63345
  • PiszkosFred
    Jobb klikk es preview minden olyan targyon, ami "felveheto"
  • Tiger1111
    A játékban hogy tudom megnézni magamon azt a geart amit meg akarok venni?
  • YakHead
    Van rá valami mód a játékban, hogy rákeressen az ember guild nevekre? Lehet egyáltalán keresni névre a játékban? Köszi szépen.
  • Shaenis
    volt róla egy nyilatkozat Arenanettől, a lényege hogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal ha ki akarod kapcsolni
  • PiszkosFred
    Sehogy
  • Ahet
    Tessék hozzá ingame link: Predator (Rifle): [&AgHmdwAA]
    (:
  • BongoBácsi
    Az email autentikációt, hogy lehet kikapcsolni ?
  • Kryon
    Próbálj az élményért játszani ne a cuccért, és már nem is fog zavarni, az se hogy meddig tart kifarmolni, ez nem wow ahol már minden a gearről meg a f@aszméregetésről szól.
  • batnor
    Sziasztok,

Lenne egy eladó GW2-m áron alul akit érdekel keressen meg pm-ben a további részletekért.

batnor.
  • Gear
    Elvileg 10-ig.
  • BongoBácsi
    Meddig tart a shutdown ?
  • Shaenis
    van egy pár, amit ki lehet tenni, pl Slayer, Champion Slayer, Champion Brawler, és még a kasztfüggő Champion title-k.
  • antgecc
    Tetszik, hogy nem a wow féle lila fényektől csillogó design, de egyben gáz is, mivel ezt a mai fejlett korban is megirigyelné sok hadsereg.
  • Ákos90
    Meg szeretném venni a guild wars 2-őt és olyan kérdésem lenne, hogy van egy béta accountom amihez már hozzá csatoltam a gw1-et és arra az accountra, hogy lehet rávarázsolni a cd-kulcsot? guildwars2.com-on account manager-be sehol nem találom.
  • Susarc
    áááá igazad van hülye vagyok,mert valóban totál mindegy mekkora a rangod,mert ha kijössz semmi nem látszik:P ,de kinéztem pár cumót a design miatt azokat gondoltam,hogy kiütüm,nomeg egy fokkal jobb mint wvw mikor lehetsz akármilyen übercsászár rádugranak 12-en és beletaposnak a földbe:)Itt legalább nem veszélyeztet az,hogy a semmiből hipp-hopp a nyakadba szakad eyg tucat ember a bokorból:) Lehet hagyom a rákba,mert a jutalmazás tényleg erősen konvergál a nullához:S

ami a gyors pontokat illeti az se igaz még tournamentben sem! tegnap nyomtam 2db 3-as kanyart egyet buktunk mindegyik elég jó meccs volt / az ellenfelek sem voltak hülyék/ és a legtöbb pont 260 volt amit kiszedtem....és ha rápillantok arra a 40000-re ami kell majd 30 körül elsirom magam és tényleg megyek és cicomázom a karit pve-vel:D
  • a.carkey
    Ki lehet iratni a karakter feje fölé, vagy keverem más játékkal? (Vagy a GW1el ...)

/fame #
    /rank #

?
  • LaCz
    Jó, storno, hülye vagyok, nem tudok olvasni, értelmezni, verjetek meg, etc. :D
  • LaCz
    Megnézném, hogy lehet valaki napi 1 óra játékkal 40es, mert én napi 3-4 órát PvPzek headstart óta és 23-as vagyok. o0
  • Frosty01
  • Psychedelic #51883
    200 dollárért 5 nap alatt rank 40-re huznak, és garantálják, hogy 100% safe. :D

Amugy nem olyan vészes, és nem sok értelme lenne, ha napi 1 óra pvp-vel már most rank 40-50 emberek futkosnának. Sok értelme meg amugy sincs az egésznek, engem nagyon zavar, hogy amint kilépsz a világba, a kutya nem fogja megmondani, hogy te milyen pvp-s vagy, se a geart, se rankot, semmit nem látnak, ha nem pvezel, ugy fogsz kinézni mint egy csöves ha elmész a fővárosba, hiába vagy rank akármi pvpben. Arról nem is beszélve, hogy az gear kinézet, amiért pvpben rank 60-70-re kell eljutnod, azt simán 225-on craftolod tailoringal...

Lehet bennem van a hiba, de egy kicsit több jutalmazást várnék, mondjuk a pvp gearek ne ugyanolyanok legyenek mint a pve gearek, és ugyis csak look gear, legalább had rakjam rá a kinézetet sima gearre ha már megszenvedtem érte. És én szivesen látnám ha rákattintok valakire, hogy milyen rankon van, engem érdekel, hogy kik a durva arcok, nem lenne nagy kaland ezt megcsinálni...

Amugy meg tournamentet kell tolni csapattal, ha szétvertek mindenkit, és sorban nyeritek, akkor gyorsan jön a pont. :)
  • Susarc
    OMFG!!!!!:))

ui: megtudtam,hogy rank 19-29 15000 pvp xp....utánna pedig 40.000 xp-s kanyarok jönnek:P:D
    Noooooooooormális ez az A net???? a 150-es átlaggal amit kitudsz ütni kb,?:D
  • AntiHero
  • Zomil
    az igen :D
  • TDC Geronimo
    Legandary puska

view in 3Dre kattintva meg lehet nézni
  • TDC Geronimo
    Rohattak :(

Meló volt na, de majd holnap!4
  • DummyBoy
    Hehe, én reportoltam is anno, hogy kicsit gáz hallgatni, ahogy 2 óra sorbanállás után beköszön valaki, majd 10 perc múlva bent is van o.O

BTW: Ma qrva jó volt megint a WvW, tuti a HC WvW franciák még alszanak :)
  • TDC Geronimo
    "We also discovered a bug that was allowing people to queue up and enter maps ahead of players who had been queued for much longer. Please check on our forums for an announcement when the fix has been implemented. This should fix the problem of some people staying queued for hours while other people can queue up for the same map and enter within a matter of minutes."

FUUU tudtam én, hogy engem szopatott a game mindig :D
  • TDC Geronimo
    State of the WvW hivatalos blogpost
  • Jockey
    1et ertek a deso wvw problemaval es egyben sajnalom is a szitut, de ugyanakkor meg ez van..
    alapvetoen a top 3ba vagytok szerver szerint, ejszaka allitolag jol megy nektek, akkor mi a gond? vagy a siker itt is mar csak pontokban merheto? francia/kanadai story-t jobb ha megemesztitek, mert ketlem ertelmes megoldas lehetne ra talalna, vagy fognak talani rovid idon belul, gyaluljatok le oket prime time-ba azt kesz, es elvezzetek..:)
    masik dolog, hogy nemtom ki irta, de tenyleg fejlodik a nepseg, whitside/n is erzodik, mar mar epikus csatak mennek, es nem csak zerg formajaban, van 3 frontier is, en sztem egyenlore a wvw tokeletesen funkcional..
  • PanzerWolf
    Ezeket a combo finiserekeet meg fieldeket nem értem mg most sem.Mivel kellene őket össze kombózni,vagy hogyan is működik?
  • SirAlo
    Az jo dolog, amugy nincs kulon Europai es Amerikai kliens? Beirtam googleba guild wars 2 us aztan buy-ra mentem es ugyanazt az euros oldalt hozta be
  • a.carkey
    Egyik szerver sem kihalt.
  • SirAlo
    Hello, megvasaroltam a guildwars2.com-rol a jatekot , remelem az europai verziot vettem meg (euroba volt) nem volt ilyen valaszthatosag, meg 1 kerdes: a magyarok meik szerveren vannak tobben ?
  • Bandeeka
    Sziasztok!

Aki most kezdi a játékot melyik szerverre érdemes mennie ahol vannak magyarok is és nem kihalt a szerver? Köszönöm
  • kutyu007
    Na vagy hatszori e-mail után végre sikerült! Nem értem én ezt. ????
  • kutyu007
    Járt már valaki így mint én? Állandóan új akziváló linket küld a guildwars2.com, de amikor engedélyezni akarom az ip-met mindig hibát jelez, így nem enged belépni?
  • Shaenis
    szerintem peched volt, egyébként van egy ismert bug, aminek javításán már dolgozik az Anet, előfordul hogy előbb hív be olyan játékosokat akik később jelentkeztek a queueba.
  • SCHwat
    Akkor en vagyok peches, tegnap kb. 45 perc utan hivott volna be Ethernalra akkor meg eppen sarkanyt oltunk :) utana en is borderlandsra mentem, ott queuztam Ethernalra 50 percet, aztan elfogyott a jatekra szant ido.
  • Susarc

Pro thiefeket kérdeznék ,hogyan van az,hogy én tudok 1 teleportot aztán 80% ban agyonbasznak a smoke előtt....viszont egy rakás tolvaj mikor én végezném ki legalább 3x elportol meg 2x smokeol és inkább már leverem őket a picsbe ,mert agyfaszt kapok és nem értem,hogyan tudják ezt kivitelezni? mivel viszik le a CD ket??? nekem az első teleport után még 4-5 sec a blind mire tudom nyomni....

ja és spvp-be remélem a közeljövőben lesz vagy MMR vagy bracketek....,mert ilyen 20 pontos kistársakkal a csapatban nem sokra megyünk....gyakorolgassanak picit! aztán ha nem jön össze ezeknek úgyis megunják a pvp-t ,mert még a rank 10-hez kötelező 12000 xp-t huszasával összeszedik eladják a játékot,azzal az indokkal hogy SZAR:P:()
  • Shaenis
    nem tudom neked mi számít hosszú queuenak, én WR-en mindig be szoktam jutni WvW-re amikor akartam, maximum az szokott előfordulni, hogy Eternalra várni kell kb 5 percet, de addig megyek borderlandsra.