Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
2.5gb körül írták valahol, de miért nem szeded le most és akkor telepíteni se kell?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aki kedden veszi meg és dvd-rõl telepiti a játékot, annak elõreláthatólag mennyi adatot kell még pluszban letöltenie ? Vagy itt is van-e olyan, hogy amíg játszol addig tölt ? Csak a lassú net miatt kérdezem. <#conf>

azért a kockákról illetve kopasz kokszos állatokról az elõitéletek t9bbségében helytállóak ám! meg kell találni az egyensúlyt!
Az sem helyes ha valaki 0/24 kokszolva súlyt emel,de az sem,hogy ülsz a gép elõtt.....mégha úgymond "tegye ami jólesik neki" volt nálunk a guildbe anno egy kis 50kg-s srác...csiptük,mert kurva jó arc volt TS-en is mindig együtt lógtunk......aztán az egyik guildtalin "átneveltük"😊 azóta csajozik mint a gép! egykezes fekvõkkel melegit be mielõtt a gyûrûn tornázik és hálálkodik,hogy kirángattuk a gépje mellõl...

antgecc
Így igaz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
pont ugyanolyan jogosak azok az eloiteletek, mint amik a "kockakrol" vannak 😊
van mindket oldalon normalis, merteket tarto, meg van mindket oldalon elvetemult, tulzasokba eso

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

s0n1c
Aki fizikailag is karban tartja a testét az csak becsülendõ, bármilyen formában is teszi, bár szerintem a leghaszontalanabb a konditerem, de ez csak privát vélemény.
TDC Geronimo
jogos volt, rosszul fogalmaztam. Na de most már inkább remegjünk együtt <#idiota>

antgecc
Hanyagolhatjuk, nem gond 😊 De bizonyos beszólások és elõítéletek mellett nem tudok elmenni szó nélkül 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
vele ezt a témát nem fogod hanyagolni sajnos 😄

a gond ott van h sokan elfelejtik mi az egészséges!
de sztem ezt a témát hanyagoljuk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

antgecc
Ja, mert ha valaki lejár konditerembe, hogy egy egészséges férfias izomzatot felszedjen, karban tartsa a testét és sorolhatnám, az már izomagynak számít kocka berkekben. Még a végén cink lesz terembe járni...

TDC Geronimo
Na asszem ez elment egy launch trailernek is olyan szinten növelte hype méterem <#idiota>

Most ezért belenéztem a videóba én is, de az a szegény srác már tényleg kóros kicsit, pedig a legkevésbé sem szokott érdekelni, hogy néznek ki más hímnemûek.

TDC Geronimo
Official tutorial nuboknak

Zomil
Manual 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
Jajne, van már elég izomagyunk kis hazánkban.
Zomil
mit akarsz ini fájlokkal trükközni? -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Had csinálja már azt ami jól esik neki. Tudom most jön az, hogy menjen konditerembe izomagyra gyúrni magát meg szoliba színt felszedni...

arra az Endrosz srácra ráférne egy kis outside questelés RL😛😊 ennyire nem szabad gémerkedni baszki!

najó letöltöm és megnézem megint imádom 😄 (tudom h tegnap ment a tv-be😛)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tenyleg, a Guild Wars 2 mappa all 4 file-bol, amibol egy exe , masik meg egy 16 gigas DAT file. -.-

Azt hittem leglabb a .ini filokkkal lehet trukkozni...
tudom 😄 mókáztam is egy keveset már stressz testek alatt vele
csak említettem mint opció hogy azért meg szokták oldani hogy nem csak guild hanem magasabb szintû/grandiózusabb harcok legyenek (bár nem mindig sikerül 😄)

És mennyivel jobb ez magyarul, angolul csak azt mondja, oh shut up!
- rómaiak igazságát (Jaj a legyõzöttnek)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

j0nNyKa
nahát, ezek a fejlesztõk tuti a legjobbak, be tudtak rakni egy cancel gombot! <#idiota>

TDC Geronimo
launchernél is beraktak egy cancel login gombot :y

s0n1c
Azt nem kétlem (meg nem is tudom), de itt szerverek között lesz és nem kettõ, hanem három szerver fog 24/7 egymással küzdeni a területekért és a nyersanyagokért egy óriási nagy területen.
j0nNyKa
btw megint van peccccccs

TDC Geronimo

Demagóg!

archlordba se rossz a race v race ha elég fejlett vagy hozzá

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

békét

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Új GameStar GW2 videó!
Nem semmi hogy tolják a hype-ot! 😄 De hát ugye Gyu rákattant...
Jójó, de a vízvezetéken, utakon, gyógyászaton, közbiztonságon, ... kívül, mit adtak nekünk a rómaiak???

TDC Geronimo
Este már elkezdem tolni <#idiota>

Az a baj most szar, mert elvileg kelés után már lehet tolni így nincs sok értelme nyomatni 😞

s0n1c
Szeretném kérni a fájnöl káuntdáán címû számot mindenkinek, aki szereti!!44
TDC Geronimo
nem nézem meg ezeket, majd inkább ingame :y

McHaals
miaza wsad, én klikkelgetve akarok mozogni 😄

MadWolf#11626

Omlás
😄D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
wsad-re tényleg nem árt rágyúrni, anélkül nem túl sokat mozog a karakter 😄D

j0nNyKa
jogos jogos

drop
igen köpeny mert a npc van nem egy helyen tehát elvileg van és nem csak enginernél van back hely de maj kiderül,néztem a gs videót endrosz volt benne tök jó fej,látszik hogy nagy kocka xd

Omlás
"- játékmechanika a dodge rendszert kivéve grammra ugyanaz, mint a többi mmoban"

Szerintem alapjaiban sokkal dinamikusabb a játékmenet mint eddig akármelyik mmo-ban tapasztalható volt nem csak a dodge rendszer miatt. Pont emiatt lehet, hogy sokaknak furcsa lesz. Az biztos, hogy rá kell gyúrni a WSAD skillre 😄

s0n1c
- pvp-hez talán annyit fûznék még hozzá, hogy végre sikerült egy normális realmek (egyszerre 3) közötti siege rendszerû pvp-t létrehozni, amit eddig csak egyetlen mmo-ban láttam, a dark age of camelot-ban
- játékmechanika azért nem egészen grammra ugyanaz, mert egyrészt nincsenek a core archetype-ok, plusz a legtöbb skill aoe hatású (teljes vagy cone)
Back? Klasszikus köpenyt nem láttam, Engineernek viszont van hátizsák.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

JÁCCUNKMÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
drop
mielõtt megköveztek egy kérdés lesz e a játékba back mer a kari résznél írja de nem láttam a armorok közt

j0nNyKa
más feelingje van a világnak igen, mint egy klasszikus fantasy mmo-nak
itt ugye van egy kis steampunk (asurák, puskák, pisztolyok, stb.), van egy kis esélytelen-neki-nevet-találni sylvari feeling, van egy kis ez, van egy kis az
de azért az alapfelállás nem olyan nagyon más, kardokkal - nyilakkal - botokkal - baltákkal - (puskákkal) zúzol végig a fantasy szörnyeken többedmagaddal 😊

- crafting picit más, de tulajdonképpen alapvetõen ugyanaz mint máshol, semmi világmegváltó csavar
- pvpben sincs semmi, amit még ne láttunk volna, de az tény, hogy alapvetõen jól mûködõ rendszer
- pve valamennyire más, az tény, de mindenféleképpen jó értelemben más
- játékmechanika a dodge rendszert kivéve grammra ugyanaz, mint a többi mmoban
- skillrendszer ugyebár megintcsak eltérõ