Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
egyszerû egyébként a profession-választás:
csinálsz egy akármilyet, belépsz, spvp, instant 80-as vagy, tesztelgeted, ha bejön akkor mehetsz dolgodra, ha nem akkor meg választasz másikat.

MadWolf#11626

Sziasztok

Próbálta tegnap valaki 6870-es radeonnal a tesztet? Én lemaradtam róla, és érdekelne hogy van-e már változás fps ügyében, mert az eddigi 35-38 fps-t 1650x1080 as felbontásban kevésnek találom.
Köszi

DummyBoy
Mondjuk sikeres login után az elsõ két óra nekem is a main és az elsõ alt kari generálásával fog eltelni a tervek szerint 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ati810
És a Mastercard-os számládhoz van webkártya is ? Mert én azt olvastam, hogy ha ilyen csomagom van akkor a dombornyomott kártyával nem is lehet neten venni dolgokat, hanem a webkártyára kell átutalni a fõszámláról és csak azzal vásárolhatsz.
vénfarok
Nekem nem irt ki hibaüzenetet, most vettem meg. Visa electron kártyám van.

Faki
Köszi, akkor megnyugszom egy kicsit 😊

nálam is pörgés van, illetve tegnapi teszt elõtt is volt, de amint elindult a stressz, beengedett.

TDC Geronimo
Pörög mindenkinek. Accountokkal baszakodnak most, mert sokszor a hivatalos oldalon se lehet bejelentkezni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Faki
Nektek milyen errort dob most a loginnál ? Nálam csak teker a karika az örökkévalóságig.. Egyébként csak azért izgat a dolog, mert tegnap a stress test alatt nem tudtam belépni, pedig elõtte sohasem volt baja és ha holnap nem enged be én kettéfejelek valakit.

Pár perce vásároltam meg a "GW2 oldalról", nekem simán ment minden, bár az én kártyám visa. Viszont figyelj, hogy a napi limited ne legyen kissebb, mint az ára maga!
Az otp webkártyát nem szereti. Nekem rendes dombornyomott mastercarddal simán ment

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

TDC Geronimo
Mondjuk elõször engimet kreálom meg mert lefoglalom nevet...csak aztán, nehogy bent ragadjak vele <#idiota>

Elsõ tipp: Túl van terhelve az oldal.
2. Valóban rosszul írtad be.

HArmadik: Volt akinek napokig nem ment aztán egyszer csak igen, neki is OTP volt azt hiszem.

Egyébként használtad má ezt a kártyát?
Alternatív megoldás lehet az, hogy PayPal-on keresztül fizetsz, hátha ott jó.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

DummyBoy
Mondtam én hogy hosszú lesz ez a 8 nap xD

Ati810
Valaki esetleg tud segíteni ? (#48433)
Örülök, minél kevesebb engi lesz annál jobb. 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Az ég világon semmi 😄

Régen guardian és engi között gondolkodtam, de maradt a guardian.

j0nNyKa
ja, holnap estere, mi? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
El is döntöttem :p

Engi marad majd késõbbre 😊

Mi a baj az eengineerrel?

j0nNyKa
hanyszor olvastam az utobbi heten, hogy "en kurvara gizda vagyok, mert vegleg eldontottem a profession-omet"? he? HE?

Én is azt indítok 😄 Charr Engineer from the Iron Legion waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
TDC Geronimo
Mondom nézegetek pár engi videót még így indulás elõtt bár elvileg nem azt indítok, kár volt...

Ati810
Igen, játszhatsz 3 nappal korábban.
Amúgy ha sikerül megvenned akkor leírnád milyen módon tetted ezt mert nekem folyamatosan ezt a hibaüzenetet írja, pedig minden helyesen van kitöltve: "The credit card information you entered was invalid. Please try again."
legalább egy picit scrolloznál lentebb...

vénfarok
sziasztok, ha most megveszem a gw2-t a hivatalos oldalról akkor 3 nappal elöbb tudok játszani? vagy már nincs ilyen lehetõség?

a.carkey
Jaja. Tök összeszedettem beszél. Ritka ilyet hallani. Semmi gond nincs vele.

A medve nem játék.

az, szétbaszni az ízületeket, belassulni mint 1 kismalac... saját testsúllyal kell, az az igazi.
Már elkezdtem tölteni, most jár 4Gb-nál. De egy megás netem van, igy egyhamar nem tölti le a maradékot. Csak azért kérdeztem, hogy tudjak mihez viszonyítani.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

McHaals
te még a jobbik eset vagy, nyugi 😄
vannak akik még a pontot meg a vesszõt se használják, pedig ingyen van 😊

MadWolf#11626

Köszi szépen a gyors választ!
McHaals
kurva jók ezek a videók, a csávónak a hangja illikis egy kicsit egy gnómhoz (vagy asurához)

kedvenc idézeteim:
"Oooh shit..."
"can I avoid that..."
"oooh god..."
"how can I get to..."

és néha "yay I made it"

MadWolf#11626

Ha még ma megveszed a digitalt, vagy a digital deluxet (a collectors nem jó), akkor kezdhetsz holnap reggel.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nivea
jolvan na! kiskoromban én is tudtam magyarul még 😊 bocsi és köszi

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl. a Guild Wars 2 hivatalos honlapján megveszem bármelyik verziót, akkor már aug. 25 kezdéssel kezdhetek én is, vagy marad aug. 28?
Aki szereti a szimfonikus feldolgozásokat 😊 (Guild Wars 2-höz méltó módon)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

McHaals
komolyan mondom, örülök annak, hogy gyerekkoromban sokat olvastam, meg néha tanultam is valamit az iskolában, és ennek köszönhetõen tudok magyarul.
írni és olvasni is.

MadWolf#11626

Ati810
Hello

Azt szeretném megkérdezni, hogy vett-e közületek valaki a GW2 oldaláról Guild Wars 2-t? Azért kérdezném, mert én most szeretnék, de miután kitöltöttem minden adatot, azt mondja, hogy a beírt kártyaadatok hibásak. (OTP webKártyával szeretnék vásárolni)
A válaszokat elõre is köszönöm.
TDC Geronimo
<#idiota>

j0nNyKa
en le tudtam forditani humanra 😄
elinditja a klienst, letolti mondjuk 20%-ig, majd bezarja a klienst
ujra elinditja a klienst, es nem 20%-ot mutat neki a progress bar, hanem 0%-ot
az volt a kerdes, hogy ilyenkor elolrol kezdi, azert mutat 0-t, vagy a maradek 80%-kot tolti, csak arra kulon elkezd 0-rol szamolni

hogymi?

DummyBoy

TDC Geronimo
Onnan folytatódik, ahol abbamaradt

Terawatt
Muhaha. ;P

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nivea
hello! ha letöltés közben kilépek akkor ugye ha letöltés 0%rol indul ujra. a letöltés nem 0rol kezdi?

Terawatt
Nem sikerült átjutnia, parton lévõ mobok megölték (Orri résznél) és amikor ment volna vissza leálltak a szerverek. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
spoileeeeeeeeeer. Nem nézem meg!4 <#schmoll2>

Megjött a második fele is a videóban érdemes megnézni... Orr-ba tartó léghajók,sárkányok,ágyúk 😛

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB