63345
-
#63305 Rosszul írtam, valóban lehet tárgyakat craftolni, csakhogy minden, ami egy béta slot-on van, másolat az account-ról. Vagyis ugyanazok a dolgok látszanak, de a karakter törlésével el is tűnnek, azaz nem érdemes farmolni a még nem bejárt zónákban... :/
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.08.18. 17:17:06 -
#63304 Bakker.. van ez a 12-es Skyscale Fever.. aki odarakta, az nyugodtan menjen a.. oda. -
#63303 Az a helyzet, hogy csak kipróbáltam őket és ahogy az eddigiek, úgy ezek az újak is tetszenek. Én még a nekró piálását is jópofának tartom. Az, hogy esetleg nem lesz OP, az engem nem nagyon érdekel. Én alapvetően azért játszom, hogy a sok barom után, akik nap mint nap jönnek a boltba vagy a hülye kérdéseikkel zaklatnak :D szóval kikapcsolódjak ezek után ;) Nem célom valami űberbrutál, legyőzhetetlen izének lennem.
Nekem egyébként a tőrös mesi nagyon bejön, de nem játszom vele, mert nem akarom már előre megunni :) Kipróbáltam, oszt' jó napot.
Ma reggel volt valami, amit letöltött a kliens. Az új karik lv80-on kezdenek ugyan, de egy árva wp nélkül :/ -
#63302 A guardian szerintem elég papír lett, nem sokra mentem vele. :) A nekró alap pisztoly skilljei és a shroud-ja elég erős, de az elixírek inkább töltelékek, semmire nem jók igazán. A tőrös mesmert még nem néztem, majd holnap.
Szerintem a megszerzett cumók megmaradnak, legalábbis bekerültek a bankba / tárolóba, és tudtam craftolni belőlük. Mivel az egész térkép nyitva áll a béta karaktereknek, kitűnően lehet farmolni és kipróbálni az eddig nem bejárt részeket.
Voltak achi-k is, amik aktiválódtak, nem tudom, ezekkel mi lesz a törlés után, főleg azokkal, amik AP-t vagy tárgyat / címet adnak. -
#63301 Kipróbáltam az új speckókat, baromi jók! A mesmer nagyon bejön, a guardian is nagyszerű. A nekró érdekes és hát persze az is tetszik :D -
#63300 Hát, igazából be lehet drótozni Steam alá is, mint külső játék, működik Protonnal, ha arra vágysz. :) De elég macerás, emlékszem, hogy nem ment elsőre, kellett valamit trükközni. Nem is erőltettem nagyon, a fórumos verzióra tértem át.
Az End of Dragons új kieg lesz, igen, sorban a harmadik a HoT és a PoF után. A GW1-ből visszatér majd Cantha kontinense új map-okkal, meg a fősztori folytatásával. További részleteket l. pár hozzászólással lentebb. -
#63299 Köszönöm, majd próbálkozom a telepítéssel, stb.
Nálam sincs Windows néhány éve egyik gépen sem. Azóta sokkal nyugodtabb is vagyok.
Megvannak a kiegészítők is. Mostanit azt nem tudom, kiegészítő-e. Nem olvastam utána. Jól futott anno, arra emlkszem. Most majd rá kell szánni az időt és hátha megy.
Igazándiból a Stream-s verziót vártam volna, de nem nagyon akar elkészülni. -
#63298 Én ezt használom, gondolom, a Lutrison is hasonló van, csak lescriptelve a kisebb kézimunka, bár nem tudom, van-e külön NV/AMD-re kihegyezett változat, mint itt. Februárban tértem át, a nyáron meg végleg (már semmilyen Win partíció nincs a gépemen), semmi gondom nincs vele. A teljesítménye (legalább is 1660 Ti-vel) jobb, mint Win10 alatt volt, mivel a minimum fps-ek jobbak, emiatt az átlag is magasabb. A PoF pályák pl. messze nem rángatnak úgy, mint Win-en volt. Működik vele az ArcDPS is, de a TaCO nem. Minden nap játszok, legalább a daily-t, hétvégenként több órát is. Ha bugzik nagyon ritkán, az az eredetiben is meg volt, pl. fekete képernyő indításkor. :)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.08.17. 17:36:37 -
#63297 Fel kellene újra telepítenem.
Linux alatt hogy megy a dolog?
