63345
-
#52502 El ne sírd magad mert a játékkal egyesek elégedetlenek.
Egyébként olyan hülye vagy,hogy az fáj már elnézést...
Vagy nem tűnt fel a logikai baki amit összehoztál?
Azért sírnak az emberek mert túl sok a grind, nem mennek végig a dungeonokon HOLOTT SZERINTED ez teljesen korrekt. (Gondolom neked van időd és türelmed ehhez.)
Viszont a NO LIFEREKNEK nincs erre se ideje se türelme, mert nincs életük és emiatt nem tudnak órákat grindelni és ...oh wait...
Vedd már le azt a szemüveget és legalább gondold át amit írsz.
Bocs már, hogy egyes NO LIFEREKNEK nincs kedve 2-3 órát ülni a játék előtt azzal ,hogy grindel, hogy valami másabb cucca legyen és VALAMIT TALÁLJON A játékba amit élvez arra az időre amíg leül.
Tudom,hogy az ilyen ejtőernyős, bulibetyároknak akik nap mint nap teljesen kiélik az élet minden percét, és nagy nehezen jut idejük postolni az SG-re két halál ugrás között ez furcsa. Azt is elismerem, hogy sokan itt barmok, mert egy igazi férfi mint te, a nap 24 órájából 30at képes felhasználni és azt a plusz 6ot simán a játékba tudja ölni és az alatt meg van ám a "maxos cool király set" ,de van aki sajnos nem képes erre.
Igen...az kell,hogy ,hogy ne vért szenvedve hanem szórakozva kapjak egy olyan setet ami NEKEM tetszik. Nem akarok belefektetni munkát, hanem KELLEMES IDŐTÖLTÉST akarok miközben megszerzem azt.
-----
World bossok előtt nincs pre-event...2-3 óránként spawnolnak. Az amire te gondolsz már maga a boss event, és emiatt nem is tudnak failelni, max a spawn húzódik el.
Shatterernél a siege weapon darabok gyűjtése és Claw Of Jormagnál a kristályok. Egyiket se kell betriggerelni, A boss halálától számítva 3 óra után automatikusan a beindul. Tequatl pl csak szimplán lespawnol.
Ülj le egyes... -
Kryon #52501 WoW endgame röviden: pve: hetente x alkalommal lementek az aktuális raidbe, és igyekeztek minél több bosst megölni, hogy legyen cuccotok. Összetett harcok vannak, komoly taktikák 10/25 ember összehangolt munkájára van szükség a sikerhez. Ha már elég jó a gear és végigvittétek normal módot, akkor mentek HC-ba, ami nehezebb, pl bonyolultabb taktikák nagyobb sebzés miatt, de jobb cuccot ad. Ez így megy 7-8 hónapig, aztán jön az újabb raid egy fokkal erősebb bossokkal, jobb cuccokkal és kezdődik minden elölről.
pvp: pvp szezonok vannak, új gearrel. Ezek megszerzéséhez pvp pontokra és ratingre van szükséged, amit rated battlegroundokban vagy arénában farmolhatsz, következő szezonban újra aztán újra....
Egy nagy mókuskerék az egész, de jó társaságban élvezetes tud lenni. GW2-nek és az összes mmonak ez lenne a lényege, hogy kell hozzá egy csapat. Akik nagyon sírnak próbáljanak keresni egy guildet, barátkozzanak és lehet hogy úgy már egész másként tekintenek majd a játékra. -
#52500 Ott van elbaxva minden, hogy az esetek többségében mindenkinek azonnal kell minden, hogy aztán lehessen pörögni tovább. De ki a francnak van ideje egy nap 3nál több útvonalat lenyomni, hogy egyáltalán elkezdene zavarni az, hogy büntet a rendszer. Ráérünk, hiszen max statos cumót minimális erőfeszítéssel beszerezhetünk. Hová ez a nagy sietség, hogy farmolni/grindelni vagy tökömtudja mit kellene? Ja hogy nolájferkedve "kipörgettük" a játékot 2-3 hét alatt és most görbül a szánk? Hát ez van, lehet más játék után kutatni, ha már így ráérnek itt egyesek.
