63345
  • Susarc
    passzameg 300 platina barom már volt egyszerre:P most gyűjthetek megint mindenből egy zsákkal:P
    Twilight+Sunrise MUST HAVE 4 X-MAST:D
  • Dobronski
    boltból vett cuccot nem lehet szétbontani?
  • Kata
    És ott vannak még azok az exotic szettek, exotic rúnákkal felszerelve, amik 250 ezer karmáért szerezhetők meg.
  • Kheled
    Pár olcsobb armort vettem ah-ba úgy 5-10 szintenként lvl50ig , de mindegyik ugyanugy nézki, legalábbis warriornál. Gondolom akkor amit rewardként kapok, illetve a dungeonben esőek máshogy néznek ki ugye? Vagy alapbol kevés skin van?
  • talos86
    Én találtam 1-2 fasza skint, elraktam őket későbbre. :D
  • s0n1c
    1-2 kivétellel bűn rondák. Mondjuk nekem a low lvl gear eddig mindent überel enginél, úgyhogy nem is igazán érint :)
  • Tyler Durden
    Igen éreztem, hogy a massive aoe megoldás lehet, sajnos nem volt egy ele se a csapatban, nemhogy 2 (:
  • Győri Devi
    Még beta alatt úgy csináltuk meg, hogy betanultok a burrowk spawn helyét és 2 ele folyton rohant felváltva a következőre egy meteor showerrel.
  • j0nNyKa
    nem tudom újdonság-e, de: legendary crafting recipes
  • navahok
    Ja azon én is megszívtam kétszer. A 2. útvonal szerintem a legkönnyebb.
  • Tyler Durden
    Ascalon catacombs exp mode-ban melyik a legkönnyebb útvonal? Tegnapi nap folyamán a 3asat /Tzark’s Route/ egyszerűen képtelen volt a party megcsinálni. 2 beacont kellene megvédeni a gravelingektől, de írdatlan tempóban és számban jönnek.. 2 óra try után feladtuk a harcot..
    A másik két útvonal könnyebb?
  • Tomyh
    Full Crit persze és Dual Wield kell a Dps nagyon mellé
  • Tomyh
    Signet-Arms Warrior is egész jó Bleed-ben akár csak a régi Hundred Blades Warrior első részben:)
  • semo1
    Jó neked. én 1 linket kaptam az eltelt 6 nap alatt. Finish Creating My Account
    Nyomorult tetvek
  • Susarc
    jaja gondolom:))) amúgy jó leaderrel és normális arcokkal akik tudják mi az a focus dps pl. bármi nyerő lehet...
  • talos86
    A petnek két állapota van: aktív és passzív. F1-re a te targeted támadja(bugos lehet nálad). Nem szoktam aktív módban használni, mert elég sűrűn berántottak fölösleges mobokat is(főleg a repülő jószágok). Az, hogy mennyire csukják össze az állatokat függ a buildedtől is. AoE healt használok szárazföldön, így kap a petem is belőle, valamint váltani kell, ha azt látod, hogy papírt játszik(a hiúz majdnem annyit bír ki, mint a medve).
  • DarkBlade
    Mount Maelstorm map, Maelstorm's Bile vulkán.. bemegyek instant halál. Mért? Nem mob nyirki, hanem mit tudom én.. tán a hőség. Mit kell csinálni hogy túléljem?
  • MaRee
    Én long és short bowval operálok jelenleg, annyira még sajnos nem volt időm beleásni magam a játékba. A peteket nem nagyon értem még, próbáltam már sokfélét de általában lecsavarják őket másodpercek alatt nekem, vagy nem is támadnak senkit csak futnak utánam hiába nyomkodom az f1-et.
  • LaCz
    PvPben jelenleg Mesmer a legerősebb 1v1 kaszt szvsz, 2nd node defendernek perfekt. (Cserébe ugye nincs mobilityje) BoK-on meg a Portallal kb. free win ha trebuzik.
  • LaCz
    Próbáld ki ezt a buildet egy komolyabb meccsben, sírni fogsz. :D
  • a.carkey
    Sparkly Fen/Splintered Coast
  • talos86
    Én jelenleg Longbow/Greatsword-Lynx/Snow Leopard kombót használom. Iszonyat lehet vele osztani az AoE Bleedinget.
  • j0nNyKa
    nah
  • Tomyh
    HellYeah!Support szinte már megsajnált és megcsináltak mindent amit akartam:))
  • Susarc
    hátőőőő a rugó baszki valami kegyetlenül FUN és erős!!

