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Morpheus_v2
Nem tudom ki-hogy van vele, de nekem kicsit kevés pvp újításnak tűnik azaz új játékmód, remélem hozzácsapnak még vagy 4-5 új mapot a jelenlegi kínálathoz, mert ez így kevés lesz... ha már a pvpről ment a vita 😊
Mc Wolfy
megj.: másokat gyilkolni a király. ma legyilkoltam egy platinum legend thiefet 1v1ben, neki kedvező körülmények között. büszke vagyok magamra

Mc Wolfy
takarítva (kb)

Jani Hun
Szánok én idöt pvp-re csak nem a gw2ben 😄 De amugy az rpg-t most nem a kifejezetten pure rpg gamingre gondoltam. Póbálom nem kisregény formájában leírni😄 Te ugye azt irtad hogy egy mmo lényege a pvp, Én szerintem pedig egy mmorpgnek az a lényege hogy mindenki megtalálja benne a szerepét (pvp,pve,gathering,craft, auciozás, amit éppen akar. Bocsi csak olyan erősen kimondtad h PvP FTW a többi meg szart sem ér😄, Persze a te szemszögedböl nézve lehet hogy igy van, de pont ez a lényege egy mmoRPGnek, van ami nem érdekel, de van ami igen. Ugy mint a életben, engem nem érdekel a testépítés, inkább a kosárlabda pl. de mégse kötök bele barátomba hogy dejó geart szettél össze fél év alatt<#idiota>, de nekem jobban megy a kosár szóval szar a testépítés, érted 😄

Errol altalaban azok beszelnek igy, akik nem szannak sok idot a pvpre😄 A szerepjatek resze igazabol elhagyhato lenne az osszes mmobol, nem is ertem minek eroltetik az rpg kifejezest, amikor nem nagyon van olyan game, amiben az altalad emlitett end game hosszutavon letezne. Arra a celra vannak solo gamek, amikkel lehet szerepet jatszani, es akkor nem lesz az, mint pl GW2ben is van, meg minden masik mmoban is, hogy keverednek a pvesek a pvpsekkel, es a fejleszto mindig az egyik ellen, es a masik javara ujit. Amugy altalaban pont ezen hozzaallasok miatt szeretem tobbekkozt jobban a koreai gameket, mert azok altalaban jobban pvpre vannak kihegyezve, sajnos a nyugati tarsadalom a wow fele hulladek kula pve jatekokat szeretik, amiben van ugyan pvp is, de hasznalhatatlan es semmitero, bar gw2 ezalol kivetel halisten, mondjuk ebbol is hianyzik az igazi open world pvp(wvw az azert nemegesszen az sajna...) Sok jatekos amugy azert nem is erolteti azt, hogy szamara a pvp legyen az end game, mert egyszeruen gyoker hozza, sok olyan emberrel talalkoztam mar kozel 9 eves mmos palyafutasom alatt, akik amint egy kicsit is altalunk rakaptak a pvp izere, mar nem is hianyzott nekik a pve meg az "rpg" resze a jatekbol(pedig elotte anyazastol kezdve minden volt, es mi voltunk a satanok meg mit kepzelunk)😄 Illetve hozzateszem, csak es kizarolag, es ez beallitottsag fuggetlen, a pvp kepes hosszutavon lekotni az embert egy mmoban, pvehez kellenek a havi frissitesek, ujitasok, pvphez nem
Jani Hun
Ha a boss egy bizonyos idő után berág és egyhitel mindenkit akkor igenis számit az az 500as különbség is, tapasztalatbol mondom😄😄

Vicodine #61909 :Ne jelents ki ilyeneket hogy az MMO-knak a pvp a lényege. egy MMOFPS-nek az, ez egyértelmü. de tudod mit jelent az MMORPG? tudod mit jelent az RPG? ROLE Playing Game. Szerep. Játék. amiben te döntöd el hogy milyen szerepet játszol. lehetsz olyan aki várakat foglal el, klánokban harcol stb. de lehetsz olyan is aki kalandozik a térképen, kis szintü embereket keresgélve és eggyütt eventeztek, hogy legyen pozitiv élménye is az uj játékosnak. Lehet hogy neked a pvp többet jelent a pvenél, nincs ezzel semmi baj, csak ne általánosságba mond azt hogy a pvp jobb mint a pve. évek óta megy a vita és nem csak a gw2-nél. Jobb elkerülni az ilyen vitákat, ugyse tudnánk meggyőzni egymást.

