Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Owerflow szerver ... Az elmúlt 3 napban már 2-szer is voltam saját szerveren 😞 Állandóan owerflow-n vagyok, ami PVE szempontból csak akkor gáz ha a többiekkel szeretnék menni, viszont WvW szempontból ciki ...
- Trading post ... Nem kell kommentálni a hiányát ... (Szerk: fõleg mivel én a pechesebb szériához tartozom, leatherworker engineerként puskán - pisztolyon és médium armoron kívül MINDEn esik mint a hó ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha holnap sem enged be reggel 9 után, akkor szerintem írj a supportnak!
Hivatalos helyen vetted?
Az összes város 100% -ra felfedezve.
Asura, human kezdõ 100% -re felfedezve.
Most kezdem a char kezdõt.
Nagyon jó lett a game, igaz egyedül vagyok mint az ujjam, nem vagyok guild -ban, de nincs olyan terület ahol ne lenne még pár player még.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Néha jönnek új lehetõségek amiket lehet csinálni, de még mindig pirosan, vagyis nincs elég szinten az armorsmithingem.
Amiket ott a kovácsnál lehet kapni, azokból a legalacsonyabb szintüekhez is 125 armorsmithing kell.
Lehet vhol máshol is venni, vagy vhogyan szerezni?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ha majd felfedezünk mindent, akkor megint remeghetünk az újabb területekért a kiegészítõkben. 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Black Lion hiánya viszont nagyon bosszantó már.
Nekem is pont ez volt az erzesem, hogy mar mentem volna a kovetkezo zonaba, hogy azt is felfedezzem, de a jatek mindig magaval ragadt valahova mashova (ami egyebkent teljesen pozitiv).
- ha már most tele van néhány szerver mi lesz itt holnaptól? Nincs hivatalos adatom, de a 'normál' vásárlók általában többen szoktak lenni mint akik elõvásárolták
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szóval ez a "nem lehet haladni" dolog szerintem sántít picit<#hehe>#hehe>
Engineer lettem és mondhatni elég nehéz 😄 sokat kell váltani és sok mindent kell ismerni, de elég hangulatos class. bár ma még csak én voltam az egyetlen engineer , pedig sok emberrel találkoztam, úgy látom nem egy közkedvelt prof.
pre order kulcsom van !
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Ismerosom ezzel szenved, miutan megprobal belogolni, azt irja ki a jatek, hogy egy olyan account-tal probalt belogolni, amire nem lett regelve a GW2.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kipróbálom Chef-et is és amelyik jobban bejön az marad😊
oh wait.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W