Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
te meg szavazni sem mehetsz, ugyhogy. 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Egyetértek,hülyeség... <#levele>

Ez a mondat nekem mindent elárult

" Ha igény van rá külön topikot CSINÁLNÁK neki" <#levele>

AntiHero
Elég értelmes emberek járnak ebbe a topikba ahhoz, hogy tudjon mûködni ez a dolog. <#whatever>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SZEG007
sg.hu erre nem megfelelö hely<#levele>

j0nNyKa
<#eljen>

AntiHero
Mit szólnátok egy heti fotó versenyhez?

Infók:
- Hétfõtõl-Vasárnap délig tartana minden héten.
- Akárki nevezhetne aki GW 2-vel játszik.
- Minden héten más témában lenne fotózás (tájkáp, vicces, stb..)
- Ha igény van rá külön topikot csinálnák neki )Running meg ha kedves akkor berakja ide a linkek közé 😄)
- mindig az elsõ helyezett kapná meg a jogot a következõ heti téma kitalálásához és az adott témához beérkezõ képek értékeléséhez. )csak a nyertes fog szavazni mindig a beérkezett képek közül, mivel az õ adott témája van)

Minden más ötletet szívesen várok. Ha nem akarjátok nem lesz ilyen, ha akarjátok lesz 😄

U.I.: Elsõ témát és értékelést én fogom csinálni, hogy az alapján csinálja majd mindig az adott nyertes.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

McHaals
na megyek veszek sör, úgy jobban telik a nap... kér még valaki? 😄

MadWolf#11626

Most is annyit ajánl a win7.
Régen az volt a szabály, hogy RAM * 1,5 a lapozófile.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Köszönöm a válaszokat! Nekem most csak GW2höz kell, tesom a programozó, õt meg nem nyaggatom ilyesmivel, õ meg leszarja az egészet.
Joe004
Gyerekek errõl pagefile témáról rengeteg vita megy a neten... Ki kell próbálni nekem 6Gb Ramom van és kb 2 hete nem használok csak 400Mb-ot (pár régi progi nem indul el ha nincs megadva). Idáig nem volt gondom, igazából némi gyorsulást vettem észre.

De lehet a 4Gb kevés tényleg, gondolom crashel a cliens ha gáz van, akkor meg megnézed a log file amit jonnyka írt.
Akit érdekel egy jó kis win7 tweek guide ezt csináltam végig én is, neogafon találtam a linket.
Win 7 tweek guide

j0nNyKa
szerintem a 4096 mega idealis, azzal tul nagy baj nem lehet

- a fizikai memória kétszeresénél többet nem érdemes (szintén linux alapján)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Én 4GB RAM-hoz szintén 4GB lapozót állítanék, de ez géphasználattól függõ dolog.

- login szerver még lehalhat (remélem nem fog)

- lapozó file: linux kér ilyet telepítéskor, szóval ha annak kell akkor tuti kell a windowsnak is (ide nem csak akkor kerülnek ki cuccok ha nem fér bele a fizikai memóriába, hanem ha régen voltak használva vagy egyéb szempontok érvényesülnek. 1x érdemes utánaolvasni mire is kell egy-egy rendszernek a lapozó file)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mindenképpen legyen lapozófájlod a GW-tõl függetlenül is.

köszönöm! és mégis mennyit érdemes beállítani?
j0nNyKa
dokumentuok / guild wars 2 mappaba csinal logot a jatek, oda leirja, hogy mennyi memoriat, meg lapozo file-t hasznalt, donts az alapjan
de egyebkent megmondom neked latatlanba: kell.

Nem lesz sor.
Mivel, itt gondoltak erre is. És pl Te a Desolation vagy melyik szerverre akarsz menni,lesznek egy úgymond "túlfolyó" szerverek amik arra szolgálnak,hogy ha pl: a Desolation szervere tele van akkor ide kerülnek a játékosok. És ez arra szolgál,hogy ne legyen sor. Majd miután Desolation szerón lesz hely számodra akkor fel kínálja,hogy itt akarsz-e maradni a névtelen "túlfolyó" szerón,vagy a folytatod a játékot a Desolation választott szervereden. Szóval, itt minden lesz csak sor, nem!
Röviden ezt úgy kell elképzelni,hogy van egy szerver park ahol az ismert nevesített szerverek vannak (milyen meglepõ). És efölött a szerverpark fölött van még 1 szerver park ezek a "túlfolyó" szerverek és ide kerülnek azok a játékosok akik nem férnek be az általuk választott szerverkére.
ÁMEN

Off:

