63345
-
Warrika #52102 elementalistának meik fajt és meik elementálra való specializálódást ajánljátok ilettve ez a választás mekkora mértékbe lesz érezhető a játékban nagyobb szinteken? -
#52101 guildwars2.comon ott van, hogy digitális, vagyis nem postáznak semmit csak kódot kapsz mailben -
Warrika #52100 hali!
eléggé megtetszett ez a guild wars2 és azt akarom kérdezni meglehet e venni csak a játék kódot online valamien oldalon illetve ha a guildwars2.com on veszem meg akkor ott is csak postai úton lehet e hozzájutni?
sajnos nem tudom megoldani semmilyen módon se hogy postai úton vagy személyesen jussak hozzá most.
ha valaki tudja esetleg hogy hol lehetne ezt biztonságosan megvenni a játékot meg gondolom a netról letölteni akkor várnám a válaszokat.
remélem érthető hogy mit szeretnék.
előre is köszönöm -
#52099 Köszi a választ. Azt a bizonyos játékot már több mint egy éve nem játszom. A "LOTRO"-ra meg csak nem harapnak akkorát a népek (elmúlt egy évben ott játszogattam). -
#52098 Nincs. Ezert erdemes talalni egy jo magyar guildet az elejen, es guildcseten mindenki segiteni fog. Vagy ha megy jol az angol, akkor ott a general/main cset is, kezsegesen segit mindenki. Egy apro tanacs: ne ird le azt a szot, hogy "wow" :), mert akarmilyen kornyezetben is szerepel, ugrik ra a tisztelt publikum...
Legutobb szerencsetlen ember megkerdezte, hogy esetleg itt vannak e mountok, ugy elkuldtek az anyjaba az illetot, majd par percre ra az egesz wowos community-t, hogy csak pislogtam. -
#52097 Miből gondolod, h low pop szerveren agyatlan zerg van? Ott szerinted nem lehet jókat pvpzni? Vagyis aki nem ment a 4-5 legnagyobb szerver valamelyikére az nyomi. :D -
Amaymon #52096 Van ellenfél csak fele, inkább harmada, mint az övék (a kanadaiFR többség miatt). Ők meg gyűjtik az ingyen tokeneket és karma pontokat. Blokkolni kénre az összes tengeren túlit valahogy. Ne játszhasson az EU szervereken.
Vagy tényleg bevezetni a 12-24h-ig WvW megoldást, mert ez unfair. Esély sincs a győzelemre.
Részemről abba hagytam a gw-t, amíg meg nem oldják. Low pop, full eszetlen zerg szerverre meg nem akarok menni. A játék legjobb részét cseszték szét a tengerentúliak. :( (mire végre a newbiek is kezdték felfogni, hogy kell taktikázni wvwvw-n) -
#52095 Üdv! Beszereztem ezt a játékot és most tartok az ismerkedési fázisban(korábban játszottam már MMO-kkal). Elolvastam a FAQ-t, Variance oldalát, egy kérdésre nem találtam még meg a választ. Van a játékon belül közös magyar chat? -
Tomyh #52094 Elkergetni meg nem fognak senkit,legyen az bármilyen Nemzetiségü.Region lock meg tervbe se volt -
Tomyh #52093 Az inkább 250-300 Anet szervereket ismerve de ez mellett is játszható a Guild Wars pvp-n.
Amit nem tudunk pontosan,hogy US játékosoknak milyen adatok vannak Latency-re.Érdekes,ők vígan jönnek át EU szerverekre,nem is kevesen,máshol is.
Vagy náluk is a nagyobb távolságok miatt nagy a Ping így nem zavarja őket ha pl.EU-ra is átjönnek.. -
Tomyh #52092 Várjatok csak ezzel a csak EU játékos EU szerveren dologgal.Lehet jól fog még jönni az USA-val egy szerveren lenni.GW1-ben pár év elteltével US szerver nélkül halott lett volna az egész.. -
#52091 Ja ok :p -
Nephin #52090 Igen, már kiderült egy ideje, és igen, van, akinek 32-es oprendszere van. :D -
#52089 Múltkor valaki írta, hogy nem mennek a high res textúrák nála. Most találtam rá hivatalos választ, miszerint az out of memory error elkerülése végett 32 bites OP rendszeren (használ még valaki ilyet?!) nem megy. -
#52088 Butler -
maniac001 #52087 Népek!
caudecus manor exp mód, missing asura útvonal. Azt mondták könnyű. hát nem tudom kik mentek oda, de 8-10 fős elitek ugrottak ránk amikből 2-3 healer mob. és arra mentünk amerre kell, néztem videót, ott is arra mentek csak volt egy 80-as guardian aki "tankolt". van ennek a CM exp-nek könnyebb útvonala? mert ez 2 órás tömény szopás volt. -
Kryon #52086 Beszéljetek össze valami US szerverrel, hogy vegyüljetek kicsit és meg van oldva oda-vissza.
A probléma földrajzi jellegű, ugyanis több millió francia él Kanadában akik francia nyelvű szervert EU-ban találtak. Egy kis szervezéssel lehet, hogy vissza tudnátok nekik vágni, meg kell próbálni.
Ha össze tudtok szedni US-ből 500 embert aki éjjel őrködik már nyertetek.
A-net nem hiszem, hogy foglalkozik ezzel, így ha nem tesztek valamit akkor a szerver rang miatt állandóan összekerültök velük. -
#52085 Ha mindenki utálja a franciákat, vhogy kellene egy össz szerverek összefogása, hogy egymást nem, csak a franciákat támadják, ha épp velük vannak egy trióban. Frencseknek sztem elmenne a kedvük a game-től (vagyis a kanadaiaknak, mert tegnap este 9 körül várak-keepekben a 3. helyen volt a VS. Este tízkor fordul meg az arány ált.) -
#52084 Tudod nem csak a top helyeken lehet jókat pvpzni.
Amelyik szerver éppen a 2., 3., helyen van az úgyis sírni fog, h szemét csalók. Teljesen mind1, hogy a kanadaiak foglalják el éjszaka, vagy a macskazabálók vagy épp kis béla és kicsiny klánja.
Más pontszámítási rendszer kellene, ami mondjuk nap végén annak arányában adja a pontot, hogy ez és ez a torony meddig kinek a kezén volt. -
#52083 Igazából sokszor leírtam, de látom nem ment át a lényeg, szóval hagyjuk ...
@Magas ping: A 170-es ping lehet gondot okozhatna gyors menetű nagy csatáknál, de ez hajnali 4-kor nem hiszem hogy gondot okoz bárkinek is ...
@Szerverek: 3 szerver szaladt ebbe bele nagyon csúnyán, de sajnos nem csak 3 szerver fogja beszopni, hanem a mindenkori aktuális top 2-3-4 ... Most FS és Desolation húzta a rövidebbet, de Riverside is belecsúszhat ... De ha minden WvW player átmegy mondjuk Desolationról és FS-ről másik - másik szerverre és felmennek a top3-ba akkor megint szopás lesz. És akkor az emberek megunják, és szarnak a WvW-re ... és mennek keresni másik játékot. -
#52082 Csakis a ping miatt. De nem gondoltak arra, hogy lesznek olyanok, akik a 170-es ping mellett is EU ejszaka korbefoglalnak mindent. -
#52081 Egy kétezernyolcas bejegyzésem szerint:
"Milyen érdekes, hogy amikor az európaiak átmentek, azonnal történnek változások, de amíg nem mentek, addig minden server 24/7 volt ... :D"
:D -
#52080 Ööööö mondjuk a ping miatt?... -
#52079 Oke, a login resze a fizetesi metodusok miatt okes. De akkor kerdezem, miert van kulon egy tucat server NA-ba, es ugyannyi EU-ban? -
#52078 Mert a login resze van korlatozva, valoszinu gazdasagi megfontolasbol (adott helyen, adott devizaval fizeted, adozas, stb.). Tehat NA jatekkal NA-bol lephetsz be csak, de jatszhatsz EUban. -
#52077 Azt azert bevallom, hogy ez az egesz wvw egy rakas szar, szoval engem nem erint :)
-
#52076 Azert azt ne felejtsuk el, hogy mindez csak ket servert erint (jelenleg), es azt is csak addig, amig a rotacio nem fordul egyet, vagyis a francia+kanadai kontingenst is max egy hetig kell csak elviselniuk a szenvedo alanyoknak. A rossz hir az, hogy elobb utobb visszajonnek, es addig is masik servereket fognak 24/7-ben sarba dongolni.
