63345
  • Susarc
    háháá kérdezd meg Chris-t:P nem sokan tudják.....
    először is nem vérpistike team kell hozzá,mert azok triggerhappyk.....
    a lényeg,hogy kurvára hagyni kell elvérezni a downstate-s ellenfeleket és még véletlen sem szabad kinyirni őket! miért? gondolkozz! lezergeltek egy bázist mondjuk 3vs3...megnyeritek a fightot mi is történik normál esetben? kinyirjátok a három arcot akik a map másik felén 5-8 sec mulva kelnek és beszedik a bázisotokat a tuloldalon meg leverik a Bosst....
    mi történik viszont ha 1 ember ottmarad a 3-om félhullával? 4 vs 2 ben szétnyirjátok az ellent és elszedtek bármit a legcsekélyebb ellenállás nélkül hiszen ott kapálózik a három fóka 2 bázissal odébb:P persze egy idő után meghalnak a páciensek,de olyan szinten lehet elnyújtani azt a köztes állapotot mikor látszámfölényben vagytok ami megpecsételi a játék végkimenetelét!
    vannak túlélő classok pl. warri feltud kelni és kitudja magát nyirni,meg a thief is eltud sunnyogni ,hogy keltse magát,de ha fegyelmezetten erre figyel a csapat és dirtekt erre játszatok,hogy lecsökkentsétek az ellenfelek aktiv részvételét a meccsen az nagyon odabax:P
  • Yossarian
    A bétázóktól hallottam, hogy a thief OP. A tőrös L2-ben szintén OP volt ügyes játékos kezében, ezért már elvből nem csináltam thiefet. Aztán egyszer én is felb@sztam magam spvp-ben, hogy 5-6 másodperc alatt szétszedett. Ha kicsit jobban dodgeoltam, stunoltam, cripleztem stb, akkor is folyton berántott, rám ugrott és a végén 6k feletti heartseeker és társai sebzéseket kaptam tőle.
    Szal berágtam, és csináltam egy thiefet én is. Na gyerekek, arra jó volt, hogy pár nagyon könnyű fraget csináltam, de mihelyt egy másik thieffel, vagy olyan emberrel találkoztam, aki vágta, hogy mit kell csinálnia, az bizony nagyon kemény dió volt. Rengeteg cigány skill, még finishelni is alig lehet, de nem élveztem. Ellenben irígykedés helyett tisztelem őket, mert ha nem játszanak jól, akkor thief is szar. Szal maradtam rangerrel, mert azt szeretem. L2-ben is íjászkodtam és summonerkedtem, tehát nekem ez fekszik és elkönyveltem, hogy vannak kasztok, akik ha jól játszanak vele, a rangernek nem mennek 1v1-ben és nincs rajta mit szégyellni. :)
  • Lemming
    No, ilyesmit PvE-ben pont én játszok az engivel. Illetve mióta gránátozok van benne dps is. :)

@Susarc
    Érdekes. 1-2 durván speccelt buildet eltekintve szerintem nem erős. (Static discharge + gránát build az ami konkrétan igazán nagy burst dmg, az már tényleg túlontúl hatékony.)

Inkább meglepő lehet sokaknak, hiszen csomó dolgot csak úgy előhúz a zsebéből. :)
    De pont ranger meg thief az amivel rendszerint szívok. Mesmer kétesélyes, warrior / guard általában fekszik, ellen engi rendszerint fekszik.
    Igaz én sPvPben legutóbb egy funny healing bomb rendszert próbáltam alapvetően tanky setuppal tehát jó damage nem volt.

Szóval mókás az engi de vagy nagyon kijön a lépés és pont betalálsz 1-1 builddel vagy nagyon szétszórt vagy és nincs fókusz. De ez csak az én véleményem, nem igen erőltetem PvP-t.

PvE-ben meg szerintem kevesen ismerik, nem igen állnk sorban érte instákhoz. :) (Ami nekem új helyzet mert régen main healer voltam mindenhol, az meg ugye rendszerint hiányclass volt.)
  • maniac001
    spvp-ben miért nem szabad megölni senkit? Én nem sokat voltam spvp-ben, de ez engem érdekel.
  • Susarc
    igen nagyon csapatfüggő a dolog! ráadásul szerény véleményem szerint az engineer nagyon badass spvp ben!
  • Susarc
    levezettem,hogy miért gondoltam azt amit gondoltam:P
    bátorkodtam eldönteni mivel engem nem öl meg 2 gombal egyetlen klassz sem. ,mert sacc/kb minden reakcióra van egy ellenreakcióm ami megment vagy ha nálam jobb ellenféllel találkozom akkor is egyenlővé teszi /többnyire/ a küzdelmet....

a "2 gombot használ és megöl tipusu QQ emberkék először önmagukat vegyék górcsó alá"mondom még 1x conditont leszeded, ellenféllel szembefordulsz és örülsz ,hogy nem halsz meg "2" gombtól!,minden rosszindulat nélkül kérdezem te szerinted aki egy ilyet leir ,hogy igy 2 gombos meg úgy kétgombos azt lehet komolyan venni?

és elárulok egy nagy-nagy titkot! spvp-ben nem szabad megölni senkit!! ha igazán egyszerüen akarsz nyerni! tudom ezen most majd rágódsz picit ,de lehet megérted......
  • dave9004
    +1
  • maniac001
    A pvp-hez még noob vagyok, de pve-ben (insta pl) rangerként sok supportot próbálok nyújtani. Aoe heal + debuff, aoe élesztés a spirit of nature-el, olyan pet ami a partynak ad buffot stb.
  • Lemming
    Szvsz ez ízlés dolga.
    Én az engineerem nem tudom hova tenni néha "erősorrendben", de ez csapatfüggő is.
  • a.carkey
    Ez egy játék. Ebből induljatok ki még itt a fórumon is ...
  • Jammal
    Nem kell azoknak lenni, van elég, de hogy te forum comment alapján már eldöntötted a skillem, meg irigységet látsz bele, talán már a fejedben le is játszottál egy 1v1et velem, minuszolsz, hiteltrontasz az nekem nem fekszik...
  • Susarc
    azthiszem mi nem leszünk barátok.....
  • maniac001
    leggyengébb*
  • maniac001
    Az a megoldás hogy azzal játszon mindenki amivel szeret, aminek a stílusa legjobban bejön. Én pl le nem mondanék a rangerről akkor se ha palpatine elmetrükkel próbálkozna, annak ellenére hogy jelenleg a legygyengébb spvp kaszt.
  • Chris
    Az, hogy fel tud infiltrator arrow-zni a kapu/fal tetejére az elég bug-gyanús, ennek nem kéne így lennie.
    Viszont a guild lord solozása nem nagy cucc, nekróval is megcsináltam már számtalanszor, viszont a kapun mindenképpen be kell kopogtatnom, ami kb. plusz 10-15 mp a thiefhez képest.
  • Susarc
    az mondjuk valóban köcsögség,hogy a kapu leverése nélkül megy be!
  • Faki
    Az egy dolog, hogy mindig az a kaszt a legerősebb amivel éppen nem játszik az ember :D, de jelen esetben ez a ninjázás enyhén expolit gyanús eset. Én arra voksolok, hogy javítva lesz.
  • Jammal
    Na pont az ilyen embereknek való a thief mint te, az ilyen kis tizenéves véristvánoknak.
  • Warrika
    hm te aztán kened a gamet úgylátom ha megkérlek adnál pár tanácsot elementalhoz pvp/pve?
    melyik fegyverek jobbak és miket húzzak a traithbe? előre is köszi:)
  • Susarc
    jah még egy jó tanács! tegyél be egy condition leszedő skillt, és ne hagyd hogy hátba szurkáljanak fordulj mindig szembe! mondjuk ehez kéne ugye az adott emberke skillje meg reflexe ami általában a hiányosság és a nyigás fő forrása.....
  • Susarc
    mi a rákot nyigtok már? tanuljatok meg játszani a karitokkal, legyen rendes talentetek, fegyveretek,"encsantok" és sigilek az armorokban!

gyűlölöm az irigykedő embereket akik úgy alkotnak véleményt ,hogy saját maguk az adott témában tök balfékek.....

amúgy ez a gyerek annyira béna,hogy még backstabbelni sem tud rendesen egy NPC-t!! és még rá vagy irigy? akkor bele se merek gondolni te mit tudnál egy jó játékkosal szemben pvp-ben??
    olyan darabos a mozgása mint egy kocka keréknek...édes Istenem
  • Jammal
    Szánalom és még az ajtót se kell betörnie.
  • Tomyh

• maniac001
    Amúgy meg lehet őket ölni, de duel hiányában nem lehet másképp gyakorolni ami nem éles helyzet. használják a spec képességeket is, nem rossz teszt. nyilván nem olyan hatékonyak mint egy player, mert csak NPC-k, de duel nincs (ami nagy hiba), így aki gyakorolni akar annak nem rossz.
  • maniac001
    Guardian egy godmode, rangerről volt szó :)
  • Shaenis
    hát valószínűleg kasztfüggő a dolog, de én guardiannal pillanatok alatt szétszedtem mind a nyolc dummyt, nem volt idejük kibontakozni hogy ők hogy nyomják
  • maniac001
    A horn buff jó, de a madár móka sztem inkább látványos mint hasznos pvp-ben. én az íjakat szeretem, nem baltázok. a shortbow is nagyon jó és a longbow is. a quickening zephyr + rapid fire kombóval jó eséllyel leszedsz annyi HP-t hogy meglepődjön :)
    Utána úgyis rádmászik és üt, te lőheted közben, aztán pár sec múlva ha fogy a HP-d benyomod a "talentenl" signet of stone-t hogy ne sebződj és aoe heal. A condition-öket leszedi, de te sérthetetlen vagy. van heart of the mists-ben player dummy, minden kasztból egy. Ott lehet gyakorolni, ahhoz képest hogy training dummy-k, egész ügyesen tolják :)
  • Mephike
    Na ennek a signet rangernek adok majd egy esélyt, eddig még nem próbáltam. A Hounds of balthazar-t viszont szerintem sPvP-ben sajnos nem lehet használni.
    Jelenleg én a axe+horn és short bow felállást preferálom. De a long bow és short bow párost is szoktam használni. De a horn futtatása és a madarak nekem nagyon jó skillnek tűnnek.
  • Shaenis
    igazad van, én nem gemeltem, de most hogy mondod eszembe jutott, hogy amikor kiskariknak gemeltem kék armort, az is soulbound lett, aztán ott szentségeltem hogy nem tudom átadni másik kiskarinak
  • maniac001
    BTW a 78+ os sztorikra tényleg ráférne a bugfix meg a nerf mert eléggé szívatós. Rangerrel annyira nem vészes mert a pet elég jól tankol, de néhány helyen baszott nehéz.
    Orr szigete meg egy rémálom, nem tudok 2 lépést tenni hogy ne húzzak be egy hadseregnyi zombit. és még erősíteni fognak rajta. inkább ezt érzem gáznak.
  • maniac001
    A personal story lényege nem a lút hanem a jó történet. Fedezz fel high lvl zónákat, kapsz exotic armort, a sztorit meg élvezd. Ne a lootért játsz már bakker mert akkor nem sok értelme van az egésznek.
  • TDC Geronimo
    szarok a farmra, meg arra is, hogy milyen cuccokat kapok ingame. Jól nézzen ki a többit leszarom. Elmúlt már az a kor, amikor erre állt a bré :y
  • maniac001
    Rangerrel próbáld ki azt, hogy kirakod hogy Signet of the beastmaster (a signetek rád is hatnak) és 6 sec-ig sérthetetlen leszel a Signet of stone-al, rakd ki a shared anguis-t (mindenféle stun, knockback atyafasza cc a petre megy helyetted). Ha a Hounds of balthazar-t is ráereszted (human skill ha jól tévedek), akkor elég jó esélyed van. De a Rampage as one se rossz.
    Pet stun, hunter shot a vulnerability miatt, point blank shot (hátralövöd), quickening zephyr és rapid fire. Nem sok kaszt tolerálja 
    Aztán át lehet váltani shortbow-ra, a poison arrow, quick shot, crippling shot, esetleg csapda. Egész hatékony tud lenni. Az előbb felsoroltakat ha ügyes vagy úgy el lehet tolni hogy az ellen vagy stunban van vagy a földön, de minimum lassítva és mérgezve. Te meg swiftness-t is kapsz ha kirakod hogy kapj ilyet fegyverváltáskor.
  • Me0w
    Es szerinted akik mar kinyitottak a remek boxokat, mit fognak kapni? Szerintem semmit, de majd meglatjuk.
  • Terensz
    Tehát felszorozták 20-szal az esélyeidet egy 80-as exotic itemre. Szerintem ezzel nincs baj. 5 loot bagból így eshet is akár valami hasznos.
  • DummyBoy
    Mondjuk a personal storik kitalálóinak bizony nem ártana egy kis erőspistás - üvegszilánkos vazelines ánuszmasszázs ...

Amellett, hogy bugosak, néhol még irgalmatlan nehezek is (Mondjuk lehet a bugok miatt ...) aztán 2 óra kínszenvedés, meg x halál után kapok egy 4-6 szinttel a küldi szintje alatt lévő (Legjobb esetben is csak zöld) szart, aminek örülök, ha egyáltalán hasznát veszem ... persze eladnám, hogy legalább a javítást fedezze ... De nem lehet. Szóval a Personal story jelenleg a mazochistáknak van kitalálva ...
  • Terensz
    Persze, írtam. Nyilván a soulbound nem a legyártásnál, hanem a gemelésnél került rá. Pedig nem kellene neki. Vagy ha igen, akkor miért kérdez rá, hogy biztos, hogy equipelni akarom-e. Te nyilván nem gemelted, azért nem jött nálad elő.

Gondolom, hetek múlva valaki javítja a bugot (a jövőre vonatkozóan), akik bejelentették, azok pedig bukták a kis goldjaikat.
  • Me0w
    A nap vicce, hogy Anetnel bevallottak, hogy tenlyeg bugos a personal story vege, es most mar jobb itemeket fog dobni. 78+ zoldeket minimum. roflmao

Ezek a szerencsetlen idiotak, akik ott dolgoznak, nem vettek meg eszre, hogy a high level zonak felfedezese 76+-os exoticot ad, ami olyan 2 ora szopas, mig a magaban 1,5 ora a personal story utolso lepese basszus, amiert kapni fogsz 78+ zoldeket. Have fun baszdmeg, inkabb lenne havidij, de ne szarnanak az ember szemebe.
  • Shaenis
    hát akkor bizony te megszivtad :P irtál már a supportnak?
  • Terensz
    Amúgy ha megoldják pl. ezt a hibát, akkor le fog jönni az armorokról a soulbound, vagy nyugodtan passzoljam el vendornak 2 ezüstért?