63345
-
#52342 http://img715.imageshack.us/img715/4994/mediumarmorwithnamesfin.jpg -
Susarc #52341 ? -
Fyndath #52340 Még fórumon találtam ezt a képet, medium armorok neveikkel együtt, úgy már könnyebb lesz megtalálni -
#52339 -
#52338 Nekem még mindig az a fő bajom, hogy a supportért SEMMIFÉLE reward nem jár ...
Sem XP, sem karma, se lóvé, se badge ... Nem vagyok lootqrva, amikor a többiekkel sikerül csapatni, akkor ez nem olyan nagy gond ...
De pl: Várfalon védekezésnél, mikor ész nélkül üti mindenki a zerget, aki próbál betörni, akkor dönthetek, hogy tolom a folyamatos healt, condition removalt, stb, és ennyi, vagy előrébb megyek, és spammelem a gránátokat, és vigyorogva nézem a szép sárga számokat felugrálni ... -
#52337 ...tarta szet kezet a kovacs, majd megrendelte a negyedik ferrarijat is a honapban. -
#52336 A háború pénzbe kerül ... -
#52335 Amit megcsinalhatnanak, az az, hogy a wvw-be az ember a pvp-s cuccait vigye es/vagy ne legyen repair fee, mert ha szoporolleren van epp a szerver, akkor az ember csak 40-50s-t elkolt repairrre es semmi elorehaladas nem tortent :( -
#52334 Hey everyone. We are currently investigating the issue with dungeon rewards not being awarded properly, and will be implementing a fix as soon as it is available. Thanks to everyone who has taken the time to bring it to our attention, as well as those who have provided as much information as they can to help isolate the problem! -
alienenemy #52333 Mert normál esetben ki venne drágábban, ha van ugyan az olcsóbban is? :) -
Nephin #52332 Szerintem a globalitás egyáltalán nem baj, nagy kínálat, nagy kereslet, ráadásul miért kellene bárkinek is monopolizálnia valamit? Ha a kereskedők többsége gondolkodna, mielőtt árul, nem lenne semmi gond. -
#52331 Erdekes olvasgatni a TP-s kommenteket. es hogy a TP szamlajara irjatok, holott minden "hulyeseg", amivel talalkoztok, emberi/jatekos eredetu. :) Vagyis a TP pont olyan, mint ahogy az az emberek alakitjak, es ez legkevesbe sem a rendszer hibaja. Mint minden ilyen, emberek altal alakitott rendszer (ez igaz a WvW-re is), onszabalyzo, egy ido utan beall minden majd a megfelelo szintre. A kezdeti kaoszt nem tudod elkerulni, tul kell elni. -
Susarc #52330 valamit nem vágok....mi próbáltunk pénzt küldeni egymásnak AH-n keresztül /horror áron raktunk be forintot nem érő itemet/ ,de nem engedte megvenni a játék a horror áras cumónkat...a legolcsóbbat tudtad megvenni.....hiába akartam bepipálni a legdrágábbat....az miért van?
