63345
-
Chris #52662 A commander cím csak egy felsorolás része volt. De a 100g-s ára azt feltételezi, hogy valószínűsíthetően egy egész nagy guildnyi ember szavazott neki bizalmat, mert nyilván megfinanszírozták neki, így vmit biztos jól csinált, ha csupán a szervezést, akkor is.
Pl. ahogy hallom a 6g is nagy vagyont jelent perpillanat, a karma bugon meggazdagodott embereket meg inkább felejtsük el.
-
#52661 Mi a meglepo benne? Ha minden kotel szakad, csak gondolj arra, hogy megveszi ojroert a gemeket, azokat meg bevaltja goldert. Nem volt meghatarozva, hogy honnan szerezte a penzt... :) -
Newfronter #52660 A kis pénzmosók! :D
Elvileg több ezret is össze lehet szedni az AH-t "kihasználva".
Ha valakinek van türelme leírhatná, hogy hogyan kell több goldra szert tenni!
Valami olyasmi, hogy az olcsó itemeket felvásárolják és alapanyagokra bontják és azokat eladják. Csak ennyi lenne?
-
Susarc #52659 ha százasával dobálóznék a GW aranyakkal eladnám őket 500 dollárokért és még dolgozni sem kéne....nemigaz? -
#52658 Tudna valaki írni pár szót srácok? -
Nephin #52657 Többszáz. -
#52656 Jaja, nálunk is van jópár olyan játékos, aki megvette és akkor gondolom más egyébre is költött elég sokat.. -
Susarc #52655 többszáz....ok -
Fyndath #52654 Nekem meg Abyss blee -
Nephin #52653 Ajjajjaj, nálunk van ember, akinek önmagában összesen többszáz arany ment már át a kezén, valamit nem jól csináltok. :P :) -
Susarc #52652 az egész topiknak nincs összesen még 50 se kb.....pedig játszunk egy ideje -
Susarc #52651 az összekap 100 aranyat dologgal van ám baj megsúgom:P:) -
Nephin #52650 ENNÉL jobban, igen, bár itt a cégnél nem látom, mit szúrtál be. :) Most összekap 100 aranyat, felveszi, jóreggelt. -
#52649 Nekem nem dob, csak ilyen szar kék-zöld-piros-rózsaszín árnyalatokat. Ha nem veszem meg, sose lesz meg. -
#52648 Nekem van fekete, meg midnight, bebebe :P -
Susarc #52647 megnehezitenéd?? ettől jobban?:)
-
Nephin #52646 A commander cím megszerzését nagyon megnehezíteném, esetleg valamilyen WvW-killszámhoz, vagy elfoglalt várak számához vagy achihoz kötném, így sok teljesen tehetségtelen illető mászkál a jellel a terepen csak azért, mert összeszedte/alája tolták a pénzt, legalábbis a tapasztalataim szerint. -
moNTo #52645 A thief szemszögéből mutatja be a tipikus támadásokat és tippeket ad a védekezéshez (stability, autoattack...) -
Chris #52644 Végigolvasva itt megannyi normális és kevésbé értelmes hozzászólást, megint megerősödött az az elméletem, hogy a játékkal a "legnagyobb baj" az, hogy nem fogja eléggé az egyszeri játékos kezét. A legtöbb embernek határozott, konkrét iránymutatás kell, mert egyszerűen elveszik a dolgai között, látnia kell egyértelműen, hogy hova "kell" tartania, melyik utat "kell" bejárnia. Na ez a GW2-ben nincs.
Van viszont ezernyi teljesíthető dolog, ezernyi cél, ahogy arra közvetetten már Running is utalt. Én személy szerint hasonlóképp érzem, hogy annyi mindent kellene elérni egyszerre, annyi mindent csinálnék egyszerre, hogy az képezi az akadályt, hogy egyáltalán eldöntsem, prioritást állítsak fel közöttük. Olvastam itt korábban olyan ellentmondásos dolgokat, hogy "céltalan összeszedni a dungeon geart, de a dungeonok túl nehezek", nameg "nincs motiváció" és "grind az egész, hiszen grindelni kell badget, alapanyagot, tokent, karmát, goldot, stb., stb." Arra most inkább ne is térjünk ki, hogy ez önmagában is logikátlan, hiszen ha ilyen változatos a beszerzendő dolgok listája és ennyiféleképpen lehet őket beszerezni, az már elég távol esik a grind fogalmától, konkrétan köze sincs hozzá.
Ezt a katyvaszt összegyúrva máris meglehetne a szükséges mozdító erő, de ha ez nem lenne elég, mondjuk a wvw vagy az spvp vonatkozásában, akkor ott vannak az a jó öreg dolgok, amik nálunk is sokszor elhangzanak ts-en: "Azt nézzétek annak a srácnak milyen fegyvere/armorja van, de kemény!", vagy a commander cím, akiknek még a neveire is emlékszünk, vagy a híres/hírhedt guildek tag-jei, a 100% map completionért a név mellé járó feltűnő csillag, stb.
