63345
-
Susarc #51862 én már arra is gondoltam,hogy egyes guildek vagy szerverek direkt arra mennek rá,hogy ezekben az "elmebeteg" órákban szedik össze a tagjaikat és verik be az ellent amikor azok épp alszanak ,mert másnap meló:P
vagy ez nagyon összeesküvés elmélet?:) -
Curtis #51861 lol, támogatom a Chuck Norris upgrade-et! -
#51860 Inkább legyen Chuck Norris magában nem kellenek szuper katonák egyedül megvédi sőt be is foglalja a mappot -
Curtis #51859 *éjszakai :) -
Curtis #51858 Szerintetek milyen ötlet lenne az "ékszakai" üzemmódra ha betennének egy új épület Upgrade-t "Night Watch" elnevezéssel (horribilis összegért persze)? Az upgrade minden nap GMT 0:00-kor automatikusan indulna 8 órán keresztül. Lespawnolna 20 szupererős katona, akik őriznék a várat (tornyot) és csak Chuck Norris tudná őket legyőzni. (illetve elég nehéz lenne) -
#51857 Ezt kicsit elnezted. :) -
Jammal #51856 jó lesz az 8v8nak is. -
#51855 Hopp ... egy kis fun az official fórumból.
Szakértő kolléga nyilatkozik WvW ügyben:
"Besides, a very well organized group of 5-10 can take/defend anything."
o.O -
#51854 AB 15v15, sPvP 16v16... mi a gond? -
#51853 Najo, de ez szept13-ai allapot, es a hetvegen jok voltunk a WsR-n, epp egyet-kettot elore is lephettunk :D Sose becsuljuk le kerem a rajtnal beragado, de a szelarnyekben szepen lassan eloretoro versenyzot... -
SCHwat #51852 "1240.344 Whiteside Ridge" mindezt ugy, hogy "casual" idoszakban hosszu a queue WvW-re, "mokas" lehet nalatok bejutni. -
Kryon #51851 Elismerem, ez szín tiszta kárörvendés volt részemről (az még nem trollkodás, vagy igen? :)
Én kérek elnézést! Leszállok a témáról :) -
#51850 Nem ... a helyzet maga az, hogy az European (értsd: európai) szerverek listáján egy olyan szerver az első aminek a fele NEM európai.
És a többi EURÓPAI szerver ez ellen nem tud mit tenni. -
#51849 Altalaban egyetertek az altalad elmondottakkal/leirtakkal, de a mostani akciod tenyleg trollkodas volt, vagy akar nevezhetjuk neven is a dolgot: karorvendes es egyfajta "na most visszakapjatok amit en kaptam toletek par hete" stilusu komment/szajkarate, semmi tobb.
Felesleges ez most itt. A serverek rotalodnak, ideiglenesen mindenki lehet szopoagon, de majd elmulik. Vannak apro hibak egy-egy a WvW szituacioban, de ezt csak finomhangolni kell, es mindenki boldog a vegen. -
#51848 Látom nincs értelme veled vitatkozni, mert nem tudod, hogy miről beszélsz, csak vagdalkozol. Sok sikert Whitesideon....
European World Rankings
2037.296 Vizunah Square
1881.94 Far Shiverpeaks
1838.906 Desolation
1800.944 Riverside
1727.343 Augury Rock
1705.124 Kodash
1642.647 Aurora Glade
1632.012 Elona Reach
1627.067 Baruch Bay
1622.726 Gunnar’s Hold
1620.589 Blacktide
1617.972 Gandara
1585.774 Fort Ranik
1561.783 Seafarer’s Rest
1557.867 Abaddon’s Mouth
1533.264 Arborstone
1464.892 Jade Sea
1457.005 Underworld
1447.458 Ring of Fire
1323.728 Vabbi
1246.877 Piken Square
1240.344 Whiteside Ridge
1215.886 Drakkar Lake
1104.77 Ruins of Surmia
1099.258 Miller’s Sound
988.402 Dzagonur
926.735 Fissure of Woe -
#51847 na ha végre megjön az a pöcsöm futár, az tuti hogy fel se lépek fórumra, nehogy elvegyétek a kedvem a játéktól :D -
Kryon #51846 Azok voltak a szép idők :) -
Kryon #51845 A helyzet maga, hogy adott egy szerver, aminek statisztika alapján simán nyernie kéne mindent, de erre jön egy csapat akik élve helyzeti előnyükkel a nap nagy részében mégis uralják a wvw-t. Nem irígylésre méltó helyzet, és már annak is örül az ember, hogy nem járt így.
Kb. mint amikor látsz egy látványos esést, érted? Nem trollkodásból írtam. -
Jammal #51844 Ez már csak az új divat mert szétnerfelték AVt, régen egész napos AV meccsek mentek az volt még az igazi. -
#51843 Egyébként sem értelek miért kéne mindenkinek a variance által kiválaszott szerveren játszania. Kötelező? Nem. Lehetőség? Igen. A szavazás alapján a magyar játékosok 90%-a whiteside szerveren játszik, ez nem elég neked? Mindenkinek ott kell? Ugye, hogy nem... najó zárjuk... -
#51842 bár nem játszottam a wowwal, azért láttam pár ilyen menetet mint amiről beszélsz. fejtsd ki kérlek hogy hogy is szokott kinézni ? elindultok, és elrohantok egymás mellett pvp nélkül? ugyehogy ugye? nekem ilyennek a nyoma se kell semmilyen játékba. -
#51841 hát vissza nem lehet őket húzni, mert egy darabig követik a csapatot és visszamennek :( -
#51840 Csak tudnám mi vicces azon, hogy az időeltolódás miatt csak éjjel tudnak érvényesülni, és akkor is csak a szerver azon része, akik Kanadából logolnak be. Ez kb olyan mintha ti a whitesideon szétzergelnétek az amcsi szervereket, mikor ők éppen aludnak, aztán meg rohadt büszkék lennétek magatokra, hogy a full üres www térképet 100%-osan benyomtátok. -
#51839 Egy globális szerverek közti csatatér milyen legyen ? Letisztult és átlátható ? ne vicceljünk már ....
Sok értelme lenne... pont az ölné meg az egész WWW lényegét. -
#51838 Ott vissza kell huzni öket abba a terembe ahol a boss van különben nem megy le feléleszteni öket sebezni meg csak igy lehet. -
#51837 #51824 erre valaki? -
Kryon #51836 Nincs ezzel semmi gond, csak feltűnk benne a helyzet komikus volta, mert a magyar szerver az nem jó...
Amúgy nem akartam senkibe se belekötni ezzel, csak megjegyeztem, hogy vicces. -
#51835 Azért a POTBSban egész jól megoldották (miután buktak 300k playert ...). :D -
#51834 Időeltolódás? Hallottál már ilyesmiről? Gúglizd már ki... -
Chris #51833 Látom sokat sikerült felfogni abból, amiről itt szó volt...
-
#51832 Ezzel egy kis gond van ... Nem a legnépesebb überpvp stb stb szerverre mentek az emberek, hanem egy szabadonválaszottra ... Hogy ez később top szerver lett, az más kérdés.
BTW: szvsz ez már csak trollkodás ... -
Kryon #51831 És épp ezért szívtok velük, mert ti akkor alszatok, nem esett még le? :) -
#51830 Retardált troll, a franciák csak éjjeltől reggelig eredményesek, mikor mindenki alszik. Nem esett még le? -
Kryon #51829 Ismerjük el, hogy azért nem kicsit vicces, hogy sokan odamentek a legnépesebb über pvp stb stb szerverre, hogy majd jól levernek mindenkit wvw-ben, erre mire már örülnének, jön a "francia (k)rémes" és felülhetnek a szopórollerra... -
#51828 Ma remélem leszel 4 körül, jövök rohangálni veled... -
#51827 Szerintem közel sincs káosz szintjén. Elég sok időt töltök wvw területeken és napról napra látom ahogy fejlődnek az emberek, kommunikáció és ezzel együtt szervezettség terén egyaránt. Már most tudok 3-4 commanderről Far Shiveren, akik meglepően jól kezelik a dolgokat.
Jelenleg az egyetlen komoly problémám a wvw résszel a hosszú és random idejű sorban állás. -
#51826 Ez azert nem feltetlen igaz, amit irtal. Illetve, nem altalanosan. Csak ugyebar, ami jo es mukodik, arrol ritkan szol az ember, a forumokon es egyeb kommunikacios csatornakon legtobbszor az van kifejtve, hogy mi az, ami nem jo. Sok esetben jol es kivaloan mukodik a WvW, viszont vannak - mint olvashattad - bizonyos szituaciok, amelyek egyelore aprobb-cseprobb bosszusagot okoznak X darab ember/server szamara. De ezt ne altalanositsd. -
#51825 Olvasgatva még a külföldi fórumokat ...
Nos a franciák erőteljesen védik az igazukat, miszerint a HC WvW guildek éjjel nappal a szerveren nyomják.
Ezzel kapcsolatban pár kérdés felvetődik azért bennem:
1: - Volt itt nekünk egy igen félresikerült szerverválasztásunk BWE-n, mikor röpke pár óra alatt unoffisölk offisöl frencs szerverré vált a választott szerverünk ... Nos ott bizony nem volt igazán érezhető francia barátaink professzionalitása és szervezettsége ... (És most igazán finoman és cizelláltan fogalmaztam ...)
2: - Van egy full frencs szerver, ahol CSAKÉSKIZÁRÓLAG HC WvW guildek nyomják éjjel nappal. Ok, elhiszem és nem vitatkozom. De akkor napközben és csúcsidőben hogyhogy nem vagyunk elnyomva? (Főleg úgy, hogy nálunk nem csak HC WvW guildek vannak fent?) Valamint a nagy számok törvénye alapján, ha egy francia szerveren tegyükfel előfordul 2000 éjjeli bagoly, akor hogy hogy nem fordul elő ez a következő 3 legnagyobb európai szerveren?
Érdekes ... -
#51824 Skacok lenne egy kérdésem. Van a lvl 50-es dungeon TA. Eljutottunk az utolsó bosshoz, amit egy gömb véd, és passziv nem lehet sebezni. És 4 szellemet kell leölni akit a storyküldikből is megismertünk. No, szóval nekünk fura dolog történt tegnap a 4 szellem, nem ugyanabban a teremben volt, ahol a boss. Hanem egy külső folyosón, és hiába öltük le őket mindig feltámadtak. Én sekélyes angol tudássommal kérdezgettem worldchatan, hogy ez bug, de ahogy kihámoztam elvileg igen. Erősítsétek már meg, hogy ott elméletileg azok a szellemek a bossal egy terembe kellene hogy legyenek, és gondolom ha leöljük őket akkor valaminek történni kellene. Mind az öt fő a partyban először járt ebben az instában. -
#51823 Update Notes - September 17th 2012
General
Asuran players will now aim toward their targets when using a rifle.
Fixed various broken events and skill challenges.
Fixed various locations that allowed players to move outside the map.
Fixed various locations on maps where players could become stuck.
Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank.
Fixed bugs in the Exploration achievement so players can now receive 100% map completion.
Added a system to limit the experience and gold that players can receive from speed-farming dungeons.
Story
Fixed bugs in “A Different Dream,” “A Fragile Peace,” “Dredging Up the Past,” "Forging the Pact,” “Pastkeeper,” “Ships of the Line,” “Stealing Secrets,” “The Priory Assailed,” and “The Source of Orr.”
Reduced the overall difficulty in “Dead of Winter.”
World-versus-World
Retaliation: This boon no longer reflects damage received from siege weapons.
The Experimental Rifle is no longer usable in World-versus-World.
Professions
Warrior
Smoldering Arrow: This skill’s casting time has been reduced.
Mesmer
The Prestige: This skill now requires full recharge if it’s interrupted at any time.
Thief
Descent of Shadows: This trait’s effect can now only trigger once every 8 seconds.
Engineer
Rocket Boots: This skill is no longer usable underwater. This is a temporary change until we can figure out why players can launch themselves into the sky using this skill.
Detonate Mine Field: This skill is no longer a blast finisher.