63345
  • Me0w
    Ne viccelj mar, unalmas szar az egesz.
  • j0nNyKa
    magyarazd mar el hogy mitol volt szenvedes, az az insta awesome
    maga a foboss gagyi, de az odaig vezeto ut nagyon kiraly.
  • Kheled
    Lion's Archba van pár Worker NPC, akik aktívan dolgoznak pár csillagkapu felépítésén, mi lesz itt pár év múlva..
  • Me0w
    Jah, egyebkent a 'Laci a Skorpió' nevu pet gazdajat kulon csokoltatom, remek nevvalasztas.
  • Me0w
    Kurva endgame, jah. Befejeztem a story questet, rewardom 2 lousy wvw blueprint meg egy bag, amiben level 18 es 66 kozott mozgo 7 copperes keke voltak .Azert az Anetnel bekaphatja valaki, tovig, hogy vegigszenvedtem arah story modot es utana ez vege.
  • j0nNyKa
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Új hivatalos blogpost endgameről
  • j0nNyKa
    The Endgame Reimagined
  • McHaals
    na jó, ez a videó beteg :D
    még mindig röhögök...
    wanna go to my place and make bacon? LOL
    5 bacon out of 200 :)
  • Hentes75
    Megjelenéstől fogva játszok a GW2-vel,de továbbra is,víz alatt és fölött is még mindig lélegzetelállító a látvány.A hangok is fantasztikusak.Víz csobogása,tyúk kotkodácsolása.Megérte az árát.Végre valami amiért érdemes volt pénzt kiadni.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Nem vagyok PVP fan,de órákig tolom azt is.Kedvencem a mesmer.Az illúziómat mikor csak úgy csapkodják hiába.
    Talán ez lesz mainem.
  • j0nNyKa
    - u busy?
    *dies*
    - k i'll come back later
    :DDDDDDD
  • Tomyh
    Igen?Nekem mást ír,no mind1 menjünk Resonance-ba akkor szerintem ahogy beszéltük.Majd küldök PM-t
  • Hentes75
    Kösz.
  • TDC Geronimo

• Kheled
    Nem! Átmentem ahol Te is vagy, elvileg:)
  • Tomyh
    Nem is kell sietni nincs havidíj:)
    Én ma szinte csak craft-ra mentem rá.

Ja látom maradtál ott azon a szerveren:)
  • Kheled
    Én is még csak most fejeztem be az első területet Char-al (pedig sokat játszottam), mindent alaposan végig nézek, most 2.zóna felénél járok és mikor kizoomoltam a térképen, mondom atyaég még mennyi minden vár felfedezésre, hatalmas a térkép és még a Cantha meg Elona területei bent sincsenek, gondolom azok majd kiegészítőkbe (remélem).
  • j0nNyKa
    nagyvarosokban a trainerednel ahol a konyveket is veszed
  • Hentes75
    PVE-en,hogy lehet reszetelni a traits pontokat?
  • Fyndath
    Most jött ki új nvidia driver, letöltöttem de különbséget nem érzékelek, igaz én laptopon játszom mediumon.
  • Tomyh
    Iszonyat mit tud ez a játék.Minél többet játszok vele annál jobban tetszik lol
  • Susarc
    jaja pont azt nem értettük a haverral/neki volt most gw2 bemutató:D/ hogyan nyomhatom a WW-t mikor nem is azt az Elite skillt választottam:P amúgy ez a tolvaj valami atomgeci PVP-ben! áll a csóka a basen odamegyek megcsapkodom közben kirakom a teleportot elkezdem lehuzni az objectről utánnamjön,mert ÖLNI KELL ugye:P pakk beportolok a bázisra elfoglalom és kinyirom a gyereket! ISTEN király:D bele is szerettem egyből:P:) és nagyon jó,hogy nem kell minden karit egyesével "Grand Marshall-ra" húzni hanem egybe megy a spvp rang!
  • darkling
    Green Man Gaming-en 54.99 euro - 25% ezzel a kóddal: GMG25-1BW0K-K1A3G, azaz kb. 12.000 Ft
    GMG
  • Wheyprotein
    Warritól -Whirling Axe, szóval érdemes kiszemelni egy áldozatot aminek jó skill-je van és arra rá "cápázni":D
    Necro-tól Fear de a többit már nem tudom.
  • TDC Geronimo
    Pár szó a várható új contentekről

