63345
  • Morpheus_v2
    Engi baromira hangulatossá, amikor eléred azt a szintet, hogy megkapd az új fegyvereket. Legutolsó patchben adtak neki egy baromi messzire lövő mordályt, ami a gránátokkal kombozva eszméletlen jó aoe-t csinál. Nagyon tudom ajánlani, egyetlen hátránya a (számomra) kényelmetlen célzás a távolharcos robbantós (mordáj-gránát build). Közelharcosnak se rossz, a lángszóró és a bomba is csúnya sebzést tud okozni.

Viszont egyetértek YakHeaddel, kezdésnek mindenképp warriort vagy guardot javasolnék. De nem annyira nehéz az engi se.
  • YakHead
    Annyira nem bonyolult, mint például az elementalist. Mire felszintezed lvl. 80-ra addigra már bőven megtanulsz vele játszani. Persze igazán csak PVP-ben lehet elsajátítani minden csínyját-bínyját, de ha csak dungeonözni fogsz vele, akkor nem kell tőle jobban félni, mint a többi professiontől. De kezdésnek inkább a warrior vagy guardiant szokták javasolni. Ha viszont az engineer tetszett meg, akkor kezdj azzal, mókás jószág az egyszer biztos
  • JethroHUN
    Első karakternek az engineer nagyon nehéz lenne? Úgy olvastam elég bonyolult kaszt.
  • Negritis
    és a f2p miatt ez nem fog csökkenni,
    ezért nem tetszett a f2p ötlete mert a gem ár teljesen elszáll
  • alyr2
    a kieg digital deluxe ha megvan a standard 2400 gem, de most drága lett a gem(jelenleg ez az osszeg ugy 700-750 gold) amikor en vettem meg meg csak 450 volt
  • Negritis
    az alaphoz én még neten vettem meg (ugye a DDhez járt béta időpont :D) de megbántam mert így hogy kifarmolható sokkal kevésbé érzem "egyedinek"

a kieget nem tudom megveszem-e és azt se hogy mikor, így hogy az előrendelés mellé 1 slot jár annyira nem vonz a dolog, lehet csak 1 év múlva vmi leárazáson esek neki

mondjuk van egy tippem hogy ugyanaz marad az LS rendszer és kell a kieg az LS feloldásához nem szeretnék 4-5k gemet az LSre elverni úgyhogy lehet mégis megveszem
    macerás kérdés, bár az XCOM 2 csúszása kivételesen jól jött
  • alyr2
    jah igaz 45 euro vagy mennyi a kieg..es jar vele az alap is..bogy igen az tenyleg 13-15 ezer arfoylamtol fuggoen
  • alyr2
    én gembol megvettelm a kieg deluxot..:D
  • Negritis
    a kieg most kb annyi igen
    1 éven belül sztem nem is lesz akció

a digital deluxe dolog viszont nálam is bicskanyitogató, de én most gemből oldom fel az a részt majd
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.03. 09:10:36
  • torrente111
    7-8 ezret?.14 az alap,nem?
  • alyr2
    ha megveszed a kieget jar hozza az alap jatek..ami nekem leverte a biztositekot..mer mar 2 eve megvan a digital deluxe..igy 2x fizettem ki az alapot..es csak egy retkes karislotot adta vigaszkent amire szuksegem sincs..De maga a jatek jo el lehet vele szorakozni 7-8 ezret ér.
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.09.03. 08:58:29
  • alyr2
    ' nagy bank slot jar alapbol a 2. mar gemes.
  • Negritis
    account types
    itt le van írva hogy melyikhez mi jár
    karakter slot és bag slot +ba jár ha jól látom viszont a bankslotból 2 volt nekem asszem mikor kezdtem és ahhoz vettem +ba később
  • torrente111
    sziasztok.igy f2p kipróbálása után nagyon tetszik a játék,de sajnos sok a korlátozás.ha megvenném az új kieg standart verziót,akkor tudja valaki hogy ehez mit adnának?gondolok ilyenre pl + karakter,bank slot pl.kösz
    Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.09.02. 22:08:08
  • Negritis
    50esbe nem sokszor voltam de Ranger kb mindig van nálunk :D
  • alyr2
    nekem a rekordom lvl 50 fraktalban 35 perc, 2 ranger volt a partiban:D
  • Negritis
    haver mindig rangerrel jön és szükség is van rá
    főleg fraktálba tud hasznos lenni egy ranger mert ha ért hozzá akkor nagyon jó

persze a sok hülye miatt kialakult az előítélet és az is igaz hogy DPS-be azért nehéz volt igazán jót kihozni belőle, DE
    supportra tökéletes class
  • Negritis
    2en igen, de anno soloba is simán ment a thiefet nem 1x herélték ki pvp miatt :D
  • alyr2
    Jo csak erteni kell. pvp ben longbow es gs amit legtobben hasznalnak. mindkettovel nagyokat ut, bowal ugye 1500 tavra lovoldoz es a papir zerkereket megoli mire eszmelnek..vagy fedezekbe gurulnak.. de ha odaersz akkor kb instant meghal.pettel meg lehet mahinalni hogy fearel vagy borit, ez segithet neki menekulesben, de ugye ehez meg mar sz kell ami ritkakincs a legtobb jatekosnal..:D
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.09.01. 10:22:45
  • Jani Hun
    Kb fél éve nyomtuk spannal a WvW-t ö is és énis thieffel. hiddel lehetséges fight közbe a perma stealth és rohadtul idegesitö:D ketten mentünk 1-1 leszakadt emberre, ráugrok stealth hátbadöföm stealth megin, ugrik ö backstab aztán stealth stb.:D csak annyit láttak belölünk hogy ugrálunk stealthböl ki és stealthbe vissza :D persze nem életképes módszer ez hosszutávon, hiszen elég egyszer észrevenni minket ha minden cdn van és végünk, de azért funolni jó volt :D
  • Mc Wolfy
    hát nem tom. rég hallottam valakitől olyat, hogy valaki jöjjön már inkább rangerrel :D
  • Negritis
    csak wvw szempontjából számít a szerver, ergo mind1 hogy hol vagy ha klánnal szeretnél PVE-zni

jó XP szerzés a crafting, más értelme nincs alacsony szinten, eventből mindig lesz elég cuccod kb ascended amit muszáj craftolni de az meg 80+
  • Carmang
    Helló. Crafting-nak van értelme alacsony szinten, vagy ráér később? Nem mintha, a F2P accountommal tudnék craftolni :)
    Illetve a Ring of Fire szerveren van magyar klán?
  • Negritis
    pvp miatt muszáj volt nerfelni :D
  • MrPredator
    Azt vajon mikor oldják meg hogy a petet el lehessen tenni harc közben? Vagy legalább a név meg a HP csík elrejthető lenne...
  • Jani Hun
    Na igen engem kicsit zavar h nincs permastealth :(
  • SzirmosSzisza
    Nekem végül maradt a Thief, bár őszintén megmondom azt hittem az egyik fő képessége fordítva lesz (nem belecsap valakibe és megy láthatatlanba, hanem fordítva :D)
  • Morpheus_v2
    Pet skillek. és petek előfordulási helyei.
  • Morpheus_v2
    Szerintem a ranger egy jó kaszt, csak sok ügyetlen ember játszik vele: behúzza a mobokat a pet, van hogy egy mobot megkéne hagyni, de az illető rajta hagyja a petet. Sajnos ki is alakult egy sztereotípia, kb úgy tekintenek rá mint a wowban a hunterekre ("aki ezzel játszik csakis noob lehet").
    Van egy-két jó pet, ami tényleg kiváló a csapatban (cicamica aki buffol, sárkánygyík aki aoe-ban sebez, farkas aki gyógyít vagy fearrel). Pvp-ben kiváló kaszt, pveben lehetne erősebb is, legalábbis fél éve nem volt olyan erős.
    Nekem van egy max szintes, magasabb fractal szintre is jó rangerem, de szegény nem tett olyan nagy sebzést pettel sem, mint egy warrior puskával.
    De azért csináljatok egyet nyugodtan, ha elkerülitek a "meta only" és "exp only" partikat (általában snobok vagy nagyon béna emberek), akkor nem fogtok titeket kirúgni sehonnan. Ja és tanuljátok meg, hol kell kikapcsolni a petet. :D
    Power rangerhez Berzerker statok és longbow/greatsword. A legutolsó patch erősítette a dot-okat, így a shortbow se lehet rossz.
  • MrPredator
    Akkor mégis jó a ranger? komolyan mondom itt mindenki mást mond. Egyfélét mondjatok már :)
    Mcwolfy szavára meg azért érdemes adni, mégis csak ő a nagy GW2 guru, és ő azt mondja a ranger szar. Persze én kizárólag a longbow rangerben gondolkodom, greatsword vagy bármely melee build kizáva.

Ez a power ranger bow vagy melee lenne?
  • alyr2
    PVE dagger crites necro erős, de van jobb. PVPben meg ordenare nagy pusztitast tud, ha nem vele kezdenek. Bár egy power ranger kihereli pillanatok alatt, sajnos..:D
  • Negritis
    mert nem is az :D
    ahogy a ranger is teljesen korrekt

feltéve hogy nem az a cél hogy 8 perc legyen az AC P1 hanem hogy játszatok egy jót és vna rá 15 percetek is akár
  • YakHead
    Hát nem tudom, mindenki köpdöste a necrót itt korábban. Én csináltam egyet és a crit+Life force-os necrómmal nem érzem magam hasznavehetetlennek PVE-ben. PVP-ben meg egyenesen imádom. Haverral mindketten felhúztunk egy-egy necrót és ha elég jó a support PVP-ben, akkor ordenáré vérengzést lehet velük rendezni
  • MrPredator
    Necro még mindig szar endgame pve-re? Próbálta valaki a necro reaper cuccait bétában?
  • Terawatt
    Nincs ilyen itt.
  • MuldR
    A GW1-be lehetett point and clickel menni, de GW2 be nem talalom hol lehet bekapcsolni. Valaki nem tudja veletlenul?
  • alyr2
    Rangerekkel nincs gond , ha aki jatszik vele nem full kretén(ebbol keves van) mer orrverzesig esznelkul lonek mindent tobbnyire a petet meg nem iranyitjak...stb Ebbol indul ki persze mindenki es nem viszik vagy kibasszak a partibol azonnal tobbnyire oket:D
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.08.30. 21:27:28
  • Mc Wolfy
    rangert általánosságban utálja mindenki, főleg ha meglátják, hogy kevés achivement pontod van, ráadásul ranger vagy, szinte biztos kidobnak partyból, aztán elmegy a kedved az egész játéktól, mert mindenki bunkó :D
    ele, ha már ezek közül akarsz. pillanatnyilag az a legOPbb kaszt
  • alyr2
    A thief jo karakter/kaszt, csak jatszani kell vele tudni! Elso karakternek szerintem ne valaszd! inkabb elet.
  • Morpheus_v2
    A játékban nincs meg a szokásos 3 kaszttípusú felállás (tank, dd, heal), de minden kaszt képes healelni, egy-két kaszt valamelyest jobban ért a healhez (Guard, Ele, ranger, engi). Vannak support buildek, amik pajzsot (mesmer) és erős buffokat (warrior) adnak. A kasztok tudnak kombozni egymással, pl egy bow warrior ledob egy tűzkört és a ranger átlő rajta, akkor égés dot-ot rak a célpontra. Az ele könnyen játszható és szeretik a partikban. A ranger se nehéz kaszt, a thief kicsit papír és könnyen hal.