Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
már tovább nem tudják húzni?

Never underestimate the power of the dork side!

Morpheus_v2
Hivatalos twitterről:
Maga a kieg is johetne igazan..kivancsi vagyok miert adtam penzt..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Morpheus_v2
Én inkább azt mondanám, hogy a raidhez nem kell majd a kieg és bárki játszhat vele akinek meg van az alapjáték. Holnap kiderül.. 😊
a kieghez jar az alap, ezert adtak +1 karakter slotot ajandekba azoknak akiknek megvolt mar regebben az elovetel utan..(micsoda kompenzacio) 😄

remélem a f2p az fake, inkább csak nem jól értették a core game jár a kieg mellé részt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Morpheus_v2
Holnap jön egy nagy bejelentés, amit véletlenül az ign már előre kirakott twitterre, majd gyorsan le is szedte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem megvan a 2 höz lévő cuccok meg a stroy miatt csinálnám de nehezen visz rá a lélek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
nincs olyan isten, amiért én visszamennék 😄 egyszer fölnéztem, de azért utólag már csalódás. akkor jó volt, ma már nem

Supportnak irnod kell, egy levelet amiben megkéred őket erre. De bizonyitekot kérnek arrol hogy a tied az ac(pl az email a rendelesrol kartyaszammal..stb ha digitalisan vetted..) Ha dobozos akkor nemtudom hogy bizonyitod. Ha ez megtortenik atirjak az email cimet

bowden
Hogy tudok új e-mail címet adni az accountomhoz?

Én belépkedek, van meg ott élet! Magyar részről nem tudok nyilatkozni, de mindenhova le leht jutni full teammel..HA vagy mi is a neve most..megy.

R34N
Igen, rengeteg szép emlék köt engem is az egyhez, őszintén mondom, hogy életem legszebb ingame töltött 3000 órája volt.
Nemrég találtam meg a 8-9 évvel ezelőtti screenshotokat, jókat nevettem a kezdetleges PvP-n amikor Armor of Earth-ös monkkal nyomtam Tombban... 😊
Meg amikor Warbarral, magyarország legjobb nekrójával versenyt futottunk az 55 hp-s UW farmon és cirka 3 hét alatt farmoltuk ki a FoW armort mert aludni is alig mertünk nehogy lemaradjunk a másiktól.
Illetve amikor az XP-vel másfél perc alatt vertük flawlessre a Necro Raiders... 😊

Ah, nem megyünk vissza GW1-ezni? Egy guildnyi embert csak ki tudunk állítani 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Mc Wolfy
gua, warr, ranger. mikor mihez van kedvem

én pl nem tudom, hogy ki az a kata 😞

Még vagyok, bár a GW2 félretéve egy ideje, valahogy nem úgy adta, ahogy vártam. Nekem az 1. hiányzik inkább, sok szép régi emlék 😊
És igen, kerestem a "színvonalat", valahol meg is van, de most nem találtam egyelőre.

Nefürgyé le!

Nalunk van Torin, meg én..bár most pangas van a nyar miatt.

R34N
Es nalad meg mindig ez a szinvonal? 😄 bocsanat de ezt nem hagyhattam ki, ha valakinek megvan az a hires neves hangfelvetel vallveregetes es kockacukor jutalom fejeben kerem azonnal jelentkezzen.

@Kata: mindenesetre vicces volt visszaolvasni, pelyhestoku arrogans kis flameharcos voltam meg akkor, te meg egy szurkalodo neveletlen hercegno, nem jo kombo 😊

Komolyan fontolgatom a visszaterest GW2be, milyen mostanaban a magyar kozosseg? Nagyoregek kozul van meg valaki? (Nestric, Stone, Pig, Oriza, Tegla, Matix, stb)

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
Ja 😊

Én egyébként sosem utáltalak, tudtommal sosem találkoztunk ingame, gyakorlatilag semmi közünk nem volt egymáshoz. Csak trollkodtam^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MrPredator
GZ. Még mindig warriorral tolod?
Kata
Trendből. Ahogy Szarumán barátod is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

R34N
Erpáj, te vagy az? A forum nickek a feledés homályába vésznek már...

