63345
-
#62385 full zerket neki, és tanuljon meg dodgeolni és skilleket használni. pveben elég könnyű, mert baromi látványos a mobok sebző skillje -
#62384 Azért volt a kérdés mert a toughness pl condi dmg ellen nem ér semmit. ha vitality van akkor meg legalább a HP-m több. vagy nem jól matekolok? -
Negritis #62383 a phalanx warinak jobb a knight gear sztem -
mkfdd #62382 Én meg azt tanácsolnám szedj össze egy teljes power/preci/ferocity geart pve-re meg egy teljes power/toughness/vitality geart wvw-re és ha úgy érzed papír vagy a zerk gearben, pár cuccot bármikor átcserélhetsz soldier-re.
Guardiannal full zerkben szoktam dungeonözni/fractálozni/world eventezni de pl néha én is papírnak érzem magam pl silverwastesben úgyhogy ott általában átveszem a soldier armort, de fegyót meg accessoryt meghagyom zerkernek így valamennyire tankos is a karakter de sebez is eleget. -
alyr2 #62381 A No Man Army, Ördögien ravasz módon ismételten felvesz minden jelentkező feltörekvő titánt! TS használat erősen javallott! Most elsősorban guild missionok, és Arena prioritással kell számolni, de továbbra is mindent ügyködünk amihez megfelelő létszámmal rendelkezünk! Vagy amihez épp kedvünk van! Piken Square szerveren vagyunk ha a wvwvw is érdekel közösen. -
YakHead #62380 Én a Power/vitality/ferocity-t javasolnám. Bár jómagam Power/tougness/vitality-vel toltam sokáig. Az jó volt solo játékra is és pug dungeon-höz is. De érdemes valami jó bandát keresni, mert soloban előbb utóbb unalmassá válik a játék -
#62379 Warriornak melyik a jobb PvE-re, Power/vitality/ferocity vagy Power/precision/toughness? Tudom hogy a meta Power/precision/ferocity de puggal azért nem mindig lehet életben maradni papírban. Szóval a két lehetőség közül szeretnék választani. Köszi.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.09.09. 16:30:36 -
Tibbbor #62378 Igen, kipipáltam. Szerintem a net szolgáltató miatt van, ugyanez volt a KoToR-nál is. -
Negritis #62377 kipipálod hogy megismerjen onnan ahol játszol?
valamint milyen a netszolgáltatód? mert ha dinamikusan kapod az ip-t akkor tud hisztizni -
Tibbbor #62376 Lenne még egy kérdésem: megszüntethető valamilyen módon az, hogy ne kelljen minden áldott nap a belépéskor jóváhagynom egy emailt?!(Authorization) -
Tibbbor #62375 Mindenkinek kösz a tippeket! -
#62374 ahogy az úr mondta alább. az egérrel kell fordulni, de létezik hátra fordulás és hátra nézés gomb is. nagyon hasznos dolgok. bal, jobb és mindkét gomb egyszerre nyomva tartásával is mást érhetsz el.
nem tudom mekkora a kezed, de én mondjuk kényelmesen elérem a fegyver skill gombokat, de a többit ajánlom, hogy rakd ki hotkeyre, esetleg egérre. én kiraktam egerem vissza és előre gombjaira a dodgeot és a 9-es skillt. mióta van sok gombos egerem, ott van a többi skill is, de amúgy q és e nagyon kényelmes.
érdemes használni a legközelebbi célpont, következő célpont hotkeyeket is. hirtelen felbukkanó thiefek ellen aranyat ér. -
#62373 -
#62372 Jobb egérgomb nyomva tartásával tudod a kamerát fordítani, a karakter is követi. Bal egérgomb nyomva tartása csak a kamerát fordítja.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.08. 13:00:56 -
Negritis #62371 vannak speed buffok : haste
és passive sigilek amik adnak + movement speedet
ezen felül vannak különböző skillek amikkel lehet gyorsabban haladni
pl a thief/meso tud "teleportálni"
vagy vannak pl leap képességek -
Tibbbor #62370 Abszolút kezdő vagyok a játékban(magában az MMO-ban nem), ezért ne nevessetek ki a kérdéseimért! Első gondom az irányítás.Milyen kiosztást javasoltok? Mire ráfordulok egy ellenfélre a guardianommal, már bekapok egy csomó ütést. Ez főleg PvP-ben kellemetlen és gyors halál. Ha úgy tudnék egérrel fordulni, mint pl. a Witcher 3-ban, semmi gondom nem lenne, de ez a WASD nekem nem jön be, főleg, ha közben még a skill gombokat is nyomkodni kell.
