63345
-
Susarc #52542 ami még nagyon debasz az,hogy közös például a nyersanyag resourceod a karijaidnak az,hogy közös a PVP szintetek /nem kell az 5. altnak is "kiütni", a kis ugrabugráló ügyességi feladatok feldobják az eddigi gyakorlatot, nem kell keresni a hülye "?"-ket, oda-vissza váltogathatod a szakmáidat annélkül,hogy újra kéne húzni őket...inventoryból bankba paokolni bárhonnan stb.stb. tele van ezekkel az innovativ dolgokkal! megszokjuk és a többi MMO ezeknél nélkül forintot nem fog érni hamarosan!
nem világrengető a játék,de el kell ismerni,hogy igencsak üde szinfolt a piacon! -
#52541 Pve-ről nem szeretnék nyilatkozni. Az egy szükséges rossz a pvp felé vezető úton. A pve sosem lesz élvezetes. -
#52540 Játszok vele. Csak a régi tapasztalataimat tudom amit még l2ben szedtem össze, ott volt tétje az elején a váraknak, volt miért elfoglani, ellenségem ellensége a barátom, stb stb. WvW szeretne valami hasonlót, de jelenleg kevés. Később lehet jobb lesz, majd az idő eldönti. Az alapötlet jó, a kivitelezés kezdetnek jó. -
#52539 "A pvpk legnagyobb mozgató rugója a drámázás a veszekedés a klánok között. Itt sajnos ez nincs meg."
akkor goto EVE online ott aztán lehet ilyenben bőven részed :D
-
#52538 Hm, szerintem olvass vissza, és fel fogod tudni talán még Te is, hogy darth devillel megbeszéltünk valamit, ami történetesen a WvW volt, ő úgy látta a dolgokat, én így. A PvE-ről mi ketten nem beszélgettünk...
A PvE-t meg már leírtad, hogy NEKED nem tetszik, de történetesen ez engem nem érdekel. Remélem ezzel együtt tudsz élni... -
#52537 Itt a játékról volt szó, nem a WvW-ről, nem is értem milyen hülyeségről beszélsz :P
Arról nem is beszélve,hogy a játékosok nagyrésze a PvE miatt sír, teljesen jogosan.
Egyébként..személyem se látja értelmét a WvW-nek. Mármint ha PvPzni akarok a PvP élménye miatt: sPvP. WvW meg nem is tudom...minek menjek oda? Néha funolni a haverokkal jah, de amúgy nem köt le.
TDC Geronimo
ma 16:24 privát galéria válasz #52536|
Jah... Most azzal hitegetik magukat,hogy a "omg a pandák már ott voltak a loreban a War3nál is!!". Persze arról mindenki elfeledkezik,hogy csak a poén kedvéért kaptál magad mellé egy brewmastert és közük nem volt a sztorihoz :D Na de...ha Blizzard, akkor királyság! -
#52536 " Egyesek akkor is imádni fogják a WoWot,hogy ha pónik lesznek benne "
Miért még nincsenek? -
#52535 Ha logikusan végig gondolod már most rájöhetsz, hogy nem lesz igazad.
Idővel ha beáll a játékosok létszáma az emberek el fognak rendeződni úgy, hogy minden szerver amelyik WvW-ben erős akar lenni, az fullra feltölti magát olyan tagokkal, akiknek a WvW elsőség a célja.
Ha valaki ilyen beállítottságú, az ilyen szervert fog idővel keresni. Jelen pillanatban áll az az észrevételed, hogy a legnépesebb szerverek az elsők. De ez csak idő kérdése, és teljesen módosulni fog. -
#52534 Azért az,hogy a játék megadja a jutalmat: A JÁTÉKÉLMÉNYT! -> Na ezt senki ne hozza már fel jutalomnak. Ez olyan mintha azt mondanám neked,hogy egy Uwe Boll film megadja a jutalmat...a film nézés ÉLMÉNYÉT!
A világ legnagyobb baromsága mikor azt hiszed egy játékban az a jutalom,hogy játszhatsz vele. Az,hogy egyeseknek bármi elég mert az Arenanet az istenkirályűberfasza company és emiatt akármit csinálnak az élmény és THANKS A LOT GUYS!! Fizettem a játékért de ti annyira awesomekirályűberállat cég vagytok,hogy most, hogy még a grindet is lekorlátoztátok...még mindig ti vagytok a legkirályabbak. Igaz,hogy ezzel csak még grindelősebb lett mert fordítva sült el, de nagyon királyak vagytok és emiatt élvezem a játékot!
Ugyan ez van a Blizzardnál is. Egyesek akkor is imádni fogják a WoWot,hogy ha pónik lesznek benne és jön majd az: omgthisissoooobadassawesome!
Ettől még a játék nem lesz élvezhetőbb, szórakoztatóbb. -
#52533 Nem egészen ilyen tétre gondoltam. De ez már gáz, h ha csak ilyenek jutnak az eszedbe.
A szerverlista ott borul, hogy a legnagyobb populációjú szerverek lesznek a topon.
Elhiszem, h a játékosok nagyrészének hű de új élmény az ilyen szintű és stílusú pvp ezért még élvezik. De előbb utóbb nem lesz cél.
A pvpk legnagyobb mozgató rugója a drámázás a veszekedés a klánok között. Itt sajnos ez nincs meg.
De ne legyen igazam. -
#52532 Milyen tét kellene? Megadja a játék a jutalmat, s tudod mi az? JÁTÉKÉLMÉNY! Elfogadom, ha azt írod, hogy ez neked kevés, vagy nem érint meg. De az már nem a játék hibája, hanem, hogy Te az Excalibur-t várod jutalomnak...
Mindenki, aki ilyesféle jutalomra vágyik, az pofára fog esni. Lehet a köv fejlesztésekben (lehet van már ilyen, nem néztem) lesz olyan, hogy a top szerverek klánjainak tagjai kapnak a nevük mellé egy ikont, de többre senki se számítson. Azért játsszál, hogy a klánoddal közösen megváltoztassatok valamit a szervereken dúló csaták menetében, ne azért, hogy valami csili-vili cuccot kapj, amivel utána valamelyik városban villogj.
De nem akarlak támadni, s továbbra is azt mondom, ha ez neked kevés, akkor a GW2 nem a te világod... -
#52531 A visszaszinteződés az egyik legjobb dolog szerintem, így mindig minden terület kicsit kihívás marad, annak ellenére is, hogy 80-as holmikban azért valóban gyorsabban le lehet csapkodni mindent. De nincs az, hogy a kezdő területek is unalmassá válnak, mert semmi nem támad meg, csak átrohansz, vagy minden csak egy lövés/ütés lenne. Így például amikor az ember segít a barátjának, aki kis karaktert húz, akkor sincs az, mint a többi mmo-ban a power leveling, hogy a kis szintű csak unatkozik, hanem tényleg együtt lehet harcolni, hiába magas szintű a másik.
Amúgy nekem összességében nagyon bejött a GW2 és az újításai. -
maniac001 #52530 Nincs igazi rtétje a wvw-nek... ha valaki csak a tétért játszik annak nem tetszik. vagy a lootért. Itt élvezhető a pvp. az swtorban szánalom, a többi részével együtt (SZERINTEM). -
hunterrop #52529 Spvp közben minden egyes menetkor amikor meghalok, és élednék újra lefagy a loading screen. Kb 10percig tölt-tölt aztán alt+f4 el bezárom mert nem csinál semmit.
Van vkinek ilyen gondja? Vagy vki tud megoldást? Már rég rtam ticketet de nem lett semmi változás.
-
#52528 "WvWnek pedig nincs igazi tétje."
hacsak nem az hogy a servered hol van azon a bizonyos listán. -
#52527 Összekeversz valakivel. Nem járok ide sírni.
Játszom a játékkal amikor tudok, szeretem a mass pvpt. Csupán azt mondtam, h nincs tétje a wvwnek. Nem kell bemutatnod nekem milyen amikor elfoglalsz egy várat és hasonló, elég sok ostromon ott volna más játékban. De valami nagyobb tétet ki kell találni a wvwhez, mert ez így sovány. -
#52526 1. Oks nem tetszik a játék. Rendben, írd le a véleményedet, egy max két alkalommal. De könyörgöm, van itt pár arc, aki itt éli le az életét, és folyamatosan sír, bizonygatja, hogy rossz a játék. Érdekel ez szerinted itt bárkit is? Olyan ez, mintha bemennél teszem azt a Barca drukkerei közé és hirdetnéd az igét, hogy jobb a Real, vagy fordítva. De más helyeken ezt trollkodásnak hívják...
2. Nincs endgame? Béna vagy a sPvP-hez? Nem hat meg a WvW? Oks, semmi gond, add el az accodat, és állj már arrébb, sírj másik topicban, vagy istenítsd azt a játékot, amit szeretsz. Én sem járok át a WoW vagy star wars topicokba, és nem trollkodom azon, hogy mindkettőnek rosszabb a grafikája... A kutyát sem érdekli az ilyen fajta vélemény.
3. "WvWnek pedig nincs igazi tétje." Na erről beszélek, nem egyformán éljük meg a dolgokat. Tudod, amikor egy nagyobb vártól elvágjuk az utánpótlást, vagy bemegyünk az ellenfél mögé és elfoglaljuk a kevésbé védett dolgait, netán szervezetten megfordítunk egy addig vesztésre álló csatát az hihetetlen élmény tud lenni. De mondhatnék itt olyan példát, mint amikor felépítenek több katapultot és egyszerre a meglepetés erejével szétzúzzák a falakat, és a seregetek beömlik a keletkezett lyukon, eszméletlen élmény tud lenni.
Az, hogy ez téged nem érdekel, vagy nem éred fel ésszel, már nem a játék hibája...
4. Aki meg a visszaszinteződésre azt mondja, hogy hülyeség, vagy értelmetlen, az barátkozzon meg a gondolattal, hogy a jövő MMO-i szerintem kivétel nélkül használni fogják ezt a dolgot, mert remek ötlet, és működik. Persze az már megint nem a játék hibája, ha ezt Te nem érted meg.
Végezetül pedig leírnám, hogy lvl75-s vagyok, kevés időm van játszani, és még csak a mapok kb 40%-án jártam. Leköt a játék, és nem bántam meg a megvételét. Bátran vegye meg bárki ezt a játékot, de ne várjon csodát, mert ez is csak egy játék... -
#52525 Pont az hiányzik, h nincs cél. A játékosok nagyrészét nem érdekli egy kicsit másképp kinéző fegyver. WvWnek pedig nincs igazi tétje. -
#52524 Nagyon remélem, hogy nem is kell 3-4 évet várni. Szerintem a most fejlesztés alatt álló és bejelentett kieg. is hoz még újdonságokat majd magával. -
Newfronter #52523 Viszont ennek a játéknak van alapja amire lehet építeni, ha 3-4 év múlva aki visszatér ide és megveszi az addig megjelent kiegészítőket, akkor lehet visszatalál mint az eltékozolt fiúgyermek. :) -
#52522 A visszaszinteződés valóban üde színfolt az mmo-k területén, de kb ennyi.
Az eventeket a Warhammer Online kb. 4 évvel ezelőtt megcsinálta, ezt teljesen onnan vették át.(ami nem baj).
"harcrendszer, élvezetes kasztok, gyönyörű zene/grafika" ez pedig teljesen a te véleményed, lehet másnak más az ízlése. Szóval nem baj, ha véded a játékot csak az ilyen vélemények után nem árt odatenni, hogy szerintem.
Mindamellett egyetértek, hogy a grafikája nekem is tetszik, a visszaszinteződés miatt élvezetes minden terület felfedezése, de valamennyire egyetértek az alant beszúrt Kripparrian videóval miszerint valami apró-apró dolog hiányzik, ami 80on megfogja nagyon az embert. Én a fejlesztők helyében betettem volna egy dungeon findert, még ha nehezek is a dungeonok. -
Newfronter #52521 Miért ne nyújtana? Mondok pár dolgot: Visszaszinteződés, eventek, harcrendszer, élvezetes kasztok, gyönyörű zene/grafika, nem gear/stat alapú versengés.
Ez mind egyben, ebben ez a forradalmi. A többi MMO-ra már rá sem tudok nézni annyira nagy kalap szar a többi. Kb röhögőgörcs kap el ha más MMO-t ki kell próbálnom. :)
Nem hiába kaptam rá erre a játékra.
Oké, nincs meg az a hype mint augusztus 25.-én. Most már csak játszok vele ha időm engedi. De így van ez jól.
Nekem voltak elvárásaim a játékkal szemben és azoknak megfelelt, köztük volt a havidíj mentesség is. -
#52520 "...forradalmai dolgok hallatán."- Sajnos semmi forradalmi nincs a GW2-ben. Én is kicsit elhittem, amit a promócióban hallottam. 150 óra után már látom, hogy ez is ugyan olyan, mint bármelyik másik MMORPG. Próbálják elrejteni, elfedni, hogy nem pedig de. Nem rossz csak szinte semmiben sem nyújt többet... -
Newfronter #52519 Nekem nem a Star Wars világával van bajom, hanem a megvalósítással. De lehet nem is a Star Wars világra értetted, hanem magára a játékra, ahogyan megcsinálta a BioWare.
Amit mondasz abban van igazság, van aki imádja a Diablo 3-at is, pedig szerintem hosszú távon nincs abban semmi jó. De van aki ezt szereti. :O
-
Nephin #52518 Itt egy érdekes topik a WvW-ről, szerintem vannak nagyon jó ötletei a srácnak. -
Nephin #52517 Hihetetlen, mit nem lehet azon felfogni, hogy te így látod, más meg máshogy és ez nem jelenti azt, hogy neked van igazad vagy neki, mert NINCS ULTIMATE IGAZSÁG, ha utálod a spenótot, hiába dicsőítik, nem fogod megszeretni, de attól még nem rossz a spenót, csak te nem szereted. Comprende? -
#52516 Itt mi ösztönöz arra, h visszamenj kisebb területre, vagy felfedezd a térképet? Mert engem semmi. Ez is pontosan ugyanolyan cső játék. Csak kicsit szélesebb a cső. Minden ami nem sandbox az csőjáték.
Az egyetlen amiben ez a játék újított, hogy a nagy pvpt leválaszotta a pve-ről. Btw ez szerintem óriási hiba. -
Newfronter #52515 Nem toltam SWTOR-t, de erre reagálnom kell, mert a GW2-ről beszélsz!
Mellékesen az SWTOR nekem eleve nem jött be, még a grafika is ótvar...khmm. Na de hagyjuk.
Nem uncsi a personal story quest GW2-ben. Igez nincsenek világmegmentős videók benne, legalább ameddig toltam, de a harc itt is kifejezetten élvezetes. Párbeszédeket itt meg így oldották meg, lehet neked ez az unalmas.
Van open PvP a neve WvW. Lehet nehéz bejutni, bár ez szerverfüggő is, de nagyon élvezetes és egyedi.(Igen, ez nem a PvE beli PvP, mondjuk így, de jobb is, még az kéne hogy bányászás közben fejbe vágjon valami köcsög.) Az sPvP is élvezetes nagyon, e-sport gyanús.
De az Open PvP-re visszatérve: Úgy gondoltad, hogy lennének csak PvE szerverek és PvP-s PvE szerverek külön. Igen ám, de ha én sima PvE-t játszok, akkor az után minek menjek PvP-re? Ha igazán PvP-zni szeretnék akkor itt a WvW meg az sPvP. Ennyi.
AH-ból megveheted a jó cuccokat igen, de én pl. szeretnék eladni is, főleg amiket lecraftolok. Vagy az alapanyagokat amiket szépen lassan összegyűjtögetek.
Load screen nálam kb 5-7mp. Közeli Waypointról kevesebb és alig kell futnom. Kb jó hogy nem a csata közepére dob be. :)
Nekem beszaggat, de csak ha éppen betöltötte a mapot, vagy ha nagyobb csata van, de ezt igen ritkán teszi. Mondjuk szinte fullon van a grafika nálam. :)
Nem fos. Ebben minden jobb, mivel minden tetszik ami a játékban van, a többi MMO-ban ez csak nyomokban van meg, mert csak a GW2-nél kaptam fel a fejem az igazán forradalmai dolgok hallatán.
Endgame-ről, raidről összességében: Itt persze nem úgy van mint a woW-ban hogy az epic gearért megy a harc hosszú hónapokon keresztül, és csak ez motivál. Hanem itt legalább nincs statkülönbség és egy szebb cuccért megy a harc, ami elég élvezetes a dinamikus eventek által.
Ha elfogy a contetn, márpedig minden MMO-ban elfogy. És ne nevezzük contentnek a többi játékban azt, hogy lvl 50-es vagyok és 2 hét múlva talán csak elérem a lvl51-et, mert ez szánalmas lenne, tehát mivel elfogy igen hamar, így mindegyik grindfesté alakul ha úgy értelmezed.
Erre mondtam is hogy ez nem egy végtelen contenttel megáldott játék, amit elénk tártak.
