63345
-
#51782 A későn megjelenő ellenfél hullám elég nagy gond, de valszeg lesz majd valami megoldás erre.
Aion-ban ezt nem sikerült pl megoldani. Mire nálunk megjelent, fél évig dc hegyek ostrom alatt, és neveken kívül semmit sem láttál. A minden ellenfélnél beakadás pedig már szinte jelzés értékű volt. Ezt próbálták ilyen bábú karakter megjelenítéssel javítani, ami valamit javított. Egyébként ott elég alap volt, hogy pvp területre, csak teljesen low grafikán és minimum felbontásban kezdtünk neki.
Warhammerben megjelenés után jópár hétig a kis pvp-k is játszhatatlan lagokat eredményeztek, kb ezért is hagytam abba. Connan 5v5-ben 10 fps, az is vicc volt.
Ehhez képest nálam a gw2 max grafikán elcsurog www-ben is, kb minimál lagviharral.
-
#51781 Akkor ébredtek a franciák, reggeli briós és kávé mellé bezúztak www-n mindenkit. Gondolom nehéz feladat a kb tök üres pályákat végigzergelni (nálunk) éjszakánként. -
#51780 Hivatalos fórumon is és több fan fórumon is van már erről topik ...
Tény, hogy a franciák nagyon szervezettek, és jól működnek, de ha van fent nálunk is 1-2 guild, akik komolyan együtt mozognak, akkor általában verhetőek ... (lásd tegnap délután ...)
Persze a franciák tagadják, hogy lennének ott más időzónából valóak, és váltig állítgatják, hogy a VS lett náluk megszavazva az unoffisöl frencs wvw szervernek, de néha történnek érdekeségek, amik arra engednek következtetni, hogy van ott azért valami susmus ...
Viszont az tényleg vicc, hogy az ember lefekszik aludni, és másnapra sakkozhatja az egészet ...
Kollégámmal már beszélgettük, hogy lehet nekünk is kellene pár amerikai és orosz "barát" akiknél éjszaka van nappal és tudnák tartani a frontot ... (Valszeg ez is lesz a jövőben ...)
Viszont amennyire bejött a WvW annyira kezd az idegeimre menni:
- több órás sorok ... ami igen gáz, mert az ecceri munkásembernek akkor ez kiesik ... Más szerverre meg nem akarok menni, az nem megoldás ... Megoldás lehetne hogy a 3 harcoló szerver populációjához állítaná a WvW a player limitet ... DE:
- Sajnos a GW2 igen szarul kezeli le a sok playert ... Ugyanis futok a puszta közepén a bajtársaim gyűrűjében, egyszercsak megakad a játék ... Ha nem történt volna meg ez már sokszor akkor meglepődnék a hirtelen rózsaszín ködként megjelenő neveken ... Ami viszont gáz, hogy a nevek NEM a távolban jelennek meg, hanem KÖRÜLÖTTEM ... Gyakorlatilag minden gond nélkül bele lehet szaladni az ellfél sereg közepébe mielőtt feltűnnének ... Ha szerencsém van akkor még ki tudok szaladni, de nagy általánosságban ott hagyom a fogam ...
- Ekkor jön a WP gond ... Ugyanis full szerveren csak az alapbázison nincs harc épp, emiatt spawnolhatok vissza a kezdőre, és indulhatok megint a tömeggel ... ha van ... Ha mondjuk noob vagyok, és csak én halok meg, vagy csak páran, akkor viszont nem sok esélyünk van kijönni a kezdőről, mert minden oldalról 5-10-20 fős csapatok portyáznak a kezdő körül, ott mák kell az átjutáshoz ... meg kell várni egy nagyobb csatát, ahol sokan hullanak el, és velük lehet kitörni (Ez érdekes is tud lenni, és élvezetes is, de mikor csak futkározik körbe a mob és supply campeket foglal akkor bizony szopás, mert finom 15-20 perc a kezdőn igen unalmas ... Vagy kicsi fight és respawn ...