"No need to buy them, Gw2 will feature consistent free content updates and in-game events going forward. Our goal is to make it so you get more from Gw2 for free than you get from a game you pay a subscription for.
    On top of a large amount of free bonus content, we will be expanding on offerings in the Black Lion Trading Company going forward, as well as be doing large-scale expansion content down the road.
    We’ll cover a lot of the details on the kind of support and plans we have in place over the next month or so on the Gw2 blog and with our press partners.
    We do appreciate that you’d like to buy lots of new content, but we’d prefer to give a lot of it to you for free, cause that’s what we think a responsible MMO company does!"
  • Susarc
    jaaaaa akkor az nem olyan lopás,mint pl. a zsebmetszés,hogy elszedsz pár rezet az ellentől.....jópofa akkor azt bekell biflázni klasszonként:D
  • Wheyprotein
    Attól függ, hogy milyen prof (class)-tól lopod a képességet. Thief-től lesz még egy Stealth, Rangger-től az Elite skill az a fa, a nevét már nem tudom. Egyéb lények pedig itt:wiki
  • Susarc
    8-10k-ért vennék accountot! aki csalódott és eladná privizzen! thx!

Thiefek! az F1-es skill ami alapban a steal....az randomban adogatja a képességeket? vagy függ valamitől,hogy mikor mit ad be? sry a nab kérdésért,de egy órát toltam Bg-n /jaaa kurvajó,hogy egyben nő a pvp rang minden karidnak:P/ és nem jöttem rá,hogy most az random vagy csináltam valamit,hogy mérgeztem vagy zsebmetszettem:P:)
  • LeWyTy
    Nagy karriered volt
  • j0nNyKa
    kapható megint, és hackerek miatt nem volt kapható
  • Kryon
    Most nem is kapható, majd talán jövőhéttől lesz. Furcsa módja az időhúzásnak, hogy elkerüljék a szerverek túlterhelését, picit alábecsülték az érdeklődést...
  • bowden
    Ha valakit érdekel eladó acc írjon privátot. Van rajta egy 51es elementalist.
  • MaRee
    Hol a legolcsóbb most a játék? Dobozos / letöltős is érdekel.
  • dave9004
    szóval sehol egy high engineer? vagy pvp edzett aki megosztaná tapasztalatait a traitekkel :)?
  • Tomyh
    Persze aki kivárja,hogy lemenjen az előfizetés.Én otthagytam Swtor-t 2 hónapig feltöltve és napok óta be se jelentkeztem:D
    Nem azért mert az rossz hanem azért mert ez egy Epic game egyszerűen nem érdekel semmi más képtelen vagyok más játékra még gondolni is-.-
    Tiszta 6 évvel ezelötti GW1-es feeling,profi:)
  • Tomyh
    Win8-al egyébként,hogy működik Gw2?Valaki használja azon?
  • TDC Geronimo
    2 hét alatt kevés egy pc exkluzív játéktól? Legyünk már egy kicsit reálisak.
  • Tomyh
    Mondjuk állt ám 1 hétig az eladás nem lehetett venni.Sokak még végig tolják az előfizetésüket más játékban és később jönnek aztán nem is biztos,hogy mindenki még ismeri.
    Számos más dolog is lehet amiért nem ugrott fel az egekbe az eladások.
    Fizetés is hónap végén van,konzolra nem jött,azért egy D3 megelőzte GW2-t amire sokan beruháztak meg különben is nem olyan már mint régen mindenkinél,hogy csak úgy előrántok 14 ezret egy játékra.
    1 éven belül ez lesz 3× ennyi minimum az eladások.
  • Wheyprotein
    Sokan várnak trial-ra pont a felsorolt játékok vásárlása miatt már kicsit óvatosabbak.