63345
-
Chris #54318 Az "én sokkal okosabb vagyok, ezért..." felütést vhogy sehogy sem lehet komolyan venni, lévén annyira abszurd, legyen az a topikgazda vagy bármilyen messziről jött ember aki ellövi.
-
#54317 Amúgy insták hogy vannak? 1 tank 1 healer 3 dps mint WoW-ban? Warrior ugye lehet tank is? -
#54316 Most töltöm a klienst, szóval akkor melyik szerverre érdemes menni? Az lenne a lényeg hogy sok magyar legyen és nagy legyen a szerver populációja. -
#54315 Na végül megvettem greenmangamingtől, 5 ezer forint túl nagy árkülönbség egy dobozért.(bár azért a könyv érdekelt volna=/) -
#54314 Akinek kell barát meghívó, az írjon, kettőt biztosan tudok küldeni! -
#54313 ÁÁÁ. Isten áldja Anet-et, már pont kezdtem kifutni a számomra érdekes tartalomból, és pont időben kapok egy valag tartalmat :) -
#54312 The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni.
2 hely maradt, amely betöltésre vár.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/
.........................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
#54311 Nekem is jöhetne meghívó:) -
#54310 Valaki dobhatna nekem is egy meghívot. Egyik barátomat szeretném meghívni hogy megnézze a játékot.
Csak én még nem tudok meghívni senki mivel most vettem meg a játékot. :S -
#54309 Guild Wars 2
Free Trial Event Nov 15-18
If you’re an existing Guild Wars 2 player, you’ll have the chance to invite three friends to experience the world of Tyria during our special Free Trial that begins at 9:00 AM Pacific (6:00 PM CET) on November 15. Your guest will receive an invitation with a unique serial code that will allow them to play for free just in time for our epic Lost Shores world event. Supplies of trial keys are limited, so get your invites out early!
Inviting a friend is easy: just log in to your Guild Wars Account at https://account.guildwars2.com/. Click on the “Invite a Friend” button and follow the instructions. ~RB2
Ha vki meghívna erre, dobjon egy privátot :) -
maniac001 #54308 Jé van aki érti :)
köszi, igen így gondoltam, de van amit másnak lehet itt, nekem nem. -
#54307 ok tudom h összezördülés volt régebben. De maniac most csak ajánlott egy lehetőséget és nekiront mindenki?
Első válasz rá az (én okosabb vagyok hallgass rám)???? a topikgazdától.
főleg a pvp lehordása után, srác benyögi h nem hangzik jól így, aztán mégis menjen oda egyből.
Sry de sztem nem maniac flémelt be ma :) Am a lvl 80 messze van ha nem tud az ember előtte ülni, ugyh lehet h érdekesebb megnézni 30-ig a skilleket stílust, ismerkedni a traitekkel, mint várni a maxot mindenből. :) -
Tomyh #54306 Vegyél SSD-t,most egész jó áron is van -
#54305 Egy nagy hátránya van a játéknak. Kicsit sok a töltési ideje... -
Myston #54304 Update előzetes:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/6882/A-Peek-into-the-November-Update.html/page/1 -
Jammal #54303 Nem csak simán megbízható, hanem ténylegesen hivatalos viszonteladó, a gw2 oldalán fel vannak sorolva a helyek amik ilyen minősítéssel rendelkeznek és ott szerepel. -
#54302 nagyon sokan ott vettük a példányunkat, teljesen megbízhatóak, azonnal küldik a kódot, tényleg a csökkentett árat vonják le, stb. -
#54301 Guild Wars 2's Lost Shores content primer -
Newfronter #54300 Az első se rossz, de a második még jobb ahogy haladok az olvasással! Úgy vettem észre, hogy nincs hosszú untató rész bennük, bár én csak azért vettem meg, hogy tisztában legyek a Lore-al valamelyest. -
#54299 Kipróbáltam működik a kód. És akkor greenmangaming hivatalos viszonteladó ugye? -
#54298 Elvileg Ascalon kísértetei az első, azzal éri meg kezdeni. -
#54297 Két könyv közül lehet választani. Valamelyiket már olvasta valaki?
-Ascalon kisértetei
-Végzet Pereme.