Szaruman
Katát ki nem utálta? 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

R34N
Jézus Kata te még itt vagy? Épp most olvastam 8 évvel (!) ezelőtti beszélgetéseinket ezen a fórumon, valahogy idetévedtem GW-s nosztalgiázás közben. Te emlékszel még miért utáltalak annyira? 😛

www rangon belül vannak osztályok
bronze-silver-gold-platina ha jól tévedek

Az mi?

Mc Wolfy
platina vagyok! 😄

Jani Hun
Itt megtalálod mindkettőt, nem annyira értek mondjuk a procikhoz, de talán ezen az enyém jobbnak néz ki, de ha van aki jobban ért hozzá, és én látom rosszul akkor bocsánat, és neked simán fog futni 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Pontosan milyen procid van? Gondolkozom azon is hogy esetleg húzhatnám kicsit a procimat, mert meglepően hideg tud maradni játék alatt is szerencsére.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Jani Hun
nekem erősebb procim gyengébb vidikártya és 8 giga rammal megvan a 20 fps 1600x900 ban medium-high grafin.(overclockolt videokártya)

Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen notim van: I3-4030U, nVidia GT840M, 12GB RAM.
Régen, még a PC-men játszottam a játékkal, de pár hónap után eladtam. A kieg. nagyon felkeltette az érdeklődésemet és gondolkozom rajta, hogyha megjelenik akkor újra megvegyem. A kérdésem az lenne hogy a fenti notebookon szerintetek full low grafikán 720P felbontással legrosszabb (1-200 fős WvW csata) körülmények között menne-e ~20 fps-el. Többre tényleg nincs igényem, mert a PC-men sem volt több, megszokható és viszonylag játszható. Akinek van hasonló teljesítményű notebookkal tapasztalata, vagy csak benne van annyira, hogy lássa, az kérem válaszoljon! 😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Így van, csak most már megtanultam vele (úgy ahogy) játszani <#nevetes1>

Mc Wolfy
engi mindig is jó volt, ha tudtak vele játszani

Tegnap haverral kipróbáltuk ezt a condis engineert. Miután eléggé kiherélték a gránátokat úgy döntött haver, hogy ad egy esélyt a condition-ös engineer-nek. Mindketten ugyanarra traiteltünk és be is mentünk egy arénába. Hát népek, azt hittem a szék mellé ülök<#nevetes1> A burning-gel valami ordenáré DoT sebzést lehet okozni az ellenfélen. Nem hittem a szememnek<#nyes> Ha jól időzít az ember, akkor pár sec alatt le lehet olvasztani az ellenfél HP-ját. Egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy nagyon figyelni kell az időzítésre és ha közel kerülnek hozzá. Ezt leszámítva elég kellemetlen meglepetéseket lehet okozni az ellenfél játékosának <#nyes> Volt egy Thief, akit háromszor tudtam 1v1-ben elhamvasztani (ehhez tuti hozzájárult az is, hogy nem nagyon tudott a karakterrel játszani. Stealth és dodge teljes hiánya), aztán legközelebb már inkább visszafordult és elment csak ne találkozzon velem <#nevetes1> Na mondjuk volt egy warrior, aki szerintem olyan 30K HP környékén lehetett, mert szó szerint hegesztenem kellett jó ideig, és még így is mindketten a földre kerültünk ahonnan aztán ő kelt fel. Hát igazából nem akartam ilyen bőlére ereszteni csak kellemes élmény volt végre az engineerrel is úgy játszani, hogy van esélye az embernek a túlélésre <#nevetes1> Egy jó Thief ellen viszont még mindég esélytelen vagyok, bármilyen karakterrel, de így legalább van izgalom<#nyes>

Kuldizni mindennel lehet kb ugyan annyira jol.instaban a rangereket nem szeretik nagyon mert sok a balfasz es nem figyel a petre meg esznelkul el lövöldözik a mobokat a vilag vegere..ha ezekre figyelsz akkor ezzel sincs problema. Thief gyorsan mozog nagyot ut de papir, ha erted a lenyeget a kasztnak akkor kurvagyorsan lehet vele haladni. Guardian tud nagyot sebezni meg tulelni , halados, warri ugyan az kicsit kevesebb tulelo skillel, ele kb mint a thief, elvezetes. Necro kicsit lassu de a minionok megolnek mindent. Engi hasonlo de elvezetes, En mesmerrel kezdtem, nem volt vele problemam sehol. a Storik mindennel megoldhatoak gond nelkul. Instaba leginkabb ele warrior guar meg thief, amit kernek.

