63345
  • Running
    The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni.
    2 hely maradt, amely betöltésre vár.
    Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
    Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • N3mus
    Pár extra információ amit itt nem olvastál még + saját tapasztalatból :) :
    1, Csak az anet oldalán feltüntetett eladóktól vegyél kulcsot másképp teljesen mindegy hogy blokkod van és nem lopott a hitelkártyád gyors bannal találkozhatsz ( még ha a hivatalos oldaról is akkor is lehet ez).
    2, Kerüljétek az "extra szuper" billentyűzeteken a macrok és egyébb gombok használatát és a plusz egér gombokkal is csak óvatosan gyors ban jár érte bottolás / 3. program vádjával "a hivatalos fórumon több topic is van már ezzel kapcsolatban csak ide sajnos nem tudtam linket beszurni. "
    3. Jah és még 1 dolog ha már bármilyen okból a supporthoz kell fordulni készüljetek fel egy hosszú menetre ( 21 napnál tartók a ticketemmel és az eddig válaszok :
    - 9 nap : ticket under reivew
    -16 nap : ticket under additional review
    -21 nap : serial code might be freud under additional review
    khm szal kb semmi a pénzemet sem kérhetem vissza és új kódot sem vásárolhatok mert nincs felfüggesztve hanem csak úgy " under review "
    Amúgy magát a játékot mindenkinek ajánlanám főleg "casual szinten" tökéletes mmo minden olyan embernek aki nem szeretné az életét a gép előtt tölteni de szeretné élvezni egy szép mmo által nyújtott élő világot :).( Jah és persze nincs havidíj :):))
  • Eftörsokk
    az elmúlt 2 napban elég sokat játszottam a triall-al, a játékkal eltöltött első 4-5 óra elvarázsolt, tetszett az újdonság varázsa, a jól átgondolt event rendszer, az hogy nincs direkt grindelés, agyatlan küldetések. aztán játszottam tovább, kezdtem hozzá szokni ehhez, szépen az összes weapon összes spelljét eltanultam elementalistámmal, most 18-as szintű vagyok és kicsit felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban
    az első részét imádtam, ezért szíven ütött hogy nincs dual class rendszer, de sebaj, ez egy más játék.
    az elsőben imádtam a pvp rendszert, így hát elhatároztam hogy itt is kipróbálom, és, hát, bár eddig nem sokat foglalkoztam vele, valahogy olyan kaotikus az egész, nem érzem a rendszert, a kidolgozott, polírozott, ballonszolt harcot, valahogy nem ad olyan hangulatot mint az első rész pvp csatái.
    de pve-ben sem, a harc rendszer valahogy jobban tetszett az első részben.

leszögezném, ezek csak az eddigi tapasztalataim, még csak 18-as vagyok.

kérdésem, hogy később, magasabb szinteken, mennyivel lesz tartalmasabb a játék ?
    azt tudom hogy lesznek dungeonok, de azon kívül lesz még valami újdonság a játékmenetben ?
    eddig ugye van a felfedezősdi, a fő sztori, meg az event rendszer meg a pvp.

Most egy picit elbizonytalanodtam a játékkal kapcsolatban, de még reménykedem.
    Győzzetek meg legyetek szívesek hogy megéri megvenni :)
  • csgj
    Hát ez a játék eszméletlen!! Tényleg meg kell venni, mert hatalmas élmény. Beszippant és nem ereszt. Sokáig egyszerűen nem lehet otthagyni, mert jönnek sorban az eventek. XD Egyetlen apró gondom, hogy néha belassul, kevés az fps, de ha rosszabb lesz, max leveszem a postprocess effektet teljesen... Na, de nagyon jó, imádom! :-D Amint meg tudom venni, meg is veszem, istenbizony!

Vele indultam a kalandokra (Becky Apple):
    ha mar basztal konkret oldalt mutatni, akkor adok jobbat Tatylanak
    livekodokon 10500, gondolom nem kell bemutatni
  • tarti19
    Egy serialokat árusító oldalról, én onnan már legalább 6 játékot vettem s soha semmi gond nem volt velük.
  • Tatyla
    kitől?
  • tarti19
    11,2K HUf-ért vettem ma cd kulcsot megbízható helyről s 5 percen belül küldték a képet mailben...
  • tegla
    Náalm is ugyanez volt azzal fűszerezve,hogy ki is fagytam 1x meg kb 20x haltam/keltem a képernyő lapozgatása mellett :O
    Ez az egész "event" vagymi egy nagy xar sztem az insta ami feldobja az egészet de én a cuccoktól sem vagyok elájulva...
  • Brinn
    Hali!

