63345
-
#54479 Számomra meglepő mennyi magyar hölgy tolja a Gw2-t, tegnapelőtti Guild runon is 3 hölgy volt mellettem, és nem kicsit tolták jól az instákat!!! -
weky #54478 Penge!
Ha valóban Reso tag vagy, akkor ezt miért nem jelezted a fórumunkon vagy ingém? Vannak még 22 óra érkező játékosok, minden csak szervezés kérdése! :) :) -
#54477 Én majdnem kezdetek óta itt vagyok, nekem annyi bajom van a guildel, hogy amikor én tudok játszani este 10 után, már fáradtak az emberek és nem mennek instázni, de 100+ fő van és életkor 30+ felett van. Én isntafüggő vagyok és nekem kevés a heti 2-3 közös guildes instázás :) -
t0xikus #54476 ez kulka jános. nem ismerted föl? amerikából jöttem című filmben volt a főszereplő. -
#54475 Előző héten még nálunk kerestél helyet, csapatot kerestél, ma meg már úgy linkeled egy másik guild fórumát, mintha nem próbaidőn lennél még 13 napig. -
#54474 Itt tudsz jelentkezni hozzánk -
#54473 Desolation szerveren keresnék Magyarokat. És hogyan lehet a Magyar csatira csatlakozni?
Lady Papaya néven tolom. -
#54472 Jack Elam -
#54471 Nem. Utólag van. -
navahok #54470 Ez ki, Mel Gibson? -
HyperMonkey #54469 Állítólag holnap reggel jön ez a content patch. nem fura hogy semmi infó róla? Se egy patch note, se semmi. -
#54468 -
#54467 Bővebben az új insta mechanizmusáról, ígéretesnek tűnik.! -
#54466 Waypointokat fedezel fel ahogy kalandozgatsz,utana oda tudsz teleportalni akarhonnan a map-et hasznalva.Magas szinten viszont eleg koltseges dolog,csinjan kell vele banni. -
#54465 Gw2-ben hogyan van a nagyobb távolságok közti közlekedés? Portal, Fly, vagy esetleg mapről mint GW1ben? Illetve vannak mountok, esetleg lehet benne repülni?
GEarek érdekelnének még, lehet gearben movement speedre gyúrni pl? Szóval mennyire lehet személyre szabni a geart? GW1ben ugye max az insigniák stigmák runák engedték, ha jól emlékszem, ez itt is változatlan, hogy ne legyenek agyontápolt karik? -
#54464 Mint krónikus instafüggő várom mint a Messiást! -
#54463 Basszus mennyire jól néz ki! -
#54462 küldtem egyet -
#54461 [email protected]
Bocs erre küldjétek az emailt. A másik nem jó. -
#54460 [email protected]
Erre az email címre és pls jelezze hogyha valaki küldött neki. Nagyon kiszeretné próbálni. :) -
#54459 Valaki tudna adni egy meghívot a haveromnak? Kiakarja probálni a játékot csak én nem tudom meghívni mert 6.-a után vettem a játékot :S -
t0xikus #54458 i5, hd5770vaporx, 8g ram, 25fps alá még nem esett (onnantól lenne kb látványos a szaggatás) -
#54457 4magos4gbram4850 (1-10) volt WvWbe :S -
#54456 Igen a jatek rendkivul jol van optimalizalva!
De csak a PvE nagy reszeben. :p
WvWvW-ben meg borzalmas.
Ott szinte semmit sem szamit milyen VGA-d van, 20-40%-osan hasznalja a GW2 motorja es csak az eros procival lesz turhetobb az fps.
Ezt a turhetobb ertek huzott i5 / i7-esekkel erheto el normalisan es akkor is csak 20 fps korul lesz a minimum ertek nagyobb csatakban (kb 20vs20+).
Persze majd mingyart jon par ember, hogy "nekem tok jol es siman fut".
Merje mar le pontosan azt a "tok jo" erteket nagyobb harcok kozepen. :p
Valakinek mondjuk eleg sima a stabil 10-15 fps is, akkor oruljun neki. :p
Full eros geppel is szar es alig jatszhato sokszor a WvW.
Kozepes es gyengebb geppel pedig halal (1-15 fps). -
#54455 Akkor írni kell az Anetnek hogy egy optimalizálást csináljanak a játékon mert a kártyád tényleg brutálisan erős. -
#54454 6970 ... -
#54453 Gondolom a VGA-d gyenge hozzá. Procid az biztos nem gyenge a játékhoz. -
#54452 Az lehet hogy nálad jól fut, sőt több ilyen embert is ismerek, de sajnos mégtöbbet, ahol nem ...
PVE-ben nincs gondom, WvW-ben viszont jön a meglepi, és bár gyengébb AMD-s x4-essel tolom, 3,6GHz-en (Procilimit ...) azért az vicc, hogy teljesen mindegy milyen beállításon tolom, ahol beakad a cucc, ott ugyanúgy akad Ultrán és Lowon is ...
Semmi kétségem afeflől, hogy Neked jól meg a játék, de jól optimalizálva ... na az nincs xD -
#54451 Hát furcsa. Nekem a 4850 VGA-m húzza le az FPS-t.
Neked mediumon simán kéne szárnyalnia.
Mondjuk érdekes hogy nekem is WvWben lowon úgy akad hogy hihetetlen. Hát ja kicsit elhanyagolva optimaliálták a játékot de ez van viszont a grafikája nagyon jó. -
#54450 Lowon 15-25 fps, még ha a felbontást a natívnál alacsonyabbra állítom akkor is.(best performance preset, azaz minden a lehető legalacsonyabb értéken) -
#54449 Új instance
-
#54448 De hogyan fút? Lowon is 20 FPS alatt vagy? Akárhol vagy a játékban? -
#54447 Én leírtam a gépem és nem fut el lowon sem valamiért....Nagyon szarul van optimizálva. -
#54446 Milyen géped van? Lowon még egy 1 magos 1gb ram és nvidia8800gépen is elfut. -
#54445 Van valaki olyan aki kamu accon próbálja ki a játékot most a hétvégén? Mert én konkrétan annyit szeretnék nézni, hogy elfut-e a gépemen :D -
#54444 Én azt hallotam hogy az elemetalist nagyon gyengére sikerült.
Guardian meg a Necro+ a thief nagyon erős. -
Newfronter #54443 Igen...az a baj hogy 8db profession van a játékban. :S Kösz ANET! :D -
twi452 #54442 Én kb egy hónapja kezdtem bele..nos azóta próbálok dönteni, hogy melyik karaktert szeressem..xD Csak nálam nem kettő közül kéne választani...igazából mindegyik tetszik valahol :D Nehéz dolog ez :) -
Jammal #54441 Biztos lepontozták az inkompetensek. 1h kard egyébként condition dmg fegyver ami nem igazán egyeztethető össze se traitben se gearben egy greatswordal, akkor már axe vagy mace. -
#54440 le van voteolva a srác, gondolom