Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
EU szerverek statjait, populaciot, esetleg wvw allasokat milyen oldalakon lehet megnezni, ahol aranylag naprakeszek ezek az infok?
Ezt talaltam hirtelen: http://www.asuralabs.com/serverPoll.php
Leteznek ennel jobb stat oldalak?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jockey
amugy lehet en vagyok vak vagy bena, de asura-knal nincs 25+os zona? mennem kell mas faj zonajara vagy mi?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
bazz, erdekesen hangzik..😞(

tegla
Én is kaptam idõben linket,hogy aktiváljam az e-mail cimemet de hiába másoltam be a linket a böngészõbe;nem mûködött(Firefoxban és IE-ben sem).Gondoltam rossz a link...kértem mégegyet...az sem mûködött...
A játékba be tudtam logolni headstart óta de ma meg már permabannal fogad a login...
Természetesen irtam a supportnak...várom kedves válaszukat <#confused>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hello!
Énis egy nap után kaptam meg az emailt hozzáteszem a firefoxal nem sikerült aktiválnom ie-ben elsõre sikerült de lehet csak szerencsém volt.
tegla
Nekem meg az a problémám,hogy hiába kaptam meg az e-mail a küldött link nem müködött több próbálkozásra sem.
Erre ma már permabannolva vagyok mert nem érvényesitettem az e-mailemet(gondolom ezért).
Egyébként meg a loginnál az irja ki,hogy goldselling miatt bannoltak;szóval kvára nem értem mi ez az egész....

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

j0nNyKa
hetero szemmel jobbak a heavy-k
szoval ha igy megoszlanak a velemenyek, akkor vegulis ugy latszik jo munkat vegzett az anet design ugyben is 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Győri Devi
Nekem meg még mindig nem jött egy authentication email sem és nem tudok belépni miatta 😞

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
Nekem meg pont a light/medium armor design tetszik jobban

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Batmobil

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
attol fugg
baratnod mit szolt hozza?

14k XP? wtf

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

j0nNyKa
nagyon szep az a heavy armor

egyebkent ez egy apro complaint reszemrol (medium armoros karakterrel), hogy -szerintem- a heavy armorok magasan sokkal jobban neznek ki, mint a medium, illetve a light armorok

de nem panaszkodhatok, a valasztek hatalmas, es meg igy is nagyon szepnek talalom a mediumokat is, csakhat azok a heavy armorok sokkal kiralyabb hatast keltenek

j0nNyKa
tudtommal nem letezik tin banya a jatekban
copper - silver - iron - gold - platinum - mithril, amiket eddig talaltam, ilyen sorrendben

ha a Lump of Tinrol beszelsz, ahhoz idezem a wikit:

Used with Copper Ore to refine Bronze Ingots. Can be purchased at the weapon or armorsmith vendor.

ha a copper finomításához kell akkor tudsz venni attól aki tanítja a professiont

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

- tin-t azt merre találok a játékban? Sylvari kezdõn nem találtam, utána meg iron / silver jött csak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Aha, köszi. :-) Mondjuk most úgysem tudnám megvenni, majd csak késõbb, tehát tudok várni.
Egyszer ,ajd tuti lesz, elõbb vagy utóbb, attól függ hogy fog menni a szekér.

Eternal life; endless torture.

Lesz valamikor trial verzió, nem tudtok róla? Csak mert jó lenne kipróbálni, mielõtt megveszem... :-D
Ne is említsd a TP-t ma mûködött nekem. Betoltam az összes cuccom, után kijött egy új build, azóta nem müxik. Ha bukom õket agyvérzést kapok 😊
Végre úgy néz ki a Mesmerem meg a Guardianom, hogy már nagyjából tetszik. 😄

Eternal life; endless torture.

j0nNyKa
megszolalt a nagy oreg dungeon master, aki elete 3. dungeonjeben lefekudt az ut kozepere malac petet szexualni <#wave>

Zomil
nagyobb szinteken mikor már dungeon-ökbe jársz joval nagyobb lesz a változatosság 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mobokból már kiszedtem rengeteg fegyvert és mind ugyanúgy nézett ki.Trading Post nekem még nem mûködik remélem mielõbb fog.karma vendorból meg nem találtam olyat ami árult volna GS-t de lehet hogy csak kihagytam párat majd ma átnézem õket 😛

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

s0n1c
Kezdõ területeken eshet mobokból más kinézetû cucc (adott fajtól függõen). Vagy trading post 1-10 lvlû fegyók között is van már szép. Esetleg karma vendorok.
Honnan tudok lvl 27 környékén vmi normálisan kinézõ GS-t és armort szerezni? Az összes fegyver amit össze szedek kb ugyanúgy néz ki :S és már nagyon sok embert láttam hatalmas GS-ekkel szaladgálni...

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

- most pvp se megy (nem lehet bejutni)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

User Scoret szoktam nézni GS-en. Nem a kritikusét. A user score is elég magas lett.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
akkor lehet rosszkor mész be WvW-be. sajna most nem a legjobb a helyzet.
tegnap 3an bementünk és egész jól elvoltunk. nem mondom fs invaderbõl szép nagy tömeg volt de azért a lemaradókat tudtuk csépelni + karavánt kísértünk/öltünk meg keepet védtünk és jött szépen minden.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

- tényleg? 5 percig nem élek, egy nyamvadt gazt nem tudok leszedni mert öten rám ugranak (fábõl és ércbõl csak szemetet tudok még szedni). Fél óra alatt buktam ~5 silvert. Azt csodálom, a teleportnál miért élnek még az NPC-k

😊))
Torzonborz
WvWbõl nem jön pénz ? dehogynem . van loot s ami nem kell item eladod + eventekért is kapsz pízt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

- reggel bementem WvW-re, láttam még 1 másikat a szerveremrõl, jött ránk ~40 ellenség. Most amúgy is enrageban vagyok, egyszer megölnek WvW-n bukok ~1 silvert ami nem gáz, de már 26-os szinten meguntam a pve-t, WvW így ilyen arányok mellett kurva szar, WvW-bõl és pvp-bõl meg pénz nem jön semmi se (de legalább pvp-ben nem kell javítani), AH nekem nem mûködik (amúgy sem vagyok egy tõzsdecápa) de legalább a táskáim fullra tele vannak ... és most parázzak is, mert kaptam egy 65-ös pvp cuccot amit nem tudok használni és az hátha exploit mert az nekem még nem jár?
- ha valaha megyek WvW-re honnan a frászból lesz javításra pénzem? Farmoljak pve-n, mert az fun? (nem az)

ahááá thx! Mondjuk ez utóbbit is nehézkes kivitelezni,mert ugyanúgy elteleportál és minden másodperc számít,mert érkezhet a segítség😛 kis kecsegek a Thiefek!😊)
ofc nem a tied a tied biztos jófej😊)

Running
Innentõl kezdve be lehet fejezni az offolást és az ilyen önreklámozó csalók meg nyugodtan kerülhetik ezt a topikot!

#50081<#nezze>
ááááá megkell szokni😛😊)

Ha pvp-zett, akkor szerintem glory-ja van, nem karmája, csak keveri.

1500 akart az a 15000 lenni inkább nem?

Hogy a rákba van neked 15K karmád? <#fejvakaras> Én lvl. 18 vagyok és még nincs 800 sem (igaz lenne 1200 ha nem vettem volna páncélt)

Azt hogy csináltad?

Én 42-es szintû vagyok most, 5 map-ot pucoltam ki teljesen 100%-ra eddig, voltam AC-ban és CM-ben (csak story egyelõre) és a most elköltött kb. 3000 karmán kívül semmit sem vettem eddig. Most van 8000 karmám, tehát lenne 11000, ha visszaadom hozzá az elköltött 3-at.

Mit csinálok rosszul?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

nem azok? lvl 16 vagyok és közel 15000 karmám van....tehát a majdnem legjobb fegyót megkaphattad pár óra játékért.....azért az elég olcsó😊

Azok most asszem 9000 karmába kerülnek, de T1 miatt nem hiszem hogy bárkit cseszegetnek majd.

A tényleges bug meg T2 fegyverekkel volt.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Az ominózús probléma T2-es, vagy T1-es fegyókkal volt?

Én teljesen jóhiszemûen vettem T1-es fegyvereket (3-at, különbözõ típusokat, amiket használni tudok) 700-1000 karma körüli összegekért. Ekkor értem el a 40-es szintet, hogy használni tudjam õket. Nekem fel sem tûnt, hogy túl olcsóak lennének (szerintem nem azok).

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

a.carkey
Mondjuk baszott drága a TP. 😞

Viszont az elsõ 80as is a végét crafttal fejezte be ...

A medve nem játék.

Tuti hogy 4 fegyvert kivettem volna. 😊
De nem ugrálok rajta.

TP téma:
SZERINTEM még szopódnak a terheléssel ezért idõszakosan és X% embereknek nyitják meg.
Ami gyébként már már "vérlázító". TP + craft az egyik két lényeges stuff ami engem érdekelt, de TP nélkül craftig pita.

a.carkey
Szerintetek van esély arra, hogy pár percen belül beinduljon ismét a TP?

A medve nem játék.

Jockey
akkor tényleg szerencse, hogy épp nem tudtál belogolni mint írtad..:-p