Szerintetek 4giga ramnál érdemes lapozófájlt beállítani, vagy kapcsoljam ki?
Ha pvp-ben nincs faji skill, akkor tényleg szinte mindegy 😊)

- nem úgy van, hogy faji skillek nem játszanak pvp-ben? Pve-ben és WvW-n meg sztem nagyjából mindegy

Omlás
Méregetni nagyon nem méregettem az fps-t de szépen "folyékonyan" ment még ha nagy tömeg volt akkor is. Majd menet közben úgy is állít hozzá az ember ha úgy hozza a szituáció. No meg tuti faragnak hozzá drivert is ha teljesítmény problémák lesznek.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nézd meg a mai gamestaros gw2 videót,abban elmondják hogy nem lesz sorban állás,mert a fõszerverek mellett lesznek alszerverek is ahová betesz hogy tudjál játszani,majd ha van hely az általad választott szerveren akkor beléphetsz oda. Elég ötletes megoldás.

Fajválasztásnál szerintem érdemes a faji skilleket is figyelembe venni a kaszt szempontjából.
Pl. én mesmerhez asurát választok, mert a mesmer alapból csak ethereal és light combo field-et tud létrehozni, ehhez hozzájön az asura skillekbõl egy (viszonylag hosszú) poison field, egy másik asura skill confusion-je passzolhat egy conditionos buildhez.
Necróhoz charrt társítanék, mert a szegényes necro combo finisher felhozatalt bõvíthetem a charr skillekkel.

GW2 Combo Highlights

Casseus
Remélem ^^

ha te azt tudnád...^^

Hmm ez érdekes, mert nagyon hasonló konfigom van,és nekem 38 fps-re állt be,ami kicsit kevés szerintem. No majd kiderül,ráadásul ma töltött le 12.8-as drivert is a gép,lehet abban már javítottak ezt-azt.

En is oda akarok menni de ha ennyire tele van gondolom mindig sor lesz. :/
Omlás
Nekem elõzõekben is elég jól teljesített 1080p-ben minden high/ultra nem volt döcögés vagy komolyabban észlelhetõ lassulás.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Casseus
Elég sokan sokan leszünk Desolation-ön is.

ha te azt tudnád...^^

McHaals
konkrétan a legtömöttebb szerver lesz az elõrejelzések szerint 😄
én is gondolkodtam rajta, vagy a skandináv szerveren is, de mivel kazuár játékos vagyok kevés (=0) online haverral, valamint a Variance megfelelõ guildnek tûnik, így maradt az unofficial HUN szerver 😄

MadWolf#11626

Sheltem
Szerverszavazás tényleg nem rossz ötlet...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

McHaals
ott nem látom, hogy te pl hova fogsz menni 😄

MadWolf#11626

http://www.gw2guilds.org/servers/eu

Desolationra megyek én is, az elég high pop szeró lesz.

Bár a véglegesre a fenti adatok nem lesznek valszeg igazak.
j0nNyKa
az a lenyeg hogy nincs szerver szavazas link a bannerban 😄

McHaals
ja és laptop, szóval a Radeon HD5470 1GB nem egy nagy valami... de élvezhetõ vele a játék.

MadWolf#11626

Akkor klántársak leszünk <#wave>
Köszi az infót a gépedrõl, a lényeg hogy nem szaggatott.

Ha egy szerverre kerülünk, és hasonló nevet kreálsz, akkor jobb ha tudod, hogy repülni fog rád tõlünk pár report a neved miatt 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Me0w
1920x1200, kb. 80%-os detail mellett 50-60 fps volt tegnap.

Together we'll fly someday...

McHaals
én jelentkeztem a Variance-ba, szóval whiteside ridge

MadWolf#11626

Guren
én egy random szerverre, amire holnap rábökök

McHaals
i7-es 1.6-os proci, az fps-t számszerûen nem néztem, csak ahogy rohangáltam, nem nagyon szaggatott.
1680x1050, best performance setting
elõzõ bétában néha akadozott, tegnap nem, WvW-ben sem, bár nagy tömeg nem volt.

MadWolf#11626

Desolation

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Én Whiteside Ridge-re megyek.

vénfarok
Ti melyik szerveren fogtok játszani?

Ez jó hír, mennyi volt az fps-ed és milyen proci van a gépedben?
Köszi

Elsõ két óra? Én screenshotba legyártottam elõre 3 karaktert, már csak be kell húzni a csúszkákat oda, ahova kell. 😛

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

McHaals
nem ilyen kártyám van ugyan, de nekem tegnap érezhetõen jobb volt, mint az elõzõ teszten,

MadWolf#11626