nem is tudok mondjuk valamit eladni 10 selverért ha van még bennt 25 ugyanolyan mondjuk 75 copperért?? -
#52329 Többen is várjuk a sztorit, hogy jelenleg mi a helyzet veled. -
#52328 Több probléma is van a TP-vel. Elöször is, globális. Ez azegyik legnagyobb gond, mert igy a kinálat hatalmas a kereslet viszont kisebb, itt nincs olyan, h pár ember monopolizál egy terméket, mert ennyi szervernél lehetetlen. A másik probléma, h a cuccot bárhonnan be lehet rakni a TP, akár dungeon-bol akár a sivatag közepéröl. Emiatt a játékos ugy gondolja, h bukik rajta 5-10coppert, de legalább nem kell azzal szarakodnia, h keressen egy árust. A hamradik probléma pedig, h a vételi ár bármennyi lehet, sok ember meg se nézi, h mennyiért adják el mások a cuccot, csak a vételi áron adja el. -
#52327 Ez mondjuk igaz, béta alatt sokat spvp-ztem, jobban is ment, az 1v1, 1v2, mint most, amikor általában a guild squaddal toljuk www-n, nyomjuk az elénk kerülő ellenfelet. Zerg, ostrom alatt amúgy is staff-ot alkalmazok az aoe miatt, így kopik a scepter-dagger pvp tudásom keményen. Sokszor hibázok, és sokszor úgy vernek le, hogy reagálni nincs időm, mert be vagyok lassulva. -
#52326 nem hát, csak a mocskos drága javítási költség :) -
Susarc #52325 sajnos a játék egy kicsit a birkaságra "nevel".....egyszerüen ilyen a szerkezete! gondolj bele az egész szintezés alatt is ez van.....jön pl. egy szivecskés küldi ahol van egy Boss a végén mi is történik? gondolkodás nélkül 30-an rárontanak a Bossra és néhány perc/másodperc alatt legyalulják
semmi taktika nem kell nyomod ami neked tetszik igyis-úgyis meghal,ha meghalsz meg se halsz igazán hiszen hárman ugranak és éleszetenek /ez nagyon helyes dolog amúgy/ ,de sajnos ha nincs egy pici "büntetés" /hulládhoz visszafutás,vagy keltés utáni nagy minuszok egyszerüen nem "nevelődik" rá az egyszeri játékos,hogy az eszét is használja! Nincs motiváció sem rá!
zerg zerg és zerg még spvp-ben is....tegnap kegyetlen irtást rendeztünk a haverral aki amolyan healerféleséggel jött a warrimmal három négyesével ettük az ellenfeleket akik a zerg nélkül konkrétan egy éppkézláb manövert nemtudtak kivitelezni.Persze mikor beleszaladtam egy ötös csapatba egyedül lemostak:) ,de kettesével reggelire ettem bármilyen klasszt....AFKoltak ki meg fordultak vissza vagy mentek el az objectről mikor arra mentem.....nem nagyképüségbűl irom egyszerüen akik ahoz vannak szokva ,hogy nagy csapatban sokadmagukkal öldösik az ellenfeleket azok képtelenek mit kezdeni amikor csak saját magukra vannak utalva....jah és néhány perc "bemutató" meg kör után úgy jöttek utánnam a kis társaim mint a kiskacsák az anyjuk után....ami kurvára zavart,mert zergel képtelenség a taktikus játék!
EZ is egy súlyos hiba spvp-ben a pontozási rendszer....mivel az object kontrollálása nem ad pontot/gloryt/ ezért senkinek nem érdeke igazán,hogy őrizze,hiszen sokkal jobban jár mind az agresszor mind a védő ha 0/24-ben tikitakiban szedik el egymástól....és erre a zerg tökéletesen alkalmas is! Csak azzal már lehetne jobbá tenni ha bázisok mondjuk 20-30 secnete tikkelnének 10 pontot a védőknek.Ez egy kicsit szétbombázná a zerger stilust és pár hét alatt "kinevelné" a játékosokat valami alap pvp-s szintre!
Fontos a csapatjáték,de még mennyire is az! ,de az általad is emlitett meg a szerintem emlitett, most vázolt birkasereg az nem csapatjáték! A csapatban mindenki tudja mi a dolga a zergben viszont nem:P:)
zárszónak annyit,hogy a játék ezen egész stilusa miatt szerintem nagyon durván casual friendly! ez nem is baj én is szórakozni ülök le,de nekem egy kicsi competion meg ladder nagyon-nagyon-nagyon hiányzik!
Tournament sem ér egy forintot sem ezen a téren.Van majdnem 100 győzelmem,,,pff na és akkor mi van? hát ez az......:D
-
#52324 A hülyeség ragadós. :D Cross server AH esetében pedig még jobban kijön. :) -
#52323 Ez is igaz. -
Nephin #52322 :D -
Nephin #52321 Ha jól értem - bár nem biztos - te arra gondolsz,m mikor bent lévő cucc offere + 1 rézzel bidel valaki. Ezzel semmi gond nincs.
Az a gáz, mikor az npc vendor ad pl. 16 rezet a cuccért, mókuska beteszi az AH-ba 17 rézért. Ezzel ő bukik pár rezet, mi meg bukjuk a boltot, mert ennyiért értelmetlen eladni és a normális ár versenyképtelen, mert mókuskának van pártízezer mókuskabarátja, akik utánozzák. -
#52320 Nem kell lenezni azokat akik kisebb szerveren wvwznek. Sot sok esetben sokkal jobbakat lehet harcolni low popon. Azert azok a szerverek vannak elol mert azokon jatszanak a legtobben. -
alienenemy #52319 Hát nézd sokáig, hátha megszereted :) -
hunterrop #52318 Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet megszeretni ezeket az armorokat pve-ben? (medium)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_26_by1ke7fs2n.jpg
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/26/a1_2012_9_26_by1ke7fs2n_tn.jpg] -
#52317 Sokan azért IS tesznek be szarért-hugyért ruhát, mert ugye ki lehet szedni belőle összetevőket. Gondolom, egyik szerveren beteszi, másik szerveren kiveszi. -
#52316 Egy trade funkciót igazán beépíthetnének :)
Praktikus ez a mail téma ha az ember a világ másik végén van de azért mikor ott áll mellettem olyan hülyén adja ki magát, hogy "Küldtem mailban!" :) -
#52315 Sok pro kihasználja, hogy nem csak MMO veteránok nyomják. Így ráteszi az 1 réz bidet az itemre, hátha csórikámnak éppen a "legtöbbet" adó player opció volt utoljára használva. Ennyi a sztori. :) Ahogy múlik az idő, megáll vagy stagnálni fog a játékos létszám növekedése, az AH is rendbejön. Ilyen 1 credites szarok elvétve lesznek. -
#52314 Pedig várható valami, mert a hivatalos fórumon megy az ötletelés ezzel kapcsolatban is... ha a peccseket nézzük, jelenleg a bugok javítják. Az első pár hétben a legfontosabbak javítások zajlottak (party rendszer, guild, TP, login szerver, mail), 2 hete kisebb bugok javítása folyik (quest, dungeon, skill, események, minimal kaszt), valszeg ezek után lassan lesznek balanszolások, és a beépített játékelemek javítása, fejlesztése is. -
#52313 Hát lehet velem van a baj de én TP-be egy íratlan szabály alapján mindig minimum a vendor rá x 10 a kiinduló érték. Előbb utóbb elmegy lehet, hogy nem ma vagy holnap de volt cuccom TP-ben ami 10 nap után ment el. Lehet hogy 10 nap sok de azért nem mindegy hogy valamit 1s-ért adsz el vagy 10s-ért :] Én továbbra is maradok ennél az "üzletpolitikánál" :)
Az tény, hogy a TP-be bepakolt cuccok 98%-át agyhalottak teszik be vagy szimplán nem érdekli őket a dolog. Pár hónapon belül rendeződni fog amúgy a dolog remélhetőleg, vagy legalábbis minimálisan talán javul valamelyest a helyzet.
Alacsony szintű drága cuccok? Hmmm had gondolkozzak ööö Wool Cloth ? :D valakinek ismerős a szitu ? :) Iszonyat pénzeket lehetett vele keresni pedig elég low lvl material volt. -
Nephin #52312 Na ez a zöld-kék úgy engem is zava, még mindig kapásból a kéket preferálnám... meg fogjuk szokni, de értelmét nem látom a változtatásnak.
