Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Elég vad a sisakom... 😊

Eviscerate-es Warrival sincs semmi gond... ja de OP😄
PiszkosFred
Fogj egy puskat a warriorral, es valts rangerbe, mindjart jobb 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Van egy engineer,egy warrior,meg most kezdtem egy necrot.Hát,lehet bennem van a hiba,de régebben másik mmo-kban a warrior volt a kedvenc.De itt a másik kettõ.Eddig a necro is tetszik.

Avenger
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jumping_Puzzle

Itt egy lista, bár térkép nincs róla, hogy hol vannak, de körül van írva nagyjából.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

vannak jumping puzzle-ök amik nincsenek jelezve a térképen eléggé elvannak dugva és igen a végén van láda meg vmi vetarán általában ha nem találjátok õket érdemes youtube-on rákeresni a zónára és hogy jumple puzzle 😛

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

penge25
Erre én is kiváncsi vagyok, mert én is csak videóbejátszásokat kaptam idáig, vagy van olyan is ahol majd boss vagy ládika lesz?

World 1st volt, aki kipörgette D3-at hardcore módban, aztán blamálta végig youtubeon a játékot. És a D3 exploitokat pedig általában feltette a channeljére. A Blizz toleráns volt nem bannolta (vagy igen?), de nagyon el se akarták ismerni a fórumon a killjét, mert nem tiszta lappal játszott.
csak szerintem van kevés féle mob?
Avenger
Ugrabugrás helyeket jelöli a térkép? Eddig csak Visa-kat vagy miket láttam, de ott kincs nem volt még. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

frango
Viszont az tök jó, hogy titkos ugarabugra helyek ládáiból eddig egy olyan cuccot nem kaptam, amit használni is tudok...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

0Fritz0
Saját tapasztalat alapján ez változó.
Valamikor a térképnek megfelelõ cucc esik, néha meg a játékos szintjéhez igazítja.
Azt nem tudom, hogy mi alapján számolja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Stressz teszt: aug. 25-szeptember 25.
Ez csak valami bug lehet mert nekem mûködött ez hogy alacsonyabb helyeken is a szintednek megfelelõ loot ot kapod, sõt nekem még story q k nál is jó volt

BDO: Jordine

Szerintem a második résszel mindenképp jobban jártok.
Nem úgy volt hogyha visszamegyünk alacsonyabb területre akkor szintünkhöz igazítja a lootot? Mert mentem felfedezni a catacombs bejáratát és ahogy néha öltem egyet kettõt ugyan olyan alacsony szintü cuccokat dobáltak.

Lenne még egy (valószínû elég hülye) kérdésem, utána nem zavarlak titeket 😄 Az elsõ részt és kiegészítõit esetleg megéri még megvenni? Barátnõmmel nyomnánk igazából, így nem a világuralom átvétele a cél, csak idõtöltésnek kellene, szóval lehet az tudni hogy meddig "mûködtetik" még (ha egyáltalán megszûnik, nem értek én ehhez )?

X

PiszkosFred
Egykori diablo 3 hc-s mazochista gamer, de lehet masrol van szo.

Az ki?
Ahaha Krippet bannolták mert karma pont exploitból kb. 100 goldot össze szedett. 😊
PiszkosFred
Na ok, de kedden erkezett egy massziv utanpotlas a jatekosokat tekintve, onnantol kezd izgalmas lenni a tomeg kezelese, az pedig csak cirka masfel napja volt. Lesz ez jobb is.

a.carkey
Huh, most ok. Ez durva volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezek szerint vissza tudtál menni? Szerencsés.

Ha nem egyszerre vág ki minket, megijednék ... 😞

A medve nem játék.

Szóval változó, az várható volt. Bár kérdés milyen beállításokkal nyomod.

X

a.carkey
Na b+. Nem tudok az oldalukra se belépni az invalid password üzenet után, mert most azt írja, hogy nem jó a passwordöm ... Basszameg!

A medve nem játék.

Hát lehet többet ért volna egy nyílt beta mint minden héten egy pár órás stress test.
lol...viszont halott lettem mire vissza engedett......köszi Anett

A mohának mindig a déli oldala fás!

TDC Geronimo
Nem lehet megint. Dafuq van már komolyan... Elsõ 1-2 nap még azt mondom oké, de ez már az ötödik és halom szar még mindig az egész hálózati részük...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a.carkey
detto, akkor õk ügyködnek ... Viszont kár, mert csak kettõre jönnek hozzám, és addig lett volna idõm. 😞

A medve nem játék.

kidobott...incorrekt password címen

A mohának mindig a déli oldala fás!

a.carkey
Ti be tudtok jelentkezni? Harc közben kivágott, azóta nem megy. 😞

A medve nem játék.

Szia, nekem amd athlon x2 5000+ van, 4 giga rammal 4670-el, éshát addig nincs gond amíg 30embernél kevesebb van a térképen, de amikor 30+ már az fps jóval a 24 alatt van.
Remek, köszönöm 😉

X

szia, a játék elég élvezhetõ alacsony grafikai beállításokkal is, szerintem el fogja bírni a géped

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

PVP cumók kútba dobásával foglalkozott vki már komolyabban?

Sziasztok!

