63345
  • rexsimus
    Facebookról:
    We are aware of the problems with registration and world transfers and are working on them.
  • rexsimus
    Karaktert se tudok csinálni. Valami szerver gond lehet.
  • Susarc
    ha beállitod:P
  • pimpi001
    eddig 78 ien email-t kaptam.
    ez a game se tokeletes.
    minden belepes elott ra kell kattintanom a kuldott linkre.

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 92.40.254.105
    City:
    Region:
    Country:

This location is approximated based on information provided by your Internet Service Provider. If in doubt, deny the request and try again.

If you are certain this log-in attempt was not made by you, then someone else knows your log-in credentials and you should change your password immediately via Account Management.

For security purposes, we alert you each time your account is accessed from an unrecognized location. To authenticate this log-in attempt, please click the link below:
  • rexsimus
    Valamiért nekem se enged szervert váltani. Azt írja ki, hogy rossz a netem.
  • pimpi001
    ha AVG-d van, kapcsold ki. nekem az van, es csak akkor enged fel ha ki van kapcsolva. a hibat nemtudom miert, asszonynak avast van fenn es semmi gondja vele.
  • Caliph
    a hiba valószínűleg a szervernél van,próbálkozz kicsit később.
  • Bandeeka
    igen azt
  • SirAlo
    de az email cimedet adtad meg felhasznalonak? Mert itt azt kell
  • Bandeeka
    semmit nem enged
  • SirAlo
    a weboldalon se enged bejelentkezni ? firewallba nincs letiltva?
  • Bandeeka
    ezt a hiba üzit kapom mindig

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
    There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
    nincs a spamba a visszaigazoló levél
  • SirAlo
    ugy emlekszek van visszaigazolo level, nincs a spamba?
  • rexsimus
    Melyik kasztot érdemes kezdésnek indítani?
    Norn warriorra gondoltam, vagy guardian.
  • Bandeeka
    Sziasztok!

Megvettem ma a játékot fel is telepítettem regisztráltam és minden rendbe is ment, de amikor bejelentkeznék nem engedi. Kellett volna kapnom 1 visszaigazoló levelet? Mert semmit se kaptam és így egyenlőre úgy érzem kidobtam 15000 huf-ot az ablakon. Köszi a segítséget.
  • a.carkey
    Ezeket a pénzdarabkákat jobb oldalon mióta írja ki ha eladsz?
  • Susarc
    KArma farm help próknak:P:)

http://www.youtube.com/v/undefined&version=3 nem is fog :D
  • Susarc
    http://www.youtube.com/watch?v=UxETcrQfWGs
  • McHaals
    nekem sem
  • Zomil
    csak nekem nem látszodik a video?
  • McHaals
    Frosty, több helyen is lehet kapni kódot jóval olcsóbban.
    Én szerencsés voltam, 8 ezerért kaptam, játszhattam vele az utolsó héten a bétában, és kezdhettem 2 nappal korábban.
    Most is érdemes szétnézni, akár itt a fórumon is, csak ma meg tegnap ketten is kínálták eladásra, az egyik ha jól emlékszem 10 ezerért.
  • Running
    Gondolom a mac támogatás miatt előkerült néhány sürgős javítanivaló.
  • Susarc
    +1
  • Kheled
    Hm, nincs szerver? Pont dungeon közbe kidobott jópár embert,aztán engem is:S
  • Susarc
    hát igy nagyon lassan lesz meg a 250 Orikálukulum:D tömböm:D

• Frosty01
    a hasamracsapok és késleltetem az árút 1 héttel-en van a probléma.
  • Faki
    Na cserébe azért a pár ezer forintért várnod kell. Hol itt a probléma? :)
  • Frosty01
    16e ft-ért igen, de mondjuk a dobozost meg megkapom 12,8ért DOBOZOSTOL.
  • Running
    Ez igaz, de sokáig ott se lehetett. Pár napja lehet újra...
  • SirAlo
    de a hivatalos oldalon barmikor meg lehet vasarolni (en is tegnap ott vettem meg) 2 perc alatt mar toltheted si lefele a jatekot , meg a szallitasra se kell varni
  • PiszkosFred
    Egy percig ne aggodj, tanulsz a hibadbol, legkozelebb nem fogod elkovetni ugyanezt.
  • Frosty01
    ezaz, tehát mindenki hülye kivéve ti kis helikopterek akik fél éve megrendeltétek?

am, azza lvan a bajom hogy tologatták az utánpótlás dátumát. már rég megkaptam volna ebből a turnusból a példányom ha nem játszák itt az agyukat. a másik pedig a netes kód meg mennyivel drágább? hagyjuk már a hülyeségeket...
  • Vicodine
    Ez is volt a celjuk vele, ezert nemlehetett kapni, en sem vagom mi a cry oka....
  • PiszkosFred
    Erdekes, aki elorendelte a nyaron, az a premiertol jatszik, boldogan es gondtalanul. Es lehet, hogy rohadt huzas az nc reszerol (he?), de en orulok neki, hogy nem tomegevel omlik a nep a serverekre, es nem kell 10 percenkent server down-t atelnem, csak mert paran, jo szokasuknak megfeleloen keson kaptak eszbe.

De szamukra sincs vilagvege, sot, ez az o erdekuk is, hiszen igy utemezve az utanpotlasokat, ok is normalis korulmenyek kozott fognak tudni jatszani, es nem sirnak, hogy "15k-t fizettem es meg jatszani sem tudok, bmeg!!!", mint mondjuk mas mmo elso heteben. No offense.
  • maniac001
    Na akkor valaki(k) egy komolyabb ranger spvp összefoglalót írna?
    Nagyon kíváncsi vagyok ki hogy tolja, burst, condition dmg (nem szeressem a baltás dobálós mókát sajna), fegyverkombinációk stb.

Minden ilyesmit szívesen vennék. Nyilván elég noob vagyok pvp-ben, de elég sok helyen olvasom hogy a ranger free frag kb minden más kasztnak. Akinek van komolyabb spvp tapasztalata, az írhatna ide valami összefoglalót.
  • Frosty01
    tipikus, retardált nc húzás.

amugy ja, ma már megérkezik a legtöbb helyre. kis szerencsével a már függőben lévő megrendelések holnapra meg is jöhetnek (én is nagyon reménykedem benne)
  • madrac
    Lehet hogy már ma lesz..
  • moNTo
    Ha te, vagy egy szövetséges létrehoz egy combo field-et, akkor azon a területen bármelyik combo finisher aktiválja a kombót. A skillek leírásában fel van tüntetve, ha combo field-et hoz létre vagy combo finisher.
    Kilencféle combo field létezik és négyféle finisher, ez a táblázat remekül összefoglalja ezeket:
    wiki
    A kasztodra mondhatok konkrét példát, ha úgy érthetőbb.
  • Tiger1111
    Köszönöm a segítséget .