Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oda asszem csak LS folyamán tudsz bemenni, de nincs semmi "érdekes" alapvetően ott
legalábbis LS nélkül

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez az. Elég sok eventet végigcsináltam a nagy tömeggel, de ez valahogy mindig zárva maradt <#fejvakaras>

Jani Hun
Nemtudom hogy melyikre gondolsz, de ha jólemlékszem volt olyan is amit event sorozat nyitott, ugy mint a cof bejáratát,ha jolemlékszem ahoz is több egymás utáni eventet kell megcsinálni hogy nyitva legyen, ha jólemlékszem az az indás is oylan

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

van pár átjáró, van amihez event kell
van amin csak a living story során tudsz átmenni, de utóbbi nem is lényeges
ha egy screenshotot mutatsz könnyebben tudunk segíteni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 10:49:38

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Srácok, Dry Top-on van egy átjáró, amit indák zárnak el és nem tudok átmenni. Elég sokat bóklásztam már ott, de nem találtam semmit, amitől kinyílt volna. A Living story-t végig kell tolni azért, hogy átjussak azon az átjárón vagy másképp is be lehet oda menni?

"Sehol nem éri meg" - azért ez túlzás.Átlagban nem 2-3 perccel gyorsabb...a nem casual speedrunhoz kell ügyesség/tapasztalat/megbeszélt taktika/trait, skill egyeztetés.Na ezek iszonyat meggyorsítják a dungi köröket, főleg ha többet mész egymás után.
Én szeretek játszani metát, nem metát, mindig a guildes csapathoz igazodok és élvezem a játékot.

<#wilting> Most már mindegy, de köszi. Eszembe nem jutott volna, hogy a kurzort rávigyem bal szélen az ikonokra<#falbav>

McHaals
elárulok egy titkot:
ha a mapon a kis '19/20' feliratra viszed az egeret, akkor megcsillan az a pont, amit még nem fedeztél fel.
Ez érvényes mindenre (vista, poi, szív stb)
Csak egy kicsit zoomolj ki, hogy az egész régió térképét lásd.

MadWolf#11626

az is "új" poi nem? vagy nem az visz át Dry Topba?

fél év alatt kicsit kiestek a dolgok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 18:44:57

De az, pont most találtam meg. De nem hiszem el, hogy nem láttam basszus, pedig szó szerint nagyítóval néztem körbe azt a rohadt térképet<#banplz>

sam9981
nem ez hianyzik veletlenül?
poi

BF3: shishkeza

Sírok<#falbav> Tuti én vagyok vak.

Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.03.31. 16:16:12

Nem Metrican van, hanem Brisbane Wildlands-en, az észak-keleti részén írják, Proxemics Lab-nál.

metricán? annak asszem a térkép másik felén van a "teleportja"

A No Man Army felvételt hirdet. Ha érdekel , irj uzenetet.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Közben meglettek köszi <#integet2> Már csak egyetlen egy Point of Interest hiányzik, de oda meg nem tudok bemenni basszus. Valami Proxemic Lab-ban van elvileg, de nem mehetek be mert zárva van az ajtaja. <#wilting>

PetruZ
Elvileg ha belépsz egy hiányos térképre, a minimap-on jobb felül kijelzi (ilyen halo-szerű effekt lesz arrafelé), hol van még valami, amit nem derítettél fel. A fő nagy térképen ezt csak akkor mutatja, ha ott vagy az adott területen.
Mc Wolfy
voltak itt ilyen living story dolgok. pontok jöttek-mentek. amikor csináltam a mapozást, akkor megnyitottam egy 100%os mapot netről és összehasonlítottam

Never underestimate the power of the dork side!

Srácok, nemrég vált lehetővé, hogy a wvwvw mapok felfedezése nélkül is meg lehessen csinálni a World Explorer achievement-et. Na most az a helyzet, hogy már jó ideje 95%-on álltam (még az előtt, hogy ezt a lehetőséget berakták volna). A wvwvw mappokon kívül minden fel volt fedezve és teljesítve. Erre most nézem és van pár térkép, ami valahogy még sincs "felfedezve". Vagyis csak 1-2 szívecske vagy point of interest nem lett megtalálva/csinálva. Ezt nem nagyon értem. Például ott van Plains of Ashford, ahol eddig csak 16 szívecske volt (az internetes térképek szerint is). Erre most nézem, hogy 16/18-on áll a térkép. Viszont nem találom azt a maradék két szívet <#wilting>. Mikor kerültek bele egyáltalán?

