Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálsz egy akármilyet, belépsz, spvp, instant 80-as vagy, tesztelgeted, ha bejön akkor mehetsz dolgodra, ha nem akkor meg választasz másikat.
MadWolf#11626
Próbálta tegnap valaki 6870-es radeonnal a tesztet? Én lemaradtam róla, és érdekelne hogy van-e már változás fps ügyében, mert az eddigi 35-38 fps-t 1650x1080 as felbontásban kevésnek találom.
Köszi
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
2. Valóban rosszul írtad be.
HArmadik: Volt akinek napokig nem ment aztán egyszer csak igen, neki is OTP volt azt hiszem.
Egyébként használtad má ezt a kártyát?
Alternatív megoldás lehet az, hogy PayPal-on keresztül fizetsz, hátha ott jó.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Régen guardian és engi között gondolkodtam, de maradt a guardian.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Engi marad majd késõbbre 😊

Amúgy ha sikerül megvenned akkor leírnád milyen módon tetted ezt mert nekem folyamatosan ezt a hibaüzenetet írja, pedig minden helyesen van kitöltve: "The credit card information you entered was invalid. Please try again."
A medve nem játék.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
vannak akik még a pontot meg a vesszõt se használják, pedig ingyen van 😊
MadWolf#11626
kedvenc idézeteim:
"Oooh shit..."
"can I avoid that..."
"oooh god..."
"how can I get to..."
és néha "yay I made it"
MadWolf#11626
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl. a Guild Wars 2 hivatalos honlapján megveszem bármelyik verziót, akkor már aug. 25 kezdéssel kezdhetek én is, vagy marad aug. 28?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
írni és olvasni is.
MadWolf#11626
Azt szeretném megkérdezni, hogy vett-e közületek valaki a GW2 oldaláról Guild Wars 2-t? Azért kérdezném, mert én most szeretnék, de miután kitöltöttem minden adatot, azt mondja, hogy a beírt kártyaadatok hibásak. (OTP webKártyával szeretnék vásárolni)
A válaszokat elõre is köszönöm.
elinditja a klienst, letolti mondjuk 20%-ig, majd bezarja a klienst
ujra elinditja a klienst, es nem 20%-ot mutat neki a progress bar, hanem 0%-ot
az volt a kerdes, hogy ilyenkor elolrol kezdi, azert mutat 0-t, vagy a maradek 80%-kot tolti, csak arra kulon elkezd 0-rol szamolni

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB