Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Hát nem tudom elég érdekes ez a bimbi irta van account, meg paypallal kell fizetni de ennyi, nem hajlando mar 2 napja irni,hogy akor hova mit merre meddig utaljak, ugyhogy en csalodtam benne eleg lassu a reakcioideje, marad a bolt.

WvW szempontból nem feltételen ciki az overflow, beteleportálsz az egyik városba, ott nem leszel overflow-ban és már mehetsz is be a WvW-be.
Melyik szerveren vagytok?

Ez a Bimbi GamerTime nem atverés,lehúzás? Vásárolt tõle valaki preordert?
TDC Geronimo
Overflow nekünk ma egész nap mûködött. Join in gombbal simán átrakott minket egy helyre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
Trading post fájdalmas pont nekem is, de inkább overflow, mint 1ora sorbanállás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

XenHai
g2play.net Guild Wars 2 Digital Download NO BETA Pre-Order e-mail is kaptam ,hogy regeltem a bw3 as accountomra .
DummyBoy
Jó a játék nagyon, éjjel nappal mindenhol eventek, de azért ne feletkezzünk meg pár apróságról:

- Owerflow szerver ... Az elmúlt 3 napban már 2-szer is voltam saját szerveren 😞 Állandóan owerflow-n vagyok, ami PVE szempontból csak akkor gáz ha a többiekkel szeretnék menni, viszont WvW szempontból ciki ...

- Trading post ... Nem kell kommentálni a hiányát ... (Szerk: fõleg mivel én a pechesebb szériához tartozom, leatherworker engineerként puskán - pisztolyon és médium armoron kívül MINDEn esik mint a hó ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lagg -zik a game. Másnak is?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Igazi pre-order? Az van ráírva a dobozára is?
Ha holnap sem enged be reggel 9 után, akkor szerintem írj a supportnak!
Hivatalos helyen vetted?
XenHai
Pre orderem van de nem enged loginolni ezt írja ,hogy nincs hozzá férésem ...
Lv22 -es vagyok, lassan Lv23.
Az összes város 100% -ra felfedezve.
Asura, human kezdõ 100% -re felfedezve.
Most kezdem a char kezdõt.

Nagyon jó lett a game, igaz egyedül vagyok mint az ujjam, nem vagyok guild -ban, de nincs olyan terület ahol ne lenne még pár player még.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ahhoz képest hogy ma nem 1-2db pre-orderes lépett be a játékba, ma nem igen volt probléma. Ti hogy látjátok? Lag, login probléma, ilyesmi?
hogyan lehet armorsmithing recipe-ket szerezni?

Néha jönnek új lehetõségek amiket lehet csinálni, de még mindig pirosan, vagyis nincs elég szinten az armorsmithingem.

Amiket ott a kovácsnál lehet kapni, azokból a legalacsonyabb szintüekhez is 125 armorsmithing kell.

Lehet vhol máshol is venni, vagy vhogyan szerezni?
Omlás
Á mire az összes zónát 100% ra abszolválja az ember addigra elkészül a kieg 😄 jópárszor tértem vissza kezdõ területre csak úgy bóklászni vagy alapanyag után körbenézni és még az X-edik alkalomra is futottam bele addig nem látott dologba azért ez a nem mindegy 😄 Persze vannak ismétlõdõ dolgok is de engem special egyáltalán nem zavar amíg jó móka 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nálam, a human zónában volt egy break point, amikor beállt a szintezés. A chaten javasolták, hogy emiatt át kell menni máshova. Pusztán a mászkálással léptem egy szintet, mire találtam egy kúl helyet a portállal. De nincs kedvem vissza menni. 😊
Ez a legjobb ebben a játékban! Rengeteg rejtett, izgalmas dolog van benne.
Ha majd felfedezünk mindent, akkor megint remeghetünk az újabb területekért a kiegészítõkben. 😄
Omlás
Nincs is értelme gyorsan haladni a zónákból zónákba pont azzal lehet megölni a hangulatát a játéknak persze mindenkinek szíve joga 😊 én jobb szeretem az utolsó zugot is felderíteni mert hátha pont ott lesz valami láda vagy akármi finomság 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Egész pontosan.

Black Lion hiánya viszont nagyon bosszantó már.
Sáska
szerintem ugy ertette (legalabbis en igy ertelmeztem), hogy nem lehet gyorsan egyik zonabol a masikba haladni, vagy ugy altalaban azonos zonan belul egyik szivtol a masikig, mert mindig tortenik valami: egy banya, egy kivagni valo fa, egy elkiserendo NPC, vagy eppen valami event.
Nekem is pont ez volt az erzesem, hogy mar mentem volna a kovetkezo zonaba, hogy azt is felfedezzem, de a jatek mindig magaval ragadt valahova mashova (ami egyebkent teljesen pozitiv).

Unknow
Hm..én 28as vagyok és 1-28ig pontosan ugyan annyi idõ volt eddig minden szint. Ok..talán egyesrõl a kettes szintre volt rövidebb.
- 20-as szinten azért belassul picit a fejlõdés
- ha már most tele van néhány szerver mi lesz itt holnaptól? Nincs hivatalos adatom, de a 'normál' vásárlók általában többen szoktak lenni mint akik elõvásárolták

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

...és általában olyasmibe botlik bele az ember, amibõl XP-t kap. Ha egy szúnyogot agyoncsapsz azzal is egy eventet indíthat be az óvatlan vándor aztán mire kettõt pislant, már a nyakán vannak a medvék, meg a többi játékos és egyszercsak felugrik egy medál, hogy megcsináltál valamit, amihez kábé annyi közöd volt az elmúlt 2 percben, hogy a kardod nekikoccant egy fa törzsének<#idiota>. Mire elérnél egy kiszemelt helyre már félig feltöltötted az XP bar-odat.
Szóval ez a "nem lehet haladni" dolog szerintem sántít picit<#hehe>

Áh bazeg. Nagyon nagy a map, nem lehet haladni, mert mindig bele botlik valamibe az ember.
penge25
Mennyi volt HoN játékos van itt 😊

Én validationt továbbra se tudom megcsinálni.

Engineer lettem és mondhatni elég nehéz 😄 sokat kell váltani és sok mindent kell ismerni, de elég hangulatos class. bár ma még csak én voltam az egyetlen engineer , pedig sok emberrel találkoztam, úgy látom nem egy közkedvelt prof.

XenHai
Nektek mennyi idõ múlva aktiválódott be az account ? Be írtam a serialt de nem óhajt be engedni !
pre order kulcsom van !
McHaals
10. szint körül van az enyém, de elég jó

MadWolf#11626

Szerintem az egyik legnehezebb class. De eléggé változatos és erõs is.
Így, hogy már javában megy a játék, elementalist milyen ? nem túl papír ? védekezése milyen ?mennyire ütik le gyorsan a mobok, illetve pvp-ben ? Távol lehet tartani jól az ellent ? Köszi!
Azt hogy a Home szervereden nem volt hely amikor beléptél így egy Overflow szerverre kerültél és amikor van éppen hely a Home szervereden akkor felugrik az a kis ablak hogy átszeretnél-e menni vagy maradsz az Overflow-n.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Néha megjelenik egy felirat+ egy töltõ csík. Divinty reach is ready-travel? Ez mi lehet?
penge25
Butaságot ne írjál 😊

Jó, de HD6650 jóval gyengébb 😞
Prody
Három hónap múlva, mint minden mai mmo, egy behalt f2p lesz 😄

Simán... nekem i3,4 giga ram és egy HD 7670 van a laptopomban az árnyékok vannak low-on és vsync off így 25-40 FPS megvan szinte mindenhol... nagyobb WvWvW csatában lejjebb esik de nagyon jól megy a laptopon

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Bankban az accountwide menupontot nem talalom - tudna valaki segiteni?

MrStokes
Preorderesek kozul volt esetleg valaki, akinek a seriral key regisztraciojat kovetoen nem engedte be a jatek?

Ismerosom ezzel szenved, miutan megprobal belogolni, azt irja ki a jatek, hogy egy olyan account-tal probalt belogolni, amire nem lett regelve a GW2.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nincs valakinek 2 db preorder kulccsa? Megvenném 1000 Ft körül ezt a próba verziós megoldást
Ja és Leatherworking-hoz sok olyasmit találok amit szét KELL szednem ha fejlõdni akarok pedig még el is adható lenne. Habár semmi nem kötelezõ😊
Kipróbálom Chef-et is és amelyik jobban bejön az marad😊
Chef nagyon állat, olyan buffokat tud...
Na ezt nem tudtam, hogy drága a váltás. Jeweler-t megtartanám de Leatherworking és Chef-en problémázok.
De belátható idõn belül szerintem nem akarsz majd váltani, nem csak a váltás költsége miatt, hanem fõleg azért, mert iszonyat sok material kell a fejlesztéshez.

j0nNyKa
free to play lesz 2 hónapon belül.
oh wait.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen, de elég sok pénzt kérnek a váltásért...
antgecc
Így van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Igen, így van.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W