Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
"Aki estleg Norn területen kezdet egy dolgot nem sikerült megcsinálnom, van egy cave, tele óriás földbõl feljövõ kukacokkal, a barlang mélyén van egy skill pont elérési lehetõség, ott mit kell csinálni, mert én akármire klikkelek a hordós szekérnél ott lent, semmi nem történik 😞"

Erre valaki ötlet, bugos agy mi?

Szerintem ésszerû idõben van karbantartás, azt nem vehetik figyelembe hogy vannak több mûszakban dolgozók, mert akkor a nulla tér-idõben kellene menniük, az meg csak Marty McFlynak meg a Dokinak megy 😊
BTW azt mondták ennél a gammánál nem lesz downtime soha, máshogy oldják meg a karbantartást. na mindegy.
Az AH-n kívül nem sok bug van, bár tegnap nagyon szép lag volt, és a critical errorral sajna továbbra sem foglalkoznak mert szerintük ez a hiba nem náluk van. Pedig mindkét havernak peccs után jött elõ.
Úúúú kis pvp szösszenet! az utóbbi napokban rákockultam a pvp-re és fel is rántottam a karit rank/lvl 10-re ami elég hosszadalmas volt mivel ez 17500 PVPxp-t igényel és egy átlagosan 6-8 perces meccsek alatt olyan 100-110 pontot lehet szedni ofc ez is átlag...

a terület/"zászló" fogalósdi a kis mini Bossokkal,katapult-ágyuzás épület rombolás-al megspékelve nagyon jó pörgõs pvp-t hoz! Sajnos akár 1 ellen is addig tudja tartani a bázist emíg meg nem murdál így amint minimális összjáték van szinte lehetetlen lesz majd elszedni a pontokat mivel pikk-pakk odalehet érni az egyiktõl a másikig....kicsit nagyobb mapek kellettek volna,mert pl volt olyan ,hogy 2-3 emberrel szemben simán tartottam a helyet amíg megérkeztek a többiek.igaz amint lelépsz a tatamiról szinte azonnal átpördül semlegesre majd/kékre/pirosra arra vigyázni kell...tehát direktbe a ponton kell lenni 0/24-ben😛

egy nagyon nagy hiba viszont van illetve 2....elõször is a gyõztes semmivel nem kap több pontot tehát rohadtul mindegy,hogy veszítessz vagy gyõzöl semmi extra xp nincs ez nem igazán motiváló és itt képbe is jön a másik nagy problémó az ,hogy emiatt az agyatlan zergnek van csak értelme:S mivel aki védi a pontokat a meccs alatt és kevset mozog az egy pont nem sok ,de még annyit sem gyûjt majd a menet végére...nekem ezt nehéz megszokni és elfogadni,de kénytelen leszek ha nem 50-60 pontokat akarok meccsenként:S rank 10 rõl 11-re már 4000 xp kell úgyhogy nem mindegy ,hogy 200-at szedsz össze vagy 50-et...

Omlás
Amúgy ON a szerver menjetek játszani ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Hát ha mással nem legalább emote használattal jelzem a kommentem komolyságát. Aztán, hogy ki, hogy értelmezi rá bízom de részemrõl a témát lezártnak tekintem. ;] <#pias>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

frango
Kösz!😊 Meg is nézem.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

A melette lévõ heartnál van a vízben egy barlang oda bekell úszni és átlehet menni a másik sziget belsejébe ahol lesz a POI

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

frango

frango
Valaki elárulná ezt a pontot, hogy lehet begyûjteni? Azt mutatja alul van, de bejáratot nem találok a belsejébe.

Jockey
abzsolute nem vettem magamra és sértésnek sem vettem, sõt a bocsánatodat sem vártam el, mert alapból nem is feltételeztem volna, hogy valaki ekszuzálná magát ezen a fórumon, csak a megfogalmazás visszáságára hívtam fel a figyelmet, de a ban plz tábla azért odatett most is a végére...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Omlás
If you're unable to connect to the game, this is normal as we're running a maintenance. We'll update you when we're back. Thanks! ^SL

Omlás
Szerintem a party rendszer jelenleg több sebbõl vérzik még rendesen remélem elsõdleges prioritáson ez van a srácoknál. Amúgy ez a jelenség volt bétában is így nem értem azóta miért nem lett korrigálva.

van kaja vagy poti szerû dolog ami a sima speed-et növeli?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Omlás
No offense!
Ha magadra vetted és sértésnek érezted a kommentemet....

....az a te bajod ...bocsánatot kérni nem fogok elhiheted :]
<#banplz>

Nem tudom, hogy a késõbbiekben milyen lesz a pvp más szervereken, de én nagyon nem bántam meg, hogy a Deso-ra mentem. Most épp Gandarával vagyunk összepakolva wvwvw-ben (meg még valakivel, de õk semmi vizet nem zavarnak), és valami IRDATLAN nagy csaták vannak. Oda vissza mennek a foglalások, sosincs egy domináns fél. Amit nappal elfoglalunk mi, éjszaka mind visszaveszik, jobb a bagoly kontingensük 😄
Tegnapelõtt támadtak ránk egy keep-nél pl. kb 50-80-an, voltunk 10-en védõk, aztán a kétségbeesett károgásunkra jöttek többen segíteni. Már betörtek és a lord-ot ütötték, de végül sikerült megvédeni. Teljesen akadásmentes volt a csata, aminek a fénypontján kb 120-150-en lehettünk. El sem tudom képzelni mekkora lehet egy 500 fõs csata 😄 (azt ígérték, hogy "borderlands"-enként 500 fõ lesz minimum a limit, amit késõbb még emelhetnek ha már látják, hogy mennyire jól teljesít)

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Running
Én ma jöttem rá, hogy a varázslöttyökhöz víz is kell, mennyit tanul az ember egy karbantartás alatt...

Jabar
:p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
úgyis minden van ebben a játékban, keresek használt gumit és agyonverlek vele
wait, használt gumi... öh... öh. hagyjuk inkább <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jabar
Ez jópofa hasonlat! 😊
Örülök hogy nem vertek agyon használt gumikkal! 😄DD

Amúgy meg, ne öljük már itt egymást, semmi értelme, játékon belül hajrá (velem biztos lesz sikerélményetek mert halál béna vagyok) 😄D

van olyan online játék, ahol nem jönnek sírni lú...ek, h rosszkor van a karbantartás? legyen ez a karbantartás a nap bármelyik szakában😊

j0nNyKa
akasztófa.
majd ha a whiteside összekerül valami hasonló szerverrel, és esetleg "epikus csatákban a variance végigveri a www-t", akkor lehet legközelebb ilyen képeket berakni
.. igaz, arról én nem fogok tudni <#idiota>

Running
A banner alatt nincs elég link neked?

j0nNyKa
ezt mi is nagyon hiányoljuk, hogy legyen normális party-jelentkezés spvpre

DummyBoy
Húúú ... Elképzelem mi lett volna ha a 360k - 20k - 20k -s képet linkeled be ... <#kuss>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok!
Most ismerkedem a játékkal. Hogy mûködik a skillrendszer? Esetleg tudtok róla leírást belinkelni?
vannak akik délután dolgoznak...vagy este.....

Torzonborz
nopbroblemo <#eljen>

ha már pvp : spvp-be be lehet menni csapattal úgy hogy 1 oldalon legyünk ? tegnap megnéztük és külön oldalra rakott minket. oké nem mondom hogy nem volt jó móka cimborát kupán vágni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Olyan ez, mint a Forma 1-ben a 70 koros futam, es a 24. korben megfutod az addigi leggyorsabb kort. Engedd, hadd oruljon ennek a mulo pillanatnak egy kicsit, par kor mulva ugyis a multe a pillanat. Nem kell egybol atfutni a masik istallohoz, es agyonverni oket hasznalt gumikkal, csak mert az adott korben ok voltak a gyorsak. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

aki szabin van, alszik ilyenkor, nem a gép elõtt ül, maradék meg dolgozik. teljesen jó idõben van a karbantartás. illetve ha muszáj, akkor muszáj, nem kell sírni.

ezt a reggelt jól elcseszték.....

máshol az a szokás, hogy a legkevésbé forgalmas idõben "javítanak"...eus szervereknél ez lehetne 4-6-ig is akár

Omlás
Nem leszólni akartam a Whiteside Ridge-n lévõ játékosokat ezt azért hozzá tenném. Csupán általánosságban mint tapasztal az ember ? Vesztésre álló "bg" = kilép nem küzd, vesztésre álló www = nem küzd amíg free a transfer és esetleg "pistike" kategóriás solo játékos tuti vándorolni fog mintsem megerõltesse magát... Én személy szerint még be nem tettem a lábamat pvp-re béta alatt viszont rendszeresen tapasztaltam az "úgysem nyerünk már inkább kilépek mentalitást" amúgy meg szerintem is a játékosok nagy része még nem a pvp-vel van elfoglalva így totál nem mérvadó szerintem sem. Kell egy kis idõ mire beáll a szerver rangsorolás válogatás az még legalább 3-4 hónap utána már talán reális képet kapunk.

Running
Fejezzük be ezt! Köszönöm! <#ejnye1>

örüljünk neki, hogy ezek a "száj-hõsök" nem a whiteon vannak

Jabar
Nem mûködik itt semmi, szerintem épp azt sem tudják mivel kezdjenek :p

Ezt nem tudom mibõl szûrted le, mivel úgy látom õ csak az okozatot taglalta, nem pedig az okot.
Egyébként azt nem értem, ha elsõ két napon tudtak kb. 3 ellenfél-cserét csinálni, most az utóbbi 3 napban miért nem volt egy sem. Ez a helyzet mindegyik félnek rossz, mivel senki sem tud normálisan wvw-zni így.

AntiHero

csak mert nincs szerver <#law>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Oksa 😊 Akkor majd www-ben párszor elkupállak vagy te engem 😊

nem lehet,h kaptál inventoryba vmi cuccot, amit használni kell? van egy pár ilyen skillpontos hely, ahol ennyi az egész. ( általában veterán mob õrzi a helyet, de beszalad az ember useolja a cuccot és kész is😊 )

Jabar
még bétában csináltam, ha jól emlékszem kapsz egy piát amit meg kell innod.

Gubberx
Nem felejtettelek el Penge 😛 Doom nem tolja én a Whiteside Ridge-n vagyok 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jabar
Valaki beszúr egy képet ami valamiért érdekes (jelen esetben mert az egész 1 szerveré amit lehet soha többet nem fogunk látni) miért leoltani kell egybõl?
Kicsit lazuljunk emberek, nem kell stresszelni ennyit!

<#pias>

penge25
Nos 2 nap alatt sikerült a Norn kezdõ területet kiveséznem, minden kis titkos zugot megtaláltam, mindent teljesítettem (egy kivételével) (szíves küldik, waipoint, ugra helyek stb.) és lvl 10 vagyok, ha nem kapkod az ember iszonyú sok idõ van a PVE tartalomban.

Aki estleg Norn területen kezdet egy dolgot nem sikerült megcsinálnom, van egy cave, tele óriás földbõl feljövõ kukacokkal, a barlang mélyén van egy skill pont elérési lehetõség, ott mit kell csinálni, mert én akármire klikkelek a hordós szekérnél ott lent, semmi nem történik 😞

Jockey
huhh, nem kicsit nagy az arc, bizonyára a magyar nyúlfarknyi csapatnak köszönhetõ ez a rettentõ sikeres pillanatnyi állapot, nem pedig annak, hogy fullos szerver kontra low pop szerverekkel vagytok 1be sorolva..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
mond ezt azoknak akik nem szeretik annyira a pvp-t vagy perpill jobban preferálják a pve-t.

engem a wvw érdekel a legjobban de még most marha jól elvagyok a területek felfedezésével , eventezéssel meg vistázással. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

j0nNyKa
én azt szeretném, ha nem látnék ilyet, úgyhogy legyen csak igazad <#eljen>

penge25
Gubberx melyik serveren vagy? Doomista is játszik a gw2-vel? Én a Desolation-on vagyok, Dragonmage voltam a Runes of Magicbõl, de gondolom emlékszel 😊

j0nNyKa
és még a 200 vs 3 szituk is sokkal izgalmasabbak, mint a pve
oh wait?

Erre lehetne olyat is mondani, hogy "jól nézd meg ezt a fotót, mert ilyet mégegyszer nem fogsz látni" De nem mondom, mert hátha mégis fogsz<#idiota>

mondjuk ezt nem értem,m wvwvwben is faszán lehet fejlõdni, sztem jobbak a lootok, mint pveben, vmint badges is gyûlik