63345
-
#54237 jobb felul pvp ikon?
kedves running, szeretnem bemutatni a bal kezed :DD -
#54236 -
#54235 Meg ott vannak az NPC-k is, rajtuk is lehet gyakorolni.
Az tény, hogy egy kapásból fullos kari mechanizmusaival nem lesz tisztában az ember, de azt a neten "elméletben" össze lehet szedni, majd a gyakorlatba való átültetéshez kell az idő.
De ez nekem casual szinten még mindig könnyebb és gyorsabb mint felhúzni egy karaktert.
Teljesen mindegy, hogy lvl 20 vagy lvl 40, az még mindig nem sokat mutat egy teljesen kész karakterhez képest.
Az tény, hogy ha felhúzza az ember a karaktert, akkor ezen időszak alatt persze hogy megtanulja "használni" is, de arra, hogy megnézze az ember, hogy vajon megéri-e neki felhúzni vagy nem, arra tökéletes a Mist és az NPC-k. -
#54234 Dummy-kon vegigprobalja a skilleket / traiteket es utana spvp-ben teszteli tovabb.
Kb par napon belul nagyjabol atlathato es kap az ember egy kb 90%-os kepet az adott kasztrol, igy mar el tudja donteni, hogy tetszik-e majd neki 80-on is vagy nem.
Es ez sokkal gyorsabb mint 1-2 honap alatt felhuzni egy karaktert es azutan koppanni, hogy megsem jon be. -
#54233 Azért tapasztalt MMOsként gondolom annyira nem fog meglepni. -
maniac001 #54232 Szerinted ha valaki kap egy 80-as karaktert, fogalma sincs róla hogy működik, rögtön 80-assá teszi, bemegy pvp-re és majd ott jól megtanulja? Aha te tényleg sokkal okosabb vagy.... -
#54231 Ki beszélt itt dummyról? Spvp random meccsekről gondolom még nem hallottál... najó hagyjuk, mára elég volt belőled ennyi. -
maniac001 #54230 Szerintem nem kell itt rohanni hogy 15 óra sok legyen. És lvl30-ra már megvannak a skillek, oké az összes trait nincs meg, de szerintem (!) jobban jár ja felhúzza és a játékstílusból eldönti hogy kell-e neki vagy nem.
Mindegy, ezt úgyis ő fogja eldönteni, de én inkább felhúznám és ezalatt megismerném a kasztot, mint megkapni egy 80-as karit és dummy-n megnézni mit tud. De ez saját vélemény. -
#54229 Valóban sokat számít, milyen egy kaszt 20-30-as szinten. Időben is mindegy, hogy 15 óra alatt felhúz egy kasztot kb 20. szintig, mintha rögtön 80-ason próbálgatná mit tud. Úgy meg tudja nézni az összes skillt, tudja varálni a trait-et, meg tudja venni a különböző statokkal rendelkező fegyvereket, páncélok, stb...kb mindent ki tud próbálni, egyébként meg kb fogalma se lesz róla.
-
maniac001 #54228 Ja így is lehet, csak igazából akkor ismeri meg a kasztot ha játszik vele, nem úgy hogy kap egy fullos 80-as karaktert. -
#54227 Jó de wow-ban pont leszarják amióta Jewtick átvette a vezetést...Előtte jó volt.
#54226 Jó majd megnézem azt is, de egyelőre még a játék sincs meg. -
#54226 Én sokkal okosabb vagyok, ezért azt tanácsolom, felejtsd el amit maniac mondott.
Csinálj egy karaktert, lépj át mist-be (jobb felül dupla kard ikonon belül), ott 80-ra felhúzza a karaktered, próbálgasd, válaszd ki a skilleket, fegyvert, armort, traitet szabadon választhatod, megvásárolhatod, majd irány a random spvp, ott élesben is le tudod tesztelni. Done!
