63345
-
#62305 Picit hülye kezdő kérdés, de itt mennyire van meg, hogy minden osztály jó valamire? Thief, ranger és elementalist között vacillálok, egyelőre a thief áll nyersére. (rangernél szimpatikus még a pet) -
Negritis #62304 ahogy néztem a megkötéseket a f2p inkább egy trial
a csávó ahogy "előadta a dolgot" én elfogadtam és úgy néz ki mindent próbáltak megtenni azért hogy ne szakadjanak ránk a kínai gold farmerek mégjobban
a frissítésekről : a core és f2p játékosok sztem ugyanazt a frissítést kapják meg
de a living story season 3 sztem csak a kiegeseknek lesz
a raid tetszik és még jó pár dolog, októberig eldöntöm hogy előrendelem-e -
DarkBlade #62303 Ezt a Royal Guard Outfit -et én már megkaptam, meg ahogy elnéztem sokan mások is.
De nem érzem magam ki engesztelve vele . -
#62302 Én kicsit csalódott vagyok a f2p miatt. Szerintem túl gyorsan jött a bejelentés semmi előkészítés nélkül. Twitchen néztem a rajongók iszonyatos felháborodását, érdekes, hogy a legjobb mmo közösség elég csúnyán reagált a f2p-re. De a veteránokat bőven ki engeszteli az az ingyen skin amit kapni fognak. Remélem egy piros gw2 feliratú póló lesz.
A raid tök jól hangzik, de kb ez az egyetlen dolog a kiegben amiért megvenném...
Arról tudunk valamit, hogy a kieg megjelenése után a frissítéseket a f2p-es és alap játékkal rendelkezők is kapnak majd? -
#62301 PAX PRIME bejelentések -
#62300 már tovább nem tudják húzni? -
#62299 Hivatalos twitterről:
-
alyr2 #62298 Maga a kieg is johetne igazan..kivancsi vagyok miert adtam penzt.. -
#62297 Én inkább azt mondanám, hogy a raidhez nem kell majd a kieg és bárki játszhat vele akinek meg van az alapjáték. Holnap kiderül.. :) -
alyr2 #62296 a kieghez jar az alap, ezert adtak +1 karakter slotot ajandekba azoknak akiknek megvolt mar regebben az elovetel utan..(micsoda kompenzacio) :D -
Negritis #62295 remélem a f2p az fake, inkább csak nem jól értették a core game jár a kieg mellé részt -
#62294 Holnap jön egy nagy bejelentés, amit véletlenül az ign már előre kirakott twitterre, majd gyorsan le is szedte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #62293 nekem megvan a 2 höz lévő cuccok meg a stroy miatt csinálnám de nehezen visz rá a lélek :D -
#62292 nincs olyan isten, amiért én visszamennék :D egyszer fölnéztem, de azért utólag már csalódás. akkor jó volt, ma már nem -
alyr2 #62291 Supportnak irnod kell, egy levelet amiben megkéred őket erre. De bizonyitekot kérnek arrol hogy a tied az ac(pl az email a rendelesrol kartyaszammal..stb ha digitalisan vetted..) Ha dobozos akkor nemtudom hogy bizonyitod. Ha ez megtortenik atirjak az email cimet -
#62290 Hogy tudok új e-mail címet adni az accountomhoz? -
alyr2 #62289 Én belépkedek, van meg ott élet! Magyar részről nem tudok nyilatkozni, de mindenhova le leht jutni full teammel..HA vagy mi is a neve most..megy. -
#62288 Igen, rengeteg szép emlék köt engem is az egyhez, őszintén mondom, hogy életem legszebb ingame töltött 3000 órája volt.
Nemrég találtam meg a 8-9 évvel ezelőtti screenshotokat, jókat nevettem a kezdetleges PvP-n amikor Armor of Earth-ös monkkal nyomtam Tombban... :)
Meg amikor Warbarral, magyarország legjobb nekrójával versenyt futottunk az 55 hp-s UW farmon és cirka 3 hét alatt farmoltuk ki a FoW armort mert aludni is alig mertünk nehogy lemaradjunk a másiktól.
Illetve amikor az XP-vel másfél perc alatt vertük flawlessre a Necro Raiders... :)
Ah, nem megyünk vissza GW1-ezni? Egy guildnyi embert csak ki tudunk állítani :P -
Negritis #62287 -
#62286 gua, warr, ranger. mikor mihez van kedvem
én pl nem tudom, hogy ki az a kata :( -
Oriza #62285 Még vagyok, bár a GW2 félretéve egy ideje, valahogy nem úgy adta, ahogy vártam. Nekem az 1. hiányzik inkább, sok szép régi emlék :)
És igen, kerestem a "színvonalat", valahol meg is van, de most nem találtam egyelőre. -
alyr2 #62284 Nalunk van Torin, meg én..bár most pangas van a nyar miatt. -
#62283 Es nalad meg mindig ez a szinvonal? :D bocsanat de ezt nem hagyhattam ki, ha valakinek megvan az a hires neves hangfelvetel vallveregetes es kockacukor jutalom fejeben kerem azonnal jelentkezzen.
@Kata: mindenesetre vicces volt visszaolvasni, pelyhestoku arrogans kis flameharcos voltam meg akkor, te meg egy szurkalodo neveletlen hercegno, nem jo kombo :)
Komolyan fontolgatom a visszaterest GW2be, milyen mostanaban a magyar kozosseg? Nagyoregek kozul van meg valaki? (Nestric, Stone, Pig, Oriza, Tegla, Matix, stb) -
#62282 Ja :)
Én egyébként sosem utáltalak, tudtommal sosem találkoztunk ingame, gyakorlatilag semmi közünk nem volt egymáshoz. Csak trollkodtam^^ -
#62281 GZ. Még mindig warriorral tolod? -
#62280 Trendből. Ahogy Szarumán barátod is. :) -
#62279 Erpáj, te vagy az? A forum nickek a feledés homályába vésznek már... -
#62278 Katát ki nem utálta? :D -
#62277 Jézus Kata te még itt vagy? Épp most olvastam 8 évvel (!) ezelőtti beszélgetéseinket ezen a fórumon, valahogy idetévedtem GW-s nosztalgiázás közben. Te emlékszel még miért utáltalak annyira? :P -
Negritis #62276 www rangon belül vannak osztályok
bronze-silver-gold-platina ha jól tévedek -
YakHead #62275 Az mi? -
#62274 platina vagyok! :D -
#62273 Itt megtalálod mindkettőt, nem annyira értek mondjuk a procikhoz, de talán ezen az enyém jobbnak néz ki, de ha van aki jobban ért hozzá, és én látom rosszul akkor bocsánat, és neked simán fog futni :D -
aknakukac96 #62272 Pontosan milyen procid van? Gondolkozom azon is hogy esetleg húzhatnám kicsit a procimat, mert meglepően hideg tud maradni játék alatt is szerencsére. -
#62271 nekem erősebb procim gyengébb vidikártya és 8 giga rammal megvan a 20 fps 1600x900 ban medium-high grafin.(overclockolt videokártya)
-
aknakukac96 #62270 Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen notim van: I3-4030U, nVidia GT840M, 12GB RAM.
Régen, még a PC-men játszottam a játékkal, de pár hónap után eladtam. A kieg. nagyon felkeltette az érdeklődésemet és gondolkozom rajta, hogyha megjelenik akkor újra megvegyem. A kérdésem az lenne hogy a fenti notebookon szerintetek full low grafikán 720P felbontással legrosszabb (1-200 fős WvW csata) körülmények között menne-e ~20 fps-el. Többre tényleg nincs igényem, mert a PC-men sem volt több, megszokható és viszonylag játszható. Akinek van hasonló teljesítményű notebookkal tapasztalata, vagy csak benne van annyira, hogy lássa, az kérem válaszoljon! :) -
YakHead #62269 Így van, csak most már megtanultam vele (úgy ahogy) játszani -
#62268 engi mindig is jó volt, ha tudtak vele játszani -
YakHead #62267 Tegnap haverral kipróbáltuk ezt a condis engineert. Miután eléggé kiherélték a gránátokat úgy döntött haver, hogy ad egy esélyt a condition-ös engineer-nek. Mindketten ugyanarra traiteltünk és be is mentünk egy arénába. Hát népek, azt hittem a szék mellé ülök A burning-gel valami ordenáré DoT sebzést lehet okozni az ellenfélen. Nem hittem a szememnek Ha jól időzít az ember, akkor pár sec alatt le lehet olvasztani az ellenfél HP-ját. Egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy nagyon figyelni kell az időzítésre és ha közel kerülnek hozzá. Ezt leszámítva elég kellemetlen meglepetéseket lehet okozni az ellenfél játékosának Volt egy Thief, akit háromszor tudtam 1v1-ben elhamvasztani (ehhez tuti hozzájárult az is, hogy nem nagyon tudott a karakterrel játszani. Stealth és dodge teljes hiánya), aztán legközelebb már inkább visszafordult és elment csak ne találkozzon velem Na mondjuk volt egy warrior, aki szerintem olyan 30K HP környékén lehetett, mert szó szerint hegesztenem kellett jó ideig, és még így is mindketten a földre kerültünk ahonnan aztán ő kelt fel. Hát igazából nem akartam ilyen bőlére ereszteni csak kellemes élmény volt végre az engineerrel is úgy játszani, hogy van esélye az embernek a túlélésre Egy jó Thief ellen viszont még mindég esélytelen vagyok, bármilyen karakterrel, de így legalább van izgalom -
alyr2 #62266 Kuldizni mindennel lehet kb ugyan annyira jol.instaban a rangereket nem szeretik nagyon mert sok a balfasz es nem figyel a petre meg esznelkul el lövöldözik a mobokat a vilag vegere..ha ezekre figyelsz akkor ezzel sincs problema. Thief gyorsan mozog nagyot ut de papir, ha erted a lenyeget a kasztnak akkor kurvagyorsan lehet vele haladni. Guardian tud nagyot sebezni meg tulelni , halados, warri ugyan az kicsit kevesebb tulelo skillel, ele kb mint a thief, elvezetes. Necro kicsit lassu de a minionok megolnek mindent. Engi hasonlo de elvezetes, En mesmerrel kezdtem, nem volt vele problemam sehol. a Storik mindennel megoldhatoak gond nelkul. Instaba leginkabb ele warrior guar meg thief, amit kernek.