Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah én fexem hogy idõbe tudjak kelni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Közelítsük meg a könnyebbik oldalról. Mi az amin futtatni akarod?

DummyBoy
Hmmm ... Kérdés milyen "Feature" ...

Hókefélke und di zíben zwerge <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SzirmosSzisza
Hejhó, gépigénye tényleg ilyen alacsony a játéknak ? Illetve ugyanúgy élvezhetõ még full minimum grafon is ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Meg mindig gondolkozom hogy megeri-e 6-kor kelni.
a Terminátor is beleszámit?😄 Arnie szövegeivel?😄

12 óra.....

TDC Geronimo
"We're finally allowed to reveal that #GW2 has enough voiced text in it to make 90 full-length feature films. That's a lot of writin'!"

😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

- variance chaten így olvastam (csak WvW helyi)
- populációra idõvel vissza lehet térni, most még nem aggódnék miatta. Az én tippem szerint többen fogják megvenni a játékot az elkövetkezõ hónapokban mint eddig ahányan megvették, õk pedig gyorsan betölthetik a hiányzó ûrt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo
soon

28-án.
TDC Geronimo
patch van megint és már nem pörög a cucc, hanem kiírja a szokásos nincs event üzenetet

Fpocok
Na mivan pubik, megjelent már a játék?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Innentõl más órát kell figyelni... mikor ér véget a mûszak? 😊
TDC Geronimo
El se hiszem, hogy hamarosan kelés és nem kell izgulni, hogy meddig tart még a beta <3

TDC Geronimo
spvp cross server

McHaals
amint felkelek nyomkodom <#email>
ez 7-8 körül lesz

MadWolf#11626

Spvp az globális lesz biztos? Úgy tudtam, hogy helyi.
Wvw és szerver vonatkozásában a populációra értettem, nem a magyar többségre. Bár nyilván nem reprezentatív, azért az arányok vmelyest stimmelhetnek, de a lent linkelt oldal alapján kb. fele akkora populációt mutat a WR-nek, mint pl. a desolationnak vagy a far shiverpeaksnek. Mivel akármelyik esetében lehet bent maximum résztvevõszám wvw-n, ezért inkább a nem-csúcsidõszak szerintem a lényeg, amiben a magas populációjú szerver nyilván több embert fog tudni kiállítani és elvenni a célpontok nagyrészét. Bár 1-2 héten túl ez is ki fog egyensúlyozódni, mert valószínûleg high-pop nyertes szerver kerül összepárosításra másik high-pop szerverrel.
Szóval igazából az elsõ idõkben lesz ez kellemetlen, aztán utána majd kiderül.

Én már most nyomom a login-t. Nagyobb az esély, hogy beenged mint az 5 lottó szóval van értelme 😄D
AntiHero
Írni nem tudok.. az más tészta <#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ki hánykor próbálkozik reggel?

A mohának mindig a déli oldala fás!

- nekem lotro-ból jó tapasztalataim vannak a Snowbourn (legtöbb magyar található ott meg) magyar közösségérõl, legalábbis ami a chatet (különösen a magyart) illeti. Én gw2-ben hasonlót, hogy õszinte legyek még annál is jobbat várok. Ezt a játék felépítésére merem alapozni, mivel pve területen nincs egymás öldösése (gank), nincsenek szemben álló frakciók, a loot olyan amilyen ... meg összességében a játék olyan amilyen (legalábbis amit eddig láttam belõle)
- (variance) fórumon látom, hogy az eddig WR. szerveren levõ guildek közül is inkább másik szerverre mennek, mások meg eleve másik szerveren nyitnak ... mivel játszottam wow-ban meg tudom érteni, hogy a jobb félni mint megijedni elv alapján inkább 'menekülnek'. Én adok egy esélyt a WR.-nak, legfeljebb megbánom 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- pvp-t ez miért befolyásolná? Nem csak a WvW ami helyi, az összes többi globális (lesz, ha mûködik a guest funkció) ?

