63345
-
#52422 Felfedezed minden fajta kővel a füleseket gyűrűket addigra közben unlockolod a Copper Filigree-t ennek segítségével fejleszthetőek a kövek így a fejlesztett ékkővel újabb füles és gyűrű recept felfedezhető ;) -
Masakari #52421 jaj de jó,akkor robotolok tovább a rézzel :D th -
Susarc #52420 alacsony a JC skilled még nem engedi azoknak a fémeknek a beolvasztását -
#52419 gw2db.com -
#52418 Mi ez a menekülés, csaknem kijött a pandamaci kieg? -
Jonas999 #52417 Sziasztok!
Mevettem a játékot, de nem az én világom : )
Ha valakit érdekel írjon rám, valami árat megbeszélünk , )
Ha Budapesten laksz, szívesen ott vagyok a telepítésnél és mikor indúl a program az általad megváltoztatott jelszóval, adatokkal, utána trade-elünk , )
Van egy pár Red Lion cuccom, jópár craft alapanyag (ne számíts sokra legmagasabb karim 24..)
pvp szint : 11
Remélem valaki örömmel kalandozik majd vele!
-
Masakari #52416 Hali!
Abban tudna valaki segíteni hogy a már nem kevés kitermelt iron és silver ore-t amivel rendelkezem hogy tudnám "beolvasztani" a jeweler munkához? mert csak a coppert tudom és nemigen láttam recit sehol a silverhez és ironhoz. -
#52415 1200 körül van a Bolt-nak. A többit nem néztem, mert nem érint. 2H kardnak kb 10-12%-kal több, szerintem. -
#52414 WWW-ről:
Using any kind of speed or map hacks will never be acceptable and will always be a bannable offense. We have been banning people for using them and will continue to do so.
AoE splash damage going through doors is something we’ve been looking at, but there’s not much we can do to change how it works.
We do have team members focused on WvW and they are currently working on some updates that will help support most of the changes we want to make to the game. Almost all of the updates they are doing right now are structural changes to the underlying code and will not be visible to players so we haven’t been saying much about them, but we need those changes to be completed before we can work on the updates that will be apparent to players.
We are working on a few content updates that do not require any updated code, but those will be smaller impact changes compared to the things we would like to do once the code updates are ready.
I’m intentionally being vague regarding the various changes we are planning to make because plans can change rapidly during development. We do not want to get people’s hopes up by saying we are going to do something and then have that not happen for whatever reason. We’ll be providing some details about what we are changing once we start getting our more visible fixes are closer to going live, but that’s probably going to be a few weeks away. -
Susarc #52413 nah legyártottam egy Mystic greatsword-öt....50 skillpont/áúúúccs/ 30 coin, 5 Ori penge és 5 Ori kardmarkolat...alapban buffleszedő sigil van benne ,de kicseréltem Magic find-ra:P /+15%/
érdekes ,hogy ennek is 1100 a sebzése mint a legendary fegyóknak...1100 a max amúgy? ha igen akkor nem is volt olyan drága a legyártása
jah és sry nemtudtam,hogy az az addon amit linkeltem tiltott...szerencsére még nem volt időm felrakni és kipróbálni... -
Psychedelic #52412 Igen, ha sokszor csinálod folyamatosan, akkor kevesebbet fog adni, olyankor érdemes kis szünetet tartani, megcsinálod kétszer, aztán utána kétszer nem, ilyesmi, aztán akkor megint maxot ad. Pontosan nem sikerült megfejtenem, mi alapján fog kevesebbet adni, volt hogy 2 run után felezte már a karmát, aztán ha kihagytam 1-et, utána ujra maxot adott, de volt hogy letoltam négyszer mire, kevesebbet adott. Érdemes másik zónában is nézni egy hasonló küldit talán, ami igy sok lépés és gyakran megy stb, aztán váltogatni, ha egyik mapon felezi a karmát, átmész másikra és tolod azt, aztán vissza. -
batnor #52411 Sziasztok,
Esetleg érdekelne valakit még egy Guild Wars 2 9e környékén?
Üdv,
batnor. -
Solon #52410 Nyomott egy "Z" betűt és beállította hogy Group Search-öt, vagy valami ilyesmi. -
Solon #52409 Elég sok helyen.
A legtöbb high lvl map-eken van, pl. Cursed Shore, Malchor's Leap, Straits of Devastation. Ezeken a map-eken akkor találod meg őket, ha az adott terület a Pact kezében van, vagyis ha ez elötte levő event chain sikerült. Ezek a területek itt az temlomok és innen lehet pl.:
Arcon armor of Dwayna
Aurora armor of Melandru
Armageddon armor of Balthazar
Mortal armor of Grenth
Rubicon armor of Lyssa
Whispering armor of Infiltration
és nyilván van még pár.
Wiki - armor sets sajnos a képek még nincsenek meg minden kasztól, és valszeg nem is tükrözik a valóságot, mivel mind ugyanúgy néz ki. -
kalif #52408 kösz, 4-jére csinálom, de most pl. csak 13 karmát adott a 247 helyett a végén, pedig goldra volt megcsinálva.
Valószínű van egy védelem benne, hogy túl sokszor egymás után vagy naponta nem lehet megcsinálni, azaz nem ad annyi karmát.
-
Psychedelic #52407 Én 1 eventet csináltam kb végig, Norn 1-15 területen, Wayfarer Foothills, Hunters Lake. Onnan indul 1 event, támadnak a gnarl-ok, megvéded a cuccokat, aztán mentek szétcsapni a fejüket, 7 részből áll a küldi, vagyis 7x 248 karma, vagyis 1 körböl 1736 karma, kb 5 perc alatt megvan az egész küldi, és van láda is a végén, ha 80-on csinálod 6 db 76-80-as itemmel, sokszor rare, az lazan 20s eladva, de ha csak szar esik és vendorozol, ugy is jön 15 silver kb. Az event pedig pontosan 30 percenként indul.
Szóval, én simán odamnetem a zónába, aztán Mist és pvp, 30 percenként meg kiléptem, és letoltam az 5 perces eventet. Vagy ha olyan kedvem volt, akkor 2 event között mentem 1 kört a zónában, és kiszedtem a copper oreokat, elég jó pénzt adnak azért is, esetleg ha belefutottam megcsinaltam mas eventet is.
De ha nem is játszol, is böven jó, ha fél 1 óránként odamész a géphez és letolod, aztán folytatod a dolgodat. 2-3 nap alatt ki lehet szedni 1 itemet lazán, még akkor is ha csak keveset tudsz a gépnél lenni, és az idő amit karma farmal töltesz oranként 5-10 perc. Melette pedig rengeted goldod lesz, igy nem lesz gond megvenni, 2 fegyvert, meg full ékszereket mire végzel.
Ha időbefektetést nézem, szerintem ez a leggyorsabb, nem kell órákat famrolnod, instában szenvedned stb, pontosan tudod mikor fog indulni az event, és akkor 5 percre odamész. -
#52406 hamar ráuntál :) -
kalif #52405 és elárulod ? egyébként hol vannak ezek a karma árusok, akik 80-as exoticot adnak ? -
Psychedelic #52404 Igen, ha okosan csinálod. :) -
#52403 Marmint szerinted a legkevesebb idobefektetes 46k karma gyujtese / darab? :) -
Psychedelic #52402 Karmából is tudsz venni 80-as exotic geart, nekem az van, a legkevesebb időbefektetéssel, azt lehet kiszedni. -
#52401 Hali!
Akinek a neve mellett van egy ábra két ember sziluettjével és egy nagyítóval, az ki, és mit tett érte? Valami level 61-es karakternél láttam többek között.
