63345
-
Nephin #52622 Vagy elmész raidelni és PvP-zni és craftolni, companiont fejleszteni, datacronra vadászni, megszerezni az achis speedereket, megcsinálod a többi sztorit stb. Ha ez nem tetszik, akkor igen, vége, legalábbis a kiegészítőig.
Nade, kérdem én, ha a GW2-ben felszinteztél és nem érdekel a PvP, a dungeonfarm, a craftfarm, a csak skint adó legendary, az, hogy visszamenj a korábbi területekre, új karaktert húzz stb., akkor mit csinálsz? Ugyanúgy vége van a játéknak... Tökmindegy, mit nyújt egy adott MMO, ha téged személy szerint az nem köt le, akkor a részedre ennyi volt. -
#52621 Így van. Sokféle ember, megannyi elvárással és nézőponttal. Már csak emiatt is értelmetlen ez a térítés szerű védelme bármelyik(!) játéknak. -
maniac001 #52620 Ez az endgame dolog nézőpont kérdése. Nekem személy szerint tetszik ez a felfedezős dolog. Az összes eddigi MMO-ban az volt a séma hogy menj oda a felkiáltójelhez, vedd fel a küldit, csináld meg, menj oda a kérdőjelhez és add le. Majd szintezz fel (sokszor ststikus módon vagy grindelve) max szintre, jön a raid, ahol hosszú órákat töltesz vagy sikeresen vagy wipefest-el. Általában minden contentben van egy darab raid ami aktuális, és azt farmolja a nép hogy meglegyen az aktuális sájni epix cucca, hogy aztán még feljebb kerüljön a dps mérőn. Ez tényleg olyan dolog ami inkább meló mint szórakozás. Az LFR meg olyan, hogy behív, letoljátok, nulla kommunikáció, mégcsak nem is köszön senki és ennyi. Végigcsináljátok, loot és kész. Kb olyan mintha NPC-kkel játszanál. Az SWTOR-ban meg maga a sztori része elsőre vagy másodikra még szórakoztató, aztán jön a nagy semmi. Azt mondta itt valaki, hogy érdektelen a sztori, nem vezet sehova, bezzeg az SWTOR-ban milyen jó. Hát igen, jó a sztori csak az ember azt hinné hogy a sztori végén vagy utána valami nagyon nagy dolog lesz. De nem. Vége a sztorina és vége a játéknak is. -
mikusmate #52619 Sziasztok!
Úgy döntöttem megválok a játékomtól. Sajnos annyira nem köt le, mint reméltem. A játékot dobozostól adom csak (postai utánvétes csomaggal küldeném). 10 ezer forintért adnám (postaköltséget is beleszámolva). Ha esetleg érdekel valakit, akkor PM-ben megbeszéljük a részleteket. -
#52618 még szerencse, hogy a játék nem havidíjas, mert ez a fajta "end game" (pl. hogy fedezd fel a térkép minden négyzetcentijét, achievementek maxolása, nekünk tetsző gear craftolása) nem biztos, hogy sok embernek érné meg 2-3-sok évig fizetni a havi penzumot, mint pl. az L2-ben...
A WvW igazi jó endgame lenne szerintem, de elég problémás még az egész. Illetve szuper endgame lehetne random playerek helyett az spvp pályákon tolható guild warok csak több emberrel.
De az érem másik oldala, hogy kicsit korai még végső ítéletet mondani a játékról 1 hónappal az indulása után. -
#52617 Én nem elemezem ki a játékot, van benne pozitívum/negatívum, vagy jobb lesz vagy nem, a vicc hogy amit linkeltetek videó hogy rákaptatok, elmondanám hogy az emberek 90%-a gw2-ben is így harcol és sw-ben is lehetett "dinamikusabban" játszani. N+1 videót lehetne belinkelni sw-ből ami élvezetes/nevetséges és gw2-ből is, mint ahogy minden játékból szerintem.
-
Robe77 #52616 Látom nem csak nekem tűnt fel. :D Am meg mindegyikkel jól lehet húzni az xp-t, szóval erről ennyit. :D -
#52615 The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni. Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra: Link
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
Nephin #52614 Te mégis miről beszélsz? :D Ha nem esik lootból új cucc (bár olyat még nem láttam, hogy soha ne essen), akkor addig alapfelszerelésben rohangálsz, míg szembe nem jön egy? :D AH, craft nuku? :D -
#52613 Cheat, aimbot, egyéb szarságok amit állandóan használnak még a legegyszerűbb szarnál is, mert vérig vannak sértve, ha 1x2x lelövik őket, vagy nem ők nyernek, vagy nincs meg 1 nap alatt a max. szint, mert éppen a szomszéd józsikával futnak versenyt a max. szint nevű pénisznövelőért. stb. Nem is tudom mit várunk a fiataloktól? :D -
#52612 Ne vicceljél már! Használjam a Hv armort a ligh armoros karin? Vagy szerinted személyre szabott volt a loot??? :D -
Teljes mértékben egyetértek.
Egy játék megszűnik játéknak lenni ha az ember nem azért ül le elé, hogy szórakozzon. Ugyanis a játékot szórakoztatásra és kikapcsolódásra "találták ki". Mint írtam is a játékos kreativitásán sok múlik. Sajnos és most nem akarok megbántani senkit akinek nem inge ne vegye magára aki magára veszi azt meg sajnálom de talán elgondolkozik (bár kötve hiszem) de a fiatalabb játékosok kreativitása konvergál a 0-hoz! A nagy többség egyszerűen nem tudja bele élni magát a játékba és szórakozni önfeledten amit maga a játék és a játszani szó jelent ugyebár. Sajnos "elfajzott" a játékos társadalom abba az irányba, hogy az a "trendi" ha minél előbb minél jobb gear/bosskill stb... és mint a mindennapokban is rohannak végig a kontenten mint amúgy a mindennapokban is rohannak el minden mellet, holott ha néha kicsit lassítana az ember csodálatos dolgokat vehetne észre irl és ingame is egyaránt. Igazából a legszomorúbb az egészben, hogy ezt le is írhatjuk és mi akik régebb óra játszunk és átéltük a változást beszélhetünk is róla az "újak" úgy sem értik mert ők már ebben a "korban" játszanak. Kicsit most olyan ez mint amikor az unokát oktatja a nagypapa, hogy bezzeg a mi időnkben... Nos igen bár nem vagyok öreg de talán írhatom azt játékos társadalmat tekintve mi vagyunk a "nagypapák" szerintem sokan tudják mire is gondoltam mikor ezeket a sorokat írtam... [sóhaj]...bezzeg a mi időnkben...[/sóhaj]
-
#52610 Már a béták alatt várható volt, hogy sokan nem értik és nem is akarják érteni ezt a játékot. Keresik a farm helyeket, keresik az epic cuccokat, jutalmat keresnek és munkát.
Csak tudnám miért kell telebosszankodni a topikot fölöslegesen. Ezer éve megmondták mit lehet elvárni a játéktól, aki nem vevő erre, vagy retardált, az keressen más elfoglaltságot.
Meg eleve mit vártok egy 1 hónapos játéktól? Minden fantasztikus lesz, mikor az emlegetett epic játékokban 1-2-3-4-5-6 év is kevés volt erre?
Hagyjuk már... -
Nephin #52609 Miért, nem? Tartsd szinten a cuccaidat, alap, szerintem... Ha nem esik, vegyél vagy craftolj. Ha esik, használd. -
#52608 Persze, az én hibám ... :D -
#52607 Mindkét játék jó. A TOR ha nem SW lenne, egyszerűen már rég megbukott volna. Viszont az, hogy sztorizgatsz így vagy úgy 50ig, majd 50 után grindeled a geart, mert különben a játék semelyik részén se tudsz semmit csinálni, se pvp se insta az jó?
Én imádom az SW világot, de a TORnál bedobtam a törcsit, pedig kitartó vagyok SW ügyben, és ez nem a világ hibája volt. -
Nephin #52606 Ezt nem értem. Miért állsz egyfolytában az AH előtt? Ha kell valami, odamész és megnézed, nem? Utána mész a dolgodra... Ennyi erővel a GW2-ben is az AH előtt kell álldogálni és itt is folyton utazgatni kell az AH-hoz.
Ruha nélkül? Ha nem szedsz össze sem az AH-ból, sem fejlődés közben megfelelő cuccokat, az a te hibád, játéktól függetlenül... -
#52605 Bírom, hogy abból, hogy" Ez a jó benne. Az viszont nagyon rossz. Amaz meg még rosszabb" eljutottunk odáig, hogy "Sokan az MMOban a valós életüket akarják folytatni, vagy esetleg ott jobban megvalósulni."- Mi van? (Itt kell egy pletykát elindítani:D) Eredetileg itt nem a tetszik, nem tetszikről szólt a dolog, hanem hogy ez S.AR, de az meg JÓ benne. -
#52604 Én most is mint mindig azt vallom egy játékban annyi van amennyit a játékos ki tud játszani belőle.
GW2-re kifejezetten igaz, ha nincs kreativitása a játékosnak és nem tesznek elé konkrét elérhető "folyosóra zárt" célokat akkor a nagy többség egy idő után nem tud mit kezdeni magával ingame...
Amennyiben a világ felfedezése azért nem érdekel valakit mert "10-25-ig zóna és nem ad megfelelő revardot 80-ra minek menjek oda?" az bizony rossz játékot választott meglátásom szerint...
Jelenleg az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni a játékkal szemben, hogy órákra odaköti az embert a gép elé és észre sem veszi és hipp hopp elrepül a szabadidő :] illetve, hogy véleményem szerint a Sárkány eventek túlontúl könnyűek, remélem erre lesz valami lépés mer így vicc kategória és semmi kihívás nincs benne. Nem nagyon kell követni semmi taktikát talán csak a "jeges" esetén a többinél mehet az eszetlen nuke... -
#52603 Ez nem igaz. Közben is ott álldogálsz, mert a fővároson és Nar Shaddaa speckó AHján kívül MÁSHOL NINCS AH. Ha kell valami, oda mész, oda visz az teleport, meg minden. Story questet ruha nélkül meg max. úgy tudsz lenyomni, ha nagycsávó veled megy és leteper neked mindenkit, az meg qurva nagy fun ... -
#52602 Én is szeretnék hozzászólni a témához. 35 éves pályafutásom alatt én kizárólag RPG-kel és mmokkal játszottam, nagyon kevés olyan játék van ebben a kategóriában, amit nem ismernék, vagy ne próbáltam volna ki. Egy dolgot felejtenek el itt nagyon sokan, ez egy játék, és egy nagyon szórakoztató játék. Sokan az MMOban a valós életüket akarják folytatni, vagy esetleg ott jobban megvalósulni. De szerintem a játékoknak nem az a lényege, hogy pikk pakk egy hónap alatt kipörgesd, a legjobb cuccaid legyenek, mert gyakorlatilag elveszti a játék a lényegét, ami nem más mint hogy kikapcsolódj. Így nem csinálsz mást mint az életben: robotolsz, hogy jobb lehess. Szóval én csak annyit szerettem volna mondani, nem értem azokat az embereket, akik itt is szórakozás helyett, inkább a cuccok, gold, event minél hamarabbi farmolását tekintik fő célkitűzésnek, arra ott a valós élet csináld azt, itt meg élvezd a játékot, a társaságot, röhögjetek vagy mérgelődjetek nagyokat dungeonban, pvp-n stb... Nekem ez az MMO a többi MMO-hoz képest egy fontos dologban jobb, hogy az első percétől fogva szórakoztató, nem kicsit és leszarom az endgame tartalmat mert én nem azért játszok, hogy villogtassam az e-penisem!!! -
#52601 "viszont a sztori meselesere nem sok energiat forditottak"
És ez egy mmo-ban olyan nagy baj ? nem hinném. mondjuk ez személy függő , engem ez a része totál hidegen hagy mert szerintem nem erről kéne szólnia egy mmonak de ha már van benne akkor ne költsenek rá csilliómilló pénzt amit másra is lehet . Megértem ha valakinek ez fontos , nincs vele gond de azért na , sztorizásra vannak nagyon jó singel rpg-k. ;)
Ez a "marakodás" meg egymás meggyőzése amúgy ami itt megy már eléggé lejátszott lemez , gyk minden nagyon felhájpolt mmonál ez megy egy idő után és soha nincs konszenzus szóval totál felesleges energiapazarlás . :D -
Nephin #52600 Ah, egy csalódott fanboy, aki a frusztrációtól vakon csapkod maga körül. :) -
Susarc #52599 hidd el én is mérges vagyok a fejlesztőkre,hogy tönkrerakták a Star Warsunkat! -
#52598 Megint kevered a szezont a fazonnal, picit figyelj oda, mire es mit kommentelsz, mert ez igy butasag. Amit irsz, a zurallomason csak a szintezes vegen, kvazi a kveszteles utan alldogalsz, mert addigra fogy el a jatek.
De a Sultan nem errol beszelt SWTOR kapcsan, hanem az ezt megelozo dolgokrol, a tovabbra is statikus es unalmas "olj meg x medvet" vagy "vidd el a zsebkendojet Y-nak" kveszteket szerencsere felhigito, kivalo interaktiv film szintu animaciokrol.
A kvesztelgetes modszere a GW2-ben sokszinubb es valtozatosabbnak tunik, viszont a sztori meselesere nem sok energiat forditottak. Bar tetszik a sztori a GW2-ben, foleg a kezdeti valasztasaink visszahatasa egy-egy reszre, azert a SWTOR-ban szerintem nagyobb volumenu volt a meseles es a megvalositas. Ezert is ert egyet minden hater, hogy 50ig erdemes elvinni a karaktert, es vegignezni a sztorivonalat, mert megeri az elmeny. Hogy utana mi van, arrol nem volt szo a kommentben. -
Susarc #52597 azthiszem úgy feltudsz fejlődni 80-ra,hogy egyetlen! m,obot sem ölpsz meg! csak craftolsz,gyűjtögetsz és a legtöbb küldinek van alternativ verziója amiben szintén nem kell ölni! zseniális!
vannak hibák,de összeségében élmény a játék ezen kár vitatkozni....meglehet az MMO-nak vége amig valami igazán forradalmit nem mer valamelyik cég megalkotni,de mivel ingyenes megéri a pénzét amig várakozunk:)) -
#52596 Sajnos, nem emiatt hagyták ott az TOR sokan. Ez a quest még pont szórakoztató is volt, a több class fénykardmegszerzéséhez képest is. -
#52595 Nem húz a craft és az explore a csíkon? :D Szerintem két különböző játékkal játszunk ... -
Susarc #52594 *52567---> 1:50-2:23 ez 2012-ben ne haragudj,de nagyon kevés....az nem játék,hogy van benne egy elég klafa story minifilm,de utánna jön az amit az idézett videóban látsz..és ezért fizetni? -
#52593 Mihez nem árt keményebb gép? Nem a Buzz Aldrin Race Into Spacet akarom futtatni, hanem egy olyan MMOt, ahol TÖMEG VAN. Miért ne kellene hozzá jó gép? Mindenhez kell. De itt legalább ha jó a géped, akkor nem szaggat ha tömeg van ... -
#52592 Pontosan, nem vagy rákényszerítve semmire. És ez itt a lényeg! -
#52591 Fő az, hogy állsz az űrállomáson egész nap, mert pl. a kezdőbolygódra minek mennél el, és várod, hogy jöjjön egy újabb nap. Roppant szórakoztató volt ezt megtapasztalni ... -
t0xikus #52590 "a Craft ötletes, és a szakács mesterséggel jól lehet xpzni"
"A craft, és az explore nem sokat húznak azon a bizonyos xp csíkon."
5perc alatt, ugyanannak az embernek a commentje:D -
Nephin #52589 Furcsán látod a világot, annyi szent. -
#52588 Túl sokan védték a Gw2t, így kellett "más" vélemény az igazán elqurt játék topikjából is. Ennyi. :) -
#52587 Nem is tudom eldönteni, hogy vicces vagy szomorú olvasni, ahogy próbálják meggyőzni egymást a játékosok, hogy ez akkor most jó játék vagy sem. -
Nephin #52586 Szerintem itt te fikázol, Sultan teljesen normális hangnemben, trollmentesen leírta a véleményét, amivel egyébként tökéletesen egyetértek. Remek játék a GW2, de messze nem forradalmi és nem hibátlan, hosszú távon sokaknak érdektelenné vált és válik majd. -
Newfronter #52585 Én is furcsálom itt egyesek fikázását. Susarc belinkelte a swtoros gameplay videót az előbb, hát azt hittem szénné röhögöm magam rajta. :D:D:D
Egy helyben állnak és hadonásznak.... hát a gw2 jól átértelmezte a harcrendszert az biztos. Meg az a lepusztult környezet.... még az ember kedve is elmegy ha rá kell nézni. :D
Régen láttam már belőle videót, de ez.... -
maniac001 #52584 Sultan17, Unknown, Me0w...
Ha ennyire nem tetszik nektek a játék, akkor el lehet húzni innen a vérbe. Menjetek szépen pandázni, van jó kis pokémonharc. Hm? -
moNTo #52583 Nem az a komoly player, aki két évig farmolja magára az epic bádogot, aztán mindenkit szétver, hanem pl az, aki ide eleve bekerült: GW1 tournament