63345
-
Susarc #51462 bárhova megyek minimum 10x annyian vannak mint mi......"fasza a wvw igy":D -
#51461 Ranger nem 1v1re van kitalálva ilyen egyszerű. Ezt már az eddigi bétákon is szépen lehetett látni, ahogy azt is, h mi lesz op spvpn, nem értem miért vagytok így meglepődve rajta. -
#51460 Én is ezzel a kombóval nyomom a rangert ( Longbow mellé axe+warhorn) -
Chris #51459 Egy modern napóleoni hódító invázió. :D
-
Chris #51458 Miért, az utóbbi napokban kiderült, hogy a kanadaiak okozzák a problémákat? Velük van tele a két francia szerver?
-
maniac001 #51457 Minden mmo-ban beválaszom azt a kasztot akit csak az nem öl meg pvp-ben aki nem akar, és itt sincs másképp a rangerrel :S
na nem baj, legalább szépek a petek :) -
#51456 na majd a kiegbe berakják az asura kéziágyút, és majd azzal jól odab*sznak a rangerek ..! -
Susarc #51455 Chris hallod mennyi francia van baszki??? mi a picsa ez WvW-n?:D -
Probatbicol #51454 Khm...
"Ideally, we would see some people move from worlds with extreme queue times to worlds that need additional people and start building up active wvw communities there as well. Having more worlds with heavily active populations in WvW will be a very good thing for the long term health of the game, and spreading out the population will help reduce the queue times on the worlds with the longest queues."
Ezt most nem én mondtam. -
maniac001 #51453 Sokan meg azt írják hogy a ranger OP.
Szerintem sem az, én gyengének érzem. pve-ben jól lehet haladni vele de pvp-ben gáz ahogy írtad. -
#51452 Reagáltak a www órás sorok problémára...
Szinte semmi értelmes nem hangzik el, de legalább már terítékre került a probléma. -
#51451 mindkettő :) -
#51450 Remélem a hatása az lesz, hogy a kanadaiak szépen átköltöznek észak amerikai szerverekre. -
#51449 Puskan en is csodalkozok, hogy nem kaptak meg alapbol. Az oke, hogy a gun hulyen mutatna egy rangeren (bar warhornnal egyutt isten lenne), de azert egy ket kezet igenybe vevo villamlo botot kaphatott volna.
Biztos volt valami koncepcio, lore vagy olyasmi amirol fingom sincs, ami miatt nem tudja hasznalni a ranger, kar erte. -
#51448 Én most már előre félek mi lesz velem, ha végre "nagy leszek" mert most fejlődés közben 10 trait pontot simán elvisz a permanent swiftness (engineer) ... Viszont 80-on már lehet másra fog kelleni, és tuti az elején idegesíteni fog, hogy "lelassulok" :) -
Tiger1111 #51447 Köszönöm ezt a szép összefoglalót , most már biztos hogy a guardiánt választom. -
#51446 Na akkor este neki fekszek az francia/angol ellenálásnak -
maniac001 #51445 én nem sokat pvp-zek.
a ranger dps-ével van úgy unblock gáz (és a többi kaszt túl tudja dps-elni) vagy a guard heal OP? -
#51444 hja, én is hülyét kapnék a warhorn speedbuff nélkül
btw spiritet csak dungeon-ben használok, amúgy a signetes móka jó nagyon, amit maniac írt
még 2 gondolat:
spvpben perpill nagyon gáz a ranger, a guardian healeket nem birom vele túldpselni, a thief meg simán stunlockban megesz
valahogy cc-vel sem vagyunk úgy eleresztve, mint kéne
másik meg hogy láthatóan mindenki longbowozik, érthető módon, namost emellé jó lenne valami alternatíva, puska pl. -
Chris #51443 WvW változások.
Áttérés a 24 órás formatról 1 hetesre, ill. az 5 perces pontosztás növelése 15 percesre.
Érdekes ötlet ez a csúcsidőszakon kívüli aktivitás hatásának csökkentésére, kíváncsi vagyok milyen hatása lesz.
