63345
-
Newfronter #51502 Ez így elég kevéske. Olyan 4-5 milliós eladásra számítottam. Főleg úgy hogy sok csalódott felhasználó van a piacon.(Diablo 3, BF3, az idei MMO-k, kevés minőségi játék) Gondoltam erre majd mindenki ráugrik és megveszi.
Több játékban a chaten az folyt, hogy na majd a GW2, a GW2 majd milyen jó lesz. Ehhez képest keveslem a vásárlókat... -
Wheyprotein #51501 Mindegyik prof életképes de nem feltétlen kell 1v1-ben mindegyiknek verhetetlen lennie. Thief OP sPvP-ben (legjobb 1v1-ben) de Tournamet-en meg semmit se ér. -
Psychedelic #51500 Én imádom a necrot sPvP-ben, tény, hogy csak a condition necro életképes, de ha az megfelelő buildel megy, semmi nem állitja meg. Lehet burst dmg-e nincs, de pár mp elég ahhoz, hogy egy complett csapatot szana szét dotoljon, és azért hamar megeszi őket a dot. Annál meg nincs is szebb, amikor engem dotolnak, és 2 mp múlva 25ös bleed stack szedi szét az ellenfelet, vagy amikor a guardian szét buffolja magát, és egy gombnyomás és le is szedtem őket, cserébe pedig megkapta a játék kb összes debuffjat. :)
Sokáig én is szenvedtem necroval, pedig ugyanigy condition necrot toltam, szétvertek nem birtam le dmgelni őket, de kis variálás a traiteknél, Sigil, Runa cserék, meg sok game, és már hullanak az ellenfelek mint a legyek. Már eszembe sincs más karival játszani, az az érzés amikor már majdnem meghal az ellenfeled a sok dottól, és tudja hogy se elfutni nem tud mert a dot megeszi, se megölni nem fog már tudni, és csak ide oda toporog, felbecsülhetetlen. :)
Hivatalos fórum is tele van necro sírással, de ha pvpzek, és látok necrot, 10-ből 9-nek fogalma sincs arról mit is csinál, vagy mit kéne, és olyan necro buildeket láttam már, hogy csak fogtam a fejem, hogy ezzel most mit akar. -
Tomyh #51499 Hát játszhatod csak mint ranged ha jól tudsz helyezkedni és jól megy a kite de 1 melee build mellé lehet nem jön rosszul:)
Én biztos így mennék pvp-re ranger-el,hogy legyen egy közelharci build ami nem kifejezetten dps hanem inkább valami CC,evasion build ami csak szinte blokkra/kitérésre alkalmas és váltogatni sokszor mikor kell.
Nem játszok itt ranger-t csak harcolok ellenük és elég sok vált fegyvert azt észrevettem.
Amiket felsoroltál osztályokat azok meg pont az ellenkezője.Kigyúrva melee-re és vált ranged-re.
Guard kivételével persze.
Nem akarok beleszólni a játékodba se megváltoztatni de általában ha távolsági karaktert elkap egy malee és nem tudod lerázni akkor abból gond szokott lenni,ez van ez együtt jár a ranged class-al.
-
#51498 huh. ilyen buildes traites tapasztalatai nincsenek engineernek? egyelőre alchemy-firearm traiten van 10-10 pont. de elolvasnék szívesen egy magasabb engi tapasztalatait :) vki? -
#51497 Vigasztaljon, hogy sokak szerint a nekro is eleg gyengusz spvp-ben.
Sok skill/trait/fegyver bugos, ertelmetlen vagy csak elegtelenul mukodik.
Burst dps-e nem nagyon van, azokkal a fegyverekkel amiket elvileg direkt dmg-re (kvazi burst dps) es nem condition dmg-re talaltak ki, azok meg elegge le vannak maradva mas profession-ok burst dmg-etol. Cserebe a condition dmg-ekre nem hatnak a trait-bol szerezheto dmg bonusz-ok... :) -
#51496 Ez az összes eladott mennyiség. Mitől ne lenne benne az -
Newfronter #51495 Gondolom ez a 28.-a óta eladott mennyiség, és ebben nincs benne a pre-purchase vásárlók tábora, ami tudjuk hogy több mint 1 millió. -
maniac001 #51494 Mondjuk inkább reméltem hogy a ranger az ranged kaszt. ha melee-t akarok akkor ott a warrior, guard meg thief (de nem akarok). -
#51493 "NCsoft has just announced that the recently launched Guild Wars 2 has sold over two million copies. The record was reached shortly after sales resumed earlier this week. Sales were originally halted shortly after launch when the studio was overwhelmed with more players than they anticipated, which caused problems with server stability."
-
#51492 Igen, szep es egzotikus ugy amblokk a set, csak a vallast kell szoknia az egyszeri skinhez szokott szemnek. -
Helidor #51491 Kilépek és Login képernyőn megadom az automatikus indítást akkor beenged de egyébként nem.Érdekes de így megy -
Psychedelic #51490 Igen a vállas kicsit érdekes, ha esetleg találok vmi szépet azt lehet cserélem, de a többi része nagyon bejön. Esetleg a PvP-s seer mask jo lenne még a sapka helyett. -
#51489 Eloszor azt hittem, egy wasp all mogotted... de nem, az armor resze az :D -
Susarc #51488 ez csak az előörs volt , még kb 30-an jöttek kicsit lemaradva és tapostak át rajtam:D -
Helidor #51487 Nincs most szerver,nem lehet belépni?Szürke a Play gomb:/ -
Susarc #51486 wvw far Shiverpeaksen:P:))
-
Tomyh #51485 Ja egyébként felhívtam support-ot beszéltem Apex nevezetü GM-al aki "természetesen" account gondban nem tud segíteni.Az account team-el nem lehet beszélni hanem csak mail-ben vagy ticket útján.
Adott mindent hova írjak,kit keressek.Kezdhetem elölről az egészet:D
Mondjuk már nem érdekel lehet hagyom a francba.Egy levelet elküldtem ha nem válaszolnak csesszék meg én befejeztem. -
Psychedelic #51484 Azért elég érdekes, hogy az az armor kinézet, amit pvp-ben kb rank 60 körül lehet megszerezni, azt tailor 225-on kraftolja...
-
#51483 A warrior kesztyu egyebkent, ami nekem tetszik belole, a tobbi olyan tulzo, legalabbis heavynek.
-
celgene32 #51482 Penzbe is megeri, amikor elkezdtem farmolni a setet voltam 16 goldnal, most vagyok 40-nel.
Csak ezt csinaltam, sot ugy vasaroltam az Unidetnfied dye-t mintha cukorka lenne szoval meg az a 40-en is lehetne tobb. -
Tomyh #51481 Ok köszi. -
celgene32 #51480 1380 a teljes set.
Minden nap elso kor 30 token utana csak 20.
Durvan 65 kor.
Konnyu partyt talani nagyon sokan farmoljak, es az adott ut(3 valaszthato resz) is eleg konnyu. -
Tomyh #51479 Micsoda?Olyan assaulter Ranger-em volt,hogy csak lestem:) -
#51478 A teljes set 1380 token, napi elso run 30, utana 20 token, kb. 60 run a set. -
Tomyh #51477 Azt honnan veszed egyébként,hogy a Ranger=távolsági íjász? -
#51476 Ranger...az nem egyenlö a távolsági ijásszal, ranger=pet, ennyi. Már a GW1 is teli volt nem ijjal harcolo rangerekkel, gondoljuk csak a RAO build-re :) -
Tomyh #51475 Hogyne kellene már melee-be harcolnia.3 éve is erről volt szó,hogy a Ranger erős lesz közelharcba is.Akkor tudtuk már ezt.Ez nem Archer hanem Ranger.. -
maniac001 #51474 Ez az amiből csak a chest valami 300 token? Hányszor toltad le exp módban ezt az instát? Ez a set kéne a rangeremnek is nagyon :) -
Tomyh #51473 Persze,hogy jó.Mindegyik class jó,egyiknél se volt az még,hogy nem tudnám leverni vagy túl könnyű vagy túl nehéz.Nincs is OP class ahogy GW1-be se volt.Az az OP aki tud jól játszani de nem a class OP hanem a player imo.. -
maniac001 #51472 Mondd el plz honnan szerezted ezt a set-et.
Úgy néz ki mint egy exp dungeon armor exotic verziója (nem tudom melyiké) -
celgene32 #51471 Power, Precision, Crit damage.
Citadel of Flame-ben(dungeon) lehet osszeszedni Exploration modban toknert.
Lion Arch-ba meglehet nezni a token vendoros resznel, Flame Legion armor. -
#51470 Próbálkozz esetleg más buildel spvp-n. -
maniac001 #51469 Ranger -> távolsági, íjász :)
Az baszna be ha már az íjásznak is melee-ben kell harcolnia :) -
#51468 Én tudom, meg is van a magam elképzelése rá, csak épp marhára nem érdekel az spvp. :D -
#51467 vagy csak nem kéne eröltetnie mindenkinek a longbowt, a ranger nagyon jo közelharcban spvp-ben a megfelelö beállitásokkal :) -
Tomyh #51466 Milyen set?Stat.vagy neve esetleg?
Ez így semmit nem mond csak 1 skin.. -
#51465 Mi a neve? -
celgene32 #51464 Nagy nehezen de csak meglett a set.
-
maniac001 #51463 Igen így lehet, de azért nem szabadna ennyire gyengének lennie 1v1-ben sem.
Szerintem spvp-n a melee az OP.