63345
  • Zomil
    persze :)
  • Tomyh
    HoM bővítés még érvényes?Ha folytatnám első részben azt most itt még hozzá adja?
  • Tomyh
    Egyik vásárolt Account azt kellett volna váltani.Mondjuk ráér csak megkérdeztem:)
  • Zomil
    mi volt a baj a névvel?
  • Tomyh
    Ennyit sikerült "Display" név változtatás ügyben szereznem,nem változtatnak nevet még senkinek ha valakit esetleg ilyesmi érdekelne.Support:
    "I am very sorry to hear you ran into this with your display name. We intend to allow players to change their own Display Names in the future, but it’s not possible right now. We're not quite ready with tools to edit your Guild Wars 2 account at this stage of development. Don't worry though, you won't be locked into this name forever, we just need a bit more time to finish the tool so we can change them. We don't have an ETA for this just yet, but we are working getting it working as soon as possible"
  • hunterrop
    valaki találkozott már ezzel a medium armorral?

[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/26/a1_2012_9_26_pzbgyzigr0_tn.jpg]

Vhol azt mondták h elv ilyet lehet venni TO-n is de egyik részét sem találom ott. Ez elvileg pve-ben a duelist armor nem? Vki már látott ilyet? Ha igen hol? Köszi:)
  • TDC Geronimo
    Trion <3

:dd
  • PanzerWolf
    Minor Sigil of Blood runa életet lop ha összejön.
    +10% chance to life steal on critical.
    Valaki nem tudja,hogy mennyi életet?
  • dave9004
    egyszer sem álltam még 40 percet :d bár lehet én vagyok a szerencsés akár szombat du is :D
  • Me0w
    Ha 40 perc queue utan nem lepsz inkabb ki :)
  • dave9004
    spvp-n mindenki azonos gearrel megy, csak a statjaid változtathatod (ingyen)
    wvw-n amellett hogy minden szinten bemehetsz, mert felskáláznak 80-ra, már a saját cuccaidat, fegyoidat, traitjeidet viszed. viszont wvw-n lootot kapsz, méghozzá nem rosszat.
  • twi452
    Joe ilyen :) Kicsit őrült bohóc de látszik a videóiból, hogy ő élvezni akarja a játékokat amikkel játszik és ha valami nem tetszik neki akkor nem kertel, persze ha valami bejön neki akkor el tudja ragadtatni magát :)
  • Guren
    hurr
  • frango
    Ez a videó undorító és szánalmas. Max az agysejtjeidet pusztíthatod vele..
  • Hugh Hefner
    vagy igazából ahol számít a cucc, az a www, és az spvp-ben meg arra mennek rá, hogy effektíve élvezd is, és taktikázz, ne csak a honor pontot farmold?
  • Hugh Hefner
    belenéztem, ha lesz időm végig is nézem, de elég meggyőző a csávó : D

azt az egyet nem értem, hogy mondjuk ha sokat pvp-zel, akkor milyen reward jár érte? mármint nagyon tetszik az ötlet, hogy nem az van, hogy miután felgrindelted magad lvl 85-re, utána szembesülsz azzal, hogy háh, egy csapással levágnak, mert 30 ilvl-el magasabb pvp cucca van resivel, és esélyed sincs, de a szép páncélon kívül milyen motiváció van, hogy sokat pvp-zz, pláne a vége felé? kapsz mindenféle titlet, meg ilyeneket?
  • a.carkey
    Negatívum?
    Múlt héten meló és a család mellett 2x léptem fel, kb. 4 ill. másfél órára, ezen a héten 1x öt percig amíg csináltam egy shotot a commander's helmetről. Szóval számomra a játékkal kapcsolatosan egyetlen negatívum van eddig, hogy nincs rá elegendő időm, pedig lenne mit csinálni benne. :)
  • Guren
    annyi, hogy negatívumoknál felhozza a trading system hiányát, amit azóta már helyrepofoztak, úgyhogy van.
  • Newfronter
    Nincs. Ez egy igazi MMO. Ha instance-ra vágysz, ott vannak a story qestek, azokat lehet még csinálni 80-as szintig, illetve a dungeon-öket.
    Minden fajnál különböző a storyvonal, ha jól tudom egy pontnál összekapcsolódnak ahogy haladsz majd.

Tényleg "túl jó", bár ezt is meg lehet unni, vagy inkább meg lehet szokni egy idő után, mint a többi játékot. :)
  • Guren
    nézd végig ezt, kb. mindent elmond a játékról.

• Newfronter
    Érdemes 100%-ra megcsinálni a felfedezést a játékban. Maponként kapsz jutalmat, ha megcsinálod 100%-ra. Mondjuk ez is megvan 2-3 hét alatt ha nagyon sok időd van játszani.
    Az Orr szigetén elvileg igen élvezetes dinamikus események vannak, persze ehhez nagyobb játékosszám is kell hogy beinduljanak a dolgok.
    Ezeken kívül van a farmolás, újabb cuccokért, amik statban nem változnak, de sokkal látványosabbak rajtad. Ez akár egy évet is igénybe vehet(vagy többet), ha legendary cuccokról beszélünk.
    Itt élvezetesebb a farmolás is mint más MMO-kban, mert itt legalább dinamikus eseményekben csinálod őket. :)
    Ha nem szeretnél farmolni, akkor ott a WvW, vagy az sPvP, amik már magukban is megérnének egy 10 000 Ft-os játékot.

..és majd jönnek a content patchek, és a kiegészítők is. De még nem most, javítják a bugokat egyelőre, főleg ezzel vannak elfoglalva a fejlesztők.
  • Hugh Hefner
    még egy utolsó kérdés, de ez a játék túl jónak igérkezik így: van még olyan mint az 1-ben (nagyon rég játszottam vele), hogy minden instancolt? vagy már egy nagy világ van
  • maniac001
    a craft rendszer nem érdekel, de folyamatosan izgalmas. csak annyit mondok hogy a wow bc óta minden mmo-ban (wowban is) nyűg volt a szintezés. itt élvezet.
  • Hugh Hefner
    és akkor mit csinálnak az emberek max szinten? ugyanazt mint eddig? vagy az insták lefoglalják őket. Vagy tényleg annyira szórakoztató a játék közben is, hogy csak szimplán indítanak egy másik karaktert?
  • Hugh Hefner
    akkor már csak egy kérdés, és tényleg elkezdek gondolkodni egy erős gépújításon, a rohadt életbe...:

mennyire igaz ez a szöveg, amivel reklámozzák magukat, hogy folyamatosan izgalmas? Anno mondták a wowra is, de ott azért már a tököm ki van, hogy ahhoz hogy izguljak először 85-re (illetve mostmár 90-re) fel kell húznom a karakteremet, hogy történjen is valami. Tényleg folyamatosan van mit csinálni, és sikerült grindmentesre megcsinálniuk a fejlődést?

Tényleg, és milyen a craftrendszer? A kérdésem hasonló, hogy azon kívül, hogy egy-két easter egg, meg táska esetleg kell, van értelme max szint előttig, vagy itt is csak átutazó státusz addig amíg nem vagy a tetején?
  • Dobronski
    pvp egyik legjobb az eddigi mmo-k közül :) endgame-nél még nem járok, pedig van egy pár órám már :D (több karakter, felfedezgetés sok időt elvesz)
  • maniac001
    nincs "endgame" tartalom és nincs raid. 5 fős insták vannak ami a pve-t iileti
  • Hugh Hefner
    huu, megnéztem pár video review-t erről a játékról, és nagyon jónak tűnik. Mi a véleményetek a pvp-ről meg az endgame dungeonokról, mondjuk ami a wowban nagy súllyal szerepel? Láttam, hogy itt rengeteg dolog van, ami ott nincs, world vs world, meg ezek a mész, és random ki akar mászni egy gólem a földből, ez milyen cool már : )
  • frango
    Egy ilyen nagyon jó lenne. Nekem ez hiányzik. Most is úgy játszok, hogy a jobb egérgombos kameraforgatást megcsináltam olyanra, hogy csak ki-be kell kapcsolgatni és folyamatosan nyomva tartja...
  • Acidlich
    Azt tudja valaki, h a pvp conjurer light armor skinnek van e pve-ből megszerezhető verziója, teszem azt craftból mondjuk?
  • a.carkey
    Mutass egy értelmes sityót, és átkonvertálom arra! :D

Commander's armor, a legalacsonyabb szintü, talán az még jól néz ki, de amit eddig láttam, azok közül egy sem jött be sisakból. :(

• Susarc
    lololol!

• Susarc
    ez nagyon zsir! csak a sityó nem tetszik:P
  • Zomil
    az a baj ezek a pvp nevek, pve-ben máshogy hivják az armorokat.
  • a.carkey
    Ez is gladiator armor, magic findos, csak stoneosan feljavítottam. :) Ha csaj karim lenne, akkor a gladiator armorral se lenne semmi bajom. :D
  • Susarc
    én most belszerelmesedtem a gladiátor armorba....jöna Spartacus is úgyhogy aktuális a divatja:p nomeg ebben van 101% magic Find-om amivel óránként 2-3 exotic/rare is esik:P
    gyúrok a Dawn/Dusk of Rage kétkezesre
  • a.carkey
    Vannak azért nagyon jól kinéző armorok is:

Meg érdekesek:

Pár kraftolható
    Ha nem jönne be a link:
    http://imageshack.us/a/img713/4756/craftedarmorsv2.jpg

Ez pl. baromi jól néz ki:

stb.
  • Fyndath
    Sajnos többiről még nem láttam.
  • Susarc