Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak fegyverek. és karmából lehetett vásárolni. Nem tudom, hogy rangokhoz van e köze, ott még nem járok(lvl 11) 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
jaja mondhatjuk én vagyok a hülye,hogy nem vettem észre,de ez akkor sem fair azokkal szemben akik normálisan játszanak!
annyit kiokumláltam,hogy a nyúlláb+szarvasláb komponensekbõl csak bizonyos szintü cuccokat lehet kiszedni a kútból...ezért is kell a magasabb pvp szint...vagy lehet random szerencséd is és szarvasláb cumóból is eshet bármilyen 2 kezes kard például?
If you bought a few weapons - you were not banned. If you massively exploited it - you were.
If you bought 50 you are not permanently banned. "
Szóval simán benne lehet, hogy aki 51-et vett azt permabannolták. Aki meg többet vett mint a "kevés" azt temp bannolták. 😄 Szóval legjobban azok jártak, akik csak saját használatra vettek néhányat.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szóval twitteren olyasmit írtak, hogy ha kb 50 ilyen jóárasított cuccot vettél akkor csak temp ban. Ha csak néhányat akkor semmi retorzió. Ha több százat-ezret akkor perma ban. Bár arról nem találtam semmit, hogy a temp banosoktól elveszik e a keresett javakat vagy nem.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Szerintem felesleges kockáztatni ilyenekkel, különösen, hogy nagyon rákattantatok a játékra, és még három nappal is korábban kezdtétek.
Na annak szopacs ez, aki hozta a GW1 accját, ill. már majdnem 80as volt, és három nappal a start elõtt kezdett.
Viszont, tuti marad bent olyan, aki megcsinálta ugyanezt, és nem bannolják és még a cuccát is megtarthatja és a pénzét is.
Más.
Van arra valami idõpont, hogy a bazaart (TP) mikor hozzák már végre vissza? Lehet tudni miért kapták ki? Nem tudták megoldani, hogy rendesen mûködjön, vagy pedig abban gondolkodtak, hogy akik meg is vették, azok közül sok a casual akik hétvégén játszanak, és addigra legyen jó, töltsenek fel oda a népek mindenfélét?
A medve nem játék.
egy Thief nyilatkozzon pls. mit lehet tenne ellene és hogyan lehet gyorsan pontot tenni ez " í "-re😊
meg egy olyan klassz is nyilatkozzon aki instant tud kivégezni pls😛
Na itt is inkabb csak jelzes ez a sok ban, mutatva, hogy "ne szorakozzatok" a kesobbiekben (se).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amióta vannak internetes multiplayer játékok, azóta az exploitok használatát igen keményen szankcionálják. És ez maradjon is így. Általában EULA-ban benne is van, hogy ha exploitot kihasználsz, akkor jöhet a banhammer.
Az hogy permbant kapnak az nem értem miért meglepõ. Bárki hibája is volt a dolog, a játék egy hibáját kihasználva jogtalan elõnyökhöz jutott más játékosokkal szemben. És kell a kemény fellépés, hiszen ezek a banok precedens értékûek.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- most megint valami karbantartás van? Tegnap este is a 'waiting for authentication...' pörgött meg most is ... ez így azért nem vicces
Vannak olyan klasszok amik meg szinte instant kitudnak végezni! erre van valami talent/skill vagy tárgyból tolják??
de a thief az a bestof mire megölnéd 3 haverja ér oda😛😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki meg tudta, hogy exploit és kihasználta, az megérdemli a bant.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még nem banoltak, és a fegyók is megvannak, igaz kell még 4 szint hogy tudjam használni a staff -ot.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ekkora hülyéket...
A login attempt from the following location is currently awaiting your authorization.
Address: 66.162.136.25
City: Kirkland
Region: WA
Country: US
Máskor 2x gondoljátok meg ti is vásároltok-e vendortól vagy irtok-e ticketet^^
ha te azt tudnád...^^
Mondom úgy, hogy nem vettem 1 db fegyot se, és nem is kaptam bant.
Diablo is tele volt ilyen hibákkal, amit ki is használtak az emberek, mégse bannoltak, mert még egy blizzard is tudja, hogy a saját hibájuk volt bent hagyni, de itt valahogy máshogy müködnek a dolgok. Persze AH-t még mindig nem tudták megcsinálni, és amugy is kidobál a játék network erroral minden zonazasnal, ami után nem lehet bejutni csak 10 perc szarakodással, de nem baj, ha vendortól veszel valamit, aminek nem az az ára aminek kéne, perma ban. 😊
Nem akarom védeni azokat akik ezt a dolgot kihasználták, azért lehetett tudni, hogy ennek nem így kéne mûködnie, de a perma ban osztást egy olyan hiba kihasználásáért amit ök csesztek el, túlzásnak érzem. Azért nem szétbotozták, meg szét haxolták a játékot, nem használtak semmi programot arra hogy megkerüljék a rendszer vagy bármi, simán olcsón vettek valamit a vendortól, vagy sok fegyót és bedobálták a forgeba.
kotelezo olvasmany, botok, hackerek, exploitok, account security, miegymas
vicces reszlet:
This morning there was a widely-publicized, newly-introduced exploit in which specific cultural weapons were selling for one-thousandth of their normal price. We fixed it with an emergency build this morning. We want to thank the vast majority of players who became aware of the issue, responsibly reported it, and did not exploit it. However, a smaller group of players did significantly exploit it, each purchasing hundreds or thousands of these weapons. We permanently banned 3,000 accounts of players who substantially exploited it, and applied 72-hours bans to another 1,000 accounts of players who mildly exploited it.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(pókmalac, mer hegyre is felmegy meg minden <#idiota>#idiota>)

Anno fél óráig kergettem a játékosokat disznóként 😊))
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Viszont ha valaki csinált ebbõl 20g-t mondjuk, az már más kérdés. Attól vegyék el és kapjon figyelmeztetést / 3 napot. Perma ban még így is erõs. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nos a kérdésem az lenne, h van vhol ezekrõl leírás, h melyik 4bõl lehet tanulni vmit?
Vagy vki aki már sokat ismer, õ meg tudná mondani azokat?
köszi
Mások jártak így?

Két oldalról támadták az egyik várunkat, a két másik szeró, hatalmas, semerre nem lehetett mozdulni 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"