63345
  • Nikosi
    Ki is farm-olom megnyugtatlak, de azt is mond meg akkor, hogy p.l az eggyel nagyobb tier-ű cotton meg miért is 18 c? Na de mindegy ez van, megszoksz vagy megszöksz...
  • Running
    Az alapanyag sokszor drága, mert ki kell farmolni. Cuccokból meg esik dögivel, meg gyártod szarásig, hogy húzzad a szakmát, így áron alul adja el mindenki, mert kb semmire sem jók. A gyors szintezés még inkább rányomja a bélyegét az árakra, mivel fölösleges jó cuccokba öltözni, ki lehet húzni 80.ig valami ócska szarban is. Így csak a 80-as cuccoknak van valamennyi értéke és értelme.
  • Nikosi
    Bocsánat rosszul írtam, csak és kizárólag irreális vételi ajánlatot tesznek be. Olyat ami elérte volna a vendor általa fizetett összeget, még soha nem láttam. Egy copper-ért akar megvenni 2-3 silveres tárgyakat. Ez már nem nyerészkedés ez már idiotizmus. Sajnos ezzel szerintem az anet-nek kéne valamit tenni mert, sajnos az szerverek populációjának egy része olyan amőba, akit tényleg majom ketrecben kéne tartani és mutogatni.
  • t0xikus
    24copper sok? akkor farmold ki magadnak. ja lusta vagy rá? akkor fizesd meg más "munkáját" :P
  • Nikosi
    Nem értem az embereket. Valaki magyarázza már el nekem, miért rak be valaki TP-be egy tárgyat egy azaz 1 copper-rel drágában, mint az az ár amit egy vendor adna érte? Mert ugye egy olyan tárgy amiért a vendor ad 7x copper-t, azért -2 copper a TP-ben való árusításkori fee. Ergo a nagyeszű mondhatnám durvábban is, veszít minnimum 1 coppert, ahhoz képest ha csak simán bedobná egy vendornak.

De a legjobb ebben az, hogy ráadásul tönkre vágjak az egész piacot. Mert így viszont én hiába árulom 10-20%-al drágában mint a vendortól kapott ár soha el nem adom, mert a sok barom nem képes a gondolkodásra. Pedig simán el lehet adni még zöld tárgyakat is így ha nem is nagy de tisztes haszonnal 10-20%. Mert amikor nem volt a TP-ben ilyen idióta árú tárgy, akkor szépen elvitték értelmes áron is.

A másik amitől viszont agyfaszt kapok, a nyersanyag árak. Egy nyomorul yute 24 copper, na ne. A tárgy amit meg elkészítesz a vendor árnál olcsóbban adható el. Ez az egész TP jelenleg elégé egy kalap foshoz hasonló. Arról már szót sem ejtek, hogy sokan irreális vételi ajánlatokat tesznek be. Be kellene szabályozni, hogy a vendor által ajánlott árnál kisebb vételi ajánlatot ne lehessen betenni.

• Shaenis
    Stability a te barátod, pakold tele a skillbarodat olyan utility skillekkel, amik azt adnak. Ha netán olyan kasztod van, amivel ezt nem lehet megoldani, akkor pedig próbálj beszervezni ismerősök közül egy guardiant aki alád teszi és menjetek fel együtt.
  • a.carkey
    Ha az sima vista, biztos van "járhatóbb út" is. Melyik területen található?
  • Omlás
    Neked semmi se jó ;]
  • DummyBoy
    Megint megvolt a WTF moment ...

Találtam egy vistát amibe elsőre "beleszerelmesedtem" ... nem elég hogy fel kell menni az égbe, nem is lenne bonyolult, de tele van mobokkal az út, amik persze knockback-elnek, hogy teljes legyen az öröm ... (Nem mondanám jumping puzzlenek, mert annyira nem gáz, de az égbe való feljutást vékony póznákon és oszlopokon kell abszorválni, szóval nem vicces a knockback ...)

Az első 3 menet után kidolgoztam a taktikát, hogyan is lehetne megoldani a dolgot (A meneten az értendő, hogy félúton knockback - leesek - meghalok, return to waypoint, megintfel ...) hiszen nekem is van knockbackem ...

Van, csak szart nem ér ... nyomom a knockbacket, mob fél métert ugrik hátra o.O ... persze nem esik le, akkor be a falhoz, indulhat a harc ... jééé ... 3 veteran ... Return to waypoint.

Majd megint felverekszi magát a paraszt, megpróbálja elkerülni a veteranokat ... és már boldogan robog is a vista felé ... majd a semmiből érkezik egy dárda ... Return to waypoint.

Köszi ...
  • DummyBoy
    Vagy be kell menni a bankba :)
  • CortezK2
    Áh oks, köszönöm :)
  • rexsimus
    Van. Amikor craftolsz, akkor lehet bepakolni a cuccokat ilyen helyre.
  • CortezK2
    Üdv!
    Van a játékban valami tároló / láda, ahova pakolni lehet az "épp nem használom, de később még jó lesz valamire"-féle cuccokat?
  • antgecc
    Nekem is van eladó digitálisom.
  • bowden
    Digitális kiadásom van eladó esetleg ha érdekel:
  • JaSoN HuNTeR #52287
    Van eladó Guild Wars 2?
    Mindennel együtt? Karakterek nem igazán érdekelnek. Csak a tartozékok amiket az alap kiadáshoz adnak ,szép állapotba.