Láttam a Lutris-ban a telepítőjét, csak még lelkesedésem nem volt hozzá, hogy kísérletezzek vele. -
#63296 Ne feledjétek, hogy holnap a patch után (valamikor este 6-7 körül) kezdődik az EoD első bétája, és játszható lesz az első három új specializáció: a main hand pisztolyos nekró (harbinger), az offhand kardos guardian (willbender), és a duál tőrös mesmer (virtuoso). Elvileg a teknős hátas is elérhető lesz.
Mindenki (a f2p account-ok is) a karakter login képernyőn kapja meg ezeket automatikusan. Felszerelt lvl 80-as karik lesznek, és minden játékmódban és map-en kipróbálhatók lesznek, viszont az event végével törlődnek (velük együtt a tárgyaik, elért eredményeik is*). A meglévő, normál karakterek változatlanul játszhatók továbbra is. A béta szombat délutánig tart majd.
* Felmerül a kérdés, hogy ha az AP-k átlépnek egy 500-as határt, mi lesz a permanens account bónuszokkal és skinekkel, de fogalmam sincs, erről nem írtak semmit. Lehet, hogy a bétás karakterek nem kapnak majd achi pontokat egyáltalán. -
#63295 Bakker.. ez több hét lesz, mire megszerzem. -
#63294 Srácok. Jól értem, hogy ha szeretném a Skyscale mountot magamnak, akkor elég a 4 szezon 6. epizódját megcsinálni?
A harmadiknál járok, de ha lehet, akkir előbb megszerzem aztán majd utánna folytatom a sztorit. -
Mozes #63293 +1 -
Dobronski #63292 +1 -
#63291 Én tök örülök, hogy annak idején megvettem a GW2-t. Az egy dolog, hogy jó kis játék, de az is fontos és tök jó, hogy nem engedték el. Hogy fejlesztik, törődnek vele. És az, hogy akár hosszabb kihagyás után ha előveszi az ember (mint én.. kábé 2 éve nem játszottam vele) megint jó élményt nyújt. -
#63290 Miközben néztem, kimazsoláztam a fontosabb infókat:
- Újra lesznek a HoT-ban megismerthez hasonló függőleges térképek, viszont ezeket több, magas épület és nagy, PoF-szerű bejárható szintek és alagútrendszerek tagolják majd.
- 16 új Gen3 legendás fegyver (és a prekurzorok mostantól már elérhetők bizonyos LW3-LW4 achievement-ek teljesítésével).
- Új mount: siege turtle! Az ostromteknősön két játékos is lovagolhat majd egyszerre.
- Öt új mastery jön, ebből hármat fedtek fel: teknős, horgászat, skiff. Emlegettek egy még nem részletezett "dragon jade" technológiát is, valószínűleg ez is egy új mastery-hez kapcsolódik majd.
- A horgászat (pecázás) sok játékos régi vágya volt, én nem sok értelmét látom (és biztosan lesznek majd pecás bot-ok mindenfelé). A skiff egy kisebb hajófajta, amivel bejárhatjuk a vizeket több más játékossal és a nyílt vízi horgászhelyeket is meglátogathatjuk. Ez nem csak Canthában, hanem egész Tyrián használható lesz. Szükség is lesz rá, mert a bemutató szerint több, mint 200-féle halfajtát lehet majd kifogni... (hogy ez külön inventory-ba megy-e majd, nem tudni)
- A 10 fős strike küldetések is visszatérnek, sőt, kibővülnek beállítható nehézségi szintekkel (a most meglévők is, ha minden igaz). Magasabb szinteken az ellenfelek is új képességeket és skilleket kapnak.
- Új guild hall is lesz, ami egy szigetet formáz hidakkal és nagy terekkel.
- Természetesen lesznek új elit profession-ök is. A bemutatóban a virtuoso-t részletezték (tőrös mesmer újszerű mechanikával), a többit majd az év folyamán később fedik fel. Összesen négy béta event is lesz, amikor ki lehet majd próbálni az új profession-öket és a teknőst. Ezek elérhetők lesznek a f2p játékosoknak is az esemény ideje alatt. Az első ilyen béta augusztus 17-től 21-ig tart majd (a virtuoso és még két másik lesz kipróbálható).
- Mondtak pár részletet a WvW Alliances-ről is, ami külön jön majd az EoD-tól, a béta még idén (ugorjunk).
- Ismét megerősítették a DX11 érkezését is. Linuxosként ez nem jelent majd jelentős változást, mert a Vulkan teljesen támogatja (sőt, jobban is, mint a mostani DX9-et).
- Határozottan kijelentik az EoD kapcsán, hogy "this is NOT the end of Guild Wars 2" :) Sok tervük van a folytatásra és az EoD egy nagy mérföldkő lesz ezeknek a felvezetésére.
