Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékban én még ekkorát nem csalódtam, ha minden részlete full ingyenes lenne akkor sem érdekelne már. na de mindegy is, ez a GW2 topix.
Tessék beletenni hogy ki lehessen kapcsolni a petek neveit. Hát mit képzelnek ezek hogy kiadnak egy ilyen játékot ami csak 99.999999999999%-ban van kész? HOL A PATCH? 😊
Pedig az SW világa kötelez, nem így lett. A GW2 eddig magasan mind felett áll, nem véletlenül hívta (asszem) a német gamestar MMO 3.0-nak. nagyon fel van adva a lecke, szerintem a statikus felkiáltójel-kérdõjel rendszernek itt leáldozott. Aki mostantól olyan MMO-t gyárt, az nagyon rosszul teszi. Etalon, élõ legenda lett a GW2 (nekem legalább is).
Példák:
Conan - katasztrófa volt mikor kijött, 1 év után hozták fel kb 1.0-ás verzióra
Warhammer Online - Bug, lag hegyek, jó sokára pofozták össze a játékot kb olyanra, mint a megjelenéskor kellett volna...
Aion - Megjelenés után másfél érkezett meg eu-ba, és még 1 év után sem állt azon a szinten, mint most a gw2, semmilyen téren. Abyss konkrétan használhatatlan volt hónapokig a dc és lagviharok miatt...
Rift - Szép start, de unalmas sablon küldik, semmi extra, 2 hónap után kasza...
Ezekhez képest a GW2 sokkal több tartalommal, izgalmasabb játékmenettel, dungeonokkal, eventekkel, www-vel, spvp-vel, és számos újdonsággal kb 5 kört ver minden elõbb említett játékra már a mostani állapotában is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Fixed blocked events and skill challenges.)
Together we'll fly someday...
BTW pve-ben próbáltam az 1h kardot, és beszartam azoktól a harci animációktól, amikor kombózik a szúrás és a hátraugrás/mögékerülés.
Van aki a raideket hiányolja. Nagyon jó hogy nincs benne. Ha lenne, mindenki igyekezne 80-ra hogy levágja az aktuális mega-world-eater-monster-t. A szintezés powerlevelingé degradálódna, ami ebben a játékban olyan mint a Barátok közt Kertész Magdi nélkül.
Én 6 évig raideltem, kösz de kösz nem. Ez a game tökéletes (1-2 bug kivételével, és egy kis insta nerf-el 😊 ).
Egyetlen egy hibája va, nem lehet kikapcsolni a pet nevét. Ez. Ez és ennyi (!) a bajom vele 😊
Psychedelic légyszíves írj a Necróról kis összefoglalót.
sPVP-re Condition Necró build érdekelne. köszi.
Vannak azért wep kit függõ dolgok is, mint pl. rifle-el érdemes power / precision-ra, pistollal condition dmg / precision-re gyúrni. WWW-re effektívebb egy grenade / mortar build, sPvP-re jobb a bomb kit, de lehet pl. rifle / toolkit / utility googles komboval burst dmgre specelni.
sPvP-re ezt a buildet használom.
Pve-re eddig rifle-t használtam, power / precision build, med kit, elixir B, grenade kit, utolsó utility skill ízlés kérdése, én sûrûn szoktam váltogatni (flame thrower, rocket boots, tool kit között).
Most áttértem a pistol condition buildre, dual pistol, bomb kit, elixir B, healing turret, rocket boots (+ burning, stun szakítás).
Szeretnék majd kipróbálni egy melee buildet is: pistol / shield, tool kit, healing turret, rifle turret stb.
Traitek közül is build függõ mit szeretnél kihozni a karakterbõl, ha turreteket akarod erõsíteni akkor invention tree, exp / firearm / alchemy condition buildet erõsíti.
Sum: gondold át milyen wep kittel szeretnél játszani, rakj össze egy buildet, próbáld ki és változtass rajta, ha valami nem tetszik.
A medve nem játék.
Sajnos nem egyszerû "jó" traitet mondani, ugyanis az engiben rengeteg lehetõség van a kitjei miatt ...
Jelenleg 42 vagyok, és folyamatosan szopatom magam, mert ahelyett, hogy a saját szintemnek megfelelõ területeken csapatnék, épp felfedezem a kezdõterületeket ... De legalább elvagyok 😊
Én pisztoly/pisztoly + elixírek + flamethrower vonalon gurulok jelenleg, ez egy fejlõdésre, eventezésre igen jól használható (szerintem) kombó. Ha jobban kell a ranged support, akkor flametrowert cserélem gránát kitre ...
A neten rengeteg buildet találni, az a jó az engiben hogy rengetegféleképp variálható ... Bomb kit, gránát, elixír gun, rifle power vs condition damage pistol ... vagy ott vannak a turretek ...
Ki kell õket próbálgatni, be kell menni spvp-re, csinálni egy buildet, menni pár kört, ha tetszik akkor afelé elindulhat az ember ...
Vagy érdemes lehet még a dzsátubi-n keresgélni, ott is van pár jó kis videó, abból eldönthetõ, érdekel-e az adott build vagy nem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nincs az hogy itt felveszem a küldit, megcsinálom, ott leadom, az adja a másikat ahol ide meg oda kell menni. Csak bóklászol és még az NPC szalad oda hogy állj már meg, kéne egy kis help. na itt majdnem letettem a hajam. Szabadság, szeretem 😊
A medve nem játék.
fõküldetésnél jött ez ki a legjobban, amikor csak úgy elröppent 5-6-10 szint, a fõküldivel meg közben elfelejtettem haladni - dehát annyi minden mást lehetett csinálni, francnak se jutott eszébe minden
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Próbáld már élvezni a játékot, ne csak azt nézd mennyi a repair meg hogy mibõl mennyit dob. Akkora jó hangulata van az egésznek hogy magam alá fosok sokszor. Az elõzõ mmo-kban (wow, rift stb) nálam is powerleveling volt meg itemfarm. De a GW2-ben annyira jó a szintezés hogy azt sem tudom pontosan hányas vagyok. Nem is nézem az xp csíkot. Élvezd és érezd az egész világot mert lenyûgözõ. Ne a tárgyakért játsz hanem az élényért, mert az van bõven. Kb lvl67 vagyok (vagy 1-2 szint +/-) és lementem 1-15-ös területre küldizni, és iszonyat jó hogy nem 1sot-olok mindent.
Élvezd. Jobb lesz.
kajak el kell magyaráznom, hogy mit élveztem benne? ne haragudj, de úgy érzem, ezt minimális logikával egyedül is kitalálhattad volna - a tény, hogy nem sikerült, engem arra sarkall, hogy inkább ne foglalkozzak veled
tl;dr: hisztizel, azt meg nem birom.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez akár évekig is leköthet, fõleg ha több karaktert is számításba veszek, és miért ne vennék, mert a többi kaszt is rohadt jól sikerült...
És még nem is beszéltem a WvW, sPvP-rõl.
Próbáltam a mostani 7 nap free-t amivel vissza akarják csalogatni a népet de egyszerûen hiányzik a dodge, block és még sok jó dolog.
Mindenki tudhatta, hogy a GW2 PvE endgame milyen lesz, aki ennek ellenére is megvette és többet várt az így járt, nem tudom sajnálni. Már megjelenés elõtt a BWE tapasztalatokról is lehetett olvasni és a fejlesztõk is kijelentették a terveiket.
Baromi nagy divat lett az endgame hiányát fikázni, D3-ban, GW2-ben, talán a játékkal játszani kellene és nem a valós életet ezzel próbálni pótolni.
WoW-hoz se jött november óta Patch (új endgame) most kapnak egy pandát, nehogy már sokak miatt itt meg mosómedvét kapjunk😄
"The Mistfire Wolf skill will now properly unlock for existing characters on an account after upgrading to Digital Deluxe."
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A linkelt fórumbejegyzést a legérdemesebb megtekinteni.
- Futkosunk, kore allunk, spank & spank
- Orias bacsi, grubokat hany, spank
- Futkosunk, repulu ize, corpseok robbannak, spankity spank
- Repulunk orakon at, endless mobspam, kozben sarkanyokat is kell loni
- Hulye tornyok, nagyszaju bacsi, spank
Ami innentol jon, az meg tomeny unalom, foleg a 4 perc balgombgyilkolas a vegen.
Kerlek, akkor vilagosits fel, mi volt benne izgalmas 😉
megegyszer ne haragudj, tobbet nem fordul elo
maga a foboss gagyi, de az odaig vezeto ut nagyon kiraly.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
még mindig röhögök...
wanna go to my place and make bacon? LOL
5 bacon out of 200 😊
MadWolf#11626
Talán ez lesz mainem.
*dies*
- k i'll come back later