- A sok respawn viszont sokba kerül ... És hiába lehet jól fejlődni és keresni WvW-n, ez csak akkor igaz, ha futkározik az ember és foglalgat, eventezik, öl ... Ha komoly várostrom van, és emberünk éppen support engi, aki healel, nyomja a condition removalokat ésatöbbi (meg mondjuk ledob egy Mortart) akkor bizony semmi sem jön ... se xp, se pénz ... Csak az eventekből. Ez az ami a legelszomorítóbb. Nem vagyok egy lootkurva, de amikor guilddel kis csapatban mengyünk gerilla módjára és tevékenykedünk akkor habzsidőzsi van ... Viszont amikor megyek a zerggel, és leginkább supporkodom, akkor döntenem kell, hogy dobálom a gránátokat, szórom a tüzet, vagy inkább csapatom az elixíreket, a condition removalt, és a healeket ... Ha lövök, akkor a csapatnak negyed annyit sem érek, de legalább fejlődök, ha supportolok, akkor lényegesen többet érek, csak sehová sem fejlődöm (És mivel messze nem vagyok még 80, ezért ez gond ...).
Persze ennyi hiszti után is mindig az az első, hogy ha leülök játszani, akkor megkérdezem hol vannak a többiek és "megyek" WvW-zni, de azért mindig eszembe jut, hogy van még itt mit csiszolni ... -
#51779 este 10kor is hasonlo állás volt, sőt desonak csak 40k-ja. -
#51778 Ejj. A Pirates of the Burning Seanél ugyanez volt a probléma. Csak ott a port battlek időpontja volt akkor EU!!! szerveren, amikor minden EU player aludt.
Ez a Vizunah Square ugye EU szerver? Egyszerűen kellene prime server time (pl. délelőtt 10-éjjel 3 között), hogy pár US/CAN embernek ne lehessen ekkorát fordítania EU prime timeon kívül. Ennyi. El lehet húzni US/CAN serverre.
A POTBSból elment a jónép mire úrrá lettek ezen a problémán ami tényleg baszott zavaró ... :(
Ráadásul - a korábban leírtak alapján gondolom - a franciák alapból jók éjjel és nappal, szóval még nehezebb alapból legyőzni őket. -
Chris #51777 -
Chris #51776 Na ez a probléma nálunk. Reggel 6:15-kor ez a kép fogad, este meg még határozottan vezettünk pontszámban. Valószínű tényleg tele lehet kanadaiakkal a Vizunah Square és így az időeltolódás miatt a késő éjszakai, hajnali órákban is szinte 100% az aktivitásuk, így kb. délutánig minden az övék.
-
#51775 -
#51774 Ahogy olvasom kezdenek átállni a heti patchelésre, legalábbis dev trackerből ez jön le. Gondolom több javítással. Amit biztosan tudni, hogy jön egy ma, meg 24én -
#51773 nem akarom elspoilerezni, de a 60as dungeon endboss halál animján konkrétan beszartam :D -
Susarc #51772 én rank 15 vagyok ,de még 20-ast is alig-alig látni pedig azok ott seggelhetnek keményen pvp ben:P:)
jó 15-el is seggeltem eleget....mikor ilyen 60-80 pontos meccsek vannak úgyérzem dunának kell mennem:D -
Susarc #51771 az odébb lesz.....10 és 20 között 4000xp kell! az beteg sok....iszonyat jó meccsen ahol kicsit gyengébb az ellenfeled és legalább 1 társad van TS-en akivel összetudok dolgozni ott kilehet szedni 300 körül,DE átlagban 100-150 xp vel számolj! és egy menet kb 7-10 perc.....ha kicsit rászorzol-osztol-összeadsz láthatod,hogy betegsok meccs kell!
Tigris? bahh jó ha a Dolyak vége meglesz decemberig....és az még csak a 20-30 közötti szint! szerintem ott már olyan 8000 xp kell...
