63345
-
#52862 Igen, de te pve edngamet emlegettel, amelyet senki sem mondta, hogy hagsulyos vagy szamottevo lesz. Ami nem azt jelenti, hogy nincs mit csinalni 80askent, mert "de vaaaaan", de a hangsulyt a WvW kapja, aztan jon a craft, aztan ocsivadaszat es az item/dizajn farm, majd a repetativ eventek/world bossok, amolyan extrakent. De ezt nagyjabol tudta mindenki elore. -
#52861 hát, megölt enemy-l is jön loot, vannak mobok is, vannak nyersanyagok is, ezeket kb 5 sec kiszedni, én nekem még nem nagyon sikerült mínusz kört produkálni, wvw-el, persze tudom mutathaná valami bazi nagy nyillal ezeket, mert gondolkodni nehéz.. -
#52860 Az volt igerve, hogy lesz exciting endgame content. En a wvw-t tudnam szeretni, ha nem kellene annyit gyalogolni - meg warhornnal is percekig kell caplatni - es ha levennek a repair feet, mert jelenleg aki napi 8 oraban farmol, annak van penze wvw-re, aki egy-ket-harom orat jatszik, az meggondolja, hogy elmehet-e fel/egy arany naponta csak repair-re. -
#52859 Nem kerdeztelek, kis baratom. Ameddig nem vagyok obszcen, szemelyeskedo, addig azt irok ide amit akarok. Ha nem tetszik, ignore. -
#52858 Még mindig nincs 80-as karakterem de sok mmo után ez az első ahol nem is érdekel, hogy mikor lesz meg a max szint, én nagyon jól elvagyok anélkül is mindenfelé :D lassan azért akarva akaratlanul elérem a 80-at ha tetszik ha nem :( -
maniac001 #52857 Én már 2 hete 80-as vagyok és egy percet nem unatkoztam.
Menj wowozni, van panda meg raid.
Viszlát. -
#52856 -
#52855 Amit egyebkent senki sem igert meg a fejlesztok reszerol, csak hat a mai gamerek hajlamosak szarni minden infora, es rozsaszin alomvilag szeru kodben lebegve varni az aktualis almaik AAA vagy mmo cimet... Amivel persze jon az eszheszterito pofon is. :) -
#52854 Nem wow 2.0-ra szamitott, csak valami epkezlab pve contentre, ami nem 1-80 kozott tart, hanem akar 10 perccel utana is. -
Hát a TESO-nak nem lesz egyszerű dolga az biztos sőt az elvárások sem kicsik viszont az univerzum adott elég szép fan tábor is van mellé kérdés mi sül ki belőle.
-
#52852 Nem hiaba tartja a mondas, hogy akinek a halalhiret keltik, 100 evig el... Lasd Pandakat, akik koszonik szepen es hoztak megint annyi penzt a konyhara, amivel kiegyezne a magyar koltsegvetes. Olyan szepen meglesz egymas mellet a GW2 es a WoW eveken at, hogy orom lesz nezni, oda-vissza fognak ingazni a "kozos" jatekosok, ha beleunnak valamibe. Amivel csak es kizarolag a jatekos jar jol, mert ket kedvenc kozul is valaszthat.
Nagyon nagy kar lenne, ha a GW2 fejlesztese vagy barmilyen egyeb teruleten (foleg vezetoi szempontbol) hatranyt szenvedne azert, mert a pandakat megis csak viszik, mint a cukrot. Mert ha a GW2 is beleszurkul az mmo langyos hugy szintu piacaba, akkor vege az egesznek, sose lesz mar fejlodes. DE (!) szerencsere errol szo sincs, a regi klasszikus megoldasokkal nyomulo pandak es a megannyi ujitasokat beveto GW2 is hozza a nagy penzeket, tovabbra is.
Egyedul attol felek - de ez mar csak az en szarsagom - hogy a TESO-nak kemeny dolga lesz erre a ket nagy mmo altal uralt piacra betorni, jovore... -
Dobronski #52851 Nem vágtam, de megnéztem youtubeon, nagyon nagy! :D -
#52850 What's the vector victor? :) -
Dobronski #52849 Roger! -
Newfronter #52848 Jó kérdés. Valami progival vizslasd a kapcsolatodat, vagy pingelj egy szervert a játék mellett! Így ki tudod zárni a szolgáltató hibáját. -
Dobronski #52847 Igen nekem is a net megy el, csak mindig rosszkor?! -
#52846 A szerverre alig tudnak átjönni, mert sokszor fullon van, szóval valóban. Habár tény, hogy aki wow 2.0-ra számított az már elhúzott pandázni, vagy egyéb mmo-zni. Szerencsére... -
#52845 Persze, hogy csökken. Haldoklik a játék :D -
#52844 Az utóbbi pár napban drasztikusan csökkent a várakozási idő. Kb egész héten jó volt. Akárhova jelentkeztünk, 18:00-19:00 között vagy rögtön beengedett, vagy pár perc várakozás, 19:00 után ilyen 15-30 percre tippelném, később nem tudom, mert kb ebben az időszokban szoktunk guild-el bejárni, aztán 10 körül lépünk ki...
-
#52843 guild transfer egyébként lesz vmikor ? -
#52842 kérdés hova érdemes költözni? que-t nem akarok, mert annyi időm nincs játszani, hogy félórákat órákat álljak sorba, a ti szerveretek ebből a szempontból ha jól tudom nem jó.. -
#52841 Far Shiverpeaksről is elköltözött jópár nagy guild low popabb szerverre, így a sorbanállás is csökkent jócskán. 19:00 körül eternalra kb 5-25 perc várakozás lett, régebben 1+ óra volt. -
#52840 Erre ennyit írtak:
There is more than just Halloween coming in October…What those things are? You'll just have to wait and see, keep an eye on our website and blog for more information in the coming weeks.
WR eleve rossz választás volt magyar szervernek, el kell költözni, ha nincs más, ingyen transfer van. -
#52839 kicsit túldimenzionálod a dolgot szerintem..
én tegnap este fel8tól 11.30ig wvw-ztem 1er nem dobott ki..
alapvetően egész szépen megfordítottul az állást, még ha nem is sok időre, de látszott ha mennek az emberek akkor lehet hatékony a szerver, az, hogy ezt 1 zónában csináljuk és kevés ember megy kis az már más kérdés, majd egyszer helyére kerül ez a szerver is a listába és kap szintjének megfelelő ellenfeleket..
aion, erre inkább nem is mondok semmit..:-) -
Shaenis #52838 WR szerveren a tegnap esti WvW helyzet katasztrofális volt. Queue nem volt, vagy csak minimális, de kb 5 percenként dobált le DC miatt. És ez csak a WvW mapeken volt igy, amint átmentem pvezni rögtön elmúlt. A másik ami nagyon kiakasztott, hogy két német ellenfél összeszövetkezett, és a gyengébbik német (Dzagonur) teljesen kivonult a WvW-ről átengedve mindent a Miller's Sound javára, szerintem még át is transfereltek oda jópáran, legalábbis nekem úgy tünt néhány guildnév alapján. Ennek az eredménye az lett, hogy WR totálisan ki lett söpörve mindenhonnan, a németeknek csak annyi dolguk maradt hogy a respawn pontokokat kempelték egész este. Nagyon elment a kedvem az egész GW2-től, fontolgatom a ragequitet vissza aionba. :( -
#52837 A Halloween rendezvények biztosan jók lesznek, már az első részben is imádtam. De új területre senki se számítson. Valószínű új eventek lesznek, illetve sok apróság (cukorkák, sütik), na meg az elmaradhatatlan új sapka. A pénzes játékosoknak meg gondolom lesz egy vásárolható ruhaszett és/vagy egyedi minipet.
Jó móka lesz, már várom :)
(Bug javítás is biztosan lesz, de szerintem a kasztok egyensúlyozását nem fogják a Halloweeni eseményekkor behozni.) -
#52836 Mondjuk azt is jo lenne látni, h hányadik vagy a sorban, mert ez igy elég kevés sztem, h odarak egy ikont :) -
#52835 Valamit terveznek a kasztokkal és más dolgokkal is, mert utalgatnak valami komolyabb update-re minden téren. Valszeg halloween-re érkezik valami extra cucc, ami nem csak bugfix. -
Nephin #52834 Kár, hogy az éjszakai zergekkel nem csinálnak semmit. -
#52833 WWW:
The last data I saw had an overwhelming majority of transfers from servers with long queu times (generally from winning servers), to servers with short queu times (generally to losing servers). There are some people going to the winning servers, but the simple truth is the vast majority are not.
That being said, we are working on long term improvements to queus, transfers, and WvW content in general. We’ll talk more about this in the future as features/plans get closed to being finalized. -
#52832 DC-re kb 2x emlékszem a 2. béta óta, inkább töltőképernyő közben fagy meg nálam, eddig kb max 3x. :))) -
Newfronter #52831 Érdekes. A haveromnak is ez a baja, de nála a netszolgáltatóval van probléma. Nekem kb. launch óta nem volt DC-m. :) -
Dobronski #52830 World boss, fél óra üsdvágdnemapád, 0.000001% hp, erre dc...
Event, a campet 10 perce védjük, 20 másodperc van hátra, dc... -
Dobronski #52829 melyik szerver? -
#52828 Megnézegettem, mennyi minden kell a legendary weaponhoz. Kb. 1/3 idő összeszedni, mint a másik népszerű mmo-ban ( :P ) a "<név> the Insane" title-t megszerezni :-)
Szóval 76-80-as rare vagy exotic kell abból a fegyvertípusból. Nem tudom, mennyivel több az esély exotic cuccból, mint rare-ből, de akkor is jobban megéri szerintem rare-eket tolni a Mystic Forge-ba, ha exotic-okból 10-szer akkora eséllyel pottyanna a kívánt fegyver.
Szóval ahhoz, hogy jól megbámuljanak, inkább javaslok egy egyszerűbb megoldást: 80-as warriorral állj be a trading post mellé full copper gear-ben :P -
#52827 Közben ezt találtam.
"Mindegyik legendary (piros nevű) tárgy egy hozzá tartozó, meghatározott exotic (narancssárga nevű) tárgyból készíthető el. Onnan lehet ezeket az exotic fegyvereket felismerni, hogy a nevük "valami of rage", például The Legend of Rage.
Ezen exotic fegyvereket kétféleképpen lehet beszerezni:
- 4 darab 76-os szint feletti, a tárgynak megfelelő rare / exotic fegyvert bedobsz Mystic Forge-ba, és reménykedsz. Például a Leaf of Kudzu of Rage-hez 4 darab 76-os feletti rare / exotic longbowot kell betenni.
- Simán ki is eshetnek ezek a nevesített exotic fegyverek bárhol a játékban, de nyilván hatalmas mák kell hozzá." -
#52826 I’ve seen a lot of topics on this both here and externally so let me try and address it. The current FOV is going to stay because increasing it, while having some benefits for some players, has too many drawbacks.
1) performance suffers greatly because of how things are built and view distances
2) art suffers because of texture tiling, LOD problems and just general stretching from the fisheye effect.
3) gameplay suffers because positional awareness becomes less necessary in a game where combat is greatly designed around positioning.
There is a a serious camera problem, however, which is making some players nauseous. We believe a large number of these cases are not FOV related but rather due to bugs in camera smoothing. Because of this we are expediting a quick fix to this issue that is currently in testing and should see the light of day in the next build we do.
Jon -
#52825 Asura mozielőadás. Talán a Loopert nézik ...
-
#52824 Nagyon köszi.
Azért ezekért a random "kuka" exotic-okért nem kevés pénzt fizettem :-) Egy ilyen random 1H fegyver 2-3 gold alsóhangon. Szerencsémre a 80-ra lépésem napján (tegnapelőtt) esett egy black dye, ma pedig egy másik 2 gold fölötti fekete-árnyalat. Így meg is lett a kard + balta. -
Kheled #52823 + youtuben is fent van mindegyikről a videó