Viszont ha barhol jatszhatsz dolog van ervenyben, akkor miert van kulonszedve "hivatalosan" a NA es EU resz? -
Burca #52075 Igazából máshol is találtak megoldást, amint átmentünk amerikai szerverre és az amcsik kezdtek el sírni, amúgy meg valami olyan kellene, hogy annak az arányában kapjanak pontot, hogy mennyi ellenfél van bent WvWvW-n. De amúgy meg nem mindegy ?:) -
#52074 Akkor viszont Anetnek felesleges volt ezt a 'barhol-veszed-meg-barhol-jatszhatsz' hulyeseget eroltetni, mert ez lett a vege. -
#52073 Akkor a tobbi serveren miert nem ez a helyzet, ahol csak eu-s nepek jatszanak? :) -
Jammal #52072 Törvénybe ütközik, vagy miért nem lehet megoldani, hogy EU serverre csak EUból lehessen csatlakozni, proxyt meg bannolással büntetni? -
Shaenis #52071 más játékban van rá megoldás, de az nem 24/7. pl EU Aionban a siege-k szigorúan EU prime timehoz igazodnak -
#52070 A POTBSban átmentek az EUk nem EU szerverre, és hasonló nappali mókában részesítették az addig bólogató jónépet port battlek tekintetében. Pár nap után - miután a nem EU játékosok is szívni kezdtek - rögtön foglalkozni kezdtek az akkorra már mindenki számára fontos "problémával". :D -
Bandras DaSilva #52069 Hát ebben a kérdésben darth devillel értek egyet. Sok más olyan játékban is felmerült már ez a probléma ahol foglalni kell területet vagy anyagokat stb.
Nem volt rá sosem jó megoldás. Ez így működik. Valszeg ha lenne rá valami megfelelő megoldás már meglépték volna.
De igazából mindig lesznek olyanok akik hajnalban vagy délelőtt aktívak. Akár nagy tömegben is. És ők meg Eusok.
-
Psychedelic #52068 Miért nem költöztök át US szerverre, és amig ök alszanak nyeritek meg a WvW-t? Ide oda lehet költözni, összeszedtek egy rakat klánt, átmentek, és szétcsaptok köztük. Ha ennyire fontos a WvW gyözelem, simán meg lehet játszani, lehet ha elterjed a dolog, jobban foglalkoznak a dologgal, és történik valami változás. -
#52067 Annyira felesleges ezt folytatni, mert vagy van direkt nem erted, vagy szimplan nem erted, mi a gond. Sose az a gond, ha valaki nyer. A gond az, amikor kiderul rola, hogy "doppingolt". Ami akkor is gaz, ha doppig nelkul is jobb nalad, de akkor meg minek a jogosulatlan elony? Ragozhatod ezt napestig, a lenyeg, hogy nem veletlenul lett direkt ket reszre bontva a serverpark, eu-ra es us-ra. Globalizacio ide vagy oda. -
#52066 Banditak es kentaurok altal dobott kis zsakokbol is elokerul nagy mennyisegben (XY bag/goods) -
klman #52065 A craftingnál a jute csak úgy szerezhető be hogy a banditáktól dobott dolgokat felszedem és azokat lebontom vagy valahogy máshogy is? -
#52064 Mert elsők lesznek.
Értem én a nemtetszéseteket, de ha a kanadaiak el is mennek, érdemben nem fog változni semmi. Mindig az a szerver fog vezetni, aki éjjel el tudja foglani a dolgokat.
Ezért mosolyogtam mikor itt istenítették a wvwt, az elképzelés jó, de jelenleg több sebből vérzik a dolog. -
#52063 Mert effektiv ha overall nezed. Gondolom legalabbis, en masik serveren jatszom a potyafrag szerepet, nincs tapasztalat csak amit itt olvasgatok.