Ha nagyobb eventekre vágysz, komolyabb loottal, azt meg lehet megkapju ka kiegészítőkben. Viszont már ez is nagyon szép, amit a PvE-vel tettek az ArenaNetes srácok. Nálam is volt egy visszaesés és kevesebbet toltam, de most megint tolom.
Még az egyszerű kísérgetős eventek sem olyan unalmasak, mert legalább nem a mezőn álldogáló ellenfeleket kell megtámadnunk. :)
WvW sorbanállás amit említettél ez teljesen igaz, de mondták is hogy lesz egy max létszám ami befér és se több se kevesebb. Most vagy a szerverek nem bírják, és az optimalizálatlanság miatt nem akarnak többet beengedni, vagy ennyire lett megtervezve a map. Na ezt nem tudom. De igaz, ez nem ma vagy holnap fog megoldódni, hanem valószínű hónapokkal később.
A bétákban azért látszódott hogy a WvW-re nehéz bejutni, ott is volt úgymond sorban állás, és igen, számítani lehetett, hogy ilyen lesz a végleges játék is.
De ezt lehet itt a fórumon nem is hangoztatták a többiek.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy a játékot itt hagyja sok player, mert miért tenné? Én pl. nem tudok más játékot ahova vissza tudnék menni, ha hosszabb időre le akarnám kötni magamat.
Amit lehet tenni, panaszkodni a hivatalos fórumon, hogy sürgessük az Anetet a probléma megoldásával.
Egy szerény GW2 gamer véleményét hallottad. :) -
#52514 Látom nem ment át ... Na mindegy ... Most ugyanezt elsorolhatom bughegyekkel, percre pontosan ugyanakkor ugyanott induló ugyanolyan "dinamikus" eventekkel, ésatöbbi ...
A sokkal több bug volt első hónapban részt meg gondold át egy kicsit ...
A felfedezésben, és abban hogy téged a területhez a lootot pedig hozzád szintezi, abban qrva jó a GW2. Viszont sokmindenben nem olyan fenomenális ... Nem akarok példákra példákkal válaszolni napokon keresztül, mindkét játéknak vannak jobb és rosszabb részei.
A lényeg hogy objektív legyen az összehasonlítás, ne szubjektív, kiragadva pár részt ... Ennyi. -
maniac001 #52513 Hát szerintem se hasonlítsuk az swtorhoz mert nem egy kategória a kettő. Az swtor-ban sokkal több bug volt az első hónapban, a grafikus motor egy vicc, ronda mint a bűn és szaggat. Az swtorbn megcsináltad a story küldiket és semmi nem ösztönzött arra hogy felfedezz. A fejlesztők kijelöltek neked egy útvonalat és csak arra mehettél, a legnagyobb csőjáték ami valaha lkétezett. Itt minden map-on van mit felfedezni. Van értelme visszamenni kisebb területre ha nincs fullra felfedezni. Az swtorban semmi. megcsináltad a kezdőbolygót ami egy rövid cső és kész, letudva. Az swtor povp meg a szánalom kategória, csak azért tették bele hogy rá lehessen írni a dobozra hogy ez is van benne. Van 4 insta, sőt 8 is. A stroy módok mellett ott az exp mód, amiben instánként 3 különböző útvonal van (ami rémálom nehézségű persze). LÉn a whiteside-on vagyok és nem kell várnom WvW-re. Az spvp is nagyon pofás.
Igen meg tudod venni a cuccok nagy részét AH-ban (TP-n). De az jobb hogy 100x le kell menned egy cuccért az olyan dögunalmas, SW feelinget totál nélkülöző raidekre mint az swtor-ban volt? ha kell cucc megveheted TP-ben, de vannak különlegesebbek amiket exp mód tokenért lehet venni. -
#52512 Ehh ... ne hasonlítsuk az SWTOR-hoz lécci ...
Csináltál már Personal Story kvesztet GW2-ben? Unalmas, szar, bugos mint a disznó, és ráaásul gyakorlatilag SEMMI értelme szenvedni vele ... (Úgy hogy én imádom a fantasyt és magát a játékot is szeretem ...)
Az open PVP sokak szerint szar volt swtorban ... Na itt ezt a hibát egyszerűen kiküszöbölték, mert nincs ... 4 (?) PVP insta unalmas volt ... Lehet, én elvoltam vele ... itt van egyáltalán 4?
A craft értelmetlen? (Mint itt kb. ugyanúgy mindent megkapsz AH-ból ...) Ja, csak ott nem neked kellett 2 napig ütni a kentaurokat matiért, hanem hozta a robot ... Itt meg lehet vele bohóckodni ...
