Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPredator
Én is kipróbáltam a revenantot. Iszonyatosan gyenge még berzerker cuccokban is. Egyetlen ütése vagy skillje sem sebzett 2000 felett 80-as területen. Fos úgy ahogy van.
Mc Wolfy
tegnap láttam wvwn párat. legtöbben a hammert csapták és a dwarfot hozzá.
az az út elég jó. simán átsétál vele a csapat minden vacakon. mire lejár a spell, 5 stability van rajtad

Never underestimate the power of the dork side!

Mephike
Aki próbálta a Revenantot, annak mi a véleménye? Melyik fegyver tetszett és melyik alak?

Sehova😊
Jól érzem magam itt Seafarer's Rest szerveren.T1-es szerver vannak rengetegen mindenhol meg úgy szimpatikus.
Necrot,Thief-t átvitte.Guardian-t meg kezdtem egyet.
Utimate HoT-t előrendelem mégis csak.Abból meg visszajön a transfer Gem még marad is..
írj supportnak h véletlen volt és visszaraknak

legalábbis havert anno visszarakták
bár az még a "megaszerver" előtti időkben volt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.07. 14:09:51

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jajj mekkora kamu már ez.Kiválasztottam Seafarer's Rest Home szervernek erre azonnal visszavett Desolation Very high Pop.-ra😄D
Persze 2 napig full volt és most hirtelen nem mikor mást választottam,jaja.
Na mind1,Deso-ra nem enged senkit az biztos
Nem engedi már.Most pl.24/24 Full volt.Én is átmentem volna de nem lehet.Még Gem-el se..
nem véletlen, és de vicces 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Rake volt az és ez nem vicces!!!!!! TS-re én is feljárnék de onnan is kibannoltak!!!!

I. Spíler király! :D

nem a Resoban hanem nálam 😄
TSre járok fel a srácokkal néha dumálni de a GW2 most épp nem köt le

megjöttél menő? ma épp milyen szörny támadott be a pincében?

Hallod Negritis az a te bajod ha neked a resonance elég!!! én is voltam ott tag amig ki nem rúgtak. kerülni kell a multi klánokat mert csak baj van velük! Én is vettem egy gw2t olcsón de inkább saját klánt csinálok (mint az swtorban) mint h hozzájuk menjek megint!!! 😄 😄 😄 😄 😄 😄

I. Spíler király! :D

Hát a PVP-je azért pörög a takarék lánghoz képest. Már nem a WvWvW hanem a sima arénás <#nyes>

általában én is, de itt még jó ötletnek tűnt
azóta persze megtaláltam a Resonance-t és jól érzem velük magam ami sztem a lényeg
pedig a játék eléggé takaréklángon ég most

Ezért kerülöm/kerüljük minden mmo-ban a "magyar" szervereket és a gyűjtőklánokat. 😛

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

azt beszelik ez most sincs maskeppen

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Kata
Nem tudom most milyenek, de anno nagyon belterjesek voltak és arrogánsak, volt sok belső feszkójuk is.

[/cserf][/fülünyúl]

Én tegnap elott es tegnap is hirdettem😊 Jott is egy tag..Variancet kb mindenki szidja valamiert😄 Sose voltam ott tag és nem is szandekszom belepni 😄 Tom en irtam neked anno itt uzenetet/ valaszoltam a tiedre de nem reagaltal..

modnjuk én induláskor beléptem a Variance-ba ami hatalmas hiba volt
úgyhogy innentől kerülöm őket

Ingame csomo guild recruitot latni nap mint nap, ezek garantaltan nem fogjak kikerdezni a "hazifeladatot".

Hát úgy néz ki ez volt az elvárás.Persze "puskázhattam" is volna honlapról na de ilyen módon kerüljek be?Mikor normálisan,szépen kértem,hogy vegyen be még azt is megemlítettem amit alább írtabb és válaszoltam amire és ahogy tudtam.
Ha ez nem elég akkor nagyon sajnálom keresek mást.
Csalni nem fogok ezért
Morpheus_v2
Szó szerint kellett idézni a guild szabályzatát, hogy bevegyenek? <#wilting>
Kösz Variance.Kösz az egyik Officerednek,hogy cseszett bevenni a klánba.Így kell ezt csinálni..
Azért mert nem tudtam szórol-szóra a guild szabályzatot,hagyjuk már az ilyet.Teljesen jól körül írtam.

Segítettem az oldalt éveken keresztül itt SG-n és mikor oda kerülne a sor,hogy belépnék,nem vesz be ez a Cecilia valaki.
Hajrá!!😊
Nekem az a baj Thief-em hamar lerakja magát.Lehet bekezdek egy Warrit vagy Guard-ot.
Spvp-n viszont nagyon tudok szedni Thief-el de WvW-re kell más
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.07.01. 17:06:10
jaja baszassuk neki!

2.helyezett Piken WvW-n most látom?Nem semmi hova feltornázta magát😊
Jé, most látom pont egy régről ismerőstől kaptam segítséget. <#wave> Köszi az infót, próbálkozom. Ha sikerül, lehet még összefutunk Deso-n. Üdv. Csirkefogó (volt Ranger)
Mc Wolfy
este 11 után. kilép-belép pár percenként. reggel esetleg

Régi visszatérőként (nagyjából 1év) próbálnék valahogy Deso szerverre váltani, mert a Piken-en ahol voltam és most vagyok már nincsenek a régi arcok. Nincs valami tippetek, hogyan tudnék átballagni? Bármikor ránéztem eddig Full státusz miatt nem engedte a transfer-t.
háát, legjobb tudomásom szerint a nézegetésnél van jobb móka is, és olcsóbb is mint venni 2 laptopot/gépet + 2 aaa árfekvésű játékot 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.30. 08:28:02

Valamivel le kell foglalnom magam, nem nézegethetem őt a nap 24 órájában 😊
Mc Wolfy
én már össze is költöztem az enyémmel a biztonság kedvéért 😛

Jani Hun
Mi is eggyüt szoktuk nyomni barátnőmmel😄, automatikusan hozza a laptopját általába, mondjuk én hozzájuk még nem vittem, de ő hozza szó nélkül😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

pozitív példákról tudok, negatívról hálisten nem 😄 (olyanról is ahol a csaj beszélte ráa srácot 😄)

Pont ezt akartam én is kérdezni<#nyes>

Nem akarok beleszólni, de biztos jó ötlet barátnőhöz játékot vinni? Nehogy aztán ő is más pajtást keressen magának. 😊

- 7Mb-os mobilnettel TS nélkül www-n elég stabil volt, TS-el nagyobb tömegben vagy óránként kivághat. (Úgy vettem észre, óra-5 perc és óra+10 perc között a szolgáltatótól bejön egy 2-10 másodperces kiesés, ha akkor pont nagyobb lenne a net terhelése akkor gw2 kivág a játékból). Közben mobilnet sebessége megnőtt 20Mb-ra viszont azóta kevesebbet játszom ezzel a játékkal

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

gw2-nek nagyon keves savszel kell, szoval szamok alapjan igen

Mc Wolfy
nekünk itt 35ös net van (50 eredetileg, de ennyi ér ki) és ketten jól el tudtunk játszani egymás mellett, plusz még az albérlő srác is csapott valamit.
nem tudom milyen gyors az a mobilnet

sziasztok! Szerintetek ha vennék valami középkategóriás laptopot, hogy a barátnőmnél is tudjak játszani, elég lenne gw2-höz az ő mobilnetes interne?
Én igy kezdtem: mesmer ->elementalist -> thief ->guardian most engi van soron

thief nem vészes, és azzal pont a játék egyik legfontosabb részét a dodge-olást muszáj megtanulnia

de én is wari-gua amit javasolnék

Mc Wolfy
10 szintenként van egy blokk.
gw1ben 8 gomb volt, itt 25 az elének pl
nekrót és thiefet pont nem ajánlom elsőre.

Lvl 10-en kapod majd, egyben az addigiakat.
spybot919
Zongorázással még nem lenne gond gw1-pvp-nél már megszoktam.
Valami conditionos karaktert kezdenék szivesen: necro, thief között vacillálok.
Valami beállítás megváltozott vagy tényleg eltűnt a játék elei main story? sehol nem látom már a térképen

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Jani Hun
Én thiefet is ajánlom, azzal kezdtem anno kard pisztoly kombóval gyorsan lehet fejlődni, nagy a sustainje, és egyszerü is, na meg fun😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Mc Wolfy
keress egy jó közösséget, vagy pár embert, aki segít ingame. itt elég macerás mindent elmagyarázni.
a lényeg, hogy kezdésnek valami olyan professiont kezdj, amivel sok helyen tudsz érvényesülni, jó élményt ad és játszható 10 éves zongoratapasztalat nélkül is.
thiefet, engit, mesmert, rangert a helyedben nagyon elkerülném, nekrót meggondolnám. elével bár szintén zongorázni kell, de játszható viszonylag egyszerűen is. kezdésnek valami heavyt ajánlanék. guardian, de warrior főleg

spybot919
Akkor egy olyan kérdésem lenne hogy pvp-vel is el lehet érni magasabb szinten ha pl 10szintől kezdem? Másik hogy lenne -e arra jelentkező hogy csapatba összeállva pvp-zni?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

PetruZ
Nem véletlenül "Mystic Toilet" néven ismert inkább. 😊
mystic forge haverja pedig az LA delnyugati reszere bekerult ectos vendor