63345
  • Terensz
    Szerintem ezt nem feltétlenül látod jól. Ha ez így lenne, akkor a mercenarykat atomatikusan a Vigilbe, a szoknyásokat a Priory-ba, az adventurereket pedig az Order of Whispersbe tenné.
    És annak ellenére, hogy kb level 5-ön a norn-omnak megígérte egy kovács, hogy kapok tőle egy ultrakirály fegyvert, ez sem következett be :P Semmit nem ad a questlánc. Azaz: ezt kapod:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    5 Bag of Loot-ot, amiben a játékban előforduló cuccok közül bármi lehet. Akár egy level 5-ön equipelhető "Rusty long sword", vagy akár a Bolt (omnomnom). GW2 fórumán megy is a sírás-rívás miatta, hogy pár szaros 40-es kék esett. Szerintem nem rossz ajándék. Én mondjuk ehelyett egy professionhoz passzoló, egyedi kinézetű 80-as rare fegyvert adtam volna, + 1 loot bag-et, de így sem rossz.

Szóval a 3 frakció csak 3 questlánc. Semmi jelentősége, hogy acélseggűvel állsz be a szoknyások közé, vagy szoknyással a csavargók közé.
  • sanyiiiii
    Rangerrel használtál quickening zephyrt?
  • Mephike
    Jó a videó! :)
    Jelen pillanatban sPvP-ben szerintem a Thief és a Mesmer a legerősebb. A Warrior, Guardian, Enginer rendben vannak, szerintem ez a három kaszt megfelelő erősségűek, és nem olyan táposak, mint az előző két kaszt. A Necrora egy hangyányi erősítés ráférne, valahogy a karakter a kondijaival nem tud kibontakozni, lévén a jobb játékosoknál tuti van/lesz kondiszedés.
    Az ele egy jó játékos kezében hatékony tud lenni, de sosem fogja a jelenlegi körülmények közepette egy Thieffel felvenni a versenyt. Ha rámegy a sebzésre, akkor az első ütéstől feküdni fog, ha gyúr védelemre, akkor meg nem fog eleget sebezni.
    A Rangerrel játszottam a legtöbbet. A sebzése még akkor is soványságos, ha arra gyúrunk a legjobban. Egy Thief pillanatok alatt szét tudja kapni, ha meglepi. 1v1-ben képes nyerni minden kaszt ellen, kivéve a Mesmert, az esetek jelentős részében ezeket a harcokat bukja. Az 1v1es győzelmekkel az a gond, hogy lassan képes nyerni, mivel folyamatosan ki kell vele kerülni a dmg-eket. A gond abból fakad, ha mozgásképtelenné teszik, az általában a halálát jelenti. Egy szónak is száz a vége egy kevés plusz sebzés jól jönne ennek a kasztnak, természetesen nem azt várom el, hogy a Thieffel vetekedjen sebzéskiosztásban.
  • Susarc
    warrior 2 sec 55k elég?:)
  • Deer
    Én elégedett vagyok a mesmerrel, lehet vele trükközni, csak nem mindig vagyok ügyes. :)
    Gyakran látok VAR "kiterjesztésű" játékosokat a szerveren. Gondolom a Variance magyar klán az.

Más. Az Sg.hu-n semmi cikk nem volt a GW2-ről, de nem értem miért.
  • MaRee
  • Jammal
  • Zomil
    thief, csak spammeld a heartseeker-t :D
  • MaRee
    spvp-hez tudom ajánlani a mesmert, elég jó dmg-et tol, pörgős és jó vele játszani :)
  • TVelvet
    ilyet basszus, nem bírok dönteni. már mióta megvettem a gamet, de folyton váltogatok a classok közül...

Elementalist beteg dmg, de egy idő után boring.
    Necro valahogy nekem túl lassú.
    Ranger nem vagyok kibékülve a dmgel.

