63345
  • Negritis
    Jep. Miért?
  • alyr2
    Pikenen van felvétel nalunk :)
  • YakHead
    Resonance?
  • BoneDragon
  • Negritis
    Ment priv
  • BoneDragon
    Mivel másik fórum nem valami aktív, meg nem is válaszolnak, hátha van aki tud segíteni. Haverral guildet keresünk Desolationon. Pár napja lettünk 80-asak. Egyáltalán van olyan guild ami befogad 2 "new" playert? Ahogy nézem random emberekkel lelehetetlen lejutni dungeonba.
  • YakHead
    Huhhh, nagyon nájsz Köszi szépen. Ehhez nem árt némi gyakorlás ahogy néztem
  • Mc Wolfy
    Ez a legopbb build pillanatnyilag. ha ezzel sem tudsz nyerni, akkor gyakorolni kell még.
    videókra meg írd be. hogy gw2 tournament. minden teli van ezekkel az elékkel
  • alyr2
    hat kiprobaltam a fude berzerkert staffal, meg 2 törrel. a staffos jobb volt nekem. De a celestial staff nem rossz!
  • YakHead
    Srácok, van itt olyan, aki Elementalistával PVP-zik? Nem WvWvW hanem sima PVP. Pár napja próbálgatom ezt a professiont PVP-ben, de nem sok sikerrel. 1v1-ben csak akkor sikerül nyernem, ha az ellenfél nagyon láma és hasonlóan új karatkert tesztelget. A glass cannon elég életképtelen. Van olyan, aki a kicsit tankosabb elementalistával jobb eredményeket ér el? Néztem videókat, de tudjuk, hogy azt összevágják és 1 nyertes párbaj körülbelül tízszer annyi vereség után jön, szóval azok annyira nem mérvadók
  • Mc Wolfy
    először is menj át wvw mapra. ott 5 laurerrel olcsóbbak a cuccok. ascended dolgokból már nem emlékszem mit lehet venni belőle, de azt szedd ki, amire nem kell ectot ráfizetni
  • alyr2
    meg egy backet amibe 2 infuset rak. de meg aszem 30 nal mar meg egy pohar vizzel elmegy. de utanna keves. meg hogy legyen neki valamicske % arra hogy kap ascendedet nem art egy lvl 35-40 personal reward lvl:)
  • Negritis
    Ha nyakit fülest kiszedi akkorkb 20 30as fraciba tud mégmenni exo gearrel is
  • Morpheus_v2
    Fractal dob ruhát és fegyvert is, de sajnos nem túl sűrűn. Nem rég hozzáadták azt a lehetőséget a játékhoz, hogy statot tudsz változtatni az ascended gearen is. Exotic gear bőven elég az expert instákhoz és az alacsony szintű fractalhoz (1-10).
  • alyr2
    azert jo nagy random van ott is..meg ugye nem feltetlen azt amit szeretnel:D
  • BoneDragon
    Oké, köszi a gyors válaszokat! :)
  • Negritis
    fractal sűrűn dobál gyűrűt :D
  • alyr2
    Ja e a receptet laurelbol veszed:) PvP dobal ascended gyuruket kurva ritkan. Szoval nyaklancot meg fuleseket erdemes kivenni az elejen. a 2. kört meg az acsikbol.
  • YakHead
    Én a Laurelekért pár Ascended kiegészítőt vettem. Ruhát meg craftolni kell úgyis, ahogy az előttem szóló írta.
  • Negritis
    milyen gearre gondolsz?
    az exo az kijön simán akár wvw-ből akár dungeonből

az ascendedet meg úgyis craftolni kell

mondjuk lehet h jön vmi pvp-ből is azt a részt nem vágom most
  • BoneDragon
    Üdv. Laurelt mire érdemes költeni? Érdemes kiszedni a geart, vagy az úgyis jön majd pvp-ből? Most lettem 80-as, annyira még nem vágom a dolgokat. :)
  • beanbandit
    Sziasztok Guildet keresek, nemrég kezdtem újra játszani, és csapatban mindig jobb mint egyedül.
  • Mc Wolfy
    supporttal vedd fel a kapcsolatot, hogy mi a teendő

