Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Azt azert bevallom, hogy ez az egesz wvw egy rakas szar, szoval engem nem erint 😊

Together we'll fly someday...

PiszkosFred
Azert azt ne felejtsuk el, hogy mindez csak ket servert erint (jelenleg), es azt is csak addig, amig a rotacio nem fordul egyet, vagyis a francia+kanadai kontingenst is max egy hetig kell csak elviselniuk a szenvedo alanyoknak. A rossz hir az, hogy elobb utobb visszajonnek, es addig is masik servereket fognak 24/7-ben sarba dongolni.

Viszont ha barhol jatszhatsz dolog van ervenyben, akkor miert van kulonszedve "hivatalosan" a NA es EU resz?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igazából máshol is találtak megoldást, amint átmentünk amerikai szerverre és az amcsik kezdtek el sírni, amúgy meg valami olyan kellene, hogy annak az arányában kapjanak pontot, hogy mennyi ellenfél van bent WvWvW-n. De amúgy meg nem mindegy ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Me0w
Akkor viszont Anetnek felesleges volt ezt a 'barhol-veszed-meg-barhol-jatszhatsz' hulyeseget eroltetni, mert ez lett a vege.

Together we'll fly someday...

PiszkosFred
Akkor a tobbi serveren miert nem ez a helyzet, ahol csak eu-s nepek jatszanak? 😊

Törvénybe ütközik, vagy miért nem lehet megoldani, hogy EU serverre csak EUból lehessen csatlakozni, proxyt meg bannolással büntetni?

más játékban van rá megoldás, de az nem 24/7. pl EU Aionban a siege-k szigorúan EU prime timehoz igazodnak

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

a.carkey
A POTBSban átmentek az EUk nem EU szerverre, és hasonló nappali mókában részesítették az addig bólogató jónépet port battlek tekintetében. Pár nap után - miután a nem EU játékosok is szívni kezdtek - rögtön foglalkozni kezdtek az akkorra már mindenki számára fontos "problémával". 😄

A medve nem játék.

Hát ebben a kérdésben darth devillel értek egyet. Sok más olyan játékban is felmerült már ez a probléma ahol foglalni kell területet vagy anyagokat stb.

Nem volt rá sosem jó megoldás. Ez így mûködik. Valszeg ha lenne rá valami megfelelõ megoldás már meglépték volna.

De igazából mindig lesznek olyanok akik hajnalban vagy délelõtt aktívak. Akár nagy tömegben is. És õk meg Eusok.

Miért nem költöztök át US szerverre, és amig ök alszanak nyeritek meg a WvW-t? Ide oda lehet költözni, összeszedtek egy rakat klánt, átmentek, és szétcsaptok köztük. Ha ennyire fontos a WvW gyözelem, simán meg lehet játszani, lehet ha elterjed a dolog, jobban foglalkoznak a dologgal, és történik valami változás.
PiszkosFred
Annyira felesleges ezt folytatni, mert vagy van direkt nem erted, vagy szimplan nem erted, mi a gond. Sose az a gond, ha valaki nyer. A gond az, amikor kiderul rola, hogy "doppingolt". Ami akkor is gaz, ha doppig nelkul is jobb nalad, de akkor meg minek a jogosulatlan elony? Ragozhatod ezt napestig, a lenyeg, hogy nem veletlenul lett direkt ket reszre bontva a serverpark, eu-ra es us-ra. Globalizacio ide vagy oda.

PiszkosFred
Banditak es kentaurok altal dobott kis zsakokbol is elokerul nagy mennyisegben (XY bag/goods)

A craftingnál a jute csak úgy szerezhetõ be hogy a banditáktól dobott dolgokat felszedem és azokat lebontom vagy valahogy máshogy is?
darth devil
Mert elsõk lesznek.
Értem én a nemtetszéseteket, de ha a kanadaiak el is mennek, érdemben nem fog változni semmi. Mindig az a szerver fog vezetni, aki éjjel el tudja foglani a dolgokat.
Ezért mosolyogtam mikor itt istenítették a wvwt, az elképzelés jó, de jelenleg több sebbõl vérzik a dolog.

