63345
-
Susarc #52702 az ilyen videók jól szemléltetik,hogy nem szarok a classok csak meg kell tanulni kihasználni őket -
#52701 Na igen ... A mi guildünk inkább egy jó társaság, érthető volt az adó, ráadásul úgy lett megoldva, hogy akik casualabbak (pl: én) és még nem 80-asok, kevés idejük van, azoknak csak olyan mértékű az adó, ami kényelmesen megtermelhető, és nem izzadás ...
Nem mondanám, hogy casual guildben nem lehet bevezetni, inkább úgy mondanám, hogy egy gyűjtőguildben nehezebb lenne, de egy normál szervezett casual guildben simán meg lehet beszélni az ilyesmit és úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen ... -
MaRee #52700
Én ezt használom, nekem nagyon bejött. -
#52699 Tippek, javaslatok a buildemhez? -
#52698 Nálunk 60e/hét egy 80.-as játékosnak, ami kb 30 perc farmgödör, vagy eventfarm, illetve 1 kör dungeon. Mivel társaság értelmes és érti, hogy a pénz nekik megy vissza, így sokan sokkal többet is beadnak, mint amennyit kell, nem ritkán 3x, 4x, annyit. Aki meg inaktív, azt természetesen nem ágyúzzuk le, mert nem csenget, de ha sokáig inaktív, nem is kap a jóságokból. -
Ha esetleg lemaradt volna valaki Malu legujabb, a topikhoz is kotheto dalarol. -
maniac001 #52696 ... na de ez a GW2 topik, és a játék nagyon jó :) -
maniac001 #52695 Persze a sávos adózásnak is megvoltak a hátulütői, a klán fele volt kb veterán vagy felette. nem mindig volt meg a 25 fő egy-egy raidhez. Mi raid attendace-hez kötöttük a veterán státuszt úgy, hogy lehetett 2 hét bejelentett casual-kodás anélkül hogy lekerülne róla a veterán státusz. ha valakinek nagyon tele volt a bré, akkor kivett 2 hetet ilyen módon, de veterán maradt. De sajna sokan abbahagyták, jöttek az újak, sok lootkurva meg Mr. Vér István és szanaszét hullott az egséz annak rendje és módja szerint. Én még egyszer nem vállalnék se class leader se klánvezér szerepet. -
#52694 Hat nalunk "aoe" volt. Egesz szep helyen alltunk az egykori toplistakon, igy aztan aki csatlakozni akart, mosolyogva vallalta, hogy beszall X arannyal heti szinten. Aztan persze, amikor a trial idoszak utan, ritkan, vagy absz. nincs raidspot mondjuk ket egymast koveto heten, vagy a uj boss eseteben a tanulo fazisban a frusztralo wipefestrol szol a nap/het, es nem a killekrol es a "csudalutrol", akkor az emberben ohatatlanul felmerul a kovetkezo kerdes: "minek?".
Mi itt basztuk el anno, hogy ellentetben veletek, nem volt "savos" adozas, hanem mindenkinek fizetni kellett hetente, az eloirt mennyiseget. Tanultunk belole.
-
Shaenis #52693 korrekt -
maniac001 #52692 Ez is igaz. De vannak rangok klánon belül. Mi úgy csináltuk hogy volt az újonc, klántag, veterán, officerek és a vezér. A klánadó csak veterántól felfelé volt kötelező, de előnyökkel is járt. Lootelsőbbség, raidspot elsőbbség stb. Nyilván nem jó ha aoe bevezetik mert nem mindenkinek ugyanaz a célja egy gammában. De attól hogy nem atomkocka az illető, még lehet jó arc akivel jó dumálni vagy együtt játszani. Így viszont nincs feszültség. Aki sokat tesz, sokat kap. -
#52691 Anno egy evig szedtunk adot wowban 2006-07 kornyeken, kellett a top progresshez minden, ami elerheto volt, es nem midnig volt ido kifarmolni a kovetkezo raidre a dolgokat. Ekkor jott az AH, ami vitte a penzt, amit potolni kellett. Aztan persze tobb hiszti lett belole, es vele hatrany, mint elony, igy kukazva lett a dolog.