Igen az email megvan.
Mc Wolfy
nem talál, mert van 2 dodgeod és gs-en van még evaides skill is. mire ezeket elnyomnád, minden halott

itt a link. strenght rune szerintem, mert az jó wvwre is és fury helyett for great justice, ha nincs stackelő ele

Morpheus_v2
Az egyik készítő megerősítette, hogy a condition sebzést tényleg így javítják ki. Lassan jönnek a condis meta csapatok, futás új rúnákat és sigileket venni. 😊
Jani Hun
Azt a rohadt élet, hát én kiköpöm a fogsorom!😄 Anno panaszkodtam hogy kábé mid grafon 30 fpsem van. Gondoltam nem birja a gépem vagy bármi ilyen. A nagy túrót!!😄
Nekem egy AMD radeon HD 6570M 1 Gigás videkártyám van a laptopomba és általában ugy raktam ujra a gépet hogy a drivereket a gyári kapott cdről telepítettem. Most március 20.-án (ha jolértelmezem) kiadott egy Beta verziójú drivert(ami az összes kártyához jó) most feltelepítettem(közben kaptam egy kékhalált 😄) és igy MAX grafon, kivéve a render samplingot, azt levettem native-ra, igy fix 40 fps-em lett 😄, WvW-n még nem teszteltem le de open world, dungeonokba nincs gáz
Ha esetleg kellene valakinek kipróbálni, itt van
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.25. 08:31:23

Morpheus_v2
Pár kép a bétából (inkább demo...), sajnos a spec.eket még mindig nem rakták be... Viszont ha hihetünk a szemünknek és ezek a bleed és confusion stackok nem hibák, akkor a condi elég erős lesz a pve-ben is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.03.24. 21:42:29
MrPredator
Szerintem sehol nem éri meg. Én nem is fogok meta buildet használni. Ha már van ekkora szabadság a játékban (pl hogy sok fegyvert tud a kari használni) akkor nekem senki ne szabja meg hogy hogyan játszak. A meta only teameket próbálom elkerülni, meg a gear check teameket is. Komolyan mondom, sokkal jobb egy nem-meta csapattal tolni.
Nyilván vannak FotM buildek, meg leghatékonyabb etc... De én csak azért nem fogok úgy játszani, amit a metabattle, vagy noxxic vagy icy-veins ír. A wowban voltam egy klánban, csak azért dobtak ki raidről mert nem surv, hanem marksman hunterként mentem. Kösz de nekem ez kösz nem...
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.24. 14:09:21
Morpheus_v2
Ha valaki keresné a meta buildeket: metabattle.com
Morpheus_v2
Meta team összeállítás hogy néz ki? Pontosan az ami metabattle-on kint van?
Én értem hogy ezek a legerősebb dps buildek, de szerintem csak Arah/TA80-ra és fractalokra (40 fölött) kell olyan dps. SE P1, COF p1-2 amúgy is csak 10 percesek (átlag), szerintem nem ér semmit sem az, hogy a dps miatt spóroltok 2-3 percet.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.03.24. 14:01:52
Jani Hun
Na igen nincs tulnagy tax, ha lehet igy nevezni, de azért van sajátossága is, pl AC p2(?) amikor sigárfegyverrel az ektoplazmát felkell emelni, és a másik tag meg odahuzza a csapdába, majd ha feltöltödik berobban és sebezhető a boss, vagy SE ben van talán amikor a bosson shield van és nagy zuzógép alá kell behuzni hogy letörje a shieldjét, nekem ezek azért tetszenek, persze 50. alkalommal már nem oylan mint elöször, de annyira nemvészes számomra

MrPredator
Az a baj, hogy egy ennyire leegyszerűsített mechanikára nem is lehet taktikus harcokat készíteni. Nem véletlen, hogy a harcok 90%-a abból áll, hogy állj ki a piros körből mert fáj. A trash, bossok random mennek rá a játékosokra, pakolgatják le a piros köröket tonnaszám. A játékosnak ideje sincs másra mint ölni amit kell, és időben kidodge-olni a piros körből. A stackelést is azért csinálják mert hatékony olyan csapattal, ahol van gua pl. Én sem szeretem, de muszáj mert ezek a dungeonok nem annyira jók hogy sokadszorra is élvezd. Kell onnan valami, letolod úgy, ahogy a leggyorsabb.
Mephike
Jól tudom, hogy az új kiegben új dungik is jönnek?