War, war never changes.

PiszkosFred
Mert effektiv ha overall nezed. Gondolom legalabbis, en masik serveren jatszom a potyafrag szerepet, nincs tapasztalat csak amit itt olvasgatok.

Na ne, kiket nem látni errefelé... 😊
Merre vagy?

De miért jó a kanadaiaknak, hogy 0 ellenfél ellen játszanak wvw-t??

DummyBoy
Elcsépelt szavak, amik természetesen nem igazak ... Háborúban mindent szabad? Mikor? Hol?
Még IRL sem ...

Ez egy játék, ahol az európai szerverek összemérnék erejüket ... És a kanadaiak döntik el ... Lol ...

Nem érdekelnek a nólájferek ... Ha lenne 2000 kocka francia akik egész éjjel fent vannak, akkor káromkodnék magamban és kész ... De nem ez van.

Nem is akarok olyan játékkal játszani, ahol 24/7-es figyelem kell. Volt már rá példa, nyertünk is, de legtöbbet tapasztalatot: SOHA TÖBBET.

Ahol a játék szórakoztató helyet robottá válik, ahol kötelezõ lesz valami, az azonnal kuka. Öreg vagyok már ehhez. Casual vagyok ... Emlékszem még említették is az Aneték, milyen jó lesz a casualoknak, akiknek 1-2 órájuk van ... nem kell geart farmolni, beugrik WvW-re és szórakozik.

Ezzel szemben a beugrik a 1-2-4 órás sorbanállást jelent, ami kapásból bukta, a WvW-nek pedig a guildtársakkal együtt történõ gerillaakciókon kívül SEMMI értelme nem lesz ... És így az egyik legjobb részét bukja el a játék ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
Rossz az irany 😊 Az oroszok epp hogy hamarabb fekszenek, mint mi... De az a +2 (szelsoseges esetben +3) ora lof*sz a kanadai -6/-9 eltereshez kepest.

darth devil
Elnézést, hogy nem olvasom állandóan a fórumot. Lehet háborogni, csúnya szemét kanadaiak, ha esetleg csinálnak valamit ezügyben az min változtat? Akkor az oroszok jönnek majd az idõzónájuk és a kockaságuk miatt. De látom nem nagyon játszottatok még olyan mmoval, ahol folyamatosan zajlott a dolog. Õk meglépték ezt annak az érdekében, hogy top1 szerver legyenek, igen szemét dolog, de háborúban és szerelemben mindent szabad. 😄

War, war never changes.

Idõpocsékolás volt ezt szerintem leírni neki, mivel ezerszer átbeszéltük, csak jól oda akart egyet köpni a szoba közepére.

DummyBoy
Az hogy mit szeretnék, azt sajnos nem tûri meg sem a cenzúra, sem a nyomdafesték.

A probléma amit mindenki tudomásul vesz, hogy bizony azon a szerveren nem csak ojrópai emberkék vannak, akik miatt bukik az egész, és a franciák lámasága miatt a 2-3-4-ik szerver gyakorlatilag beszopta az egész WvW-t, teljesen értelmét veszti mindenféle WvW fejlesztés.

Ami miatt viszont mindenki ki van akadva igazám, hogy francia barátaink váltig állítják, hogy a VS azért vezet ennyivel, mert õk proHC WvW alliance valami másik párbetûsmozaikszóból és emiatt aláznak. Sajnos viszont éjszaka annyira elfáradnak, hogy napközben ezt nem igazán tudják bizonyítani ...