Mephike
Na úgy néz ki jön a Revihez a dps, a köv tesztel már szerintem ki is próbálhatjuk.

Mc Wolfy
sword pl még nem volt, pedig lesz neki

Warri, Guardian, Ele szerintem kezdeni ezek jok, Instahoz is ezek kellenek leginkabb

tippre wari

Sziasztok ti most milyen kasztot indítanátok?
Lényeg a gyors szintezés cél hatékony legyen majd dungenokben.
Nincs olyan sok tapasztalatom. Pár éve játszottam akkor egy guardiant de az nem tetszett. Azóta nem játszottam most bele akarok vágni és nincs kedvem minden classt kipróbálni.
Szóval ha tudnátok segíteni megköszönném.
szerintem fegyverbol nem lesz neki tobb..Staff, Hammer, Mace, Axe ezeket tudta hasznalni hetvegen, +vizik. ennel nem hiszem hogy tobb lesz. A skilljei azok meg szerintem valtozni fognak, mert ebbol a mennyisegu skillbol ami elerheto volt nem merheto a kepessege.

Mc Wolfy
revenantnak még nincs kint összes legendje és trait lineja, fegyvere. kb ez a 60%os készenlét. jó lesz az

Traitelni runazni lehetett mert mindenbol adtak neki eleget! Csak skillek nem voltak hozza utility ben..csak a faj miatt es a 2 stance miatt..ami eleg keves... De full berserkerben lvl 80 kb fele annyit sebzett mint a tobbi karim..Valamint bementunk AC storyba 5 revenantal..ugy a 2. terem utan feladtuk mert sem eletbenmaradni nem tudtunk se olni..Tegnap ismet bementunk lvl 33 koruli alap kasztokkal lvl 26os zold ruhakban..es siman vegigtoltuk..ereolkodes nelkul

<#nevetes1>

Mellesleg nem hiszem, hogy az új class így marad. Megjelenésig még csiszolgathatják. Pláne meg ha a többi class még így is jobb lesz a Revenanttól<#hehe>
Ja, haver összeakadt vele pár PVP arénában és minden alkalommal elkente 1v1-ben. Persze haver nem az a pro PVP-s (mondjuk nálam jobban tolja <#nevetes1>) és közrejátszhat az is, hogy nem volt rendesen felrúnázva meg feltraitelve az a Revenant, de valóban elég harmatos a jelenlegi teljesítménye.
Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.07.13. 10:30:00

értem, köszi az infót 😊
pikenen is van aranylag sok magyar

Jani Hun
Már rég játszottam, de régen desón voltak viszonylag sokan, bár sose kerestem magyarokat ott általában találtam ( de azt tudd hogy a szerver csak WvW-n számit, mert amugy megaserver van (több szerverböl vannak összeválogatva a játékosok a mapra szal tökmindegy hogy melyik szerveren vagy, rra a megaszerverre rak ahol pl van party társad, vgy vmi ilyesmi)

MrPredator
Arathor
Helo!
melyik szerón játszik a legtöbb magyar? Egyébként nem tudjátok besaccolni, hogy mekkora lehet egy szerver? Azt tudom, hogy mapon max 150-n vannak, de úgy zusammen.
Egy kalap szar! Jelenleg.aztan lehet kezdenek vele valamit meg..mert jelenleg supportnak gyenge dpsnek gyenge..a traijeit elnezve ez valami condis harcos lesz aki teruletre osztogat. de jelen formaban haszontalan