63345
-
Jammal #52462 Lehet csak nem elégedettek azzal, hogy nincs miért felhúzni a karaktert 80ra mert nincs endgame és nincs semmi ha 80as vagy, ugyanazt azt a pár skillt használod lvl 1en mint 80on, vagy hogy pvpben nincs ranking system így ott is felesleges a seggelés. Nem köti le az embert ha nincs cél és megfelelően jutalmazva. Ez az én véleményem, ami saját tapasztalaton alapul meg az ismerőseimén és a minimális aktivitást elnézve a guildekben, sőt még kedvenc streamereim is egyre ritkábban láthatóak. -
1Darton1 #52461 Az én privát bejáratú, személyes véleményem az, hogy nem igazán lehet érezni a fejlődést játék közben, nincsenek izgalmas célok, amikért küzdeni kellene. Van a fő történetszál és sanyi, ami nem mindenkinek fogja meg a fantáziáját.
Én nem adom el, mert néha el lehet szórakozni vele pár órát, és az éhhalál szélén sem állok. -
Newfronter #52460 Ahogy látom többen is el akarják adni az accountjaikat itt. Hogy-hogy? Ennyire mellélőttetek stílusban? Első fantasy MMO-tok ez? -
Warrika #52459 csao.
megvettem a játékot de nem az én stílusom ha esetleg valakit érdekelne és megvenné azzal megtudunk eggyezni 1 korrekt árban ami mindenki számára megfelelő és előnyös.
Az accounton van 1 60 as elemental és 4g 300 as jewel craft.
tehát lényegébe a pénzen kívül elhanyagolható.
Ha valakit érdekel PM, vagy írjon a [email protected] címre. -
#52458 igen, ha ugyan azzal az acc-al vannak, ha más oda az email cimed akkor nem. -
#52457 Semmit nem erőltetek. Összesen kb 30 percet voltam PVP-ben, de nagyon elkalapáltak. Egyenlőre nem is nagyon megyek vissza, inkább karaktert fejlesztek.
Sajnos, ami nagyon érdekelne ebben a játékban a WvW, sajnos élvezhetetlen, mert kb 5fps-t tud produkálni nálam a játék, ha sokan vagyunk egy helyen. -
hunterrop #52456 ha a gw2ben megváltoztatom a jelszavam, akkor az 1ben is megváltozik? -
Susarc #52455 miért erőltetitek ezt a +10 all statos gagyi sigilt? még 10%-ot sem ad azzal a +60-al a fő tulajdonságokra:P sokkal használhatóbbak is vannak...nah mind1:P -
Fyndath #52454 PVE-ben van egy stabil 50 fps-em, de a nagy sárkányos eventek és a WvWvW igazi nagy zerg csatái nálam is eléggé lehúzzák, szaggat rendesen, ráadásul láthatatlan ellenfelek ellen küzdök(ismert probléma).
Spec:
Intel i3-2310m
Nvidia GT540m
4gb ram -
#52453 Akkor tényleg bugos lehet mert engem most békén hagy pár napja hogy bepipáltam -
#52452 a fél ezüstöt elfelejtetted! -
#52451 Köszi, legalább 4x meglett volna, ha nem lenne bugos :/ -
Masakari #52450 A gond az hogy mikor felraktam a játékot akkor sose csinálta ezt,most meg úgy 3-4 napja állandóan és nem értem mért. -
Jammal #52449 Condition build nem ér semmit, ha nem vagy ott és rakod folyamatosan, mert a bleed pikk-pakk lejár. -
#52448 Sajnos nem mert ip alapján szür és ezért nekem minden ujrainditásnál megkell csinálni. :S -
#52447 én mindig bepipálom, kb mindennap kapok egy emailt, még bugos, de ezt Anetnél is tudják és dolgoznak rajta. -
#52446 Ha bepipálnád hogy megbízol a számítógépben amit használsz elég lenne 1x megcsinálni -
#52445 Sok mystic coint és 7k xpt. -
#52444 Havi achievment mit ad, érdemes küzdeni érte, mert rohadtul idegesít, hogy az xp-s része teljesen bugos. -
#52443 Enyje no. Vagyis ezen a képen:
-
#52442 Igen, akkor kapod mind a 6 tulajdonságot meg, ha 6 helyre berakod őket. Például ilyen van itt a képen is:
-
#52441 értem köszi a választ, és neked is twi452 -
maniac001 #52440 rúnától függ. az exotic runa 6 dolgot ad, minden armor darabba ugyanaz kell akkor mindet megadja ha jól tudom -
Masakari #52439 Ez engem is érdekelne,mostanában minden belépésnél bejön és hitelesítenem kell,hogy én vagyok az,eléggé zavaró. -
twi452 #52438 nem vagyok profi de ha jól tudom csak 1 rúnát lehet rakni 1 cuccra
szóval ha 6x1 ilyen rúnát pakolsz a cuccaidra akkor kapod meg ezeket a bónuszokat
lehet h hülyeséget beszélek még csak pár napja kezdtem el játszani de én ezt tapasztaltam :D -
#52437 runa skacok ez a runa ugye 6 tulajdonságot ad, de ez azt jelenti be rakom egy armorba és meg is kapom ezeket, vagy csak akkor ha 6 db ilyen rúna kerül mindbe? -
klman #52436 Azt szeretném kérdezni hogy a craftingál pl. armorsmith hogy lehet új recepteket találni mert azt olvastam hogy lehet loot-ban de ott még sose találtam azt is olvastam hogy lehet venni de én sehol nem láttam még árulva csak hozzávalókat. Azt értem hogy ha fejlődik akkor lehet új dolgokat gyártani de hiába jelennek meg a hozzávalók pl. sisakhoz magát a sisakot nem tudom legyártani mert nem ismeri. -
#52435 csatlakozom. WvW-nél dualcore laposommal kerülöm a viszonylag nagy csatákat full lowon. -
#52434 Én mondjuk azt számolgattam pont, hogy pvp-re jobb a condi damage mindenkivel, de lehet, hogy tévedek. Pvp-ben nem tudod folyamatosan lőni az ellent, mert a nyakadba fog mászni, medium armoroddal pedig el akarsz majd húzni onnan. A dot viszont ott tickel rajta addig is, amíg menekülni próbálsz.
