Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mégse sikerül akkor megint nézem a supernaturalt az elejétõl 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
remélem tudok aludni még indulás elõtt 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintem <#email>#email>
Én special 32MB-ot állítottam be tökéletesen megfelel nem hasalt el a win nem kék halálozott megy minden normálisan. Viszont én is amondó vagyok 8GB alatt azért ajánlott pár GB használata.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Természetesen az, hogy csilliárd Gb rammal ez már nem számít, tény marad, csak épp felesleges.
Így az is egyértelmû, hogy ha nem akarod, TE ne használd ezt a beállítást.
Én a 6Gbyte mellé még nyugodt szívvel beállítok pagefilet, elfér a vinyón. -> És már ez is több mint manapság az átlag.
Steam hwsurvey adatai:
2 GB 16.20%
3 GB 21.90%
4 GB 23.36%
5 GB and higher 32.68%
Bõven túlnyomó többségben vannak azok akiknek megéri használni a pagefilet.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
És nem azért írtam meg, mennyi ramom van hogy savazzatok mert irigyek vagytok, hanem azért hogy érzékeltessem, mekkora blõd hülyeség lenne 24GB pagefile 16GB ram mellé. Mellesleg telepítés után ez volt a helyzet, és direkt figyeltem hogy hozzányúl-e, de képtelen voltam annyi szart elindítani, aminek nem lett volna elég a fizikai memória.
Szóval kabbe gyíkok leléptem.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
spvp 8v8
tpvp 5v5 kieséses rendszerrel, jobb rewardokkal/ranglistával
sPvP = mits-ben betudok jelentkezni és olyan mint a bg wowban.
PvP Tournament = na ez mi? ez is mitsben van,és mi a különbség a sima PvP-hez képest. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Normális,segítõkész válaszokat elõre is köszönöm!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem lesz ilyen, de nem is kell, mert competitive pvpre ott a tournament
Bocs srácok, tévedtünk, a játék még nincs kész, nem lesz holnap headstart.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Bizony nekem meg csapból jön a víz ezért nem kell kútra mennem, köszönöm szépen.
We have an arena.net employ that hangs around in our community and this was one of the post she left last night.
I wanted to share it with you guys, because for me it clicked for a second. As this isint just some piece of throw away enterteinement, but really some ones loving hard work.
Anet <3
Majd 3 nap alatt felér 80ra azt megy vissza pandázni
az én PC-mben 16GB RAM van, köszönöm szépen remekül megvagyok pagefile nélkül, legalább nem irogatja feleslegesen az SSDt
Ha van rajtad sapls azért, ha nincs azért..... 😊
A mohának mindig a déli oldala fás!
Together we'll fly someday...
az elmúlt két stressen nem voltam otthon, azért kérdezném h a keddi stress teszt óta változottt vmi skill vagy trait?
Our goal with Guild Wars 2 is to have it run on a wide range of Windows gaming PCs.
WindowsŸ XP Service Pack 2 or better
IntelŸ Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3 OR AMD Athlon 64 X2, or better
2 GB RAM
NVIDIAŸ GeForceŸ 7800, ATI X1800, Intel HD 3000, or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
25 GB available HDD space
Broadband Internet connection
Keyboard and mouse
Note: Due to potential changes, system requirements may change over time and you may be required to upgrade your current system (or obtain a new system) to continue to play the game.
- nekem ennél kicsit erõsebb csak a masinám, 1920x1080-ban közepes beállításokkal tegnap reggel 40-60 fps volt kezdõ területen. Ha WvW-n nagyon alacsony lenne akkor csökkentem a képméretet, arra írják a legtöbb változást
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM