63345
-
Tomyh #51742 Ja és hozzáteszem GW1-ben évek óta 150-200as latency van UK szerón.
Ezen most itt akkor dolgozhatnak akkor a jövőben. -
madrac #51741 valami szeptember 20.-ról olvastam valahol, hogy akörül jönnek új dobozos példányok. ahogy látom, akár sokkal olcsóbban is mint az online. lehet hogy pont ezért nem kapni, vagy nem akarják, hogy még jobban lerohanják a szervereket. sajnos ez van :-/ -
Tomyh #51740 Ja látom van panasz ingame is.
Mondjuk én AoC-ba edzőttem úgyhogy ilyen kis lag-ok hol zavarnak már:D -
#51739 de minden boltba kifogyott mar, hivatalos oldalon ugy latom mar kaphato de ott meg dragabb sokkal, vagy 55 euro az ara mindenhol ? -
Tomyh #51738 Ezzel az Assa-val minden játékban gond van az elején de tényleg mindenhol úgy kezdik,hogy könnyű vele játszani és szinte instant kill viszont mindenhol eljön az a bizonyos revamp mikor is azok maradnak Assa-nál akik tudnak is játszani.
Itt is így lesz csak ki kell várni:) -
#51737 Sajnos nem veletlen. Egesz hetvegen lagzott a human kezdo (1-15), de csak a serveren. Kenytelen volt az ember atmenni (illetve ott maradni direktben) overflowra, mert egy-egy eventnel jatszhatatlan volt az 1-2 seces lagok miatt. A tobbi zona aranylag rendben volt, nem volt lag se a fovarosban, se a sztori zonakban, se a tobbi zonaban.
Most vagy elromlott valami, vagy ugye emeltek a serverek player limitjen (vagy csak akarnak?), de mivel sok jatekos most csatlakozik/zott, tovabbra is dugig vannak a kezdozonak es gondolom ez nem tett most jot. Eddig sose volt ilyen, de most a hetvege necces volt. -
Jammal #51736 Csak egy tized másodpercre nem figyel az ember, vagy nincs defensive skillje 100ról 0ra 2 sec alatt viszi le a thief pistol whipel, heartseekerrel, unloadal, backstabbel... ez mind egyenként sebez vagy 7kt és quicknessel belédver 2-3 darabot belőle. Nagyon retardált class vér istvánoknak akinek csak egy gombot kell spammelni minden builden. -
Tomyh #51735 Szerverek közt Latency eltérés van ha jól vettem észre.Ez igaz lehet?Most Whiteside-on pl.pár óra alatt többet lagolt mint Deso-n eddig bármikor.Vagy ez csak véletlen lehet? -
#51734 Áhh, köszi az infót.
Chris, nem 40%-ra vitte le a hp-m, hanem 15500-ról 1000 körülire. Gondolom a cucca is jó volt. -
Shaenis #51733 Running: "Több alkalommal és több guild társamnak is feltűnt már, hogy vannak olyan játékosok, akik minimál hp-ról fullra gyógyítják magukat. Azért erre is kíváncsi lennék, mivel teszik ezt."
Például Guardian: Tome of Courage->Light of Deliverence
full hp-ra visszagyógyít engem, és a körülöttem állókat. -
Tomyh #51732 Nekem a Hall of Monument páncélok/ruhák/fegyverek/pajzsok nagyon tetszenek és annyi van,hogy nem tudok választani:) -
Chris #51731 A thiefek 90%-a harc gyanánt a heartseeker nevű képességét tudja csak szpemmelni, ezt gyors egymásutánban 3-4-szer, ami kb. 40% hp-ra visz le néhány mp alatt, de ezek után nem marad initiative-juk, így csak "autoattackolva" futnak utánad, ami közben ölhetők. A baj akkor van amikor egyszerre kettő ugrik rád és kb. instant kivégeznek ezzel, vagy ha vki azért többet is tud ennél a thieffel.
