Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Én wowoztam is (2 hónapig annyi elég volt, és nem a játékkal volt bajom, hanem az ottani, khm kölykökkel) és valóban igazad van abban, hogy a lotro és a wow nagyon sokmindenben rettenetesen hasonlít(craftrendszer, insták, raidek, mountrendszer stb). Ezért kérdeztem ez miben más, és köszönöm a linkeket Newfronternek, el fogom olvasni.

(elsõre ezek a karakterek furák nekem, úgy érzem egy teljesen más stílusú játékról van szó).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Semmi köze egymáshoz a két játéknak azon kívül ,hogy mmok, lotro sokban közelít wowhoz, ez a játék semennyire és teljesen más a stílusa is.

ja és 1.99 euróért -1 napos kulcvsot is vehetsz hozzá.....föggõknek bestbuy😄

Guard inkább support mint heal (heal önmagában nem túl erõs). Nekem a második altom tuti guardian lesz, az engineer main pedig már BWE1 elõtt eldõlt. 😊
Warrior amúgy jópofa. Olyan "folyékony" kombókat lehet kihozni vele mintha egy akciófilmet néznék.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

j0nNyKa
majd rád is gondolunk holnap, amikor épp toljuk a karaktereket <#eljen>
(ha esetleg elfelejtenénk gondolni rád, az csak azért van, mert iszonyatosan élvezzük a játékot, elõre is elnézést érte <#idiota>)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

én is lemondanám a 3 éjszakás mûszakomat,de nem tudom😄 pont szétszivok miatta....22-06-ig meló aztán délután 2-3-ig alvás edzés....és már mehetek is szinte megint melóba....ez nem az a hétvége lesz sajna....brühühü

http://www.mmoga.com/Guild-Wars-2/Guild-Wars-2-Key/Guild-Wars-2-Key.html?ref=84&affiliate_subid2=76_en_gw2

12200 ft! akit esetleg érdekel! megbizhatóak én már 3 kulcsot vettem tõlük

Úgy tûnik mûködik! Lesz narancs cicám! 😊
Ezeket a videókat erõsen ajánlom!
Illetve a kezdõknek cikket, na meg a FAQ-t!
Amúgy a Variance oldalon ami van az mind hasznos! Ha azokat átolvasod akkor alig lesz már kérdésed!
zsakosfrodo2
Asura..... vagy human. 😄

McHaals
a necrot, thiefet, elementált még csak ki se próbáltam...
a tegnapi egy óra alatt a rangerrel bohóckodtam, nem jött be annyira mint vártam.
warrior szívem csücske, guardiannal meg healerként szeretnék tevékenykedni...

warrior vagy guardian? warrior vagy guardian?
majd feldobok pénztet énis vaze...

az asura kezdõ nem jött be feleannyira sem, mint a human. viszont maga a faj az tetszik

MadWolf#11626

Azt hiszem ma estére meg a hétvégére mindent lemondok... azok a tájak, az a zene, a hangulat, vagy akárcsak a töltõképernyõk... Elképesztõ.

human vagy asura? human vagy asura?
majd feldobok pénztet vaze

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ezt meg kell néznem! Kösz.
Smithwarden
A kis menekulo vandor. 😄 Oriasi. <#vigyor>
23:50-nel: "What are they attacking? Ooohhh!" Es fejbedobta valami a foldbol. 😄DD

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sheltem
Sziasztok srácok!

Akkora a hype ekörül a játék körül, hogy mostmár komolyan elkezdett érdekelni.

Amiért ideírok: kb 2009 óta játszom a Lord of the rings onlineal, szeretném ha valaki aki játszott vele legalább fél-1 évig és próbálta a GW2 bétát egymás mellé állítaná a 2 játékot és leírná nekem miben is jobb ez a játék? Pro és kontra.

Amennyiben ez offtopicnak számít(szerintem nem az) akkor jöhet privátban is.

Köszi elõre is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

131 új üzenet tegnap óta, azt hittem minimum eltolták a megjelenést egy hónappal... 😄
Volt olyan aki kapott a tegnapi testen hom teleportation stonet már?

