63345
-
#54649 Annyira örömteli hogy egy ilyen egyszeri event hétvége alkalmával engedik be a trialosokat hogy aki megvette már a kezdetektől nehogy már része legyen benne.... -
#54648 Ami leginkább fájó, hogy a berserker fele annyit sebez, ill. a plusz ember generáló skillek bugosak lettek. Amit én néztem az Illusionary Leap pl. 5-ből 4x fail, hiába mászok már bele az ellen arcába szemből, ráadásul újra kezdi számolni a CD-t is. Úgyhogy nem csupán "csak" annyi történt, hogy mostmár nem lehet háttal állva castolni ezeket a spelleket, hanem szemből se. (obstructed hibaüzenet stb.) Szerintem totál elcseszték ezzel a karit. -
#54647 tán' a phantasmokat
meg ugye a portal cd -
#54646 Trialt lehet kérni valakitől? :) -
#54645 Mit nerfeltek rajta? -
#54644 Azért ez a masszív mesmer nerf elég gáz lett az új peccsben. -
#54643 nekem másfél óra alatt lejött, süvített 6 megával -
#54642 kaptam meghívót Thaddeus barátomtól de nagyon lassan csurog lefelé vasárnap éjfélre lejön :/
-
Dobronski #54641 -
#54640 Nesze -
#54639 Teret kell engedni az új vásárlóknak xD -
Dobronski #54638 Mi a geci? Most h van trial a rendes játékost be sem engedik?
Failure
An error occurred with your request. -
#54637 hja de nem feltétlen www-n, nyilván a trialosok a kezdő területeken vannak nagyrészt -
#54636 Trial miatt most minden szerveren elég sokan vannak. Remélem sokan maradnak is. -
#54635 szerintem rossz szerveren vagy
ebből a listából kéne választanod a felső 6 közül egyet, és trust me, kb. egész nap találhatsz tömegnyomort
illetve mindenképp érdemes körbenézni, hogy a 4 közül épp hol vannak sokan, eternalon általában van box mindig -
#54634 Bocs haver nem neked akartam írni :D Vissza küldöd légyszi az trial kódot? :D -
#54633 Na nem is fut ez olyan rettenetes szarul egy 2 magos procin. 20-30 FPS med-high beállításokkal szinte mindenhol. 1-2 helyen esett 20 alá de ott tömegnyomor volt meg minden csilli-villi effekt.
Viszont az nekem érdekes, h a legjobb teljesítmény és minőség között van kemény 7 fps... azt is a reflections és a rendering teszi. Szerintem azért lehetne még ezzel mit kezdeni. Beállíások fele csak látványt változtatja, nem a teljesítménít.
Mindenesetre vevős a cucc, rövidesen rámarok mert valami kegyetlenül össze lett rakva, tiral eddigi minden egyes pillanatát élveztem. Bementem WvW-re is FoW-on, de 1-2 emberen kívül senki sem volt... Mikor érdemes oda mennem, ha esetleg képregényre vágynék? -
#54632 Továbbra se értem az összefüggést :D
Megvan a játék még áprilisban vagy mikor elöször felrakták az oldalukra elörendeltem :D -
#54631 mit nem értesz? szerinted túl kevesen dolgoznak a balance-on, szerinte próbáld ki a trial verziót, aztán vedd meg a játékot
na. -
#54630 Küldtem üzit. -
#54629 Király, köszi, mi is erre jutottunk tegnap este, csak nem volt 100% :) -
#54628 wat? :D -
#54627 próbáld ki a trialt. -
#54626 Én azon csodálkoztam el, amikor irták, h 2ember foglalkozik az összes skill/kaszt balance-ban tartásával, szerintem ez iszonyat kevés. Nem csoda, h ilyen lassan haladnak. -
#54625 kb. amúgy karácsonyra várom a.. ranger karácsonyt én is :)
most lecseng az event, nyilván dolgoznak pár napot az újonnan bekerült bugok javításán, aztán gondolom az spvpre fókuszálnak, aminek remélem része a balance patch is -
#54624 Hát ezt jo tudni :) -
#54623 Kérdezték hogy a pvp only vonatkozik e a www-re, és nem! pvp only csak spvp! -
Nikosi #54622 Figyú szerintem nem is fog. Ha a sírást nem lehet statisztikai tényekkel alátámasztani akkor nem fog változni semmi. Amúgy pl. itt mindenki imba thief-ről beszél. Lehet WvWvW-ben vagy PvP-ben imba a thief. De pve-ben nem imba csöppet sem. (80 as thiefem is van) Írják a guardianra tök imba, tényleg nehezen pusztul ki, de annyit is sebez. (van 76-os Guardianom is). Van egy warriorom (80) is na az pl egy jól kiegyensúlyozott kaszt (dps/védelem szempontból). Van elem is de még kicsi de nem tűnik valami imba kasztnak.
