Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
eléggé vezetett délután
j0nNyKa
szanalmas hogy ezt kell mondanom, de IE-vel nyisd meg a validalos oldalt, azzal mukodik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TVelvet
Skacok, ha megpróbálom validálni az accountom, akkor valamiért kidob egy ilyet:

Template "{"code":3010,"product":1008,"module":1,"line":462,"text":""}" not found
any idea?

Most vettem meg a GW2-t. 😊
TurboX
<#eljen>
s0n1c
Miért feszítenénk keresztre, ízléssel nem lehet vitatkozni, neked nem jött be ennyi. Ha mindenkinek ugyanolyan ízlése lenne elég lenne egy mmo 😊
TurboX
azt akarod hogy keresztre feszítsenek?😄

egyszerûen nem fogott meg a hangulata. karakterek és spellek animációja nem tetszik, letisztultabb pvp-re számítottam, waypointnál nálam rengeteget tölt stb.

ha van lehetõséged egy próbát megér, fõleg mert sokaknak tetszik.

ez nem az én világom volt, ennyi😊
jutalmat kevésbé 😄
de amúgy igen, fõleg az elején tuti h nagy a tömeg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

miért nem jött be? leírnád pár szóban kérlek, ha van idõd? épp a megvételen vacilálok
TurboX
Guild Wars 2 Digital Edition eladó.
Ár: 10.000 HUF

Röviden: másra számítottam, nem jött be a dolog. Persze ez nem a játék hibája..
A többit PM-ben.
j0nNyKa
mert budos a szaja

A necromancert miért nem szeretik annyian?
j0nNyKa
enis egyedul (nem party-ban) fejlodok, de a PvE jellege miatt soha egyetlen eventnel sem leszel egyedul, mindig lesznek melletted masik jatekosok, akikkel megosztod az adott event feladatait / jutalmat

j0nNyKa
na akkor kis bimbi reklam
tehat most 9900 nala a gw2, elerhetosegei pedig:
facebook: https://www.facebook.com/bimbigametime
msn : [email protected]

penge25
Szia pmbe megadnád ennek a bimbinek az elérhetõségét, nem vagyok facebookon 😞

és akkor is ha nincs egyetlen ismerõsõm sem aki játszik vele? 😊Tehát relatíve egyedül kezdenék 😊
hidd el ezzel nem szopsz be!! Én 6 évet WOW-oztam /próbáltam SWTOR-t,RIFT-et/és ez olyan élményt ad amit annó az õsidõkben érzetem WOW-ban! ,de lehet még annál is töbet😛😊

Unknow
Teljesen megéri megvenni... Tudom milyen failre gondolsz, mi is végigjátszottuk ezeket és mindig megszívtuk. Most 100% nem ez a helyzet.
Fúúúú, szerintetek megvegyem a játékot? Tök érdekel, de már félek, annyiszor beszoptam a szarokkal, mint Aion, SWTOR, Diablo3. Ezeket mind megvettem, de 2 hétnél tovább egyik sem jött be.
14esen vagyok, de vannak helyek, ahol alig vannak QD-ben (human kezdo). lehet atmegyek desolation-re, van ott jopofa magyar guild?
Akhi
Nagyon sok ember hétfõn és kedden fog elkezdeni játszani, mint pl én is... szerintem nem lesz kihalt a játék! Amúgy üdv mindenkinek! régen Lineage 2 Akhi néven voltam ismerõs, wowban pedig Donpepe (Arathor serveren) néven.

nekem KELL!!!! egy ilyen Twilight 2 h Kard!!! OOOOO SHIIIIITTTTTT!!!
ui: najó a Sunrise-al is beérem😄

Szerintem egész jó realm (desolation), map-on is csak angol vagy német szövegelést láttam. Már korán reggel is high volt a population.
kihalt? lehet a szervereddel van baj, én desolation-on egyszerûen nem tudok olyan kihalt helyre menni, hogy ne legyen ott más is 😊
World event-eknél százasával vagyunk.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Azt hogy csinálod, magasan felette vagy az átlag lvl-nek?
s0n1c
que? kihalt?
nekem olyan kihaltnak tünik a játék, mi lesz itt késõbb? :/ bár nem is baj, igy is 20-25 fpsem van...
lol...ilyen sem volt még....bejutok karakter választóig majd ott nem tud belépni és ki is dobott....

A mohának mindig a déli oldala fás!

Spvp már nem ad xp-t, csak a wvw.

Torzonborz
"- csak pvp ahol nem kap XP-t a karakter, máshol mindenhol"

wvw-ben jön xp , spvp-ben nem figyeltem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

McHaals
kivágott a game, autopöccseli magát, de ismét errorozik... gondolom akkor kivágott mindenkit.

MadWolf#11626

Chef szakmát nézte valaki? Thief-nek JC+LW van most de nem tudom.
van szeró, csak új build került ki, mindenkit kivágott aki eddig játszott és most mindenki egyszerre zúdult rá a login szerverekre 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

frissítés volt és most egyszerre akar mindenki logolni....

McHaals
keress rá bimbi gametime-ra facebookon, nála lehet ezek szerint megint venni GW2-t

MadWolf#11626

Unknow
Desolationosoktól kérdem...hogy áll a szerveretek WWW-n?
nincs szero? (nem vagyok gépnél)
- eddig ment a játék, egy új build miatt vágott ki
- crafttal nem hiszem, hogy lehet 80 szintet lépni, én csak 20-ról hallottam. Amúgy main karival lehet gyûjtögetni az anyagot, altot meg berakni craft helyre gyártani
- csak pvp ahol nem kap XP-t a karakter, máshol mindenhol

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

clio1616v
remélem 28-ára törlik is az összes karaktert valami ürüggyel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

drop
kezd a f... tele lenni 3 napos elöbb kezdésel ja nem mondták akki elöre vete meg az 3 napig tesztel <#banplz>

Mi az a bimbi? 😄
apaaa...kezdõdik.......

Jabar
Patch notes ilyenkor van vagy az anetnél nem szokás? 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Remélem a Lion Co. javítva!
Jabar
Haza jövök kajából erre nem megy ez a remek játék :/

"Jabar sa bu eeda murishani!"

clio1616v
új build...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Trophy Soulbond-k jók vmire ? vagy el lehet simán adni a kereskedõknek ?
Szia!

Ki az/mi az a Bimbi? Én szeretnék venni G2-t !
s0n1c
még nem megy sajnos
DummyBoy
Ezzel a stílussal nálam sokra nem mész, de legyen igazad ... jó játékot!

Amúgy meg már a Trading Post? Remélem holnapra rendberakják ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

frango
😄DD Jól van nyugi. Semmi baj. Rendben mindenben neked van igazad. Elismerem egy sokkal magasabb rendû értelmiség vagy...Jó játékot!

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200