Ha használtan veszek egy accot akkor mi a garancia rá hogy az előző tulaja nem kéri vissza? Esetleg vett már valaki így? Találtam sok eladót, 8-10k körül, nagyon számít azaz 5k is, ezért lenne jó így megvenni...
    egyrészt bannerban minden infó, másrészt Whiteside Ridge-en
  • csgj
    Ajaj, én most töltöm, kaptam keyt... ezek szerint valószínűleg tényleg annyira beszippant majd, hogy azonnal meg akarom venni. XD Guild Wars 1 nekem is megvan, sokáig játszottam, és már össze is köthettem az újjal, pedig csak trial ugyebár.
  • tarti19
    Sziasztok, ma megvettem a játékot, mert rettenetesen bejön az a világ... Azt szeretném megtudni, hogy hol van a legtöbb magyar? Jelenleg a Fissure of Woe szerveren vagyok.
    Köszi előre is:P
  • MaRee
    Hát a tegnapi event egy nagy adag kaka volt.Álltam másfél órát a lagban meg 10 fps-ben, de egy fia xp-t vagy itemet sem kaptam. Az új terület 80-as lesz egyébként?
  • tegla
    Elméletileg ma este 9-kor lesz a következő event aminek teljesitésével nyilik meg az új terület.
    "doundenba" :DD
    kérdésedre a válasz: nem. ha át lehetne jutni, tudnál róla :)
  • Kheled
    Account oldalon van hogy "Link Accounts", oda beírja a GW1-es emailjét.
  • Pilutika
    hogy lehet hozzá csatolni?
  • Pilutika
    és hogy lehetne megoldani?
  • Fehercsoki
    Hozzá lehet csatolni később is.
  • Pilutika
    lenne egy olyan kérdésem, hogy unokatesom megvette a gw-2t tolta a gw1et is és nem arra az email cimére csinálta az accját amin a gw1es acc van és az lenne a kérdés hogy össze lehet e hozni neki, hogy megkapja a HOM-ős rewardokat ?
  • penge25
    2 fraktált "letoltam" ez kimaradt :)
  • penge25
    Skacok én kimaradtam az esti eventből, ma reggel gyorsan az új doundenba 2 fraktált, imba az új dungeon idáig. Kérdésem amire ingame nem kaptam választ, az új területre el lehet jutni már, ha igen hogy?
  • erasmus4
    Ezek a supportosok dolgoznak vajon szombaton is tegnap írtam nemjön az a rohadt autent. email, erre írják hogy adjak meg plsz adatok, na meg fogják és lekapcsolják az accomat, nehogy már véletlenül rendbejöjjön, hát kössz..
    Mielőtt beengedték a trialosokat semmi gondom nem volt mindig jött időben, de azóta...
  • Dobronski
    ez az új dungeon... kurvajó!
  • Zomil
    Uj Insta iszonyat király, csodálatos a terület és végre érdekesek a bossfight-ok.
  • Nightlord
    Lesz hozzá opció,hogy hozzárendeld a régi acc.-t
    ez az új dungeon egyszerűen szimplán kibaszottul awesome. nem bírjuk abbahagyni.
  • JaSoN HuNTeR #54663
    Én is így vagyok vele. Nem tudom abba hagyni. Eddig legjobb MMO.
  • Eftörsokk
    sejtettem hogy nem kellett volna kipróbálnom ezt a játékot...
    nem bírom abbahagyni.... :D
    ebből vétel lesz úgy nézem :)
    van egy GW1-es accountom, ha upgradelem a trial acc-ot full-ra, hozzá lehet kötni valahogy a régit? vagy ez hogy működik ?
  • JaSoN HuNTeR #54660
    Milyen lagg volt az eventen. Elég béna volt.
  • DummyBoy
    Arról nem is beszélve, hogy ez néha előny ...
  • Smithwarden
    Ha mar bugoknal es fixeknel tartunk, akkor sztem a skilleknel tok benan csinaltak meg a fejlesztok, hogy amit valakire / valamire kell castolni azt a spellt akkor is ellovi a karakterunk, ha semmi nincs kitargetolva. :p
    Rengetegeszer meg lehet szivni ezt, foleg amikor kb semmit sem lehet latni a sok idegesito effekttol.
  • hunterrop
    Valaki nem tudja, hogy pl amikor belépek LA-ba akkor a környezet nagyon lassan jelenik meg, meg ha sok a player akkor csak lassan jelennek meg, akkor is csak néhány (ez wvw ben igen idegesítő). Legalábbis nálam ez van. erre van vmi beállítás?
  • SmylE
    Nem értem miért beszélünk el egymás mellett, én a gyakorlati tapasztalatokról beszéltem, és csak 1 skillnél sebzésfeleződésről. Azt hogy ezek miért nincsenek benne a notes-ban, kérdezd meg a fejlesztőket. A legvalószínűbb hogy ezek új bugok, ezért nincsenek benne. Remélem kielégítő volt a magyarázat.
    mert most ki lett találva, hogy aki megvette, az "nem fér be" a trialosoktól :D
  • Robe77
    Miért maradnának ki azok akik megvették?
  • t0xikus
    megkérhetlek,h a notesból idézd azt a részt, ahol arról van szó,h a sebzésük csökken a phantasmoknak?:D
  • SmylE
    Akkor olvasd el még1x amit írtam, ill. nézz be a hivatalos GW2 fórumba is.
  • t0xikus
    sztem nem nerf, h LoS kell a casthoz. ez bugfix. a fele annyi sebzést meg nem tudom hol láttad,m ilyen sincs:)