Nem. egy MMORPGnek nem a pvp a lényege. Hanem az, hogy aki élvezi a játékot az feltudjon venni egy olyan szerepet (mivel szerepjáték) ami a legjobban klappol a beálitottságával, ha nincs meg ez egy bizonyos mmoban akkor odébbál, ugy mint Mr.Predator, neki nem jött be a gw2 és nem is játszik már vele. Neked a pvp jön be ezért neked a pvp a lényeg, nekem a pve és a funolás. és mint láthatod, van akinek a karakter fejlesztése a lényeg.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.12. 21:26:27

MMO lenyege a karakter fejlesztes lenne? o.O A PvP a lenyege, nem pedig az, hogy milyen geart tudsz osszerakni es mennyi ido alatt... A PvPvel onmagaban unalom nelkul eveket ellehet lenni egy jo PvP rendszeru mmoban, a fejlesztes meg egyeb gearelodessel kapcsolatos dolgok pve, szal semmi ertelme, max rovid ideig, mig beallitod hogy milyen stilusban tolod
BoneDragon
Teljesen felesleges. Az a pár száz nem oszt nem szoroz. WoW-ban se az a +500 dps-en fog eldőlni, hanem a skillen. Ez a dps mérés csak arra jó kinek nagyobb az e penise és lehet szapulni a másikat, ha nem hozza a "szintet". Valahogy 6 év után én már eléggé belefáradtam...
Na de ez már nagyon off...

MrPredator
Teljesen jó dolog a DPS mérő. Kell valami visszajelzés hogy az adott build mennyire jó vagy nem jó.
épp ezt akartam írni, de hálisten volt aki megeleőzött 😄

Morpheus_v2
Tessék akkor szörnyülködni: D:
BoneDragon
Remélem nem jön be ide is a dps méter, mert valakit megbántalmazok... Wowban is már agyf*szt kapok tőle...

Morpheus_v2
Pontosítanék, az ascended alkatrészek megvehetőek kb 60-100 gold-ért, de összealakításhoz kell az craft. 😊 Ahhoz képest, hogy sokan casual mmoként tekintenek erre a játékra, egy réteg megpróbálja HC-nak beállítani és dps mérésekkel bizonyítani a legjobb build és mostmár (!) a legjobb csapat összeállítást.

Szerinted ez így rendben van?

- igen
- casualként ha kihagyok pár hónapot simán tudom folytatni onnan ahol abbahagytam. Ue. tetszik a world of tanksban is (csomó más meg nem) meg az annak a farvizén fejlődő hasonló játékoknál is
- amit te fejlődésnek hívsz (karakter fejlesztése) az nekem meg tamagocsi és azt meg én kerülöm minél nagyobb ívben. Persze nincs bajom azokkal az emberekkel akiknek az jön be és még egyiket sem akartam meggyőzni, hogy milyen gáz azzal játszani

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Morpheus_v2
A jelenlegi legjobb gear az ascended (még ha a statok csak +4 vagy 5-el nagyobbak (fegyvernél kicsit több)), azokat nem lehet megvenni, ki kell farmolni fractalból/pvpből vagy craftolni lvl500-on. Egy darab alkatrészeinek összeszedése craftnál max egy hét, ha tudod mit és hogy. 😊
BoneDragon
Nem akarom egyik játékot se védeni, mert jelenleg mind a kettővel játszom, de a wowban nem lehet pvp-vel és proffal fejlődni, itt meg igen. Jelenleg a wowban is pár nap alatt fel lehet öltöztetni egy karaktert hc gearbe.
Már csak azt nem értem mit keresel még mindig itt, ha ennyire szar szerinted a játék... Gondolom élvezed, hogy trollkodhatsz és mindenki veled foglalkozik. 😊

