63345
  • Mephike
    Na úgy néz ki jön a Revihez a dps, a köv tesztel már szerintem ki is próbálhatjuk.
  • Mc Wolfy
    sword pl még nem volt, pedig lesz neki
  • alyr2
    Warri, Guardian, Ele szerintem kezdeni ezek jok, Instahoz is ezek kellenek leginkabb
  • Negritis
    tippre wari
  • nasr
    Sziasztok ti most milyen kasztot indítanátok?
    Lényeg a gyors szintezés cél hatékony legyen majd dungenokben.
    Nincs olyan sok tapasztalatom. Pár éve játszottam akkor egy guardiant de az nem tetszett. Azóta nem játszottam most bele akarok vágni és nincs kedvem minden classt kipróbálni.
    Szóval ha tudnátok segíteni megköszönném.
  • alyr2
    szerintem fegyverbol nem lesz neki tobb..Staff, Hammer, Mace, Axe ezeket tudta hasznalni hetvegen, +vizik. ennel nem hiszem hogy tobb lesz. A skilljei azok meg szerintem valtozni fognak, mert ebbol a mennyisegu skillbol ami elerheto volt nem merheto a kepessege.
  • Mc Wolfy
    revenantnak még nincs kint összes legendje és trait lineja, fegyvere. kb ez a 60%os készenlét. jó lesz az
  • alyr2
    Traitelni runazni lehetett mert mindenbol adtak neki eleget! Csak skillek nem voltak hozza utility ben..csak a faj miatt es a 2 stance miatt..ami eleg keves... De full berserkerben lvl 80 kb fele annyit sebzett mint a tobbi karim..Valamint bementunk AC storyba 5 revenantal..ugy a 2. terem utan feladtuk mert sem eletbenmaradni nem tudtunk se olni..Tegnap ismet bementunk lvl 33 koruli alap kasztokkal lvl 26os zold ruhakban..es siman vegigtoltuk..ereolkodes nelkul
  • YakHead

Mellesleg nem hiszem, hogy az új class így marad. Megjelenésig még csiszolgathatják. Pláne meg ha a többi class még így is jobb lesz a Revenanttól
    Ja, haver összeakadt vele pár PVP arénában és minden alkalommal elkente 1v1-ben. Persze haver nem az a pro PVP-s (mondjuk nálam jobban tolja ) és közrejátszhat az is, hogy nem volt rendesen felrúnázva meg feltraitelve az a Revenant, de valóban elég harmatos a jelenlegi teljesítménye.
    Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.07.13. 10:30:00
  • Jude666
    értem, köszi az infót :)
  • alyr2
    pikenen is van aranylag sok magyar
  • Jani Hun
    Már rég játszottam, de régen desón voltak viszonylag sokan, bár sose kerestem magyarokat ott általában találtam ( de azt tudd hogy a szerver csak WvW-n számit, mert amugy megaserver van (több szerverböl vannak összeválogatva a játékosok a mapra szal tökmindegy hogy melyik szerveren vagy, rra a megaszerverre rak ahol pl van party társad, vgy vmi ilyesmi)
  • MrPredator
    Arathor
  • Jude666
    Helo!
    melyik szerón játszik a legtöbb magyar? Egyébként nem tudjátok besaccolni, hogy mekkora lehet egy szerver? Azt tudom, hogy mapon max 150-n vannak, de úgy zusammen.
  • alyr2
    Egy kalap szar! Jelenleg.aztan lehet kezdenek vele valamit meg..mert jelenleg supportnak gyenge dpsnek gyenge..a traijeit elnezve ez valami condis harcos lesz aki teruletre osztogat. de jelen formaban haszontalan
  • MrPredator
    Én is kipróbáltam a revenantot. Iszonyatosan gyenge még berzerker cuccokban is. Egyetlen ütése vagy skillje sem sebzett 2000 felett 80-as területen. Fos úgy ahogy van.
  • Mc Wolfy
    tegnap láttam wvwn párat. legtöbben a hammert csapták és a dwarfot hozzá.
    az az út elég jó. simán átsétál vele a csapat minden vacakon. mire lejár a spell, 5 stability van rajtad
  • Mephike
    Aki próbálta a Revenantot, annak mi a véleménye? Melyik fegyver tetszett és melyik alak?
  • TomStorm
    Sehova:)
    Jól érzem magam itt Seafarer's Rest szerveren.T1-es szerver vannak rengetegen mindenhol meg úgy szimpatikus.
    Necrot,Thief-t átvitte.Guardian-t meg kezdtem egyet.
    Utimate HoT-t előrendelem mégis csak.Abból meg visszajön a transfer Gem még marad is..
  • Negritis
    írj supportnak h véletlen volt és visszaraknak

