Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
csak úgy, estére

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én épp most toltam le egy ivóversenyt kalózok ellen (human, asura, charr)... külön skillek voltak hozzá. 😄
a.carkey
Komoly ez a játék. L17ig tart a kezdõterület, és most, hogy mindent kinyitottam, megtaláltam L17 vagyok. Szóval jól belõtték.

A Behemoth meg nagyon élvezetes volt. Az egyik rangernél láttam viszont egy olyan valamit (nem volt magas szintû), ami egy égõ madár vagy valami ehhez hasonló volt. Jól nézett ki, na. 😊

A medve nem játék.

Bármit csináltak most tudják majd letesztelni, pont amikor a legtöbben vannak online. Mondhatni jó kis test megint akkor😞
Minden rendben, csak az account neve valtozott, a karakterek megmaradtak ... phewww

Nekem is ez volt, de vam egy sanda gyanum hogy ahelyett hogy upgradelte volna a system az accountjainkat, ujat generalt amint beirtuk a kulcsot.. A generalt account name-bol ez derul ki, a nev utani szamjegy nalam mas lett. A regi headsart-os account nevem mar nem is latom account management alatt 😊

Nem értem, hogy amikor alapból se birja a login szerver, miért este 8-kor kell updatelni és kirakni mindenkit, amikor a legtöbben játszanak, hogy aztán totál meghaljon a login, és ne lehessen bejutni még véletlen se...

Nem hiszem, hogy akkora update jött volna, hogy nem ért volna rá csak hajnali 3kor berakni...
Acidlich
NEkem a mail se megy tegnap ota, nemcsak a tp..
Végülis, aki bizniszelni akar, annak tárhelyet kell venni gemért, hogy elférjen a sok szar amit el akar adni:S

- talán nagy volt a hype és kezdésnek kaptak egy laza hacker támadást var. chatról

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Avenger
Nem enged vissza engem sem, még karakterválasztóig sem.
Pedig milyen jó is volt felkapni a földrõl kisebb sziklákat és megdobálni vele az ettineket. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kezd GOA szintre emelkedni ez a performansz amit tolnak.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

mert mazohista g.cik, és élvezik, hogy más félresikerült, lecsúszott szarhoz kell lassan hasonlítani õket...
- részben a névmizéria miatt is 5 karaktert indítottam, most 4db kettes szintû karakter ott dekkol a város crafter helyein és mivel közös a bank (megjegyzem baromi szûkös) ha konkrét dolog kell és van hozzá alapanyag akkor megcsinálom velük. Én próbálok mindent begyûjteni amerre járok, de valahogy mindig hiányzik valami ha craftolni akarok

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
We're aware of the login problems in EU and they're on it–thanks for your patience. ~RB2

Rowlend
Remélem a Trading Post-ot.

GET OVER HERE!

McHaals
karakterválasztóig beengedett, onnan me kivágott...
vajon milyen bugot kell csúcsidõben hotfixelni?

MadWolf#11626

reggeltem az accountomat pre-orderrõl normál accountra. erre most nem enged be a login error 42re hivatkozva hogy nincs élrvényes accountom…mi a franc ez??

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

s0n1c
Valamilyen szinten igen, de ez könnyen áthidalható, ha keresel egy lowlvl armor vendort és 20 copperért veszel egy kesztyût, amibõl 2-3 raw leather esik.
Köszönöm,akkor leather + huntsman lesz, remélem jó fajta long bow-okat tudok majd készíteni.

McHaals
leatherworker az armor miatt az tuti
második meg talán huntsman a távolsági fegyverek miatt
vagy jeweler, vagy weaponsmith, vagy akármi, válassz egyet

MadWolf#11626

s0n1c
szerintem huntsman (ranged fegyverek, warhorn) + chef vagy artificier (buffer kaják, potik, sigilek)
drop
én Leatherworker,és artsman vetem fel

Köszönöm a craftolás-hoz kapcsolódó válaszokat, akkor még egy kérdés.Milyen szakmát érdemes felvenni egy rangernek? Tudom hogyy mindet lehet,de melyik 2-t érdemes elõször felhúzni?
Köszi