Budapest környékén.
  • Tomyh
    Minden marad ahogy volt még az Event-ek is ahol abbahagytad.Nálam nincs cd vagyis lehet eddig kivártam mindig az 1 napot mert valaki azt mondja van 1 nap CD,én nem vettem észre,hogy lenne.
  • frango
    Úú az zsír. Remélem beválik. Kösz!:)
  • Fyndath
    Mindent átviszel (egész account), minden marad, 1 nap cd. És igen, visszamehetsz 1 nap után az eredetire.
  • frango
    Ez a szerver transfer, hogy megy? Veszik el valami az áthelyezéssel? Milyen a cd rajta? Ha én most elmegyek másik szerverre, akkor mennyi idő múlva tudok visszamenni az eredetire?
    Hátha így megjavulna. Most ahogy nézem karakter választónál, hogy 0% Map complete-t ír...Remélem ezt is csak hibásan írja ki.
  • a.carkey
    Az e-mailes megerősítést ki lehet kapcsolni?
  • PiszkosFred
    Kezdo zonakban talalhato bugrol volt szo, nagy az esely, hogy ket-harom "utazas fovarosbol a zonaba" elobb utobb berak overflowra. Onnan mar csak "leave queue" es gyalogolni a skillpointig/vistaig/stb.
  • maniac001
    A másik, hogy flame citadel nyitó event waypoint folyamatosan contested és nem indul az event, nem lehet CoF-ba bejutni még story módba sem :(
  • maniac001
    Hát igen. De remélem ma orvosolták ezeket. nem gamebreaker bug csak bosszantó.
  • Running
    Célirányosan nem lehet, csak akkor ha partiban a társad ott van, akkor rá tudsz joinolni.
  • TDC Geronimo
    ja szépen el is kúrta dungeon partyzást megint. 1 órát próbálkoztunk bejutni egy helyre már megpróbáltunk mindent, de sose jött össze, hogy mindenki egy helyen legyen...
  • maniac001
    Mount maelstrom területen is van bugos skill challenge. Remélem ma javították. Célirányosan nem tudsz overflow szerverre menni nem? Vagy odarak ha belépsz a területre vagy nem. Rosszul tudom?
  • PiszkosFred
    Overflow server is eleg az esetek nagy reszeben, az is kulon "vilag". Par bugos skillchallenge-t en pl overen csinaltam meg.
  • Lemming
    Fullos szerveren vagyunk, nem kockáztatok, de jó ötlet.
  • AntiHero
    Elég szép patch jött ma :]
  • Frosty01
    fent jobb felső sarkában a mapnak, ahol valami rohadt nagy golem van. ott lennie kéne egy szellem-golemnek ICE BLACK 4444 ami nincs ott, de mégis ugat a chatre ha arra jár valaki
  • Nephin
    Akkor ez a charr és asura kezdős új bug, nekem megvan mindkettő teljesen.
  • Shaenis
    Javaslom hogy próbálj meg szervert váltani (akár több szerverre is beleértve US-t), és próbálj meg belépni a maineddel az új szervereken. Ismerősömnek megoldotta a hasonló problémáját. Ugyanezt javaslom mindenkinek, aki bugos skill challengekkel vagy POI-kkal szív, érdemes megpróbálni több szerveren, használjátok ki amig ingyenes.
  • Frosty01
    asurán is, nyugi. ugyanugy szopunk mi is :D
  • frango
    Crash reportot elküldtem email címmel együtt meg egy kis szöveggel is, hogy mi a probléma. Majd otthon még írok supportnak egy ticketet is, mert jó lenne, ha hétvégére megoldanák. 2 karaktert elkezdtem húzni azóta, hogy beragadt, de azon van a fele pénzem, úgyhogy jó lenne minél előbb visszakapni.

Amúgy a legnagyobb poén, hogy charr kezdő területen az első skill pont bugos.:) Aminek a legjobban kéne kész lennie ott van ekkora hiba.
  • Lemming
    Két itemet kapsz ami legendary fegyverhez kell, elvben.

Értem amúgy a gondod, nekem 1 skill challenge bugos meg egy komplett terület 3 POI-val.
    Márpedig addig vissza nem megyek low területre felfedezni amíg a high end területek meg nincsenek.

Supportnak viszont mindenképp írj. Ha van altot megnézheted van-e in-game bármi sansz, Akár írhatsz bugreportot is hátha két oldalról basztatva őket lesz valami.
  • Jammal
    Ne várj tőlük sokat, havernak kirámolták az accountját és a ticketre több mint 2 hét elteltével válaszoltak, akkor is azt, hogy nem áll módukban visszaadni a cuccait...
  • frango
    Ma már 3. napja ilyen. Azért vártam máig, hogy hátha majd a server restart megoldja. De úgy néz ki nem. Ami a legbosszantóbb, hogy gondolom egy idő után megint bugos lesz pár skill challenge(még 1 kéne) és a vistára kilövő izé is. 99% világ felfedezésnél vagyok és vártam, hogy vajon mit kapok majd a 100%-ért...
  • Lemming
    Pár naptól pár hét nekem ami eddig volt. De lehet, hogy bizonyos kategóriákkal előbb foglalkoznak. :)

Ennek ellenére én azt mondanám, hogy várj egy picit és próbáld újra, simán lehet hogy pont épp az a rész halt el.
  • frango
    A support milyen gyorsan reagál a ticketekre? A main karakteremmel nem tudok belépni, mert Malchor's Leap töltőképernyője jön be és 15-20sec után crashel...