Itt egy videó 50-60+ mapról eszméletlen gyönyörûek a tájak annyira részletes és lélegzõ alig várom már a holnapot... elvileg Orr-ba tartott a videó készítõje a második felét a videónak még nem töltötte fel de addig is megér egy nézést 😛

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

zsakosfrodo2
Kevesebb, mint 1 nap a headstartolóknak:

penge25
Hát nekem akkor nem volt rá pénzem és most is csak azért tudtom majd megvenni, mert a fentiek nagyon azt akarták, hogy ne maradjak le errõl az mmoról. Ha visszaolvasol leírtam sok kis apró dolog jött össze aminek hála megvehetem a játékot. Pedagógus fizetés rulezzz

Felesleges irigynek lenni,hisz volt alkalmad megvenni pre-purchaset.

penge25
Lehet nem is baj, hogy kedden kezdek elkerülöm a szerverstart körüli idegösszeomlási állapotot <#duhos2> De azért irigy vagyok azokra, akik már szombaton kezdhetik. Az armorok festhetõek tényleg? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy az armorok sablonosak egyszínûek lesznek, azért hogy kedvünkre festegessük õket. Itt lent írtátok, hogy a páncélok vendoroknál elég gagyi, egyhangú kinézetûre változtak, lehet ezért nem?

A héten talán még nem<#wave>
Át lehet kapcsolni English-re.
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Szombaton 9:00-tól lehet játszani, de az is megemlítették, hogy akár 3 órával korábban is elindíthatják a szervereket, szóval már 6:00-tól lehet lesben állni.

LeWyTy
Holnap hány órakora lehet kezdeni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez vajh ideiglenes, vagy valami ármány része? Nem lenne elég content gem shopban?

Egyébként az még mindig lehet, hogy lemegy az ára... 😊

j0nNyKa
freetoplay lesz pár hónap múlva!!!!
oh wait.

Unknow
Haldoklik a GW2 <#idiota>
Zomil
OMG nincs kész az end game content!!!!!444mééégy

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

j0nNyKa
én izén röhögtem, rank 10 glory vendor neve: Rank 10 Glory Vendor 😄D

köszi.
Blabla 67 írtad hogy világ életedben németes voltál. A menüben vagy a launchernél is át tudod állítani németre
TDC Geronimo
"They changed all the skins on the rare gear offered by each vendor. They are now all the same armor skin. Only the exotic versions have the unique skins from before. "

ó hát FU azért nézett ki minden dungeon heavy set ugyanolyan rondán mostani testen :/

Exotic verziót vajon hogy lehet megszerezni majd, explorable móddal? Sima skin ritka ronda és mindegyik dungeonnál ugyanaz így nemneed 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
mist-en úgy volt ahogy gero írta, mindenhol máshol úgy, ahogy te

TDC Geronimo
Minden maxon volt, lod distance is. Szerintem nálad is volt nagy tömegbe biztos vagyok benne. Volt egy rész ahol hirtelen jelent meg 20-30 ember körülöttem meg mobok is. Mistbe bemész pl és ahol kezdesz onnan nem látni azokat az embereket, akik az spvp bejelentkezõnél állnak pl. Vagy nem mindet. Engem iszonyatosan zavart és mondom direkt rákérdeztem chatbe és írták többen is.

TDC Geronimo
Én se iskolába tanultam meg az angolt olyan szinten, ahogy most tudom. Amilyen itt az oktatás úgy nem is lehet :p

Tudásom 90%az MMOknak köszönhetõ.

Érdekes. Ez nem valami grafikai beállítás miatt van így? Mert nálam nincs ilyen probléma, távolban is látom a karaktereket.
j0nNyKa
én nem számítok rá, hogy 9kor már jó lesz 😄

SZEG007
Hát én hatkor tuti nem leszek ébren, meg reggel le kell menni még piacra is bevásárolni, bár azt lehet már pénteken elintézem😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Izgatott vagyok mint az állat",
"...azaz most jött elõ az indúgattunk dolog...",
"kicsi áramszünetelés"

SZEG007
Amugy te nem olvasod a leveleidet, mert ezt küldték ki nemrég:
However, please note that in order to ensure we’re fully prepared for that fateful hour we may bring servers online up to 3 hours prior. If you’re a player committed to getting in first to grab that character name of your dreams you’ll want to be keeping an eye on things during that time period.

TDC Geronimo
Nem mintha akkor nem egyszerre mennének 😄

többre nem emlékszem 😄
Legalábbis lehet, hogy betolják.
Kb elég idõ arra, hogy a kezdeti ilyen nyûgöket kivasalják, aztán 9re kb jó legyen. 😊

SZEG007
lehet hogy már 3 orával korábban megnyitják a szervereket, hogy ne mindenki egyszerre csödüljön be.