Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Remélem 1 max 2 nap és ezek mind helyrejönnek.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezt a fellengzõs bunkó stílus pedig megtarthatod magadnak, te ugyanúgy ennek az országnak a gyermeke vagy tudtommal. Amennyiben nem tetszik, hogy mások is játszanak a nemzetedbõl a szerveren, transferelj tovább. Ott majd biztos mindenki leöli a medvéket mielõtt kiszed egy bányát. Micsoda bunkó emberek vannak...medvével a nyakukban próbálják szabotálni azt, hogy te kibányásszál valamit.
Ilyenek ezek a magyarok, követnek téged, hogy tönkretegyék a játékodat. ^^
További flame elkerülése végett: Örülnék ha a személyeskedést megtartanád magadnak, fõleg azért mert semmi alapja nincs. Amennyiben pedig nem tetszik, hogy más játékosok is arra a szerverre mentek amire te, ingyenesen át lehet még transzferelni.
Brisbane Wildlandsnél érdekess/izgalmasabb helyet még nem láttam egy MMO-ban sem, és ez még csak egy lvl20 terület.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
my god.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
van akinél az ie-vel ment nálam pl a chrom ette meg de lehet csak éppen akkor sikerült...
A mohának mindig a déli oldala fás!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
vsync-kel játszál! (ha jól sejtem, most be van kapcsolva, kapcsold ki)
Chrome és IE is.
Tudjam be annak, hogy mindenki most tódult be, vagy nálam a gond?
A medve nem játék.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
engem csak az "zavart", hogy mindig elindultam egy event / POI fele, es allandoan azon kaptam magam, hogy a folyamatos banyaszas es favagas vagy valami mas tortenes miatt sokszor total mas fele keveredtem, mint eredetileg szerettem volna.. 😊
WvW-t probaltam, a var fogalalas nagyon jo moka volt, egyaltalan nem akadt, bar azert tomegek nem voltak (30-40player).
sPVP pontosan micsoda, es hogy lehet bejutni, ezt nem attam semerre?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Together we'll fly someday...
Ezen kívül viszont a játék....hát mit ne mondja magába szippant. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyszerûen abbahagyhatatlan <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Zavaró kicsit az overflow azon hibája, hogy akivel egy guildben és/vagy partyban vagyok néha csak a 3. WP váltás után kerül velem egy "síkra" az üzemen kívüli Trading Post is kicsit zavaró no meg a Guild interface hülyeségeit sem hanyagolnám de a játékélmény miatt egyszerûen nem tudnak zavarni ezek a dolgok egyelõre. (amúgy a Guild interface bug nálam általában megoldódik ha WP-vel helyszínt váltok.)
Ranger lett a main amúgy a szombat délutánt/estét azzal töltöttem, hogy meg kreáltam az összes karaktert és mindegyikkel elkezdtem játszani felváltva és végül is a Ranger lett a befutó vasárnapra.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
pm me itt, a játékban vissza üzenek. Feltéve a céhek nem bugosak még.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
szabin van.<#zavart2>#zavart2>
Here is a summary of common issues we've seen reported:
Error Code 1032: The bug where World transfers results in a long delay, has been resolved. Players who log in will be located in the World that they attempted to transfer from. Players should try again.
Error Code 9: This code results when you are not authorized to play in the Guild Wars 2 3-Day Headstart. Retail codes do not get in--you must access to Headstart, which you obtained by PRE-PURCHASING the game in full. Please contact your retailer to make sure that they've given you a 3-Day Headstart code. For additional assistance, please contact Customer Support: support.guildwars2.com using the Ask a Question tab.
Error Code 1038: This error results when you try to log in with an account that does not have a Guild Wars 2 serial code attached to it. Please apply a Guild Wars 2 serial code to this account. For additional assistance, please contact Customer Support: support.guildwars2.com
For a list of common Error Codes, their meanings, and possible solutions, please look at this page:
This is a list of ongoing issues that we're tracking: http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/8994
* Guild Issues: This includes guild membership rosters not showing correctly, guild leaders not seeing themselves in the guild, issues with receiving guild invitation notifications, etc.
* In-game mail
* Party issues on overflow
* Trading Post
Our team is working as hard as they can to resolve these issues. We appreciate your patience.