Idegesítő motorozás ... Itt sokkal faszább, mert futni kell ... vagy nézed a load screent ...
A személyes kedvencem: nem szaggat be ha tömeg van a képernyőn ... looool ... te mivel játszol?
Pontosan ugyanaz a fos ez is mint az SWTOR ... Van ami abban jobb, van ami ebben. Mindkettő jó játék, ami a GW2-n sokat dob, hogy PVP-n felszintez, és hogy nincs havidíj. Ennyi.
Viszont irgalmatlan bugok vannak még benne, játéktechnikai gixerek és társaik, valamint a "grindmentes" játék gyakorlatilag fél másodperc alatt grindfesztté alakul, ahogy valami komolyabbat akar az ember.
Nem probléma, majd javítják. De azért ne hasonlítgassuk már össze a játékokat, mert ilyenkor valahogy sosem sikerül objektívnek maradni ...
(Én pl: a WvW miatt vettem meg a GW2-t, és egy qrva hete nem jutok be WvW-re ... casual vagyok, napi 2 órát állok a bugos kjúban ... hurrá ...) -
#52511 még szerencse h semmit ne mbefolyásol ha eléred a max szintet... a kontentet még ugyanugy élvezheted (szintez a rendszer, ne felejtsd el!) -
#52510 Látom ideggyenge vagy, de nem kell ám mindent magadra venni és hőbörögni, néha szedd be azért amit a doki felír. -
Susarc #52509 4 hét kb. nekem is ennyi volt...ez kényelmes tempó és olyan 35% map felfedezésem lett a végére igaz a profok 80-ra lépésnél csak 250 körül voltak -
#52508 Napi 2-3 oraval is egy honapon belul siman 80-ra tudsz fejlodni (+craftolas is eleg jol dobja a szinteket). -
Ariakus #52507 Aki casual és naponta mondjuk max 2-3 órát játszana GW2-vel annak kb. mennyi idő míg eléri a max szintet? Mert elég illuzióromboló volt olvasni hogy a megjelenés után már itt a fórumon is voltak olyanok akik 3 nap alatt már max szinten voltak. -
#52506 Nézd, SWTOR: L50!!! a max. szint. Casualként is egy karakter esetében ennek végére az összes! storyquest és a questek lenyomva, kivétel az ILUM, mert még nem rohanva is mindent, még az extrákat is kivégeztem (ahol volt)/bolygó amire mehettél, ami kettő kivételével kb. mindenki számára elérhető volt. Sok helyen tele volt idegesítő motorozgatással. Marad az összes többi dolog amit csinálhatsz 50 után, ami megjelenés után egy hónappal nem volt sok, és sokszor marha értelmetlen is volt, ráadásul tele baromsággal, mint az Ilum esetében. Az open PVP egy vicc volt, a maradék 4 (?) pvp insta sok kihívást nem tartalmazott, a bolygókat MIND kipipáltad, max. a Tatoora és a fővárosba mentél vissza, de az időd 90%át az űrállomáson töltötted. Aki mazohista volt még 7 másik alttal megtehette ugyanezt, plusz "az előtte még nem ismert" fakció kezdő és főváros. Meg ugye akinek nem pvp, annak napi "ezerszer" a különböző pve 'questek". A craft értelmetlen volt. Ha kihagytam valamit, majd berakod.
Itt szépen fejlődgetek, nem hajt a tatár, és 10 szinttel a vége előtt is csak a térkép 30 százalékát láttam. Be se tettem a lábam pvpzni, mert a felfedezés öröme most max. szintig sokkal jobban leköt, nem mentem le instába, és a story questem is valahol 53 körül van, egy fajt próbáltam ki igazából és egy classt. Nem ülök kényszeresen a gép előtt, mert nem pereg a havidíj. Szóval L80 után IS lesz mit tenni, mindezt úgy, hogy értelmes a játék motorja, nem low beállításokkal nyomja az ember még csúcs géppel is, mert beszaggat ha tömeg van a képernyőn ...
És még egy hónapon vagyunk csak túl ... -
#52505 nem kell itt vitázni sztem. két játék ha kiegésziti egymást miértnem lehetne mind2-t játszani?
én sem fogom otthagyni a LoTRo-t. sőt... -
DarkBlade #52504 Ti betudtok lépni a játékba? -