63345
  • AntiHero
    WvW
  • maniac001
    szerintem eventekből jön a legjobban a pénz (TP-ből is lehet ha van kereskedői vénád :) ), talán érdemes eventezgetni magasabb területen. Olyan goldfarm mint a wowban volt szerintem itt nincs.
  • frango
    Hol, hogyan lehet hatékonyan pénzt farmolni soloba(lvl80)?
  • 1Darton1
    És írtak valami érdekeset is, vagy csak annyit, hogy távolítsd el a keyloggereket a pc-dről?
  • Tomyh
    Hát ezt kipróbálom,ennyi azért belefér:)
  • maniac001
    Most indult a gamma, van azért bug-nyűg elég, valszeg illetve remélhetőleg válaszolnak és megoldják. Nagyon jó a gamma fogadtatása (megérdemelten), nem hiszem hogy nem foglalkoznának a játékosok gondjaival. Szerintem csak idő kérdése, bár egy automatikus választ beállíthattak volna hogy fogadtuk, sorra kerülsz majd.
  • j0nNyKa
    skype-ot toltsd fel par euroval, es hivhatod oket par centert barmikor, kb. a vegtelensegig
    szerintem megeri azt a 4-5 eurot, hogy az ilyen kulfoldi supportokat elerd
    en anno egy masik mmorpg miatt toltottem fel 5 euroval, azota rengeteget telefonaltam kulfoldre, de meg nem sikerult lebeszelnem
  • Tomyh
    Ticket-et írtunk ami már 2 update-en esett át részemről tehát a rendszer ezt jelzi nekik,legalábbis az enyém.Többiekével nem foglalkozom továbbra örülök ha az én dolgom el lesz intézve:)
    Telefonon ha ezt elintézném az sok ezer ft lenne,azért azt nem szeretném,mondjuk ez az idegeskedés se jó,hát nem tudom:/
  • maniac001
    Az eu aionnak az ncwest volt a supportja, és az mmochampionon volt egy "ünnepi" csoportkép róluk amikor megkapták a supprt szerepet. Hát hiába ncwest, háromszor annyi ferdeszemű volt mint európai.
  • Frosty01
    /facepalm.
  • maniac001
    Jó jogos sry van benne igazság, de mi a lófaszért kell így reagálni ha valaki normálisan ír?
    Akinek napok/hetek óta nem válaszolnak semmit, az akár joggal hiheti azt hogy szar a support. Főleg olyan player aki hozzászokott a wow profi supportjához. Hogy a kommentelő nem wowozott az egy dolog. De az viszont tény, hogy a koreai support elég fos. NEm a gw2 support hanem úgy a koreai általában. tapasztalat (Aion pl).
  • Susarc
    maniac+carkey HUHHH köszi!:))
  • Frosty01
    egy koreai csávóka sose fog neked írni a supportból. azok lusták angolul kommunikálni akárkivel is. kérlek nézd meg hogy a supportban milyen aláírást fogsz kapni. az ncsoft US-EU supportja többnyire amerikai, illetve europai emberkékből áll. az ázsiai részlegüknek pedig rohadtul semmi közük hozzánk.
  • Tomyh
    Kurva jó azért,hogy valakinek egyből visszaírnak mások meg napokig akár 1 hétig válasszal sem méltatnak.Nekem ez minden de nem jó.Legalább annyit,hogy levelét megkaptuk ahogy tudunk és sorra kerül foglalkozni fogunk az ügyével,megoldható lesz avagy sem.De így,hogy 3-an írtunk és azt se tudjuk egyáltalán elolvasták e,ez necces azért.
  • j0nNyKa
    nemar, annyira imadtal, amikor hetekig valaszolgattam neked a jatekkal kapcsolatban folyamatosan, most meg megint rajongoi tabort alakitasz?
    dontsd mar el, hogy velem vagy nelkulem, nekem ilyen komplikalt szerelmi eletre nincs szuksegem.
  • maniac001
    Hagyd, neki mindig ilyenek a kommentjei minden topikban. Aki nem a haverja azzal bunkó, lekezelő, semmi segítőkészséget nem mutat csak beszól. Hagyd rá.

Amúgy szerintem is az ncsoft a support, az meg nagyon koreai.
  • PiszkosFred
    Probaltad telefonon is, vagy "csak" irtal egy mailt nekik, bekuldve a szkennelt szukseges doksikat?
  • j0nNyKa
    ha hozok ellenpeldat, amiben tenyeket irok le, az szamit?

tehat ha mondjuk ma reggel eszrevettem, hogy be akarnak logolni pekingbol az accomra, irtam az arenanetnek, hogy ugyan magyarazzak mar el, hogy miert (hogy a jovoben el tudjam ezt kerulni), es kaptam valaszt kora delutan (amiben leirtak a dolog okat), akkor tekinthetek ugy a supportra, hogy gyorsak, es segitokeszek?

vagy a pozitiv velemeny nem er?

tovabbmegyek: elgondolkozhatok azon, hogy nekem miert valaszoltak par ora alatt, neked / nektek meg miert nem?
  • Running
    Én nevettem, nem tudom mennyire számít ez.
  • Tomyh
    Te nagyon vicces akarsz lenni b+ csak kár,hogy megint hányni tudnék a kommentedtől.Többen is jelezték már itt évek óta,hogy nem jó a support rész.
  • Newfronter
    Attól függ, hogy a játék mely részével van problémátok. Én pl. rendeltem egy Művészeti albumot az NCsofttól, és nem érkezett meg. Mondták is, hogy sajnálják, azért nem tudják hamar küldeni, mert a GW2 miatt az NCsoft le van terhelve. Csak megjegyzem, hogy július közepén rendeltem meg...
  • maniac001
    jonnyka te akkora egy "nemokos" vagy, mindig tolod itt a baromságaidat, fogalmad sincs mit beszélsz.

Úgy értettem, hogy ÁLTALÁBAN a koreai supportra jellemző hogy szar. A wow-nak meg a rift-nek jó, a gw2-t meg nem tudom mert hála istennek nem volt még rá szükségem.

érthető? vagy írjam le norn nyelven is. Hm?
  • 1Darton1
    Az Arenanet nem a játékgyártó véletlenül? Mintha a forgalmazással és a supporttal nem ők foglalkoznának.
  • j0nNyKa
    szerintem ugy ertette (?), hogy van a wow meg a rift, mint a vilag osszes nem koreai mmorpgje (?!?!), ahol jo a support, meg van a vilag osszes tobbi (koreai) mmo-ja, ahol szar a support (??)
    erre most jott a gw2, ami a vilag 3. nem koreai mmo-ja, de itt szar sajnos a support, ugyhogy ez kivetel (???)

mellesleg annyira jo, hogy megint 1, azaz 1 darab ember addig fogja uvolteni, hogy szar az anet supportja, hogy rajtuk fog maradni, es az lesz az sg-s kozvelemeny, hogy szar, mikozben a userek 99%-a eleteben nem fog irni a supportnak semmit :D

ugyhogy ok, en feladtam az eszerveket, beallok a sorba: KEPZELJETEK MEKKORA FOS AZ ARENANET SUPPORTJA, MERT.. MERT... FOS! MINT.... MINT KOREABAN!!!!
  • Frosty01
    hát ezt úgy nem vágom. mit szívsz? arena net hol koreai neked?
  • Tomyh
    Ezeket nem ismerem vagyis nem volt közöm egyikhez sem:)
  • Tomyh
    Jó de nekünk account link problémák és más egyebek vannak.Nem a pénz kell vissza hanem,hogy oldják meg.A GW1-es név törlésére is az van írva,hogy 24 óra múlva lehet indítani azon a néven GW2-ben,hát nem lehet
  • maniac001
    A wow és a rift supportja pl nagyon jó és gyors. Csak a koreai supportra jellemző a beleszarok stílus.
  • 1Darton1
    "Amúgy mindenhol ez a support részleg úgy sz@r ahogy van tehát nem lepődök már meg a dolgon."

Elég fontos és nagyon jó játékokat nem próbáltál még ki eddig, ha valóban ez a véleményed.
  • 1Darton1
    Az ilyen review-nak álcázott fizetett hirdetésektől feláll a hátamon a szőr. Bőven van annyira jó a játék, hogy a valós előnyeit kiemelve is el lehet adni. Jobban járnának, ha valami játékos celebet kérnének fel az értékelésre, aki nem nézi hülyének a közönségét.
  • Casseus
    Félreérted én nem fenyegetőztem hanem utasítottam őket. Vissza is kaptam mindent az utolsó centig.
  • Tomyh
    Na majd kitalálunk valamit,hogy megmozdítsák végre magukat.Ez se rossz amit írtál de te már egyszer ellőtted:)
    Amúgy mindenhol ez a support részleg úgy sz@r ahogy van tehát nem lepődök már meg a dolgon.
    Itt meg aztán főleg ez megy mert egyszer megvetted és onnan a beleszarok részükről szisztéma valós eset..
  • Kheled
    Automatikus levélbe jött, hogy nagyon sok ticketet kapnak, több ezret, így kicsit eltart mire válaszolnak.
  • Casseus
    Nekem sem válaszoltak egyik ticketemre sem 1 hét után. Aztán írtam hogy adják vissza a pénzem arra már azonnal jött a válasz.
  • TDC Geronimo
    Gamespot video review

Első mondat már elmond mindent :D
  • Tomyh
    Igen ez simán 9 pont viszont a support eddig nálam 0-.-
    Ismerőseimnek se válaszolnak és nekem sem.Nekik már 2 napja semmi válasz.Szabadságon vannak vagy mi történik ott?
  • Caliph
    és akkor még a felét sem látták 3 hét alatt:D
  • TDC Geronimo
    Ma kijött IGN meg Gamespot review. Mindkettő egyaránt 9 ponttal értékelte.
  • maniac001
    Ok köszi, megnyugodtam mert én nem kértem ilyet sehol, de ha automatikus akkor rendben. Olyasmire gondoltam mint anno a wow authenticator volt, azt rendelni kellett de az hardver ugye :)
  • 1Darton1
    A kis türelmetlen.

Nem, igen.
    Igen.