1-10 re volt 1500 azthsizem ,de 9-10 már 4000
most ugye 10-19 is szintenként 4000 ha azt nézem,hogy aránylik a 4000 az 1500 hoz akkor inkább 12.000!!! xp lesz 19-29.....Sok sok sok és őőőőőőrült sok pvp meccs -
#51770 best domain ever -
Psychedelic #51769 Itt megtudod nézni a craftokat, és itt azt is irják, hogy orb crystal vagy silvert kell használni a crafthoz.
A dark set-hez, tiger token kell, szoval tiger rank legalább és arcane silvert használni. A nobleman meg nincs fent szóval, az még magasabb rank, ahova nem jutottak el, hogy teszteljék. -
Susarc #51768 nah végre most már céltudatosan tudok craftolni:P
http://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_reward -
#51767 kocsog.eu? -
Susarc #51766 nah a világi barátom végre megvette egy badass thief ő is....pár nap és meglesz a rank 20:) 300-350 ponokat csavbarunk ki ketten az ellenből:P 2 ember TS-en már nagyon tud büntetni -
hunterrop #51765 Valaki tudna segíteni pvp mystic forgeban?
Engem a heavy dark,nobleman set érdekel, és vki tudja estleg melyiknek melyik részét mikből lehet kicraftolni?
Ha vki csak néhányat ismer azt is megköszönném.
Meg amugy ha vminek tudom a receptjét és berakom azokat a forgeba akk biztos az jön ki amit akarok, vagy több féle dolog is lehet az alapanyagokból? -
#51764 Az igazsag az, hogy ha alapbol 80-on probaltuk volna ki az exp. modot, nem sirtam volna annyit, mert vannak nehezebbek, de a nagyobb resze valoban egyszeru, csak megfelelo csapat kell hozza. :/ -
Kheled #51763 Köszi!
Oh és még egy olyan gondom van, hogy többen irták hogy HOM nem működik akik hozzá adták a gw1-es accjukat. Nos én is megtettem, de nem működik, pedig kiirja hogy gratulál sikerült összeolvasztani az accokat. De amint a helyszínre megyek nem találok ott semmit, ott az npc a levélen mond 2 mondatot és ennyi. Van erre valami mód ami által helyre jön,vagy kell vmit csinálni előtte? -
#51762 ctrl+shift+H -
#51761 van rá billentyű, állítsd be
illetve... tüntesd el az ui-t?! arra is van billentyű. -
Kheled #51760 Hogy lehet úgy képet csinálni hogy eltüntetem az UI-t? -
#51759 Game Director comments on difficulty of Explorable mode dungeons.
"All of that being said, the game is VERY new for most of our players, and I can absolutely promise with more knowledge of the game and advanced player skill, the explorable dungeons can all be overcome by being skilled groups"
Translation - "L2P NUB LOL"
:D -
Kryon #51758 CD ... -ba megérkezett az utánpótlás, ha másnak is kellene dobozos...
rendeltem is egyet gyorsan :) -
Newfronter #51757 Köszönjük szépen! Profi lett! -
#51756 elkészült magyarul a legendary fegyver gyártás leírása, próbáltam érthetően, jól struktúráltan összeollózni az infókat -
Psychedelic #51755 A staffot, leginkább tournamenten használom csapattal, bár nem sokat, viszont elég kevés dolog van amivel szakitani tudom mondjuk egy tásam megölését, olyankor beváltok staff és kapnak egy area feart, meg ledobálom az összes areat, a bleedes skill 3 stacket rak, szóval amig nem tudsz vissza váltani, egy kicsit segit, hogy valami bleed azért maradjon, kapnak egy area chillt, kis dmg, aztán kb visszaváltok, ilyenkor jól jön hogy nagyobb területen hatnak. De amiért igazán jó a death magic fán az a reapers protection, sokszor volt, hogy kaptam a thieftöl a feart és amig szaladtam bent, szénné vert, vagy hogy warrior chargeol knockback és ledarál, ezzel simán lehet ezeket védeni, mert elszalad, és mire visszaér már felkeltem a knockbackből, lejárt a fear stb, elég hasznos szerintem.