Igen, ez 24/7, stb ... Nem zavarna ez a 24/7, ha tényleg ennyi nólájfer lenne ... De sajnos a nagy számok törvénye nem vonatkozik ojrópára, és egész európában nem játszanak annyian éjszaka mint ezen az egy francia szerveren ... Emiatt nincsennek utánozva ... kicsit nehezen hiszem el, hogy az orosz, német, angol és ádör országok által lakott internésönel szervereken nincs éjszakai játékos ... Vagy lehet mind francia ajkú, és VS-re ment? Annak is kicsi az esélye ...

Szóval ez a gond ...

És hogy csak 1 nagy guildet említsek VS-rõl:

CaSu

PiszkosFred
Nah, azert valahol jogos a rosszallas azert, mert az europai francia nyelvu szervereken jatszo amerikahoz tartozo kanadaiak az idoeltolodas miatt folyamatos utanpotlast jelentenek a csigazabalok alvas idoszaka alatt.

darth devil
Mégis mit szeretnétek? Hogy éjféltõl délig ne legyen wvw? Ez hogy éjszaka átrambózzák, ez a játék része. WvW 0/24ben zajlik. Lehet utánozni õket. Idõeltolódással nem fognak tudni mit kezdeni.

War, war never changes.

Már egyszer belinkeltem, long/shortbowra én ezt találtam a legjobbnak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
Mert csigat csak hajnalban lehet fogni, amig alszik, egyebkent elszalad. Felkel tehat az egyszeri flancia jatekos nagyon koran, megfogja a napi reggelit, majd beloggol es onnantol bajsag van. Ezt eddig is tudtuk, de most mar van ra bizonyitek is.

DummyBoy
Pontosan ... Ha megnézed, az összes EU szerveren pangás van abban az idõszakban, kivétel a VS-en ...

Hihetõ, hogy egész európában csak a franciáknál élnek nólájferek, és azok pont 1 szerveren vannak ...

Na itt a tökéletes bizonyíték a Vizunah Square-es dologra. Náluk a Far Shiverpeakshez képest csúcsidõ kezdetén és végén is egyaránt olyan 3-4 óráva kinyúlik annak intervalluma. Sõt majdnem már azt is lehet mondani, hogy mindig vannak sorok náluk, legrosszabb esetben olyan 2 órán keresztül nincsenek.

Gero and Running! jaja kapod a skill pontokat,de 200 szintet lépni elég hard lvl 80 után😛 ezért a profik azt mondják,nézd meg miket fogsz használni és csak arra a pár skillre tegyél ha "gyorsan" akarsz legendary-t😛 így spórolhatsz a skillpontokkal😊 ,de szerintem lemondok a legendary fegyórol,mert nem emberi az a munka ami kell egyhez😞( nekem arra nincs energiám😞(

Még mindig várok egy jó ranger bow buildes spvp beszámolót (reward a raklap sör és a thai ikerlányok ofc) 😊
Megfogadom a tanácsodat, lemondok róla.
TDC Geronimo
Nem semmi, hogy errõl is milyen részletes statokat publikálnak. Más developer ilyen problémákról inkább mélyen hallgatna... Anet <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
Egy tapasztalt játékosnak is olyan 2-3 honap munka a 30pont 0-rol kezdve 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem értem mirõl beszélsz, csak plusz skinek, ahogy a páncélok és fegyverek esetében is.

Volt jónéhány olyan küldetés amivel kapcsolatban azt éreztem, hogy kõfalba ütköztem, és bármilyen felkészülten is vertem bele a fejem, csak nem ment, némelyik még másik 2-3 játékossal sem. Pl. ilyenek voltak a prophecies vagy a factions utolsó küldetései, ezekhez nagy mákkal találtam minõségi segítséget, mikor már majdnem borítottam az asztalt. Egyszerûen ahogy az elõbb is mondtam nagyon mélyre kell ásni a játékban, megtanulni, ismerni 200 skillt, használható setupokat, stb. és még úgy sem garantált a siker, de iszonyú sok idõt kell belefektetni.