Jani Hun
A futkosásoktól meg a stackeléstöl én is hlyét kapok. én annak vagyok a hive hogy hamár ott van a trash akkor azt is öljük le, amindegy ez saját hlyeségem 😄(nemmegy az ü-m nézzétek el)
Am shadow behemothon én általában shortbowra váltok, és amikor jönnek a portálok akkor D/D, tekin nemvoltam, csak kétszer, én szándékosan egy melee egy ranged szettel megyek, pont azért mert kell a mobilitás

Ezt ajánlom amugy figyelmedbe hogy miért nincs igazándiból igazi healer a játékba, énis hiányolom részben, mert világéletembe healer voltam minden mmoban, (vagy support mobában pl Leage of Legends). Talán azért sem zavar a gw2-ben annyira, mert itt ugye nemkell megálni ha kasztol a karakter, lehet és KELL dodge-olni, stb. A videóban elmondja hogy minden karakternek van sustain-je és pont ezért olyan a gw amilyen 😛

MrPredator
Amikor régen játszottam, akkor rangerrel mentem. Ott nem volt nagy gond a túléléssel mert távol vagyok ugye. Most warriorral már neccesebb. Sokszor a boss körül annyi az effekt hogy néha nem is látom a piros kört amiből ki kell dodge-olni. Nem csak azért akarok a jelenlegi builddel maradni hogy ne haljak elsőként. SoE P1-ben voltunk puggal, az utolsó előtti bossnál (ahol hárman vannak) meghalt a 2 legszarabb boss (poison és flame), csak az az ellökős maradt 1/3 HP-n kb. Mindenki kihalt, csak én maradtam és le tudtam nyomni egyedül. csapott azért néha nagyokat, zerkben simán agyonvágott volna. És zerkben sem lett volna akkora dps-em, hogy pillanatok alatt lezúzzam.

Az túlzás hogy gyakran járok dungeonokba, valahogy a legtöbbnek nem tetszik a mechanikája. TA-ban pl a futkosástól agyfaszt tudok kapni, CoE úgy rémálom ahogy van. 2-3 van ami még úgy elmegy. Most még csak ismerkedem a melee-vel mert a warrior tetszik, de nagyon ranged barát ez a játék. És nagyon hiányzik a tank-healer-dps szerep. A legtöbb harc kaotikus nagyon.

Amúgy melee-vel hogy lehet olyan harcokban részt venni mint behemoth, vagy teki (az a sárkány, nem tudom a teljes nevét). Egyszer voltam orr szigeten egy world bosson, de annyian voltak és annyi volt az effekt a boss körül hogy a saját karakteremet nem láttam.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.24. 11:40:13
Jani Hun
Én nagyon papir vagyok a thieffel full zerkbe, és mivel csak és kizárólag ezzel játszok már elég rég óta (oylan 1000-1200 óra szerintem már böven megvan) igy nemigen hullok el, cofban egyáltalán, már szólóztam is a dungeont, de ez csak a thief skillset miatt, igaz akor haltam párszor. Amugy érdekességként amióta játszok nembirok találni egy TA aetherbade party-t tegnap elött este volt egy csapat, tök jól haladtuk erre beszart az anet és mindanyiunk kidczett. persze utána leaveltek 😞, am ha gyakran jársz dungeonokba akkor lökhetsz egy nevet privátban és mehetünk együtt, kiakarom szedni az összes dungeonos cuccot az ascended rewardok miatt

MrPredator
Ahhoz hogy zerkben sikeresek legyenek a játékosok, kell skill is. A gond az, hogy a zerk játékosok csak azért vannak zerkben mert szeretik látni a nagy számokat. Tegnap CoF P1-et mentem (igaz pug), zerk csapatot hirdettek. Bementem pedig nem vagyok az, kíváncsi voltam. Nos, rajtam és egy mesmeren kívül mindenki elhullott a bejárat utáni első pakkon. Aztán jött az acolyte-os rész, folyamatosan hullottak. Nagyon gáz volt az egész. Viszont mentem nem zerk csapattal és sima liba volt. Szóval csak annak kéne glass cannon módban tolni, aki tud is úgy játszani 😊
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.24. 11:15:04
Jani Hun
hálistennek hogy olyan későn érkezik, addig kevesebbet gyujtok rá😛

MrPredator
De ha mégis visszaüt akkor fekszel 😊
Belinkelnéd a zerk buildedet fegyverrel, slot skillekkel együtt?
Mc Wolfy
na szóval. akkor jöttem rá, hogy miért is királyság a full zerker, meta build, meta gear, meta team, amikor cofban (ami nem 80-as dungi) először mászott föl a sebzésem 30k fölé. azért is baj, ha nem mindenki dpsben van, mert akkor a mobnak van ideje visszaütni.
a pörgős axe skill elég szar dps. axe/mace elég sok vulnerabilityt oszt, mellette a mace offhand területre kdzi a mobokat, aminél jobb túlélős cucc nem kell, de az tudi, hogy jobb egy szimpla blokkolásnál.

vásárlás számlája megvan?
de elég macerás amúgy

Szerintetek ha megvan az email cmem a regisztraciprol de utaztam külföldre meg haza es elhagytama. Cdt ...az email cimem meg an de a passwordom resetelesenel kéri. A cd kulcsot.mm eselytelenseg vissza kapni aupporttal megha a vasarlasrol megvan a emailem a game.co.uk-nem?
Nem kell ranged, warri igy is op.En pve es pvp --t is jatszom, es engem nem korlatoz eddig ez a valtozas.kicsit okosabban kell elugralni, ennyi

MrPredator
Fasza. Akkor ha később pvp-zni akarok, kezdjek inkább egy ranged kasztot... Hát ez baj. Egyik se jön be.
Morpheus_v2
Mert pvp-ben elkenik a szájukat, ettől függetlenül még mindig sok hammer/bow/axe+mace warriort láttok pvpben.
MrPredator
Hát ez nagyon gáz szerintem. Én most csak pve szemmel nézem egyelőre, TA-ban átfutni 10 sec-es stabival jó volt. Most lehet szopni. Fasza.
A Dolyak Signet ad pl 10.5 sec stability-t. Akkor erre is vonatkozik ez a baromság?

És emiatt miért kell ranged kasztra váltani?
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.23. 15:24:41
Siman menni fog..a masik vga is elvitte szerintem rendesen

Ennek mar a kezdetektol igy kellene mukodni! Annyi tortet hogy mar veges szamu boritast knock backet semlegesit a stability adott idon belul.Pl ha volt 10 masodperces stabi buffod az most megmarad, de ugy hogy 5 toltes lesz benne, aztan vagy az ido vagy a toltes jar le elobb helyzettol fugg😊

MrPredator
Valaki világosítson már fel erről a stability nerfről. Miért nerf és hogy működik? Azt írják mindenki megy át ranged kasztra mert a melee-t kinyírták ezzel a nerfeléssel. Mi is ez pontosan? Kezdek egy warriort és lenerfelik? 😊
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.23. 15:03:12
MrPredator
Próbáld ki.
Kérdésem FX8120 (4,2) régen az ati 6850-es VGA-val akadt a WvW. most 16 GB ram és egy 7870 OC van bent. Érdmes így játszani?
Morpheus_v2
Ascended armorra még ne alapozz, azt a legnehezebb összeszedni, fegyverek és az ékszerek viszonylag hamar meglesznek. A build szerintem jó, de én olyan ékszert használnék aminek a power a legnagyobb statja. Én ezzel a builddel játszom, kicsit sérülékenyebb, de az endure painnel túl lehet élni egy-két csúnya csapást.

Egy spanyol honlap szerint a kiegészítő július 3.án jelenik meg, az ára pedig 40-45€ lesz. forrás Az kb. 12-13ezer huf. :s