63345
  • SuLtAN17
    Valaki találkozott azzal a számomra új buggal, hogy a játék 10 perc után fekete vagy piros képernyővel crash-el, de úgy, hogy totál lefagy a win 7-t és ha esetleg sikerül is le altabolni, totál elb*szodik az egész grafika. Olvasgattam utána külföldi fórumokon, elég sokan írtak róla, főleg új kártyákkal van a gond. Minden megpróbáltam a 3 féle driver defrag tényleg mindent, de továbbra is crash-el. Szóval, ha valakinek van ötlete (mert nem igazából értem az angol kocka szlenget) mi a probléma, és mi rá a megoldás, akkor azt megköszönném.
    Természetesen más játékokkal semmi probléma!
  • AntiHero
    Nem mert többet vesztek vele mint nyerek, ha kirakom
  • kalif
    az attack hogy hat pontosan a damage-re ? pl. ha 100-zal növekedik az attack, akkor a sebzés mennyivel ?
  • kalif
    Antihero:Akkor te is nem használod a beastmastery traitnél a zephyr's speed-et ?
  • Running
    The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni. Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra: Link

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • MaRee
    EGyébként a legnagyobb gond ezzel a bleed stackelős axes builddel, hogy mire lenyomom a skill rotát addigra lehet megölnek :D
  • maniac001
    Na eztr megnézem.
  • MaRee
    Jó kis skill az, próbáld ki. Bowos buildben nálam is az az elite, indát ellövöd és aoeban mindenki immobile lesz amíg nem verik szét az indát magukon, közben megy a bleed is.
  • maniac001
    Egy warrior vagy thief legalább akkorákat lő ranged fegyverekkel mint amekkorákat üt, ha lefogom átvált pisztolyra/puskára és tolja a fejedbe tovább. Ha stun-olna még oké is lenne, de szerintem ez így elit skillnek elég gyenge.
  • penge25
    Elég szép sebzést is csinál, én pl aoe farmra is használom.
  • maniac001
    Hát itt melóban ezt se nyitja meg. Gondolom elit skill. Az nekem nem elég ha lefogja, attól még bárki lőhet rád ranger skillekkel, és nem menekülni akarok hanem győzni :)
  • AntiHero
    Lentebb már linkeltem.
  • kalif
    erre gondolt : http://www.gw2db.com/skills/5799-entangle
    nekem is alap...jó menekülő skill
  • maniac001
    Indákat? Sosem próbáltam ilyesmit, nem is ismerem.
    Linkelj egy buildet plz, vagy mondd el hogy vannak a traitek neked.
  • AntiHero
    Igen..mert elkezdem longbow-al végigzongorázni a skilleket (quickness zephyr-el) átváltok shortbow-ra ott is végig zongorázom magam. Mire ez megvan már újból nyomhatom a quickness zephyr-t a traitnek hála(longbowra vissza váltok közben).
    Ha meg baj van.. rányomom még az indákat az lefoglalja :)
  • maniac001
    És neked a longbow shortbow hatásosnak bizonyult spvp-ben?
  • AntiHero
    De ahhoz meg csapdázgatni kellenen szerintem, hogy életképes legyen. (de nem vagyok biztos benne, mert sose használtam condition buildet)
  • maniac001
    spvp-ben a condition dmg az egyetlen használhaó build rangernek, ezt írják a nagyok mindenhol.
  • AntiHero
    A buildem.

Vampire runat használok (6db). De le lesz cserélve Superior Ranger vagy Pack runákra (6db)
  • darth devil
    Nem lesz annyi. 50% körül lesz. Legalábbis nekem annyi, mondjuk nekem ogre runa van a ruhában.
  • AntiHero
    Én Power/Crites Rangert építek. Shortbow + longbow.
    Jelenleg 41% crit. De még hiányzik egy ruby gyűrű meg ruby amulett+accasories. Kb 60-65% lesz a crit a végére sztem.
