63345
-
Nephin #51582 Az emlékeidet szépen megváltoztatja az idő köde... :P :D Voltak ott is bugok, de itt is bőven (ott pl. működött a guildrendszer és az AH első naptól, most akkor ótvar a GW2? Ugye nem.). Minden MMO bugosan indul (talán a Rift nem, de az nekem unalmas volt, sajnos), nem tudom, miért lovagol ezen bárki pro és kontra. Ráadásul van, akinek a GW2 nem jön be annyira, hogy fél órát bírt benne, annak ellenére, hogy itt többen remekül elvagyunk vele... már megint az a fránya ízlés. :D
Running, ez kb. ugyanaz a szint, mint mikor valaki itt a GW2-t húzta le, pedig nem is próbálta. :P
-
#51581 azt az infót kaptam h 20.-ától lesz csak dobozos gw.... Q_Q -
Chris #51580 Tökéletesen egyetértek, ugyanezt érzem a nekróval kapcsolatban.
-
#51579 Nyilván ezért írtam oda, hogy saját vélemény. -
#51578 Sajat velemenykent elfogadva, de hazigazdakent ne akarj flemet gerjeszteni, total felesleges :) -
maniac001 #51577 Én meg 25 éves SW fanatizmusom miatt messiásként vártam.
Játékban én még ekkorát nem csalódtam, ha minden részlete full ingyenes lenne akkor sem érdekelne már. na de mindegy is, ez a GW2 topix.
Tessék beletenni hogy ki lehessen kapcsolni a petek neveit. Hát mit képzelnek ezek hogy kiadnak egy ilyen játékot ami csak 99.999999999999%-ban van kész? HOL A PATCH? :) -
#51576 Nekem kimaradt, saját vélemény, de már az első képek, videók alapján ótvar szarnak találtam minden téren. -
maniac001 #51575 Az SWtOR-t is kihagytad, ami olyan szinten volt bugos hogy a starship troopersben nem volt annyi "bug" :)
Pedig az SW világa kötelez, nem így lett. A GW2 eddig magasan mind felett áll, nem véletlenül hívta (asszem) a német gamestar MMO 3.0-nak. nagyon fel van adva a lecke, szerintem a statikus felkiáltójel-kérdőjel rendszernek itt leáldozott. Aki mostantól olyan MMO-t gyárt, az nagyon rosszul teszi. Etalon, élő legenda lett a GW2 (nekem legalább is). -
maniac001 #51574 Menj át addig más területre. Biztos javítani fogják. nekemis így volt Timberline Falls-ban. nem olyan dolog ami megakasztja a játékmenetet, sok terület van még amit bejárhatsz, aztán majd visszamész ha kijavítják. Tudom hogy idegesítő hogy csak a bug miatt nem lesz egy map 100%-os de meg fogják oldani. -
#51573 Jolvan, akkor bekapod? :))
-
#51572 A TERA bétát ki is hagytam, amely szintén megy már egy ideje keleten. Ásítós küldetések, mob pack pusztítás, cucc farmerkodás keleti módra. Pedómaciknak mondjuk nyújtott valami izgalmat, a harcrendszere is jó volt, meg szép a grafika, de a játékmechanika annyira sablon és álmosító volt, hogy majdnem lefordultam a székről játék közben. -
#51571 Nem értelek már én sem, játszottam már én is pár mmo-val, de sokuk a megjelenés után 1 évvel is több hibával rendelkeznek, a hiányos tartalomról, quest hiányról nem is beszélek.
Példák:
Conan - katasztrófa volt mikor kijött, 1 év után hozták fel kb 1.0-ás verzióra
Warhammer Online - Bug, lag hegyek, jó sokára pofozták össze a játékot kb olyanra, mint a megjelenéskor kellett volna...
Aion - Megjelenés után másfél érkezett meg eu-ba, és még 1 év után sem állt azon a szinten, mint most a gw2, semmilyen téren. Abyss konkrétan használhatatlan volt hónapokig a dc és lagviharok miatt...
Rift - Szép start, de unalmas sablon küldik, semmi extra, 2 hónap után kasza...