World bossok előtt van pre-event, de azt nem tudom mi történik akkor, ha bukta. -
#52499 Azok jobb ha tőlem tudod,hogy pár óránként vannak és semmitől nem függenek. Nem kell hozzá,hogy X - Y - Z event sikeres legyen. -
Jammal #52498 Ez a DR rendszer is nevetséges amúgy. Teljesen grind központú a játék és úgy akarnak fellépni a tömegével hemzsegő botok ellen, vagy csak épp több gem eladást produkálni, hogy diminishing returnt raknak a lootolásra, a dungeonökre, a karma gyűjtésre? -
#52497 öhm, ezeket hivják world bossoknak? Némi eventet kell végigcsinálni, h megjelenjenek és a végén a boss egész jo loot-ot dob.(bár dobhatna jobbat is ez igaz) -
Nephin #52496 Neked vacak az, neki vacak ez, nekem mindkettő tetszik, amannak meg csak a WoW, na most tegyél igazságot. :D Még mindig nem esett le, hogy nincs ultimate verzió, bárhogy bizonygatsz bármit, attól függ, kinek mi jön be, hmm? :D -
#52495 Ne örüljél, mert ég és föld a két játék közötti end game különbség ... -
#52494 Pl grind helyett több olyan event aminek folytatása van és végigvisznek egy sztorit. Ezek mondjuk adhatnának a végén bónusz rewardokat ha mindegyiknél ott voltál és stb...
Nem lenne nehéz megoldani... Az meg,hogy néhányan egszerűen vérbenforgó szemekkel üvöltenek mikor jön a "GW2 end game rohadt grindes"... Nos ez így is van. Akarsz egy új setet? Akarsz valamit craftolni? Karmát szeretnél valamire? GRIND :P Ja..és nem kevés. -
#52493 Ennyi erővel szinte mindent fel lehetne fogni grindnek, hiszen az eventezés, a szívtöltögetés/questelés, craftolás, mind-mind küzdelem valami új dolog eléréséért, legyen az szint, karma, cucc vagy bármi. Nincs olyan, hogy nem ér véget a tartalom mert naponta új zónákat pakolnak a világba, mindezt azért, hogy a grind gyanúja még csak véletlenül se merüljön fel. Azt gondolom senki nem várja el a fejlesztőktől, hogy gyorsabban lapátolják be a contentet mint ahogyan átrongyolunk rajta.
Jó lenne azt is hallani, hogy ki mit találna ki grind helyett. Pl: dungeon 30 útvonallal? Vagy lenyomjuk a 3 útvonalat és arcon vág a dungeon armor? Utobbi esetén csak felerősödni a "Jajj nincs mit csinálni 80-on" tábor hangereje.
WoW raid is lehetne grind, hiszen néha hosszú napokig tart a wipefest, aztán baxik dobni az a nyomi boss a BIS itemünket, ha meg dobja, akkor elviszik előlünk és mehetünk vissza újra meg újra csak azért, hogy kiessen és TALÁN mi vigyük el. Végül ezt az egész hercehurcát kukázod, mert kijött egy kieg és 3 szint alatt a szutykos zöld cuccok is 3x erősebbek mint a mi ánuszszaggató überállesz felszerelésünk.
Minden MMO-nak része a grind, de legalább a GW2-ben nem vagy arra kényszerítve, hogy grindelj naphosszat, mert különben szart se ér a karaktered.
-
#52492 Egy szóval sem mondtam, hogy a mostani WoW lenne. Igazából lehet kövezni, de a WoW mostmár a GW2 közelébe sem ér.
Bár..nem emiatt haldoklik az egész most, de ez már más téma. Csak ettől függetlenül azért ne legyünk annyira elragadtatva mert van előre bőven és ez a grind se kéne a játékba. -
Newfronter #52491 +1
Ennyi. Remekül megfogalmaztad! -
#52490 A kedvencem az, amikor a WvW-ről valaki azt írja, hogy "nagy rohangálás az egész, mindig lehalok, és drága a javítás". Nem csodálom, hogy semmi öröme pár embernek benne, ha nem szervezetten csinálják. A játék egyik legjobb része a WvW, csak szervezést és némi taktikai érzéket kíván meg a játékosoktól. Anélkül viszont tényle olyan, mintha becsukott szemmel kellene játszanod.
Az sPvP szerintem messze a legjobb ebben a játékban, engem legalábbis már hosszú ideje leköt és nagyon tetszik továbbra is, hogy nem a gear dönt.
A PvE más és el kell fogadni, ha valakinek ez nem tetszik. De továbbra is azt mondom, hogy 1-2 kiegészítő múlva teljesen más képet fog mutatni a játék.
Azért azt se felejtsük el, hogy a WoW sem úgy jelent meg, hogy minden kiegészítőt azonnal meg lehetett venni, és a most elérhető tartalmak mindegyike ott volt indulásnál is. Sokan hajlamosak elfelejtkezni arról, hogy a WoW hosszú hónapok/évek alatt lett olyan, mint most. S nem véletlenül ül a képzeletbeli csúcson. A GW2 egy más alternatívát kínál, ami valakinek bejön és tetszik, mások meg idővel odébb állnak, mert nem tetszik nekik, vagy mert más tartalomra, más felépítésű játékra vágynak. Ennyi. -
Susarc #52489 csak szivattalak,egyetértek hiszen sima játékkal meglett a 400/400-as 2 skillem és annyi nyersanyagom van,pusztán a "szedegetésből" játék közben,hogy a leather/armor/főzést is feltudnám rittyenteni pár óra alatt 300 fölé...
a fegyó gyártásnál is akármit kinéztem 20-30 perc alatt levolt gyúrva:P -
#52488 Nem kell egyböl a legendary fegyver elkészitését célnak kitüzni :)
Amugy meg pont az a lényege, h sokáig tartson, én is elég idöt(kb. 2-3honapot) beleöltem anno a gw1-ben, h a legdrágább armorom meglegyen(ott az volt a legdrágább dolog a játékban) -
Susarc #52487 azért az a 250 ori bár nem piskóta:P -
#52486 Egyáltalán nincs rozsaszin felhö ha erre gondolsz, mivel tisztában vagyok a játék hibáival, ráadásul másra is szakitok idöt nem csak a GW2-re :)
De igy sem érzem olyan vészesnek a grind-et más mmo-kkal szemben. Meg azért a wow-nál sem mind1 melyik idöszakot mondod, mert azért a mostaninál nem érzem olyan komolyabbnak, mint egy gw2-es dungeon. -
#52485 wow-ban hogy néz ki az endgame? tényleg nem tudom és érdekel. -
Fyndath #52484 Hát azért (én legalábbis) wowban is meguntam 1 hét után, hogy ugyanazokat csináljuk mindig. Gyorsan dailyk, hc-k, utána ugyanaz a raid (ami akkor éppen firelands volt) és ennyi. -
#52483 Azért maradjunk annyiban,hogy a WoWban a raidelés nem ugyan az mint naphosszat ugyan azokat a hülye mobokat ölni és stb. Azért lássunk tovább annál,hogy éppen melyik a kedvenc játékunk. -
#52482 Mert más mmo-ban mit csinálsz? Aion-ban halálra grindeled magad, h jobb itemjeid legyenek, WoW-ban is ismételgeted az dolgokat, h jobb fegyvered/cuccod legyen, h ujra mehess dungeon-ökbe és nagyobb legyen a dps-ed, mert az a király. Jah és még ahhoz is grindelni kell, h arénában érvényesülni tudj, mert nem ugy van az ám, h csak ugy be mész mert ahhoz van kedved.
1Darton1: Valoban, bocsánatot kérek, tényleg nem te voltál :) -
1Darton1 #52481 Írtam én bármit az endgame-ről vagy szerepelt-e bármelyik hozzászólásomban az endgame szó az utóbbi két kommentemet leszámítva (amikben azt fejtem ki, hogy semmit nem mondtam róla)? -
#52480 Az end-game alatt azért nem a grindet kell érteni :P Egyébként a dungeonokkal el lehet bohóckodni lvl80-on. -
#52479 nemtudok foltyon online bent lenni melo miatt, ezért az én életemben tökéletes a játék. Persze kiv vagyok 80 után mit fogok csinálni, nem kizárt egy másik kari sem. de lassan 50-es vagyok és nem finomitgatok magamon, hanem kompletten cserélgetem a geart meg a traiteket mert mindet kiprobálgatom.
insták bmikor nyomhatók lvl80-on is kihívás. Most hogy ez a játék nem nyoolcvanason kezdődik, hanem lvl 1-től, az stem nagyon jo -
1Darton1 #52478 Azért vannak objektív tényezők is, de erről inkább nem vitatkozom hívő emberrel.
Most láttál olyat, hogy olyan panaszkodott, aki korábban istenítette a játékot? Mert ezt az aprócska részt mindig kifelejted az eszmefuttatásaidból.
Én az endgame-ről semmit nem írtam (különösebb véleményem sincs), az utolsó gondolatod pedig sok esetben helytálló. -
#52477 Nem értem én se ezt a nincs end-game dumát :D
legendary fegyvered van?
faj/rend/dungeon páncél?
sPvP-ben szintén különbözö páncélok megszerzése(illetve maga a pvp ÉLVEZETE, mint pl. egy fps-ben)
WvW-ben guild szintü célok
de ott vannak mellette az achivement-ek(100%map, összes puzzle, stb)
Van itt endgame böven, csak nem tolják az arcodba, h ide menjél, h legyen kurvajo fegyvered, h érvényesülni tudj és szoba álljanak veled.
De kiváncsi lennék tényleg, h 1Darton1 neked mi számit end-game-nek? :) -
#52476 Azért maradjunk annyiban, hogy ez a 80 dolog ez HATALMAS bullshit.
Ilyen erővel azt is lehet írni,hogy:
"Állítsd át a gombok kiosztást és tanulj meg úgy játszani! Mintha egy teljesen új élménnyel gazdagodnál!"
Ez egy hatalmas fanboy lista ami abszolút nem reális. Írhattál volna mást ami "kicsivel" reálisabb. Engem pl ezzel max arról győznél meg, hogy ez a játék epic fail.
Csak olvassál bele:
"Start a petition to make the Undead Orrian Chicken a new necro minion."
"Outrun a centaur"
"Visit the monument to Killeen and pay your respects"
"Learn the ins and outs of the Trading Post"
"Get rich selling Globs of Ectoplasm"
...stb...
Ez csak egy része. A többi meg ilyen grindelős baromság. Aki ezt a listát csinálta az nem éppen egy "normális gamer" hanem valami elvetemült :P -
Nephin #52475 Az, hogy mi a (idézem) "szar", ízlés dolga, de nem akarok megint visszakanyarodni ehhez. Tudod, the truth lies in the eye of the beholder. :D
Szerintem inkább az a visszatetsző, mikor valamit istenít az illető (bármi legyen is az), aztán mikor nem megy neki, vagy más, mint ahogy ő képzelte, akkor egyszerre vacak lesz, tökmindegy, mennyire jónak látta előtte. Az nem lehet, hogy benne van a hiba...
A WvW például nonstop, állandóan változó endgame. Mi az, hogy nincs endgame? :D És ez csak egy tétel a Newfronter által linkelt listán...
Persze érthető,az emberek hajlamosak mindenben keresni a nyomorúságuk okát, csak önmagukban nem és nem csak játékok terén. :) -
1Darton1 #52474 Ez egyértelmű, pont ezért mondtam, hogy a biztosban semmi meglepő nincs.
Annyi a különbség, hogy az alábbi folyamatban néha megegyeznek a kommentelők, néha nem.
Ebben az esetben például nem.
