Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Behemoth meg nagyon élvezetes volt. Az egyik rangernél láttam viszont egy olyan valamit (nem volt magas szintû), ami egy égõ madár vagy valami ehhez hasonló volt. Jól nézett ki, na. 😊
A medve nem játék.
Nem hiszem, hogy akkora update jött volna, hogy nem ért volna rá csak hajnali 3kor berakni...
Végülis, aki bizniszelni akar, annak tárhelyet kell venni gemért, hogy elférjen a sok szar amit el akar adni:S
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Pedig milyen jó is volt felkapni a földrõl kisebb sziklákat és megdobálni vele az ettineket. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
vajon milyen bugot kell csúcsidõben hotfixelni?
MadWolf#11626
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
második meg talán huntsman a távolsági fegyverek miatt
vagy jeweler, vagy weaponsmith, vagy akármi, válassz egyet
MadWolf#11626
Köszi
Amúgy eddig folyamatosan rotálódott a wvwvw napjában többször is. Talán most már maradni fog ez, ami van. Mert egy meccs elvileg két hét.
- elmentem pvp-re de megszívtam, mert meccs vége után nem rakott ki én meg kiléptem és azóta nem enged vissza
2. szerintem az condition damage, nincs rá hatása a healing powernek, de teszteld le healinges buildel
Mivel a guild chat halott, megkérdezem itt:
Van értelme bármiféle craftolásnak (használható fegyvert,ruhát gyárt)vagy ha már lesz tp akkor érdemesebb ott eladni a nyersanyagot?
Érdemes szétszedni a nem használt fegyvereket,stb vagy jobban jövök ki ha vendronak adom?
Köszi
1. Rotálódnak a wvwvw szerverek?
2. Tudja valaki, hogy a Healing Power skill kihat-e az életerõ szívásra vagy csak a direkt gyógyításnál számít?
én a mostani állapotról linkeltem képet, amelyen sumiával, és whiteside-dal vagyunk 1 www-n, és a létszámfölény miatt értelmetlenül szétb*szunk mindent
desoval még nem voltunk 1 www-n sajnos
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
nálunk hatalmas a zerg 25.-e reggel 6 óta
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/