Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj vótmán?😛

Unknow, pick me!
AntiHero
Ranger- Greatsword kombóval úgy aprítok mint egy gép. Volt, hogy 4-en voltak ellenem és mind feldobta a pacskert..nem tudtak velem mit kezdeni.

Bár lehet csak szerencsém volt a kezdeti idõszak miatt<#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Unknow
Ne haragudj, hogy megzavartuk a játékodat...ebbõl a hozzászólásból is látszik, hogy eddig csak a kultúrált, abszolút nem tirpák magyarok voltak ott ^^ /sarcasm off
a mai nap tanulsága PVP-ben...a Guardianok 90% ban addig képesek életben maradni míg megérkeznek a társaik segíteni nekik😄

jaja Tournament-re fogunk nyomulni ezerrel😛😊

Ma belevetettük magunkat kicsit a PVP cumók kiszedésébe átalakításába elméleti szinten és a következõkre jutottunk: /sokaknak hasznos lehet!/

van egy alap pvp szeted amikor bemész Mistbe ezt kapod...a fegyókat ingyen lecserélheted ha nem tetszik az alap 2 típus. Bemész egy meccsre és lépegeted a szinteket ezért kapsz pvp honort/commendationst vagy hogyishívjákot😛 olyan lila izé na tudjátok😊
Attól függõen hogy nyersz vagy veszítessz többet illetve kevesebbet....a killekre,területfoglalásokra,bázisvédésekre jár bónusz ezekbõl ha sokat összehozol több honort kapsz! minden PVP szintlépéskor kapsz egy jutalom ládát amiben pvp bonusz xp,illetve fegyver és páncél "kinézetek" lehetnek! AMolyan armor fegyver skinek amikbe te magad teheted a tulajdonságokat adó rúnákat.Ezek már nem az alap skinnek hanem spéci kinézetüek...értelem szerüen minél nagyobb a PVP szinted annál több és többféle fegyver/armor kinézetbõl választhatsz majd!

Van lehetõséged venni direktbe armor és fegyver tokeneket ha nem csak a random dobozokból akarsz felöltözni! ezek is honorba kerülnek és a mystic forge-ban tudjátok craftolni õket ,mégpedig úgy,hogy a dobozból kiszedett random cuccaitokat letöritek/salvagelitek a PVP salvage kit-el.....tehát veszel egy vállas tokent odamész a misztic forge-hoz beteszed a másik 3 komponenst amit a letörésbõl szedsz ki és bamm lesz egy vállasod ami már nem alap kinézetü.
Veszel hozzá 0 lila "honorért" tulajdonság rúnát és máris egyedi vagy😛

10 szintenként nõ a PVP rankod látványosabban Nyúl 10-es Medve 20-as farkas 30-as......sárkány 80-as rang! ezeknek van külön vendorja ahol magasabb /jobb?😛/ kinézetü üres armor/weapon darabokat vehetsz és rúnázhatod fel magadnak a kívánt értékekkel.

Szerintem úgy érdemes nyomatni,hogy a szintlépéskeért járó ládákból mindent le kell törni amit nem tudsz használni...pl a heavy armort ha clothos vagy ha csak simán nem tetszik warriként a vállas amit dob akkor letöröd és veszel egy vállas tokent és mész a misztikus kúthoz hátha szebbet tudsz kiszedni belõle!
Szerencsére a tárgytokeneknek fix ára van így az is jó megoldás miután kiszedted a vállas/chest,gatya,chest,sisak fegyó árát utánna veszed a jutalomládákat ezerrel,hogy legyen bõven alapanyagod a misztic forge-hoz

kicsit kínai így átolvasva,de mi is szenvedtünk rajta míg kiokoskodtuk.....egy jó támpont lehet! ha valakinek kérdése vagy kiegészítése van leírhatná és egy jobban megfogalmazott összefoglaló mehetne is a banner alá,mert biztos vagyok benne ,hogy tömérdek kérdés lesz majd a késõbbiekben ezzel kapcsolatban!

Én nem azt mondtam, hogy WoW-ban nem voltál jó hanem, hogy WoW/Arena totál nem eSport. Ráadásul nem kis balance gondok voltak mert a Blizzard kis is jelentette, hogy 2v2-vel már nem is foglalkoznak balance terén. 3v3 meg RMP és kész, néha van 1-2 eltérõ csapat mint lock+shamy+xy.

Az a tudásod meg sPvP-n volt gondolom. Majd ha Tournament-en lesz valami amit elértél na akkor bizonyíthatóan jó vagy.
Addig meg további jó játékot😊
hát tényleg ne vedd "beszólásnak",de majd ha összetalálkozunk mutatok egy-két trükköt amit az laza 6 év pvpszél összehordott az újjaimba aztán majd eldöntöd ér-e valamit a tapasztalatom😛

#49254 statikus harc? WOW-ban statikus PVP harc?? olyat hol láttál?

#49258 az viszont nagyon nagy fair dolog,hogy a gearje itt mindenkinek sacc/kb ugyanolyan lesz!
az más tészta ,hogy a az is rendben volt,hogy aki ügysebb az jobb geart szedett ki wow-ban...bár a végefele már ugye ezt is elbaszták,mert ingyen odaadták a majdnemfullos geart is mindenkinek...