Jani Hun
Akkor már csak azt magyarázd el hogy miért jó ez a "elérem a lvl80at ütöm 15k-t és mondjuk 5 hit egy mob." oh jött uj kieg, "elérem a 85öt ütök 50k-t és ugyanugy 5 hit a mob" még egy kieg ütök 150k-t és még minig 5 hit a velem "egy szinten" lévő lények. ezekszerint a karaktered semmit sem erősödött, változott. hiszen ugyan ugy 5 hitel, ugyan ugy nem fejlődik a karaktered, csak a számok nőnek. Én catakor hagytam abba a wowot pedig vanilától játszottam. de amikor megláttam hogy milyen nevetségesen lebutitják, leegyszerüsitik, könnyitik, ráadásul felnyomják a statokat 5x-8x akkorákra, na akkor lett elegem belöle(nemtudom most milyen,)

- értsd már meg, ez nem wow, soha nem is akart olyan lenni. Ha neked az a séma jön be akkor keress olyan típusú játékot (abból van több) ne akarj ebből is n+1. wow klónt (mondjuk elvileg nem lesz az) csak azért mert ez egy kicsit más
- azért régebben ha wow-ban nem grindelted a cuccokat folyamatosan akkor idővel mobokat sem tudtál már megölni ... de más érzés lehet fél év elteltével belépni a játékokba, egyikben kezdheted elölről a grindet, másikban 1 nap alatt onnan folytatod ahol abbahagytad ... bár megértem, neked ezt hiába írjuk

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MrPredator
De mielőtt jönnének a habzó szájú fanboyok...
Nem mondom hogy a játék szar. Sokaknak bejön, akik szeretik a wvw-t. Emellett szép is. Nekem nem jön be (és rengetegen vannak ezzel így), mert az endgame kimerül a wvw-ben, ahol még normális reward sincs.
MrPredator
Egy CoF P1 10 perc ha nem siettek. És ott van a másik 2 útvonal. 4-5 nap (ha nem viszed túlzásba) és megvan a komplett szet. Ráadásul még haverok se kellenek, a pug is letolja pillanatok alatt. Azért ezt nem nevezném komoly munkának vagy fejlesztési lehetőségnek.

HA a WoW-ban meg akarod szerezni a BRF gear-t ami nem LFR-ből jön... na oda már kell csapat és kitartás.
Hát azért ez nem egészen így van. Azért van mit és hová fejleszteni egy GW2-s karakteren. Én pl. a CoF-os armor szettet szeretném megszerezni fegyverekkel egyetemben, mert baromi jól néz ki. Igaz, hogy annyira nem szakad szét fullos- és a kevésbé fullos karakterek szekciójára a játékosok, de azért látni olyan karatkereket rohangálni, amik igen szépen fel vannak "fejlesztve" <#vigyor>

MrPredator
Ez azért olyan felsorolás, ami minden MMO-ban megvan. Nézd meg a WoW-ot... Instázhatsz (nem kötelező), ölhetsz játékosokat (nem kötelező), raidelhetsz (nem kötelező), szakmázhatsz (nem kötelező), foglalkozhatsz a garrisonoddal (nem kötelező).

A különbség mindössze annyi, hogy a GW2-ből hiányzik az, ami az MMO lényege, hogy fejleszd a karakteredet. Amint eléred a lvl80-at, 1-2 nap és full egzotik (szándékosan írtam így poénból, mielőtt valaki betámadna) cuccokban vagy. Az ég világon semmi nincs amiért meg kéne küzdeni. A legendary egy agyatlan farm, barátnőm nemrég csinálta meg, láttam minden lépését. Az AH-zásnak nulla értelme van a tárgyak totális értéktelensége miatt. A quest rendszer elsőre még érdekes mert új, de utána ugyanúgy dögunalom mint máshol. Az insták szintén. Jó, aki szereti a wvw-t és olyan csapatban van akik jók, akkor lehet hogy mókás. De ami a legfőbb baj, hogy egy szűk réteget szolgál ki ez, csak azokat akik szeretik a wvw-t. Mert semmi, de tényleg semmi nincs ezen kívül. Jön a kieg, van benne egy új kaszt. De nem lesz magasabb szint, nem lesznek erősebb armorok, fegyverek. Megint az van, hogy nincs hová fejleszteni a karakteredet. És ez a legnagyobb baja a játéknak.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.12. 08:02:42