Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Amikor meghaltal, akkor tudod, hogy kesve nyomtad 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Avenger
"This morning there was a widely-publicized, newly-introduced exploit in which specific cultural weapons were selling for one-thousandth of their normal price. We fixed it with an emergency build this morning. We want to thank the vast majority of players who became aware of the issue, responsibly reported it, and did not exploit it. However, a smaller group of players did significantly exploit it, each purchasing hundreds or thousands of these weapons. We permanently banned 3,000 accounts of players who substantially exploited it, and applied 72-hours bans to another 1,000 accounts of players who mildly exploited it."

Csak fegyverek. és karmából lehetett vásárolni. Nem tudom, hogy rangokhoz van e köze, ott még nem járok(lvl 11) 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

antgecc
A dodge-ot mobok, bossok esetében ki hogy idõzíti? Van valami jelzése vagy csak simán animáció alapján?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szemétség vagy sem tõlem,de elvenném azoktól is.....én 200 sPVP gémet nyomtam kb. és még csak rank 10 valaki meg a maxos rangu full cuccban rohangál úgy ,hogy lehet be sem ment pvp ni?

jaja mondhatjuk én vagyok a hülye,hogy nem vettem észre,de ez akkor sem fair azokkal szemben akik normálisan játszanak!

viszont akkor az a sok baszomjó pvp armoros+ fegyveres csóka az mind-mind exploitolt?,mert gondolom rank 10 /szarvas😛/felett sokan nem járhatnak ergó cuccuk sem nagyon lehetne....

annyit kiokumláltam,hogy a nyúlláb+szarvasláb komponensekbõl csak bizonyos szintü cuccokat lehet kiszedni a kútból...ezért is kell a magasabb pvp szint...vagy lehet random szerencséd is és szarvasláb cumóból is eshet bármilyen 2 kezes kard például?

Avenger
"Let me assure you: All the people we banned were fully aware of it being an exploit.
If you bought a few weapons - you were not banned. If you massively exploited it - you were.
If you bought 50 you are not permanently banned. "

Szóval simán benne lehet, hogy aki 51-et vett azt permabannolták. Aki meg többet vett mint a "kevés" azt temp bannolták. 😄 Szóval legjobban azok jártak, akik csak saját használatra vettek néhányat.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

a.carkey
Aki 49et vett, az meg örül, hogy mekkora manó volt? 😊

A medve nem játék.

PVP cumók kútos craftolásában jártas már valaki master fokozaton? lenne 1-2 kérdésem!

Avenger
Na hova lett a hozzászólásom? 😊

Szóval twitteren olyasmit írtak, hogy ha kb 50 ilyen jóárasított cuccot vettél akkor csak temp ban. Ha csak néhányat akkor semmi retorzió. Ha több százat-ezret akkor perma ban. Bár arról nem találtam semmit, hogy a temp banosoktól elveszik e a keresett javakat vagy nem.

- én a 0 karmás pvp cuccokon paráztam, ezeken nem aggódtam volna. Igaz, elsõre én eladni se adtam volna el õket. De ugyanígy exploitnak lehetne hívni a karmáért szétszedésre vett cuccokat is. Szerintem azért is ban járna ezek után. Sõt, így a hozzászólásokat olvasva / értelmezve aki 0 karmás cuccot vett azt is ki kellene örökre banolni, mindjárt csökkenne a szerverek telítettsége

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

frango
Így is kell ezt csinálni. A hibákat jelenteni kell nem kihasználni. Aki csak kicsit használta ki az kapott 3 nap bant. Teljesen jó.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

a.carkey
Na ezért nehéz ez az exploit dolog. Õk is azt kérdezHETik, ha nem vagy még azon a szinten, akkor miért veszel pont olyan fegyvert, amit akkor is megvehetsz, ha odaérsz. Ja, biztos tudtad, hogy elqurták az árát? 😞

Szerintem felesleges kockáztatni ilyenekkel, különösen, hogy nagyon rákattantatok a játékra, és még három nappal is korábban kezdtétek.

Na annak szopacs ez, aki hozta a GW1 accját, ill. már majdnem 80as volt, és három nappal a start elõtt kezdett.

Viszont, tuti marad bent olyan, aki megcsinálta ugyanezt, és nem bannolják és még a cuccát is megtarthatja és a pénzét is.

Más.
Van arra valami idõpont, hogy a bazaart (TP) mikor hozzák már végre vissza? Lehet tudni miért kapták ki? Nem tudták megoldani, hogy rendesen mûködjön, vagy pedig abban gondolkodtak, hogy akik meg is vették, azok közül sok a casual akik hétvégén játszanak, és addigra legyen jó, töltsenek fel oda a népek mindenfélét?