Lényeg a lényeg, bizony van mit csinálni, aminek max csak a képzeletünk szabhat határt, de a készítők egy pillanatig sem árultak zsákbamacskát, azt adták amit ígértek. Ez a vmi számomra a legmagasabb szintű ámítógépes szórakozás jelenleg.
-
#52643 Kimaradt a foci xD -
Susarc #52642 igen a warri egy kellék:P azoknak szól akik nem vágják mi történik velük ha Thief ellen mennek -
maniac001 #52641 Na ezek pl nagyon jó dolgok ha ennyire összedolgoztok. Nem is rossz ötlet, én is felvetem a klánunkban ha nem véded le az ötletet :)
Kicsit mesélhetnél ezzel a táska projecteddel kapcsolatban akár privátban is. Majd jól eladom saját ötletként :)
Lényeg a lényeg, közel 8 éve MMO-zok, majdnem mindent kipróbáltam, de a BC óta nem élveztem ennyire semmit, különösen a szintezést. Theme park MMO, rendben van, de ez áll a legközelebb a sandbox-hoz számomra. -
YakHead #52640 A videó címe "How to PVP against Thieves" vagyis, ha jól olvasom, akkor "hogyan PVP-zzünk Thiefek ellen. Mégis azt látom a videóban, hogy a fent említett karakter milyen skilleket használ és hogy kap szét egy majd 60K HP-s warrior-t. Vagy most ebben a videóban csak a thief skilljein van a lényeg és hogy hogyan néz ki? -
#52639 Saccoltam csak, a kommander és a legendary cucc az úgyis guild munka lesz. A csapattal most fejeztük be a 15-ös táska projektet, kb 100 táskát gyártottunk le és osztottunk ki. Állat volt. Most új projektbe fogtunk. -
maniac001 #52638 Szép tervek, jó tervek. De ez mind 3 hónapnál tovább fog tartani imho (ami egyáltalán nem baj ugye)... -
Nephin #52637 Olvass. Én mindkét játékot szeretem és jól szórakozok velük, szóval ez kissé mellément. :D -
#52636 Ja és azt gondolom, hogy a GW2 vs SWTOR, akármi sztori kimerült így 3 nap alatt, szóval ideje befejezni.
Előre is köszönöm, hogy nem adtok majd ezzel kapcsolatban munkát! -
Nephin #52635 Te kb. semmit nem értettél meg abból, amit írtam.
Neked jó, ha nincs gearnövekedés, másnak nem, mert nem köti le a "csak a skin lesz más".
A GW2 craft ennyi erővel ugyanúgy csak magadnak értelmes, a cuccok nagyon kevés kivételtől eltekintve eladhatatlanok a sok analfabéta miatt (lásd vendor + 1 réz). lvl 40 alatt is kicraftolhatod magadnak a cuccot, ha állításod szerint nem esik (amúgy de, esik...)
A companionoknak is van sztorija, ami érdekelhet, ha nem, akkor nem, de a lehetőség adott.
A sztorihoz akkor kell társ, ha olyan az ember, mint te és várja a sültgalambot, hogy elhozza a megfelelő felszerelést, egyébként szólózható - nekem sosem segített senki egy sztorikvesztben sem, szóval ez a "társ kell" nem igaz.
Felsoroltam jópár lehetőséget a raiden és a PvP-n kívül, ami semmiben sem különbözik attól, hogy visszamész kis területre eventeket ismételni - a különbség az, hogy neked ideát bejön, ami van, ott meg nem és nem fogod fel, hogy másnak esetleg pont fordítva van, neadjisten egyik sem tetszik, hogy ne is említsem azt, akinek mindkettő... :D
Ezt a grinddolgot pedig ugyan hagyd már... most én is elkezdjem sorolni a karma-, legendary- dungeon- és társai grindhegyeket a GW2-ben ? :D Páran már leírták.
67-es vagyok a GW2-ben, a 15-25-ös területeket járom épp, mert mindent 100%-ra felfedezek és azután haladok tovább. Nem voltam egy rakás instában még, nem caftoltam túl sokat, sPvP még egyáltalán nem volt, WvW néha, tehát bőven leköt még a GW2 hosszú ideig, de van, akinek unalmas, mert nem köti le, bárhogy bizonygatod, mennyi a tennivaló.
-
#52634 Részemről leírom azt amit eddig elértem, és amit még terveztem:
- 80. szint megvan
- 1 szakma 400-on
- 6 páncél exotic, 1 fegyver, 3 rúna ok
+ 70-80 személyes küldit megcsinálni
+ 60%-on áll a térkép felfedezés, 100%-ra vinni
+ felszerelés: maradék 3 rúna, exotic ékszerek, fegyverek
+ fehér és fekete festék megszerzése
+ még 1 szakma 400-ig
+ www-zni guild-el rogyásig
+ dungeonozni guildel rogyásig
+ spvp-zni, eddig be se néztem
+ guildet felhúzni maxra
+ acsik befejezése
+ összes jumping felfedezése
+ legendary item, habár ez elég soknak tűnik
+ commander cucc megvétele, ez is elég merész (100g)
Ahogy nézem, 1 karival ez még kitart 3 hónapig minimum, aztán majd meglátjuk hogyan tovább...hozzáteszem eddig 200 valamennyi óra van a játékban!
-
maniac001 #52633 A különbség annyi, hogy a GW2 szerintem(!) valódi MMO, az SWTOR meg egy sinlge gamma ahol csak a story ér valamit, utána semmi. De kinek ez jön be kinek az, az SWTOR egy KOTOR3. Erre már a fejlesztők is rájöttek, hogy nem akarnak a népek egy single gammáért havidíjat fizetni. A GW2-ban full ingyenesen játszhatsz korlátozások nélkül. Az SWTOR-ban story és kész. Az "endgame" tartalmakért továbbra is fizetni kell, ami (megint szerintem) lényegesen gyengébben van megoldva mint a GW2-ben. kezdve a pve-től a pvp-ig, a grafika, az SWTOR-ra jellemző élettelen világ stb. -
MaRee #52632 Ugyan azt csináljátok mint anno a TOR topicban anno, unalmas. -
#52631 Kérdem én minek játszol MMO-kal, hiszen minden MMo-ban ami rpg stílusú ez a lényeg. 1 vagy pvp-zel, 2 vagy nyomod a pve tartalmat ami lehet raid, instázás, craftolás stb. Nem értem te mit szeretnél még csinálni egy RPGMMO-ban? -
#52630 - Megnéznélek bármelyik LVL1-es fehér cuccban Explorer módot futni ...
- Craft itt sem kell, minek, kiesik minden a mobokból, ami nem ott az AH. (Itt sem olcsóak ám a kezdő cuccok vagy matik ...)
- Jó companionnal le lehet nyomni a heroic-okat, nem kell társ, ha épp nem lenne ... És instában is jól jöhet ha DC-zik valaki. De ha SWTORoztál, akkor illene tudnod miért jó a fullos companion ...
- A speederek között pont annyi a különbség mint a különböző színű itemek között ... (Vagy ha pl, nem tetszik az egyik, akkor szerezzen az ember egy másikat)
- Minek a többi sztori? Egy sztorira épülő MMO-nál? Ötletem sincs ...
- Sajnos nem modnhatom el magamról, hogy az összes bolygóküldit 7x lenyomtam volna, de 2x igen, mert 2 karim volt 50-es ...
Az a fajta játék nem neked való, kész. Ezen nem kell pörögni, túl kell lépni rajta. -
Susarc #52629 -
maniac001 #52628 "Nade, kérdem én, ha a GW2-ben felszinteztél és nem érdekel a PvP, a dungeonfarm, a craftfarm, a csak skint adó legendary, az, hogy visszamenj a korábbi területekre, új karaktert húzz stb., akkor mit csinálsz? "
De kérdem én, mit adtak nekünk a rómaiak? :)
Engem ezek érdekelnek. nem is kicsit, a map 100%-al együtt. De nézd csak meg, az általad felsorolt dolgokban melyik MMO-ban van a legélvezetesebb módon megoldva? nem beszélve az egymástól nem ellpható mobokról, gathering matériákról, és a személyes lootról, aminek hála nincs lootvita. -
#52627 De részemről lezárom, mert L50ig nulláról tényleg élvezetes volt a TOR, de utána ...
P -
#52626 PvP és Raid kiesik, mert ahhoz gear kell, vagyis a funhoz grind, ami már nem jó. A Gw2ben nem kell gear ...
És kinek craftolsz? Mindenkinek lehet 8 karija. A craftot egymagadnak megoldod. Akinek kellene, L40 alatt a kezdőknek, azoknak nincs cucc, vagy csak baszott drágán. GW2ben legalább magad is felfedezhetsz recepteket. A craft nem tökéletes, de a szerverközi AHval még értelme is van.
Minek fejleszted a companiont? Felfejlesztettem x companiont, és minek? Instába csapattal mész, pvp területen meg szart se ér. Akkor minek? Mint az újabb skin a legendaryknak, kb.
Minek új speeder? Egy sima szar speederrel is eljutsz bárhová amit a collectorshoz kaptál. Akkor meg? Ha már a GW2ben bajod volt a teleporttal ...
