Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hókefélke und di zíben zwerge <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
😮
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- populációra idõvel vissza lehet térni, most még nem aggódnék miatta. Az én tippem szerint többen fogják megvenni a játékot az elkövetkezõ hónapokban mint eddig ahányan megvették, õk pedig gyorsan betölthetik a hiányzó ûrt
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Wvw és szerver vonatkozásában a populációra értettem, nem a magyar többségre. Bár nyilván nem reprezentatív, azért az arányok vmelyest stimmelhetnek, de a lent linkelt oldal alapján kb. fele akkora populációt mutat a WR-nek, mint pl. a desolationnak vagy a far shiverpeaksnek. Mivel akármelyik esetében lehet bent maximum résztvevõszám wvw-n, ezért inkább a nem-csúcsidõszak szerintem a lényeg, amiben a magas populációjú szerver nyilván több embert fog tudni kiállítani és elvenni a célpontok nagyrészét. Bár 1-2 héten túl ez is ki fog egyensúlyozódni, mert valószínûleg high-pop nyertes szerver kerül összepárosításra másik high-pop szerverrel.
Szóval igazából az elsõ idõkben lesz ez kellemetlen, aztán utána majd kiderül.
A mohának mindig a déli oldala fás!
- (variance) fórumon látom, hogy az eddig WR. szerveren levõ guildek közül is inkább másik szerverre mennek, mások meg eleve másik szerveren nyitnak ... mivel játszottam wow-ban meg tudom érteni, hogy a jobb félni mint megijedni elv alapján inkább 'menekülnek'. Én adok egy esélyt a WR.-nak, legfeljebb megbánom 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ez lemaradt és vakon vagyok szerk. gomb hiányában.
Habár végre nem egy 7 éves játékot másoltak le mint a "nagy" konkurenciák és itt tényleg megmutatkozik a jó karakter a megfelelõ kezekben.
Mana-rage-energy, már csak a múzeumban látni ilyesmit.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
a pet meg nem rohangal, a pet azt csinalja, amit commandolsz neki
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Így legalább kivesszük a részünket valamelyest abból, hogy kicsit próbáljuk jobbá tenni a dolgokat, és a többi magyar guild helyzetét is könnyítjuk. Mert ugye ha mindenhol ezek a szabályok vannak, akkor kevesebb a "lázongás".
Szóval majd meglátjuk mi lesz, de legalább nem unatkozunk majd WvWvW-ben 😄
Amúgy ettõl függetlenül meglepõdtem, hogy a korábban linkelt gw2guilds.org szerint milyen alacsony lesz a populációja a Whiteside Ridgenek és amellett tényleg mennyi magyar és olasz zászlós guild lesz. Ez nem ígér túl sok jót szerintem se wvw se spvp vonatkozásában.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W