Szó volt a storyline-ról korábban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb 5 instát érint, hogy melyik csapatba állsz be. Level 50-tól Trehearne lesz úgyis a kistársad. Amúgy a Priory-s küldetések sokkal jobban tetszettek, mint a Vigil-esek, de a legnagyobb arc a játékban akkor is a Vigil-es Warmaster Forgal Kernsson. Kíváncsi vagyok, mennyire jók a Whispers questjei. De amúgy tényleg teljesen mindegy, hogy milyen professionnal melyiket választod. Még a "jutalmaid" (kék vackok) is a professionodnak megfelelők. -
kalif #52400 kösz, de akkor 80-as exotic cuccok honnan jönnek ? Csak dungeon-ből és craftból ? Egyiket sem nagyon preferálom. WvWvW-t tolnám vagy még sz sPVP-t. -
#52399 mad = map -
#52398 Legegyszerubb es leggyorsabb modja a mad felfedezes, ott a 3 high level zona (straits, malchor, meg a harmadik, ahol arah van), 74-78-as exoticot kapsz a vegen, amit vagy tudsz hasznalni, vagy eladod az ah-ban es veszel erte olyat, ami neked kell. -
kalif #52397 Most van időm játszani pár hétig. Fel kéne most már normális ruhákba öltözködni. WvWvW-n esnek 80-as cuccok ? Köszi! -
Lemming #52396 Ez PvE-ben is a duelist armor, már ha a chest armorra gondolsz.
Ilyesmiben feszítek én is, csak nem ezekben a színekben. -
#52395 Hmmm, de ismerősen hangzik ... -
#52394 WWW lord bug:
If an orb is placed at a keep, that Lord will be determined (invulnerable) until the altar is destroyed. Destroying the altar should remove the determined state from the lord.
However we did discover a bug yesterday that could cause the lord to not drop his invulnerability in certain cases. Given how long it has been occurring for you, my guess is that keep was affected by the bug.
We have already fixed the cause of that particular issue on our development server and are testing it now. I’m hoping we’ll be able to get the fix pushed up to live next week, but we’ll need to make sure we are not causing additional issues first. -
#52393 Van hát, jelentgetik is fel őket szépen. Hivatalos fórumon sok posztot láttam már bot jelentésekről. A szép az, mikor www-n botolnak, a játékos meg sorban áll. :))) -
Murmur #52392 :D -
#52391 ma láttam 3 karakter egy pixelen futni és folyamatosan sárga mobokat ölni. Már ehhez is van bot?
Lehet ez már csak véletlen egybeesés, de folyamatosan disconnecteltem is mellettük :S -
#52390 Nem mert külsö program használata tiltott és bannolhatnak érte... -
Susarc #52389 nem próbáltátok? -
#52388 van eladó digit acc-om, akit érdekel priv -
#52387 Ok thx, na majd meló után próbálkozok. -
#52386 Másik karakterel belépsz..majd ki.. Aztán első karival belépsz megint -
Newfronter #52385 Ha belefutok egy bugba akkor jelenteni szoktam, így nyugodtan hátradőlök, hogy az én részem megtettem. -
#52384 A reggeli server down szerintem megoldja. -
#52383 Egy nagy problémám van, tegnap CoF insta 3 útját próbáltam random teammel. Fáklyás rész, első boss megvolt, majd a csapat az insta felénél feloszlott. Nos itt kezdődtek a gondok, hogy utána CoF-ba akármilyen teamhez csatlakoztam, a csapatnak ezt a félig már befejezett instát hozta be, és persze minden csapat a 2. utat akarta, vagy egy teljesen újat elölről. Szóval 4-5 csapattal próbálkoztam, mindenűt ezt a félig befejezett instát hozta be nekik is. Mindent megcsináltam relog, gép kikapcsolás, visszakapcsolás. Mi lehet erre a megoldás, mivel reset opció nincs, mert elvileg automatikusan resetelnek az insták?