Irod :"Azért találkozni ranger botokkal mert a maci szépen tanol ő meg kényelmesen lelövi a mobokat, egyszerű." Na tessék tehát a maci szépen tankol te meg leölöd a mobokat, hol itt a hiba. Az, hogy a dungeonban nem a ranger az adu ász, az lehet, sok másik kasztra is igaz ez szerintem.
Szerintem egy nagy bajod van. Nem a ranger az über brutál imba kaszt, pedig a te meglátásod szerint annak kéne lennie. De mint mondtam itt el lehet sírdogálni az embernek a baját, de ettől nem változik semmi mert ezt a fórumot az Anet nem olvassa. -
#54621 Ezzel a konfiggal játszhatatlanan lesz sajnos -
#54620 Van ebben a patch-ben sok minden. Uj pvp map, pvp felhuzása(napi/havi acsik óje), uj itemek, uj pve content, szoval szép kis patch-et kaptunk. :)
Lehet elkezdeni vadászni ascended cuccokra :D
Szoval teljesen megvagyok elégedve vele, egyedül fekete pont amiatt kicsit csalodott vagyok, h a beigért hype-olt ranger változások közül semmit nem látni. De hát türelmes vagyok, majd csak lesz egyszer nekünk is karácsony :D -
naturalcorps #54619 Sziasztok most szeretném megvenni a Guild wars 2-t viszont a gépem eléggé gyenge!
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel a konfiggal érdemes lenne e megvenni vagy inkább hagyjam.
A konfigom:
-Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2220 @2.20GHz
-2 Giga DDR 2 Kingstone
-VGA: ATI Radeon HD 4550 DDR3 512MB
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#54618 De te itt folyton csak nerfekröl beszélsz. Nerfet nem igazán kaptunk 1szer sem leszámitva azt a minimális shortbow fix-et(ami szerintem továbbra sem olyan hudenagy nerf). A problémám az, h nem is nagyon javitottak a dolgokon, holott beigérték. Én mindig is ranger párti voltam, szeretem. De nehogymár baj legyen, hogyha tolják a hype-ot, h lesznek itt komoly változások és erösitések, akkor egy ilyen patch után nem szomoru kicsit az ember...azért a nagy szavak után nem csak viz alatt skill buff-ot és minimális gs skill erösitést várnék :)
De ez egyértelmüen tükrözödik a hivatalos forumon is. Kevesebb, mint fél nap alatt 10oldanyi "sirás" született. Nemtudom, azért a sirás és az elkeseredettség között van különbség. -
#54617 jaja, az zsírság
bár nem értelek, ketten is megmondták, hogy a patchben csak tooltip javítások voltak, úgyhogy hazudsz -
maniac001 #54616 Ne értetlenkedj már te is :)
NINCS nerf ebben a peccsben (és igen, jobbá sem tették), az eddigi elismert és rajtett peccsekre gondolok. Most dícsértelek meg hogy milyen jó fiú vagy, ne rontsd el mert a mikulás nagyon csúnya dolgot visz neked -
#54615 Szerintem a WvW is pvp-nek számit. -
#54614 PvP amugy jo látni, h azért foglalkoznak és nem hanyagolják el a pve mellett, az uj 5v5 lobby-nak meg iszonyat örülök, sokkal élvezetesebb szerintem, mint a 8v8 :) -
maniac001 #54613 Nah Zomil nem kedvel engem, mégis elismeri ha jogos dolgokat írok -
#54612 Egy kérdés, engem csak nem hagy foglalkoztatni.
A "PVP only" az WvW + sPVP nerf, vagy sPVP only?
Mert a jóképességű kiscsapat csak megtalálta megint az engineert.
Meg ahogy néztem thiefnél is pont a leginbább dolgokra csapott le a nerfhammer ...
(Scorpion wire - 900 ->1200 xD - lesz-e vajon sírás miatta?) -
#54611 De értsd már meg, h nincs semmiféle nerf, a trap nerf-et is gyorsan fixálták. Csak azon kivül, h nincs nerf, nagyon más sincs :D -
maniac001 #54610 Most nem én kezdtem el a ranger nerf dolgot, de tény hogy egyetértettem az eddigi nerf sírásokkal.