ui: eszembe jutott valamelyikőtök SS-ja amin a katapult hitekre ilyen 300-400 pontot kapott,gondoltam megszedem magam,de akkor azt fixálták/ szerencsére!! bár ugye most magam ellen is beszélek:P ,de túl erős volt,hogy hitenként ilyen 50 pontokat szórt!/

• Tomyh
    Mesmer a legkevesebb.Pedig legjobb sPvP class saját véleményem szerint.Pve nem tudom milyen vele de pvp nála szivatósabb class nincs:)
    Alt-nak mindenképp mesmer vagy necro-t akarok majd..
  • Kryon
    Úgy nézem mesmerekre és sylvarikra ráfér egy kis erősítés, remélhetőleg jövőhéten már javítok az arányokon :D
  • Birk@
    sáska már vagy fél éve megrendelte, gondolom azért belogolt már vele ha felkúszik steam-re ráüzenek :)
  • TDC Geronimo
    Kis érdekesség.

• PanzerWolf
    Siker.Megcsináltam.Nem mutatta alul a feltalálást de,mégis megcsinálta.Szerintem bugos lehet még kicsit.
  • PanzerWolf
    Azt akarnám,hogy kutassa ki.De hiába rakom be a feltaláláshoz nem adja be a képet mint mikor máskor csináltam.
  • DarkBlade
    Nincs kikutatva a receptje?
  • PanzerWolf
    Runa
    Szerintetek miért nem tudom ezt legyártani, pedig van nekem hozzá alapanyagom.
  • MaRee
    Köszönöm.
  • j0nNyKa
    fel vannak osztva, de ha megnyomod a terkep gombot, ez eleg egyertelmuen kiderul

igen, nem

kinezetet, tournamenten "hirnevet"

/map az adott terulet global channelje

vannak, de egyelore nem tul sok hasznalhato, crassus linkelt valahol lentebb 3-at, de pl. egy akar picit is ertelmes ranger guide-ot nem talalsz egyiken se
  • MaRee
    Pár kérdés:

A küldizés hogy van, folyamatosan menni kell előre a zónákban, a területek ugyan úgy fel vannak osztva pl 1-10-ig, 10-20-ig mint a többi mmo-ban, vagy lehet bármerre mászkálni? Mert már hallottam sok mindent.

A wvw-ben a sima pve-ben szerzett cuccokkal vagyok bent, meg amit bent vásárolok? Érdemes a benti cuccokat megvenni vagy jobbak a küldetések során szerezhetők?

Spvp-ben vannak-e rewardok, vagy mit kapnak a jobb játékosok ha mindenkinek ugyan olyan a gearje?

Chat channelek hogy vannak? Mert annyit láttam egyelőre hogy különböző színű névvel írkálnak az emberek de a /say meg a /team-en kívül nem tudtam még rájönni a többire. Van esetleg globális csatorna, vagy advice, ilyesmi?

Van valami jó kis oldal ahol spvp vagy wvw guideokat lehet nézegetni a kasztokhoz? Rangerem van jelenleg, longbow / axe-warhorn kombóval, de még nem nagyon tudom mi-hogy van.

• frango
    Ez az event hol szokott lenni?
  • semo1
    hello
    sáska
    gugger
    bitang

is jön?
  • a.carkey
    Ez korrekt volt tegnap. :)

01
    02