63345
  • alyr2
    Igen és amig glidolsz meg dobalozol kis vivernek kopkodnek rad tuzet...nagy elmeny :D
  • YakHead
    ÁÁÁ kegyetlen jó, állam lekérezkedett
  • Negritis
    van több legendary wyvern az első területen is

az egyikhez például egy alsógatyás npc event sorozatát kell csinálni
    még a helikopterek előtt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.29. 09:06:20
  • erasmus4
    Az első területen. Amikor megjelennek a helikopterek, attól függően melyiken szállsz fel különböző bossokat ölhetsz. A wyvernt levertem már többször is ahol csak le kell glidolni a platformjára. Volt valami nagy boss aminek a csapása hullámokat idéz ami lelökdös a platformról ha nem ugrod át, az is meglett.
    A 3. egy másik wyvern Patriarch, ami x % hp-n pajzsot rak fel és le kell glidolni wyverntojásokért aztán vissza megdobálni vele és lehet ütni megint. Na ez nem lett meg 1% hpja maradt, mikor lejárt az idő :(.
    Van még boss ezeken kívül is?
  • Mephike
    Father of Wyvern volt az. Róla beszéltem, de az Axemaster is teljesen új élmény lesz mindenkinek. Ahogy ezt írtam vége annak, hogy 10 méterről lövöm a szörnyet 50-100 másik játékossal, a másik játékosokból álló kupac meg a szörny lábánál az autoattackot nyomja.
  • YakHead
    Hát tegnap sikerült belecsöppennem egy jó kis world boss fight-ba. Valami Legendary Wyvern-t kellett lenyomni fenn valami platformon. 40+ emberrel sértegettük a jószágot és azt kell mondjam, hogy a Tyria-ban berozsdásodott taktikákat kicsit le kellett poroloni Lehet csak azért volt számomra óriási fun, mert most csaptam le először, de basszus, rohadt jó fight volt. Egy pillanatra sem tévesztheti az ember szem elől a jószágot, mert rögtön keresheti a teleport pontot Nekem bitangul tetszett
  • PetruZ
    A játék már jóideje meg van, a HoT nincs. De fogalmam sincs, miről beszélsz, és mitől gondolod, hogy sértegetnék bárkit is...
  • Mephike
    Gondoltam írok választ erre is, de rá kellett jönnöm, hogy felesleges...
    Igen betették a repülést, és még fejleszteni is lehet. Mindezt azért, hogy legyen benne még egy felesleges dolog...
    Kérem kapcsolja ki.
    A keresztes lovagot és az ajnározást le sem reagálom, sajnálom, de ez a sértés kevés lesz ide. De a legjobb az egészben, hogy idős kord ellenére úgy nyilatkozol dolgokról, hogy nem tudod miről beszélsz, erre tökéletes példa a repülés téma vagy amit a bossokkal kapcsolatban írtál. Nem próbáltad ki, valószínű nem néztél utána, csak kinyilatkoztatsz.
    Nem óhajtalak meggyőzni arról, hogy vedd meg a játékot, mert már betette a hangya a fejedbe magát, és már fixen tudod, hogy nem akarod megvenni a játékot. Csak ki ne derüljön, hogy én is játszottam a Betreyallal, és korodbeli vagyok és lehet simán van annyi játék mögöttem, mint mögötted.
    Szóval azt csinálsz amit akarsz, nem fogok rosszabbul aludni, ha Tyria földjén nem fogunk találkozni...
  • PetruZ
    Te még csak pelenkába termeltél hasonlóan magvas gondolatokat, amikor én már főiskolán a Krondor-okat és az első ES játékokat játszottam. :) A Morrowind / Oblivion / Skyrim hasonlóan lenyűgözött, mint a GW1 és a GW2. A TESO-val is játszom. A HoT-ban bejött új térképek fantasztikusan hangulatosak és piszok jól néznek ki. És erre bevezettek egy külön mechanikát még pluszban, amit csak ott lehet használni, pont azért, hogy megcsavarhassák a játékmenetet valami olyannal, amit egyébként felesleges lenne... és kizárjuk a korábbi, meglévő helyszíneket alóla, mert akkor mindent újra kellene tervezni. Design bug-nak tartom, ha egy hangulatos, jópofa alrendszert csak azért építünk ki, hogy egyetlen helyen lehessen használni, és erre ráerősítünk azzal, hogy a korábbi ismerős játékvezetést idegenné tesszük vele (a folytatáshoz keresgélj több szinten, mire rátalálsz). Legalábbis én más hasznát nem látom a repülésnek. Vagy van ilyen?