-
maniac001 #54225 Válaszd azt a kasztot amelyik a te stílusodnak megfelel. A balance sosem lesz olyan hogy csak a skill számítson, lásd wow 7 év és még mindig nincs balance. Itt a kasztok érdekesek, többféle fegyvert használhatsz. De arra figyelj, hogy minden kaszt lvl20-30 körül mutatkozik meg igazán, addig húzd fel amelyik érdekel és dönts azután. -
#54224 Nálunk most pénteken reggel 9-től. -
#54223 Mikor várható ez a nagy patch? -
#54222 Tegyük még a necro-hoz azt hozzá, hogy kb ennyi bugja van:
necro buglist -
maniac001 #54221 Plusz mesmer és guadian a condikat buffá konverálja, esetleg a saját kondijaidat veri vissza rád. -
#54220 Nem hangzik valami jól a pvp:D -
#54219 bunker build = védelemre, vita, tough, con buildre épít. spvp-nél legfontosabb a pontok elfoglalása és tartása, ahhoz pedig jó védelem kell.
Az ilyen necro-kat amiket a srác is írt, kb 2 mp alatt csomagolják össze.
1. baszhatja a condikat, mikor egy thief láthatatlanul 2 mp alatt kioszt kb 20 ezer sebzést.
2. a legtöbb kaszt 1 mozdulattal lekapja magáról a condikat
Elével pl átváltok waterra, és hoppá, máris nincs rajtam semmi, de van signet is ami leszedi 10 mp-nként, sőt a water aut-ra kb 5 mp-ként vissza tudok váltani...
Szóval jó lenne ez a condi sztori, ha sokáig tartana egy pvp, mondjuk 30-60 mp-ig. Jelenleg viszont, egy 1v1 kb 6-10 mp alatt eldől, thief esetén 2. 2mp alatt tök mind1, mit rak rád condiba. -
#54218 Necro gyenge? Valaki azt írta, hogy iszonyat jó. :(
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083527989&no=51500]#51500[/URL] -
#54217 Mi az a bunker warrior? :) -
#54216 Már akkor sem volt balansz, csak az újdonság varázsa miatt nem tűnt fel annyira. Thief, ranger esett kelt, ele túl op volt, necro már akkor is gyenge volt, most is az. Szóval van még mit balanszolni. Eddig még csak a skilleket javítgatták, mert sok a bug, elének pl még mindig vagy 15 skillje+trait-je hibás. A többi kasztnál is van bőven bug...
-
#54215 Hú akkor én kicsit le vagyok maradva:D Legutóbb még a béta környékén olyanokat olvastam itt hogy minden balanceolva van és csak a skill számít. -
#54214 spvp-n jelenleg a thief, bunker guardian, és bunker warrior ami működik, a többi kaszt kb sansztalan, de mondom ez változni fog előbb, vagy utóbb. -
#54213 Itt nagyon erdekes tud lenni 1-1 karakter,pl ha fegyvert valtasz akkor ugye a skillbar is teljesen megvaltozik,igy lehetoseged adodik eddig nem ismert kombokat letrehozni,mas stilusban felvenni a harcot az ellenseggel.Guardian a fokarakterem es bar meg nem lvl80,azert eleg nagy kbsegek vannak pl bothasznalatnal,vagy ketkezes kardnal.Szokni kell,wowhoz kepest meg aztan foleg.Az instazas nekem nagyon nem tetszik,szal egyelore pve/eventezes a fo nyomvonal.
Az uj patchet pedig megvaltokent varjuk,foleg mert talan vegre 2honap utan javitjak a The Hatchery bugot is.Marhara ideje lenne. -
#54212 Minden kaszt tud erős lenni, ha jó a gazdája, de a szar balansz miatt sokszor ha összetalálkozol egy hasonló jó játékossal, ott már sokszor a build és a balansz dönt. -
#54211 "csak megtetszett az elementalist is"
Gondolom, nem férfi karaktert kreáltál ... :D -
maniac001 #54210 A balance-al még nem sokat foglalkoztak a fejlesztők, volt sok egyéb javítani való. majd a mostani peccsben várható kasztokat érintő változás. De még nincs (vagyis nem tudok róla) hivatalos patch note, nem lehet tudni kire mi vár. -
#54209 Amúgy warriorhoz mennyire kell skill? Mert én az olyan kasztokat szeretem amikhez sok sok skill kell viszont ha jó kezekben vannak akkor erősek.(tehát pl. nem lesz olyan hogy valaki aki sokkal balfaszabb le tud verni csak azért mert OP kasztal játszik) -
#54208 Aha és egyébként mennyire van balance? Eddig minden játékban warrior voltam és most is az lennék csak megtetszett az elementalist is. -
maniac001 #54207 A ranged kari mellé én is kipróbáltam egy melee kasztot is, mert hát miért ne… A warriorral kezdtem, nem rossz, de tegnap megnéztem egy guardian-t is. Hát mit mondjak, nagyon bejött. Nagyon tetszettek a spellek/támadások effektjei, a ranger puritán spell effektjei után. Ahogy néztem a későbbi slot skilleket és traiteket, nagyon jó support szerepet is elláthat pve-ben és pvp-ben egyaránt. -
#54206 Jelen állás szerint a warrior jó pve-re és pvpre is. Elementalista pve-be közepes, spvp közel szar, vagy max háttér support, www-ben szintén hátsó support karakter. Közepes dps, szar védelem, kevés menekülési képesség.
Ez és lehet sok más kaszt is változni fog a héten, a nagy peccs miatt. Azt a kasztot kell választani, amelyiknek a játékstílusa a legjobban bejön.
(Egyébként a béták alatt az ele volt a legerősebb, és pl a thief volt a leghurkább, most pont fordítva van. Szóval a balansz folyamatosan változik.) -
#54205 Nekem most 2 kaszt tetszik, az egyik a warrior a másik pedig az elementalist, valaki írna pár szót erről a 2 kasztról?(pvp és pve is érdekel) -
Nephin #54204 Bizony, nagyon kemény csaták mennek. Csak egy példa:
Blackgate WvW a'la DEYS (Smokee Gee for president! :D -
maniac001 #54203 Keress egy klánt, megéri. Az exp insták klánnal sokkal hatékonyabbak, főleg ha van TS. Pugolni csak néhány insta 1-1 útvonalát érdemes szerintem. -
maniac001 #54202 WR-en elég össze-vissza mozognak a népek akkor is ha van commander. Haver az amcsi blackgate szerveren nyomja, T1-ben vannak és durva csatákat mesél. -
Tusy #54201 - WR-en nagyon kevés embert láttam wvw-n. Ha a 2 német szervert kaptuk azok mindig összefogtak ellenünk, és ők is és a franciák is közel 24 órában tolták a játékot amivel nem tudtunk mit kezdeni (az elmúlt 2 hónapban ezek közül kaptunk ellenfelet). Az 5-15 fős vs 30-50 fős zerggel sem tudtunk érdemben mit kezdeni, gyakorlatilag vár fejlesztés nem ért végig mire már odaértek és egyszerűen a létszám miatt vesztettünk. Eternalon gyakran a kezdőhelyre toltak vissza minket mert megtehették. Amit sikerült elérni az aktívnak mondható 4-6 óra időtartamban azt utána pár óra alatt simán buktuk. Aki wvw-zik az talán tudja, hogy a védtelen helyeket akár 5 emberrel 2-3 óra alatt el lehet foglalni (több emberrel hamarabb)
- múlt héten az utolsó groupban voltunk ahol a Fissure of Woe wvw téren gyakorlatilag kihaltnak mondható és a másik szerver wvw játékosainál már többen voltunk. Wvw-re kezdtek jönni a turisták (100% maphoz ugye kellenek azok is) és most úgy tűnik, pár ember most is visszajár közülük, szóval mintha többen lennénk mint eddig voltunk wvw-n -
#54200 Kókemény vagy. -
Myston #54199 Én egyedül játszom még Guild-be se léptem be hónapok óta,mégis jól elvagyok.Lusta vagyok Guild lfg-t írni:DD -
#54198 De most ezt nekem minek írod? 8)
Amit ott lentebb írtam az mindegyik játékra igaz. Nem tudom mi a problémád...