Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Redditesek küldtek Anetnek több száz süteményt 😄

Mike meg is köszönte nekik redditen

"We just received the cupcakes you sent. What an amazing gesture!
Your timing is perfect. This is a huge boost for everyone here, coming at a time when we're all working around the clock, excited but exhausted in the middle of this launch.
We have the greatest fans in the world. We love you guys!
~ MO
http://i.imgur.com/Kd9RU.jpg"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jelenleg itt tartok:

http://www.kephost.com/images4/2012/8/28/oqxghc20ofktg7tn7d0j.jpg

Mielött azzal jöttök,hogy kocka vok,de szerintem más is játszott ennyi idöt három nap alatt, 7 óra alvás mellett.

Unknow
Én pl már írtam, hogy kb fél évet látok a jelenlegi contentben.

PvP-re tökéletes.
PvE tartalom néhol olyan a világban mint a WoWban a raid.

Összeségében ez a játék egy casual cucc. Itt megkapják az emberek azt amíg fejlõdnek amit a WoWban a raideknél. Csupán csak kevesebb erõfeszítés. Ez a játék azoknak nem fog tetszeni akiknek a content abból áll,hogy:

-Jobb statokat akarnak több idõ belefeccölésével.
-Ownolni akarnak több idõ belefeccölésével.

Szerintem így a második napon érthetõ ,hogy mire gondolt az Arenanet mikor azt mondta,hogy az egész játék end game. Azok akik most rusholják a karaktereket 80ig, igazából olyanok mint akik gyorsan kipörgetik a raideket a WoWban.

----
Summa summarum...a játék nem a fiatalabb korosztálynak készült. Ez inkább azoknak az embereknek van akik szimplán játszani akarnak a haverokkal és nem azoknak akik azt akarják kihangsúlyozni,hogy "én már full tier 22ben vagyok"!

Továbbá, inkább legyenek ezek a bugok akár véglegesen is a játékban mintsem Zhaitan után hírtelen megjelenjenek pl Cuki-muki Pandák.
Van 80lvl-es magyar?😄

Minek itt oltani a népet? Én tudom, hogy max. fél év múlva biztosan megunom bármilyen jó játék legyen. Akinek nem jön be annak van választék, lehet ott azokban a másik topikokban érdemben kérdés - feleletet játszani, de te az emóciókat feszegeted.
TDC Geronimo
Nekünk se felhõtlen. Communitys dolgokhoz társuló bugok halál idegesítõek már. Guild/overflow party bug. Most az az új, amikor elmegyünk egymástól 30 méterre és még a térképrõl is eltûnik a csapattárs és aztán lehet keresgélni egymást...

Hát kíváncsi leszek arra, hogy akik most vért hugyoznak mert olyan frankó a játék azok két hónap múlva még itt lesznek e a topicban, esetleg játszanak e majd még a játékkal. SWTOR-el ugyanez volt amikor volt a béta meg a launch. Gondolom majd az end game content eldönt mindent.

Hát , jó pár mmoval játszottam, nekem pve unalmas és semmi újat nem ad, se az spvp se a dungeonok,de nem is bánom, a pvp engem kárpótol, taktikus és jól balanceolt legalábbis eddigi tapasztalatok alapján, és sok lehetõséget látok benne, tényleg szabadon lehet állítani a karaktert ami nagyon tetszik.

Ami pve mellett szól talán ,hogy ami a sok másik játékban különlegességnek van szánva az már itt mind megtalálható össze csipegetve és mindenre van lehetõség , de aki már találkozott ezekkel más mmokban annak ezek nem okoznak már nagy örömet ahogy nekem sem.

Továbbra is jó játéknak tartom, de korántsem nagy és korszak alkotó játék, szerintem nem is lesz már nagyon korszak alkotó játék mmoban, mert mivel lehetne még sok újat felmutatni ami másban még nem volt? Szerintem már semmivel. A nagy blizzard készíti a Titan nevû új MMO ját az is rommá lesz Hypeolva de ott se lesz semmi új...

Bugokról: Teljesen korrektnek találom a játékot egyedül a validation bug ami zavar eddig meg az áruház de ezeket leszámítva más komolyabbal nem találkoztam.

Nem akarok megbántani senkit meg flamelni se, csupán nekem nem felhõtlen a játék, de továbbra is mondom nem bántam meg ,hogy megvettem és fogok vele még sokat játszani csak épp a pve kifog maradni.

McHaals
nemtom vót-e már, de GW2 complete guide (angol)

MadWolf#11626

Unknow
Érdekes lenne egy olyan játékot temetni ,ami jelenleg a legjobb mmo a piacon, még a hibáival együtt is 😄

Én játszottam pár éve WoW-val és raideltem elég sokat...de ha visszakéne mennem játszani vele... Nem hiszem, hogy ezekután sikerülne mert a harcrendszert nem tudnám elviselni, a quest rendszer idegesítõen körülményes lenne és stb.
Hmm..

Hogy lehet GM-et keríteni?
Nem láttam in game supportot csak bugfelírást.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

j0nNyKa
ja hát mi ott vagyunk, igen

Igen az megvan, de engem az érdekelne, hogy TI hol játszotok. Ha jól emlékszem, néhány napja/hete még arról is szó volt, hogy Far Shiverpeaksre mentek, azóta nem voltam.

Igazából így Ascalon Catacombs után olyan érzésem van, mintha a dungeon egy ilyen AI-által irányított pvp dolog lenne. Iszonyat jó ízt és taktikai lehetõségeket visz bele a tank és healer nélküliség, hogy mindenkinek oda kell figyelnie a mozgására, jól idõzíteni a selfhealeket, downed statebõl összekaparni a társakat, stb. A onehitelõs csapdákról meg már nem is beszélve...
Egyszerûen ez a rendszer sokkal több lehetõséget rejt magában, mint a klasszikus tank/healer/dps-es.

Bétákban részt vettem, 30as HoM szintén várja már, hogy belépjek, tehát teljesen kezdõ sem vagyok.<#vigyor3>

j0nNyKa
banner - szavazás szerverrõl
eszerint whiteside-on van sok magyar

Ne haragudjatok a repostért, de melyik szerveren játszotok? Én csak holnap kezdem a játékot, melyben egy guild sokat segítene 😊 Thief/Mesmer/Guardian/Ranger leszek.<#vigyor>

Szombat reggel megcsináltam a guildet, délutánra már full bebugoltam 😞 Azóta sem jó, Runningnak kell mindent építenie :y

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
ja most olvastam vissza, hogy pl. a dungeon-ök szarok, mert nem olyanok mint a wowban
oké, akkor visszavonom, kurvaszarul éreztem magam az ascalon runon
oh wait! <#idiota>
(tag, aki lehordta a dungeon-öket: legyél szives elmenni egybe. köszi.)

TDC Geronimo
Ugyanolyan baromság, mint 10-15 óra játék után lehordani. Én elhiszem, hogy nem tetszhet minden mindenkinek, de erre azt mondani, hogy lapos az kicsit erõs

j0nNyKa
sapi dungeon fõbossból esett, epic:

Fanboyalert! Nem létezik, hogy valakinek ne jöjjön be a dolog hiszen a játék tökéletes, csodálatos és ha valaki mást állít az hazudik és játsszon mással!

TDC Geronimo
Miket beszélsz, hiszen unalmas, lapos ahogy azt írták itt elõtte <#idiota>

TDC Geronimo
thaddeusznak mond meg, hogy representálja a guildet a guild panelen <#banplz>

j0nNyKa
rövid élménybeszámoló következik az elsõ dungeon élményrõl:
KURVANAGY !!!!!!!
rövid beszámoló vége.

antgecc
Nem találom... le lehet vmi módon venni minimumra a spell effecteket? Zavar ez a csilli-villi, de nem találom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
az ilyen "6/10" meg hasonló dolgok minden csak nem vélemény...szerintem

Egér érzékenységet lehet állítani valahogy?

j0nNyKa
dungeon team vége 😊

TDC Geronimo
<#eljen>

Akiknek meg ez a PvE unalmas az nem tudom, hogy élvezi a többi questelõs fost, mert ezek után én vissza nem tudnék szokni ahhoz...

Győri Devi
mi meg 5 embert nem bírunk berakni egy instába sõt még 2t sem...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

A jatekot a pvp miatt vettem meg de meg nem tudtam eljutni odaig, hogy szemelyesen is kiprobaljam, annyira lekotott eddig a vilag felfedezese. Laggal meg nem talalkoztam, toltesi ido az en turesi hataromon belul van, az aukcios haz hianya viszont mostmar rendesen zavar. Nekem fentartasaim voltak a healer karakterek hianya miatt - azok szoktak lenni a kedvenceim - de mostmar hogy kezdek raerezni a karakterre amit kezdtem ezek is elmultak. Szoval ugy kezdtem neki elbohockodok a pvevel es jokat pvpzek, de egyenlore tanulom a karaktert es emelett a vilag teljesen elvarazsolt.

ssd-vel nalam a betoltesi ido minimalis, meg a varosokban is.
Running
A játék 28.-ám jelenik meg, akik már most temetik, azok nem ezen a bolygón élnek, hanem meseországban. Persze vannak hibák, lagok (kb 1x találkoztam ilyennel), tömeg, mivel a szerver konkrétan tele van, de kb ennyi. Vannak funkciók is amik nem mûködnek, vagy javítás alatt állnak, de biztos vagyok benne, hogy napok, 1-2 két és kijavítják ezeket.
Ezen kívül a játék minden téren, pve, pvp, www elõremutató, látványos, ötletes, és új.

Akinek ez kevés, az tényleg keressen más szórakozást magának...

j0nNyKa
dungeon team 😊

PvE abból a szempontból jó, hogy nem csak a heti kötelezõ 2 raid miatt logolsz be. Nagyon hacknslash érzése van az embernek. Csak 5letesebb, pl. ott van a disznós küldetés mikor átalakít egy béka és túrnod kell neki az anyagot 😄DD
DummyBoy
Várjunk azzal a kipukkanó lufival azárt pár hetet ... Az owerflow a millió ember miatt van akik most kezdenek, a népesség még nincs elosztva a területek között ...

A játék holnap jelenik meg, remélem TP menni fog ... De biztosra veszem, hogy ez most top priority ...

Holnap kezdõdik az igazi "béta", most fognak elõjönni olyan dolgok, amik eddig nem, beindul majd a flémáradat is, de szerintem érdemes várni kicsit, és majd kiderül, hogyan kezelik le a dolgokat.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

na végre kezdenek jönni az infók, nem csak a jó dolgok. Írjatok bátran ilyeneket, mert akik még vacillálnak szeretnének objektíven látni és nem megint belefutni egy SWTOR-ba. 😊
McHaals
én tõle vettem a GW2-t

MadWolf#11626

PVE nekem se tetszik annyira sõt, kifejezetten irritál , de a PvP rész ez nagyon jó, és a balance is tetszik, nagyon jó meccsek vannak és tényleg izgalmasak is és rajtad múlik minden ha 1 v 1 van végig... PvP rész az 100 % os.

s0n1c
Szvsz pont ez benne a kurva jó, hogy végre nem tank n spank / gearcheck az összes pöcsöm boss fight.
Elég hamar kipukkant ez a gw lufi pár embernél. De egyébként is így vagyok vele, hogy csak az spvp viszi el a hátán a játékot, legalábbis számomra. Az insták semmilyen szinten nem mozgatnak meg, hogy nekem oda le kellene menni mert az elsõ videók óta tudom, hogy csak vergõdés és szopatás menne tank és healer nélkül +nagyon lassan hal minden.

s0n1c
overflow party szarakodás lagos, nem lehet normálisan instazni, black lion trading post nincs, ez így együtt kurva gáz, remélem holnapra fixelve lesz, most már idegesít
Nah így hosszabb játék után, én se vagyok meghatva a gw 2 tõl, nem bántam meg ,hogy megvettem de hamar megunható, Pvp nagyon tetszik, WvWvW teljesen kuka, egy nagyon rövid ideig tûrhetõ de amint megjelenik még 30-40 ember olyan laggos lesz ,hogy valami borzalom, pedig a konfigom miatt nem kell szégyenkeznem, a küldetések szokásosak azon nincs mit fikázni ott nem lehet újítani semmit. Zene és a grafika elit munka nekem teljesen kifogástalan, ami idegesített az a sok teleport kapu meg minden, baromi sok idõ megy a betöltésekkel... nálam olyan 6/10 a játék 😊 de még azért jó pár órát eltöltök vele legalábbis a PvP vel biztosan.

DummyBoy
Far Shiverpeaks az oké, sorok nincsennek, inkább overflow 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

MrStokes

Sort meg palinkat? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Bimbi-tõl nem kell tartanod, magyar wowosok fele nála tölt.
Akik a Desolation vagy Far Shiverpeaks szerveren vannak: mennyit kell sorban allni, leven, hogy full a szerver? vagy egybol beenged, ha ott van karaktered, csak overflow-ba tesz? thx.
ja kicsit én is parázok, bár nekem visszaírt, de elég jó ára van és félek, hogy mi van ha csak 3 napos preorder key, vagy valami lopott szar amit törölni fog az ArenaNet vagy bármi....