  • BEAST #52761
    Viszont cserébe az összes többi legendary tényleg bűn ronda. :D
  • donatus13
    Én se egy jó ruha szettet se egy jó kardod vagy fegyvert nem találtam, igaz ,hogy ízlés dolga de ilyen játékkal még találkoztam ,hogy egy 1 db szett ne legyen amire azt mondanám ,hogy csak ebbe akarok kockulni, ez az egyetlen és legnagyobb negatívuma nálam a játéknak.
  • maniac001
    Tudsz linkelni vagy mondani akkor egy hatásos ranger buildet? Videót vagy bármit ami magyaráz is, nem csak megy és csap.
  • Jammal
    Az axe+warhorn persze marad mellette mert legjobb fegyver kb a ranger tárában. A madaras bleed stackelésen is nerfeltek úgy emlékszek és a sharpening stoneal is lehet valami, mert azt sem használják már igazán sőt még traitből se rakják ki.
  • maniac001
    Én sokkal könnyebben tudtam levágni ezzel a build-el warriort meg guardiant mint pl shortbow-val. majd kipróbálok egy axe*warhorn / shortbow kombinációt is. Egyenlőre tesztelek csak, eddig longbow és shortbow volt de az pvp-ben semmit nem ér.
  • Jammal
    Tény, hogy csak akkor pakol bleedet, de nem tudsz semmi mással bleedet felstackelni és folyamatosan pakolni így csak azzal lehet igazán condition buildet játszani. Sword 5ös skill 18 sec cdvel rak 8seces bleedet axe meg 6 sec cdvel 6 sec bleedet.
  • MaRee
    Első tapasztalatom az, mintha nagyon gyorsan lejönnének a bleedek az ellenfélről, hiába megy rá(ha rámegy, mert nem mindig) 15-20 bleed, néha 1-2 másodpercig tart csak, az meg semmire nem elég.
  • maniac001
    A shortbow autoattackja csak akkor pakol dotokat ha oldalról vagy hátulról tolod neki. Lehet hogy nem annyira életképes mint amikor a video készült, de nekem bevált spvp-ben.
    A sword auto attackja meg már a "rotáció" vége. Előbb megy a warhorn a buff és madarak miatt, utána az axe dobálás majd csere és az 5-ös gombtól kezdve dagger+sword 2-es és 3-as skill. Sword autoattacknál már vissza kell váltani axe+warhorn-ra.
  • Jammal
    Ez a build már rég nem életképes, spiritek nerfelve lettek, a képességük is hpjuk egyenlő lett a 0val még traitel is. Sword auto attackja közben meg nem tudsz mást csinálni így nem is javasolt használni. Ha normális condition buildet akarsz akkor shortbow és auto attack afk.
  • Chris
    Mondjuk abszolút ízlés dolga, de az a két darab kétkezes kard, amit mutattak, vmi elképesztő jól nézett ki. Az egyiknek a pengéje helyett az éjszakai ég és a csillagok látszanak, a másikon meg a lemenő nap fénye a felhőkön. Na ezek meg voltak alaposan designolva.
  • maniac001
    Igen így van, mintha egy totál más karakterrel játszanál. Emellett a sword skilljei veszettül jól néznek ki :)
  • kalif
    kipróbálom mindenképp ...
    ez is bizonyítja, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben a játékban, csak a build módosításával teljesen más karit csinálhatunk, teljesen más taktikával stb.
  • maniac001
    condition dmg vagy duration kell mindenre, de őszintén megmondom, nem emléxem a nevére. az afflictedre is csak azért mert vagy 10-szer cserélgettem mire kitapasztaltam hogy ez a jobb (szerintem).
  • MaRee
    Nos próbaképpen raktam rá agony meg earth sigilt, meglátjuk.
  • maniac001
    Huh azt nem is tudom, otthon megnézem.
  • MaRee
    A fegyvereken milyen rúna van? Azt nem mondja a videóban.
  • maniac001
    Tőled is várnék majd egy véleményt. Szokni kell, teljesen más stílus mint a bow build, a player dummy-kon érdemes pár próbát tenni HotM-ben :)
  • MaRee
    Próbálom is ki azonnal :D
  • maniac001
    harnál=harcnál