-
maniac001 #51442 Hát ez remek hír. Az a fura hogy fel akartam másolni mobil vinyóra és kiírta hogy a lemez megtelt, holott volt még rajta 150 GB szabad hely. A wowot simán felmásolja, nem tudom ezzel mi a baja. -
eldarin #51441 Igen én már vagy 4szer másoltam át más gépekre :D -
maniac001 #51440 Egy fontos kérdés mindenkihez:
Ez a játék elvihető másik gépre mobil vinyón mint pl a wow? mert hétvégén elutazom és ott elég lassú net van ahhoz hogy letöltsem és felpatch-eljem. De ha ctrl+c / ctrl+v működik akkor nagy jóság van. -
maniac001 #51439 Hátha jön egy kiegben 1h számszeríj és akkor megoldva minden :) -
#51438 én is jobban szeretek lövöldözni, viszont a warhornt nem akarom lecserélni a buff miatt. A sword nem jön be egykezesként, a shortbow mellé meg nem lehet berakni warhort sajnos :D
-
maniac001 #51437 Igen én is használtam az axe + warhorn kombót, de az axe dobálgatás nekem nem jön be, de a hitchcock (telitalálat ez a név :) ) skill nekem is tetszik. De az axe "nemszeretem" dolga miatt így az első 3 slot kimarad + nekem nagyon bejön a poison arrow effektje :)
mindegy is, stílus kérdése és pont ez a jóság az egészben :) -
#51436 én még csak 30-as vagyok. Longbow mellé axe+warhornt használok.
Warhorn fury-might-swift buff, axe bleeding, chilling, warhornnal a hitchcock-skill :D
longbowwal meg utána a vulnerability és a sorozatlövés, ekkor már a legtöbb mob halott.
ha nem, akkor visszalököm ha esetleg rámjönne, és ismétlem.
Petnek én is micimackót használok, nagy hp, self regen stb, elég jól tartja az aggrot
Nem nagyon halok.
A warhorn buff skill-t meg általában cooldownon nyomom, gyorsabban lehet így szaladgálni, + a traiteknél is ott a 10% speed növelés. Healnak a regenest választottam, 20sec cooldown miatt.
Elitnek rampage as one van, bár még nem használtam - friss harmincas :)
Craftolgatok, spvp, már a human, charr, manócska (mittomén mi a neve) kezdőket 100%-ra nyomtam, plusz 3 várost is. 15+-os zónában még nem is jártam :D
Élvezem, nem rohanok, fél év múlva se leszek 80-as. Főleg, hogy most kedvet kaptam a guardianhoz is, már 13-as, van még 2x warrior, 10-es ele :D sose lesz vége ennek a játéknak. Volt olyan, hogy fél napig csak körbe-körbe mentem charr kezdőn, bányászni.
-
#51435 thx -
maniac001 #51434 205_al = 20%-al -
maniac001 #51433 Hát én írok neked a rangerről az eddigiek alapján és pve szempontól, de biztos van ennél jobb is. Szóval:
Én tank pettel megyek, a black bear elég jó vulnerablity debuffot pakol a targetre. Longbow skillekkel nyitok (opening strike is megvan), hunter shot ami gyengíti + petnek is ad boostot, majd rapid fire. Ha eltolom előtte a quickening zephyr-t akkor általában a mob már a rapid fire alatt megdeglend, de van hogy kell pár alap lövés neki. Erősebb moboknál is ugyanígy, majd váltás short bow-ra, poison arrow, ha rám fordulna akkor crippling/concussion shot vagy quick shot. Ez utóbbinál a kari hátraugrik és evade hatása van. Ezután vissza longbow-ra, addigra lejártak a cd-k és mehet újra minden, plusz visszalőhető a kedves édes anyukájába ha úgy hozza a szitu
Sokáig a barrage-t nem használtam pedig imbaság, lassít és a mob fél hp-ját lezabálja, a quickening zephyr-el meg maxijóság
Én a marksmanra és a skirmishingre raktam a pontokat. Van egy elég imba trait, a signetek amik a petre hatnak, rád is hatnak. Gondolom nem kell ecsetelni milyen jól jön 2 percenkét 6 sec full sérthetetlenség a signet of stone-ból Kiraktam még a signet of wild-ot ami hp regen és a petnek (és neked is a trait miatt) +damage-t ad és stability-t. A skirmishingben jó az a trait hogy a short és longbow skillek 205_al gyorsabban töltődnek vissza.