Még nincs meg nekem a játék, de olvasgatom a fórumot, meg nézem a videókat és nagyon tetszik, igaz eddig kimaradtam az ilyen MMORPG-s mókákból, sokszor fingom sincs mirõl beszéltek <#vigyor>
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyire bírná a gépem a játékot (esetleg aki hasonló konfiggal nyomja, neki milyen). Nem vagyok látvány mániás, hogy minden csillogjon a távoli hegy tetején is, de azért nem vennék játékot, hogy egy barna pacával rohangáljak egy zöld terítõn 😊 Szóval a gép: AMD 2*2Ghz, 3 giga RAM, Radeon HD 4570 512Mb.

Elõre is köszönöm! 😊

X

Ezeknél a skillpontos "eventeknél" nem árt néha elolvasni mit írnak az NPC-k. Ahol csak simán harcolni kell ott nincs gond, csak az ilyen szedd fel használd dolgokkal.

penge25
A szíves küldit az kilõttem, azt tudtam mit kell a skill pontos résznél nem tudtam mi kell, köszönöm neked is a segítséget!

penge25
Isten áldjon!<#worship>

a.carkey
Apropó, mûködik a link!

A medve nem játék.

"vesztésre álló www = nem küzd amíg free a transfer és esetleg "pistike" kategóriás solo játékos tuti vándorolni fog mintsem megerõltesse magát..."

Nem csak pistikék a Nihilum is elment, mert a Desolation szerver nem engedte szabadon burjánzani az ego-jukat. 😊
a.carkey
Na ja. Ráadásul francia volt a lelkem, akik ugye vérig vannak sértve, ha nem a saját nyelvükön szólnak hozzájuk. Pedig azt hiszem csak megköszöntem angolul egy svédnek, hogy felkeltett. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Értem. Köszi. Ki fogom próbálni.

A medve nem játék.

Avenger
Én sem tudtam tegnap, hogy miért akar áttenni másik zónába folyamatosan. 😄 Voltak sokan és lag sem volt. A questeket ugyan úgy lehetett csinálni. 😊

Sokan nincsenek tisztában vele, hogy az overflow vegyessaláta, sõt, esetleg még az sem tûnik fel neki, hogy overflow-n van... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Lv32 -es vagyok, 26% map complete. 😄
Tök jó felfedezni a területeket, még a salátás kezdõn nem voltam, és a char kezdõ nincs kész, a jobb felsõ részem a skill pont hiányzik, meg a tájképnézegetõs pont.
WvWvW -n még egyáltalán nem voltam, mondjuk értelme nincs, teljesen elvagyunk nyomva.
Így nem fun, csak szívás.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Üdv.

A skill -hez egy kukacot kell kinyírni, de azt nem tudom hogy hogy jön elõ, mert mikor én voltam lent tegnap akkor már ment az eksön, én csak becsatlakoztam.
A szívecskéhez meg a kegeket kell felhordani a csávónak, és a kukacokat kell nyírni, és lesz egy gyûjtögetõs küldi is ott, a kukacok tojásait kell összeszedni, ez után meg jön a fõ kukac.. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

s0n1c
Amennyiben csatlakozol egy nagyobb csapathoz és keepeket foglaltok, akkor nagyon sok xp és karma jön. Amennyiben álló háború alakul ki, úgy max a badge of honorokat lehet felszedni az enemy hullákból és így lényegesen kevesebb xp jön.
a.carkey
Részemrõl nem bétáztam, csak nagyon keveset, így most fedezek fel szinte mindent. Munka-család-gyerek kombó mellett hétfõ óta még csak 12es vagyok úgy, hogy fél nap csak az öt karakterem megkreálásával ment el ...

Sokat vagyok owerflowban, mert a gyerek-munka-család kombó miatt ált. fél órákat tudom egy huzamban nyomni, és mindig valami közbejön. Éjjel pedig a család-munka-gyerek kombó miatt már qurvára fáradt vagyok, hogy órákra belehúzzak és hullaként ébredjek. De jön a hétvége ... 😊

Bár ehhez be kellene jutni a szerverre, de fejlõdés mennyivel jobb a wvwvwben, mint egyébként? (Írtátok, hogy ott is lehet.) Nem sietek, csak szívesen kipróbálnám és érdekelne, mert ez a rész kimaradt, nem voltam pre-purci ..., így nem lehettem ott a bétában.

Amúgy pár megállapítás:
- Iszonyat sokan vannak owerflowban, néha többen is, mint az adott terület szerver részén, így sokan nem is mennek onnan el, mert jobban lehet haladni, több az ember az eventekre.
- Sok francia-kanadai komolyan hülye. Angolul írtam be valamit, és kikérték maguknak, hogy francia szerveren csak franciául. Majd szóltak nekik, hogy öcsi, ez még nem a szerver ... 😊
- Többen írták, hogy sok az error üzenet és a kivágás. Nos, az NVidia részrõl tudok nyilatkozni, és NVidia esetében a legutolsó béta driver felrakása után engem sokat dobált le, és jobb se lett tõle, így leszedtem. Azóta nem vágott ki 1x sem.
- Tényleg kezd idegesíteni, hogy nincs trade rész. Hivatalosan ez a harmadik nap. Végre megcsinálhatnák! Tegnap amikor pár percre feljött azt hittem, hogy na végre, megcsinálják, de nem ...
- Tényleg magával ragadó az egész játék. Szépen lehet fejlõdni, és a felfedezni való is hatalmas. Amikor kizoomoltam a térképpel, elképedtem, hogy mekkora a világ.

Vannak még sötét foltok a játékban, de tényleg magával ragadó az egész. 😊

A medve nem játék.

Omlás
Van a tatyódban egy cuccos amit használni kell és megadja ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|