legalábbis havert anno visszarakták
    bár az még a "megaszerver" előtti időkben volt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.07. 14:09:51
  • TomStorm
    Jajj mekkora kamu már ez.Kiválasztottam Seafarer's Rest Home szervernek erre azonnal visszavett Desolation Very high Pop.-ra:DD
    Persze 2 napig full volt és most hirtelen nem mikor mást választottam,jaja.
    Na mind1,Deso-ra nem enged senkit az biztos
  • TomStorm
    Nem engedi már.Most pl.24/24 Full volt.Én is átmentem volna de nem lehet.Még Gem-el se..
  • Negritis
    nem véletlen, és de vicces :D
  • Oberron
    A Rake volt az és ez nem vicces!!!!!! TS-re én is feljárnék de onnan is kibannoltak!!!!
  • Negritis
    nem a Resoban hanem nálam :D
    TSre járok fel a srácokkal néha dumálni de a GW2 most épp nem köt le
  • Negritis
    megjöttél menő? ma épp milyen szörny támadott be a pincében?
  • Oberron
    Hallod Negritis az a te bajod ha neked a resonance elég!!! én is voltam ott tag amig ki nem rúgtak. kerülni kell a multi klánokat mert csak baj van velük! Én is vettem egy gw2t olcsón de inkább saját klánt csinálok (mint az swtorban) mint h hozzájuk menjek megint!!! :D :D :D :D :D :D
  • YakHead
    Hát a PVP-je azért pörög a takarék lánghoz képest. Már nem a WvWvW hanem a sima arénás
  • Negritis
    általában én is, de itt még jó ötletnek tűnt
    azóta persze megtaláltam a Resonance-t és jól érzem velük magam ami sztem a lényeg
    pedig a játék eléggé takaréklángon ég most
  • Robe77
    Ezért kerülöm/kerüljük minden mmo-ban a "magyar" szervereket és a gyűjtőklánokat. :P
  • alyr2
    azt beszelik ez most sincs maskeppen
  • Kata
    Nem tudom most milyenek, de anno nagyon belterjesek voltak és arrogánsak, volt sok belső feszkójuk is.
  • alyr2
    Én tegnap elott es tegnap is hirdettem:) Jott is egy tag..Variancet kb mindenki szidja valamiert:D Sose voltam ott tag és nem is szandekszom belepni :D Tom en irtam neked anno itt uzenetet/ valaszoltam a tiedre de nem reagaltal..
  • Negritis
    modnjuk én induláskor beléptem a Variance-ba ami hatalmas hiba volt
    úgyhogy innentől kerülöm őket
  • ktm99
    Ingame csomo guild recruitot latni nap mint nap, ezek garantaltan nem fogjak kikerdezni a "hazifeladatot".
  • TomStorm
    Hát úgy néz ki ez volt az elvárás.Persze "puskázhattam" is volna honlapról na de ilyen módon kerüljek be?Mikor normálisan,szépen kértem,hogy vegyen be még azt is megemlítettem amit alább írtabb és válaszoltam amire és ahogy tudtam.
    Ha ez nem elég akkor nagyon sajnálom keresek mást.
    Csalni nem fogok ezért
  • Morpheus_v2
    Szó szerint kellett idézni a guild szabályzatát, hogy bevegyenek?
  • TomStorm
    Kösz Variance.Kösz az egyik Officerednek,hogy cseszett bevenni a klánba.Így kell ezt csinálni..
    Azért mert nem tudtam szórol-szóra a guild szabályzatot,hagyjuk már az ilyet.Teljesen jól körül írtam.

Segítettem az oldalt éveken keresztül itt SG-n és mikor oda kerülne a sor,hogy belépnék,nem vesz be ez a Cecilia valaki.
  • TomStorm
    Hajrá!!:)
    Nekem az a baj Thief-em hamar lerakja magát.Lehet bekezdek egy Warrit vagy Guard-ot.
    Spvp-n viszont nagyon tudok szedni Thief-el de WvW-re kell más
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.07.01. 17:06:10
  • alyr2
    jaja baszassuk neki!