Ezekhez képest a GW2 sokkal több tartalommal, izgalmasabb játékmenettel, dungeonokkal, eventekkel, www-vel, spvp-vel, és számos újdonsággal kb 5 kört ver minden előbb említett játékra már a mostani állapotában is. -
#51570 Tegyuk hozza, hogy egyik serveren bugos, masikon pedig nem. "Nalunk" is volt/van olyan skill challenge, amelyet csak overflow-n lehet megcsinalni, mert ott nem bugos. Reportolja sok ember ezeket, valami fix csak jon majd. De mivel nem altalanos general hiba, igy gondolom mas a menete. -
#51569 Jók ezek a buildek, elével más használok spvp-re, pve-re, www tömegre és www egyénire is. -
#51568 Malchorban 10 napja bugos a deli egyik skillpont, erre ma patch, megnezem, biztos javitotttak. NEM, koszi anet.
(Fixed blocked events and skill challenges.) -
maniac001 #51567 Egy spvp ranger build engem is érdekelne, nem sokat pvp-ztem és azt is csak longbow-val. alapból longbow-t és greatsword-öt ad, majd szedek ki kürtöt és axe-ot vagy 1h fegyót.
BTW pve-ben próbáltam az 1h kardot, és beszartam azoktól a harci animációktól, amikor kombózik a szúrás és a hátraugrás/mögékerülés.
Van aki a raideket hiányolja. Nagyon jó hogy nincs benne. Ha lenne, mindenki igyekezne 80-ra hogy levágja az aktuális mega-world-eater-monster-t. A szintezés powerlevelingé degradálódna, ami ebben a játékban olyan mint a Barátok közt Kertész Magdi nélkül.
Én 6 évig raideltem, kösz de kösz nem. Ez a game tökéletes (1-2 bug kivételével, és egy kis insta nerf-el :) ).
Egyetlen egy hibája va, nem lehet kikapcsolni a pet nevét. Ez. Ez és ennyi (!) a bajom vele :)
-
#51566 Lehet hisztiztem, elnezest. Kicsit lehangolo a personal story vege, es erre arah tette fel a koronat. Inkabb a jovoben megtartom magamnak az 'elmenyeimet'. -
titani #51565 Üdv
Psychedelic légyszíves írj a Necróról kis összefoglalót.
sPVP-re Condition Necró build érdekelne. köszi. -
#51564 Azt erősen vedd figyelembe, hogy itt nincs cookie-cutter build. Azt kell eldönteni, hogy milyen irányban szeretnél haladni és majd utána, hogy melyik build fekszik NEKED a legjobban. Tényleg renteget féle lehetőség van, és mind használható.
Vannak azért wep kit függő dolgok is, mint pl. rifle-el érdemes power / precision-ra, pistollal condition dmg / precision-re gyúrni. WWW-re effektívebb egy grenade / mortar build, sPvP-re jobb a bomb kit, de lehet pl. rifle / toolkit / utility googles komboval burst dmgre specelni.
sPvP-re ezt a buildet használom.
Pve-re eddig rifle-t használtam, power / precision build, med kit, elixir B, grenade kit, utolsó utility skill ízlés kérdése, én sűrűn szoktam váltogatni (flame thrower, rocket boots, tool kit között).
Most áttértem a pistol condition buildre, dual pistol, bomb kit, elixir B, healing turret, rocket boots (+ burning, stun szakítás).
Szeretnék majd kipróbálni egy melee buildet is: pistol / shield, tool kit, healing turret, rifle turret stb.
Traitek közül is build függő mit szeretnél kihozni a karakterből, ha turreteket akarod erősíteni akkor invention tree, exp / firearm / alchemy condition buildet erősíti.
Sum: gondold át milyen wep kittel szeretnél játszani, rakj össze egy buildet, próbáld ki és változtass rajta, ha valami nem tetszik. -
Newfronter #51563 Igen, ez a játék egyik alapeleme ahogy látom, mert több ilyen volt velem, hogy odaszaladt hozzám egy NPC és segítséget kért és elvezetett egy dinamikus eseményhez. Nagyon jól megoldották ezt, így nagyon kevés az esélye annak, hogy a játékosok nem veszik észre a dinamikus eseményeket. -
#51562 Jaja, nincs az az érzés, hogy "kétezer mérföldet mászol egy-egy npc miatt". :) -
#51561 Sem high level nem vagyok, sem pvp edzett, de enginéér ...