Amúgy mindenki tud kemény burst-öt tolni, csak míg másoknál ez több skillel megy, a thiefnél egy darabbal, amihez túl sok ész nem kell. :D
-
#51730 Ritka szar mikor nagy tömeg van és nem jeleníti meg az embereket. Tegnap is a lordot ve'dtük és láthatatlan ellenfelek jelentek meg (popup :D). Így kb nem is volt esélyünk... -
Tomyh #51729 Igen vannak brutál sebzések.Mai naptól shot-olni fogom a képeket a halál waypoint elött,eddig csak átugrottam.Valamelyik class meg nem is az,hogy egyszer ellövi bizonyos idő alatt hanem rá pár mp-re már használja ugyanúgy,szinte értelmetlen néha a kelés mert lerántja ismét a HP-t.. -
#51728 Már kapható. Nem valószínű. -
#51727 nem csak a thief tud ilyet szerintem. legalább is én thiefként kaptam már be más classtól is ilyen brutál sebzéseket. -
#51726 Mikortol lessz ujbol kaphato a Gw2 ? amugy fog meg lejebb menni az ara vagy allando ara lessz? -
#51725 Tegnap www alatt azért feltűnt néhány érdekesség.
1. Elvileg az 1v1 küzdelmet szerették volna kicsit elhúzni a fejlesztők, hogy ne 2 mp-ig tartson, akkor kérdezem én, egy lopakodásból hátba szúrós tolvaj, miért sebez le rajtam 1 ütésre 12-14 ezer hp-t? Elementalistám dps-crit buildre van építve, de én nem tudok ekkora sebzéseket leosztani semmivel. WWW-n külön nagyszerű, hogy tömegben sok ellenfél meg sem jelenik, szóval még kedvez is az 1-2 döféses hc tolvajoknak. Remélem ezzel kezdenek valamit, kicsit túlzónak érzem...
2. Több alkalommal és több guild társamnak is feltűnt már, hogy vannak olyan játékosok, akik minimál hp-ról fullra gyógyítják magukat. Azért erre is kíváncsi lennék, mivel teszik ezt. Van valamilyen kaszt, amely ilyen adottságokkal rendelkezik? Mert elég idegesítő, amikor 3-an ütjük a csávót, aztán 2 milis hp-ról felnyomja magát fullra... -
Chris #51724 Én is "nagyjából" ugyanezt a buildet használom, de az én tapasztalataim szerint szinte képtelenség 15 vagy afeletti bleed stacket egymagadban így felpakolni bárkire, 10-11 körüli a maximum. Ráadásul úgy, hogy én átálltam a blood is powerre a plusz bleedek miatt, mert úgy éreztem, hogy a corrupt boon rettentő esetleges. A baj, hogy ugye nem hagyják, hogy békésen pakolgasd a bleedjeidet, ha meg egy ütés is kimarad, mást kell kasztolnod, máris leesik 2-3. Amúgy nagy szivatás a scepter első skilljének harmadik ütése, hogy az poisont pakol bleed helyett, nagyot veszít így a hatékonyságából. Az epidemic valóban kötelező skill.
Plague signetet meg well of sufferingre cseréltem úgy, hogy wellekre is traitelve vagyok, pl. hp-t töltenek vissza. Ez így rettentő erős a meleek ellen. Ja, és elitenek meg a flesh golem van, ami extra passzív folyamatos dmg és egy plusz cc is egyben.
-
Kheled #51723 Ez valóban nagyon szép! Most én is találtam egy Római stílusú páncélt, kisebb szintű,de a skinjét elmentettem én is. Akadnak azért szép darabok, csak megkell találni őket:) -
Tiggi #51722 Guild Wars 2 Account 10.000 Ft
Van rajta egy kb lvl30-as ranger, meg egy lvl20-as thief.
(Technikai oldalról, ahogy néztem csak egy e-mail címet kell átírni és kész.)