Nem tudom. :)

PvP-be melyik classnak van a legnagyobb burst dmg-e? Elementalist?
  • Jockey
    enginel mit hasznalsz spvp es wvw-be? most kezdtem egyet kicsit kaotikus meg
  • Zomil
    akkor másold ki a linket és probáld ugy, sajnos sg nem szereti az imgur-t
  • dave9004
    403
  • Frosty01
    XDDDDD
  • Zomil
    Nem szabad már sokáig tartani ezt az ingyen transfer-t, ugyanis hiába 1napos cd van rajta igy is sokan azt csinálják, h átmennek az ellenfél szerverére kifosztják az összes supplie-t és utána visszamennek 1nap mulva a saját szerverükre.

kép
  • Susarc
    Á NÁJSZ!!!!
  • TDC Geronimo
    "Guild Wars 2 has some camera smoothing built into it. It is generally more intrusive than it needs to be, but it also has a bug with it that makes it feel really bad for people with specific mouse look styles, like mine. This bug, and reducing the amount of smoothing is being actively looked at, but must be done carefully and tested carefully as its impact will effect every single player. Thanks for your patience."
  • Kheled
    Crystal Desertbe nem is lehet eljutni?:S
  • darth devil
    Már csak néha újra kellene indítani a szervereket a bugos skillek miatt. :D
  • Jimbo
    Kimaradt visták, PoI-k, questek, skill pontok hajukurászására egy nagyon hasznos kis oldal:
    http://gw2.mmorpg-life.com/interactive-maps/
  • Me0w
    Mennyi? 35? :)
  • TDC Geronimo
    Dungeonoknál a tokenek account boundok lesznek és több token fog esni

forrás
  • Curtis
    80 után minden egyes szint újabb Skill pontot ad. Ezeket el lehet költeni Mystic itemekre (Legendary craftoláshoz, ostromfegyverek fejlesztéséhez WvW-n...stb)

Bővebb infó
  • Me0w
    Amelyik neked tetszik, nem kell mindig a cookie-cutter buildet keresni.
  • Warrika
    hello

elementálnak melyik fegyver/fegyverek a legjobbak szerintetek? Illetve melyik elementet érdemes jobban kihízni a traith be?
    válaszokat előre is köszönöm
  • Ében
    Minden újabb szint után kapsz egy skill pontot.
  • Forrest Tomee
    80 után miért számol még XP-t?
  • a.carkey
    *megvan
  • a.carkey
    Off:

On.
  • a.carkey
    Mindhárom bandának meg van a maga embere. Szerintem a DPnek nem a warrior az. :)
  • Terensz
    Hali!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 80-as warrimmal a gazdag család/cirkuszos irányba indultam, és a Vigil harcosa lettem. A másik warrival a szegény gyerek/family heirloom vonalat választottam és a Durmand Priory-hoz álltam be. Amikor van az a quest, amikor Kettach meg akarja ölni a királynőt, Scholar Josir a kezembe nyomott egy hókuszpókusz-botot, hogy azzar kapjam szét a 3 elitet és a kb 10 normál mobot :D A testőrséget az első 10 mp-ben megölték, én pedig szaladgálhattam azzal a vacakkal, pedig karddal/baltával 1 perc alatt kinyírtam volna mindet. A botról természetesen nem lehetett váltani. Egy poénnak jó volt, remélem a későbbi instákban harcolhatok majd a saját fegyvereimmel. Durmand Priory vonalon végigtolta valaki? Szét fognak szívatni?
    Egyszer a harmadik storyline-t is végigtolom. Lehet, warriort indítok.
  • Action
    Variance
  • Yossarian
    Whiteside Ridgen játszom, tudtok ajánlani guildet?
  • Susarc
    101% Magic Find gear ftw!:P:)

• dave9004
    Augury Rock (FR és Gunnar's Hold
  • Morpheus_v2
    A greenmangaming.com-on ezzel a kuponnal (GMG20-27J4Z-8NXHO) 44 euróért megtudod venni a digitális változatot.
  • Jockey
    no gondolom a sok deso-s kollega lenyugodottt a rotacio vegett!? kivel vagytok most egy csoportban?
  • Dobronski
    :ASD:A_S:D_AS:D_A:SDAS:DAS
  • Jimbo
    Ajánlanám az "ly" elementálra való szakosodást, így a következőkben helyesen le tudod majd írni a "melyik" szót....
  • 1Darton1
    A faj nem számít, és nem lehet semmilyen elementálra specializálódni.