63345
  • maniac001
    Na még egyszer...

Ezt az e-mail authorization dolgot külön kell kérni vagy automatikusan küld ilyet ha máshonnan akarnak belépni?
    És ha nincs ilyen akkor ha megvan nekik a jelszó simán be tudnak lépni máshonnan úgy hogy semmi értesítést nem kapsz róla?
  • a.carkey
    Átvinni szerintem simán átvihető, de míg a páncéloknál eddig nem volt gond, de pl. a puskaskinem lazán eltűnt, amikor betettem a bankba a cuccot.
  • maniac001
    Átvihető, ha esik egy másik puska akkor a jelenlegi skin-t átrakhatod arra.
  • Susarc
    jaj lehet hülye voltam és elbasztam a Starship trooperses puska skinemet:(
    Szóval találtakm 70-en egy 70-es sárga puskát ,nagyon megörültem és ráhúztam a starshipes skint:P kérdem én a módositott cumónak a skinje átvihető egy másik itemre is majd? vagy buktam ?
  • j0nNyKa
    beszélj Runninggal, ő a hres picsa munkatárs
  • 1Darton1
    Eme remek közhely nem veszi figyelembe, hogy korábban nem volt jellemző, hogy a kőműves skacok a kulcslyuk sebészet aktuális kihívásairól értekezzenek.
    Majd meséld el mire jutottatok, mert a mondással ellentétben minden ánusz számít.
  • j0nNyKa
    ja igaz, engedélyeztem is neki, hagy farmoljon a karakteremnek ..!
    btw kíváncsi vagyok, hogy most jelszóváltás után is lesz-e login attempt..
  • Torzonborz
    Viva La Whiteside Ridge
  • PiszkosFred
    Mert megint ott tartunk, hogy nem az altalunk ismert valami "mellett" kardoskodunk, szurkolunk, eltetjuk, hanem midnig az ismeretlen valami "ellen" uvoltunk, szidunk, razzuk a keritest stb.
  • a.carkey
    De ha nem játszol ott, honnan vágod, hogy az szar? Na ez a tipikus magyar duma.
  • Running
    Ez előfordulhat, a vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van egy.
  • 1Darton1
    Ritka sok baromságot és rossz következtetést sikerült összehoznod egy rövid kommentben anélkül, hogy bármi tapasztalatod lenne a témában.
    Habár a hozzászólásod is pont az elméletedet erősítené meg, remélem senkit nem sikerült átverni vagy téveszméiben megerősíteni vele.
  • h0rse
    hali, van ennek a klánnak honlapja? lehet hogy engem érdekelne ha van esetleg tgf
  • Braikingboss
    http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updates
    Itt kiszokták írni csak kérdéses hogy a maira mikor frissítik.
  • Kheled
    A mai patchről nem lehet valahol olvasni, hogy mit tartalmaz?
  • Frosty01
    hónapokig voltak ingyenes béta tesztek, ott ki lehetett probálni.
  • Marfy
    Köszönöm, de én azért szerettem volna kipróbálni, hogy milyen.
  • maniac001
    Ezt az e-mail authorization dolgot külön kell kérni vagy automatikusan küld ilyet ha máshonnan akarnak belépni?
    És ha nincs ilyen akkor ha megvan nekik a jelszó simán be tudnak lépni máshonnan úgy hogy semmi értesítést nem kapsz róla?
  • Frosty01
    höhö, authorizáld csak nyugodtan ;D
  • PiszkosFred
    Csak a kinai tavmunkasod jelentkezett be, hogy tudd, dolgozik :)
  • j0nNyKa
    ja ok

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 117.94.45.75
    City: Beijing
    Region: 22
    Country: CN

• Tomyh
    Nincs és ne is számíts rá sokáig.GW1-ben se volt évekig trial.Meg kell venni a játék maga jó.Mindent tartalmaz ami kell egy MMO-ba és havidíj sincs.Grafika,hangok is teljesen rendben van.
    Simán megéri az árát.
  • Tomyh
    1 napja eddig nekem nem válaszoltak.Nem kapkodják el de sose voltak gyorsak.Régen is sokat kellett várni sajnos..
  • maniac001
    Timberline Falls-ban is bugos egys skill challenge meg egy PoI. Az event egy waypointnál indulna ha nem lenne contested, de régóta az és semmi nincs ott hogy vissza lehetne foglalni. Remélem minél előbb javítják mert így nem lehet 100%-os az a map. Idegesítő.
  • PiszkosFred
    Detto. Az AH globalis, igy servertol fuggetlen, azt azert tegyuk hozza. De a WvW kis tulzassal instant, es a kezdeti magyar szovegek is eltuntek a generalrol, a zonak dugig vannak, bar bugos par event itt-ott (lasd bettletun vagymiarak skill pont miatti QQ-kat generalon), viszont fullos zonak miatt overflow-n teljesitheto a fixig. Eventekre mindig osszejon 10-15 ember, csucsidoben tobb, nincs itt gond.

