Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért biztos ki tudsz majd találni jó neveket. Ékezetes karaktert is enged.

Kata
Volt. Már az az email fiókom sincs meg, amit anno ott használtam, a belépési adataimat meg már rég nem tudom, évek óta nem léptem be oda.

[/cserf][/fülünyúl]

igyál még egy kicsit és akkor már nem csak a login karika fog forogni, hanem a világ is! 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

McHaals
már miért kellene kikukázni?
ha tudnák, hogy a konkurens cég mivel szívott, akkor õk már fel tudnának rá készülni.
pl. d3-nál is loginszerver lehalás volt, mert egyszerre próbált több millió wannabe-játékos belépni
itt is ez van, stresstest ellenére is.

MadWolf#11626

s0n1c
jó lett a haj <#eljen>
Hát , tudsz kitalálni jó sokat , bár a Cuban Pete rõl már én is lemondtam 😄

Az isten szerelmere..berlesrol meg soha senki sem hallott?
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
neked van gw1es accod nem? Miért nem foglaltad le ott neveid? Ha jól tudom volt név foglalás...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kata
Engem igazából az zavar, hogy mivel egyetlen egyszer sem sikerült ma az indulás óta belépnem, a kívánt karakterneveimet 100% hogy buktam. Annyinak is örültem volna ha karaktert kreálni bejutok legalább egyszer.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Az a baj, hogy ez egy ördögi kör most. Amint felállna patch server egybõl megint mindenki kliense rácsatlakozik és megint be fog dõlni 😄

Tudatosan nem akar felkészülni. Joggal.

Kukázza ki a szervereket pár hónap után? 😊
Nem. A pre-purchasesek felé 08.25 a hivatalos megjelenés.
McHaals
pörög a topic, elsõ helyen vagyunk 😄

na kellemesen berúgam sör+pálinka kombótól, a GW2 még úgysem fog menni egy darabig, úgyhogy léptem valami gyilkolós adrenalinpörgetõs játékot tolni.
tf2 jó is lesz

MadWolf#11626

basszus éjszakás múszak után 18 óra fenntlét után aludtam 3 és fél órát,mert felébresztett az izgatottság....erre most kell behalnia?😄 na sebaj akkor valahogy visszaerõltetem az alvást,mert lefordulok a székrõl a mai mûszakban😄

Mondjuk ott meg volt hogy több órás várólista volt, ha jól emlékszem.

Omlás
Áprilisban megvettem már a játékot és nem a 3 nap miatt így is úgy is megvettem volna. Nem tudom mit kell stresszelni 28 a hivatalos megjelenés ez a 3 nap egy gesztus azok felé akik elõre "látatlanba" megvették de senki nem ígérte, hogy hibamentes lesz minden :] 1-2 nap és rendezõdnek a dolgok aztán mindenki játszhat nyugodtan. <#email><#vigyor><#pias>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

s0n1c
s0n1c
"Hundreds of thousands of players from around the world will become a part of MMO history when Guild Wars 2 launches at 12:01 AM Pacific time on August 28, 2012.But as a Pre-Purchase customer, you're entitled to three days of Headstart Access – starting right now!

Your Headstart Access has begun, so log in, create your character, and experience the wonders of Tyria three full days before the rest of the world!

We'll see you in-game!"

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTggYbHbrrxu6mQG9yojUAkxPLpbHG4TdvAXElPQMxvhJl4t3dY
Fabio Capello
😄😄😄😄😄😄😄

McHaals
az a gond, hogy egy cég sincs felkészülve az ilyenre. egyszerûen nincs elég tapasztalatuk szerintem.
arenanet meg nem mehet oda blizzardhoz, hogy 'hé, mivel szívtatok napokig? léccilécci, mi nem akarunk úgy járni'

MadWolf#11626

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TDC Geronimo
Rift marad az etalon még mindig bár kétségtelen, hogy ott azért nem ennyien voltak

j0nNyKa
igen, a hatalmas játékostábort.

üzlet az üzletpolitika 😄

TDC Geronimo
DDosoltuk :d

behalt letöltés közben, írja csak hogy szeretne újra csatlakozni, dehát... :y

Mondjuk, egy rendesen induló MMO, az a világ kilencedik csodája lenne, Arenanet is elbukta a tesztet.
- nekem néha leszakad a login szerver (chatre nem tudtam írni), amikor percek múlva írt akkor meg az utoljára létrehozott karakter nevében írt (az elsõvel játszottam). De ezektõl lehetett játszani

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

McHaals
ja, hogy már a launcher sem indul 😄
nyihihi... ex-blizzardosok, mi? azért valamit áthoztak onnan is 😄

MadWolf#11626

Szerintetek a fejlesztõk most stresszbe vannak? <#zavart1>

TDC Geronimo
El is adom pfej, kinek kell?

McHaals
õk kevesebben lesznek szerintem, valami 1-2 millió ember próbálkozik most kétségbeesve 😄

MadWolf#11626

DummyBoy
Mondjuk elképzelem, hogy 10-re fullos volt a szerver, erre mindenki most egyszerre akar belépni ... Megtelnek az owerflow szerók is az tuti ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jockey
hat, akkor mig a pecs letoltese is fail leirom, hogy Asura kislanz mesmer lett a main, ezzel fogok probalkozni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jabar
beengedett karakterválasztóig, kidobott, most már a launcher sem indul el... :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

MrStokes
Kell egy kis izgalom a mindennapokba! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én nem érzem magam lehuzva, mert ugyan annyit fizettem, sõt még kevesebbet is mint akik majd kedden veszik meg boltban, es mar 3 órát jatszottam legalabb, ez a játék amúgy sem arról szól hogy el kell sietni a dolgokat, en nem izgulok, innentõl akkor játszok amikor akarok :3

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Ja, mire rendbe rakják, addigra rászabadulnak a nem pre-purchasesek, akkor meg azért fog elborulni minden 10 percben a szerver<#taps>
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDD <#eljen>
(btw 6tól ~1ig tökéletesen ment 1 gramm hiba nélkül, eltelt azért pár perc)

McHaals
Kata nem te voltál az, aki a múltkori stresszteszten se tudtál belépni?
ne aggódj, ez még mindig stresszteszt, csak nagyban

MadWolf#11626

Úgy sem megy hogy lejött már.
- igen

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

s0n1c
McHaals
hát ez a peccs sem a login problémát orvosolta <#gun>

MadWolf#11626

majd kárpotolnak valamennyi gyémánttal bár ez még késöbb döl el.

DummyBoy
Na EZ a stresszteszt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nyugi...a kiesett idõt a nap végén vissza kapjuk....24 órakor megy tovább azóra most jelenleg 26:32 percig van kitolva a nap

A mohának mindig a déli oldala fás!

Kata
Perceket? Én ma még egyszer sem tudtam belépni reggel 6 óta.

[/cserf][/fülünyúl]

Rowlend
Patchelés közben: Connection error(s) detected. Retrying... Újraindítás után is ez van. Másnak is?

GET OVER HERE!

Sok kellemetlenségért remélem adnak ingyen napot! <#whatever>