Áhh mondjuk semmiért mert nem kezdeném elölrõl sry😄

Mennyiért csinálnál nekem 30 HoM pontot egy új GW1 accounton nekem? 😊
Egyedül is megy.Van 7+ Hero akikkel mindent lehet.Proph+Faction meg Henchman-el.Hero-kat lehet gear-elni,skillezni Hench-ek meg az adott missio vagy maphoz kell válogatni.
Utóbbi 1-2 évben nem is voltam guild-ben és úgy húztam a HoM-ot boldogan😊

Running
PiszkosFred
Oh, en aztan bele nem fogok, se a gw1 nincs meg, rangerem sincs, ido minderre meg aztan plane nincs. 😊

Ilyenkor mindig a Kelly hosei egyik jelenete jut eszembe, a tabornok es a "tanacsadoi".

- Parancsnokoknak nevezik magukat?
- Erõs az ellenállás, uram.
- Ugyan már, Roach! Ma reggel átrepültem a front fölött. És ha akartam volna, rezes bandával, díszszázaddal sétálhattam volna át!
- Mi lesz a szárnyakkal?
- A francba a szárnyakkal! Hányszor mondjam, hogy felejtse el a szárnyakat? Most is egy fél páncélos hadosztály van köztünk és Nancy közt. Benzin nélkül, uraim!
- Kapnak benzint. Éjszakánként szállítják, uram.
- Hogyan?
- Teherautókkal.
- Parancsot adtam a légierõnek, hogy minden hidat röpítsen a levegõbe!
- Röpítik is, uram, de a németek újjáépítik õket éjszaka.
- Akkor nekünk nappal mind fel kell robbantanunk megint.

És WvW-ben sem lehet használni.
Igazad van ebben, nincs gameplay hátránya. De aki maximalista, az megnyomja a K betût és látja hogy hiány van amit nem lehet pótolni sehogy :S
Zomil
De ezek csak skinek, nincs különleges képességük ugyanolyan skillekkel megtalálhato más pet a játékban, ráadásul spvp-ben lehet ezeket is használni, egyedül pve-ben nincsenek benne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem kell hozzá segítség néhol, ahogy mondtam, a Propheciesban azon a két helyen biztosan, de ha nagyon ügyes vagy és nagyon türelmes, akkor esetleg megcsinálhatod egyedül is. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Avenger
A többi kaszt mit tud azokkal a pontokkal unlockolni? Mert ha éppen semmit, akkor inkább a többi kaszt van hátrányban.

Valamilyen szempontból minden kaszt szív, mert milyen már, hogy nincs ott az az x pont az acsi listában. <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

"Sokat elárul, hogy ennek az egésznek a célja az, hogy a több évet GW1-ben lehúzott játékosoknak kedveskedjen vmi aprósággal. "

Ez így szép és jó. De miért csak egy kasztot (ranger) szopatnak ezzel?
Running
Ja és az ANET-et is szopatják rendesen a 24/7 www beszólás miatt. Mert ugye ez tök jó rendszer, ha minden játékos 1-2 óra eltéréssel egy idõzónában található, de így, hogy valaki reggeli brióst majszolva körbehúzza a komplett www térképet, miközben az eu-s szerverek játékosainak 95%-a alszik, hát ez így közel nevetséges kategória. És nem is kell sok játékos, elég két 30-fõ guild más zónából, akiknek gyerekjáték körbenyomni mindent....

PiszkosFred
Csak azert kerdem, hogy mielott barki belevagna, azert azt sem art tisztazni, hogy egyedul vegigviheto e az egesz folyamat, vagy lesz olyan alkalom, amikorra be kell szervezni par regi jatekost/havert segiteni, hogy ne kelljen ezert "konyorogni" forumokon vagy generalcseten.

A bónuszok között van 2 baromi nehéz a Propheciesben és a többi kampány csak nehezebb...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Khmm... Napóloeon azért a "diplomáciában" is nagyon magas szinten állt, lásd pl. az oroszok megtámadása elõtti európai viszonyokat... 😊