Elit skillnek pedig a rampage as one-t használom.
Jonnyka írta valamikor hogy ő spiriteket is használ, én nem használok mert az a 20% esély a bónuszra kicsi, de ő azt tapasztalta hogy elég gyakran proccol, gondolom szerencse kérdése de trait is van erre. Most a spirit of nature elit skillre gyúrok, ami healel, debuffol és éleszt egy hatósugaron belül. Hogy lassan vagy instant azt nem tudom, majd megmondja aki próbálta.
Na én így pve-zek, nem igazán halok vele.
-
maniac001 #51432 igen én is erre várok :)
65-ös a rangerem, de nem vagyok pro, de értek hozzá amennyire kell, én inkább tapasztalatokat, traiteket várok :) -
#51431 Szép összefoglaló, ugyis altnak guardiant terveztem, rangerről valaki tud hasonlót írni? -
#51430 Oké, regeltem vagy 3-4 féle néven :), de mert nem csinált semmit, szóval nem spam lesz majd :) -
weky #51429 Szia!
Most néztem meg a Resonance honlapját, a regisztráció teljesen jól működik, ami esetleg probléma lehet, hogy a regisztrációt a spam regek miatt manuálisan hagyjuk jóvá, ez adott esetben több órát is jelenthet, nem vagyunk mindig gép előtt, ezért türelmet kérnénk. -
Susarc #51428 ezzel milyen lehet már egy MMO-t iráényitani! esküszöm odabaszna!:P:)
-
#51427 -
maniac001 #51426 melle= melee :)
Aki ír ilyet, az nem kap 3 hatalmasat Tas baráttól gyönyörű buksira :) -
maniac001 #51425 Nagyon jó kis összefoglaló, ha szeretném a melee-t biztos guardiant próbálnék ki.
Úgyhogy valaki írhatna ilyet a rangerről is, kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt, buildek, trait, skillek stb. És long/shortbow ofc. Melle szóba se jöhet :) -
Shaenis #51424 Tiger, látom páran már válaszoltak a guardian kérdésedre, de főleg pvp aspektusból. Nekem a mainem lvl80 guardian, és pve buildemben power+precision+critical-ra gyúrtam ki greatsworddel. Traitek: +30 Zeal, Fiery Wrath, Greatsword Power, Zealous Blade; +20 Honor, Pure of Heart, Two-Handed Mastery; +10 Radiance, Signet Mastery; +10 Valor, Purity. Skillek: Signet of Resolve, Signet of Judgment, Bane Signet, Shield of the Avenger, Tome of Courage. A kardban Sigil of Restoration.
A build koncepciója egyrészt a dps növelés, másrészt a bejövő sebzés csökkentése, miközben én minden ütéssel és öléssel gyógyulok, 10 másodpercenként 2 kondi lejön rólam, gyógyulok ha az aegis lejön rólam és ezek még csak a passzív bónuszok, skilllt még nem is használtam.
Tapasztalatok: egyrészt nagyon szép dpst lehet osztani vele ami főleg aoe, pveben ez igen nagy előny. Másrészt annak ellenére, hogy főleg powerre van gyúrva, igen szépen bírja a gyűrődést. Ha szükséges, felteszem a shield of avengert, aztán bemegyek a tömegbe és hent. Túl szoktam élni, és ezzel a játékstílussal a guardian és visszaadja a klasszikus tankolós/harcos feelinget.
Spammelni kell a Symbol of Wrathet, a Signet of Judgmentet és a Virtue of Justice-t, de ügyesen kell időzíteni Virtue of Resolve-ot és a Virtue of Courage-t. Ha nagy gáz van, akkor akkor kiugrok a tömegből, Tome of Courage->Light of Deliverance, aztán full HP-val megyek vissza osztani.
Csak ajánlani tudom a guardiant, élvezni fogod. -
#51423 Ha valaki a deso szerver, ressonance guildből jár erre, kérem jelezze, hogy a guild honlapján nem lehet regisztrálni, így nehéz tgf-et küldeni :(