-
#51721 Koszi! Ha lesz egy kis idom, feltetlen ki fogom probalni. Kivancsi vagyok, hogy mennyire fogok vele tudni ervenyesulni! :) -
Akra #51720 Melyik az a dye ami fényes fém színű? Olyan mint ha króm lenne,de olyan dye nincs. a kis képen a dye meg sok esetben átver :) -
#51719 Hat sajnos nem olyan verprofi pvp serverek, mint amilyenen a te, a meltan hirhedt es hires SL nevu bandad jatszik, de azert jo es elvezetes csatakat hozott a mi harom "szuper" serverunk hetvegi csataja is. Vasarnap az egyik server nemet volt, ennyi konkretumra emlekszem. -
#51718 Na igen. Warriornak volna választék, de egyik-másik hányinger. Találtam egy chestet ami iszonyat jól néz ki, de annál a karrész full pikkelypáncél, amit ha bármihez hozzápasszít az ember sem tud értelmesen kinéző páncélt összeszedni. A másik röhej, az a sisak. Egyszerűen nincs értelmes sisak. Egy kb. értelmes sisakkal találkoztam eddig, és naponta nézem az AHt is, az L80asokat. Szánalom. Pl. armorsmithként elhánytam magam a gladiator setten. Aki azt tervezte ...
Divinity Reachben találtam a commander's armor néven a cultural settek (?) között L35öst ami értelmesen néz ki, de csak skinért L80 előtt nem adok ki 2-3 goldot. :) Ami heavyben még nem azonnal felejtős, az a pitfighter set. Sokszor a színezés cseszi el a páncélt. De nem panaszkodom, mert azért 65re ráköltöttem két goldot és skintransferrel egész klasszul kinézőt tudtam összerakni. Persze, ízlések és pofonok. :)
-
Akra #51717 #51715 Nem úgy van,hogy free korlátlan transfer most még? -
Robe77 #51716 Melyik szuper szerverek voltak azok? :D -
Tomyh #51715 Transfer csak 1× és bank nélkül visz át karaktert? -
Tomyh #51714 Na grat:) -
#51713 Ma es tegnap lemostuk a masik ket servert akiket kaptunk :) -
Tomyh #51712 Másik,hogy túlságosan Nemzetközi lett.Tehát ez a full Angol szerver elképzelésem már a múlté.
Variance-nak meg úgyis kell az erősítés szerintem csak azt se akarom,hogy sikerélmény ne forduljon elő sokszor,hogy nincs -
Tomyh #51711 Át kell mennünk Whiteside-ra,túl nagy a szerver pop.Desolation szerveren.2 napont 1K játékosállománnyal növekszik.Már szinte csak oda megy a nép.. -
Susarc #51710 és vegyél + condition dmg-es medált meg armor sigileket pl. Affliction set -
LaCz #51709 Shortbow + Quickening Zephyrrel gyorsan felpakolja. -
#51708 Srácok, új vagyok a GW-ben, legyetek szívesek, segítsetek!
Rangerem van és kicsit próbálgattam a PVP-t és amikor meghalunk, akkor van ott egy kis táblázat, hogy kitől, milyen skillel mekkora dmg-et kaptam. Ma 1-2 rangeren elképedtem, mert ilyen 10-12k bleedinget kaptam. Lenne valaki olyan jó és megtanítaná, ezt hogy kell? -
#51707 most mondanám hogy jól haladsz, de... :D -
Susarc #51706 wiponsmisz 400 meg 3 gold már megvan :P -
Susarc #51705 Őőő akkor jövő karácsony:P -
#51704 ezek a legendary fegyverek 1-2 kivételével ocsmányak. -
#51703 gondold át alaposan, 500k karma, 100 arany, 500 badge of honor, 500 orichalcum ore, 400-as weaponsmith, 400-as armorsmith, 100% world completition és hasonló nyalánkságok kellenek
mi most nagyon alaposan átgondoljuk, hogy egyáltalán guild szinten nekimenjünk-e 1 darab legendary-nak :D