Másik kérdésem: szintén főleg PvP-ben láttam, hogy egyesek úgy cikáznak a pályán, mint a mérgezett egér, én meg futva is lassú vagyok hozzájuk képest. Ezt milyen buffal vagy egyébbel csinálják?
Egyébként új játékként nagyon tetszik a rendszer és a világ, pár évnyi WoW, KoToR és még most is aktív Neverwinter account után felüdülés volt egy kis változatosság. Csak a fentieket szeretném megoldani. Előre is kösz! -
alyr2 #62369 A No Man Army, Ördögien ravasz módon ismételten felvesz minden jelentkező feltörekvő titánt! TS használat erősen javallott! Most elsősorban guild missionok, és Arena prioritással kell számolni, de továbbra is mindent ügyködünk amihez megfelelő létszámmal rendelkezünk! Vagy amihez épp kedvünk van! Piken Square szerveren vagyunk ha a wvwvw is érdekel közösen. -
Oriza #62368 Nem változtál. Csakamesmermegaruci -
#62367 greatsword+axe/mace kombó a legtáposabb pvere. ha rangert akartál vele játszani, akkor valamit nagyon rosszul csináltál :p -
#62366 jó ideje nem léptem be, van valami klassz, csini light ruci? Mert akkor belépek, összeszedem. :D
mesmer <3 -
#62365 Én is először warriort vittem el 80-ig, de a végefelé már nem annyira tetszett (még tavaly, a "régi" rendszerben). Most nekem is guardian a fő karakterem, de vele még hiányzik pár szint a 80-hoz. :) -
#62364 Nekem is -
mkfdd #62363 Nem feltétlenül. Emlékszem legelőször én is warrit kezdtem, de aztán hagytam a fenébe és guardianra váltottam. Azóta is az a fő karakterem. -
YakHead #62362 Elvileg a boon ideje alatt a bekapott sebzést visszavered a sebzést okozóra, vagyis ja, nem sebződsz. -
#62361 Akkor megszívattam maga a törlésével. Lehet nem a szituációhoz illő fegyvereket használtam... pl Hammert egyáltalán nem, pedig azt írják pve-re az a legjobb. A retaliation boon hatóideje alatt a karakter sebezhetetlen? -
YakHead #62360 Hát nem tudom. Én azt szerettem a warriorban, hogy kipakoltam az összes signetet aztán csak mentem előre, mint a bolond :) Általában ha odafigyeltem a gear folyamatos fejlesztésére, akkor 2-3 velem egyszintű mobbal simán el tudtam bánni. Még veteran mobokkal sem volt gond ha nem volt húzott be sok addot. Championokkal már nem bírtam mondjuk, de ha van elég türelmed és jó traited, akkor azokat is le lehet szólózni -
#62359 ha free akarsz maradni,csinálj több accot és játszhatsz minden proffal
-
#62358 Már mind1, kitöröltem azt a karaktert, és kreáltam egy guardiant helyette. Jó gyorsan felhúztam lv15-re. Hiányoznak a warrior távolsági fegyverei... Kicsit szopás, hogy csak két karakter slot van... a 2-on egy ranger van ami szintén nem rossz, nem volt vele gondom eddig. -
#62357 akkor valamit rosszul csinálsz. felszerelésed közel azonos szintű veled? legalább zöldek? greatswordot használsz? milyen stat van a cuccaidon?
power, precision, ferocity legyen és használj greatswordot. skillek közül rakd ki a for great justicet és a healing signetet (ez utóbbit ne is használd, a passzív gyógyulása erős)
ha ez megvan, akkor ledarálod az összes sima mobot -
#62356 Ha nem szeretnél az AH-ban eladni és nem zavar hogy nem tudsz map/pvp meccs alatt chaten beszélgetni/trollkodni, akkor nem lesz vele gondod. Legjobb geart ugyanúgy megtudod szerezni, minden más chatet tudsz használni. Kevesebb bag slot (max 60 férőhely) és a guildbankhoz nem férsz hozzá. Ahol tapasztalatom szerint nem sok hasznos dolgot tárolnak.