Nekem a végzet van meg de nem hiszem hogy elfogom olvasni. :) -
#54296 Nem csak a doboz kell, hanem inkább a könyv, de azért 9k-ért a greenmangaminges is elgondolkodtató:) -
#54295 aha, múlt héten valamelyik nap jártam arra, akkor volt nekik 1 darab, azóta el is fogyhatott, rendelhettek is többet, nemtom
én továbbra is maradnék a digitálisnál, már csak azért is, mert azzal azonnal megvagy
bár azt is megértem, ha kell a doboz (meg a könyv), mert bár puritán, de kurvajól néz ki -
#54294 Én azt mondom elég a digitális. MErt a dobozba ugysincs semmi csak 1 kód meg 2db DVD.
Csak egy dologért éri meg megvenni a dobozost és max azért hogyha adnak mellé könyvet :) -
#54292 A példányuk? Csak 1 darab volt? -
#54291 Ó szóval kód, azt hittem hogy mivel alapból 55 euró helyett 45-be kerül ezért már az akciós ár van kiírva=)
A disznót pedig nem úgy értettem hogy a példádhoz túl okos, nem akarok megsérteni senkit, és mindenkinek köszönöm a segítséget, majd ha meglesz a játék eldöntöm hogy melyik módszer célravezetőbb. -
#54290 fogalmam nincs, hogy van-e könyv (illetve hogy megvan-e még a példányuk), csörögj rájuk (árkád a mars tértől egy köpésre van a gogol utca végével szemben)
ha jössz vonattal, 11-es busz odavisz az állomásról -
#54289 hja, de van -25%-os voucher kód (GMG25-UAAHK-6AI9S), amivel € 33.75 (jelenlegi árfolyamon 9,568.48 HUF)
de persze, ha kell a doboz, akkor kell
a disznó valóban túl okos a példámhoz :| -
#54288 Válság van, drága a festík. -
#54287 Bal felül van, valóban, már túl késő megtanulni melyik a jobb és a bal. -
#54286 Doboza nem szép. Egyszerű fehér semmi. Többet vártam.
Ebbe mi a nagy szám?
Első résznek sokkal szebb volt és több minden is volt a dobozba. :) -
#54285 Hát szegedre járok egyetemre szóval gondolom megéri:D Már csak meg kell keresnem az árkádot...(nem voltam még arra) Ott is adnak könyvet? -
#54284 Egyébként a malacok nagyon okosak, elvileg olyan szinten betaníthatóak mint egy kutya és szobatiszták is tudnak lenni, lakásban is tarthatók csak kicsit nagyra nőnek:)
Greenmangamingről pedig úgy számoltam, hogy kb 12,5k lenne és nincs doboz és könyv, ha megveszem 576nál ugyanott vagyok csak vettem egy könyvet is és kaptam dobozt. -
maniac001 #54283 "meg szép a doboza"
Kérdés?
Nem vagy okos. Te próbáltál neki segíteni? Akkor ne dumálj annak aki próbált.
Hm? -
#54282 ha megéri átugranod szegedre, az árkádban az 576ban van még dobozos, csörögj oda hogy tegyék el neked
hirtelen jobb megoldást nem tudok -
#54281 "Ne kötözködj már te agyoniskolázott."
ezt mondatodat olvasd el, értelmezd, és fogd te is a fejed
egyébként rájöttem ma, hogy te egy kettéfűrészelt házisertés agyi szintjét SEM éred el, spoilerben és offban kifejtem, miért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt ugye tudjuk, hogy a sertés nem egy túl intelligens állat, viszont egészen jók az ösztönei, ez idáig teljesen jellemző rád
ami szintén igaz a házisertésre, hogy nem igazán tudja, mikor kell kussolni, mert szimplán nincs beleprogramozva a lelkembe - szintén hasonlítotok
viszont egy kettéfűrészelt házisertés legalább tudja, mikor kell elhallgatni (ugyebár amikor levágják), és ezzel bizony sajnálatos módon rádver iq-ban
kérdés? -
#54280 Hát 576-nál adnak hozzá könyvet meg szép a doboza:) -
#54279 Lassan már 3.000.000 GW2 talál gazdára.! -
#54278 Ki kapot még könyvet is a GW2 mellé? 576nál Camponába vettem 3 napja és kaptam hozzá jó kis Végzet Pereme könyvet .
Mondjuk 15.000ftért egy kicsit soknak tartom a játékért de egyszer élünk :D