A régi fejlesztõk is Anetnél vannak (egy páran) akik SC,D2-t csinálták. Ez a Blizzard már tényleg nem a régi is lövésük sincs, hogy mit kellene most csinálniuk. A jó embereket elengedték és a projekteket meg az újakra bízták. Persze, hogy kungfu panda és iszonyat félkész D3-at adnak ki.

s0n1c
Jó volt az, nagyon is, csak már nem az, dehát 7 éves, elnézem neki. Csak az új titan projekttõl tartok, mert ez a Blizzard már nem a régi sajnos.
*GW2 után😊
ez lemaradt és vakon vagyok szerk. gomb hiányában.
World of Winosaurus? Az ottani PvP iszonyat elavultnak tûnik GW2<#eplus2>
Habár végre nem egy 7 éves játékot másoltak le mint a "nagy" konkurenciák és itt tényleg megmutatkozik a jó karakter a megfelelõ kezekben.
Mana-rage-energy, már csak a múzeumban látni ilyesmit.
TDC Geronimo
wtf 😞

Unknow
Nem kell aggódnod, egyszeri link 😛 Aki a topicot olvassa és nézi, úgyis látja most, úgyhogy nem fog zavarni. Csupán azért említettem meg a dolgot, hogy segítsek elhelyezkedni azoknak akik esetleg még nem találták meg a helyüket.
TDC Geronimo
klasszikus <3

j0nNyKa
halisten hogy igy van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

s0n1c
😄

s0n1c
* a wowwereknek
TDC Geronimo
Hát igen itt nem az elõre kalkulált számok játszanak helyetted.

Running
Mióta én vagyok ennek a szemétdobnak a kis kakasa. <#nezze>

kösz
s0n1c
Úgy látom nehéz lesz megszokni, hogy a jó build lófaszt nem ér avatatlan kézben.
Most miért nem mondjátok el neki az ûber buildet? Még meg sem jelent a játék, és már ilyeneket kér, lol.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mióta lehet reklámozni a saját guildot itt?

s0n1c
Ööö, nincs wtf pwn build. Játszál a karival aztán majd meglátod, hogy melyik trait vonalat érdemes erõsíteni. sPvP-re ugyanez vonatkozik, de egyébként: ranger guide.
j0nNyKa
persze, ragyursz powerre meg critre, fogsz egy longbowot, es nyomod a gombokat <#idiota>
a pet meg nem rohangal, a pet azt csinalja, amit commandolsz neki

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Vki tud egy nagy damage-re és critre alapozó buildet rangernek ? PVP-ben mennyire jó ? Videókon azt látom, hogy nagyon keveset sebez, a pet pedig össze-vissza futkos.Köszi!
Zomil
El lesztek nyomva WvW-n...háhá <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Igazából szeretnénk ha a magyar közösség összetartana. Azután, hogy annyit kampányoltunk ,hogy az emberek normális neveket használjanak, angolul beszéljenek a globál channeleken és stb.

Így legalább kivesszük a részünket valamelyest abból, hogy kicsit próbáljuk jobbá tenni a dolgokat, és a többi magyar guild helyzetét is könnyítjuk. Mert ugye ha mindenhol ezek a szabályok vannak, akkor kevesebb a "lázongás".

Szóval majd meglátjuk mi lesz, de legalább nem unatkozunk majd WvWvW-ben 😄
Miért releváns hogy merre tart a variance?
Amúgy ettõl függetlenül meglepõdtem, hogy a korábban linkelt gw2guilds.org szerint milyen alacsony lesz a populációja a Whiteside Ridgenek és amellett tényleg mennyi magyar és olasz zászlós guild lesz. Ez nem ígér túl sok jót szerintem se wvw se spvp vonatkozásában.

Unknow
Whiteside Ridge-re megyünk mivel a Variance is arra tart 😊 Továbbá Lutargosék is állandóan streamelgetnek és stb, szóval ez tûnt a legkézenfekvõbbnek.
Ti merre tartotok és miért nem tartunk egyfelé?

Unknow
Közben nálunk is megkezdõdött a tagfelvétel. Tehát azoknak akiket érdekel: Erre tessék.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nem is baj,várj ha politikára gondolsz,az is szar ahogy van. <#pias>