Minden kereszteslovagnak: a GW2 egy nagyon jó játék, pörgős, akciódús, és nagyon szép is emellé. A benne lévő játékmachanikai elemek teljesen jók és lefedik a szokásos multiplayer elemeket. Sztoriban talán nem annyira jó és hangulatos, mint mondjuk a GW1, de nem is kibírhatatlanul rossz. Én nagyon jól elvagyok vele, amikor szakítok időt rá. De a mechanika többsége engem nem érdekel, nem fog meg. Nem azért, mert sz*r, hanem mert engem nem vonz be, semmilyen téren. Vagy csak akkor foglalkozok vele, ha mellé kerülök és érdekesnek tűnik (pl. world boss-ok). A HoT újdonságai ezért nekem nagyon keveset nyújtanak 50 dodóért, én csak ezeket soroltam fel, Meph ajnározására válaszul. Ezeken túl nem kell belelátni azt, ami nincs ott.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.28. 17:09:13
  • Jani Hun
    Ez jo, bosszant hogy sokfele kell nézni :D haver, nemtudom hányéves vagy de amikor megjelent a morrowind vagy az oblivion, én szartam rá a fejlődésre és csak nézelödtem. Elkezdtem wowozni, késöbb bejöttek a repülö mountok és élveztem hogy "sokfelé" kell nézni. Ha téged a látvány nem köt le irány vissza zeldázni..
  • Negritis
    nem tudom, kell hozzá valami "page" amiből 28db kell hogy összerakd 1 könyvé és ugye az is kell hogy megcsináld a collection 1. szakaszát
    valamint kell ugye 20 pristine relic is ami

lapból napi 2t tudsz szerezni mert a daily recommended fractal kell hozzá (ha nincs meg a fractal mastery akkor csak 1et)
  • erasmus4
    Miért time gated-es? Legnagyobb baromság, már ascendednél is utáltam.
  • Negritis
    én beteg állat vagyok ilyen szempontból :D
    mondjuk a legendary backpack első fázisa leghamarabb 2 hét alatt lesz meg (nekem sajnos pár nap kimarad :D)
  • alyr2
    A No Man Army keresi uj aktív tagjait! :)
  • YakHead
    Hát erre csak annyi tudok írni, hogy: /agreed
    Az én tempómban nagyon sokáig ki fognak tartani az új tartalmak
  • torrente111
    hanem?mivel játszol még?
  • PetruZ
    Maga a pve része, a felfedezős, mászkálós, megoldós dolgai tetszenek, azokkal foglalkozom. Aztán majd ha elfogynak, befejezem a story-t, meg mit tudom én, ahogy alakul. Nem csak GW2-t játszok, sőt, nem ez az elsődleges MMO, amit játszok. Ennyi.
  • BoneDragon
    Bennem is ugyan ez a kérdés fogalmazódott meg. :D
  • Kata
    Gyakorlatilag az egész gw2 tartalmát leírtad (nem csak a kiegészítőt), hogy valami bajod van vele. Felmerül a kérdés, akkor minek is játszol vele? Illetve mit játszol vele egyáltalán, ha ezeket nem?
    Az említettek többsége más játékok mechanikáját is adják, ezek szerint azokkal is bajod van, tehát felmerül a kérdés, minek játszol egyáltalán bármilyen mmo-val vagy egyéb számítógépes játékkal?
  • Mephike
    De ki mondta, hogy vedd meg? Írtam olyat, hogy "Petruz vedd meg, mert neked jó lesz"? Nem csak leírtam, hogy nekem miért tetszik és leírtam, hogy nekem megérte. Az, hogy neked megéri-e az engem hol érdekel? Hogy is írtad? "Kb. lesz*rom. :)"
  • alyr2
    Igy érthető :D Valójában mindennel baj van a jatekban, számodra. Így nem is kell megevenned. Nem vesztunk veled sokat! Sok sikert mashol
  • PetruZ
    Tökmindegy, azzal a részével lenne a legkevesebb bajom...
  • Negritis
    a masteryhez XP-t kell grindolni
    a Hero Pont pedig a class specializáókhoz kell, és nem nem kell 6x végiggrindolni egyik mapot sem hozzá
  • PetruZ
    Akkor tételesen, hogy nekem miért nem éri meg a kieg.:
    - sztori: Még a personal story-t sem játszottam végig, egyetlen karakterrel sem. Legtovább a Claw Island visszafoglalásáig jutottam, de unalmas és érdektelen kitérő volt, nem is erőltettem tovább.
    - repülés: A régi területeken úgy sem használható, az újakon meg inkább bosszantana, hogy mennyifelé kell körülnézni.
    - új fejlődési opciók: Na, ezért fizettem volna valamennyi értelmes összeget. Bár mire összeharácsolsz annyi hero pontot, mire megvehetnéd valamelyik mastery-t, kb. érdektelenné válik, hiszen minden map-ot (újra) végig kell grind-olni hozzá...
    - új map-ok: L. előző választ.
    - pvp, WvW: Abszolút nulla Kelvin-fokú ingerenciát vált ki belőlem. :)
    - fraktál: Sosem érdekelt. Bár mint ötlet, nem rossz, de a megtanulható pályák miatt érdektelen a számomra.
    - új boss-ok: Kb. lesz*rom. :)
    - GH: Nem vagyok guild tag sehol, nem is izgat, szóval ez is kilőve.

Tehát igen, számomra gyakorlatilag ablakon kidobott pénz lenne a megvásárlása. :)
  • Negritis
    azért éri meg mert apránként lehet elvileg haladni és érzed azt hogy közeledsz
    nem pedig azt látod hogy 870 helyett 890 goldod van és 1300 kell
  • erasmus4
    Na igen a fraktál változtatás nagyon jót tett neki, 20asig elvergődtem de olyan hosszú volt a 3 random map meg a 4. hogy hihetetlen, így soha nem volt kedven 2 órán keresztül ott szívni. Most rossz esetben is 20-30 perc alatt megvan, ha csak annyira van kedved.

Az új mapok is érdekesek bár engem személy szerint frusztrál hogy bármi amit keresek vagy fölöttem vagy alattam van, de sose azon a szinten ahol vagyok.
    A küldiknél átvették az LS-ből a nehezítéseket, amivel el lehet szórakozni az achivadászoknak (ami nem vagyok, bárki bármit mond).
    Amúgy jó ideig nem játszottam de kieg megjelentével wvw-ztem picit, kipróbáltam az új fraktált, mad king labirynth, és 380 ból 440 goldom lett 2-3 nap alatt. Igaz eladtam mindent, de meglepett hogy ennyire jön a pénz.
    Ami nem tetszik az hogy a core tyria masteriket is xp-zni kell. Most egy jó darabig úgyse megyek oda max wvw, de ott meg a wvw szintet húzza. Szóval Legendary crafting sokára lesz. Igaz ahogy olvastam redditen még így is csak 30-40 goldal olcsóbb mintha tpről vennéd a Hammer precursort, szóval nem biztos hogy megéri, ha nagyon unalmas a menete.

Igaz nagyon megörültem amikor váltottam karaktert és megláttam, hogy a mastery acc bound, hülyét kaptam volna, ha szintezni kell mindet...
  • Mephike
    Nem kövezlek meg, mert ez a kieg tényleg nagyon jó lett. Mondom anno húztam a számat az árcédula láttán, de tudom, hogy ez a kieg most jó ideig le fog foglalni.
    Eddig még egy csomó dolgot nem láttam, de számomra az alábbi részek jöttek be:
    - Jó a story, most is sárkányra vadászunk, de sokkal jobb a történetmesélés, mint az alap játékban.
    - Repülés. A bétában direkt nem próbáltam ki az új területeket, mert azt akartam, hogy ezek a dolgok most újdonságként szolgáljanak. Eszméletlen jó az, hogy a térképek térben megnőttek, összetettek lettek.
    - Reaper, és Berserker és a többi, a fejlődésrendszer, számomra hatalmas plusz.
    - A hideg ráz a mesókól pvp-ben, de most végre utálhatom a Chronomancer-eket is :)
    - Írtam már a mapokat, de most ismételném magam, élmény felfedezni őket, tetszik, hogy pár pont másképpen is elérhető, köszönhetően a repülésnek. Jók a küldetések, az újdonság ereje itt jön be a legjobban.
    - Fractal mindig is a gyengém volt, a behozott változások + legendás hátas nekem az egyik új cél lett.
    - Az új bossharcok. A kissárkányok, azoknak a tűz és savokádása, sokkal komolyabb kihívás, mint a world bossok némelyike, ahol állsz a töömegben és azon imádkozol, hogy ne aludj el. A kedvencem az egyik hero challenge-nél a vámpír denevér (ha jól emlékszem az volt a neve) és annak a mechanikája volt. De írhatnám az új teleportáló dögöket is, azt hogy van pár ellenfél aki végre kitér a támadások elől, stb, stb.
    Még csak a 3. új mapon tartok, a story is bőven tartogat számomra újdonságot, és a GH-nk is csak épp fejlődik, és a WvW-re még mindig nem néztem be. Szóval számomra megérte
  • YakHead
    Kövezzetek meg, de nekem egyre jobban tetszik ez a kieg és az, amit nyújt. Lehet csak azért, mert az újdonság erejével hat rám, de szerintem ki fog tartani ez a "varázs" egy darabig nálam
  • Negritis
    thief elite spec :D elég hülye neve van
    de az ascended staff nagyon faszán néz ki sztem :D
  • YakHead
    daredevill azmiaz?
  • Negritis
    megvan a fullos daredevil és "adja" :D
    egész jó az új elite skill
  • YakHead
    Jó lett ez kéremszépen, nagyon jó
  • Mephike
    Ha nem lett még meg, akkor a Tangled Depths térkép bal alján van az átjáró.
  • Mephike
    A tojásos teremben lévő jumping puzzle-t bár nem a legnehezebb, de az egyik leghosszabb, szeretettel ajánlom minden ellenségemnek :)
  • mkfdd
    Meggondoltam magam azzal kapcsolatban hogy a guardian a kieg vesztese. Bw2-n toltam csak dh-val és ott még kaki volt. Azóta a longbow sebzését buffolták, a trapek meg boonokat adnak. A trapek még jobbak is mint a shoutok mert kisebb a cd. Persze igaz hogy csak akkor buffolnak ha belemászik az ellenfél, de azzal semmi baj nincs mert ha magam alá pottyantom a trapeket amíg rangen van vmi el lehet kerülni sebzés zömét, és főleg akkor van csak bibi ha melee rangebe mászik vmi, de akkor trapek buffolnak, cc-znek, kemény aoe-t tolnak, minden ami kell. Igaz hogy shoutokkal ellentétben a trapek csak a dh-t buffolják, de a herald teljesen kiütötte a guardiant a support szerepből egyébként is. Pure dps-ként viszont simán visszatérhet a metába a guardian.

Tegnap tesztelgettem kicsit mire képes a dh úgy hogy visszamentem silverwastebe (hogy legyen viszonyítási alap), és meglepő volt mennyire könnyen bevédtem egyedül amber sandfallt. A csapdák pillanatok alatt elintéztek egy hullámot. Öröm volt nézni.

Wvw-n is végre van fantázia a classban mert trapper rúnával könnyen meglóg ha vmi baj van, így egész jó solo/kiscsoportos roamingra.

Spvp szempontjából ez a videó meg sztem önmagáért beszél :)

A dragonhunter lett az új ranger a druid meg az új guardian lol.
  • Negritis
    dragons passage waypoint a tagnled depths bal alsó sarkában
  • torrente111
    sziasztok.valaki segítene,hogy hogyan lehet átjutni dragon's stand-ra?vagy hol a portal?kösz
  • Mephike
    Hidd el nálam jobban nem anyázott senki, amikor az árazást megláttam. Azóta persze megváltozott a véleményem. Az új tartalom hetekig-hónapokig le fog kötni, szóval számomra megérte az árát.
    Azért ha lesz lehetőséged valakinél megnézni ezt a kieget, javaslom élj vele.
  • JaSoN HuNTeR #62507
    13.000ft nem ér meg nekem.
  • Negritis
    nekem mocskos sok crashem volt tegnap
    DE a login szerver csak 1x halt le félig, nem nagyon láttam bugos eventet

szóval én is elégedett vagyok