63345
-
maniac001 #53909 Jogos, barátnőm vagy 3 órán át próbálta az idegesség legkisebb jele nélkül. Én az ötödik próbánál már egérkárosító viselkedést produkáltam. De igaz, az event zseniális, ezek a haunted door-ok is még akkor is iszonyat feelingesek ha csak nézem őket :) -
#53908 Csapat társam is kb 1-2 próbálkozás után fent van. Nekem 2x 1óra után sem sikerült. Öreg vagyok én már az ilyen ugráláshoz, maga az ötlet szerintem király, izgalmas, meg jópofa, csak kell ideg hozzá. :) -
maniac001 #53907 Volt ott egy asura player és farmolta a helyet. Durva de vagy 10x feljutott. Mondjuk kicsi és többet lát az egészből :)
Én is béna vagyok az ilyenben, még párszor nekifutok és ha nem sikerül leszarom. -
#53906 Én szar vagyok ilyesmiben, guild társam megcsinálta nekem. -
ktm99 #53905 Hat sok trukk nincsen, parszor erdemes megnezni rola a videot, hogy a vegefele, ahova ritkan jut el az ember, mar ne legyen hiba. A legnehezebb resze szerintem egyertelmuen az elso szakasz utani(ahol mindenki egyutt all) par ugras addig, amig ki nem hullanak az ember mellol. -
Dobronski #53904 keep calm. -
maniac001 #53903 Meg tudta már innen valaki csinálni a mad king clock tower jumping puzzle-t? Rémálom nehézségű. Van valami trükk? -
#53902 The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni. Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzó
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
Nephin #53901 Ejha. -
#53900 Nekem MK instából elsőre kiesett a Arach bow, 30gért instant eladtam :), de még 3 exo is esett mai nap folyamán onnan. -
Nephin #53899 8 körből 2 exotic... :P -
MaRee #53898 Abban sem volt semmi sajnos amit használni tudnék. -
#53897 bazze én egyből kiléptem :D -
Newfronter #53896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mad King megölése után még van egy chest alul, le kell ugrálni, ott dobhat pár igazi jóságot. -
CortezK2 #53895 Biztos a Mad King bosszúja ;) Amúgy Fb-n már írják hogy tudnak róla. -
runcájsz #53894 Jaja. Még weboldalaik is lehaltak. Se fórum, se account management oldal. Nem kicsi crash van itt! -
#53893 Nesztek távoli kamera
-
Abore #53892 Még az oldalukra se lehet felmenni. -
#53891 ez aztán a trükk, eltüntették a gamét... -
Nephin #53890 Nincs. -
#53889 Nektek van szerver?
-
#53888 thx -
MaRee #53887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. LA-ban előmászik a Mad King, átrak egy külön instanceba ahol meg kell ölni, és ad jósok xp-t silvert meg pár cuccot, sajnos nekem semmi hasnzosat nem dobott. -
#53886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor ez a mai ószomság a Mad King elleni fight? -
#53885 For those who have asked: Phase 3 will run for a couple of days, so you can all battle the Mad King :) ^MK -
#53884 majd számoljatok be róla pls :) -
MaRee #53883 Pár hozzászólással lentebb írták, hogy GMT szerint 19.00. -
Dobronski #53882 7kor lesz az ószom event? -
MaRee #53881 Én is megváltoztattam, meg csináltam ilyen mobil authentikációs cuccot is. Nem tudom milyen kombináción ment végi a szoftver mikor kb ;sD34ßfeRß szerű jelszavaim vannak:D -
#53880 Teljsen mind1, a szoftver végig megy minden népszerű kombináción. -
Fyndath #53879 Múlt héten hasonlót kaptam én is, gyorsan jelszavat változtattam. -
MaRee #53878 Address: 112.238.225.132
City: Qingdao
Region: 25
Country: CN
Honnan az édes annnnnnnyából tudja valaki a jelszavam, főleg úgy, hogy auto loginos vagyok mióta megvan a játék szinte egyszer nem irtam még be a jelszavam.... -
#53877 lol :D
(ha nem megy irjatok egy ?-t a végére) -
#53876 Remélem nem két perc ban lesz érte, mint a karmás cuccokért! -
#53875 Botokról:
Hey folks,
Since it has been a few weeks since we gave an update on this, just wanted to quickly update where we stand. We recently hired an entire new team of people with one mission in mind: operation bot destruction.
They’ve been getting everything in place to accomplish our goal of making botting, hacking, spamming, and malicious behavior as non-existent as possible in Gw2. In the last few weeks, over 10,000 bot accounts were banned from the game alone. Another area of massive improvement has been in account security, where our two-factor authentication as well as your password changes have led to account thefts dropping to a tiny rate. A vast majority of account thieves use those accounts to run bots and/or perform RMT transactions, so our serious beefing up of account security has led to fewer bots, and most importantly fewer stolen accounts. That being said, we have massive improvements on the way in the next couple of weeks that help us detect, verify, and remove botters.
What we don’t want to do is have someone report you as botting, we ban the account, the bot appeals, and we have no data to prove they were botting on file so we have to give them the account back. Ensuring we have 100% clear data on bots that’s incredibly easy for our GM team to quickly verify, and when an appeal is submitted verify within seconds if the person was truly botting is our most important goal. We don’t want to ban people who were not botting, and we want to keep the people who are permanently locked out.
Bottom line: We’re doing ok, but we know we can and need to do much better on this front and are putting massive resources behind ensuring we have a permanent solution to this issue. You’ll see a dramatic improvement in this area in the next few weeks as our remaining detection and bot destruction tools and staff come online.
We’ll continue to keep updating on this front as we go forward, but rest assured we are aware of issues folks are raising and take them incredibly seriously. From FOV to bots, account restoration to more awesome stuff to do at level 80 we have teams working like mad on all of these fronts. -
#53874 No igen. Remélem innen is mindenki rohan laserjet nyomtatót venni! :D -
#53873 Nem baki, hanem SG-re beerőszakoltak minden topikba egy plusz reklámsávot. A dizájnolt topikoknál okoz ez látványbeli gondot. Egyelőre a srácok keresik a módját, hogy lehet kiiktatni azt a reklámot onnan. -
#53872 haverod -
Murmur #53871 Ja, Muzyka látott valamit, nem tudja, mi lesz, de valami ószom. :) -
Fyndath #53870 Pontosan, én pl nem érek rá, de nagyon sokan mások sem (pl oceanic játékosok MIND kimaradnak belőle, nekik hétfő reggel lesz ez). GW1es módszer kéne, miszerint 3 óránként ismétlődik 1 napig. Ez nagyon nagy parasztság, főleg ahogy híresztelik hogy milyen ószom lesz és ott kell lenned...