Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franko......frissítés és és és!!!!!

nem lehet belépni.....köszi...

A mohának mindig a déli oldala fás!

penge25
<#worship>

Avenger
Announcements:

If you're having trouble verifying your email address, you can play without verifying your email address by clicking "Play" on the Guild Wars 2 Launcher if you already downloaded the client. We're working to fix email verification, and you can verify your address once we do.

Support oldalról. Azt írják, hogy javítás alatt van a megerõsítés is. Egyébként nekem is tûzfal hiva.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Omlás
Szerinted ha a login szerver szénné van terhelve és nem lehet bejutni a weboldal szerver nincs túlterhelve ? 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

penge25
De ettõl gondolom lehet játszani majd késõbb, nem befolyásol semmit?

Igen firewall hibákat kapok én is,

Penge25 ja én se tudtam letolni még a validationt.

penge25
vagy ez is kapcsolatban áll azzal, hogy szarakodik a szerver?

Fél órát tudtam Deso-n tolni, most kivágott, ismét nem jutok be.

WoW még mindig :P

penge25
Na most mondom úgyse enged be akármit csinálok, mondom megcsinálom az emailes megerõsítést, erre akármelyik böngészõvel akarom a megerõsítõ linket elfogadni, faildet kapok. Ebbõl lehet gond, hogy nem tudom az accountotmat így emailen aktiválni? Ezt a hibát kapom a linkükre kattintva: The link you clicked is expired or invalid.

Másnak volt e ilyen problémája, sikerült megoldania, gond ha nem aktiválom ezt a linket?

nektek is a firewall router settings hibákat írja?

engem semeddig se enged, szóval igen, szarakszunk.

valaki szarakodik a belépéssel? én nekem valami router hibát ír de a karakter képernyõig belép de utána kidob.

penge25
oksa, ezer thx akkor nem a driveremmel van baj<#worship>

DummyBoy
Guild Wars 2 @GuildWars2

We are aware of some conectivity issues within the EU region. Please bear with us while our team looks into the problem. ^AT

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ez az, hogy a videó meg amit eddig csináltál az csak nálad lokál futott, a videó után próbálna csatlakozni a szerverre, ami, mint itt lentebb írtuk, most nem mûködik.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

j0nNyKa
szerintem próbáld ki az alábbiak valamelyikét, ezek jó dpsek lehetnek:
warrior, guardian, thief, ranger, mesmer, elementalist, engineer, necromancer

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

penge25
No kérem szerver választás megvolt, karakter kreálás megvolt, elindul a videó a személyes storyval. De utána fekete kép csak a curzor van és alul egy gomb skip the end, réklikelek semmi 😞 Ez mi?

Yossarian
Én is nagyon kacérkodom a játékkal. L2-ben sok év support után szeretnék egy igazán odab@szós damagedealert kipróbálni. Adnátok pár tanácsot? Milyen kasztot ajánlanátok? Az ember skin tetszik legjobban, skillek és erõ szempontjábol nagy mellényúlás a human faj?

Nieleen

j0nNyKa
kénytelen lettél volna, új build volt

Tegnap ugyanez volt, azt gondolná az ember, hogy tanulnak a hibából de nem. A gond az, hogy úgy raknak ki egy patchet élesbe, hogy 3 percet kapsz, mielõtt kivág. Persze a rengeteg éppen online player mind leszakad és egyszerre próbál visszalépni a pár megás patch letöltése után, a login szerver meg ettõl behal.

Tegnap este egy patchet már 3 óra hosszára raktak ki, akkor nem is volt baj, mert a népek természetesen ki-be logolása alatt megvolt a patchelés és nem is volt túlterhelve a login szerver.