De akkor a Leatherworker nagyobb hátrányban van a többi szakmához képest mert a loot-tól függ, hogy mit tud szétszedni, nem? Tehát aki csak a bányákat járja lehet gyorsabban húz xy szakmát.
Tudnám miért akkor kell új buildet benyomni, amikor a legtöbben szeretnének játszani, miért nem lehet hajnali 3-kor updateltetni a klienst...
s0n1c
Ööö, az is egy megoldás lehet, lényeg, hogy elvileg hasonló erõsségû szerverekkel rak össze 😊
- talán még nem maradnak, az 2 hét szívás lenne WvW-n (nekem 2 hetes rotáció rémlik nem 1)

dave9004
én vmi olysmit olvastam, h a szervernyertes eggyel feljebb a vesztes meg eggyel lejjebb lép. és vhogy kialakul majd egy ranglétra és lehet liftezni. tévedés itt is lehetséges
- én a craftot ingyen XP-nek vettem (~2 szint), tailorral csináltam pár 8-as táskát és mivel nem nagyon akarnak esni a cuccok én szinte mindent szétszedek

s0n1c
Érdemes, nagyon jó cuccokat lehet összerakni, jóval jobbakat, mint amiket találsz az adott mapon (elsõ mmo nálam, ahol tényleg érdemes craftolni). Szétszedni akkor érdemes (fõleg az armorokat), ha leatherworker vagy, mivel az alapanyag csak a szétszedett cuccokból jön.
Pedig elvileg 500/szerver.

Amúgy eddig folyamatosan rotálódott a wvwvw napjában többször is. Talán most már maradni fog ez, ami van. Mert egy meccs elvileg két hét.
- WvW-n a rendszer szerintem nem szerverenként figyeli a létszámot, ugyanis kizárt dolognak tartom, hogy Whitesiderõl annyian lennének bent, hogy a központi részbe ne engedjen be
- elmentem pvp-re de megszívtam, mert meccs vége után nem rakott ki én meg kiléptem és azóta nem enged vissza

s0n1c
1. igen, hetente újra sorsol, a megfelelõ erõsségû szervereket rakja össze
2. szerintem az condition damage, nincs rá hatása a healing powernek, de teszteld le healinges buildel
dave9004
ezaz. uj build, restart game, nem lé be update után 😄
Sziasztok

Mivel a guild chat halott, megkérdezem itt:
Van értelme bármiféle craftolásnak (használható fegyvert,ruhát gyárt)vagy ha már lesz tp akkor érdemesebb ott eladni a nyersanyagot?
Érdemes szétszedni a nem használt fegyvereket,stb vagy jobban jövök ki ha vendronak adom?
Köszi

Két kérdés:

1. Rotálódnak a wvwvw szerverek?
2. Tudja valaki, hogy a Healing Power skill kihat-e az életerõ szívásra vagy csak a direkt gyógyításnál számít?
j0nNyKa
nem értem a kérdést
én a mostani állapotról linkeltem képet, amelyen sumiával, és whiteside-dal vagyunk 1 www-n, és a létszámfölény miatt értelmetlenül szétb*szunk mindent

desoval még nem voltunk 1 www-n sajnos

DummyBoy
Kiderítem majd, nekem úgysincs névmemóriám xD Szóval lehet igazad van ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

senki nem tudja? 😞

dave9004
😄 ok akkor johny mit nyert meg elõtte? 😄
de am lehet én rosszul láttam.
DummyBoy
Akkor nem Shiverpeaks-el együtt láttad ... (Mellesleg nekem nem rémlik, hogy összkerültünk volna a Desolation-al ... ) Eddig nem igen volt olyan WvW ahol hasonló szerverrel került volna össze Far Shiverpeaks ... majd 1-2 hét múlva szvsz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dave9004
én Deso-t láttam több mint 100k-val vezetni folyamatosan. hogy jött össze mégis a Shiver-nek?
Jabar
pont ezért lett linkelve, mert lehet a következõ 1000 évben nem láthatunk ilyet 😄DD

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
nyertük azt is fölényesen, persze nem ennyire
nálunk hatalmas a zerg 25.-e reggel 6 óta

dave9004
mult hétrõl nem linkeltél képet amikor még Desolationnal is együtt voltatok <#hehe><#hehe><#hehe>
Skacok! még Pre-orderes seriallal játszom. érdeklödnék, hogy hol és miként kell beirni a normál game serial kódjátúgy, hogy amit a Pre-orderbe létrehoztam karit az ne vesszen el!? Köszi

köszi
whiteside ridge
Sziasztok! Megvettem a játékot melyik szerverre menjek ahol sok a magyar?
Csíkos trénignalsó, és karneváli szemüveg után nekem is jobban tetszett a necro kinézete: