63345
-
#51422 deso szerver
Banner alatt van az EU szerverek listájának és a felregelt guildek linkje... -
Psychedelic #51421 Dobok én is képet a Necromról. PvP gear :)
-
#51420 Edzem az acélt! :)
Ez meg az új kinézetem :)
-
#51419 Jah sorry, benéztem, azt hittem chates spamet kérdezed. -
#51418 bakker és tényleg :D köszi -
#51417 -
BongoBácsi #51416 Sziasztok, bementem ma WvW-re és mivel nem tudtam, hogy lehet kijönni egyszerűen kiteléztem az egyik WP-re de etűnt a fél HP-m és nem igazán értem miért, pedig nem cseréltem semmi cuccot magamon, esetleg valaki tudja ? -
Tiger1111 #51415 Köszönöm a segítséget , megnéztem én is pár videót mind 2 kasztról és egy kicsit utána olvastam melyik miben jó vagy gyenge , ezek alapján a guardiának adok egy esélyt! -
#51414 Caudecus's Manor 40-es insta Explorable mode nagy nehezen lement :D Utolsó boss volt az igazán kemény dió. Van valahol valami leírás Explorable mode taktik instákhoz ? :D -
#51413 Levélnél van alul egy felkiáltójel azzal lehet reportolni a levèl gazdáját egyből -
Tomyh #51412 Az attól függ,hogy használod a karaktert illetve a build-et.Az a pár buff nem fogja Guard-ot se istenné tenni harcban és Warrior ugyanúgy Heavy-ben van és HP se kevesebb warrior-nál.
Viszont ha van jó kis build és tudod is használni akkor bizony nagyon is jól bírja a guard.
Én is ugyanígy ezt a 2 class-t próbálgatom és megmondom őszintén én se nagyon tudok választani,talán Warrior felé húzok inkább,hogy miért?
Mert egész jó ranged ill. mid ranged build-et lehet összerakni ha van elég crit így ha éppen nem akarok eszement ugrani ellenre és osztani a dps-t közelharcban akkor ha úgy adja kedvem VAGY az adott szituáció megkívánja,hogy ne álljak éppen AoE-be akkor megy a Kite+dps.Univerzális.
Guardian szerintem legjobb Build-ek pvp-re mace vagy staff,ha ez tetszik és rámész a defense és Vitality-re akkor megállja a helyét lehet nekilátni 1v2 1v3-nak is sok esetben de csak szinte tankolod őket meg azért rántasz le HP-t burst-al de megölni őket nem igen fogod.
Warrior még annyi,hogy gyorsabban kombózik valahogy jobbak az instant skillek.Igazi harcos feeling még Guardian ugye az defender/tank stílust képviseli ÉS jó kis melee support.
Warrior-al többet kell taktikázni Guardian-al bemehetsz középre és foglalni Guard nagyon jó. -
#51411 Levél bal alsó sarka fehér nyolcszögben fekete felkiáltójel. -
#51410 a guardiant meg lehet csinálni elég strapabíróra. vicces, ahogy 4-en nem bírják kiszedni a pontról :D
-
Kryon #51409 Nyilván nem, de ahhoz jobban illene.
Ha ilyesmiben tevékenykednék simán kivágnám a végéről a játékbeli jelenetet és beraknám az aktuális mozgalom jelképét, ahogy előtűnik valami ütős hangeffekttel, és már kész is az ingyen kampányfilm -
#51408 nem forradalmat akar reklámozni.
deson milyen magyar guildek vannak? -
Kryon #51407 Nekem se jön be. Pl. valami forradalmian új politikai/gazdasági rendszernek tökéletes propaganda lenne ezekben a válságos időkben, de egy játék trailerének picit erősnek érzem. GW2-be nem forradalmat csinálni mennek az emberek, hanem szórakozni ezért a trailer is lehetne kicsit lazább és igazodhatna jobban a játékhoz. Ennél jobb lett volna, ha egyszerűen összevágnak a játékból néhány jelenetet és aláraknak valami zenét, mint ahogy eddig tették. -
Tiger1111 #51406 Üdv, a rangerem mellé fel akarok húzni egy alt karaktert is , a warrior és a guardián között gondolkozom. Mind kettőből felhúztam egyet lvl 20-ig , de nem igazán tudok dönteni közöttük :) a kérdésem az lenne hogy a guardián sokkal jobban bírja az ütéseket mint a warrior? Mert igazából olyan karaktert akarok altnak amivel pve-ben bemehetek egy nagyobb tömegbe is , és lehetőleg élve jövök ki onnan :) -
#51405 jobb klikk a névre és ott report spam -
#51404 igen , kerestem is a report spam gombot de nem láttam hogy lenne. -
#51403 ti is kaptatok már in-game levélben goldselling reklámot? -
#51402 én még csak 50es vagyok -totál nyugger stílusban nyomom - szóval a 60s az nekem sok :D -
#51401 Hát igen az nem is lenne rossz, ha bármikor non-stop lehetne csinálni.
Torzonborz:pont az lenne a lényeg, hogy egyedül bármikor lehessen farmolni valahol valamit, ami rendes pénzt ad. 1gold/óra már jó lenne. 1,5 óra alatt 60 ezüstöt sima random mob farmból megcsinálok. Az kevés. -
#51400 keress társakat úgy jobban megy minden. tegnap kihagytam wvw-t , hétfőn este voltam bent lazán jött tisztán 60 ezüst kb 1.5 óra alatt . -
#51399 voltak ilyen bugok az elejen, mostansag mar jonak tunt a guild ablak
bar a guild bank neha azt mondja az utobbi par napban, hogy nem vagy guildben, szal ja, vannak meg bugok -
#51398 Nektek működnek a guild fülek?Nekem egyik sem,és napok óta senkit sem tudunk fölvenni a guildbe.Azt olvastam valami bug ez. -
#51397 Ha valakit érdekel eladó acc írjon privátban -
#51396 Csakhogy, te megfogalmaztal egy maganvelemenyt, amelyet el is fogad mindenki es tiszteletben tart (illetve kene)
A masik random user viszont a megallapitasait kinyilatkoztja, igy ott mar mas a leanyzo fekvese. :) -
#51395 Tegnap 1 óra'ig falat javítottam a guildemmel. 3 percenke' nt 1 ezüst 69 copper, 360 karma meg 10k xp -
#51394 Imádom amikor valaki azzal jön hogy nem érted vagy nem látod a mögöttes tartalmat ha valami nem tetszett.
Nekem egyszerűen nem tetszett és pont, nem kell ezt túlmisztifikálni. ^^ -
#51393 Hozzateszem a cgi trailereken (is) lefosom a bokam a gyonyorusegtol, legyen az pandas vagy fenykardos, de a GW most masik iranyt vett trailer koncepcio teren. -
#51392 az hogy te nem vágod a trailer rejtett mondanivalóját az csak a te bajod -
#51391 Nem rossz, csak moge kell nezni, mert nem a pofajaba kapja az ember a cgi sztorit egy fakocka bonyolultsagaval, hanem van benne egy elvonatkoztatott, "moge latos" vonulat. Picit mas, es mindjart feladja a lecket sok gamernek, de ez ilyen, tokeletesen elerte a trailer a celjat.
A trailer rendezoje sem ma kezdte az ipart, pontosan tudta mit es miert csinalt, ezert is vicces olvasni a sok "fos, szar, lofaszjoska trailer ez!!!!4444negynegy" jelzoket :) -
#51390 Igen, csak az a pénz arra elég, hogy megjavíttasd a ruhád meg ugrálj 1-2 waypointot. -
1Darton1 #51389 Nem marhaság az. Teljesen jogos, hogy a user errorokra hívják fel a figyelmet, mint ahogy ez esetben is történt. Habár ez már viszonylag régi mmochampion hír volt. -
e57 #51388 Néztem egy egyéb weblapon az új trailert, először azt hittem valami vicc, aztán megnéztem hivatalos oldalt, azon is ez van linkelve.
Egy ilyen jó játékhoz, hogyan lehet egy ennyire rossz trailert készíteni?
Nekem a gázmaszkos festékszórós alak semennyire nem tükrözi a játékot.
-
#51387 ???
karma és pénz jutalom is van wvw eventeknél akkor mi a probléma ? -
#51386 Jó igen kapok sok xp-t amire semmire nem megyek. Karmának több értelme van, de nekem pénz kell. Most 1 eventért kapok 1.5 ezüstöt. 1 Waypoint ugrásra elég... meg, ha harcolok meg is halok és a javítás megint 10 ezüst nagyságrendű...
-
#51385 ütöd az ellent amíg mozog :D
egyébként meg várat ,suppy campet foglalsz/védesz , caravánt kísérsz / támadsz meg. ezeknél is van event amiért elég jó jutalom jár. -
#51384 És WvW-n mit csinálsz? -
#51383 irtak, es egyaltalan nem ilyen marhasagot
de ha mar ilyen ugyesen tippeltel, elarulom: bizonyos fansite-ok lettek feltorve, es az ott hasznalt accountokat probaltak / probaljak a guild wars 2-ben is hasznalni
az egyik ilyen site-on valoban ugyanaz volt a jelszavam, mint a gw2-hoz, ennyi
nyilvan az email auth. ezt a dolgot frankon megfogja, ugyhogy inkabb idegesito, mint kartekony