Persze ennél a jelenségnél az sem jobb, ha valaki a szarhoz ragaszkodik körme szakadtáig, mert ciki lenne beismerni, hogy hibázott. -
Nephin #52473 Dartonnak akart menni. :) -
Nephin #52472 Felvázolom a folyamatot:
- új MMO híre
- hmm, megnézem, mi ez
- hmm, ez egyre érdekesebb
- húeztökjó, mikor jön már
- ez lesz a legállatabb játék evör, messiás wowverő
- de jó, végre játszhatunk
- nektek is vacak a support?
- nektek is bugos ezmegaz?
- mindig megölnek, nem találom a sapkám, insert tetszőleges nyafi
- nincs endgém!!!
- anyuuuu, hogy lehet, hogy nem olyan a játék, mint amit fejben elképzelte és áhítottam és naponta hozsannáztam?
- eladó az accom, pm me
- hú, így mindenki ott fogja hagyni, doooooom... -
Newfronter #52471 Sokan azt hitték, hogy ez egy végtelen játék? :D Tele van megszámlálhatatlan mapokkal és soha véget nem érő storyval? Nincs MMO, amiben ne fogyna el a content, ha nagyon rákattantok.
A kérdés már csak az, hogy a farmolás, stb, az mennyire szórakoztató hosszabb távon. Itt szórakoztató. :) Pont. -
1Darton1 #52470 Úriember (hölgy) biztosra nem fogad! -
1Darton1 #52469 Az ilyen achievement-hajhászáshoz hasonló tevékenységek nagyon kevesek igényeit elégítik ki.
-
Nephin #52468 Deja vuuuu, te dráágaaa... :D -
Newfronter #52467 EndGame
Nyomtassátok ki, és pipáljátok ki sorban, és írjátok ide be, hogy ki az aki teljesen kész van! ;) Sok sikert! -
Newfronter #52466 Guildeket hogy ne lenne értelme csinálni? Ott vannak a jelentős Guild buffok is, na meg a közös szervezés. Na meg Dungeonokra is össze kell állni valahogy, és a guildedben elvileg azért vagy, hogy közösen harcoljatok...
Endgame: Minél több cucc megszerzése! Pl Legendary itemek. Azt ne mondjátok hogy ezeket gyorsan megszerzitek 9 óra meló, alvás, barátnő, meg még mit tudom mi mellett. :)
Achievementek?
WvW, sPvP-vel nem igazán toltam, de azok akár cél nélkül is igen szórakoztatóak. Tapasztaltam. Főleg hogy van azoknál is reward, erre se lehet mondani hogy nincs cél.
Egy Counter-Strike-ban sincs end-game. :D Itt az sPvP pedig hasonló feelinget ad. -
Jammal #52465 Én nem nevezném annak a mapok körbefutkosását. A wvw meg elég katyvasz szerintem órákon át tartó gyaloglással. De ez van ízlések és pofonok, csak így nagyon minimális ember marad meg a játékban. Még a guildek is feleslegesek ahogy én látom mert minden a zergelésről szól pveben és wvwben is, összeverődik egy nagy horda aztán lezúzzák az event bosst mindenféle taktika vagy bármilyen ismeret nélkül mert erre sincs szükség. Tudtam én előre, hogy ez lesz csak számítottam legalább az spvp/tpvpben valami megtartó erőre. -
Warrika #52464 ennek a játéknak ha nem változtatnak rajta ez lesz a veszte.
ha valakinek tetszik a pvp csinál 1 lv1 es karaktert pvp-zik amíg meg nem unja.
pve ben meg lv80 után max felfedezni tudsz amíg 100% nem lesz vagy a geared javítani ami megint nem izgalmas ha nincs miért csinálni.
Egyszerűen a készítők nem adtak semmi célt a játékhoz hosszútávra.
Ez az én véleményem. Elégsok mmo val játszottam. Nagyon jó a grafikája nagyon szépen megvan csinálva maga a játék de nincs tényleges END game. -
#52463 Pedig van benne endgame. Lvl 80 után általában 50-60% egy átlag játékos térképe. Akkor mi az endgame ha ez nem az? Ha meg ugye a WvW.