63345
  • maniac001
    Gondolom nem hülye, és eszébe jutott neki ez a megoldás is. De mi van HA neki esetleg dobozos kell? Ne kötözködj már te agyoniskolázott.
    igen, megveteti veled szombathelyen, amikor kecskeméten lakik
    *sigh*

fehercsoki: miért nem veszed meg digitálisan? olcsóbb is, és nagyjából 25 mp múlva már tolhatod is :)
    greenmangamingen szerintem van még a 25%-os kupon, azzal 10k alatt kijössz
  • maniac001
    Nézd meg még a CD-galaxis-nál is. Futárral másnapra házhoz viszik neked.
  • maniac001
    Szombathelyen tutira van. Ha gondolod megveszem neked és leboltoljuk, már ha semmiképp nem tudsz szerezni.
  • Fehercsoki
    Végigjártam Auchan-Tesco-MM-576-ot itt Kecskeméten ahol élek és nem volt sehol=/
  • maniac001
    Rendben, én vagyok a helikoper, befogtam.
  • a.carkey
    MM tele van vele, 576nál még CEt is láttam két napja.
  • a.carkey
    Olyan dologról vitatkoztok, ami qurvára játékosfüggő.

Nem tudom (nem emlékszem), hogy aki miatt ez kérdés feljött, az bétázott-e vagy sem, de ha nem, akkor szerintem inkább kezdjen el játszani és nem lesz haszontalan, ha olyat gyúr ami bejön neki, kitapasztalja, hogy melyik fegyver, stat, egyebek jók neki. Ha pedig bétázott, akkor meg úgyis tudja, hogy mi való neki, és felesleges erről vitatkozni. :)
  • maniac001
    Média Markt, tesco, mindenhol lehet kapni :)
  • Fehercsoki
    Nekem is jöhetne egy meghívó, mert szar 576-ban nem hiszem hogy lesz pedig még mindig az van kiírva hogy raktáron-.-
  • darkling
    Ha beindul ez a refer a friend trial, szeretnék kérni valakitől egy meghívót.
    Előre is köszönöm!
    D.
  • Chris
    Egy majdnem teljesen irreleváns dolgot próbálsz sulykolni, amivel a jelenlévők 99%-a nem ért egyet, te meg azt gondolod, hogy ha 125-ödjére nem értenek veled egyet az emberek, akkor majd 126-odjára fognak... Végülis mindegy melyik kategória az előző hsz-emből, a lényeg, hogy nem jó.
  • maniac001
    Nem trollkodok, a véleményem szerint jobb felhúzni a karit. Nem állítottam hogy az az egyetlen jó megoldás, mindig odaírtam hogy "szerintem".
    Hidd el, ha azt írnám hogy szerintem egy idióta fasz vagy (amit nem mondok és nem is gondolom így) és ez csak ténymegállapítás, már rögtön jönne running a vesszővel.
  • Chris
    Ténymegállapítás volt. Lásd az alábbi x db kommentet különböző emberek billentyűzetéből.
    Nem mellesleg trollkodni, flémelni sem lehet, mégis ezt csinálod egy ideje... ide venném még új kategóriaként a színvonal süllyesztését is amit viszont az előbbiekkel ellentétben mesterfokon űzöl.
  • maniac001
    A topik gazdája azt mondta hogy nem lehet személyeskedni itt. Ja bocs, csak nekem nem lehet, te tolhatod nyugodtan.
  • Robe77
    Szóval ha valaki nem ért veled egyet, az csak Expendable Horde tag lehet? :D Talán először pillants az aláírásokra. ;D
  • Chris
    Hol a logikai kapcsolat a guild-tagság és a permanens idiotizmusod között? Már azon kívül, hogy mindkettő hónapok óta tart...
  • Smithwarden
    Ha mar sok ember irja (es meglepo modon nem mind "klantag"), hogy nem tiszta valami nalam akkor elgondolkozom, hogy lehet tenyleg nem en vagyok-e helikopter.
  • DummyBoy
    Én a béták alatt majdnem minden professönből elpötyörésztem lvl 10-15-ig, hogy ismerkedjek velük.

Ebből kifolyólag, gyakorlatilag a játék nagy részéből kimaradtam, mert éppen kiskarival bohóckodtam - ezért sem tetszik anyira ez a húzd fel lvl 20-ra dolog.

Van egy main karim, ami ugyan még nem "fullos", de már 80-as, nem volt könnyű eldönteni az elején a 2 legszimpatikusabb profession közül melyiket válasszam, végülis azt kezdtem, amiből kevesebb volt a guildben - és roppantul nem bántam nem, nagyon szeretem is :)

Emellett van 3 altom.

Itt is előjön az, hogy amit most húzok, azt Béták alatt próbáltam lvl 15-ig és akkor nem szerettem. Most sem volt ez másképp, azért lényegesen több szint kellett hogy elkezdjem élvezni, ezért sem tuti, hogy alacsony szinten való "vergődés" egy jó módszer lenne arra, hogy kitalálja az ember mivel is játsszon.

Viszont amit tudok, hogy nekem pár napba beletelik, mire felhúzok egy karaktert lvl 20 köré. És bizony ez a része a fejlődésnek nem olyan nagy fun ... Lvl 40 alatt, alap traitekkel nem nagyon lehet eldönteni most akkor mi a jó és mi nem ...

Erre sokkal inkább jó az, hogy amikor nem tudok játszani, addig olvasgatok a neten, megnézek pár videót, megnézem mi az ami tetszik, mi az ami feküdne nekem, majd rittyentek egy új karaktert, goto mist, felgearelem, belövöm a traiteket, és bohóckodok az NPC-kkel.
    1-2 óra alatt kiderül, hogy tetszik-e a dolog vagy nem, és nem kellenek neki napok.

Igaz, előnyben vagyok, hisz jó ideje játszom már a játékkal, az alapdolgokkal már képben vagyok valamilyen szinten, de személyes tapasztalataim alapján sokkal jobb azt csinálni, hogy utánaolvasgat az ember a kasztjának, kipróbálja Mistben, majd ha tetszik, akkor elkezdni húzni.

Ha lvl 20-on kiderül hogy nem jön be a dolog, akkor megint előről kell kezdeni a dolgot, valamint lehet hogy egy kari lvl 20-on nem a legjobb, de mondjuk 50 körül már jó vele játszani ...

Szóval ezért tartom én is azt jobb megoldásnak, hogy érdemesebb kicsit Mistezgetni, és aztán ha megvan a döntés, lehet kergetni naphosszat a kentaurokat - stb.
  • Nikosi
    Nem vagyok horde tag, de olvasom már régen ezt a topicot. és volt itt már egy ámokfutásod a rangerrel kapcsolatban.
  • maniac001
    Eh egy újabb klántag. Van rá egy raklap söröm hogy expendable horde tag vagy. Nyertem?
  • Chris
    Szerintem meg agyzsibbasztóan idegesítő vagy már nem első, nem második alkalommal...
  • maniac001
    Runningtól miért nem kérdezed meg, hogy miért hülyeség amit maniac írt?
  • maniac001
    Én annak a híve vagyok, hogy előbb saját tapasztalatod alapján ismerj meg egy karaktert. És úgy elég fura képet kaphatsz, hogy úgy viszed pvp-zni hogy fogalmad sincs hogy működik az adott kaszt. Running szerint hülyeség amit én írtam, szerintem meg nevetséges amit ő írt. Csakhogy ő itt a nagyvezír, így az nem gáz ha ilyet ír nekem, de az már gáz ha én hasonlót írok neki, semmivel sem bántóbbat.
  • Robe77
    Azt Én értem, hogy tanácsot adsz. Azt nem értem, hogy ha valaki ( mivel általánosságban írtad ) be akarja vinni Mistbe PvP-zni a lvl 1-es karakterét az Neked miért nevetséges? 3-4 kör alatt egész jól bele lehet rázódni.
  • maniac001
    Segítek jó?
    Fehércsoki kérdezett erről a dologról, én azt tanácsoltam hogy szintezzen és ismerje meg a karakterét. Running azt mondta hogy ez hülyeség, lvl1, go Mist ahol instant 80 és menjen pvp-zni.
    Ezután Dummyboynak írtam hogy valaki oda vinné, ez a valaki Running. De én Fehércsokinak adtam tanácsot hogy szintezzen, aki nem akarja odavinni, mert még meg sincs neki a gamma.

na? megvan?
  • Robe77
    "Van aki lvl1-en (mist lvl80-on) már rögtön pvp-be vinné. Na ez több mint nevetséges."

Ki nem akar még semmit? Az első mondatban még általánosságban írtál, aztán már hirtelen valakiről?
    dafaq?! :D
  • darth devil
    Nem ott kell megismerni a karaktert. De arra tökéletes, h megnézd melyik fekszik az ember ízlésének.
  • maniac001
    Azon meglepődtem hogy te is ezt a lvl1 -->lvl80-as dolgot támogatod, szinte biztos voltam benne hogy te előbb szinteznél utána mennél csapni 80-on.
    Se pvp-ben se dummykon nem lehet jól megismerni egy karaktert ha egy dekát sem játszottál vele. Azt hittem ezt te azért így gondolod...
  • maniac001
    Azonnal lvl80 és toljad neki pedig fingod nincs mit csinálsz > szintezz és ismerd meg a karakteredet.
    Jah én vagyok a döbbenet. Sőt, vegyen egy accountot egy fullos karival. Az az igazi....
  • Running
    Döbbenet vagy srác.
  • maniac001
    nem akar még semmit, tanácsot kért és én azt tanácsoltam hogy szintezzen a karival, ismerje meg stb...

Azt a mindenit.. ezt ennyire nehéz felfogni? vagy mindenki a running féle klán tagja?
  • Robe77
    Miért lenne nevetséges? Ha oda akarja vinni, akkor vigye. Talán fáj neked vagy mi?
  • maniac001
    Van igazság abban amit mondasz, de én így csinálnám ha most kezdeném a te elved szerint:

Hú van olyan kaszt ami tetszik hallomásból/másik mmo-ban is ilyennel toltam/stb...
    Csinálok is egy ilyet.
    Játszom is vele.
    LVL20 körül (vagy ki meddig akarja)... húú ez a kaszt tényleg bejön, kíváncsi vagyok mit tudhat 80-on.
    Go to the Heart of the Mist

na így még oké.
  • maniac001
    "Ki beszélt itt dummyról? Spvp random meccsekről gondolom még nem hallottál... "

Van aki lvl1-en (mist lvl80-on) már rögtön pvp-be vinné. Na ez több mint nevetséges.
  • DummyBoy
    Nincs ezzel sem gond, de nem kell bemenni pvp-zni, az NPC-k ellen harcolgatva ki lehet próbálni mindent, amit majd nagykorában tudni fog a cucc ...

Sokkal egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb, mint napokon keresztül skillek, weaponök és trait-ek nélkül kergetni a szivecskéket.

lvl 30-on meg nagyjából szart sem ér egy karakter "játékstílusa" hiszen sem gear-je, sem trait-jei nincsennek.

A neten pedig nem csak FOTM buildeket lehet találni, van nagyon sok jó leírás, guide, elképzelés, amit a MIST-ben gond nélkül, mindenféle szenvedés nélkül, nagyjából 3 perc alatt ki lehet próbálni.

Abban igazad van, hogy valaki aki felhúzott egy karaktert, az jobban képben van a tudásával, mint aki lvl 1-ben beviszi PVP-zni, de ettől függetlenül egy kari 30-ra húzása lényegesen lassabb és kevésbé "informatív" mint pl: ugyanennyi időt bohóckodni Mistben az NPC-k ellen traiteket, skilleket és geareket próbálgatva ...

Persze mindenki eldönti majd szépen, hogy melyik módszer a legjobb neki, de nekem, akinek alig van szabadideje, tuti nem fekszik az, hogy majd szépen felhúzom 30-ra, és akkor kitalálom ...
  • stevedark
    hi! akinek kell meghivo az dobj
    on egy privit email cimmel.
    igazad van, 80-on nem jon ki ugy a kaszt jatekstilusa, mint 30-on
    .
    .
    .
  • maniac001
    Abban az esetben igazad van, ha arra kíváncsi hogy majd 80-on mit aprít, akkor csinálhatja ezt meg nézhet fotm buildet a neten. De az ő esetében azt hiszem az volt a kérdés hogy mennyire jön be az adott kaszt játékstílusa. Az meg lvl30-on el lehet dönteni.
  • maniac001
    Nekem aztán tök mindegy ki hogy csinálja, de ha valakik szerint jobb egy fullos 80-as karit pvp-re bevinni úgy hogy gőze sincs róla, és még egy lvl1-es lepke is összecsukja, meg neten megnézi azt a buildet amiről szintén nincs fogalma, minthogy a játékot élvezve felszintezi valameddig és saját kezűleg ismeri meg akkor csinálja úgy.