63345
-
Chris #52062 Na ne, kiket nem látni errefelé... :)
Merre vagy? -
Kalinka #52061 De miért jó a kanadaiaknak, hogy 0 ellenfél ellen játszanak wvw-t?? -
#52060 Elcsépelt szavak, amik természetesen nem igazak ... Háborúban mindent szabad? Mikor? Hol?
Még IRL sem ...
Ez egy játék, ahol az európai szerverek összemérnék erejüket ... És a kanadaiak döntik el ... Lol ...
Nem érdekelnek a nólájferek ... Ha lenne 2000 kocka francia akik egész éjjel fent vannak, akkor káromkodnék magamban és kész ... De nem ez van.
Nem is akarok olyan játékkal játszani, ahol 24/7-es figyelem kell. Volt már rá példa, nyertünk is, de legtöbbet tapasztalatot: SOHA TÖBBET.
Ahol a játék szórakoztató helyet robottá válik, ahol kötelező lesz valami, az azonnal kuka. Öreg vagyok már ehhez. Casual vagyok ... Emlékszem még említették is az Aneték, milyen jó lesz a casualoknak, akiknek 1-2 órájuk van ... nem kell geart farmolni, beugrik WvW-re és szórakozik.
Ezzel szemben a beugrik a 1-2-4 órás sorbanállást jelent, ami kapásból bukta, a WvW-nek pedig a guildtársakkal együtt történő gerillaakciókon kívül SEMMI értelme nem lesz ... És így az egyik legjobb részét bukja el a játék ... -
#52059 Rossz az irany :) Az oroszok epp hogy hamarabb fekszenek, mint mi... De az a +2 (szelsoseges esetben +3) ora lof*sz a kanadai -6/-9 eltereshez kepest. -
#52058 Elnézést, hogy nem olvasom állandóan a fórumot. Lehet háborogni, csúnya szemét kanadaiak, ha esetleg csinálnak valamit ezügyben az min változtat? Akkor az oroszok jönnek majd az időzónájuk és a kockaságuk miatt. De látom nem nagyon játszottatok még olyan mmoval, ahol folyamatosan zajlott a dolog. Ők meglépték ezt annak az érdekében, hogy top1 szerver legyenek, igen szemét dolog, de háborúban és szerelemben mindent szabad. :D -
Chris #52057 Időpocsékolás volt ezt szerintem leírni neki, mivel ezerszer átbeszéltük, csak jól oda akart egyet köpni a szoba közepére.
-
#52056 Az hogy mit szeretnék, azt sajnos nem tűri meg sem a cenzúra, sem a nyomdafesték.
A probléma amit mindenki tudomásul vesz, hogy bizony azon a szerveren nem csak ojrópai emberkék vannak, akik miatt bukik az egész, és a franciák lámasága miatt a 2-3-4-ik szerver gyakorlatilag beszopta az egész WvW-t, teljesen értelmét veszti mindenféle WvW fejlesztés.
Ami miatt viszont mindenki ki van akadva igazám, hogy francia barátaink váltig állítják, hogy a VS azért vezet ennyivel, mert ők proHC WvW alliance valami másik párbetűsmozaikszóból és emiatt aláznak. Sajnos viszont éjszaka annyira elfáradnak, hogy napközben ezt nem igazán tudják bizonyítani ...
Igen, ez 24/7, stb ... Nem zavarna ez a 24/7, ha tényleg ennyi nólájfer lenne ... De sajnos a nagy számok törvénye nem vonatkozik ojrópára, és egész európában nem játszanak annyian éjszaka mint ezen az egy francia szerveren ... Emiatt nincsennek utánozva ... kicsit nehezen hiszem el, hogy az orosz, német, angol és ádör országok által lakott internésönel szervereken nincs éjszakai játékos ... Vagy lehet mind francia ajkú, és VS-re ment? Annak is kicsi az esélye ...
Szóval ez a gond ...
És hogy csak 1 nagy guildet említsek VS-ről:
CaSu -
#52055 Nah, azert valahol jogos a rosszallas azert, mert az europai francia nyelvu szervereken jatszo amerikahoz tartozo kanadaiak az idoeltolodas miatt folyamatos utanpotlast jelentenek a csigazabalok alvas idoszaka alatt. -
#52054 Mégis mit szeretnétek? Hogy éjféltől délig ne legyen wvw? Ez hogy éjszaka átrambózzák, ez a játék része. WvW 0/24ben zajlik. Lehet utánozni őket. Időeltolódással nem fognak tudni mit kezdeni. -
MaRee #52053 Már egyszer belinkeltem, long/shortbowra én ezt találtam a legjobbnak.