Sajnos nem egyszerű "jó" traitet mondani, ugyanis az engiben rengeteg lehetőség van a kitjei miatt ...
Jelenleg 42 vagyok, és folyamatosan szopatom magam, mert ahelyett, hogy a saját szintemnek megfelelő területeken csapatnék, épp felfedezem a kezdőterületeket ... De legalább elvagyok :)
Én pisztoly/pisztoly + elixírek + flamethrower vonalon gurulok jelenleg, ez egy fejlődésre, eventezésre igen jól használható (szerintem) kombó. Ha jobban kell a ranged support, akkor flametrowert cserélem gránát kitre ...
A neten rengeteg buildet találni, az a jó az engiben hogy rengetegféleképp variálható ... Bomb kit, gránát, elixír gun, rifle power vs condition damage pistol ... vagy ott vannak a turretek ...
Ki kell őket próbálgatni, be kell menni spvp-re, csinálni egy buildet, menni pár kört, ha tetszik akkor afelé elindulhat az ember ...
Vagy érdemes lehet még a dzsátubi-n keresgélni, ott is van pár jó kis videó, abból eldönthető, érdekel-e az adott build vagy nem ... -
maniac001 #51560 Én pont ebben látom a varázsát, nincs egy előre kijelölt "útvonal-cél kombó"
Nincs az hogy itt felveszem a küldit, megcsinálom, ott leadom, az adja a másikat ahol ide meg oda kell menni. Csak bóklászol és még az NPC szalad oda hogy állj már meg, kéne egy kis help. na itt majdnem letettem a hajam. Szabadság, szeretem :) -
#51559 Egy biztos, hogy nagyon leköti az embert. Meló és család miatt három napja nem mentem egy métert se, de alig várom, hogy ma délután rárobbanhassak ismét a folytatásra. Tényleg megy az idő a felfedezésekkel, a szintezést észre se veszem, és hihetetlenül nagy élmény az egész játék, mert annyira változatos és elő az egész térkép. Részemről minden NPCvel beszélek, mert egyik-másik (bár nincs kiírva, hogy ő egy "vendor") egész jó tárgyakat/fegyvereket/páncélokat ad (vehetsz nála) két mondat után, vagy elindít egy eventet. -
#51558 lol és most hogy írod, csomószor én sem tudtam belőni a szintemet, belevesztem
főküldetésnél jött ez ki a legjobban, amikor csak úgy elröppent 5-6-10 szint, a főküldivel meg közben elfelejtettem haladni - dehát annyi minden mást lehetett csinálni, francnak se jutott eszébe minden -
#51557 Tökéletesen egyetértek -
maniac001 #51556 Jonnykával egyet kell értenem.
Próbáld már élvezni a játékot, ne csak azt nézd mennyi a repair meg hogy miből mennyit dob. Akkora jó hangulata van az egésznek hogy magam alá fosok sokszor. Az előző mmo-kban (wow, rift stb) nálam is powerleveling volt meg itemfarm. De a GW2-ben annyira jó a szintezés hogy azt sem tudom pontosan hányas vagyok. Nem is nézem az xp csíkot. Élvezd és érezd az egész világot mert lenyűgöző. Ne a tárgyakért játsz hanem az élényért, mert az van bőven. Kb lvl67 vagyok (vagy 1-2 szint +/-) és lementem 1-15-ös területre küldizni, és iszonyat jó hogy nem 1sot-olok mindent.
Élvezd. Jobb lesz. -
#51555 már bocsánatot kértem, amiért egy mmo-ban lévő dungeont mmo-ban lévő dungeonként toltunk, és élveztünk, végig
kajak el kell magyaráznom, hogy mit élveztem benne? ne haragudj, de úgy érzem, ezt minimális logikával egyedül is kitalálhattad volna - a tény, hogy nem sikerült, engem arra sarkall, hogy inkább ne foglalkozzak veled
tl;dr: hisztizel, azt meg nem birom. -
#51554 En 8 korul leptem be 10 percre egy kis gem bizniszre, akkor nem volt gond. Ha utana jott a peccs, akkor passzolok. (nem lattam, hogy toltott volna, elinditottam a klienst es kb fel ora mulva neztem csak ra es logoltam be, epp' frissithetett is addig) -
maniac001 #51553 igen -
Newfronter #51552 Akik most játszanak azoktól kérdezem, hogy a patch után rögtön vissza tudtatok menni játszani? -
maniac001 #51551 Na megvan a spirit of nature. Healeli a csapatot, debuffol és instant aoe éleszt. nem semmi jószág :) -
Newfronter #51550 Bőven elég a kiegészítőig az "endgame" ebben a játékban. Hétköznap úgy sem tudok annyit játszani és lesznek olyan napok is, amikor semmit sem játszok. Hétvégén többet.
Ez akár évekig is leköthet, főleg ha több karaktert is számításba veszek, és miért ne vennék, mert a többi kaszt is rohadt jól sikerült...
És még nem is beszéltem a WvW, sPvP-ről. -
Wheyprotein #51549 Hát ha olyan lenne mint a WoW akkor tuti meg se vettem volna. A WoW jó volt és még most is az (csak kung fu pandáig még) de GW2 vagy Tera harcrendszere után oda nem lehet már vissza menni. Mondhatni elavult ami ott van, habár 7 éve alatt jó volt de azért fejlődhetnének ilyen téren is.
Próbáltam a mostani 7 nap free-t amivel vissza akarják csalogatni a népet de egyszerűen hiányzik a dodge, block és még sok jó dolog.
Mindenki tudhatta, hogy a GW2 PvE endgame milyen lesz, aki ennek ellenére is megvette és többet várt az így járt, nem tudom sajnálni. Már megjelenés előtt a BWE tapasztalatokról is lehetett olvasni és a fejlesztők is kijelentették a terveiket.
Baromi nagy divat lett az endgame hiányát fikázni, D3-ban, GW2-ben, talán a játékkal játszani kellene és nem a valós életet ezzel próbálni pótolni.
WoW-hoz se jött november óta Patch (új endgame) most kapnak egy pandát, nehogy már sokak miatt itt meg mosómedvét kapjunk:D -
#51548 Hali!
Hol a legolcsóbb most a játék?
Doboz nem kell, elég a kulcs.
Kösz! -
DarkBlade #51547 Végre.
"The Mistfire Wolf skill will now properly unlock for existing characters on an account after upgrading to Digital Deluxe." -
Newfronter #51546 Mai változtatások, javítások!
A linkelt fórumbejegyzést a legérdemesebb megtekinteni. -
Although #51545 Hát szerintem műfajt tévesztettél akkor, már amit írsz az alapján. Ez így szokott lenni ebben a műfajban összehangolt csapatmunka van, az jó, és ha az ellen minionokat idéz és arra is kell figyelj valamint a bossok extra spelljére vagy ütésére amit el kell kerülj az megint jó. Ha olyasmire vársz hogy fedezékbe ugrás ki dugod a fejed aztán esetleg a boss is random cikázásba kezd akkor ez tényleg nem a te játékod. :) Nem védeni akarom a GW2-t mert nem veszem meg egy okból de amit eddig hallok az az hogy a dungeonok nem wow színvonalon vannak azoktól akik átmentek az ismerősök közül abból a játékból amivel én játszok, az meg hogy nem minden tökéletes az egy indulás utáni játéktól nem is elvárható. Meddig lesz így és mikor kezdik nerfelni az egy másik kérdés. De szerintem próbálkozz a counter strike multival. Az be fog jönni. Persze ha maga a loréból eredő ellenfelek a probléma akkor nem szóltam. Arra én se vagyok kíváncsi :D -
#51544 Akkor forditsuk meg, aruld el, mi volt elvezetes benne.
- Futkosunk, kore allunk, spank & spank
- Orias bacsi, grubokat hany, spank
- Futkosunk, repulu ize, corpseok robbannak, spankity spank
- Repulunk orakon at, endless mobspam, kozben sarkanyokat is kell loni
- Hulye tornyok, nagyszaju bacsi, spank
Ami innentol jon, az meg tomeny unalom, foleg a 4 perc balgombgyilkolas a vegen.
Kerlek, akkor vilagosits fel, mi volt benne izgalmas ;) -
#51543 ok, bocsanatot kerek a sajat, es a guild tarsaim neveben is, amiert elveztuk
megegyszer ne haragudj, tobbet nem fordul elo