A medve nem játék.

arra már betettem egy skillt...../nemjut eszembe a neve😛/ 8 secre minden szarra immunt ad és kiszed stunból! ez kombatba is jól jön és gyorsan kitudok vele végezni ha egyedül õrzök egy spotot /nem lök el a guardian,nem fearelnek,nem tudnak szakítani/ ezért is kurvajó a Thiefes elteleportálós sziraszar! ami nagyon nagyon annyoing😛😊

egy Thief nyilatkozzon pls. mit lehet tenne ellene és hogyan lehet gyorsan pontot tenni ez " í "-re😊

meg egy olyan klassz is nyilatkozzon aki instant tud kivégezni pls😛

PiszkosFred
Ez olyan, mint a focimeccs elejen a korai sarga lap a birotol. Nem a szabalytalansag volt esetleg durva, hanem meg akarja fogni a biro a meccset, es inkabb csak jelzes erteku.

Na itt is inkabb csak jelzes ez a sok ban, mutatva, hogy "ne szorakozzatok" a kesobbiekben (se).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DummyBoy
Hmmm ... csak én nem értem miért is -100 a hasznossága ennek a postnak? (Azt nem is merem feltételezni, hogy az az 5 név 5 bannolt accot takar? <#idiota> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Exploit témához: Van mifelénk egy kedves aranyos mondás ami pont illene ide: "Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha megb@sszák!"

Amióta vannak internetes multiplayer játékok, azóta az exploitok használatát igen keményen szankcionálják. És ez maradjon is így. Általában EULA-ban benne is van, hogy ha exploitot kihasználsz, akkor jöhet a banhammer.

Az hogy permbant kapnak az nem értem miért meglepõ. Bárki hibája is volt a dolog, a játék egy hibáját kihasználva jogtalan elõnyökhöz jutott más játékosokkal szemben. És kell a kemény fellépés, hiszen ezek a banok precedens értékûek.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

- nem azonosítható és nem megbízható címrõl (az enyémrõl) próbálnak belépni a játékba, engedélyezem? Hát vazze, ilyen email címeket lopós idõkben azért 10x meggondolom mielõtt megnyitom a leveleimet. Remélem mostantól majd minden új címnél (dinamikus IP) azonosítani kell majd magam ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- necro is meg tud futtatni bár én kevés necrot látok (én azzal megyek)
- most megint valami karbantartás van? Tegnap este is a 'waiting for authentication...' pörgött meg most is ... ez így azért nem vicces

a kivégzést meglehet gyorsítani valahogy? mert a halálba kergetnek agyilag a thiefek,hogy a channelõs warri animációm legvégén teleportál el és ezt eljátssza simán akár 3x és 10-20 secet!! is szopat😛

Vannak olyan klasszok amik meg szinte instant kitudnak végezni! erre van valami talent/skill vagy tárgyból tolják??

de a thief az a bestof mire megölnéd 3 haverja ér oda😛😊

Itt ezek a játékosok ezerszámra vették a fegyvert, amit százszoros áron lehetett eladni a vendornál, mint megvenni. Tele lettek pénzzel, ami nem jó. Gondolom azért keménykednek, mert nem akarnak exploitereket. Én ennek örülök.

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki meg tudta, hogy exploit és kihasználta, az megérdemli a bant.

Parasite Eve 2, best game EVER!

- egyet értek, _csak ezért_ kitiltani a játékost túlzásnak érzem

- guildhead segíthet ha megnézed a receptek hozzávalóit. Elsõ körben arra szaladtam rá, hogy amíg a szakmában nem értem el a 25-ös szintet addig nem tudtam felfedezni a felette (25-50) levõ dolgokat. Ez mondjuk tailor volt de az elv gondolom ua.

Én is vettem Tier1 -es fegyót magamnak, igaz csak 2 -t.
Még nem banoltak, és a fegyók is megvannak, igaz kell még 4 szint hogy tudjam használni a staff -ot.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

És kikapcsolták a GW2 vásárlást az oldalukon, hogy a bannolt emberek ne tudjanak uj accot venni 😄
Ekkora hülyéket...
Casseus
Perma ban itt is. De nem ez a vicces, hanem mi után irtam ticketet rá 2 percre feltörték az accomat 😄

A login attempt from the following location is currently awaiting your authorization.
Address: 66.162.136.25
City: Kirkland
Region: WA
Country: US

Máskor 2x gondoljátok meg ti is vásároltok-e vendortól vagy irtok-e ticketet^^

ha te azt tudnád...^^

Igen, sokan belebuktak, az a baj én nem érzem azt, hogy ez akkora exploit lenne, egy vendor rossz áron árulta az itemeket, miért ne vehetné meg bárki. Bent hagytak egy hibát a játékban, cserébe perma bant osztogatni erõsen túlzásnak érzem, 3k ember, vették volna el tõlük az itemet és kapjanak 3 nap bant, de perma bant adni azért, mert valaki töketlen volt a fejlesztök között és elbaszott valamit kcsit szánalmas.

Mondom úgy, hogy nem vettem 1 db fegyot se, és nem is kaptam bant.

Diablo is tele volt ilyen hibákkal, amit ki is használtak az emberek, mégse bannoltak, mert még egy blizzard is tudja, hogy a saját hibájuk volt bent hagyni, de itt valahogy máshogy müködnek a dolgok. Persze AH-t még mindig nem tudták megcsinálni, és amugy is kidobál a játék network erroral minden zonazasnal, ami után nem lehet bejutni csak 10 perc szarakodással, de nem baj, ha vendortól veszel valamit, aminek nem az az ára aminek kéne, perma ban. 😊

Nem akarom védeni azokat akik ezt a dolgot kihasználták, azért lehetett tudni, hogy ennek nem így kéne mûködnie, de a perma ban osztást egy olyan hiba kihasználásáért amit ök csesztek el, túlzásnak érzem. Azért nem szétbotozták, meg szét haxolták a játékot, nem használtak semmi programot arra hogy megkerüljék a rendszer vagy bármi, simán olcsón vettek valamit a vendortól, vagy sok fegyót és bedobálták a forgeba.
j0nNyKa
Guild Wars 2 status - Thursday, August 30
kotelezo olvasmany, botok, hackerek, exploitok, account security, miegymas

vicces reszlet:

This morning there was a widely-publicized, newly-introduced exploit in which specific cultural weapons were selling for one-thousandth of their normal price. We fixed it with an emergency build this morning. We want to thank the vast majority of players who became aware of the issue, responsibly reported it, and did not exploit it. However, a smaller group of players did significantly exploit it, each purchasing hundreds or thousands of these weapons. We permanently banned 3,000 accounts of players who substantially exploited it, and applied 72-hours bans to another 1,000 accounts of players who mildly exploited it.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Arról képrõl nem látszott, így méginkább funny 😊

j0nNyKa
igazából nemtom mirõl beszélsz, az ott a petem 😊
(pókmalac, mer hegyre is felmegy meg minden <#idiota>)

Az a quest nagyon nagy 😄

Anno fél óráig kergettem a játékosokat disznóként 😊))
Kérlek titeket, a képeket spoiler-ben rakjátok be, mert lelõttök minden poént! Megértéseteket köszönöm!
LeWyTy
Ja kicsit sok lett a kérdõjel bocsi... szerintem nincs semmi jelentõsége.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Fingom sincs, de ezzel a kérdõjeleddel és butasmileoddal nem vagyok kisegítve.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
A vastagabb részétõl kezdve hat a támadás? Elõtte csak elõkészíted a varázslatot?!<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Az mit jelent, mikor a castolós csíkom a negyedétõl kezdve megvastagszik?

LeWyTy
Tiszta dejavu érzésem lett?!

Mondjuk... értem én hogy józan ésszel belátható hogy ez bug és nem kéne, de ha teszem azt valaki kivett magának egy szetre valót azt elkönyvelném veszteségnek devek részérõl és kész. NEm borul vele semmi, és nyugodtan mondhatja, hogy honnan lett volna fogalma. (Én is csak véletlen tudtam meg, hogy T1 racial fegyvereknek elvben 9000 karma körül kellett volna árazódniuk erre 700 meg 1000 értékben voltak bent... ezt is úgy, hogy Lion's Arch jumping puzzle végén van egy vendor.)

Viszont ha valaki csinált ebbõl 20g-t mondjuk, az már más kérdés. Attól vegyék el és kapjon figyelmeztetést / 3 napot. Perma ban még így is erõs. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

köszi

lenne 1 kérdésem Jaweling-nél csinálok chooper ingot ki írja mindegyik után hogy kapok 14 xp-t de az xp báron ez nem mutatkozik mindig 16124/23500 pedig legyártottam 50db. Valaki találkozott már ilyennel , hogy a szakmák felhúzása közben kapott xp-t ki írja hogy kapom csak az nem jelenik meg az xp báron?

Kedves klántársunk, Ayla megnyerte a variance-os videóversenyt, büszkék vagyunk! 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Köszi asshole <#mf2><#mf2>

j0nNyKa
egyelõre

Remélem egy rövidebb tempbant ti is kaptok, mert ez kurvára csalás, bárhogy is nézem.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Armorsmithing-nél van ez a felfedezõs dolog, amikor 4 vmibõl egy új receptet tanulhatunk meg.
Nos a kérdésem az lenne, h van vhol ezekrõl leírás, h melyik 4bõl lehet tanulni vmit?
Vagy vki aki már sokat ismer, õ meg tudná mondani azokat?

köszi
Volt ez a bug,hogy 35000 karma pont helyett 21 karma pont volt a sárga T2 60as fegyverek. Sokan kihasználták. Volt aki pofátlanul sokat vettek,õket már bannolták. Voltak olyanok (mint mi) akik csak pár darabot vettek egyenlõre minket még nem bannoltak.

Mások jártak így?

REPS0L
nc 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nagyon beteg<#taps>
j0nNyKa
a kép készítése közben egyetlen állat sem sérült lelkileg <#idiota>

Jabar
Na most feléledt wvw-n mind a 2 másik szerver, hatalmasat harcoltunk, kár hogy a szerver nem igazán bírja, mert bár lag nincs de sokszor már a tömeg közepén van az ember mire megjelennek a játékosok.
Két oldalról támadták az egyik várunkat, a két másik szeró, hatalmas, semerre nem lehetett mozdulni 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"