63345
-
#52182 Huppsz, megnéztem gyorsan egy kínai oldalon és nem bírtam elolvasni, mit írnak erről :P -
#52181 Szerintem egy bug-ra sosem azok az emberek fognak megoldást hozni, akik nem szembesültek vele :-)
Ülj le, egyes. -
#52180 l2p issue :y -
Shaenis #52179 Érdekes, én nem tapasztaltam ilyen hibát. 400-as armorsmith vagyok, csináltam már rengeteg sárgát, és néhány narancsot is, mindegyik "soulbond on use" volt és gond nélkül bement TP-be -
#52178 2 goldom ment a levesbe...
Akartam egy kis pénzt csinálni pár 80-as sárga armorral.
Ráköltöttem 2 goldot a nyersanyagra, legyártom, begemelem, raknám be AH-ba, nincs a listán egyik sem... Megnézem: soulbound. Miért? Equipelném: "biztos, hogy equipeled? Akkor soulboundos lesz?"
Shhh... hiányzik a havidéjért cserébe a support :-/ Melyik játékban is volt olyan? ;-) -
Shaenis #52177 a nevek globálisak, nem lehet ugyanaz másik szerveren, beleértve EU és US szervereket is. Ha egy nevet lefoglaltál, az a tiéd, költözhetsz vele bárhova -
Psychedelic #52176 A karakter nevek, szerverenként vannak, vagy egyben az egész? Kiváncsi lennék, ha szervert váltok, és valaki a másikon kreál egy olyan nevü karaktert mint amit vinnék, akkor esetleg tudok e uj nevet megadni vagy valami. -
#52175 mer'núbvagy -
#52174 Üdv, eladnám gw2 akkountomat digitális vásárlás tehát nincs doboz, lemez stb, 80-as engineer és 4 kis karakterrel, sok craft nyersanyaggal, ára 10e ft. [email protected] -
#52173 Pedig hidd el, hogy megvan ugyan ez az előnyük wvwben is. Hirtelen megjelenik 1-2 thief a semmiből gyorsan ledarálják, jobb esetben csak a dolyakot amit te védenél, rosszabb esetben a fél partyt... akiket persze stealthben ki is végeznek még véletlenül se legyen esélyed ellenállni. Aztán nagy lelkesen, széles vigyorral az arcukon elpattognak a naplementébe. -
Chris #52172 Na igen, ez az az ominózus eset, amit én is írtam. :D
-
#52171 Nekem este már sok volt, a franciákat kikerülve átúsztam a vízen, akkor a németek k***tak ****be, aztán visszafele meg a franciák, 5 menet után feladtam. -
Chris #52170 Tudom, ott voltam, csak éppen sorban álltam. A non plus ultra viszont a nyugati vár külső déli kapujának lerombolása volt még vmikor délután amikor épp nem voltál. A falakon a védő franciák, akik javítgatják a kaput, a falak túloldalán meg már az északról a másik ledöntött kapun át érkező németek ütöttek egyaránt minket...
-
Chris #52169 Pont ott nem jön ki annyira a thief előnye, mivel viszonylag ritka az arányos harc thief ellenében, viszont elég csak egy rossz lépés egyedül és akár kettőnél több lvl2-es engineer is földbe döngölhet. Itt szerintem spvp tapasztalatok alapján írták és én is úgy reagáltam.
-
#52168 Én akkor kaptam agyfaszt amikor a franciák az általunk lerombolt falat meg kaput javították amíg a németek felettük a falakon álltak és minket kergettek kifelé. :D -
#52167 Beindult a költözés a shiverpeaks-ről a francia zerg miatt, ha sokan követik, talán lecsúszunk 4.-nek jövőhéten, istenem de jó lenne. Egyébként a héten még nagyobb szopó lesz, mert a franciákon kívül a németek is minket ütnek, mert azoknak is annyi esze van, mint egy marék lepkének. Tegnap már majdnem agyfaszt kaptam este, mikor egyik oldalról egy tonna francia ütött minket, másik oldalról fele annyi német, mi meg két tűz között rohangáltunk, mint az idióták. Kb 5 értelmetlen halál után duzzogva elmentem aludni.... -
Chris #52166 Kicsit sem szembeötlő, hogy 180 pont a különbség az 1. és a 2., és a 2. és 5. között is.
Ráadásul úgy, hogy Desolation mögött van kb. a törés ahogy nézem, ott kezdődnek a high popos szerverek, tehát egyelőre az első 4 főleg egymás ellen fog küzdeni... talán "szerencsénk" lesz, lecsúszunk a 4. helyre és lesz párszor 1-1 hetes pihink a Vizunah nélkül.
-
#52165 Ha +30 órát eltöltesz www-n majd zavarni fognak téged is a thief-ek, főleg amikor tonnaszámra pereg az ezüst javításra... -
Chris #52164 Eleinte én is így voltam a thiefekkel, de kezdem azt érezni, hogy korántsem olyan katasztrofálisan erősek. 90%-uk heartseeker spammer, amiket az elején el kell dodgeolni, majd 3-4 után már nulla initiative-val semmit nem tudnak csinálni, innentől kezdve meg iszonyú puhák. Nekróval blindness, death shroud, fearrel, aoe snarrel nem problémás, stealth közben meg ugyanúgy megeszik a conditionok, warriorral shield stance, block, knockdown, stun, használatával simán hozhatók, stealth közben meg vaktában hadonászás kétkezes karddal simán kettécsapja őket. Más profokkal nem próbáltam, de vhogy mindig olyan érzésem volt, hogy még a clothos profoknál is gyorsabban mennek le.
Ahogy eddig tapasztaltam az igazi probléma a megölhetetlen, cc-király, tömeggyilkos guardian, csak gondolom nem olyan szembeötlő, mert közel sincs annyi, mint thiefekből.
-
#52163 A friss szerver pontszámok www-n:
European World Rankings
2069.042 Vizunah Square
1887.461 Far Shiverpeaks
1857.285 Riverside
1803.094 Desolation
1707.199 Augury Rock
1680.556 Gunnar’s Hold
1670.173 Kodash
1668.358 Elona Reach
1662.043 Seafarer’s Rest
1650.788 Arborstone
1626.018 Aurora Glade
1614.4 Blacktide
1607.425 Baruch Bay
1566.744 Gandara
1529.983 Fort Ranik
1513.503 Abaddon’s Mouth
1407.568 Jade Sea
1401.746 Vabbi
1397.668 Underworld
1352.392 Ring of Fire
1304.772 Whiteside Ridge
1259.18 Piken Square
1202.514 Drakkar Lake
1179.949 Miller’s Sound
1053.109 Ruins of Surmia
977.219 Dzagonur
857.945 Fissure of Woe -
Tomyh #52162 Hát még szép,hogy megkapja.Azért annyira ne könnyítsék már,hogy AoE-t se kelljen kerülni:))
-
Shaenis #52161 ha jó helyre megy az aoe, akkor megsebzi és kiüti a stealthből is -
#52160 The Expendable Horde guild aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig emeljük, így most aki egyedül érzi magát és szeretne magának egy félig retardált gonosz halottakból álló társaságot, az próbálkozhat. Az elvárásokat nem véletlenül tettem ki, próbaidő aktivitástól függően 1-3 hét.
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában. Link
Szerver - Far Shiverpeaks - Tagság: 31
Horda Történelem: LINK
Elvárások:
- 18+ életkor kábé
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés
Ha valaki nem képes, vagy nem tud a csapattal együtt mozogni, egy adott feladatért küzdeni, akkor ne legyen tag, nem gyűjtőklán vagyunk. Instant PVE bajnokokra, TS-re nem feljárókra, együtt dolgozni képtelen arcokra nincs szükség. Ezzel kb össze is foglaltam a lényeget.
-
kalif #52159 A norn faji elit képességei a különböző formákba váltás pontosan mit csinál ? Pl. leopárd, medve alak stb. ? vhol van erről leírás ? köszönöm -
#52158 kérdés: ha stealthbe megy valami/valaki, és aoezek arra a területre ahol elment, megkapja a témát? -
kalif #52157 WvWvW-n azért gondolom már nem annyira táp. Mass pvp nem az ő asztala, vagy mégis ? -
Tomyh #52156 Unbalanced az egész így.Még mi versengünk pvp-n ott szenvedünk hosszú percekig és közben odatéved a Thief és leszed mindenkit mint tegnap előfordult komolyan ott Noob-ozták mert ez az állat kitett mindannyiunkat:))
Na az ilyet hagyjuk,lvl3-as assa-val tolok 200 pontot sPvP-n tudom felszintez de nekem így,hogy közöm nem volt Thief-hez bemegyek sPvP-re ilyen pontot összehozni??:)) -
Jammal #52155 Hát igen, stealel felrakja magára a swiftnesst és shortbowal elteleportálgat, de ha ez nem elég akkor ott van a sok stealth, még a healjén is... -
#52154 Kb semennyire, mert a menekülésre is van bőven skillje. 1000 alkalommal kergettünk thief-et 4-5-en, de lehetetlen elkapni, ha ügyesebb a játékos, mivel a többi kasztnak nincs ilyen mértékű gyorsítása...ugrálása, vagy mi a fenéje... -
#52153 és ha te kapod el milyen gyorsan végzel vele? -
Jammal #52152 Túl sok figyelmet szentelt az arenanet a thiefnek és több használható buildje van mint másik 2 classnak összesen, bár mindegyik csak a dual skill spammolásáról szól kb. Roppant idegesítő, hogy a heartseeker, a pistol whip, backstab mind túl nagy sebzéssel rendelkeznek és ezek mellé rendelkezik quicknessel is, hogy 3at beléd tudjon verni 1 sec alatt. De ami most kiveri a biztosítékot nálam legjobban az a folyamatos stealthes build és közben stealthben olyan gyorsan regenel az egyik trait miatt, hogy embertelen és emellé sebzést is oszt csak épp látni nem lehet hol van... Azért tanulhattak volna valamit a nagy testvértől, vagy bármi más játéktól stealthes assasin készítése terén. -
#52151 Én csak azért nem kezdtem thiefet az elején (Amellett, hogy valami support professiont szerettem volna WvW-re első karakternek ...), mert akkor tuti a halálba nerfelték volna egy hét alatt :) -
Tomyh #52150 Mikor lett ez ilyen?Bétán meg régebben nem volt ez ilyen táp-.-
Viszont ezzel a Thief-el húzom tovább pvp-t nem vacakolok Guard-al,minek??:DD -
Tomyh #52149 Aaa tényleg elszálltak thief terén a fejlesztők.
Na hagyjuk már már ezt,hogy még Guard-al spamolom healt meg foglalok és amennyit csak tudok ölök vele és fele pontot nem szerzek így mint Thief-el lol.
Nevetséges,hogy kipróbáltam Thief-t és végigmegyek mindenkin pár skillel egy alap build-el:DD
Szerzek 1 napos karakterrel 3×annyi pontot mint a Guardal omg -
#52148 Szerintem az, amelyik +5-öt ad az erőre. -
Negritis #52147 mondjuk az h malchors leap/bayt fallahin skill challanget nem tudják megjavítani kritikán aluli -
Negritis #52146 én norn vagyok és wvw-pve részen meg vagyok vele elégedve
pvp-t még nem toltam -
kalif #52145 Thief-nek milyen fajt javasoltok ? Melyik a legjobb faji skill hozzá ? -
#52144 Szerintem balanszos. Annak ellenére, hogy szétkaptak. De nem azért, mert gyenge a warry, hanem mert béna vagyok pvp-ben :P És kell nekem beszaladni 3 player közé egyedül. Ha valamiben nincs balansz, az a racialok. Norn-okén jókat lehet röhögni. Call Owl vs. Prayer to Lyssa pl.
Szóval ha valaki jól tolja warrival, biztos, hogy countereli a mesmert vagy thiefet. Csak nem feltétlenül 4 signettel kell bemenni pvp-zni. -
#52143 A Thief jelenleg javításra szorul, mert nevetséges szintre felhúzták. Jelenleg 12+ véristván kaszt lett, láthatatlansággal és 2 seces öléssel.