63345
-
#62465 A berserker specializációhoz meg kell venni a Heath of Thorne kiegészítőt? -
#62464 Az jó hogy csak DPS kell abból is van 1-2 amire szükség van a többi kuka? Érdekes. -
#62463 nekem bejön, hogy itt a játékos tudása számít, hogy jókor dodgeoljon, nyomja el a skilljeit. szerencsére már kiment a divatból, hogy az legyen a jó játékos, aki többet farmol. -
#62462 Pont ez a baja a játéknak. nem kell healer, nem kell tank csak 1000 zerk warrior.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 19:33:37 -
#62461 mire neked healer ele? gw2be nem kell healer
buildek egyébként itt -
#62460 sziasztok.
Healer elementalist trait-et tudna valaki linkelni? -
#62459 Aha.. akkor azért nem stackel. Kösz a választ. -
Negritis #62458 kell az 1/4 és a 3/4 is -
#62457 Üdv. Van az inventoryban 3 (2/4)-es és egy (4/4)-es Enchanted Map fragment. Hiába kattintok rá, azt írja, "item not found in inventroy" Mégis mi kell ezekhez, illetve mire valóak? -
mkfdd #62456 pvpbe viszont még lehet hogy jó lesz
-
mkfdd #62455 Raidekbe kellenek majd condis classok de az engi ezen a téren annyirra felülmúlja a többit hogy raideknél teljesen kiszorítják majd a többit (legalábbis eleinte). Többinek aki nem akar tankolni vagy healelni úgy látszik marad a zerker meta. -
YakHead #62454 Nézem ezt a Berserker Specialization-t a warriornál és lehet megéri majd megint condition-re gyúrni? Burning miatt gondolnám -
mkfdd #62453 A nekrót inkább ne is említsd. Erőt vettem magamon és bementem egy körre hogy kipróbáljam dragonhuntert hogy milyen (kaka). Ellenfél csapatában volt 3 reaper. Nem volt mulatságos :) -
alyr2 #62452 Jaja a chronomancer durva.. de guardal meg necroval nyestem rendesen oket. A revenant meg gyengecske szerintem. -
YakHead #62451 Anyám, ez igen -
mkfdd #62450 Jött egy chronomancer és kb 4 másodperc alatt elfújt :) Aztán jött egy daredevil és ketten egy nekróval nem tudtuk leverni :) Értem én hogy meg kell majd tanulni újra minden class ellen játszani de az elején biztos hogy trágya lesz a balansz már ami spvp-t illeti. Inkább kivárom amíg valamennyire helyreteszik a dolgokat és addig is inkább wvw-zek. Nem nagyon van kedvem az új metával kínlódni pláne nem guardiannal ami sztem a kieg egyik nagy vesztese. Vagy húzok egy revenantot. Így első blikkre elég élvezetes (és hatékony) classnak tűnik. -
#62449 meméme? -
mkfdd #62448 Azt hiszem egy darabig szüneteltetem az spvp-t ha kijön a kieg. Legalábbis guardiannal. Bementem megcsinálni a dailyt és el is ment a kedvem a pvp-től egy időre. Majd x balance patch után esetleg. Addig nem idegesítem magam vele -
#62447 így néz ki egy rendes dps. ráadásul ha nem 3-an, hanem 5-en vagytok, ez még keményebb -
YakHead #62446 Na kipróbáltam a condition-ös warrior-t. Kicsit meglepődtem a bleed tick-eken 3-4K-s számok röpködtek ha sikerült rendesen eltalálni a rotát. Mondjuk PVP-ben nem próbáltam csak dungeon-ben, de ott elég meggyőző volt. Volt egy másik warrior is a csapatban GS-sel és igaz, hogy legendary volt a pengéje, de szerintem nem nagyon maradtam le mögötte. Bár ezt mérni nem tudjuk ugye, mert nincs dps mérő. Hála Istennek -
alyr2 #62445 Nekem siman letoltott mindent es ment szepen! Csak a napi volt végtelen meg a napi láda. -
Negritis #62444 tegnap este nekem is vacakolt de most jó -
alyr2 #62443 nekunk van tsunk felvetel is van..stb :D -
#62442 Sziasztok tudtok olyan TS szervert ahol magyarok vannak fent? Vissza térnék a játékba. -
#62441 Valakinek ötlet mégis mi a frász baja van a GW lauchernek? Működött pár órára a játék de aztán kidobott mert új build van. Most viszont el sem indul. "Connection errors detected" -
alyr2 #62440 No Man Army továbbra is keresi a lelkes embereket pikenen vagy bárhol! Guild Missionokre PvP re közös akciókra lehet számítani! Kieggel ha lesz lehetőség GvG re akkor az is teritékre kerul. A guild jelenleg az utolso T6 tierjet fejleszti, hetvegere kesz -
alyr2 #62439 guard papirabb, kiprobaltam, valamint csak maga korul tud gyogyitani leginkabb, az ele ebbol a szempontbol jobb -
YakHead #62438 Tegnap kipróbáltam a "healer" elementalistát PVP-ben. Ha a csapattagok nem lettek volna annyira lámák talán még nyerünk is Mindezek ellenére az a véleményem, hogy bitang jó support (mivel direkt healer nincs a GW2-ben ugye) Ha az ellenfél nem rá fókuszál, akkor roppant kellemes meglepetést lehet ám nekik okozni. Még így is, hogy "papír". El sem tudom képzelni mit lehet művelni egy full support Guardiannal Mondjuk ezek után lehet csinálok egyet és kipróbálom azt is -
#62437 egy icebow nerf nem nyírja ki -
mkfdd #62436 Ha tényleg kinyírják a zerk metát nem biztos hogy fostalicska lesz az. Wvw-n is látok fantáziát benne. vannak jó healjei amik hasznosak lehetnek egy melee trainben. Majd meglátjuk ha kijön a kieg. -
#62435 https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-druid-rangers-elite-specialization/
https://www.youtube.com/watch?v=K2ZHhJQn0B8 -
#62434 Bővebben? -
#62433 Valahol nincs meg a tegnapi közvetítésnek a linkje? Megnézném én is ezt a druidát. -
#62432 ez a druida egy fostalicska eddig -
#62431 jött az új rendszer, hogy nem pve népesség alapján mutatja, hogy egy szerver teli, vagy üres. nos sfr kőkeményen fullos, deso meg hirtelen kinyílt. kaptunk 20 új embert, rommá vertük sfr-t. tömören ennyi.
deson az alap játékosok iszonyat jók, ellenben még mindig nagyon kevesen vannak. sajna 20-30-an mindig afk-znak, akik csak úgy fölnéznek, aztán ácsorognak kezdőn (nem, most nem guildek, hanem random emberek). így is 2 borderen outmannedek vagyunk, homeon vannak scoutok, kettő között meg ugrál a zerg -
alyr2 #62430 nekem nem lagol a zerben sem. illetve nem internet lag inkabb fps van ha maxon hagyom -
#62429 Seafarer-el mi lett, hogy Deso az első? Nagyon ritkán lépek be :), mindjuk pár hete eternalon zeregeltem egy jót igaz 1 óra játék után meguntam a rohadt nagy laggot, játék eleje óta nem tudnak vele mit kezdeni. -
#62428 szerintem reso egy teljesen jó guild. állítom ezt úgy, hogy soha nem voltam benne.
egyébként deso pillanatnyilag a legjobb wvw szerver, annak ellenére, hogy még mindig eszméletlenül kevesen vagyunk. szóval szeretettel várunk mindenkit. -
Negritis #62427 oh, hát igen :D
mondjuk belülről elég vicces olvasni a marhaságokat amiket összehordanak :D főleg "menő" :D -
YakHead #62426 Ja, semmi. Néha összeakadok arénában RESO-s emberkékkel és olyankor elég pörgősek a meccsek beszéltem is pár emberkével onnan és nem éreztem úgy, hogy a Resonance guild lenne a szerver mumusa, ahogy azt néhány helyen olvastam