3 perc erre nem elég, nem tudom mit gondoltak, tegnap délelõtt is órákig nem lehetett játszani emiatt.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

nem kellett volna kilépni :p

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

j0nNyKa
sokaknál

15 Gigát rakott fel nálam, engem most nem enged be vkinél hasonló probléma ?

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Avenger
Na majd megpróbálok brute force-al bejutni. 😊 még 200ezer file várja, hogy letöltsem. Hány Gb a kliens amúgy?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Caliph
a bug kihasználás/csalás sosem volt a kenyerem szal emiatt ott sem lettem vna elõnyben.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

j0nNyKa
far shiveren, viszont masszívan tele van, nehéz nagyon bejutni

Caliph
na jó de pangás biztos nem lesz 😄 csupán 3000 ember helyett csak 500 lesz arrafelé.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Avenger
Épp innen vettem meg 1 perce. 😄

jonnyka, ti hol vagytok? Legalább d3 fórumból legyen pár ismerõs arc. 😊

j0nNyKa

0Fritz0
Persze

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

penge25
Az is természetes, hogy szerverválasztóig beenged a játék néha és amikor kiválasztom a szervert ledob? Sajnos még a server kiválasztáson se jutok így túl 😞

Yossarian
néha azok az idegesítõ bugok marha nagy elõnyt jelentenek az elején kezdõ játékosoknak. Mint pl mikor az OFF L2 Innova szerver ON elindult. Volt olyan boss, amit a ruszkik permába farmoltak egy bug miatt de mire a késõbb kezdõ playerek kiszúrták, hogy nem heti kétszer mehetnek le, már javították is a bugot 😛 Biztos idegesítõ bug volt, de nagyot fejlõdtek és hatalmasat kaszáltak a bugon. A másik ilyen az volt, amikor rájöttek, hogy tûl könnyû questbõl ruhát és fegyvert szerezni, ezért pár hét után megváltoztatták a quest rewardot. Szal nem csak nyûggel jár mindig, ha az elsõk között van az ember 😊

Nieleen

hello

tud valaki egy online boltot ahol olcsobban lehet venni gw2 -öt?
penge25
Elnézést, izgalmamban elfelejtettem magyarul írni és fogalmazni.

A population nem attól függ hányan vannak online hanem hogy hányan laknak ott.

Csak akkor lesz rajta hely, ha valaki elköltözik onnan.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Unknow
Lehet majd még jönni ide, csak várni kell egy kicsit, hogy nyissanak. Szerintem megéri ide jönni. Jobb a PvP, a PvE is könyebb mivel többen csinálják az eventeket.

WWW-ben meg egyértelmûen sokkal jobb. Már szedtünk is magunknak egy várat tegnap. Össze lehet dolgozni az emberekkel.
Iróniát véltem felfedezni😊jó!<#eljen>

Sarcasm ikont tegyél ezentúl 😊

penge25
A Haverom a desolatonon van, most full nem lehet oda menni, szerintetek várjak míg lesesig highra és lehet oda joinolni? Vagy a full az már azt jelenti, hogy elérték az oda regisztrálók a létszámot és nem lehet jelentkezni? Vagy a full azt jelenti, hogy jelenleg ott nagyon sokan játszanak jelenleg, de hajnal 6 kor már mehetek oda, amikor kevesen lesznek online!

semo1
<#eljen>

És azért mert olyan lenne mint ez a fórum 😊
(Persze hogy nem rossz, csak ha a hunok tömegesen ellepnék.) <#smile>
penge25
Miért rossz?

Mi meg leszarjuk a te véleményedet...problem?

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Miért rossz? Én is ott vagyok, de nem tudom miben kéne megnyilvánulnia a rosszaságának.
Ha ha ha 😊 menjetek a Whitesidere, ott kevesen vannak, legalább nem lesz zavaró event egyáltalán 😛

Akkor csinálj jobbat, ha annyira PR0 vagy!
Desolationra ne menjetek újak nagyon rossz szerver!
Rowlend
Nem. Whiteside Ridge

GET OVER HERE!

Avenger
Üdv! Úgy néz ki én is csatlakozom hozzátok rövidesen. Desolation szerveren van a legtöbb magyar?