Corrupt boon cd nekem 32, az nem olyan sok, minden harcban el lehet tolni, persze chain snareben nem lehet tartani vele senkit, de én akkor se szeretem, ha szét buff stackelt emberek jönnek felém. :)
Persze az is jó amit te írsz, kinek mi jön be, én szeretem leszedni róluk a buffokat, persze + dmg is pont ilyen jó lehet egy harcban, de elöbb utóbb mind meghalnak, jelenleg nem érzem azt, hogy kevés lenne a dmg-em, kicsit lassabb, de legtöbbször nem vagyok olyan helyzetben, hogy ne birnák ki még pár mp-et mire meghal az ellenfél. Ha mégis, olyankor jön plague form, aztán próbáljon megölni, mire sikerülne, kijövök, és már megint nincs cd a healen meg a skilleken. :) -
Chris #51754 Aha, pont ugyanezekkel a sigileket, rúnákat használom én is, ezek a sarokkövei ennek a buildnek. Ha jól emlékszem akkor pont a bleed on crit minor trait olyan, hogy 1 vagy 2 mp-es bleedet ad, tehát annak a stackelődésére építeni nemigen lehet. Vagy lehet, hogy az utóbbi egy hétben ez változott vmelyik patchben? Nem nagyon pvp-ztem vagy egyáltalán játszottam az utóbbi napokban.
Igazándiból azért nem erőltettem a corrupt boont, mert nagy a cd-je és általában olyan 1-2 boonra nem nagyon használtam el, így az kb. inkább csak ilyen mesmer-verő skill, aki a legkülönbözőbb boonokat teszi magára. Speed buffból lassítás meg szerintem azért nem éri meg, mert iszonyat kicsi a scepter aoe snare cd-je és kb. non-stop fent lehet tartani a meleeken és körbekiteolni őket. Plague form meg ahogy te is írtad épp ezért nem tetszett, mert offenzívan nem nagyon lehet használni, inkább csak menekülésre, ezzel meg egy fontos fegyver kiesik az arzenálból. :)
Azt néztem amúgy, hogy elég sok traitet lőttél el a staff skillekre, amit korábban én is így csináltam, de ennek ellenére baromi ritkán használtam staffot. Nem is nagyon lehet, meg nem is nagyon van rá idő, mert ahogy beszéltük bleedeket kell építeni. Na ezért jött nekem a well of suffering ötlete, ami nyilván nem tickel akkorákat, mintha full poweres lennék, de még mindig nagyokat üt, ráadásul a blood magic utolsó traitjével hp-t is lop az ellenfelektől és mindezt aoe-ben. Bleed, aoe snare, blood is power, epidemic, well of suffering iszonyú pusztítást végez egy egész csapaton. :)
-
#51753 Tőlem kérdezed, én csak copy-paste-ztam. -
Tomyh #51752 Szent Sereg mi a fenének váltott nevet mikor régen arról volt szó,hogy azon a néven megyünk tovább? -
Psychedelic #51751 A sigilek, runak is olyanok mint amit linkeltem buildben? Mert sokat segit a bleed stackben, hogy crit után 60% esélyel felrak még 1 bleedet a fegyver sigil, illetve traitböl 66% esélyel szintén, 50% crit miatt, elég sok bejön, a 2 féle armor runa miatt, meg elég sokáig fent maradnak már.
A régi buildemben, ahol a runak is mások voltak, tényleg az volt, ha nem ütöttem 1x valakit, vagy pl thief elment stealhbe, mire előkerült már lejárt róla minden, most viszont nagyon sokáig fent maradnak a bleedek, emiatt elég könnyü magasra feltolni, főleg ha szerencséd van procal.
Nemtudom, de elég könnyen 10 fölött tudom tartani a bleedet, ha jol procol siman 15ig felmegy, és nem is járnak le olyan hamar, hogy gond legyen azzal, ha eltolok 1-2 másik spellt, a régi runaimmal sigilekkel, nekem is zsar volt, de most már nem.
Én a corrupt boont, meg a signetet se cserélném le semmire, elég sokan bleedes buildel jönnek, azok ellen rohadt erős ha visszarakom, kb esélytelen ellenem, de ha kapok 1 immobilyzt és pörög is vissza az is kellemes, valamint a buffok negativra cserélése is hasznos szerintem. Nem mellesleg, elég jó hogy van 2 olyan spelled is, amivel leszedsz magadról minden negativ conditiont. Well of suffering szerintem gyenge, föleg, hogy ezzel a buildel, csak a condi dmg jó, semmi power kb, igy jóval kevesebbet sebez mint amit tudna. Blood is Power nem rosz, de én jobban szeretem ha le tudom szedni a buffokat, és egy speed buff helyett, lassitás kerül, jobban emeli az esélyeimat a gyözelemre, mint 1-2 bleed stack pluszban.
A flesh golemet nagyon nem próbáltam, de nincs szükségem extra cc-re igazából, a lassitással blindal, gyors form váltásokkal fearel, ugrálással simán le lehet kezelni 1v1-ben bármelyik meleet, pláne ha kihasználod a tereptárgyakat, és rohadt sokat bir a necro amugy is. Plague form nekem jobban bejött, ha szorult helyzetben vagyok, könnyedén időt lehet nyerni, sok hp-t ad, és lassan tudnak leverni, akár csak addig mig lejárnak a cd-k, vagy amig odaér valaki segíteni. Én nem szeretek meghalni, igy sokszor ha felstackel az ellenség, ezzel simán lelépek, ha 2-3 ember jön, a golem nem fog megmenteni 1 lassitással, plague form viszont igen.
Mondjuk szar is lenne, ha mindenki 1 buildel játszana, nekem ezek váltak be, és jelenleg nagyon élvezem vele a pvp-zést, elég régóta nem volt olyan játék, ahol pvp-ben bemegyek egy random bg-re, és 2 perc után nem üvöltök amitt, hogy hülyék az emberek, itt csak ritkán fordul elő, akkor is ezek a kivégzés dolgok hozzák ki belőlem az állatot. :) -
Akra #51750 #51749 (Hun) Party Minions [PMS] jelenleg 25fő,de remélhetőleg növekedni fog. :) -
#51749 EU [SzSg] Dahun Oroksege - Desolation Hungarian PvX 20
EU [RESO] Ressonance - Desolation Hungarian PvX 47
EU [SR] Serenity HUN - Desolation Hungarian PvX 15
EU [AuRa] The Aura - Desolation Hungarian PvX -
Itt ezeket találtam: Deso
Vagy még esetleg itt próbálkozz: Klánok
-
Bukullusz #51748 Nem akarok szervert váltani nekem megfelel a deso. -
Tomyh #51747 Én még egybe se voltam eddig:-)
Állítólag Variance a jó de az Whiteside-on van -
Bukullusz #51746 Sziasztok! Nincsen valami normális magyar guild desolation szerveren? Szeretnék belépni egybe, de amiket eddig próbáltam az említésre sem méltó. -
LaCz #51745 Ezellen a build ellen, amit használsz, nem jó team kell, csak szimplán józan ész, hogy tudjon az ember dodgeolni/dazeelni/stunolni/visszatámadni, és nem végignézni ahogy ráugrassz 6szor :D -
#51744 a rendelést attól még nem árt feladni. el lesznek kapkodva ezek is elég gyorsan. -
#51743 Akkor kivarom a szeptember 20-at inkabb:)