63345
-
Hentes75 #52822 http://gw2.mmorpg-life.com/interactive-map-of-tyria/3992/
Térkép pontok megközelítése.
Fényképpel,videóval.
-
Hentes75 #52821 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jumping_Puzzle -
#52820 Üdv, eladnám GW2 accountomat lvl80 engineer és több kicsi karakter lvl 11 pvp rank. Ára: 7500ft
érdeklődés: [email protected] -
#52819 Ha magadnak szeretnéd összerakni akkor a fegyver típusának megfelelő 80as exoticokat pakolj mystic forge-ba. 1h sword esetében ha szerencséd van Zap lesz az eredmény, ha nincs akkor valami random kuka cucc.
Én most készülök az 5. próbámra, de eddig csak kuka :/ -
#52818 Srácok, úgy őszintén, a Zap-ot honnan a túróból lehet megszerezni? Netet böngészve az okostojások más fórumokon leírták a tutit: vedd meg trading post-on :-/ (genius)
Tehát aki berakta a trading post-ra a Zap-ot, az honnan szerezte? Gondolom, nem a trading postról... -
freeman49 #52817 Akkor úgy néz ki 2 kérdésre is választ kaptam. Köszönöm. -
#52816 80 után is lépsz "szintet", ilyenkor ha végigpörög az xp csik kapsz 1 skillpontot :) -
freeman49 #52815 Azt szeretném kérdezni h lehet -e legendary fegyverem, mert a helyzet a következő. Jelenleg 65 skill pontom van és 100%os world exploration mellett is csak 190 lesz már csak. Elvileg 200 skill pontért árulja a vendor a legendary fegyverhez kellő itemet. -
#52814 Közben le esett nekem is a "csigásoszlopos" feljáróról vissza a "korlátra" majd át a "csigaoszlopokra" cucc. -
#52813 Erre gondolhatott:
-
#52812 -
Tomyh #52811 Mellette a felfelé vezető lépcsőn elindulsz majd a peremen végig és onnan kezded meg az ugrálást. -
#52810 Oszlopon?
Dobj róla egy shotot. -
Dobronski #52809 má' jó -
Nikosi #52808 Nekem is lenne egy kérdésem. Az emberek fővárosában van egy vista ami egy oszlopon van. Hogyan lehet oda feljutni? Ossza már meg valaki a titkot mert, ugrálva nekem nem sikerült sehogy sem. Lehet én vagyok a béna, de még nem láttam ott embert felugrálni. -
Nikosi #52807 Szerintem igen, de még nem próbáltam ki. -
MaRee #52806 Felháborító!! Mi az hogy nincs szerver, lemondom az előfizetésem4!4!! Ja... -
Dobronski #52805 10ig lesz? -
kalif #52804 Kérdés: (ha már leállás van) Kaják közül egyszerre csak 1 lehet aktív ? -
Nikosi #52803 A hiba nem az Ön készülékében van. 42:0:9001:3928-as hibakód. Utána néztem azt írják annak ellenére, hogy a hiba ablak kliens oldali hibát ír, hogy az anet szerverei túlterheltek, vagy nem működnek. Valami beadta a kulcsot a login szervernél, vagy ddos támadást csinál(t) valaki esetleg. -
kalif #52802 igen, 1 óra leállás -
MaRee #52801 Szerelnek most valamit a játékon vagy miért nem lehet belépni? -
#52800 Itt a buglista: Ele bug -
#52799 Elementalist-nal a Signet of Fire skill masnal is szar? 1200-as range helyett csak 900-rol lehet ranyomni valakire, hogy ne legyen Out of Range. :p -
#52798 Na reklámoldal. Árulgatják a nagy titkokat.:D Garantálja, hogy a kis útmutatójával 8 nap alatt lvl80 lesz a karaktered. 11k HUF-ért:DDDD. Normális, alap játékkal megvan 8 nap alatt a lv80. Nem kell hozzá semmi nagy tudás...Bírom az ilyeneket. -
MaRee #52797 Spvp-ben próbálom, ott nyilván minden cucc adott vagy nem tudom mire gondolsz. -
#52796 Ha nincs megfelelő cuccod a build mellet akkor gyakorlatilag egyik build se életképes hosszútávon.
-
MaRee #52795 THIS IS THE SHIT!!!!!
Sokkal életképesebb mint az ezelőtti axes bleed build, eddig ez a legjobb ranger condi build amit próbáltam. -
#52794 Visszapakolja a mesmer... Figyelj csak! Az a fantasztikus ebben a játékban, hogy nem tudsz mondani egy olyan taktikát, olyan buildet, aminek nincs ellenszere, amit 2-3 kaszt ne fordítana saját előnyére.
