63345
  • maniac001
    Majd mondd el a tapasztalataidat. A rata sum rúna abban az egyben jobb hogy radiant fieldet okozhat 50%-osan minden támadásnál, tehát egy harnál tuti hogy bejön. De nem tudom ennek a hatását vagy sebzését, ezért változtattam afflictedre, ami condi dmg+poison/bleed duration. Ki kell tapasztalni, nekem is új ez a build.
  • kalif
    köszi, megnézem én is
  • maniac001
    Na ez az a video de én nem rata sum rúnákkal megyek és pók pettel. a többi kb stimmel.
  • maniac001
    Sajna melóban vagyok, innen nem tudok megnyitni semmiféle trait kalkulátort, de a lényeget elmondom, a condition dmg-re mentem és a spiritekre, dupla hp-jük van, plusz mennek veled. a marksman ágra semmit nem raktam és a beastmasterre sem, a többit nem tudom fejből. megpróbálom az otthoni levelemből majd bemásolni a videót, kicsit variáltam rajta de jó lett.
    Fegyverek: axe+warhorn / sword+dagger. Minden rúna afflicted (a videóban nem ezt javasolja a srác de nekem mintha jobb lenne ez). Pók pet ofc. A sun és a stone spirittel megyek, ha necces a szitu előveszem az elit skill spiritet (nature). Ha ez elő van véve akkor ultradurva.
  • kalif
    rangerrel vagyok én is, kíváncsivá tettél ...Milyen build ez pontosan?
  • maniac001
    Rangerrel kipróbáltam egy spirit-es condi dmg-es buildet axe+warhorn / sword+dagger fegyverekkel. Nem kicsit durva. Nem kell 3 ember egy guadian levágásához, de kettő se. Elég egy jó build meg egy kis szerencse :)
  • Smithwarden
    99.9% hogy kamuzik a haverod a sima 30-35 fpserol a "nagy" harcokban. :p
  • Warrika
    örülj neki hogy sikerült nekem mivel a hó végén kezdtem még kellett volna 25 wvw kill és nem jött össze az istennek se hát bukta a hónapot...
  • Tafaya
    Végre tegnap megcsináltam az xp-s monthly achievmentet, erre ma ??? van helyette :)
  • MaRee
    WvW-n kívül 40-50 fps-em van maxon.
  • twi452
    ha low-on és high-on is ugyanannyi az fps akkor az cpu limit ha minden igaz

nálam is ugyanez van akármit állítok 30-31 fps van állandóan, persze nem wvwvw-ben :) ott max csak szeretném hogy ennyi legyen :D
  • MaRee
    Nem laptopon játszom hanem asztali gépen.
  • Fyndath
    Ha laptopon játszol akkor igen, wvwvw nekem is hasonló fpst (vagy még kevesebbet) tud mediumon a nagy csatákban, haveromnál pedig hasonló tudású asztali gépen simán megy a 30-35 fps a NAGY harcokban.
  • MaRee
    Szerintetek reális hogy ezzel a konfiggal: core i3-2100, 5giga ram, hd 6770 1gb - 1280 x 1024-es felbontásban wvw-ben csak 10-20 fps-em van? Érdekes, mert best appearancen meg best performance graf beállításokon is ugyan ennyi, legújabb driver van fent, így játszhatatlan. Az egyik guildtársamnak ennél gyengébb gépe van, és mediumon is több fps-e van wvw-ben, mint nekem lowon ugyan ezzel a felbontással.
  • Guren
    egyetértek. egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen jól megdizájnolt játékba hogy kerülhettek ilyen ocsmány tárgyak.
  • Kata
    Annyira rondák ezek a legendary fegyverek, hogy az már fáj. Van egy galéria ahol az összes megtekinthető, de egyet nem találtam amire azt mondtam volna, na ez milyen jól néz ki...
  • Encory
    Hello eladnám a játékomat mert az egyetem mellett mégse lesz annyi időm.. Full mapos csillagos account, akit érdekelne irjon ide: [email protected]
  • Zomil
    http://www.guildwars2guru.com/topic/68802-long-awaited-the-bifrost-real-world-first-since-239/
  • Susarc
    ez a Zhaitanos uccsó quest....háááát jobb ha inkább nem irok semmit:P:)
  • DarkBlade
    A mai második update helyre rakta a békát.
  • maniac001
    Whiteside-on tegnap csináltam meg az asura kezdőt, minden működött. Próbálj szervert váltani addig ha sürgős a dolog.
  • Running
    UPDATE:
    General
    We published a second build to fix a bug causing a client crash.
  • Lemming
    (Pénzkérdés az meg játékstílus függő. Ha nagyon nem lennék lusta mostanra tuti lehetne 50+ goldom úgy, hogy már a bank slotokat meg a mainen az inventoryt kimaxoltam, és csak goldból váltottam gemre. Igaz én játék elején váltogattam főleg mikor még 300 gem körül ért 1g.)
  • Lemming
    Tessék megtekinteni Malu többi művét is, továbbá a két másik lányét, és akkor már miracleofsound se maradjon ki.
    Nagyon durva dolgokat művelnek néhol. (Bár tény, hogy én pl Skyrim miatt fedeztem fel őket annó.)
  • Me0w
    Van azert par jo benne. Megyek is, megnezem mi jar a wvw map completionert.
  • arni17
    Köszönöm a válaszokat! A GM ekkel beszélgetek egy ideje, csk sose a kérdésre válaszolnal. :D Am attól félek, hogy ugyebár olyan login emailt kaptam, hogy az ö emailuk meg igy ncsoftra se tuok belépni csak az offical gw1,gw2 oldalra és félek, hogy egyszer csak törlik.:/ S hát inkább ugy terveztem, ha lesz olyan gépem ami szépen viszi a 2öt megveszem inkább s uj accountot csinálok uj emailel stb meg sztem akkor megvásárolom az 1-et is ujra,hisz az már nem olyan drága :)
  • DummyBoy
    "Updated difficulty of the following story steps: “Killing Fields,” “Lines of Communication,” “Minotaur Rampant,” “Mired Deep,” “Ships of the Line,” “The Battle of Fort Trinity,” “The Greater Good,” and “The Queen’s Justice.”" - The Battle of Fort Trinity-nél az oké, hogy Updated Difficulty, de vajon a beragadó NPCs bugot kijavították? Bár most hogy végigszoptam az egészet már nekem mindegy ...

"Profession bundle weapons (engineer kits, elementalist conjure skills, warrior banners) can now save their autoattack status." - Jíííháááááááá :)

"Freeze Grenade: This skill no longer benefits from the Explosives trait Grenadier for 5-second cooldown reduction." Ehh ... tehát reduced range? Az nem jó :(

De nem rossz, csak így tovább :)
  • penge25
    Sziasztok, CoF 3 útvonalán, a fáklyás részben tegnap odáig jutottunk, hogy 5 kört kellett volna túlélni a mobok spawnjából (sajna még 2 idézési kör maradt), azt szeretném megkérdeni onnantól sok van még hátra az instából, vagy itt is még van egy boss és ezután már csak az utolsó boss jön, az mennyire nehéz?
  • Running
    Semmi balansz, csak bugfix, kár...
  • Newfronter
    Szerintem írj inkább egy GM-nek, lehet hamarabb megoldja! :)
  • DarkBlade
    Update Notes - October 1st 2012

"Fixed bugs for various stuck events and skill challenges." aham.. persze, a béka asura kezdőn még mindig megvan dögölve.
  • AntiHero

Coming Soon: Guild Wars 2 Halloween Diorama Contest!
  • Kata
    libabőrözősen szép :)
  • Jammal
    De ha szeretted a GW1et inkább nézz utána ennek mielőtt megveszed.
  • Tomyh
    Mindenképpen meg kell venni GW2-t.Neked most csak összevonták az account-ot de GW2 játékba nem fogsz tudni belépni vele.
  • arni17
    Sziasztok!
    Megvan szinte a kezdetek óta az összes Guild Wars 1-em és elég sok időt öltem bele. De valami lett a karakterrem és 5 évig nem tudtam belépni.Most ujra probálkoztam a supportal és küldtek egy uj e-mailt (az övékét) és hozzá pedig jelszót.Mostmár ujra tudok játszani a sima GW-vel, de nem is ez a lényeg. Minap kaptam egy e-mailt a supportol, hogy regisztráljak fel a Guild Wars 2oldalára és felregisztráltam és be tudok lépni az offical Guild Wars 2-ös oldalra, ez akkor most azt jelenti, hogy van GW2-ös accountom és,ha felteszem játszhatok vele??(ahol van bejelentkezésnél a login ott már az e-mail van amit kaptam a gw supportol,persze miután bejelentkeztem és felette pedig van egy hosszu kód 5darabra osztva - jellel) Vagy ez minden régi GWsnek ilyen?
    Nem igazán értem, most mi van.Elöre is köszönöm a helpet!
  • Yossarian
    váááá, szétmegy az agyam guardiantól meg az sPvP-s trebuchetes pályától. Eszméletlen, hogy van egyetlen guardian a pályán, az pedig az eneminél van és elkezd bennünket a trebbel szekszuálni. Gyakorlatilag foglalás alatt szétlőtt a pontokon mindenkit. Nagynehezen eljutunk hozzá és nem tudjuk 3v1-ben addig megölni, míg segítsége érkezik. Persze, míg mi a guardiannal kergetőztünk, addig a többi ellenfél szétszedi a mi trebünket, meg befoglal mindent. Amikor a második pálya lett ugyanígy 500:100, felbasztam magam és kiléptem. Nevetséges, hogy másik pályán az első pontot foglaljuk és mire kész lenne már ott van és futkározik körbe-körbe, hogy ne lehessen foglalni. Ő se öl meg senkit, max a visszasebzéssel, de 4-5 ember csak karcolgatja, pedig a debuffot is kapja. Remélem erősítenek még rajta, mert szánalom gyenge...
  • MaRee
    Inkább Skyrimos :D Először néztem hogy mi ez a gagyi sz@r, de aztán láttam hogy mobilra van, kipróbálom :D
  • AntiHero
    OFF:
    Kicsit Guild Wars-os :D

• Zomil
    furcsa igy 1hanggal(vagy több is) lejjebb :)