Több mint fair a rendszer, én nem látok benne semmi kényszertő elemet, amiért a játékot megkéne venned.
Sir Hedge: egyszerűbb regisztrálni egy új accountot, nem kapnál semmit előnyt a régivel. -
#62355 Sziasztok!
Volt régebben egy GW2-es accountom mert volt egy ilyen próbahét amikor kipróbáltam. Most be szeretnék lépni de nem tudok mert nem emlékszem a jelszómra. A helyreállításhoz meg kellene a szériaszámom a játékhoz meg a karakter neve de szériaszámom meg alapbol nincs mert nem is volt. Tudok valamit kezdeni? -
Cassell #62354 Ahoy!
Olvastam a hivatalos oldalon mi az ftp és a többi közti különbség... az alapján elég korlátozott a free to play játékosoknak a game hogy látjátok van értelme belekezdeni úgy, hogy tudom sosem fogok egy megveszekedett forintot sem beleölni?
Köszi a válaszokat! -
#62353 KI lehet kapcsolni az XP számokat? Teljesen fölösleges, hogy minden mob leölése után felvillan a képembe... illetve a nagy térképen a "lábnyomaim"-at (meg tett utat jelölő kis pöttyök) -
#62352 Sajnos ez direkt lett így megcsinálva. Van egy olyan hely LA-ban, amihez a kulcsot Itemshopban lehet megvenni (bizonyos ideig enged csak be) és ott minden közel van egymáshoz (bank, AH, craft cuccok). Ha craftolni szeretne valaki, ajánlom Grove (Sylvari főváros), ott egy helyen van minden. -
Probatbicol #62351 Köszi a leírást, az ötlet tetszik az új LA nem annyira. -
#62350 Hogyne, crafttal tudod húzni a szintedet is. Ha jól emlékszem akkor 1 craft teljes kihúzásával kapsz +7-8 szintet. :) 400-as craft szinten letudod gyártani a teljes felszerelésedet (exotic), 500-ason pedig a legjobbat (ascended). Ha megveszed a játékot, akkor még pénzt is kereshetsz vele. -
#62349 Warriort kezdtem, de nem túl meggyőző. Azonos szintű 12-es mobok már megölnek, mert a heal skillje semmit se ér.
Craftolni elkezdni ilyan alacsony szinten van értelme?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.05. 15:26:26 -
#62348 Sajnálom hogy ennyire negatív vagyok a játék kapcsán, a játék első évében baromi jól szórakoztam, azóta meg csak olyan dolgok jöttek amik miatt majdnem teljesen elvesztettem a lelkesedésemet a játék jövője iránt. Spoilerbe összefoglaltam nagy vonalakban, mi történt LA-val. Ne számíts full RP történet mesélésre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt egy event, ami arról szólt, hogy LA-t megtámadták és lerombolták a csúnya gonoszok. Teljesen jó volt kiskari farmra. Füstölgő, de rendkívül kényelmes romokat hagytak maguk után (minden teleportnál volt craftolásra alkalmas hely, nagyon közel AH és bank). Ezt így hagyták kb 1 évig és volt pár másik event, hogy gyűjtsünk pénzt LA újraépítésére, amiben nem vettem részt, mert tudtam előre mi lesz a vége... és lám az új LA sokkal kényelmetlenebb, mint volt. Sokat kell rohangászni egyik helyről a másikra, ha épp craftolni akarsz, nem lehet levágni az utakat. -
Probatbicol #62347 Ezer év után beléptem újra a játékba, 2 mondatban leírná valaki hogy Lion's Arch miért néz ki teljesen máshogy mint azelőtt? -
#62346 engit csak akkor ajánlom, ha nem bánod, hogy az igen sokáig olyan lesz, mint ha nyitott szájjal rohangásznál a faszerdőben. a többiek, akikkel kezdted, már rég élvezik a karakterük teljes potenciáját, te meg még mindig bénáskodsz. persze miután belejöttél, akkor se leszel "erősebb" náluk.
ha a hosszú tanulási fázis utáni megérdemelt OPságot akarod, akkor ele, egyébként meg valami heavy