-
#52052 Mert csigat csak hajnalban lehet fogni, amig alszik, egyebkent elszalad. Felkel tehat az egyszeri flancia jatekos nagyon koran, megfogja a napi reggelit, majd beloggol es onnantol bajsag van. Ezt eddig is tudtuk, de most mar van ra bizonyitek is. -
#52051 Pontosan ... Ha megnézed, az összes EU szerveren pangás van abban az időszakban, kivétel a VS-en ...
Hihető, hogy egész európában csak a franciáknál élnek nólájferek, és azok pont 1 szerveren vannak ... -
Chris #52050 Na itt a tökéletes bizonyíték a Vizunah Square-es dologra. Náluk a Far Shiverpeakshez képest csúcsidő kezdetén és végén is egyaránt olyan 3-4 óráva kinyúlik annak intervalluma. Sőt majdnem már azt is lehet mondani, hogy mindig vannak sorok náluk, legrosszabb esetben olyan 2 órán keresztül nincsenek.
-
Susarc #52049 Gero and Running! jaja kapod a skill pontokat,de 200 szintet lépni elég hard lvl 80 után:P ezért a profik azt mondják,nézd meg miket fogsz használni és csak arra a pár skillre tegyél ha "gyorsan" akarsz legendary-t:P így spórolhatsz a skillpontokkal:) ,de szerintem lemondok a legendary fegyórol,mert nem emberi az a munka ami kell egyhez:(( nekem arra nincs energiám:(( -
maniac001 #52048 Még mindig várok egy jó ranger bow buildes spvp beszámolót (reward a raklap sör és a thai ikerlányok ofc) :) -
maniac001 #52047 Megfogadom a tanácsodat, lemondok róla. -
#52046 Nem semmi, hogy erről is milyen részletes statokat publikálnak. Más developer ilyen problémákról inkább mélyen hallgatna... Anet <3 -
#52045 Egy tapasztalt játékosnak is olyan 2-3 honap munka a 30pont 0-rol kezdve :) -
Chris #52044 Nem értem miről beszélsz, csak plusz skinek, ahogy a páncélok és fegyverek esetében is.
-
Chris #52043 Volt jónéhány olyan küldetés amivel kapcsolatban azt éreztem, hogy kőfalba ütköztem, és bármilyen felkészülten is vertem bele a fejem, csak nem ment, némelyik még másik 2-3 játékossal sem. Pl. ilyenek voltak a prophecies vagy a factions utolsó küldetései, ezekhez nagy mákkal találtam minőségi segítséget, mikor már majdnem borítottam az asztalt. Egyszerűen ahogy az előbb is mondtam nagyon mélyre kell ásni a játékban, megtanulni, ismerni 200 skillt, használható setupokat, stb. és még úgy sem garantált a siker, de iszonyú sok időt kell belefektetni.
-
Tomyh #52042 Áhh mondjuk semmiért mert nem kezdeném elölről sry:D -
maniac001 #52041 Mennyiért csinálnál nekem 30 HoM pontot egy új GW1 accounton nekem? :) -
Tomyh #52040 Egyedül is megy.Van 7+ Hero akikkel mindent lehet.Proph+Faction meg Henchman-el.Hero-kat lehet gear-elni,skillezni Hench-ek meg az adott missio vagy maphoz kell válogatni.
Utóbbi 1-2 évben nem is voltam guild-ben és úgy húztam a HoM-ot boldogan:) -
#52039 Sorbanállásról kiraktak statot -
#52038 Oh, en aztan bele nem fogok, se a gw1 nincs meg, rangerem sincs, ido minderre meg aztan plane nincs. :)
Ilyenkor mindig a Kelly hosei egyik jelenete jut eszembe, a tabornok es a "tanacsadoi".
- Parancsnokoknak nevezik magukat?
- Erős az ellenállás, uram.
- Ugyan már, Roach! Ma reggel átrepültem a front fölött. És ha akartam volna, rezes bandával, díszszázaddal sétálhattam volna át!
- Mi lesz a szárnyakkal?
- A francba a szárnyakkal! Hányszor mondjam, hogy felejtse el a szárnyakat? Most is egy fél páncélos hadosztály van köztünk és Nancy közt. Benzin nélkül, uraim!
- Kapnak benzint. Éjszakánként szállítják, uram.
- Hogyan?
- Teherautókkal.
- Parancsot adtam a légierőnek, hogy minden hidat röpítsen a levegőbe!
- Röpítik is, uram, de a németek újjáépítik őket éjszaka.
- Akkor nekünk nappal mind fel kell robbantanunk megint. -
maniac001 #52037 És WvW-ben sem lehet használni. -
maniac001 #52036 Igazad van ebben, nincs gameplay hátránya. De aki maximalista, az megnyomja a K betűt és látja hogy hiány van amit nem lehet pótolni sehogy :S -
#52035 De ezek csak skinek, nincs különleges képességük ugyanolyan skillekkel megtalálhato más pet a játékban, ráadásul spvp-ben lehet ezeket is használni, egyedül pve-ben nincsenek benne. -
Nephin #52034 Szerintem kell hozzá segítség néhol, ahogy mondtam, a Propheciesban azon a két helyen biztosan, de ha nagyon ügyes vagy és nagyon türelmes, akkor esetleg megcsinálhatod egyedül is. :D -
#52033 A többi kaszt mit tud azokkal a pontokkal unlockolni? Mert ha éppen semmit, akkor inkább a többi kaszt van hátrányban.
Valamilyen szempontból minden kaszt szív, mert milyen már, hogy nincs ott az az x pont az acsi listában. -
maniac001 #52032 "Sokat elárul, hogy ennek az egésznek a célja az, hogy a több évet GW1-ben lehúzott játékosoknak kedveskedjen vmi aprósággal. "
Ez így szép és jó. De miért csak egy kasztot (ranger) szopatnak ezzel? -
#52031 Ja és az ANET-et is szopatják rendesen a 24/7 www beszólás miatt. Mert ugye ez tök jó rendszer, ha minden játékos 1-2 óra eltéréssel egy időzónában található, de így, hogy valaki reggeli brióst majszolva körbehúzza a komplett www térképet, miközben az eu-s szerverek játékosainak 95%-a alszik, hát ez így közel nevetséges kategória. És nem is kell sok játékos, elég két 30-fő guild más zónából, akiknek gyerekjáték körbenyomni mindent.... -
#52030 Csak azert kerdem, hogy mielott barki belevagna, azert azt sem art tisztazni, hogy egyedul vegigviheto e az egesz folyamat, vagy lesz olyan alkalom, amikorra be kell szervezni par regi jatekost/havert segiteni, hogy ne kelljen ezert "konyorogni" forumokon vagy generalcseten. -
Nephin #52029 A bónuszok között van 2 baromi nehéz a Propheciesben és a többi kampány csak nehezebb... -
Chris #52028 Khmm... Napóloeon azért a "diplomáciában" is nagyon magas szinten állt, lásd pl. az oroszok megtámadása előtti európai viszonyokat... :)
-
#52027 Es megcsinalhato mindez egyedul is, vagy vannak olyan szituaciok, amelyhez nem art 3-4-5-stb emberes group vagy barmi? -
maniac001 #52026 Őszintén szólva elég pofátlanságnak tartom, hogy az összes kaszt közül egyedül a rangereket büntetik ezzel a HoM dologgal. Bármilyen másik kaszt mindent megszerezhet a GW1 nélkül, de a ranger nem kap meg 4 petet. Ez elég szar húzás volt. Vagy akkor tegyék bele a GW2-be gem-ért megvehető formában, vagy csak olyan cuccok legyenek HoM függők ami nem ilyesmi hogy pet. Legyen különleges armor skin (ami van is ha jól tudom) vagy mit tudom én mi, de ne olyan ami egy maxok karinál hiányként mutatkozik. Nem lehet meg minden petem mert nem volt GW1-em. Hát szeretkezzék meg akkor. -
#52025 Nem reménykedek benne, hogy lekerülünk az top 3-ból valaha, így szerencsére akár még hónapokig szopóágon leszünk a az éjszakai zerg zombi hadsereget kitermelő Vizunah Square [FR] miatt.
Hivatalos fórumot olvasva, francia gyerek beszól, nálunk senki sem zergel éjszaka, erre küldtek neki egy képet ahol kb 6000 francia ostromolja a tök üres várat.
A Desolation-ös arcoknak is kezd elege lenni (értelmetlen a www pontozás miattuk, értelmet a várakat upgradelni, mert üresen betolják minden este, minden reggel cirka 0-ról indulnak ők is, ahogy a mi szerverünk is az éjszakai francia zerg miatt, stb...), egy leader már bejelentette, hogy ők bizony a komplett guild-el költöznek, ha megint a Vizunah Square [FR]-t kapják ellenfélnek. Inkább kínlódnak valami láma szerveren, még az is jobb, mint a jelenlegi helyzet. -
Chris #52024 Eye of the North nélkül egyáltalán nincs mégcsak HoM-od sem, mindegyik kell.
-
#52023 Próbálkozz a Variance guild-el, ők vannak vagy 500-an, ott biztos nincs gond az aktivitással.