Az otlet okes, de a vege mindig ugyanaz - elobb halk, majd hangosabb morgolodas, majd nyilt konfrontacio, ami aztan nagyon nem hianyzott akkoriban. -
maniac001 #52690 Hát egy HC klánban lehet klánadó, ezzel a dologgal, mint magával az adóval nincs semmi baj. De mi casual klán vagyunk, itt senki nem akarna klánadót fizetni.
Én inkább HC beállítottságú vagyok, én olyan klánt akartam. De a cimborák nem. Ők voltak többen :) -
#52689 Elmegy 2 hetre nyaralni/nem logolsz be x indok miatt, nincs ido robotolni, mikor visszajossz es belogolsz, a kesedelmi kamat es a 3 heti ado boritja a koltsegvetest... :) -
maniac001 #52688 Ja klánadó... na ilyet mi nem vezetünk be. -
Susarc #52687 abban azért igazat adok,hogy pusztán pénzért adni egy olyan title-t ami szerintem/is/ igényel egy elég profi hozzáértést/taktikai érzéket/ vezetői képességet PVP terén jó nagy baromság....
mit tudom én 50.000 kill 100 turni win 100 óra pvp játék lenne a minimum azon személyek számára akik megkaphatnák! Nyilván ha egy guild dobja össze a lóvét feltételezhetjük,hogy a bizalmat olyan személy kapja akiben a "hadvezéri" képességek megvannak és a titlével járó előnyök nem az ablakon kidobott lovetta:P:) -
#52686 Egyszerű, a guild adót heti rendszerességgel beszedjük, az alapanyagot felajánlásos módszerrel, majd egy generált lista alapján az elkészült táskákat egyesével kiküldjük.
A mostani projektben rare cuccokba öltöztetjük azokat, akiknek még nincs meg... adó befolyik, szükséges összeg felmér, kiad, fejleszt, következő... ennyi a sztori.
-
#52685 Nekik ez ugyanolyan munka, mint a peknek a kenyersutes, vagy a komuvesnek a pialas... Sot, alig latnak ebbol valamit, ha nem sajat maguknak csinaljak, hanem szervezetten. -
Susarc #52684 valami sundámbundámnak kell lennie.... -
maniac001 #52683 Jah én is láttam a macivonatot...
Előtte meg az alsógatyás bandát, nem tudtam elképzelni miért rohangálnak bikiniben. Azt hittem strandot keresnek.
Szánalom az ilyen. Szánalmasak akik botoznak meg pénzért adnak goldot, a mi klánunkban is van egy ilyen, remélem hamarosan elhúz a picsába. -
#52682 "5000 gold a limit"
Méghogy 100 gold ... :) -
twi452 #52681 whiteside-on az emberi kezdőzónában ma is láttam két négyfős botcsapatot.. az egyik csupa guardian a másik csupa ranger volt
tegnap is ugyanott láttam egy ilyen vonatot és pont akkor került elő a cave troll és rárontottak persze :D 3 mp múlva mind a 4 feküdt XD
aztán 2 perccel később már 1 szál gatyában rohangáltak körbe körbe :) -
#52680 OMG goldfarmerek már nálunk is :) -
Tomyh #52679 Win8 alatt van crash bőven.Tehetem vissza régebbi Win-t,hurrá.. -
#52678 Nem tudom. Lehet a másik oldalon több játékos jut be ugyan abból a guildből ezért szervezettebbek, vagy több commander van az oldalukon így a random játékosokat is könnyebb egy pontra csalni. Sajnos fogalmam sincs, de nálunk is ugyan ez a helyzet, hosszú sorok, bent pedig ellenséges túlerő. -
Nephin #52677 Az a baj, hogy nemcsak a franciák ellen van így, hanem állandóan. :) -
#52676 Valamilyen szinten érthető a másik oldal hozzáállása is. Nálunk a franciák szinte mindig túlerőben vannak és ha napközben vissza is verjük őket éjszaka akkor is befoglalnak mindent a "nemlétező kanadai játékosok".
Ha innen nézzük a dolgot akkor tényleg felesleges pénzkidobás a fejlesztés... viszont szerintem aktív időszakokban a 2-3 percenkénti védelmi reward simán felér egy hosszas vár elfoglalása utáni rewarddal. -
#52675 ok, ugrálnak, mobot ölnek, szédelegnek stb. De csak a mi oldalunkon? A pirosaknál nincsenek ilyenek? -
Nephin #52674 Igen, ez általános probléma, mennek a karmatrainek, elfoglal-továbbrohan-az ellenfél visszafoglal, ez megy körbe-körbe, hiába mondják mások, hogy fejleszteni és megtartani is kéne, mert úgy lesz pont... :D -
#52673 Erre én is kíváncsi lennék, de sajnos nem egyszer láttam már mobokat farmolgató embereket vagy éppen jumping puzzlet campelő egész csapatokat. Szóval nem kizárt, hogy éppen valahol máshol szédelegnek. -
#52672 Ilyesmiről nem tudok, de elég sűrűn látni olyan várakat amik nem hogy guild bonusokat nem adnak, de még fejlesztve sincsenek. Arról nem is beszélve, hogy miután elfoglalják a várat rögtön ott is hagyják... hátha mások kisérgetik majd a dolyakokat és upgradelnek helyettük.
Remélem a közeljövőben rájönnek az emberek milyen fontosak a supply campek és az útvonalak biztosítása és nem csak agyatlanul rohannak a várakra. -
#52671 nem tudom, hogy csak rosszul érzem-e, de a wvw-ben nincs team balance, ugye? Mert néha sokat várunk és amikor bent vagyunk, akkor azt látom, hogy egy piros felhő ellen futkározunk 25-30-an. Az a benyomásom, hogy összesen bent lehet xxx ember, de mindegy, hogy hogyan oszlik ez el a 3 oldalon. Vagy van balance, csak a mi oldalunkon össze-vissza szédelegnek az emberek? -
Nephin #52670 Hmm, ha jól tudom, bár nem biztos, hogy így van, csak a keep lord megölésében résztvevő klánok között dől el, kb. az veheti a nevére, ahonnan a legtöbb ember vett részt a csatában. -
#52669 Igazad van, de én tovább mennék és a várak "elfoglalását" is megnehezíteném, feltételekhez kötném. Elég nevetségesnek érzem, hogy amit x ember elfoglal azt bárki aki elég gyors azonnal elfoglalhatja a guildjének, bármiféle wvw terület vagy guild upgrade nélkül.
Legalább azt megtehetnék hogy valamilyen szintű upgradet el kell érni az adott várban, toronyban mielőtt még valaki rátapaszthatná a matricáját... vagy esetleg rendelkezzen a guildje valamilyen wvw bonusszal. -
#52668 Uh, hat en mondjuk nem szamoltam bele, de igy 130k az tenyleg nem egy borravalo osszege (max itthon a kulfoldi turistak eseteben:)). Arra emlekszem, hogy vettem 2x2000 gemet par hete, a bank tabok meg a karakter szlotok miatt, es filoztam azon, hogy a maradek gembol vegyek valami idiota napszemuveget, vagy valtsam be goldra. Aztan inkabb egy "kalap" lett belole :)
Elvileg tehat, a gazdagabb es hiubb emberek ossze tudjak szedni a 100g-t kerek 10 perc alatt, gyakorlatilag pedig igazad van, valoszinuleg keves ilyen hulye van. Bar hozzateszem, tuti volt/van ra pelda valahol, a szabalyt erosito kivetel. -
Nephin #52667 Sok többszáz fős klán van a játékban, még ha csak 100 embert nézek is, 1 g mindenkitől, de mivel többen is lehetnek (sokkal), inkább kevesebb.
A bizalom egy dolog, nyilván optimális esetben így működik, csak nem mindig optimális az az eset. :D -
#52666 Ha valaki nem spórol a skillpontokkal legendaryra, akkor mystic forge transmute-okkal jol lehet keresni pl. -
Nephin #52665 Nem karma bug, nem vette, egyszerűen jó az üzleti érzéke, legális TP-tranzakciókkal, sok idő befektetésével és odafigyeléssel csinálta. -
Chris #52664 Múltkor mikor a legendary összerakásán agyaltunk, akkor néztem, hogy 100g ha jól emlékszem kb. 460-480 EUR között mozog gemről goldra váltva. Ez még a "hanyatló nyugaton" is tetemes összeg egy commander rankért, nemhogy itthon a 130 ezer HUF. :D
-
Nephin #52663 Persze, ha goldseller vagy, de ilyenek nincsenek a klánunkban.