Ok, akkor ne condition builddel rangerkedjünk, hanem crit dmg-essel vagy poweressel. Azt meg majd egy perma retaliation-os guardian fordítja ellenem. Most nézegetem az achievementeket. 62 nyert meccsem van. Nem tudom, megnézhető-e valahol, de feltételezem kb ugyanennyi vesztett meccsem lehet és erre van 975 killem. Ha hozzáveszem, hogy a meccsek első harmada rendes játék helyett build kísérletezgetéssel, meg skill próbálgatással telt el, mint szerintem sokunknak, akkor ez közel 10kill/meccses átlag, amiből úgy gondolom, nem olyan rossz build egy rangernek... -
#52793 Az még hagyján, de ha valaki az autotargetet úgy állítja be, hogy a legközelebbi targetet fogja automatikusan, akkor mindig a gyökerek lesznek a targetében. WvW-ben röhögtem is ezen, amikor kiugrott az indákból a ranger és nagy lendülettel elkezdte lőni helyettem a gyökereket:D
Slot skillek nálam a hunt signet, a zefír, meg a villám reflex, hogy legyen egy stun breaker skill is kint. -
#52792 Nem csak a "nagy defes" kondiszedő karakterek, de egy szimpla papírruhás mesmer ellen se menne a taktikád, ugyanis pikk-pakk visszapakolja rád a saját kondijaidat, az meg ilyen esetben oltári szívás. (De legrosszabb esetben is lekapja magáról). Szerintem még necro ellen se menne. -
maniac001 #52791 Huh nem rossz. Bár gondolom nem tart sokáig leverni. Ezt is "targetelni" kell? mert az lenne a faszaság mert addig rólam leveszi a targetet :) -
MaRee #52790 Addig amíg le nem veri. -
maniac001 #52789 Még valami. Az inda addig van rajta amíg le nem veri magáról vagy 1.25 sec-ig? mert nagyon nem mindegy ugye, ha a playernek azzal kell foglalkoznia hogy levágja magáról. -
maniac001 #52788 Köszi szépen a leírást, ez mindenképpen kipróbálom ma. Fáklya... nem is vettem számításba.
Mik vannak neked slotskillbe krakva? Az elit akkor az inda. Linkelhetnél te is egy trait buildet, vagy csak írd le, akár privátba is, érdekel. Mindig tanul az ember valamit :) -
#52787 jah, még valami. Én shortbow és axe/torch kombóval megyek és az inventoriban első helyen van a horn. Közvetlenül harc előtt, vagy ha gyorsabban akarok futni, akkor át szoktam váltani egy pillanatra a hornra ("H" gomb kinyitja az inventoryt és klikkelem), nyomom az 5-ös gombot (call of the wilde) és már veszem is vissza a shortbowt egy duplaklikkel. Így buffban, de 2 marha erős fáklya skillel megyek harcba. (throw torch és bonfire) -
#52786 Nagyon jó skill az entangle (az indás) mind PVP-ben, mind PVE-ben, dungeonben.
Conditionos rangernél igaz, hogy hosszú időtartammal, de 23K bleeding. A mobok meg marha sokáig benne vergődnek, nem csak 1,25 másodpercig, mint ahogy a skill leírása mondja.
Éppen foglaló enemykre szoktam elnyomni, amikor jól egycsomóban vannak, vagy amikor rám szakad egy warrior és zúz ezerrel. Plussz még én rá szoktam tenni nekik egy bonfiret, ami 1,25 másodperc alatt 5,5K burning. Rádobsz még az enemyre egy fáklyát, ami 7 másodperc alatt még +~5k burn. A lynx gagyi kis pet, de az F2-es skillje 6K bleed, plussz a 4. attackja szintén 6K bleed. Eszméletlen durva, ha mindezt megkapja egy ellenfél és kimozgod. A baj azokkal a nagy defes karikkal van, akik folyton szedik le a conditiont magukról.
Maniac, én egy valamit nem értek a buildedben. A sworddel nekirontasz médium páncélban egy warriornak, vagy guardiannak? El nem tudom képzelni, hogy abból jól lehet kijönni. :O Én azok ellen folyamatosan hátrálok, lassítom, stunolom, quickshottal elugrok és amikor beér, akkor dodge-olok és közben eszi a poison, bleed, burn szentháromság. -
#52785 nah, ezt egész jol összerakták :)
de van még mit fejleszteni(bár gondolom folyamatosan csinálják), kisebb szintü armorok, meg a különbözö rendek armorjai még hiányoznak. -
#52784 Nem tudom volt e már, elég komoly armor nézegető oldal :) -
#52783 ezt fogom ma kipróbálni: