Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár lehet csak szerencsém volt a kezdeti idõszak miatt<#zavart1>#zavart1>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
van egy alap pvp szeted amikor bemész Mistbe ezt kapod...a fegyókat ingyen lecserélheted ha nem tetszik az alap 2 típus. Bemész egy meccsre és lépegeted a szinteket ezért kapsz pvp honort/commendationst vagy hogyishívjákot😛 olyan lila izé na tudjátok😊
Attól függõen hogy nyersz vagy veszítessz többet illetve kevesebbet....a killekre,területfoglalásokra,bázisvédésekre jár bónusz ezekbõl ha sokat összehozol több honort kapsz! minden PVP szintlépéskor kapsz egy jutalom ládát amiben pvp bonusz xp,illetve fegyver és páncél "kinézetek" lehetnek! AMolyan armor fegyver skinek amikbe te magad teheted a tulajdonságokat adó rúnákat.Ezek már nem az alap skinnek hanem spéci kinézetüek...értelem szerüen minél nagyobb a PVP szinted annál több és többféle fegyver/armor kinézetbõl választhatsz majd!
Van lehetõséged venni direktbe armor és fegyver tokeneket ha nem csak a random dobozokból akarsz felöltözni! ezek is honorba kerülnek és a mystic forge-ban tudjátok craftolni õket ,mégpedig úgy,hogy a dobozból kiszedett random cuccaitokat letöritek/salvagelitek a PVP salvage kit-el.....tehát veszel egy vállas tokent odamész a misztic forge-hoz beteszed a másik 3 komponenst amit a letörésbõl szedsz ki és bamm lesz egy vállasod ami már nem alap kinézetü.
Veszel hozzá 0 lila "honorért" tulajdonság rúnát és máris egyedi vagy😛
10 szintenként nõ a PVP rankod látványosabban Nyúl 10-es Medve 20-as farkas 30-as......sárkány 80-as rang! ezeknek van külön vendorja ahol magasabb /jobb?😛/ kinézetü üres armor/weapon darabokat vehetsz és rúnázhatod fel magadnak a kívánt értékekkel.
Szerintem úgy érdemes nyomatni,hogy a szintlépéskeért járó ládákból mindent le kell törni amit nem tudsz használni...pl a heavy armort ha clothos vagy ha csak simán nem tetszik warriként a vállas amit dob akkor letöröd és veszel egy vállas tokent és mész a misztikus kúthoz hátha szebbet tudsz kiszedni belõle!
Szerencsére a tárgytokeneknek fix ára van így az is jó megoldás miután kiszedted a vállas/chest,gatya,chest,sisak fegyó árát utánna veszed a jutalomládákat ezerrel,hogy legyen bõven alapanyagod a misztic forge-hoz
kicsit kínai így átolvasva,de mi is szenvedtünk rajta míg kiokoskodtuk.....egy jó támpont lehet! ha valakinek kérdése vagy kiegészítése van leírhatná és egy jobban megfogalmazott összefoglaló mehetne is a banner alá,mert biztos vagyok benne ,hogy tömérdek kérdés lesz majd a késõbbiekben ezzel kapcsolatban!
Az a tudásod meg sPvP-n volt gondolom. Majd ha Tournament-en lesz valami amit elértél na akkor bizonyíthatóan jó vagy.
Addig meg további jó játékot😊
#49254 statikus harc? WOW-ban statikus PVP harc?? olyat hol láttál?
#49258 az viszont nagyon nagy fair dolog,hogy a gearje itt mindenkinek sacc/kb ugyanolyan lesz!
az más tészta ,hogy a az is rendben volt,hogy aki ügysebb az jobb geart szedett ki wow-ban...bár a végefele már ugye ezt is elbaszták,mert ingyen odaadták a majdnemfullos geart is mindenkinek...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Itt le is írtad magad...
A cucc is számít, de nincs olyan nagy kihatással a karakterre, mint a hagyományos MMOkban. Mások az arányok. (rl skill vs gear)
nekem a mai pvp alatt az az 5000+ WoW-os aréna igencsak megdobta a teljesítményem annak ellenére,hogy a skillek/traitek háromnegyedét még el se olvastam és a geart se állítottam össze rendesen /alap elosztással nyomultam/
tényleg nem vágom miért is borulna aki "úgy mész be PvP-re mint WoW-ban "...explain pls
Necro nagyon jó pl. dual dagger közelharcos kaszt és szitutól függõen ranged AOE support kari. A minionjait nem csípem. Biztos létezik jó minion build is.
asszem' a ranger marad.. :-)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
9 órától mint a múltkoriak.
Mármint holnap reggel 9tõl?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Template "{"code":3010,"product":1008,"module":1,"line":462,"text":""}" not found
amugy, krealj mashol karaktert, es nem csucsidoben transzferelj at. talan mukodik.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
probalj ki egy 3. bongeszot