A TP-n nagyon sokan tönkrevágják a boltot sajnos: a már említett vendor+1 réz árusok, a teljesen indokolatlanul árfelezők, satöbbi... bosszantó. :D Nem hiszem, hogy ez változni fog, hacsak nem módosítanak gyökeresen valamit a TP-n, amire nem nagyon látok esélyt. -
#52311 szerintem tudom melyikről beszélsz, az nem egy nehéz vista. amúgy annak a legtetején van egy chest, azért vannak ott veteranok. -
maniac001 #52310 A game nemrég indult, az embereknek meg kell szokni hogyan használja a TP-t. majd idővel kialakul, az újak meg csak pakolgatják befelé ezerrel a cuccokat. nem figyelnek, majd később megváltozik. Nekem így egy hónap után sem sikerült megszoknom hogy a zöld a jobb, a kék a rosszabb és 0.1 secre mindig megörülök ha kék drop van. Láttam már TP-ben szinte ugyanolyan tárgyakat kék és zöld itemként, a kék drágábban volt berakva. Nem volt jó lépés az Anet részéről felcserélni, mert értelme nincs, és minden valaha MMO-t játszott playerben benne van hogy zöld, átlagos, kék fasza. Nem értem minek cserélték fel. -
Nikosi #52309 Ez mondjuk sok más játékban is így van, én több mint egy éven át wot-oztam (world of tanks). Na ott is van ám növénykert random csatákban nem gyengén. -
Nikosi #52308 Ezt értem én, de miért rakja be veszteségesen. Adja el vendornál jobban jár vele. Vagy olvasni vagy számolni nem tud. Na mindegy nem füstölgök, mert úgy sincs értelme rágódni rajta. -
#52307 Megoldásként egyébként azt beszéltük, hogy www-re kéne valami oktató rész, amelyet kötelező lenne végig vinni 100%-ra, addig nem léphetnél be a területre, mert így katasztrófa... -
#52306 xD
@a.carkey: Sima vista, nemtom pontosan, 60-70-es területen van, de nem spoilerezek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy tó közepén van egy hajóroncsok darabjaiból összetákolt torony, annak a tetején van, körbevéve egy valag ilyen kétéltű gyíkakármivel ... Szivecske is van hozzá ... ami talán a legidegesítőbb, hogy egy qrva nagy tó felett ugrabugrálok, de vízbe esnem még egyszer nem sikerült xD
@Shaenis: Igen, tudom, de sajna enginként csak egy elixír toolbelt skillje ad stability-t, annak meg böszme CD-je van ... Ráadásul reggel melóba indulás előtt pont arra jártam, és egy teremtett lélek nem volt :) Majd este újra megpróbálom, akkor hátha többen lesznek :) -
t0xikus #52305 kisebb zónákat hamar otthagyja az ember, tehát azokból a cuccokból valószínűleg lényegesen kevesebb van a piacon, ergó drágább -
#52304 A játékosok nagy része elképesztően tudatlan, gőze sincs semmiről, csak dobálja be a cuccokat az AH-ba, meg sem nézni mennyiért tudja a vendornak elpasszolni.
Hetek óta reménykedünk benne, hogy a WWW-ben is fejlődik majd a birkasereg, de remény alig van.
1. rossz helyre épített ostromgépek, indok: majd odatoljuk, beast tudna erről mesélni...
2. lerombolt várfal a kaputól kb 10 méterre, erre a birka sereg töri vígan a kaput, mert annyi esze sincs, hogy a minimapra ránézzen, hogy jééé a falon belül már van kb 100 zöld pont
3. nekimennek egymás után 10x egy olyan várnak, ahol kb 1 perc alatt lemészárolnak mindenkit (még nem jöttem rá miért)
4. behúz mindent az ellenfél, a mieink meg vígan csapdossák 450-en a vár mellett található bosst
Vannak időnként jó elképzelések, támadások-védések, de ezek nagy részét nagyobb guildek okozzák.
És ne felejtsük el, hogy ez az EU top 2. szerver, mi mehet a többin, bele se merek gondolni... -
t0xikus #52303 eladni nem tudod olcsóbban, int amennyiért a vendor venné meg.