Minek a többi sztori? Ha csak a többi sztorit nyomod, akkor ahhoz társ kell. Aki szétvág neked mindenkit, te meg csak követed. Baromi fun. Vagy mutass már egy embert, aki még 7x lenyomja az összes küldit/bolygó és így megy küldiről küldire! A GW2ben a társ is melléd szinteződik, ami picit megdobja az egész összejátékot.
Ha kivesszük ezekat, akkor mi is marad a TORban? "akkor a részedre ennyi volt" Na ez az! A GW2ben ha kiveszem ugyanezt: még mindig maradnak opciók, melyek ha nem érdekelnek "akkor a részedre ennyi volt". De maradnak. A TORban mi is marad, mégha érdekel is a PvP vagy más karakterek storyquestjei??? A nagy büdös grind ... -
#52625 Ritkan ertek egyet Runninggal, mert ritka nagy fanboy (ami mondjuk egy hazigazdatol nem hatrany), de a lenyeg, amelyet sokunk leirt mar, de ma o is megfogalmazott:
"Ezer éve megmondták mit lehet elvárni a játéktól, aki nem vevő erre, vagy retardált, az keressen más elfoglaltságot."
-
#52624 Na pontosan erről beszéltem ... Vajon meddig tartana hasonló videót kreálni GW2-ben? Semeddig ...
Nincs dodge. Ez tény ... De ha mondjuk egy megnézel egy Warhero Scoundrel/Operative PVP videót, az is ilyen statikus?
Megintcsak felesleges a pörgés ... El kell fogadni, hogy bizony egyik játék sem tökéletes. Ha mér fikáztok valamit, akkor gondoljatok bele, hogy ezt bármikor bárki megteheti.
Innovatívnak igenis innovatív a GW2, mert sok okos dolgot szerdett össze (az nem érdekes, hogy máshol már voltak alkalmazva, nem érdekel honnan lopják a jó ötleteket, ha az én szórakoztatásomra használják fel!) de messze nem olyan forradalni és tökéletes aminek sokan gondolják.
Egy nagyon jó játék. Nem kell túllihegni és nem kell túlmisztifikálni a dolgot. -
maniac001 #52623 BTW hogy a felfedezés nem motiváló. Igen nem motiváló annak, aki kizárólag a lootra hajt. De még annak se lehet kifogása, hiszen egy-egy 100%-os map complete adhat sok dologot. Craft matériát, fegyvert / armort, pént, karmát, kulcsot BL chesthez, amiből eshet sok jó cucc. Hasznos és fun is, kezdve a különféle boost tokenektől a transmut stone-okig. A magas szintű térképek felfedezése meg exotix armort / fegyót ad ami ha jó hordod, ha nem, eladod. Nem lesz soulboundos. Emellett a térképen mászkálva csatlakozhatsz eventekhez. És ezek jók. Sok féle van, területtől függően. Nekem pl nagyon tetszenek amikor az NPC odafut hozzám hogy ez meg az van, menjek már segíteni. Fantasy, de „életszerű” ez a helyzet. Tegnap pl egy skill challenge kellett volna de a barlangban hemzsegtek a worm-ök. Senki nem értette hogy ez most hogy meg mi itt? Aztán kiderült hogy nem messze volt egy falu amit támadtak és ezen át özönlöttek. Kimentünk, megvédtük a falut, és mehettünk utána skill callenge-et csinálni az akkor már üres barlangba. Az EPX instáknak 3 különböző útvonala van. Receptfelfedezés craftoláskor. WoW és Tera közti jól belőtt harcrendszer. Egy kari lehet melee és ranged is. Van wvw, van „BG”, vagy „aréna” ami free módon is tolható meg tickettel is (ha jól tudom). A visszaszintezés miatt érdemes visszamenni bármiért régi területre. Ha másért nem, hogy megcsináld fullosra. Van napi/havi acsi amiért mystic token meg atyafasza jár. Ha valaki nem akar ultradurva exp módba menni, megszerzi a cuccait, AH-ból, craftból vagy karmából, esetleg map complete-ből. Spontán összeverődött csapatok küzdenek mindenfelé world / map eventekkel. World bossok (amiken buffolni fognak), playerszámhoz igazodó event, story küldetések…
Most komolyan, mondja már el nekem valaki hogy mi a jó istent kéne még beletenni egy MMO-ba? Esköszöm hogy nem értem… basszus annyi lehetőséged van mindenre hogy kész. Mi kéne még? Raid? Ott vannak a world bossok, wvw vagy a raideket megszégyenítő nehézségű exp insták. Armortipusonként hat féle szett karmából stb amiket leírtam. De komolyan érdekelne hogy MI MÁS kéne még bele?