- Még a végén, a delucxe/ultimate pre-order bónusz identity repair kit kapcsán megemlítették, hogy új karakter kinézetek is érkeznek majd. A pre-orderhez (néhány órán belül elérhető lesz a főoldalon) egyébként jár néhány új skin is (raptor, köpeny, ilyesmik), amiket azonnal aktiválni lehet a játékban.
- És itt a trailer is külön.
-
#63289 Guild Wars 2: End of Dragons
Bétateszt: 2021.08.17.
Tervezett megjelenés: 2022.02.22.
Minden eddigi tudnivaló egy helyen
-
#63288 > Mennyire vagytok még aktívak a játékban, illetve mit vártok az új kiegészítőtől? :)
Minden nap benézek, legalább a napi ládáért, és ha napi események jók, akkor a 2 aranyat is felmarkolom, plusz hetente többször futok begyűjtő kört a következő ascended set-ért, vagy csak a szokásos alap komponensek legyártásáért. De a sztorival, ilyesmikkel eléggé elakadtam több karakterrel is, kevés motivációm van folytatni, pedig a PoF-ot be kellene már fejezni a griffért...
Az EoD-t óvatosan várom, mindenképpen megnézem előbb, mi lesz benne. Mivel folyamatosan játszom, nem kérdés, hogy meg fogom venni, csak az, hogy mikor. Előrendelés szinte biztosan nem lesz, ahhoz elég sok pluszt kellene belerakniuk, hogy érdekeljen, mivel még a mostaniakban is vannak olyan map-ok, ahol még nem jártam. -
#63287 End of Dragons Expansion Livestream július 27-én:
Mennyire vagytok még aktívak a játékban, illetve mit vártok az új kiegészítőtől? :) -
Dobronski #63286 esetleg egy magyar guild-et ajánlana valaki? kieg-ek elötti veterán játékosok vagyunk (2-en), -
#63285 A játékban sok magyart látok, de a közösség itt valóban eléggé kihalt. A gamepod-on sokkal aktívabb volt a fórum régebben, most nem tudom, mi a helyzet. -
Dobronski #63284 kihalt a magyar community? -
VladimirD #63283 Sziasztok. Aktiv magyar guild van meg ingame? -
#63282 Ugyanúgy, ugyanazt a launchert fogja indítani a Steam is, semmi extra nem lesz benne. Már most is felvehetnéd non-Steam játékként az útvonalat megadva. Annyi különbség lesz valóban, hogy a Steam-ból generál majd account-ot. A barátlistáról még nem tudni, hogy fog működni, szerintem a játék nincs felkészítve rá, hogy in-game lásd a Steam listádat is rögtön, kézzel kell felvenni majd mindenkit (mivel a játékban csak az számít barátnak, akivel kölcsönösen felvettétek egymást a saját listátokra). -
Daditsx #63281 Persze akinek nincs más játék amivel játszik annak felesleges. Egy üres steam fiók amibe nincs más játék az tényleg értelmetlen. De az olyan ember nem is várna rá. De aki a játékokat steamen tolja és vannak ismerősei annak jobb. Van az autorun funkció és máris nem kell elindítani. -
Probatbicol #63280 Csak akkor mindig el kell indítani a steam klienst is, teljesen feleslegesen. -
Daditsx #63279 Nem is azért várom meg, mert előnyt akarok kovácsolni belőle. Hanem, hogy egy helyen legyenek a game-ek. -
#63278 Igazából mindegy. Ha nem akarsz újat kezdeni, a jelenlegi is ugyanolyan lesz. A Steam megjelenés semmilyen egyéb előnnyel nem fog járni, esetleg annyiban, ha sok pénz van a wallet-edben és a megvételen gondolkozol. A Steam-en semmi egyéb nem lesz elérhető, pl. gemstore sem (jelen állás szerint). -
Daditsx #63277 2 hete elkezdtem a game-et (free alapjátékot). De úgy döntöttem megvárom a steam-es megjelenést, mert úgy néz ki nem lehet összekötni majd a 2 acc-ot. Más is így van vele? -
Probatbicol #63276 Most 50% engedménnyel lehet megvenni a 2 kiegészítőt 15 €-ért, promokód: ANNIVERSARY50 -
#63275 Teknős mount.
Kár, hogy kevés időm van játszani mostanában.
-
#63274 -
#63273 PVP-hez nem értek, amit hallok/olvasok róla, annak alapján kerülendő (csalók, lefizetett meccsek, toxikus környezet). A WvW talán egy fokkal jobb, de azt sem ismerem.
Szerver mindegy, EU és US megaszerverek vannak. -
#63272 További infók:
- EXP3 megjelenés "valamikor" 2021-ben.
- A GW2 novemberben a Steam-en is elérhető lesz. A meglévő account-ok NEM vihetők át! Az eddigi launcher természetesen marad továbbra is. -
Whysper #63271 Sziasztok.. Azt szeretném megkérdezni,ha most szeretnék elkezdeni újra GW 2-t játszani. Van értelme most elkezdeni? Az első GW2-vel játszottam még annó kiegek nélkül. PVP érdekelne igazán. Csak nem votl időm játszani sok évig aztán most lenne rá időm . Nagyon szép a játék és jó volna,ha volan értelme csak nem tudom milyen állapotban hol tart a GW2 . Magyar guild melyik serveren van?
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2020.08.25. 22:42:10 -
#63270 Első teaser a harmadik expansion-höz, melynek End of Dragons lesz a címe (és Cantha az új kontinens). Megjelenési időpont még nincs.
Remélhetőleg addig kalapálnak valamit a csúnya lag-oláson és login szerver hibákon is, ami mostanában tapasztalható... -
undY1ng #63269 Nem is tudtam, hogy ilyen "szép" Norn leányzókat is lehet csinálni. Így azonnal ment is a Guardian leveling. :O -
VladimirD #63268 Én dual dagger + minion necro-t játszok most mapokat funolni, hát rohadt jó. :D Darálógép, és nagyjából a heal siphon miatt elpusztíthatatlan, na meg nyilván a reaper miatt. Csak ajánlani tudom, kipróbálni mindenképpen érdemes.
Mellette az engineert húzom, ami elképesztően fun class. PVP-ben meta, WvW-ben meta, PVE-ben meg rohadt változatos a sok tool miatt. Tény, nem top DPS, de rohadt funky. Condis build igencsak életképes.
-
#63267 Pvp-hez nem értek, nem játszom, így arra nem tudok mit mondani, de elég sokat játszottam guardiannal, hogy tudjak róla írni.
A guardian legnagyobb hátránya, hogy a health-je az alsó kategóriában van, mint az elementalist és a thief, viszont az aegis-en kívül nincsenek olyan csapás elkerülő képességei (pl. evasion), mint ezeknek (én határozottan felcserélném a mesmerrel, sztem akkor lenne a helyén mindkettő). Ezért fel kell cuccolnia armor-ból, szerencsére ebből a heavy sort kapta. A toughness is hasznos lehet, de ott számít a növekvő aggro veszélye is (pvp-ben nincs jelentősége). Shield gua ezért olyan ritka, mint a fehér holló, mert nagyon sérülékeny, ha tankolni próbálna, különösen a condik ellen, ami a legveszélyesebb a számukra, mert átmegy armoron, aegisen egyaránt, tehát szükségük van jól időzített cleaner-ekre is, vagy egy specializált csapattársra, aki érti a dolgát.
Viszont piszok jó közelharcosok, főleg karddal és pallossal élnek nagyon (de a scepter is népszerű támogatóként), kitűnő távolságcsökkentő képességeik vannak, nagyon jó AoE képességekkel bírnak, amik remekül harmonizálhatók (symbol-ok, trap-ek és társaik), vannak csoportban hasznos képességeik is, a dragonhunter pedig az egyik legjobb elit kaszt a játékban (persze a longbow felejtős, mert az nekik f*s lett). A képességeikre sincsenek rigorózus rotation-ök, elég jó eredményeket lehet elérni a billentyűzet püfölésével is, így meglehetősen kezdőbarát, de később, ahogy a condik kezdenek előtérbe kerülni (Orr, HoT/PoF kiegészítők területei), könnyen el lehet vérezni vele és ez frusztráló lehet.
A másik, kifejezetten kezdőbarát és hosszú távon is remekül használható, power és condi vonalon egyaránt kedvelt foglalkozás a ranger.
-
#63266 Sajnos én nem vagyok tagja guild-nek, így nem tudok ebben segíteni.
A "paladinosság" meg találó, mert jók a heal-jei, jól is verekszik, látványosak a skillek valóban és még pajzsot is hordhat, ha jól tévedek.
Természetesen egy apró, csinos, női karakter. Egyrészt a sok brutális méretű északi tehén közül ő a legszebb. Másrészt bár merre jár, mindig kap segítséget. Lógó nyelvel rohannak a kandúrok segíteni neki.