63345
  • Mephike
    Meg kell valjam, én fogadtam az asszonnyal, hogy az első napon nem fogunk tudni játszani majd a sok bugtól és vártam a szokásos kezdéskori lagot és "kidobott ez a sz*r megint" dolgot, de tegnap teljesen oké volt minden, ami valljuk meg azért az Anetnél nem mindig jön össze :)
  • Negritis
    beszél a karakterünk ezu mindent visz :D
  • Mephike
    Max kipróbálod később, amikor ingyenes lesz, 1-2 év múlva.
    Mindenesetre a történetmesélés most jobban megy nekik, a mai program a második térkép felfedezése és a story folytatása lesz nálam. Az új fractal rendszert is meglesem, holnap meg jöhet a GH foglalás.
    A történetben mindenesetre az egyik főszereplő feláldozása meglepett, időszerű volt, de akkor is meglepett.
  • PetruZ
    Akkor szimplán ki fogom hagyni.
  • Mephike
    Vasárnap este foglaljuk a GH-t. A WvW-re még be sem néztem, a PvP-t szintén kihagytam. A köv hetekre megvan a programom. Pedig az utóbbi fél évben nem nagyon GW-tem, de ez most nagyon jót tett a játéknak.
  • Negritis
    nem lesz külön, csak egybe van

amúgy igen, nagyon jó lett a pve

remélem a raidek is adják majd
  • Mephike
    Nem lesz külön. Mivel az alap ingyenes, max leárazás lesz.
  • PetruZ
    Biztosan nem veszem meg még egyelőre. Majd, ha külön kapható lesz, talán akkor.
  • Mephike
    Egész nap a GW2 kieget nyúztam, annak is a PvE tartalmát. Aki eddig még nem vette meg, és gondolkodik a vételen, feltétlenül vegye meg, megéri.
  • Dagohun74
    thx. Csak ez marad.
  • Negritis
    a wvw nem vga hanem proci igényes
    és nem tudom mikor toltad utoljára de kezdés óta sokat javult az optimalizáció
  • Negritis
    nem hiú ábránd, írj a supportnak
  • Dagohun74
    Üdv
    Be akartam nézni minap a GW-ba. De elfelejtettem a jelszavam. A CD kulcs stb megvan viszont kér egy karakter nevet is a jelszó resethez. Nos nem sok karim van de legalább annak se tudom milyen nevet adtam neki. Nem lehet valahogy megnézni valahol a karaktereimet? Tudom hiú ábránd de hátha...
  • Whysper
    Optimalizálva is lesz a játék mert nekem anno a FX-en meg ATI vga-val a WvWvW elég gázul ment.
  • Mephike
    Másféle irányításmód lesz a játékban. Elvileg jobban lesz látható, hogy a skilljeidnek mekkora a hatóköre, stb. Ki kell próbálni, eztán el kell dönteni, hogy tetszik-e.
    Olvasd el ezt a cikket, pár kérdésedre biztos választ kapsz.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.10.22. 09:09:52
  • YakHead
    Az rendben van, de mire jó?
  • mkfdd
    Célkereszt meg amit akartok :)
  • alyr2
    Ma 17 ora után megproballak megkeresni
  • R34N
    Mint már említettem, 2,5 év kihagyás után Butcher Nurse szolgálatra jelentkezik. :)
    Már kiléptem az [ohm]-ból, ott eléggé meghalt minden, szóval keress meg pls ingame. Rég volt már az hogy én guildet kerestem, elég az ingame nevem? :P
  • alyr2
    A No Man Army rettentően keresi, az uj tagjait! HOTS-el szeretnénk fellendülni! A guild kifejlesztett a guild event és puzzle kivetelevel, a puzzle, következik a listán. Hétvégén többnyire egész napos programok vannak, hétköznap pedig mivel jomunkas mindenki ugy este 7 környékén jelenünk meg.
  • YakHead
    Ezmiez az új Action Camera?
  • Mc Wolfy
    gwben a HC pve tartalom mindig arról szólt, hogy 2-3 prö lenyomja, a többi meg ne ártson (lvl 50 fractal solo/duo, arah solo...)
  • mkfdd
    "I'll kill your entire family!!!":

Utoljára szerkesztette: mkfdd, 2015.10.17. 12:28:46
  • mkfdd
    Wowban eleinte csak a hardcore játékosok tudják leverni a kieg főbossát, de idővel a raideket mindig gyengítik hogy mindenki megtapasztalhassa.

Namármost gw2-ben a raidek nem fognak statnövelő itemeket dobni, a legendary armor inkább státusz-szimbólum, és ha itt is nekiállnának a raidek gyengítésének az egész elvesztené az értelmét. Éppen ezért nem hiszem hogy anet a blizzard útját követné, a raidek mindig is hardcore end-game tartalmak maradnak és ha mordremothot raidben kéne leverni, azzal a kieg főbossát gyakorlatilag elzárnák a casual tömegek elől. Szerintem ez hatalmas baklövés lenne.
  • Mc Wolfy
    szerintem megint valami pact dolog lesz, meg volt ott az a lopott sárkánytojás... előző sárkányt 1 játékos is le tudta verni, jó lesz ide a 10
  • mkfdd
    Most nézem hogy pont jövőhét pénteken lesz az első karakterem 2 éves. Ezt az egybeesést :D
  • mkfdd
    Zhaitan rossz példa mert nagyon sokan panaszkodtak anetnek hogy a zhaitan fight túlságosan semmilyen annak ellenére hogy ő volt a főgonosz. A trailerből már látjuk hogy mordremoth olyan alakot ölt amilyet csak akar. Azt el tudom képzelni hogy mordremoth egyik alakját leverjük raidben (a trailerben ember alakot ölt, talán pont azt), de magát a legyőzését sztem nem rakják be raidbe mert egyrészt furcsa lenne ha 10en le tudnának verni egy elder dragont, másrészt amit negritis mondott hogy elzárnák a legyőzését a nagy tömegek elől. Marad a living story és world boss mint lehetőségek. Én world boss felé húzok mert sokkal epikusabbra meg tudnák csinálni mint ha simán beraknák vmi living story instanceba.
  • Negritis
    meglátjuk, szerintem is és nem is bánnám
    de ugye az Anet szeretné ha mindenki "megölhetné" Mordremothot úgyhogy én ezért gondolom hogy valami könyebb content lesz
  • Mc Wolfy
    raid lesz abból
  • Negritis
    Zhaitan is dungeon boss, simán belefér h Mordremoth is valami dungeon/raid bossa lesz

de az Anetet ismerve viszont valami "sztori" végén lesz hogy mindenki hozzáférhessen
  • mkfdd
    Nem hiszem hogy raidbosst csinálnának mordemothból. Szerintem vinewrath-szerű world bosst csinálnak belőle.
  • YakHead
    Ahhh, a második videó utolsó pár másodpercében az a nagy indalény remélem egy raid boss lesz? Mellesleg mindenki mondja, hogy az új profession a Revenant mennyire gyenge. Szerintem csak meg kell tanulni vele játszani és eltalálni a megfelelő rotát és szerintem bitang jó lesz az is Az első videón jót nevettem viszont. Azok a fejek
  • mkfdd
    HYPE!!!!
  • YakHead
    Én összeraktam egy "healer" elementalistát PVP-re és brutális tud lenni, ha sikerül összeakadnom egy normális emberrel, akivel jól össze lehet dolgozni. 2v2 simán megy, de még a 2v3 is ha az egyikük láma a karakteréhez. Mondjuk PVP-re nem létszükséglet a "healer/support" kaszt, de ha van egy, akkor mindjárt másképp alakul egy-egy összecsapás végeredménye (Jó, néha szétkapnak, ha kiszúrnak és nem tudok elmenekülni)
  • Mc Wolfy
    gratu gratu.
    a misztikus klotyó hosszú távon megéri. röviden szerencsejáték. kell egy 500 gold, aztán azt pörgetni
  • Negritis
    nagy mák :D tudok olyat aki nem 30g-t hanem 40-50x annyit ölt bele siker nélkül :D
  • BoneDragon
    Elkezdtem az utóbbi napokban mystic forgeval szórakozni, először a fegyver runákat próbálgattam, jött is be kb +50 gold de utána buktam vagy 30-at, aztán jöttek a zöld itemek és eladtam a sárgákat... Na de tovább léptem és amik estek bossokból sárga itemek, azokat forgeoltam és előbb kiesett egy Spark! Ekkora mákot. :D El se hiszem!
  • Whysper
    Mindig vissza akarok jönni csak nem merek ;) WvWvW-i jó volt csak mindig idegenekkel játszottam mert az Én barátaim imndenki mással tolja és csak rohanás volt .. 8) A-ból B-be C-ből D-be
  • mkfdd
    Juggernautra gyűjtögetek egy ideje de most hogy megláttam ezt, rögtön megváltozott a terv:

Utoljára szerkesztette: mkfdd, 2015.10.13. 02:45:33
  • Mc Wolfy
    tök véletlenségből nincs kölcsönbe pesten (egy sörre meg tudlak hívni cserébe) egy 1333mhzes ddr3as memóriája, legalább 2 giga?
    beszart az enyém, és most csak 2 gigám van. venni nem akarok, mivel nemsokára gépet újítok, abban meg 1600 lesz