Még belefér😊

Me0w
Jajj 😞 Medig majdnem magyarmentes volt, erre...

Together we'll fly someday...

Összesen most pár "e-sport" játék van, CS, Dota 2 , League of legends, starcraft, ezek vannak toppon.

clio1616v
csoki az csoki, mindegy milyen a színe - ne csak azt nézd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

WoW mint eSport XD
Itt le is írtad magad...
Nem.

A cucc is számít, de nincs olyan nagy kihatással a karakterre, mint a hagyományos MMOkban. Mások az arányok. (rl skill vs gear)
Még mindenki n00b, azért nem borul.
Prody
Tehát csak arra megy, hogy mely skilleket/spelleket rakod be alulra és hogyan használod?

Mi vabbira mentünk , remélem jó kis emberek lesznek ott, legalábbis bízom benne.

Nem szól bele a gear annyira, mert nem statikus a harc. Elég részletes? 😊
,mert? a WOW-nak elég profi a PVP-je...vannak balance beli problémák,de összeségében nagyon is profi! Lásd e-sport arénák pl.

nekem a mai pvp alatt az az 5000+ WoW-os aréna igencsak megdobta a teljesítményem annak ellenére,hogy a skillek/traitek háromnegyedét még el se olvastam és a geart se állítottam össze rendesen /alap elosztással nyomultam/

tényleg nem vágom miért is borulna aki "úgy mész be PvP-re mint WoW-ban "...explain pls

Unknow
Na, közben megelégelve egy - két dolgot a Whiteside Ridge-n mi is átköltöztünk a Desolation-ra. Szóval mi is várjuk a magányos játékosokat akiket idevetett a sors. 😊
Pl. abban, hogy nincs tank/healer/dd felosztás és a pvp nem abból áll, hogy 2-2, 3-3, 5-5 ember kergetõzik egy kis arénában, de majd a profik leírják részletesen.

Nekem ilyen gondom nincs, elsõ videó után eldöntöttem, hogy mesmer lesz a main, aztán azt is hogy sylvari. Már csak a játékot kéne megvenni valamikor 😊

Prody
Engem érdekel, hogy miben más a GW2 PvP... valaki írjon már egy részletes beszámolót!

AntiHero
Hát persze, hogy Overflow <#circling>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Erre szerintem nem lehet még választ adni. Túl kevés idõ telt el a még variációk kipróbálására.
Csokit és vaníliát.

Necro nagyon jó pl. dual dagger közelharcos kaszt és szitutól függõen ranged AOE support kari. A minionjait nem csípem. Biztos létezik jó minion build is.
A necro itt melyik válfaj inkább az idézgetõs vagy debuffolos curseolõs dotolós népség? Továbbá ha mindkettõ hogyan életképesebb. Ki hogy látja fõleg pvp terén
Sáska
en meg a necro es a thief kozott hezitaltam. vegul inditottam egy thief-et, de kb 7-es szinten otthagytam, hogy megnezzem, milyen a ranger, mert azt nem probaltam meg a betak alatt.
asszem' a ranger marad.. :-)

j0nNyKa
trollkodik, ne ugorj rá 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Akkor eléggé nem értesz a pvp-hez mert éppen, hogy teljesen más. De ha úgy mész be PvP-re mint WoW-ban akkor nézegetheted az éledési iklont eléggé gyakran.
j0nNyKa
ezt a bugot Runningnak szeretném dedikálni:

clio1616v
a pvp elég wowosra sikerült

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ezt így nem lehet megmondani, ki kell próbálni az összeset és utána eldönteni. Warrrior és Ranger-en gondolkodtam sokat és a legvégén kipróbáltam a Thief-et, egybõl main kari lett pedig nem is volt tervben😊
frango
Szerinted csokis vagy vaníliás fagyit érdemes venni?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Igen, 27 , 9 óra.

donatus13
9 órától mint a múltkoriak.

Mármint holnap reggel 9tõl?
Szerintetek Necrot vagy Warriort érdemes kezdeni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

TVelvet
ja az email aktiváció, még mindig nem megy.

Template "{"code":3010,"product":1008,"module":1,"line":462,"text":""}" not found
j0nNyKa
ingyen van a transzfer, csináld meg máshova egyelõre

TVelvet
Amikor elõször akarnék fellépni. 😊 szal létrehozásnál.
Simán karakter létrehozással vagy Transfer-el?
ezert FULL...
amugy, krealj mashol karaktert, es nem csucsidoben transzferelj at. talan mukodik.
TVelvet
Ez király... ha FULL-on van egy szerver oda nem tudsz már menni....
Desolation szerveren valaki invitálna egy klánba?
9 órától mint a múltkoriak.

bujcsik555
Srácok, arról van valami infó, hogy a pre-orderesek hány órától tudnak belépni majd?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jabar
nekem meg sem jön a validation email úgyhogy mindegy. 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
nalam az oldotta meg, passzolom
probalj ki egy 3. bongeszot

TVelvet
Ugyan azt produkálja.. 😞