predi: van, ahova nem jönnek utánad
  • SirAlf
    az a gond hogy a weboldalon a belepeshez keri a kodot
  • alyr2
    nem kap semmit, talan+1 karakterslotot. lepj be a gw 2 accodba a honlapon es ird at a szamot
  • SirAlf
    Hello, nagyon reg leptem be a gw2-be , most ker valamai Authenticator Code -t amit szerintem mobilra kuldott ki, de mar szerintem nincs meg az a mobil szam amire kuldte, ilyenkor mit lehet csinalni ? Amugy most hogy ingyenes lett a GW2 aki megvette anno megkapja legalabb a kiegeszitot ingyen amikor kijon? En a Deluxe valtozatot vettem meg meg megjeleneskor 55 euroert...
  • MrPredator
    Utánad mennek :)
    Nem arról van szó hogy nem szeretem, nagyon jó akkorát ütni mint egy buszkerék. De muszáj valami védelem ha nem akarok pug-al downedben lenni sokszor :)

Negritis: Tudod hogy hogy működik ez.... leszeded a condit, kapsz vagy fél perc CD-t, de a leszedés után már rajtad van megint.
  • Mc Wolfy
    na akkor ezt mondjad, hogy te nem szereted :) de attól még pillanatnyilag az a legjobb
    amúgy az akolitos résznél csak az akolitokat kell leverni, aztán elszaladsz. csak mondom
  • Negritis
    ha sok a condi akkor kondi leszedés kell, annak több értelme van mint a hp-nak
  • MrPredator
    TA-ban is van sok olyan trash, CoF-ban az acolyte-ok vagy mi a szar (a kőcipelés előtt). De amúgy sem szeretek glasscannon lenni.

Negritis:
    Azért gondoltam inkább a vitality cuccra, mert a legtöbb dungeonban condi dmg van sok. A toughness csak direct dmg ellen jó, de ha magasabb a HP az a condi ellen is jobb. vagy nem?
  • mkfdd
    A csak ferocity vagy csak precision nem jó önmagában mert egymást kiegészítő statok. De ha már minden áron választani kell akkor Power/precision/toughness talán jobb mert sok minden crit alapján proccol. Exotic gearnek még tán elmegy az ilyen de ascendedbe nem érdemes lekraftolni mert az mire megvan valakinek adigra úgyis megtanul magára úgyahogy vigyázni. HA vki tankosabbra akarja venni a figurát akkor tényleg össze lehet keverni a berserker geart soldier gearrel vagy olyan buildet csinálni ami nehezen döglik. Ha vki puggal berserker gearben fekszik akkor az fekszik másmilyen gearben is ugyanúgy.
  • alyr2
    Óh várunk szeretettel! :)
  • YakHead
    2,5 éve játszom és még most is van olyan, amire rácsodálkozom, hogy "nahát, ez dek***a jó"
  • R34N
    És a visszatérő veterán titánokkal mi a helyzet? :)
    Ha jól emlékszem még anno GW1-ben is voltam NMA-ban, talán onnan is mentem nyugdíjba, így Butcher Nurse ismét jelentkezne szolgálatra, olyan 2-3 hét múlva, ha sikerül új laptopot vennem.
    Rettegj GW2, jövök újra és halvány fingom sem lesz 2,5 év kihagyás után, hogy mi merre hány méter.
  • Mc Wolfy
    2 dodge, gs evaid, mace offhand aoe stun, addigra lesz megint endurance, megint evaid... :)
    trash mobokon meg elég könnyű feléledni. meghal az egyik és már hopp... ha pedig végképp nem bírod, akkor mondjuk egy endure pain, vagy bármelyik más invul utility
    btw melyik trashre gondolsz?
  • Negritis
    2
  • MrPredator
    A trash mobokkal több gond van. Gondolj csak CoF-ra pl. Kétszer dodge-olsz, harmadszor meg fekszel zerkben. Szóval légyszi a két lehetőség közül melyik a jobb?
    1. Power/vitality/ferocity
    2. Power/precision/toughness

Könyörgöm csak annyit írj, hogy 1 vagy 2 :)
  • Kata
    még képregényt is csináltam anno :P
  • Mc Wolfy
    a probléma nem a kis moboknál van, hanem a bossoknál, amik mindegy, hogy mennyi armorod van, egyből lecsapnak, ha nem dodgeolsz. azokat pedig hamar kell lenyomni, hogy kevesebb esélyük legyen téged megölni
  • MrPredator
    "Tudom hogy a meta Power/precision/ferocity de puggal azért nem mindig lehet életben maradni papírban. Szóval a két lehetőség közül szeretnék választani. Köszi."