Feltem tole en is, hogy dedikalt magyar server - ami ritkan sul el jon, bar ez kozosseg fuggo -, de eddig pozitiv csalodas. Ami az overflow servereken folyik, ahhoz kepest a WsR a nyugalom szigete.
  • s0n1c
    Mint népcsoport a magyar rettenetesen birka, egyénenként viszont a legtöbb zseniális.
  • PiszkosFred
    ...es ebbol mennyi is keszult el, "talalodott fel" hazai kornyezetben? :) Hogy visszaterjuk a server kerdeshez is.
  • Frosty01
    jó jó, igaz h találtunk fel ezt azt, de ugyanezt más nemzetek fiai lányai is megtették. nem vagyunk különbek senkinél
  • antgecc
    Én a WR-en játszok és semmi hátrányát nem látom. Alig vagyunk Overflow-ban, WvW-re könnyű bejutni, AH-ban van cucc, magyarul nem beszél senki, az emberek barátságosak. Nem értem mi a probléma a WR-el.... Nekem semmi.
  • s0n1c
    A szerver kérdésben egyetértek veled, de ha részletesebben körbenézel, a forradalmi újítások / feltálalások jelentős része magyar ill. magyar számazású emberek nevéhez fűződik, többek között az atomot is ugye :)
  • Nazus
    Más se bír belépni ?
  • Susarc
    Node már 68 vagyok.....a map 30% jesszsusmaris mennyi mindent lehet majd még csinálni a 100% ig:))
  • Susarc
    tudtam,hogy a törökös storyval fogsz jönni!:D
  • Torzonborz
    és ha most szépen megkérlek akkor törlöd ezt a hsz-t ?

tudod kerüljük a flame-t meg ilyesmi.

• Frosty01
    ja pl a törökös sztori az kurvajó volt, mi?
  • Susarc
    nos ha visszamész pát száz évet a történelemben vagy megkukkantod a wikipédiát mihez van köze a magyaroknak lehet a mondatod első felét átgondolod:P:))

Az valóban sajnálatos,hogy az első világháború óta nem igazán jönnek össze a dolgaink:P

PEACE
  • Running
    Olvasgatva az itteni és variance oldalon kommentelők jelentős hányadát, még mindig nem értem, hogy-hogy nem mi magyarok írtuk meg a GW2-őt, igáztuk le fél európát, nem mi rendelkezünk egy teljes univerzum leigázásához szükséges atomfegyverrel, valamint az űrutazás forradalmi ötleteivel...
    ...a valóság viszont az, hogy a magyar-olasz whiteside volt az a szerver, amit minden értelmesebb nemzet fiai messze elkerültek, még akkor is low-med pop volt/van rajta, mikor a többi már rég 6x túlcsordult. Mindez a véletlen műve lenne? Biztosan...
    ...a csapat egyik legjobb döntése volt, amikor egyhangúan megszavazták, hogy NE whiteside legyen a választott szerverünk...
  • DummyBoy
    Mivel ezen lovagoltok már pár napja ...

Ugyan nekem nincs még ebben tapasztalatom, de a kezdő hsz után ott állt, hogy 30 token, de csak akkor ha végigmész ...

Ha csak 1 boss fél bele, mert elakad a társaság (Tegyük fel nem prők, és nem 80-asok full gearben visszaszintezve, és nem 27-éjre csinálják rutinból ...) akkor az bizony 2-3 óra és 5 token ...

Van egy olyan érzésem hogy erre gondolt eredetileg a költő ...
  • Kryon
    Nem hiszem, mert nem havidíjas. Legfeljebb árcsökkenésre lehet számítani.
  • McHaals
    az a gond, hogy mindenki craftol, és termeli a low lvl cuccokat, ha megnézel egy átlag zöld cuccot (drop vagy craft) van belőle több száz vagy ezer betéve AH-ba. A ritkább cuccokból nyilván nincs, és ezért lehet eladni, illetve az alapanyagok is fogynak, csak hát azt én sem rakom még be, max amikor már van belőle vagy 1000 (mondjuk copperből, mert azt ugye lehet bányászni, de a ruha meg a bőr az hiánycikk :)