Más: csak puszta kíváncsiságból, a ranger petjének a dotját befolyásolja a condition damage? És a Hounds of Balthazar-os kutyák sebzését?
Megint más: conditional damage-es warriorral (kard/balta) pve-re érdemes Prayer to Lyssa-t vinni? -
Lemming #52433 Dual Core gépen gondjaid lesznek.
Elvben elmehet mediumon, de amint sok ember lesz körülötted összesz*rja magát a játék.
Tehát sima PvE elvben nem lesz gond, a WvW és az utolsó zónák nagy ventjei problémásak lehetnek.
Hasonló a PC-m (Inter Dual core és 6Gyte ram de vidkártya uez csak 1Gbyte verzióban és sok embernél 10 fps. -
maniac001 #52432 Rangernek a power-precision-condition dmg kell PVE-re ugye? A rampager szet. Ezzel érdemes WvW-re menni?
Runa pedig az ogre ha jól tudom, power+crit.
vagy nem jól tudom? -
#52431 Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de az autentikátort hol lehet kikapcsolni? Sok a lopás mortanában? -
#52430 Laptopra alternatív megoldásként: nekem ki van kötve monitorra, usb-ről megy a billentyűzet + egér, a laptopot pedig felfordítom, mikor játszok. Dehogy veszek hűtőpadot, két rekesz sört adnak az árán :P -
csgj #52429 Nem rossz ötlet. XD -
Fyndath #52428 Viszont vegyél hozzá hűtőpadot (nem kell semmi hűdeprofi) mert a játék elég rendesen melegíti a laptopot :D -
csgj #52427 Köszi! Az úgy teljesen rendben lesz. :-) -
#52426 Kikapcsolsz par felesleges postprocess effektet, arnyekot es tukrozodest lentebb veszed, ugy siman fog menni mediumon, es meg ugy sem csunya. -
csgj #52425 Novemberi fizumból fogom megvenni a játékot, addig kénytelen vagyok várni. X'D A videók meg az eddig szerzett infóim alapján ez a világ legjobb MMO-ja, másrészt meg az első része is megvan, és nagyon szerettem... Csak azt nem tudom, hogy milyen gépigényre számítsak. Nem baj, ha low-on fut, csak normálisan menjen a laptopomon. The Secret World trial-t próbáltam, na annak van igénye rendesen, ezért low-medium szinten játszottam, nem HD-ben, viszont úgy szépen szaladt. (Gépem: AMD Athlon II Dual-Core M300 2 Ghz, 4 Gb RAM, ATI HD4570 512MB DDR2 VRAM - tudom, hogy ratyi, de viszonylag új cuccok is normálisan futnak rajta (nekem 30 fps már simán élvezhető kategória :-D Néha még a 20-25 is XD)) -
Shaenis #52424 becsúszott egy gépelési hiba: "mert a felfedezés NEM viszi fel eléggé" -
Shaenis #52423 jewelernél a 25-50 és a 375-400 szinteknél van egy kis belassulás, de amúgy gyerekjáték fehúzni 400-ra, nekem összesen 4 órányi játék kellett hozzá, mivel a mainemmel már összeszedtem rengeteg nyersanyagot.
A Copper Filigree majd 50-től lesz, azzal tudod a 7 féle drágakövet (gemstone) továbbfejleszteni ékkővé (jewel) amivel újra felfedezheted az ékszer recepteket. 50-ig gyártanod kell a meglévő receptjeidet, mert a felfedezés viszi fel eléggé. Legolcsóbb a fülbevalók gyártása, használj hozzá olyan követ amiből sok van, vagy olcsó a TP-ben.